juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
28-06-22
15:54
Τα αγελαδερά παιδιά είναι οι καουμπόηδες;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-06-22
15:56
Εγώ είπα...γελαδερά. Όχι από τις γελάδες, μα από το γέλιο...Και επειδή δεν πάει να πούμε...γελ-ι-αδερά, 'πετάμε' το γιώτα και εννοούμε...τα παιδιά που γελάνε...Τα αγελαδερά παιδιά είναι οι καουμπόηδες;
Στην πλάκα έτσι το λέμε, χαριτολογώντας. Και αναφερόμαστε σε κάποιον που γελάει...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,179 μηνύματα.
28-06-22
16:08
Καλοί γελάδες είμαστε όλοι!!!
H|M
Διάσημο μέλος
Ο Κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.
28-06-22
16:22
juste un instant
Επιφανές μέλος
Guest 709611
Επισκέπτης
29-06-22
15:29
Είναι και κάτι Άνθρωποι...
0,30€ για μια εξέταση: Ο γιατρός των φτωχών που βοήθησε και έσωσε χωρίς αμοιβή χιλιάδες άπορους ανθρώπους
0,30€ για μια εξέταση: Ο γιατρός των φτωχών που βοήθησε και έσωσε χωρίς αμοιβή χιλιάδες άπορους ανθρώπους Στις 28 Ιουλίου το 2020 άφησε την τελευταία του πνοή ο Μοχάμεντ Μασάλι στα 76 του χρόνια. Ο γιατρός από την Αίγυπτο που οι κάτοικοι τον θεωρούσαν άγιο πρόσφερε πάντα τις πολύτιμες υπηρεσίες τ
www.diaforetiko.gr
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
29-06-22
17:34
Αντίος
Guest 709611
Επισκέπτης
29-06-22
21:21
@Scandal (Πέτρο...), χρόνια πολλά για τη γιορτή σου. Υγεία και ευτυχία σού εύχομαι...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,052 μηνύματα.
29-06-22
21:22
Ευχαριστώ Χριστίνα!!@Scandal (Πέτρο...), χρόνια πολλά για τη γιορτή σου. Υγειά και ευτυχία σού εύχομαι...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,421 μηνύματα.
01-07-22
20:18
Κορονογιος; Πως εισαι σημερα;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
01-07-22
20:24
Ναι ναι, Κορονογιός Ξύπνησα Τετάρτη πρωί με 40αρι 100% γιατί είχα κρυάδες και δεν μπορούσα να περπατήσω (και το 39,5 στην φωτογραφία είναι μετά από ώρες που πήρα και ντεπόν), εντελώς ξαφνικά εντωμεταξύ. Όλη μέρα στο κρεβάτι μέχρι χθες και το χαμηλότερό μου 37,5. Πάλι καλά σήμερα δεν έχω σηκώσει καθόλου (άντε ένα 37άρι που είναι δέκατα) και μου έχει αφήσει βήχα και φτέρνισμα. Με έλιωσε μιλάμε. Την Κυριακή θα είμαι όπως πριν ελπίζω.Κορονογιος; Πως εισαι σημερα;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,421 μηνύματα.
01-07-22
20:36
Αντε περαστικουλια καλη μου!Ναι ναι, Κορονογιός Ξύπνησα Τετάρτη πρωί με 40αρι 100% γιατί είχα κρυάδες και δεν μπορούσα να περπατήσω (και το 39,5 στην φωτογραφία είναι μετά από ώρες που πήρα και ντεπόν), εντελώς ξαφνικά εντωμεταξύ. Όλη μέρα στο κρεβάτι μέχρι χθες και το χαμηλότερό μου 37,5. Πάλι καλά σήμερα δεν έχω σηκώσει καθόλου (άντε ένα 37άρι που είναι δέκατα) και μου έχει αφήσει βήχα και φτέρνισμα. Με έλιωσε μιλάμε. Την Κυριακή θα είμαι όπως πριν ελπίζω.
Joji
Επιφανές μέλος
01-07-22
20:43
Ευχαριστώ πολύΑντε περαστικουλια καλη μου!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
01-07-22
20:51
Δεν υπαρχει πιο βασανιστικο πραγμα απο το να μην τρως το βραδυ παρα ελαχιστο γιαουρτι ,για την σιλουετα και την υγεια σου..και να μυριζεις το βραδυ ψητα κρεατα ή μαγειρευτο φαγακι.
Τωρα μυριζει απο την αποκατω κατι σε ..κοκκινιστο..................θα γεννησω η γυναικα..δενα ντεχω αλλο...
Τωρα μυριζει απο την αποκατω κατι σε ..κοκκινιστο..................θα γεννησω η γυναικα..δενα ντεχω αλλο...
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,263 μηνύματα.
02-07-22
15:13
@Joji Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις! Ότι επιθυμείς να το έχεις.
Joji
Επιφανές μέλος
02-07-22
15:17
Ευχαριστώ πολύ Skiyo! Να είσαι πάντα καλά
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,961 μηνύματα.
07-07-22
20:01
Απλά σε τσούζει το φυσικό
07-07-22
20:11
Μόνο βιολογία. Μου αρέσουν τα φυτά.Απλά σε τσούζει το φυσικό
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,961 μηνύματα.
07-07-22
20:13
Στο βιολογικό πάντως δεν κάνεις μόνο για φυτά. Γεωπονικό έπρεπε να πας, είχε και λιγότερα μόρια...Μόνο βιολογία. Μου αρέσουν τα φυτά.
Εκτός και αν ανακάλυψες στο πανεπιστήμιο την "αγάπη" σου για τα φυτά.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
07-07-22
20:35
Τα φυτά με χαλαρώνουν. Τα φυτά είναι φίλοι μας.Στο βιολογικό πάντως δεν κάνεις μόνο για φυτά. Γεωπονικό έπρεπε να πας, είχε και λιγότερα μόρια...
Εκτός και αν ανακάλυψες στο πανεπιστήμιο την "αγάπη" σου για τα φυτά.
Απλώς αυτό τον καιρό διαβάζω βοτανική, για αυτό το ανέφερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Hased Babis
- American Economist
- Kate1914
- rafaela11
- nearos
- Reader
- charmander
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Joji
- Giorgosvr
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.