Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
24-03-22
16:00
Και απεδείχθη.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
24-03-22
16:01
O Πύργος της Βαβέλ σε νέα έκδοση
24-03-22
16:02
Ευχαριστώ το ξέρω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είναι όμορφο το να ανακαλύπτουμε νέες γλώσσες και πολιτισμούς .O Πύργος της Βαβέλ σε νέα έκδοση
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
24-03-22
16:03
Έχεις καταλάβει ότι εισαι αναμεσα σε ναρκοπέδιο και χαιδεύεις τις νάρκες, έτσι;O Πύργος της Βαβέλ σε νέα έκδοση
Είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει, σε παρακαλώ μην πεις οχι και μου χαλάσεις την εικονα που εχω.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
24-03-22
16:05
Εννοείται και το ξέρω, να'σαι σίγουρος!!Έχεις καταλάβει ότι εισαι αναμεσα σε ναρκοπέδιο και χαιδεύεις τις νάρκες, έτσι;
Είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει, σε παρακαλώ μην πεις οχι και μου χαλάσεις την εικονα που εχω.
Ω, ναι!Ευχαριστώ το ξέρω
Είναι όμορφο το να ανακαλύπτουμε νέες γλώσσες και πολιτισμούς .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
24-03-22
16:06
Ωραία. Είσαι πιο εξυπνη απο μενα.Εννοείται και το ξέρω, να'σαι σίγουρος!!
24-03-22
16:06
Άρχισαν οι ηλίθιες δηλώσεις και τα τρόπαια από ..τους ...... Άντε μην πω .
Μια χαρά μιλουσα με την πολιτισμένη αυτή προσωπικότητα ήρθαν να με συγχισουν είχαν δεν είχαν . Μετά λένε ότι εγώ προκαλώ βρε ουστ από δω.
Μια χαρά μιλουσα με την πολιτισμένη αυτή προσωπικότητα ήρθαν να με συγχισουν είχαν δεν είχαν . Μετά λένε ότι εγώ προκαλώ βρε ουστ από δω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
24-03-22
16:08
Ψυχραιμία.Άρχισαν οι ηλίθιες δηλώσεις και τα τρόπαια από ..τους ...... Άντε μην πω .
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
24-03-22
16:10
Τι έγινε οεο;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
24-03-22
16:33
Πριν απο δυο ποστ μου ειπες ότι έχεις καταλάβει. Και τωρα απορείς.Τι έγινε οεο;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ;;;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
24-03-22
17:11
Γράψε λάθος, Βαλντερ. Για το μήνυμα ''Τι έγινε, οεο'';Πριν απο δυο ποστ μου ειπες ότι έχεις καταλάβει. Και τωρα απορείς.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ;;;
Έχω καψει λίγα εγκεφαλικά κύτταρα σήμερα
24-03-22
17:43
Here's a finding that bears out the fact that the emperor underwent cybernation procedure in order to obtain such strategic, devious and innovative mind that takes methodical and calculated risks:
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
24-03-22
18:38
Λες και μπαίνω σε πρεσβεία, αισθάνομαι, ώρες - ώρες, εδώ μέσα...
Σε λίγο θα ανανεώνουμε και τη visa, με συνοπτικές διαδικασίες..
Σε λίγο θα ανανεώνουμε και τη visa, με συνοπτικές διαδικασίες..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
24-03-22
19:09
Mists of dreams drip along the nascent echo and love no more.Here's a finding that bears out the fact that the emperor underwent cybernation procedure in order to obtain such strategic, devious and innovative mind that takes methodical and calculated risks:
Every End has a Beginning
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-03-22
10:39
Μαύρισμα time
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
25-03-22
10:46
Γελάω κάθε φορά με τα άκυρα που γράφεις εντωμεταξύ
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
25-03-22
11:04
Τί ωραία είναι που τα μαχητικά (δια)σχίζουν τους αιθέρες, σήμερα...Λες και σε καλημερίζουν ή σαν να σου λένε 'εδώ είμαστε...'...
Πιο παλιά, θυμάμαι να περνάνε πολλά περισσότερα. Ίσως να γίνεται και για λόγους οικονομίας στα καύσιμα. Ποιός ξέρει...
Καλημέρα και χρόνια πολλά...
Πιο παλιά, θυμάμαι να περνάνε πολλά περισσότερα. Ίσως να γίνεται και για λόγους οικονομίας στα καύσιμα. Ποιός ξέρει...
Καλημέρα και χρόνια πολλά...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-03-22
11:21
Χαίρομαι που σε κάνω να γελάςΓελάω κάθε φορά με τα άκυρα που γράφεις εντωμεταξύ
Καλημέρα και καλό καλοκαίρι
Nick890
Επιφανές μέλος
25-03-22
16:55
Αχχχ ναι , άρχισαν οι καλύτερες μερες άρχισαν .Από 8 βαθμούς ....20 σήμερα
Ζούσα με ένα μίνι ήπια εποχική κατάθλιψη τόσο καιρό .Η ενέργεια μου εκτινάχτηκε σήμερα χ100
Ζούσα με ένα μίνι ήπια εποχική κατάθλιψη τόσο καιρό .Η ενέργεια μου εκτινάχτηκε σήμερα χ100
Valder
Τιμώμενο Μέλος
25-03-22
16:58
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Η ζωή μας απέκτησε καινούριο νόημα.Αχχχ ναι , άρχισαν οι καλύτερες μερες άρχισαν .Από βαθμούς ....20 σήμερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- nearos
- Kate1914
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.