22-03-22
13:50
Ναι το έχεις αλλά αυτό δείχνει δειλία. Σε ρώτησα εκατό φορές ΤΙ είπα . Κι αν το έχω πει θα το παραδεχτώ.Αυτό το λες ενω εχεις αφήσει ασχολιαστα μέχρι πρότινος ενα σωρό μου μηνύματα ; Οκ
Θα το μαθω, αλλα μαθε εσύ πρώτα το οχι.
Εχω κάθε δικαίωμα να μη σου απαντήσω, οπως και συ φυσικά.
Αυτα
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
22-03-22
14:08
Κορίτσια μου, με όλο το θάρρος...
Αυτό που νιώθω θα το πω κι ας παρεξηγηθώ. Μα μια κουβέντα θα την πω. Με καλή διάθεση...
Είναι κρίμα να σας 'βλέπουν' τόσα μάτια. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι, θα μου πείτε, αλλά επιμένω...
Σφαχτείτε ιδιωτικά. Ας πέσουν κεφάλια...αλλά, δημόσια, ας μην δίδονται δικαιώματα...
Αρχή μου αυτή (και μας αφορά όλους...). Είναι κάτι που πάντα πρέσβευα και συνεχίζω να το κάνω. Ό,τι μπορεί να λυθεί ιδιωτικά (και αφορά σοβαρότερα θέματα, ας πούμε...), ας γίνεται μ' αυτό τον τρόπο. Και μόνο...
Ας μην δίνουμε τη χαρά να μας βλέπει ο οποιοσδήποτε, σαν σφαζόμαστε. Νόμος...
Αυτά...
Αυτό που νιώθω θα το πω κι ας παρεξηγηθώ. Μα μια κουβέντα θα την πω. Με καλή διάθεση...
Είναι κρίμα να σας 'βλέπουν' τόσα μάτια. Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι, θα μου πείτε, αλλά επιμένω...
Σφαχτείτε ιδιωτικά. Ας πέσουν κεφάλια...αλλά, δημόσια, ας μην δίδονται δικαιώματα...
Αρχή μου αυτή (και μας αφορά όλους...). Είναι κάτι που πάντα πρέσβευα και συνεχίζω να το κάνω. Ό,τι μπορεί να λυθεί ιδιωτικά (και αφορά σοβαρότερα θέματα, ας πούμε...), ας γίνεται μ' αυτό τον τρόπο. Και μόνο...
Αυτά...
22-03-22
14:09
Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα έχεις απόλυτο δίκιο εγώ δεν είχα σκοπό να εκτεθω ωστόσο η κυρία είχε το θράσος να με γράψει κ αναγκάστηκα.Κορίτσια μου, με όλο το θάρρος...
Αυτά...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,887 μηνύματα.
22-03-22
14:09
Αυτής της άποψης ειμαι και γω, αλλα αμα ξεκινήσει να μιλά δημόσια κάποιος θα του απαντήσω.Κορίτσια μου, με όλο το θάρρος...
Αυτά...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
22-03-22
14:11
Αυστραλια ξεκαθαρα για τον καιροΓια πάμε σοβαρά τώρα. Ανάμεσα σε Καναδά και Αυστραλία που θα πήγαινες;;
22-03-22
14:12
Κάτι το οποίο συνεχίζει να κάνει . Έχω μια υποψία ποιος έβαλε το χεράκι του στο να σφαχτουμε. Αν είναι αυτός θα ζητήσω από την οδ να του βάλουν για Αβατάρ τη φιλιώ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,014 μηνύματα.
22-03-22
Όντως στον Καναδά κάνει πολύ κρυο.Αυστραλια ξεκαθαρα για τον καιρο
θέλω και την άποψη της @Υδροχόος!! Αυστραλία η Καναδά;;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,887 μηνύματα.
22-03-22
Πρώτον τότε που με είχες γράψει εσύ υποτίθεται είχες κάθε δικαίωμα κατά τα λεγόμενα σου.Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα έχεις απόλυτο δίκιο εγώ δεν είχα σκοπό να εκτεθω ωστόσο η κυρία είχε το θράσος να με γράψει κ αναγκάστηκα.
Δεύτερον σου ειχα απαντήσει χίλιες φορές οτι δε θα σου πω και συνεχίζες να στέλνεις ακατάπαυστα μηνύματα. Δεν προλάβαινα καν να τα ανοίγω και γι'αυτό συνέχισα να γραφω στα θρεντ του φόρουμ.
Τρίτον η συμπεριφορά σου είναι ξεκάθαρα εκδικητική. Δε σε ανάγκασα εγω, επιλογή σου ηταν.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,014 μηνύματα.
22-03-22
Ποιον λες;;Κάτι το οποίο συνεχίζει να κάνει . Έχω μια υποψία ποιος έβαλε το χεράκι του στο να σφαχτουμε. Αν είναι αυτός θα ζητήσω από την οδ να του βάλουν για Αβατάρ τη φιλιώ
22-03-22
14:13
Είναι άσχημο αυτό που κάνεις βρε γλυκούλα .Πρώτον τότε που με είχες γράψει εσύ υποτίθεται είχες κάθε δικαίωμα κατά τα λεγόμενα σου.
Δεύτερον σου ειχα απαντήσει χίλιες φορές οτι δε θα σου πω και συνεχίζες να στέλνεις ακατάπαυστα μηνύματα. Δεν προλάβαινα καν να τα ανοίγω και γι'αυτό συνέχισα να γραφω στα θρεντ του φόρουμ.
Τρίτον η συμπεριφορά σου είναι ξεκάθαρα εκδικητική. Δε σε ανάγκασα εγω, επιλογή σου ηταν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν είμαι σίγουρη .Ποιον λες;;
Pak
Επιφανές μέλος
22-03-22
14:15
Θες να γίνουμε μπόμπα δημοσίως ετσι;
Α και εκτός αυτού μπορεί να είναι γυναικα και ισως πάνω απο ενα άτομο.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
22-03-22
14:16
Να το πούμε πιο συνοπτικά; Ξεκατινιαστείτε διακριτικά ή/και ιδιωτικά.Κορίτσια μου, με όλο το θάρρος...
Αυτά...
22-03-22
14:17
Ας γίνουμε . Πες τα εδώ ή ΠΜ ΤΏΡΑ αλλιώς θα φας Μπαν για συκοφαντιεςΘες να γίνουμε μπόμπα δημοσίως ετσι;
Ε αν απαντούσε κι όλας η κοπελιά.Να το πούμε πιο συνοπτικά; Ξεκατινιαστείτε διακριτικά ή/και ιδιωτικά.
Pak
Επιφανές μέλος
22-03-22
14:17
Δεν πειράζει με τα χαχα μου ανεβάζεις το σκορ μου, ευχαριστω.
American Economist
Επιφανές μέλος
22-03-22
14:18
Ήρεμα.Ας γίνουμε . Πες τα εδώ ή ΠΜ ΤΏΡΑ αλλιώς θα φας Μπαν για συκοφαντιες
Ε αν απαντούσε κι όλας η κοπελιά.
22-03-22
14:18
Τελευταία προειδοποίηση ή μου λες ή Μπαν.Δεν πειράζει με τα χαχα μου ανεβάζεις το σκορ μου, ευχαριστω.
Pak
Επιφανές μέλος
22-03-22
14:19
Πρώτον ποια συκοφαντία δε σε εχω κατηγορήσει για τίποτα και δεύτερον με απειλείς μπροστά σε όλους.Ας γίνουμε . Πες τα εδώ ή ΠΜ ΤΏΡΑ αλλιώς θα φας Μπαν για συκοφαντιες
Καλύτερα που μιλάμε δημόσια τελικά.
American Economist
Επιφανές μέλος
22-03-22
Γιατί να φάει μπαν;;Τελευταία προειδοποίηση ή μου λες ή Μπαν.
22-03-22
Ναι σε απειλω. Δε σου είπα ότι θα σε σκοτώσω. Μπαν θα σου κάνωΠρώτον ποια συκοφαντία δε σε εχω κατηγορήσει για τίποτα και δεύτερον με απειλείς μπροστά σε όλους.
Καλύτερα που μιλάμε δημόσια τελικά.
Γτ λέει βλακείες για μένα που δεν ισχύουνΓιατί να φάει μπαν;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.