Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Τι φάση το θρεντ. Το ότι είμαι απο τους πιο νορμαλ με τρομάζει...

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.399 μηνύματα.
Άσχετο, αλλά πεθαίνω στα γέλια κάθε φορά που τ' αντικρίζω. :rofl:
EpicProposal.jpg

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Κι εγώ είμαι νορμάλ .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Προς τι το γέλιο :pfff:

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Πέταξες στο ασχετο νύχια και μετα άρχισες να τραγουδάς.
Ναι εισαι λολ

*Πλάκα κάνω :laugh:
Αφού σ αρέσει συνεχίζω .

Έχεις τα μάτια τα μάτια που λατρεύω την αγκαλιά που λαχταρώ έχεις μωρό μου όλα όσα θέλω είσαι το άλλο μου μισό

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
@Ioannidou εμένα μου έχει κολλήσει ότι σε λένε Ιωάννα από το επίθετο.

Pak

Επιφανές μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

Joji

Επιφανές μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

@Nick890 Πίστευες ότι θα εχω το όνομα μου στο προφίλ μου;
Τι φάση; :laugh:

*Εκτός και αν το επισκεφτηκες καταλάθος

Guest 881237

Επισκέπτης

Pak

Επιφανές μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.