14-03-22
22:34
Γιατί ?οτι και να κανεις καντα μπορντο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης το μπορντό δεν είναι χρώμα της άνοιξης.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
14-03-22
22:35
Πιστεύεις οτι θα πω;Πακ εσενα πως σε λενε
Εδω θα μου πεις δεν πίστευα η ίδια οτι θα με ανεβάσω φωτο
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
14-03-22
Λέγε πως σε λένεΠιστεύεις οτι θα πω;
Εδω θα μου πεις δεν πίστευα η ίδια οτι θα με ανεβάσω φωτο
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
14-03-22
Γιατι ειναι ελκυστικο χρωμα και πηγαινει με τα παντα ...και τα πιο λαιτ ειναι ωραιαΓιατί ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης το μπορντό δεν είναι χρώμα της άνοιξης.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,142 μηνύματα.
14-03-22
22:36
Ακου να σου πω...Τρία πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ η φάση
Ο Έρβιν Ρομελ ήταν Generalfeldmarschall της Wehrmacht. Ή ξέρεις καποια σημαντικα πράγματα ή δεν τα ξέρεις.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
14-03-22
22:36
Ε σιγα καμια μαρικα σε λενε ....και τι εγινε?Πιστεύεις οτι θα πω;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
14-03-22
22:37
ΤσουΛέγε πως σε λένε
ΤσουΕ σιγα καμια μαρικα σε λενε ....και τι εγινε?
14-03-22
22:38
Οχου λυσσαξατε πως την λένε κ πως τη λένε . Αφού ντρέπεται θα σας το πω εγώ .
φωφωκα
Pak
Επιφανές μέλος
14-03-22
Οχι Φιλιώ αχαχαχαΟχου λυσσαξατε πως την λένε κ πως τη λένε . Αφού ντρέπεται θα σας το πω εγώ .
φωφωκα
14-03-22
Σόρρυ @Joji που σου κλέβω την ατάκα.Ε σιγα καμια μαρικα σε λενε ....και τι εγινε?
«Μαρίκα λένε τη μισή Ελλάδα».
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
14-03-22
22:39
Αχ αλανιαρικο όνομα έχει η πακοΟχου λυσσαξατε πως την λένε κ πως τη λένε . Αφού ντρέπεται θα σας το πω εγώ .
φωφωκα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,142 μηνύματα.
14-03-22
22:39
Μαρίκα Τουρλουμπούκη από το Κριεκούκι -- Έχει κατι ελιές στην Αττικοβοιωτία κοντά στην εθνική, στραγγίζει το λάδι έχοντας προσλάβει 6μηνο προσωπικό από καλικάντζαρους που ξέμειναν από το κόψιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στον ελεύθερο χρόνο της, σπάει μπάλες (του χριστουγεννιάτικου δέντρου).Ε σιγα καμια μαρικα σε λενε ....και τι εγινε?
Μιλάμε για μεγάλη προίκα η Μαρίκα, όρμα, θα σου λαδωσει τ αντερο μέχρι τα δισέγγονα.
Pak
Επιφανές μέλος
14-03-22
22:40
Αφού είμαι αλανιαρα γάταΑχ αλανιαρικο όνομα έχει η πακο
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
14-03-22
22:40
Α έχεις δίκιο έχεις απόλυτο δίκιοΑφού είμαι αλανιαρα γάτα
Pak
Επιφανές μέλος
14-03-22
22:41
Βαλ μην τα λες αυτά θα με κυνηγάνε οι γαμπροί. ΜηηηηηΜαρίκα Τουρλουμπούκη από το Κριεκούκι -- Έχει κατι ελιές στην Αττικοβοιωτία κοντά στην εθνική, στραγγίζει το λάδι έχοντας προσλάβει 6μηνο προσωπικό από καλικάντζαρους που ξέμειναν από το κόψιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στον ελεύθερο χρόνο της, σπάει μπάλες (του χριστουγεννιάτικου δέντρου).
Μιλάμε για μεγάλη προίκα η Μαρίκα, όρμα, θα σου λαδωσει τ αντερο μέχρι τα δισέγγονα.
14-03-22
22:41
Μισσ λολοτα.
Pak
Επιφανές μέλος
14-03-22
22:43
Αντε θα σας πω
Υ. Γ Πάντως πλεον ακούω και στο Πακ και μου αρέσει λολ
Πακ Πακουλιδου
Υ. Γ Πάντως πλεον ακούω και στο Πακ και μου αρέσει λολ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
14-03-22
22:43
Τραβατε μου το μούσι και φωνάζετε με παλιοκόριτσο.Βαλ μην τα λες αυτά θα με κυνηγάνε οι γαμπροί. Μηηηηη
Nick890
Επιφανές μέλος
14-03-22
22:44
Αμα δεν εχει SP500 ....δενΜιλάμε για μεγάλη προίκα η Μαρίκα, όρμα, θα σου λαδωσει τ αντερο μέχρι τα δισέγγονα.
14-03-22
22:45
Είσαι ένα τρελοκόριτσο με μίνι ζιπ στο δρόμο όλοι σε κοιτούν ανάβεις φλόγες πάντα με το βλέμμα σου και για σένα θέλεις να μιλούν !!! Τρελοκόριτσο πρόσεξε καλα !!!! Πόθους μη σκορπάς !!!! Τρελοκόριτσο!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- jellojina
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.