flora_deathstars
Νεοφερμένο μέλος
Η flora_deathstars αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

26-02-09

16:13
ακούστε αυτό
ο πατέρας ψάχνει την κόρη του.
μπαίνει στο δωματιό της και το βλέπει άνω κάτω.Βλέπει ένα σημείωμα που έλεγε:
(μπαμπά συγγνώμη για την ακαταστασία αλλά έπρεπε να πάρω τα πραγματα μου και να μετακομισω σε ενα τροχοσπιτο με την αγαπη μου τον almando. παιρναμε πολυ καλα μαζι κριμa που αυτος ειαι 47 και εγω 14.ειμαι επεισης εγκυος. ελπιζω να ανακαλυφθει θεραπια για το AIDS γιατι almando καταλαθος με κολλησε.παντως παιρναμαι τελεια μαζι καπνιζουμε χασισι και μαριχουανα και αν βρεθει χτυπαμε και μια ενεση ηρωινη
ελα μπαμπα πλακα κανω ειμαι στην ελενη)
lol
ο πατέρας ψάχνει την κόρη του.
μπαίνει στο δωματιό της και το βλέπει άνω κάτω.Βλέπει ένα σημείωμα που έλεγε:
(μπαμπά συγγνώμη για την ακαταστασία αλλά έπρεπε να πάρω τα πραγματα μου και να μετακομισω σε ενα τροχοσπιτο με την αγαπη μου τον almando. παιρναμε πολυ καλα μαζι κριμa που αυτος ειαι 47 και εγω 14.ειμαι επεισης εγκυος. ελπιζω να ανακαλυφθει θεραπια για το AIDS γιατι almando καταλαθος με κολλησε.παντως παιρναμαι τελεια μαζι καπνιζουμε χασισι και μαριχουανα και αν βρεθει χτυπαμε και μια ενεση ηρωινη
ελα μπαμπα πλακα κανω ειμαι στην ελενη)
lol

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.