Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
-Όπου κάναμε και πέρυσι
-Μα δεν ήμασταν μαζί τότε
-Καλά το πας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
-Και τα βουνά μωρή λυσσάρα;
Gate4
Επιφανές μέλος
❏ Ξεκιναω γυμναστηριο..
✔Ξεκιναει μια ψαροπουλα στο γιαλο..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Γι αυτο δεν ξερω αν σουβλισετε δεντρο ή αν στολιστετε αρνι
Παντως σας ευχομαι
το φλουρι να πεσει στο δικο σας αυγο!
Καλο δεκαπενταυγουστο!!
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
-Φοβάμαι!!!
-Πόσο χρονών είσαι;;;
-17 είμαι
-17 και φοβάσαι;;;
-Καλά ας το κάνουμε..
-Άνοιξε πιο πολύ
-Ααααα
-Εντάξει το βγάλαμε το δόντι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Σαν φρανσισκο ✖
Σαν μα****ς στo σπίτι και φετος✔
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
- Μάλιστα έχετε επιταγή η βιβλιάριο ?
- Οπλο..
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Στα ΕΛΤΑ ανοίγουν οι υπάλληλοι ένα φάκελο με παιδικά γράμματα, που γράφει: "Για τον Αγιο-Βασίλη".
"Αγιε μου Βασίλη," γράφει το γράμμα, "είμαι ο Γιωργάκης και είμαι 8 χρονών. Είμαστε πάρα πολύ φτωχοί. Δεν έχουμε να φάμε και τα ρούχα μας είναι παλιά. Σε παρακαλώ! Στείλε μας 1000 ευρώ να περάσουμε καλά τα Χριστούγεννα."
Συγκινούνται οι υπάλληλοι, μαζεύουν 500 ευρώ και τα στέλνουν στο παιδάκι.
Την επόμενη χρονιά το παιδάκι ξαναστέλνει γράμμα στον Αη-Βασίλη.
Θυμούνται οι υπεύθυνοι των ΕΛΤΑ τι είχε γίνει πέρσι, το ανοίγουν και διαβάζουν:
"Αγιε μου Βασίλη, είμαι ο Γιωργάκης πάλι. Σε ευχαριστώ για τα λεφτά που μου έστειλες πέρσι. Αν μου στείλεις και φέτος, σε παρακαλώ στείλτα με επιταγή, γιατί αυτοί οι κλέφτες των ΕΛΤΑ μου έκλεψαν τα άλλα 500 ευρώ!"
Guest 781029
Επισκέπτης
-Ιησούς Χριστός?
-Ναταλία Γερμανού..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Υψωνω αναστημα,σηκωνω φρυδι..
"Καποιος θα με θελει για δωρο" σκεφτηκα!!
"Σηκω" μου λεει,"φευγουμε"..
"Μου αρρωστησε ενας καλλικαντζαρος"
BlackSwan...
Δραστήριο μέλος
-Ναι??
-ΓΑ...
-Ναι
-MIOΛΑ ΕΙΣΑΙ.""
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
BlackSwan...
Δραστήριο μέλος
Μετά από ένα καυγά, η γυναίκα λεει στο σύζυγο της.
-Το ξέρεις ότι όταν σε παντρεύτηκα ήμουν τελείως ηλίθια;;!!'
Και ο σύζυγος απαντά,
-Ναι γλυκιά μου, απλώς τότε ήμουν πολύ ερωτευμένος για να το καταλάβω!
2)- Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας.
- Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι;
- Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι!
3)
Ο άντρας στη γυναίκα του:
- Γυναίκα πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις για να απολύσουμε την υπηρέτρια.
Και εκείνη:
- Και εσύ πρέπει να μάθεις να πηδάς για να απολύσουμε τον κηπουρό!
4)Γυναίκα: Αγάπη μου; Κοιμάσαι με άλλες γυναίκες;
Ανδρας: Όχι αγάπη μου, μόνο μαζί σου. Με τις άλλες μένω ξύπνιος όλο το
βράδυ!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
αν ήσουν λουλούδι θα ήσουν το πιο όμορφο,
αν ήσουν μωρό θα ήσουν το πιο γλυκό.
Αν ήσουν εντάξει, θα έστελνες κάνα μήνυμα!
Guest 781029
Επισκέπτης
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ ξέρω που λένε και στο τέλος:Αν ήσουν αστέρι θα ήσουν το πιο φωτεινό,
αν ήσουν λουλούδι θα ήσουν το πιο όμορφο,
αν ήσουν μωρό θα ήσουν το πιο γλυκό.
Αν ήσουν εντάξει, θα έστελνες κάνα μήνυμα!
''Τώρα που είσαι ψώνιο να σου φέρω μια σακούλα!!''
BlackSwan...
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.