Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
2.Mου ήρθε προσφορά αδυνάτισμα στο σπίτι. Μάλλον θα στείλουν σεκιούριτι να φυλάνε το ψυγείο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
και μου λέει :"Τα λεφτά ντεν πεταίνουν..."
Επίσης :
Πώς λέγεται ένας τραγουδιστής στην έρημο;
Πάνος κι άμμος...
Εεεεεεεντάξει
φρι
Διάσημο μέλος
- Παίξε, αλλά μην απομακρυνθείς πολύ..
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
-Μέχρι σήμερα δε πίστευα στους εξωγήινους
μέχρι που ο μπροστινός μου στο σουβλατζίδικο ζήτησε οκτώ γύρους με αλάδωτη πίτα.
-Μετα το γράμμα ‘’Ν’’ για τις νέες γυναίκες οδηγούς
πρέπει να καθιερωθεί και ένα γράμμα "Κ" για τις κοντές...
Κοψοχολιάζω κάθε φορά με τ'αμάξια που τα βλέπω να πηγαίνουν μόνα τους...
-Συμβουλή βγαλμένη απ’τη ζωή:
πριν κλάσετε σε γυμναστήριο, τσεκάρετε μην έχετε κάτσει πριν σε πάγκο που είχε ταλκ.(κλαιωωω)
-Πάντως φέτος όλοι στα ίδια νησιά θα πάμε διακοπές...
εγω έκλεισα στα ΜΠΑΛΚΟΝΙΣΙΑ.
Αυτό μου το είπαν:
-Γειά σας, από που μας τηλεφωνείτε;
-Από τηλέφωνο.
-Καλημέρα στην όμορφη Λέφωνο!
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Έρχεται τουρίστας,σου λέει:
-Excuse me, can you give me directions to amouliani beach?
Του παίρνεις τον χάρτη, σημειώνεις τη διαδρομή,του λες :
-"Follow your χαρτ"...
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
-Ασε πολύ άγχος το πουλάκι μου...γέμισε σπυριά.
-Και;Τελικά τι πέρασε;
-Ανεμοβλογιά.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Τα SMS οταν φασωνεσαι: Κουκλα/κλε μου, ποτε θα σε ξαναδω;
Τα SMS οταν εισαι σε σχεση: Μωρο μου! Σ'αγαπω! Μου λειπεις!
Τα SMS οταν εισαι παντρεμενος : Μωρο μου! Βγαλε το κωτοπουλο απ' την καταψυξη!
Τα SMS που λαμβανω εγω: Μοναδικη προσφορα What's up μονο με 5 ευρω εχεις 600 λεπτα και SMS για ολο τον κοσμο του What's up...!!
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
-Μαμά,τί φαγητό έχει;
-Σουβλάκια...
-Μπλιαχ,θα παραγγείλω μπάμιες.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εεεεεεεεεελα .
Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάθεται ένας κάπως χοντρός τύπος σε ένα παγκάκι.ξαφνικά περνάει από μπροστά του μια πολύ όμορφη κοπέλα με όλα τα...προσόντα.
ενθουσιασμένος τότε κάνει - πςςςςς...
και του απαντάει η κοπέλα - τι γίνεται χοντρούλη? ξεφουσκώνουμε ?
(σόρρυ αν έχει ξαναγραφτεί)
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Ο μικρός Γιαννάκης δεν έπαιρνε καλούς βαθμούς στο σχολείο . Μια μέρα μπήκε στην τάξη , χτύπησε κάνα - δυο φορές τη δασκάλα στην πλάτη και με προστατευτικό ύφος είπε :
- Δε θέλω να σας τρομάξω , αλλά ο μπαμπάς μου είπε ότι , αν δεν πάρω και σήμερα καλό βαθμό , κάποιος θα φάει ένα βρωμόξυλο .
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ...
-Βλέπω ήρθατε όλοι με τα πόνυ σας.
-Όχι όλοι. Η Zωή δεν έχει.
-Ά-πονυ Ζωή ...
Guest 781029
Επισκέπτης
Τις γυμνές φωτογραφίες τις έχω σε φάκελο “Ακαπέλα Σταν” για να μην τις δει κανείς.
Και ...
-Βλέπω ήρθατε όλοι με τα πόνυ σας.
-Όχι όλοι. Η Zωή δεν έχει.
-Ά-πονυ Ζωή ...
Κλαίω
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αγγλική εφημερίδα '' The Sun'' άλλαξε το όνομά της σε ''The Son'' την ημέρα της γέννησης του βασιλικού μωρού...
Φανταστείτε να κάναμε και στην Ελλάδα το ίδιο την ημέρα που ο Γιωργάκης έγινε πρωθυπουργός.
H εφημερίδα ''Το Βήμα'' θα ονομαζόταν ''Το Βλήμα''.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ αυτό που είδα θα το μεταφέρω στα αγγλικά διότι αν το βάλω ελληνικά δε θα φανεί το "αστείο".
I'm a Victoria Secret model.
It's such a secret that even Vicotria doesn't know it.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Aπό τον συγγραφέα του: "Αύριο θα κόψω το κάπνισμα".
Aπό τις εκδόσεις: "από Δευτέρα δίαιτα".
Guest 781029
Επισκέπτης
-Ναι, αδυνάτισες.
-Αδυνάτισα;;; Ήμουν χοντρή δηλαδή;;; Πόσο καιρό πηδιέσαι με την απέναντι;;; Πότε θα γίνω μάνα;;;
-....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.