Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
-Ααα,δεν ξέρω τι κάνει κάτω απ'το κρεβάτι.Πάνω σ'αυτό όμως κάνει θαύματα.
-Kοπελάρα μου είμαι ο νέος σου έρωτας.
-Αγορίνα μου,είμαι η νέα σου χιλόπιτα.
-Μπαμπά,στο σχολείο τα παιδάκια με φωνάζουν μαφιόζο.
-Θα περάσω αύριο να το κανονίσω.
-Κοίτα να φανεί σαν ατύχημα.
-Δεν είναι περίεργο που η μύτη τρέχει και τα πόδια μυρίζουν;
-Μπαμπά,ένα παιδί στο σχολείο με είπε gay;
-Και,τον έδειρες;
-Όχι καλέ,ήταν γλυκούλης.
-Μαμά,τώρα που έγινα 18 χρονών,μπορώ να βάψω τα νύχια μου;
-Όχι, Μανώλη μου.
-Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Σα να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει από το γκρεμό με το καινούριο σου αυτοκίνητο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-Οχι
-Ελα λιγο,παρτον
-Οχι σου λεω!
-Ελα,ελα αεροπλανακι...βββ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
-Εγώ?? Εγω???
Μα τι πάθατε σήμερα!!!! Είσαι ο τρίτος που μου το λέει!!!!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Αστυνομία, κακό, τέσσερις το πρωί κοιμήθηκα. Είναι να μη σου τύχει...
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
-Όχι δεν θέλω!!
-Έλα βρε Γιωργάκη, σήκω επιτέλους θα αργίσεις στο σχολείο...
-Όχι,όχι,όχι!!!Αφού τα παιδιά με κοροϊδεύουν και οι δάσκαλοι με μισούν!Πες μου ένα λόγο που πρέπει να πάω στο σχολείο...
-Γιατί είσαι ο διευθυντής του σχολείου!!!!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
- Παρά τρίχα φαλακρός...
- Γιατί το σουτιέν είναι το σύμβολο της δημοκρατίας;
- Γιατί χωρίζει την αριστερά από τη δεξιά, συγκρατεί τις μάζες και ξεσηκώνει τα πλήθη...
- Τι κάνει η ψείρα στο κεφάλι φαλακρού;
- Αποτοξίνωση..
- Γιατί έχει στραβώσει ο πύργος τις Πίζας;
- Γιατί όλοι πάνε στον πύργο του Άιφελ...
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
-Τι είναι αυτά που λες μικρέ;
-Κρυφάκουσα που της είπε "Ραντεβού στις 10. Θα σε πεθάνω απόψε"
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
-Εισαι στο μαναβικο?
-Οχι,στο φαρμακειο...!!
Guest 781029
Επισκέπτης
- Δε μου λες μήπως είσαι κομάντο;
- Όχι, πως σου ήρθε αυτό;
- Ξέρω γω; Μπήκες, βγήκες κανείς δεν σε κατάλαβε...
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
-Έξω.
-Και η μπέρτα σου πού είναι;
-Άσε μας ρε μάνα...
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
-Μπα...βρέχει.
-'Εχω ακούσει για καφετέριες με οροφή, τοίχους κι έτσι...τι λες;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
-Ναι
-Πόσα κιβικά??
-50....
-Να τα εκατοστίσεις!!!!!
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
-Έλα πες τι θες;
-Τίποτα...μόνο να διακόψω ήθελα.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
- Παντρευεται η εγγονη μου την αλλη βδομαδα.
- Α, ναι ; Απο που ειναι ο γαμπρος;
- Απο το φεηςμπουκ, αλλα δεν ξερω που πεφτει.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Μου κόπηκε ο βήχας!
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος
"Δεν είδες τα επαγγελματικά από πάνω; Μου θες και έρωτες..."
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Ένας τύπος πάει στο βενζινάδικο και λέει στον βενζινά «βάλε 5 σταγόνες βενζίνη και 3 σταγόνες λάδι». Και ο βενζινάς: «Να σου κλάσω και λίγο μέσα στα λάστιχα»;
Ποια είναι η διαφορά ενός εργαζόμενου από μία πίτσα; Η πίτσα μπορεί να θρέψει οικογένεια.
Ρωτάνε έναν γέρο «τώρα με την οικονομική κρίση πώς την βγάζεις»; Και ο γέρος: «Τη βγάζω παιδί μου, να τη βάλω δεν μπορώ».
Τι κοινό έχουν η γαλοπούλα και οι Έλληνες; Τη βγάζουν δεν τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα.
Πώς χαρακτηρίζουν οι επαγγελματίες την κατάσταση με την οικονομική κρίση με μία λέξη:
Φούρναρης: ψίχουλα.
Αγρότης: ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
Ανθοπώλης: μαρασμός.
Υφασματέμπορος: πανί με πανί.
Ψαράς: ούτε λέπι.
Φαρμακοποιός: με το σταγονόμετρο.
Ηλεκτρολόγος: δεν βλέπω φως.
Έμπορος χαλιών: χάλια.
Κομμωτής: τρίχες.
Ψιλικατζής: ψιλοπράγματα.
Νεκροθάφτης: ψόφια πράγματα.
Tυπογράφος: ούτε φύλλο.
Κάπου στα βόρεια προάστια, νύχτα, ένας μασκοφόρος πετάγεται ξαφνικά πίσω από ένα δέντρο και κολλάει το πιστόλι του στα πλευρά ενός καλοντυμένου κυρίου. «Τα λεφτά σου γρήγορα», του λέει.
Ο καλοντυμένος: «Τι; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο τάδε ταδόπουλος, βουλευτής και πρώην υπουργός».
Και ο μασκοφόρος: «Ε, τότε, αλλάζει. Τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα»!
Πάει ένας τύπος σε ένα μπαρ στεναχωρημένος και λέει στον μπάρμαν «βάλε μου ρε φίλε 5-6 ποτάκια, να σου πω τι έχω».
Τα βάζει ο μπάρμαν και τον ρωτάει «τι έχεις ρε άνθρωπε…».
-«Βάλε ρε φίλε άλλα 5-6 ποτάκια να σου πω…».
Τα ξαναβάζει ο μπάρμαν, «θα μου πεις τώρα;».
-«Μόνο 5 ευρώ».
πηγή
Gate4
Επιφανές μέλος
-Χιονίζει εκεί?
-Όχι περίσσεψαν από τους κουραμπιέδες 750 κιλά άχνη-ζάχαρη και τα πέταξε έξω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.