Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.408 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.220 μηνύματα σε 105.851 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 229 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Αυτοσυντηρηση με τη μορφη της εξυπηρετησης και της προστασίας σε καθημερινο επιπεδο οχι, ειμαι περηφανος για μένα. Σε γενικότερο επιπεδο σε καποιες σημαντικες επιλογες μου ομως ειμαι αυτοκαταστροφικός.
Πρέπει να βάλεις πρόταση στην οποία να υπάρχει έστω η ελάχιστη πιθανότητα κάποιος να απαντήσει και το φαινομενικά αδύνατο, δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση "Ψέμα".
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Πρέπει να βάλεις πρόταση στην οποία να υπάρχει έστω η ελάχιστη πιθανότητα κάποιος να απαντήσει και το φαινομενικά αδύνατο, δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση "Ψέμα".
Μου θυμιζεις μια ατακα μιας καθηγητριας μου για εναν Mann συγγραφεα γερμανό που λεει διάβαζες όλη τη σελιδα και μεχρι να φτασεις στην τελεία για να καταλάβεις το νόημα (γιατι το ρημα παει στο τέλος) είχε τελειώσει και η σελίδα.
Που μου θυμιζει οτι εχουμε κι ενα παιχνιδι να παίξουμε!
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.