Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.410 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.272 μηνύματα σε 105.853 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 423 άτομα.
Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 921 μηνύματα.
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.
Παλιά ήμουν κατά βούληση, πλέον δεν έχω το κουράγιο ή την όρεξη ή την ενέργεια για κάτι τέτοιο κι απλώς ξεφουρνίζω ό,τι σκέφτομαι κι η ζωή μου είναι πολύ πιο εύκολη.
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.
Έχω δύο υπέροχους μικρότερους αδελφούς, έναν εσωστρεφή ντράμερ (με βλέπω γριά να πηγαίνω στις συναυλίες του και να χοροπηδάω σαν κατσίκι) και έναν εξωστρεφή παντογνώστη που λατρεύει να σου εξηγεί με απόλυτη λεπτομέρεια το τι καινούργιο έμαθε
Ο/η από κάτω είχε εξεταστική και πέρασε τα περισσότερα μαθήματα
Αγάπη πάρε μια αγκαλιά
Ψέμα, κράτησαν τον κολλητό μου στο στρατό για έκτακτη υπηρεσία. Τελειώνω με τη στατιστική και πάω να κάνω λίγη γυμναστική. Αν έχω όρεξη μετά θα συνεχίσω το διάβασμα .
Ο/η απο κάτω μιλάει αγγλικά στον καθρέφτη του μπάνιου παριστάνοντας ότι είναι σπουδαίο άτομο και δίνει συνέντευξη
Guest 749981
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.