Αλήθεια ή ψέμα

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,476 μηνύματα.
Αλήθεια
Ο/η αποκάτω δεν έχει πειθαρχία σε ο, τι αποφασίζει να κάνει.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,324 μηνύματα.
Ψέμα, αν αποφασίσω ότι πρέπει να κάνω κάτι θα το κάνω, ακόμη και αν δε μου αρέσει

Ο/Η από κάτω θα ήθελε να αλλάξει επάγγελμα

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Όχι ιδιαίτερα

Ο/η από κάτω ξυπνάει νωρις

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,324 μηνύματα.
Προφανώς και όχι, και πρέπει κάποια στιγμή να το διορθώσω αυτό

Ο/Η από κάτω λατρεύει τα βιβλία μυστηρίου

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,476 μηνύματα.
Αλήθεια!
Ο/η αποκάτω προτιμά να βλέπει σειρές μυστηρίου και διαλεύκανσης εγκλημάτων

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Αληθεια

ο/η από κάτω έχει δοκιμασει ναρκωτικά

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα
Ο/ η αποκάτω νιώθει μη ασφαλής όταν γυρνάει αργά το βράδυ σπίτι του.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

ψεμα

ο/η απο κατω νιωθει δημιουργικος σημερα

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα( αυτό ήταν προχθές)

Ο/η αποκάτω παθαίνει κρίσεις πανικού συχνά.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

ψέμα

Ο/η από κάτω λεει συψνα ψεματα

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,628 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,577 μηνύματα.
Ο/Η από κάτω είναι εύκολος άνθρωπος στον χαρακτήρα.
Πιστεύω πως είμαι αλλά αν σε βάλω ατη ζωή μου ίσως εκεί κάπως είμαι καμιά φορά δύσκολη

ο/η από κάτω έχει κάποιο μεγάλο κόμπλεξ

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα ( οχι πια)

Ο/ η αποκάτω θα προτιμούσε ένα ολόκληρο ήσυχο ΣΚ στη ζεστασιά του σπιτιού του με κάποιες αγαπημένες ασχολίες από το να βρεθεί σε μέρη με ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με κόσμο, κοσμοπολίτικο αέρα και πολλές εκδηλώσεις.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,577 μηνύματα.
Ψέμα ( οχι πια)

Ο/ η αποκάτω θα προτιμούσε ένα ολόκληρο ήσυχο ΣΚ στη ζεστασιά του σπιτιού του με κάποιες αγαπημένες ασχολίες από το να βρεθεί σε μέρη με ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με κόσμο, κοσμοπολίτικο αέρα και πολλές εκδηλώσεις.
Ψέμα (αν και αν έχω καλή παρέα στο σπίτι μου αρέσει και αυτό )

Ο/Η από κάτω ανυπομονεί να αλλάξει ο χρόνος

glayki

Περιβόητο μέλος

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!! Ψέμα. Απλά θέλω να έρθει ο Δεκέμβριος και να σταματήσει η πίεση.
Στον αποκάτω δεν αρέσουν τα τεχνητά δέντρα , αλλά δε θα ήθελε και να χρησιμοποιεί και φυσικά για στολισμό λόγω οικολογικής συνείδησης.

rafaela11

Διάσημο μέλος

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!! Ψέμα. Απλά θέλω να έρθει ο Δεκέμβριος και να σταματήσει η πίεση.
Στον αποκάτω δεν αρέσουν τα τεχνητά δέντρα , αλλά δε θα ήθελε και να χρησιμοποιεί και φυσικά για στολισμό λόγω οικολογικής συνείδησης.
Δεν ματεσουν τα φυσικά δέντρα μέσα στο σπίτι, μια χαρά είναι στο χώμα τους και μια χαρά είναι τα τεχνητά όμορφα και δίνουν μια ζεστασιά στο σπίτι στις γιορτές ❤️
Επίσης συχαινομαι να τα βλέπω μαζεμένα στους κάδους μετά

ο/η από κάτω θέλει να ξεκινήσει νέο χόμπι

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Αλήθεια, αλλά δεν ξέρω τι :hmm:

Ο/Η από κάτω στόλισε ήδη για Χριστούγεννα

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,628 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,624 μηνύματα.
Αλήθεια!

Ο / Η απο κάτω μισεί την έκθεση

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Ψέμα, αν και μερικές φορές δεν τα πήγαινα και τόσο καλά μαζί της, γενικά μου άρεσε

Ο/Η από κάτω είναι εθισμένος σε κάποιο videogame

Χρήστες Βρείτε παρόμοια