Αλήθεια ή ψέμα

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,224 μηνύματα.
Ψέμα

Ο/Η από κάτω είναι αναποφάσιστος/-η για κάτι σε αυτή τη φάση της ζωής του/της

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,458 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,439 μηνύματα.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,151 μηνύματα.
Αλήθεια

Ο/η από κάτω μισεί την τεχνολογία

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,267 μηνύματα.
Ψέμα
Ο/ η αποκάτω ζει σε πολύχρωμο σπίτι.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,032 μηνύματα.
Αλήθεια (ελπίζω να το κατάλαβα έτσι τουλάχιστον... Οτι κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικό χρώμα τοίχου και ταβανιού :P)

Ο/η απο κάτω απεχθάνεται να προκύπτει κάτι νέο εκτός σχεδίου

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,267 μηνύματα.
Αλήθεια, αλλά συμβαίνει συνεχώς.

Ο/η αποκάτω έχει απογοητευθεί από ανθρώπους που θεωρούσε φίλους του.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,236 μηνύματα.
Αλήθεια, αλλά συμβαίνει συνεχώς.

Ο/η αποκάτω έχει απογοητευθεί από ανθρώπους που θεωρούσε φίλους του.
Ισχύει. Νομιζω με απογοητευουν οι αποτυχίες στο φιλικό περισσότερο κι απο τα ερωτικά (εκτός απο την συγχωρεμένη, αυτή ειναι η μεγαλύτερη -ερωτική- στενοχωρια της ζωής μου)

Ο απο κατω απολαμβανει το μουντό καιράκι και τη βροχούλα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,224 μηνύματα.
Θέλοντας και μη, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω ούτως ή άλλως.

Στον/Στην από κάτω αρέσει το dark academia aesthetic.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,236 μηνύματα.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,881 μηνύματα.
Αλήθεια αν κ δεν τρελαίνομαι

Ο/η από κάτω παίζει κάποιο μουσικό όργανο

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα, δυστυχώς όχι ( κιθάρα θα ήθελα)

Ο /η αποκάτω ως συνηθίζει να διαβάζει αποσπάσματα βιβλίων που ακολουθούν στη συνέχεια ή ακόμη και το τέλος,γιατί ανυπομονεί να δει την πορεία.

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 164 μηνύματα.
Ψεμα

Ο/η από κάτω φοβάται το γήρας

glayki

Περιβόητο μέλος

Αλήθεια
Ο/ η αποκάτω συχνά νιώθει πως δεν έχει ενέργεια, σέρνεται

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Μπα, ενέργεια έχω, όρεξη για πολλά πράγματα δεν έχω

Και επειδή δεν έχω όρεξη να σκεφτώ άλλη ερώτηση, αφήνω την ίδια

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 164 μηνύματα.
Αλήθεια

Ο/η από κάτω δεν πινει αλκοολ

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Αλήθεια, δε μου πολυαρέσει

Μιας και πιάσαμε το πιοτό και το φαγητό, ο/η από κάτω δεν τρώει κρέας

glayki

Περιβόητο μέλος

Ψέμα, αλλά δε μου πολυαρεσει.
Ο/ η αποκάτω δεν έχει όρεξη να βγαίνει αυτόν τον καιρό.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Ψέμα, το μόνο για το οποίο έχω όρεξη είναι να βγαίνω αυτόν τον καιρό, είτε απλώς για περπάτημα είτε για οτιδήποτε. Αρκεί να βγαίνω.

Ο/Η από κάτω έχει μετανιώσει για κάποια απόφαση που πήρε πρόσφατα

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψέμα

Ο/η από κάτω καπνίζει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια