Ακούω τώρα...

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 668 μηνύματα.

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
τα παπάκια στη σειρά.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,217 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,363 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,548 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,609 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,002 μηνύματα.

Δεν είναι ωραία, γελάω σπάνια τελευταία
Δεν κοιμάμαι καλά, δεν έχω να σου πω τα νέα μου
Έχω χαθεί με την παρέα μου και νιώθω κάπως, νιώθω πάγος
Να σπάσω περιμένω πάντως
Είναι μυστήρια η χώρα των δακρύων
Την επισκέπτομαι, αυτό είναι δικό μου μείον
Κάτι γίνεται, καθυστερώ και χάνω πτήσεις
Κι άθελά μου στήνω την αγάπη στις αφίξεις
Κλείνομαι στον εαυτό μου, στην απομόνωση
Μαζεύω στην καρδιά μου δυνάμεις για μεταμόρφωση
Έμαθα να δίνω την αγάπη, μη φοβάσαι
Εκεί θα είμαι αν το χρειαστείς, να το θυμάσαι

Δεν υποκρίθηκα ποτέ, δεν παίζω ρόλους
Δεν παίζω με συναισθήματα κι έχω λόγους
Κάθε φορά που χάνομαι γυρίζω πίσω
Βαδίζω σε δρόμους και σβήνω φόβους
Δεν υποκρίθηκα ποτέ, να το θυμάσαι
Θα μείνω δίπλα σου φτάνει κοντά μου να ’σαι
Κάθε φορά που χάνομαι γυρίζω πίσω
Βαδίζω σε δρόμους για να μη φοβάσαι

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,742 μηνύματα.
Tο βρετανικό συγκρότημα Muse ακύρωσε τη συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη τον Ιούνιο λόγω του μποϊκοτάζ για τη σύλληψη του Ιμάμογλου.