parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.786 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.141 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.141 μηνύματα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.786 μηνύματα.

11-04-25

08:57
Πληρώνω άρα υπάρχω! 

parafernalia
Περιβόητο μέλος

11-04-25

12:05
...πιο ωραία ήταν "χοντρούλα".

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος

11-04-25

19:33
Tindersticks - Nancy

Pink Floyd - If (Written and sung by Roger Waters)
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.350 μηνύματα.

Μέσα στους τοίχους της μικρής μου φυλακής κάποιος διαβάζει της παλάμης μου το χάρτη,
βλέπει τους δρόμους της χαμένης μου ζωής και μου τραγουδάει "η αγάπη θα `ρθει"
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.602 μηνύματα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Hased Babis
- Greeks_dating
- giannhs2001
- Joji
- rafaela11
- charmander
- Μήτσος10
- ck_chrysiis
- American Economist
- pendejo
- Reader
- A350
- eriii.exe
- Fernando_A
- jellojina
- jj!
- Memetchi
- Libertus
- Scandal
- Wonderkid
- Luludaki
- Ariana2018
- Malenaa
- kamekiwii23
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- onion
- tasoooos
- Emmanouela.
- User2350
- GeorgePap2003
- Dreamer_SW
- Isida
- Viedo
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- What
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- mathboi
- New member
- χρονοτριβη
- Mhtrogoal
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- SlimShady
- VasoGrimes
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.