American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,441 μηνύματα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,261 μηνύματα.
02-08-24
22:07
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,533 μηνύματα.
03-08-24
15:26
ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ SPOTIFY
Είχα τόσο καιρό να τον ακούσω..
Λοιπόν παιδιά, θα σας μιλήσω για τον Hua chen yu.
Ο hua είναι ένας τραγουδιστής στην Κίνα, ένας από τους καλύτερους και παγκόσμιου φήμης όπου έχει σπάσει ρεκόρ σε διαγωνισμούς και σε συναυλίες. Εδώ στην Ελλάδα δεν είναι γνωστός δυστυχώς, όμως προσωπικά είχα την τύχη να τον μάθω τυχαία στην εφηβεία μου. Η ιδιαιτεροτητα του, προφανώς είναι η δύναμη της φωνής του και η ερμηνεία του. Μπορεί να "δέσει" τη φωνή του σε πολλά είδη.
Είναι απίθανος, σας παραθέτω μερικά κομμάτια του:
Προσωπικό αγαπημένο:
Το συγκεκριμένο είναι μια παραλλαγή ενός πιο παραδοσιακού και παλιου τραγουδιού της κινας, το fake monk. Ο Hua το μετέτρεψε σε μια πιο σκοτεινή βερσιόν, που πραγματικά σε συνδυασμό με την ερμηνεία του εμένα με ανατριχιαζει! Είναι live.
Πάρτε και ένα 3ο
Δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος στον κόπο να τα ακούσει, όμως ήθελα να το μοιραστώ, γιατί πραγματικά τον θαυμάζω και ανατριχιάζω κάθε φορά.
* υπάρχει μετάφραση στα βίντεο.
Είχα τόσο καιρό να τον ακούσω..
Λοιπόν παιδιά, θα σας μιλήσω για τον Hua chen yu.
Ο hua είναι ένας τραγουδιστής στην Κίνα, ένας από τους καλύτερους και παγκόσμιου φήμης όπου έχει σπάσει ρεκόρ σε διαγωνισμούς και σε συναυλίες. Εδώ στην Ελλάδα δεν είναι γνωστός δυστυχώς, όμως προσωπικά είχα την τύχη να τον μάθω τυχαία στην εφηβεία μου. Η ιδιαιτεροτητα του, προφανώς είναι η δύναμη της φωνής του και η ερμηνεία του. Μπορεί να "δέσει" τη φωνή του σε πολλά είδη.
Είναι απίθανος, σας παραθέτω μερικά κομμάτια του:
Προσωπικό αγαπημένο:
Το συγκεκριμένο είναι μια παραλλαγή ενός πιο παραδοσιακού και παλιου τραγουδιού της κινας, το fake monk. Ο Hua το μετέτρεψε σε μια πιο σκοτεινή βερσιόν, που πραγματικά σε συνδυασμό με την ερμηνεία του εμένα με ανατριχιαζει! Είναι live.
Πάρτε και ένα 3ο
Δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος στον κόπο να τα ακούσει, όμως ήθελα να το μοιραστώ, γιατί πραγματικά τον θαυμάζω και ανατριχιάζω κάθε φορά.
* υπάρχει μετάφραση στα βίντεο.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
03-08-24
23:41
από χθες το ακούω.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
04-08-24
00:47
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,391 μηνύματα.
04-08-24
01:04
Επιλέγεις την κοινοποίηση κατω απο το τραγουδι που θέλεις... Αντιγραφή συνδέσμου και επικόλληση εδώ
Αυτό θες φαντάζομαι
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
04-08-24
23:05
Shawn Phillips
Second Contribution
Part of being free is a state of mind
You gotta learn to leave it all behind
Second Contribution
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Part of being free is a state of mind
You gotta learn to leave it all behind
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Hased Babis
- nearos
- rafaela11
- jellojina
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Reader
- giannhs2001
- jj!
- Memetchi
- charmander
- Libertus
- Scandal
- Wonderkid
- Luludaki
- Ariana2018
- Malenaa
- kamekiwii23
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- onion
- tasoooos
- Emmanouela.
- User2350
- GeorgePap2003
- Euge.loukia
- Dreamer_SW
- Isida
- Viedo
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- What
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- mathboi
- New member
- χρονοτριβη
- Mhtrogoal
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- SlimShady
- VasoGrimes
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.