Αδυναμίες

Τσάντες... τρελαίνομαι...

Κοσμήματα... με αδυναμία στα σκουλαρίκια (αλλά, και βραχιόλια, δαχτυλίδια)

Ρούχα και παπούτσια...

Φαγητό (και να φορτωθώ σακούλες από το σούπερ-μάρκετ, και να δοκιμάζω νέες - και παλιές - γεύσεις σε restaurant)...

καφές... από ένα μαγαζί στον σταθμό των τρένων... υπέροχος καπουτσίνο...

τετράδια / στυλό / μαρκαδοράκια / ντοσιέ / ... κυρίως λόγω της έρευνάς μου...

Αν και, οφείλω να ομολογήσω πως τα καταναλωτικά μου ένστικτα, έχουνε ηρεμήσει πολύ εδώ στην Αγγλία (έξαρση παρατηρείται κάθε φορά που καταφτάνει η μανούλα μου εδώ... για ευνόητους λόγους :P ).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι αδυναμίες μου είναι :
  • Ρούχα (και εσώρουχα)
  • Παπούτσια
  • Κοσμήματα, ειδικά σκουλαρίκια και βραχιόλια
  • Βιβλία
  • Προϊόντα περιποίησης μαλλιών και προσώπου
  • Ωραίοι καφέδες (frappuccino και frozzito :P)
Αυτάααααα!

Οφείλω να ομολογήσω ότι ντρέπομαι για αυτό το ποστ :redface:, είμαι τραγικά καταναλωτικό άτομο :worry:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, τα λεφτάκια μου (όοοοοοοοοοοοοολα) πάνε σε:
ρούχα
εσώρουχα:redface:
στυλούς και ό.τι άλλο υπάρχει σε σχολικό είδος...:D
κολιέ, βραχιόλια κτλ
και..........γλυκάκια...............!!!!!!!!!:P

βασικα σε ταξιδια παει μεγαλο μερος των χρηματων...
μιλαμε για χρονιες αποταμιευσεις, ωστε το χρημα να καταληξει εκει :)

περα απο το μεγα παθος ομως, εχω και μερικα μικροτερα :)
1.fridays
2.σχολικα (τυπου jumbo πολυχρωμα) παντος τυπου, ειτε τα χρειαζομαι ειτε οχι
3.κρεμες σωματος και κραγιον! ολα με μετρο τα καλλυντικα, εκτος απο αυτα τα δυο:P

- Gadgets
- Δώρα
- Περίεργα ποτά, καφέδες, κεριά
- Σπάνια βιβλία και cd
- Βόλτες και εκδρομές

κυριως καλλυντικα βιβλια ρουχα παπουτσια και σκουλαρικια...οσα κι αν εχω παντα θελω κι αλλα:P

gadget άκια
εξωσχολικά βιβλία
βιντεοπαιχνίδια
υπολογιστές

αχ......

ταξίδια
καφέδες
ρούχα
παππουτσια
και καμιά φορά δώρα

Δεν έχω αδυναμίες, είμαι και τσιγκούνης
skroutzout.jpg
...Aσ΄τα να πάνε.

Αν μπορώ να θεωρήσω αδυναμία να κερνάω πάντα την Ειρήνη, έχει καλώς, αλλιώς ατυχήσατε.

Eχω. Κυριως οταν δεν εχω φαει και εχω κουραστει. Διορθωνονται ευκολα ευτυχως.

αχ...απ'τις τόσες αδυναμίες, αδυνατίζει η τσέπη μου :D

λοιπόν,
1. παπούτσια-τσάντες-τζην
2. το άρωμά μου
3. κρέμες σώματος (από Body Shop...μιλάμε για τρέλλα!!!! :vroum:)
4. εσώρουχα :redface: (έλεος, κ κάθε φορά συγκρατώ τον εαυτό μου)
5. σοκολάτα μαύρη + πατατάκια
6. Hello Kitty κ κάθε είδους σχολικά-παιδικά από jumbo (τι σύνδρομο είναι αυτό πια? αν δλδ κάνω κάποια στιγμή παιδιά θα μαλώνουμε? :clapup:)
κ τέλος,
7. περιοδικά μόδας (λόγω δουλειάς)

σοκολάτα μαύρη

το αγαπημένο μου έδεσμα! :clapup: (όταν το κλέβω δηλαδή, γιατί δε μ' αφήνουν να φάω εξαιτίας ημικρανιών) :mad:

το νέο μου αυτοκίνητο :yahoo:
(αν μου το γρατζουνίσει κανείς...θα τρελαθώωωωωωωωωωωωω) λολ

μάρκα και μοντέλο! Ακούω!

μάρκα και μοντέλο! Ακούω!

Toyota Yaris 1.3. ;) μαυράκι 5θυρο

εεεε?? γαμάτο? :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

αχ είναι τέλειο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......

κ επίσης.... μυρίζει καινουργίλα (ΛΟΛ):D

αμέ! Άντε καλορίζικο! :)

• Σε σοκολατες
  • Πραγματα για τον υπολογιστη
  • αρωματικα χωρου,κεράκια
  • διακοσμιτικα χωρου
δε μου 'ρχονται άλλα.:hmm:

Σε ένα άτομο. :D

Εχμ από αντικείμενα θα έλεγα κοσμήματα και δη για το χέρι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back