06-02-12

22:56
Σε καλλυντικά (μακιγιάζ, μανώ, body lotion, προοιόντα περιποίησης γενικά)
Ρούχα
Ρούχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.464 εγγεγραμμένα μέλη και 3.564.998 μηνύματα σε 106.065 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 201 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολύ μοιάζουμε εμείς οι δυό.Ας το πάω στο κλίμα των πρώτων ποστ... Όταν έχω πολλά λεφτά, το πρώτο πράγμα που αγοράζω είναι βιβλία. Κάθε μήνα (ή δύο στην καλύτερη περίπτωση) ξοδεύω 20-30 ευρώ σε παραγγελίες βιβλίων.
Το επόμενο πράγμα που με λυγίζει, είναι τα παπούτσια. Πραγματικά, έχω υπερβολικά πολλά ζευγάρια. Και σε λιγότερο βαθμό, αγοράζω βραχιόλια και κολιέ με διάφορα κρεμαστά, αν και δε τα φοράω ιδιαίτερα.
Επίσης όταν υπάρχουν πολλά λεφτά, βγαίνω να πιω Guinness.Δε μπορώ να εξηγήσω το γιατί.
Γενικά, όταν έχω λεφτά φεύγουν σαν αέρας. Το να αποταμιεύω πάλι, μου φαίνεται αιώνας.![]()
Πολύ μοιάζουμε εμείς οι δυό.
2-3 φορές τον μήνα θα περάσω από βιβλιοπωλείο για βιβλία, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα θα πάρω καινούργια παπούτσια. Και πάααααρα πολλά κολιέ, βραχιολάκια, σκουλαρίκια.
Και μια καινούργια αδυναμία, παγωτό απλό (βανίλια-κακάο) με μερέντα από σοκολάτα υγείας από πάνω. Απλά θεικό.![]()