Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.375 εγγεγραμμένα μέλη και 3.556.396 μηνύματα σε 105.729 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 219 άτομα.
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21.956 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ τώρα θυμήθηκα κάτι άσχετο και μάλλον άνευ σημασίας, αλλά στο προηγούμενο νομίζω στο τέλος αναγράφονταν ο αριθμός των μηνυμάτων των συμμετεχόντων. Πάντως σε κάποιο σίγουρα το είδα.
Όχι ότι έχει καμία ιδιαίτερη σημασία αυτό βέβαια, αλλά το έχω απορία ποιος ήταν ο ακριβής αριθμός και εδώ (καλά, η Ρίντερ στάνταρ θα έχει τα περισσότερα).
Εν τω μεταξύ τώρα θυμήθηκα κάτι άσχετο και μάλλον άνευ σημασίας, αλλά στο προηγούμενο νομίζω στο τέλος αναγράφονταν ο αριθμός των μηνυμάτων των συμμετεχόντων. Πάντως σε κάποιο σίγουρα το είδα.
Όχι ότι έχει καμία ιδιαίτερη σημασία αυτό βέβαια, αλλά το έχω απορία ποιος ήταν ο ακριβής αριθμός και εδώ (καλά, η Ρίντερ στάνταρ θα έχει τα περισσότερα).
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.