Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,912 μηνύματα.
Είμαι σίγουρη ότι τόση ώρα περίμενες απλώς να τελειώσουμε για να βάλεις το γκιφ
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,544 μηνύματα.
ΦήμεςΕίμαι σίγουρη ότι τόση ώρα περίμενες απλώς να τελειώσουμε για να βάλεις το γκιφ
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,202 μηνύματα.
Λίγο αργά το θυμηθήκατε, νικήσαμε ήδη
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,544 μηνύματα.
Έτοιμος ήμουν να κάνω έλεος, αλλά έχε χάρηΛίγο αργά το θυμηθήκατε, νικήσαμε ήδη
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,912 μηνύματα.
Μ' αρέσει που τώρα άρχισαν να μετράνε συνεχόμενα
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,452 μηνύματα.
Αυτά κάνει ο Κούλης με τα τόσα επιδόματα στη νεολαία. Δεν χρειάζεται να δουλεύει και ιδού τα αποτελέσματα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Εν τω μεταξύ τώρα θυμήθηκα κάτι άσχετο και μάλλον άνευ σημασίας, αλλά στο προηγούμενο νομίζω στο τέλος αναγράφονταν ο αριθμός των μηνυμάτων των συμμετεχόντων. Πάντως σε κάποιο σίγουρα το είδα.
Όχι ότι έχει καμία ιδιαίτερη σημασία αυτό βέβαια, αλλά το έχω απορία ποιος ήταν ο ακριβής αριθμός και εδώ (καλά, η Ρίντερ στάνταρ θα έχει τα περισσότερα).
Όχι ότι έχει καμία ιδιαίτερη σημασία αυτό βέβαια, αλλά το έχω απορία ποιος ήταν ο ακριβής αριθμός και εδώ (καλά, η Ρίντερ στάνταρ θα έχει τα περισσότερα).
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,648 μηνύματα.
Ξεκινήστε το μέτρημα , τι περιμένετεΕν τω μεταξύ τώρα θυμήθηκα κάτι άσχετο και μάλλον άνευ σημασίας, αλλά στο προηγούμενο νομίζω στο τέλος αναγράφονταν ο αριθμός των μηνυμάτων των συμμετεχόντων. Πάντως σε κάποιο σίγουρα το είδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.