grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:07 Η grotesque_mask: #101 03-11-10 23:07 λατρεύω τα τορτελίνια, τις μπριζολες, τις πανσετες, τα σουβλακια τους γυρους (κρεας, κρεας, κρεας ), το δικάβαλο (ντερλικατεσσεν,θεσσαλονικη ), το παστιτσιο, το γιουβέτσι, μπλα μπλα μπλα σιχαινομαι το ΜΟΥΣΣΑΚΑ!!!!!!!!!!!!εεεεεεεουυυυ (επιφωνημα αηδιας), κ τα φασολακια (και πολλα αλλα ) ειμαι λιγο δυσκολη στο φαγητο, κακα τ ψεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:33 Ο solonas07: #102 03-11-10 23:33 Tο πιο καλυτερότερο ( ) για μενα, σε αντίθεση με τη δεσποινίς πιο πάνω που δεν ξερει τί χάνει , είναι ο μουσακάς και τα 2 χειροτερα αρακας και φασολακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο Trolletarian: #103 03-11-10 23:39 Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η grotesque_mask: #104 03-11-10 23:40 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Η LiViNGtheLiFE: #105 03-11-10 23:41 ειουυ +φωνω για τα φασολακια... αγαπημενο δεν εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #106 03-11-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:46 Ο Trolletarian: #107 03-11-10 23:46 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η grotesque_mask: #108 03-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Click για ανάπτυξη... ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:52 Ο Trolletarian: #109 03-11-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λατρεύω τα τορτελίνια, τις μπριζολες, τις πανσετες, τα σουβλακια τους γυρους (κρεας, κρεας, κρεας ), το δικάβαλο (ντερλικατεσσεν,θεσσαλονικη ), το παστιτσιο, το γιουβέτσι, μπλα μπλα μπλα σιχαινομαι το ΜΟΥΣΣΑΚΑ!!!!!!!!!!!!εεεεεεεουυυυ (επιφωνημα αηδιας), κ τα φασολακια (και πολλα αλλα ) ειμαι λιγο δυσκολη στο φαγητο, κακα τ ψεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:33 Ο solonas07: #102 03-11-10 23:33 Tο πιο καλυτερότερο ( ) για μενα, σε αντίθεση με τη δεσποινίς πιο πάνω που δεν ξερει τί χάνει , είναι ο μουσακάς και τα 2 χειροτερα αρακας και φασολακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο Trolletarian: #103 03-11-10 23:39 Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η grotesque_mask: #104 03-11-10 23:40 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Η LiViNGtheLiFE: #105 03-11-10 23:41 ειουυ +φωνω για τα φασολακια... αγαπημενο δεν εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #106 03-11-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:46 Ο Trolletarian: #107 03-11-10 23:46 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η grotesque_mask: #108 03-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Click για ανάπτυξη... ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:52 Ο Trolletarian: #109 03-11-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tο πιο καλυτερότερο ( ) για μενα, σε αντίθεση με τη δεσποινίς πιο πάνω που δεν ξερει τί χάνει , είναι ο μουσακάς και τα 2 χειροτερα αρακας και φασολακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:39 Ο Trolletarian: #103 03-11-10 23:39 Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η grotesque_mask: #104 03-11-10 23:40 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Η LiViNGtheLiFE: #105 03-11-10 23:41 ειουυ +φωνω για τα φασολακια... αγαπημενο δεν εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #106 03-11-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:46 Ο Trolletarian: #107 03-11-10 23:46 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η grotesque_mask: #108 03-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Click για ανάπτυξη... ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:52 Ο Trolletarian: #109 03-11-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:40 Η grotesque_mask: #104 03-11-10 23:40 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Η LiViNGtheLiFE: #105 03-11-10 23:41 ειουυ +φωνω για τα φασολακια... αγαπημενο δεν εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #106 03-11-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:46 Ο Trolletarian: #107 03-11-10 23:46 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η grotesque_mask: #108 03-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Click για ανάπτυξη... ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:52 Ο Trolletarian: #109 03-11-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Η LiViNGtheLiFE: #105 03-11-10 23:41 ειουυ +φωνω για τα φασολακια... αγαπημενο δεν εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #106 03-11-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:46 Ο Trolletarian: #107 03-11-10 23:46 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η grotesque_mask: #108 03-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Click για ανάπτυξη... ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:52 Ο Trolletarian: #109 03-11-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειουυ +φωνω για τα φασολακια... αγαπημενο δεν εχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:41 Ο Pure_Seduction: #106 03-11-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:46 Ο Trolletarian: #107 03-11-10 23:46 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η grotesque_mask: #108 03-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Click για ανάπτυξη... ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:52 Ο Trolletarian: #109 03-11-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:46 Ο Trolletarian: #107 03-11-10 23:46 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η grotesque_mask: #108 03-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Click για ανάπτυξη... ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:52 Ο Trolletarian: #109 03-11-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:49 Η grotesque_mask: #108 03-11-10 23:49 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Click για ανάπτυξη... ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:52 Ο Trolletarian: #109 03-11-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christos0987: άντε ρε κομπλεξική,, το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη μας (είναι και τσάμπα) ,εδικά όταν πέφτει στο πάτωμα μαζί με το δίσκο Click για ανάπτυξη... ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 23:52 Ο Trolletarian: #109 03-11-10 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: χοχαχαχοχοοχαοχαοχοαχοαοχοαοχαοχοαχοαοχαοχοαχοαοχοαχοαο Click για ανάπτυξη... από το ΑΠΘ είσαι? Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ..και οταν βρισκεις τριχες στο φαγητο!!! τελειο!! Click για ανάπτυξη... ε όταν βρίσκεις τρίχες, σηκώνεσαι πετάς με δύναμη κάτω τον δίσκο ,υποκλίνεσαι ,οι άλλοι σε χειροκροτούν και μετά πας και παίρνεις άλλον δίσκο.απλά είναι τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:09 Ο Dias έγραψε: #110 04-11-10 00:09 .............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
.............αγαπημένο........................................................................ σιχαμένο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:30 Ο yozerehs έγραψε: #111 04-11-10 00:30 Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα τα περισσότερα θαλασσινά δεν μου αρέσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο Boom έγραψε: #112 04-11-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα αγαπημένα μου φαγητά είναι: Φακές, μακαρόνια, γιουβαρλάκια, μουσακάς, ντολμαδάκια... Τα χειρότερά μου φαγητά είναι: Μπάμιες, μουσακάς, φασολάκια, ψαρόσουπα, γενικότερα ορισμένα ψάρια... Click για ανάπτυξη... Αγαπημένα: Κρεατικά θα έλεγα. Δε μ'αρέσουν: Πολλά τα οποία δεν έχω δοκιμάσει γιατί ξέρω ότι δε μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:36 Ο yozerehs έγραψε: #113 04-11-10 00:36 Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το διόρθωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:41 Ο Mr. Crowley: #114 04-11-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christos0987: Το καλύτερο φαγητό έχει η λέσχη του ΑΠΘ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!χχαχαχαχαχαχααααχααχαχαχααααχαχαααα Click για ανάπτυξη... Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:47 Ο Trolletarian: #115 04-11-10 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Έτσι ρε αρρώστια...αλήθεια,τα σερβίτσια τα πλένουν ποτέ,ή μήπως τα γλείφουν? Click για ανάπτυξη... όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 00:58 Η grotesque_mask: #116 04-11-10 00:58 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christos0987: όχι ρε τα φτύνουν και τα ξαναγεμίζουν χαχαχαχααα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:03 Ο Trolletarian: #117 04-11-10 01:03 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΕΓΩ!!! με αηδιαστε, στα διαλα!!! Click για ανάπτυξη... γιατί ρε συ ? η λέσχη είναι γαμάτη,γουστάρω τρελά!!!!!! τα δυο πιο γαμάτα είναι: α)οι δίσκοι που σχηματίζουν πύργο όταν έχει πολύ κόσμο πάνω στα τραπέζια. β)οι δίσκοι που πέφτουν. ΤΟ ΓΕΛΙΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:16 Ο Goseithor: #118 04-11-10 01:16 πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: King Master N!kolAs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πλέον έμαθα να τρωω τα πάντα οπότε δεν έχω και μεγάλες αντιπάθειες αλλα ένα φαγητό που με δυσκολία θα το φάω είναι τα φασολάκια..αγαπημένα κάτι μπριζολίτσες στα κάρβουνα γιαμι γιαμι,μουσακάς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Goseithor: #119 04-11-10 01:19 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από living_doll: μακαρονια δυο φορες την εβδομαδα,φακες και η πιο γκλαμουρ φαση ειναι οι σουπιες Click για ανάπτυξη... μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2010 στις 01:21 Η grotesque_mask: #120 04-11-10 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Goseithor: μόνο 2 φορές?..εμάς κάθε μέρα υπάρχει και ζυμαρικό σε κάθε φαγητό που υπάρχει..-.-... Click για ανάπτυξη... εμας ηθελαν να εχουν μια στοιχειωδη ποικιλια μωρε εμεις εχουμε σταθερα αγγουρακι καθημερινως !!!! ανελλιπως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.