Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:38 Ο Γιώργος έγραψε: #181 22-04-08 16:38 Τέλος, θα πάω ΣΗΜΕΡΑ να φάω μία βάφλα με Μερέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:40 Ο Tetragrammaton: #182 22-04-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μερέντα ή Nutella; Μερέντα 34 (64,15%) Nutella 19 (35,85%) Νομίζω δεν χρειάζεται να πω τίποτα Click για ανάπτυξη... Μόλις ανανέωσα τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 18:25 Ο Affliction: #183 06-07-08 18:25 Προτιμώ τα γλυκά ταψιού σε σχέση με αυτά που περιλαμβάνουν σοκολάτα οπότε θα πω μπακλαβά και γαλακτομπούρεκο. Αν και υπάρχουν και γλυκά που συνδυάζουν και τις δύο αυτές γεύσεις! Υ.Γ.: Μου ανοίξατε την όρεξη για μια βάφλα nutella τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:54 Η Γίδι έγραψε: #184 05-08-08 11:54 Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:57 Η cibyllian: #185 05-08-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #186 05-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η Γίδι έγραψε: #187 05-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η invalid έγραψε: #188 05-08-08 12:03 Κι εγώ θελωωωωω!!!! Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Ο Tsipouro έγραψε: #189 05-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλος, θα πάω ΣΗΜΕΡΑ να φάω μία βάφλα με Μερέντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:40 Ο Tetragrammaton: #182 22-04-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μερέντα ή Nutella; Μερέντα 34 (64,15%) Nutella 19 (35,85%) Νομίζω δεν χρειάζεται να πω τίποτα Click για ανάπτυξη... Μόλις ανανέωσα τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 18:25 Ο Affliction: #183 06-07-08 18:25 Προτιμώ τα γλυκά ταψιού σε σχέση με αυτά που περιλαμβάνουν σοκολάτα οπότε θα πω μπακλαβά και γαλακτομπούρεκο. Αν και υπάρχουν και γλυκά που συνδυάζουν και τις δύο αυτές γεύσεις! Υ.Γ.: Μου ανοίξατε την όρεξη για μια βάφλα nutella τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:54 Η Γίδι έγραψε: #184 05-08-08 11:54 Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:57 Η cibyllian: #185 05-08-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #186 05-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η Γίδι έγραψε: #187 05-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η invalid έγραψε: #188 05-08-08 12:03 Κι εγώ θελωωωωω!!!! Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Ο Tsipouro έγραψε: #189 05-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Μερέντα ή Nutella; Μερέντα 34 (64,15%) Nutella 19 (35,85%) Νομίζω δεν χρειάζεται να πω τίποτα Click για ανάπτυξη... Μόλις ανανέωσα τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 18:25 Ο Affliction: #183 06-07-08 18:25 Προτιμώ τα γλυκά ταψιού σε σχέση με αυτά που περιλαμβάνουν σοκολάτα οπότε θα πω μπακλαβά και γαλακτομπούρεκο. Αν και υπάρχουν και γλυκά που συνδυάζουν και τις δύο αυτές γεύσεις! Υ.Γ.: Μου ανοίξατε την όρεξη για μια βάφλα nutella τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:54 Η Γίδι έγραψε: #184 05-08-08 11:54 Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:57 Η cibyllian: #185 05-08-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #186 05-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η Γίδι έγραψε: #187 05-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η invalid έγραψε: #188 05-08-08 12:03 Κι εγώ θελωωωωω!!!! Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Ο Tsipouro έγραψε: #189 05-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προτιμώ τα γλυκά ταψιού σε σχέση με αυτά που περιλαμβάνουν σοκολάτα οπότε θα πω μπακλαβά και γαλακτομπούρεκο. Αν και υπάρχουν και γλυκά που συνδυάζουν και τις δύο αυτές γεύσεις! Υ.Γ.: Μου ανοίξατε την όρεξη για μια βάφλα nutella τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:54 Η Γίδι έγραψε: #184 05-08-08 11:54 Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:57 Η cibyllian: #185 05-08-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #186 05-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η Γίδι έγραψε: #187 05-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η invalid έγραψε: #188 05-08-08 12:03 Κι εγώ θελωωωωω!!!! Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Ο Tsipouro έγραψε: #189 05-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:57 Η cibyllian: #185 05-08-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #186 05-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η Γίδι έγραψε: #187 05-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η invalid έγραψε: #188 05-08-08 12:03 Κι εγώ θελωωωωω!!!! Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Ο Tsipouro έγραψε: #189 05-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #186 05-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η Γίδι έγραψε: #187 05-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η invalid έγραψε: #188 05-08-08 12:03 Κι εγώ θελωωωωω!!!! Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Ο Tsipouro έγραψε: #189 05-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ... Click για ανάπτυξη... Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η Γίδι έγραψε: #187 05-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η invalid έγραψε: #188 05-08-08 12:03 Κι εγώ θελωωωωω!!!! Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Ο Tsipouro έγραψε: #189 05-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!! Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Πότε έρχεσαι Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... χιχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η invalid έγραψε: #188 05-08-08 12:03 Κι εγώ θελωωωωω!!!! Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Ο Tsipouro έγραψε: #189 05-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ θελωωωωω!!!! Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Ο Tsipouro έγραψε: #189 05-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake Click για ανάπτυξη... Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Ophelia έγραψε: #190 05-08-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tsipouro: Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς; Click για ανάπτυξη... Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!! τι πάθαμε πρωινιάτικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Ο Πατρεύς έγραψε: #191 05-08-08 12:37 Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουμε και λέμε: Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο) Εκμέκ κανταΐφι Παγωτά κάθε είδους Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι) Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου) Τσιζκέικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #192 05-08-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel! χιχι... Click για ανάπτυξη... Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:37 Η Lorelai έγραψε: #193 05-08-08 14:37 Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχει δοκιμασει κανεις την black forest απο γλυκοκουταλιες; Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:41 Η Γίδι έγραψε: #194 05-08-08 14:41 Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι, αλλά η μαμά μου έχει κόλλημα με το Ταρτούφο... Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:43 Η Lorelai έγραψε: #195 05-08-08 14:43 ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΕΕΕΚ να τη δοκιμασεις. Και το ταρτουφο καλο ειναι αλλα οχι σαν τη black forest xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:47 Η Ophelia έγραψε: #196 05-08-08 14:47 @Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Lorelai: Να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα κιόλας...γενικά έχω κόλλημα με τις black forest αλλά νομίζω ότι δεν τους πολυπετυχαίνει!! Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η Γίδι έγραψε: #197 05-08-08 14:53 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βρίσκω ελεεινό και το ταρτούφο και τη μους σοκολάτας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 15:02 Η Lorelai έγραψε: #198 05-08-08 15:02 Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουυυ για μενα ειναι η καλυτερη που εχω φαει. Και εχω δοκιμασει απο 3 ζαχαροπλαστεια!!! Στα ζαχαροπλαστεια βαζουν παρα πολλη σαντιγι και το χαλαει. Ενιγουει, γουστα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasa rocker Νεοφερμένο μέλος Η natasa rocker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η natasa rocker: #199 08-05-09 22:31 ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ολα... εκτος απο μαρεγγες...τις σιχαινομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni8400 Δραστήριο μέλος Η Χαρά Καλέ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:52 Η gatouni8400: #200 08-05-09 23:52 εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εκμέκ κατα'ί'φι φυσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.