Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Μόλις ανανέωσα τα αποτελέσματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ.: Μου ανοίξατε την όρεξη για μια βάφλα nutella τώρα...
Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ...
Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!!
Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, δεν βρήκα τη φωτογραφία που ήθελα, αλλά τελευταία αγαπάω τα Knödel, κάτι σαν dumplings... Τα τρώμε και γλυκά και αλμυρά, και γεμιστά και μασίφ, αλλά τα αγαπάω με μούρα ή δαμάσκηνα, με καραμελωμένα τριμμένα καρύδια από πάνω ή/και σως βανίλλιας... Αχχχχ...
Πότε έρχεσαι Ελλάδα;
Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel!Γιδάκιιιιιιιι, τι μου θύμισες ..... Τρελαίνομαι για αυτά που είναι γεμιστά με Erdbeeren και Marillen. Και από τα αλμυρά αυτά με τον κιμά!!!!
Θέλω, θέλω, θέλω!!!!! ...... Αλλά όσες φορές προσπάθησα να τα φτιάξω, .... σκέτη αποτυχία!!!!
χιχι...Πότε έρχεσαι Ελλάδα;
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Επίσης τρελαίνομαι για μπακλαβά, κορμό σοκολάτας με μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας και cheesecake
Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς;
Ophelia
Διάσημο μέλος
Πάω μια βόλτα μέχρι το ζαχαροπλαστείο. Θα πάρω και τρίγωνα Πανοράματος, θέλει κανείς;
Φέρε, φέρε...φέρε και τρίγωνα φέρε και τσιζκεικ και προφιτερόλ και...ότι άλλο βρεις!!!
τι πάθαμε πρωινιάτικα........
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Μπακλαβάς (μόνο με αμύγδαλο ή φυστίκι που έφαγα στην Κων/πολη και κατά προτίμηση με φρέσκο βούτυρο)
Εκμέκ κανταΐφι
Παγωτά κάθε είδους
Πάστα σοκολατίνα (έχει πολύ ωραία το ζαχαροπλαστείο κοντά στο σπίτι)
Σουφλέ σοκολάτας και γενικώς ό,τι έχει σοκολάτα εκτός αν μέσα έχει φρούτα όπως δαμάσκηνο, κάστανο κλπ
Μυζηθρόπιτα γλυκειά (λιχουδιά από το χωριό του πατέρα μου)
Τσιζκέικ
Αχ μη με απογοητεύεις, είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις;; Μήπως να βάλω την πεθερά να με διδάξει;;; Κατάρα. Τα λατρεύω όμως, ακόμα και τα πιο σιχαμερά Kartoffelknödel!
χιχι...
Αν μπορεί να σε διδάξει, βάλτην .... αααα ... και που είσαι, .... τα μυστικά παρασκευής τα θέλω σε πμ.!
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια σ' αυτο το πραγμα δεν μπορω να αντισταθω με καμια δυναμη ^^
Εγώ, πάλι, θέλωνα δοκιμάσω το cheesecake!
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ophelia
Διάσημο μέλος
Τα βυσινάκια ήταν λίγο νιανιά, το παντεσπάνι λίγο μπαγιάτικο, άσε που το είχαν ρημάξει και στο κονιάκ...η καλύτερη black forest ever είναι στο FRESH!
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
natasa rocker
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni8400
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.