Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:12 Ο Άγγελος έγραψε: #541 01-01-12 16:12 τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:27 Η Eileen έγραψε: #542 01-01-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Click για ανάπτυξη... Η μητέρα μου φτιάχνει μία Βασιλόπιτα που είναι οικογενειακή συνταγή - από την πρόγιαγιά μας που ήρθε από την Μ. Ασία. Η συνταγή αυτή είναι από τους Eλιγμούς και βασίζεται στο φύλλο όχι στη ζύμη όπως τα τσουρέκια, και έχει μέσα αρκετούς ξηρούς καρπούς. Είναι μία παραλλαγή του μπακλαβά, από όσα έχω καταλάβει! Γιάμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:28 Ο Johnnaousa: #543 01-01-12 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Η μητέρα μου φτιάχνει μία Βασιλόπιτα που είναι οικογενειακή συνταγή - από την πρόγιαγιά μας που ήρθε από την Μ. Ασία. Η συνταγή αυτή είναι από τους Eλιγμούς και βασίζεται στο φύλλο όχι στη ζύμη όπως τα τσουρέκια, και έχει μέσα αρκετούς ξηρούς καρπούς. Είναι μία παραλλαγή του μπακλαβά, από όσα έχω καταλάβει! Γιάμι! Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα να μου την κανεις οταν ξαναερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:10 Ο Άγγελος έγραψε: #544 01-01-12 17:10 καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:43 Η Drama Prinzessin: #545 01-01-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Click για ανάπτυξη... Εμένα η μητέρα μου έκανε σε στυλ κέικ τις προηγούμενες χρονιές, αλλά φέτος έκανε γλυκό τσουρέκι. Πέτυχε πάντως. Spoiler Ορίστε μια βασιλόπιτα τσουρέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:48 Η Dalian έγραψε: #546 01-01-12 17:48 Και εμείς κεΪκ-οειδή βασιλόπιτα κάναμε Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:52 Η Gate4 έγραψε: #547 01-01-12 17:52 εμεις παντα βασιλοπιτα τσουρεκι κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:53 Η Drama Prinzessin: #548 01-01-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Κανονικό και συνηθισμένο τσουρέκι είναι, που αν θες βάζεις άχνη επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:26 Η grotesque_mask: #549 01-01-12 18:26 ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:27 Η Eileen έγραψε: #542 01-01-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Click για ανάπτυξη... Η μητέρα μου φτιάχνει μία Βασιλόπιτα που είναι οικογενειακή συνταγή - από την πρόγιαγιά μας που ήρθε από την Μ. Ασία. Η συνταγή αυτή είναι από τους Eλιγμούς και βασίζεται στο φύλλο όχι στη ζύμη όπως τα τσουρέκια, και έχει μέσα αρκετούς ξηρούς καρπούς. Είναι μία παραλλαγή του μπακλαβά, από όσα έχω καταλάβει! Γιάμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:28 Ο Johnnaousa: #543 01-01-12 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Η μητέρα μου φτιάχνει μία Βασιλόπιτα που είναι οικογενειακή συνταγή - από την πρόγιαγιά μας που ήρθε από την Μ. Ασία. Η συνταγή αυτή είναι από τους Eλιγμούς και βασίζεται στο φύλλο όχι στη ζύμη όπως τα τσουρέκια, και έχει μέσα αρκετούς ξηρούς καρπούς. Είναι μία παραλλαγή του μπακλαβά, από όσα έχω καταλάβει! Γιάμι! Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα να μου την κανεις οταν ξαναερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:10 Ο Άγγελος έγραψε: #544 01-01-12 17:10 καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:43 Η Drama Prinzessin: #545 01-01-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Click για ανάπτυξη... Εμένα η μητέρα μου έκανε σε στυλ κέικ τις προηγούμενες χρονιές, αλλά φέτος έκανε γλυκό τσουρέκι. Πέτυχε πάντως. Spoiler Ορίστε μια βασιλόπιτα τσουρέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:48 Η Dalian έγραψε: #546 01-01-12 17:48 Και εμείς κεΪκ-οειδή βασιλόπιτα κάναμε Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:52 Η Gate4 έγραψε: #547 01-01-12 17:52 εμεις παντα βασιλοπιτα τσουρεκι κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:53 Η Drama Prinzessin: #548 01-01-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Κανονικό και συνηθισμένο τσουρέκι είναι, που αν θες βάζεις άχνη επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:26 Η grotesque_mask: #549 01-01-12 18:26 ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Click για ανάπτυξη... Η μητέρα μου φτιάχνει μία Βασιλόπιτα που είναι οικογενειακή συνταγή - από την πρόγιαγιά μας που ήρθε από την Μ. Ασία. Η συνταγή αυτή είναι από τους Eλιγμούς και βασίζεται στο φύλλο όχι στη ζύμη όπως τα τσουρέκια, και έχει μέσα αρκετούς ξηρούς καρπούς. Είναι μία παραλλαγή του μπακλαβά, από όσα έχω καταλάβει! Γιάμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:28 Ο Johnnaousa: #543 01-01-12 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Η μητέρα μου φτιάχνει μία Βασιλόπιτα που είναι οικογενειακή συνταγή - από την πρόγιαγιά μας που ήρθε από την Μ. Ασία. Η συνταγή αυτή είναι από τους Eλιγμούς και βασίζεται στο φύλλο όχι στη ζύμη όπως τα τσουρέκια, και έχει μέσα αρκετούς ξηρούς καρπούς. Είναι μία παραλλαγή του μπακλαβά, από όσα έχω καταλάβει! Γιάμι! Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα να μου την κανεις οταν ξαναερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:10 Ο Άγγελος έγραψε: #544 01-01-12 17:10 καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:43 Η Drama Prinzessin: #545 01-01-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Click για ανάπτυξη... Εμένα η μητέρα μου έκανε σε στυλ κέικ τις προηγούμενες χρονιές, αλλά φέτος έκανε γλυκό τσουρέκι. Πέτυχε πάντως. Spoiler Ορίστε μια βασιλόπιτα τσουρέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:48 Η Dalian έγραψε: #546 01-01-12 17:48 Και εμείς κεΪκ-οειδή βασιλόπιτα κάναμε Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:52 Η Gate4 έγραψε: #547 01-01-12 17:52 εμεις παντα βασιλοπιτα τσουρεκι κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:53 Η Drama Prinzessin: #548 01-01-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Κανονικό και συνηθισμένο τσουρέκι είναι, που αν θες βάζεις άχνη επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:26 Η grotesque_mask: #549 01-01-12 18:26 ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: Η μητέρα μου φτιάχνει μία Βασιλόπιτα που είναι οικογενειακή συνταγή - από την πρόγιαγιά μας που ήρθε από την Μ. Ασία. Η συνταγή αυτή είναι από τους Eλιγμούς και βασίζεται στο φύλλο όχι στη ζύμη όπως τα τσουρέκια, και έχει μέσα αρκετούς ξηρούς καρπούς. Είναι μία παραλλαγή του μπακλαβά, από όσα έχω καταλάβει! Γιάμι! Click για ανάπτυξη... δεν εχω κανενα προβλημα να μου την κανεις οταν ξαναερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:10 Ο Άγγελος έγραψε: #544 01-01-12 17:10 καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:43 Η Drama Prinzessin: #545 01-01-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Click για ανάπτυξη... Εμένα η μητέρα μου έκανε σε στυλ κέικ τις προηγούμενες χρονιές, αλλά φέτος έκανε γλυκό τσουρέκι. Πέτυχε πάντως. Spoiler Ορίστε μια βασιλόπιτα τσουρέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:48 Η Dalian έγραψε: #546 01-01-12 17:48 Και εμείς κεΪκ-οειδή βασιλόπιτα κάναμε Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:52 Η Gate4 έγραψε: #547 01-01-12 17:52 εμεις παντα βασιλοπιτα τσουρεκι κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:53 Η Drama Prinzessin: #548 01-01-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Κανονικό και συνηθισμένο τσουρέκι είναι, που αν θες βάζεις άχνη επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:26 Η grotesque_mask: #549 01-01-12 18:26 ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:43 Η Drama Prinzessin: #545 01-01-12 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Click για ανάπτυξη... Εμένα η μητέρα μου έκανε σε στυλ κέικ τις προηγούμενες χρονιές, αλλά φέτος έκανε γλυκό τσουρέκι. Πέτυχε πάντως. Spoiler Ορίστε μια βασιλόπιτα τσουρέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:48 Η Dalian έγραψε: #546 01-01-12 17:48 Και εμείς κεΪκ-οειδή βασιλόπιτα κάναμε Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:52 Η Gate4 έγραψε: #547 01-01-12 17:52 εμεις παντα βασιλοπιτα τσουρεκι κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:53 Η Drama Prinzessin: #548 01-01-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Κανονικό και συνηθισμένο τσουρέκι είναι, που αν θες βάζεις άχνη επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:26 Η grotesque_mask: #549 01-01-12 18:26 ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: τι βασιλοπιτα φτιαχνετε συνηθως? σε μενα η μανα μου κανει παντα σχεδον τσουρεκι.. Click για ανάπτυξη... Εμένα η μητέρα μου έκανε σε στυλ κέικ τις προηγούμενες χρονιές, αλλά φέτος έκανε γλυκό τσουρέκι. Πέτυχε πάντως. Spoiler Ορίστε μια βασιλόπιτα τσουρέκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:48 Η Dalian έγραψε: #546 01-01-12 17:48 Και εμείς κεΪκ-οειδή βασιλόπιτα κάναμε Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:52 Η Gate4 έγραψε: #547 01-01-12 17:52 εμεις παντα βασιλοπιτα τσουρεκι κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:53 Η Drama Prinzessin: #548 01-01-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Κανονικό και συνηθισμένο τσουρέκι είναι, που αν θες βάζεις άχνη επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:26 Η grotesque_mask: #549 01-01-12 18:26 ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμείς κεΪκ-οειδή βασιλόπιτα κάναμε Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:52 Η Gate4 έγραψε: #547 01-01-12 17:52 εμεις παντα βασιλοπιτα τσουρεκι κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:53 Η Drama Prinzessin: #548 01-01-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Κανονικό και συνηθισμένο τσουρέκι είναι, που αν θες βάζεις άχνη επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:26 Η grotesque_mask: #549 01-01-12 18:26 ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμεις παντα βασιλοπιτα τσουρεκι κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:53 Η Drama Prinzessin: #548 01-01-12 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Κανονικό και συνηθισμένο τσουρέκι είναι, που αν θες βάζεις άχνη επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:26 Η grotesque_mask: #549 01-01-12 18:26 ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει με τσουρέκι που λέτε Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Κανονικό και συνηθισμένο τσουρέκι είναι, που αν θες βάζεις άχνη επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:26 Η grotesque_mask: #549 01-01-12 18:26 ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουοάου, υπάρχουν και άλλες βασιλόπιτες εκτός από αυτές από τσουρέκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:29 Η Eileen έγραψε: #550 01-01-12 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλη ιδεα.. μπακλαβας στυλ.. γουστααρωωω.. το τσουρεκι βασιλοπιτα λενε οτι ειναι πολιτικη βασικα.. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 18:31 Η Dalian έγραψε: #551 01-01-12 18:31 Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην Κεφαλονιά τουλάχιστον ανέκαθεν κέικ την κάναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #552 01-01-12 19:00 Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι όντως η παραδοσιακή πολίτικη συνταγή... Και είναι τρέέέέέλαα! Click για ανάπτυξη... αλλα δυσκολη να φουσκωσει το χειμωνα .παρολη τη σομπα καλοριφερ τζακια σε μας αλλοτε φουσκωνε αντελως,,και αλλοτε εμενε λιγο στη μεση καθισμενο ζυμαρι θελει πολυ σταθερη θερμοκρασια,,την ανοιξη πχ το πασχα τα τσουρεκια γινονται τελεια.. θελουν εργαστηριο κλειστο φουρνου κλπ..ή πολυ λιγη ζαχαρη -ετσι ειναι αγλυκα ομως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi Δραστήριο μέλος Η yperoxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 00:29 Η yperoxi έγραψε: #553 02-02-12 00:29 Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είμαι φανατική των γλυκών.Τα μόνα γλυκά που τρώω είναι κάποιες γεύσεις παγωτών (γιαούρτι, γιαούρτι-αγριοκέρασο, φρούτα του δάσους, σοκολάτα- ορτοκάλι κ άλλα αντίστοιχα) κ λεμονόπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 3 Απριλίου 2012 στις 20:59 Η Muxu Su έγραψε: #554 03-04-12 20:59 Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:03 Η Gate4 έγραψε: #555 05-04-12 18:03 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... πρέπει να ναι τέλειο *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Muxu Su έγραψε: #556 05-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: πρέπει να ναι τέλειο *.* Click για ανάπτυξη... Αχ είναι! Μετά την νηστεία θα φτιάξω μια για να φιλέψω το σόι!! Θα είναι η 1η που θα επιχειρήσω να κάνω με τα χεράκια μου! Έχω την συνταγή και το μόνο που μένει είναι να βάλω όλη μου την τέχνη!!! Για όποιους ενδιαφέρονται η συνταγή είναι η παρακάτω! https://www.sintagespareas.gr/sintages/black-forest.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 5 Απριλίου 2012 στις 19:20 Η ~Melania~: #557 05-04-12 19:20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Απριλίου 2012 silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silent song Εκκολαπτόμενο μέλος Η Little Broken Heart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Χορεύτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 11:43 Η silent song: #558 11-04-12 11:43 τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τιραμισού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 12:52 Η Θάλεια έγραψε: #559 11-04-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από silent song: τιραμισού!! Click για ανάπτυξη... Και cheesecake με αγριοκέρασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 12:25 Ο Σπυρακος (^^): #560 12-04-12 12:25 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Το αγαπημένο μου!! Black forest!! Click για ανάπτυξη... ΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από ~~~Melania~~~: Click για ανάπτυξη... *.* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.