Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2011 στις 14:50 Η Εχέμυθη έγραψε: #381 22-06-11 14:50 μμμμμ.....εχω ιδιετερη αδυναμια στα γλυκα(οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι απο εσας που απαντησατε στο συγκεκριμενο θεμα)....θα μπορουσα να γραψω αμετρητα γλυκα που μου αρεσουν..αλλα επηδει ειμαι σιγουρη πως θα βαρεθητε να διαβασετε ενα ολοκληρο κατεβατο με τα αγαπημενα μου γλυκα θας σας πω πως απλα εχω ιδιετερη προτημηση στο προφιτερολ,την τιραμισου και το παγωτο(σοκολατα και μοκα).....αυτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2011 στις 04:09 Ο Iliaso έγραψε: #382 15-07-11 04:09 Λατρεύω το τυραμισού με κακάο από πάνω Αλλά δε λέω όχι και σε βουτηχτές πάστες ή σε ωραίες γεύσεις παγωτού όπως μια ωραία που έφαγα πρόσφατα.Πως λεγόταν να δεις...Α ναι σοκοφρετίνο.E tsarachaf; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λινα.Μ Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:50 Η Λινα.Μ έγραψε: #383 03-09-11 09:50 τυραμισου και τα ταρτακια!!! και το παγωτο(γιοαουρτι και γιαουρτι με φρουτα, καραμελα, πεπονι!!) Και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα γλυκα δλδ, απλα εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση σε αυτα!! χδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:33 Ο Alejandro Papas: #384 03-09-11 11:33 σοκολατα να χει και ειμαστε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:59 Ο Σπυρακος (^^): #385 03-09-11 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:31 Η Angelique.: #386 03-09-11 14:31 Από γλυκά τρώω τα πάντα σχεδόν,εκτός από σιροπιαστά. Ότι έχει να κάνει με σοκολάτα μου αρέσει,αλλά τον τελευταίο καιρό απέκτησα μια νέα αδυναμία.... Cheesecake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:23 Ο iGiannis έγραψε: #387 03-09-11 16:23 Μ'αρέσουν όλα τα γλυκά, αλλά λίγο πιο πολύ προτιμώ Ποντικάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:43 Η WhiteDrum: #388 03-09-11 16:43 Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Ο Polkiu έγραψε: #389 03-09-11 17:01 Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μμμμμ.....εχω ιδιετερη αδυναμια στα γλυκα(οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι απο εσας που απαντησατε στο συγκεκριμενο θεμα)....θα μπορουσα να γραψω αμετρητα γλυκα που μου αρεσουν..αλλα επηδει ειμαι σιγουρη πως θα βαρεθητε να διαβασετε ενα ολοκληρο κατεβατο με τα αγαπημενα μου γλυκα θας σας πω πως απλα εχω ιδιετερη προτημηση στο προφιτερολ,την τιραμισου και το παγωτο(σοκολατα και μοκα).....αυτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2011 στις 04:09 Ο Iliaso έγραψε: #382 15-07-11 04:09 Λατρεύω το τυραμισού με κακάο από πάνω Αλλά δε λέω όχι και σε βουτηχτές πάστες ή σε ωραίες γεύσεις παγωτού όπως μια ωραία που έφαγα πρόσφατα.Πως λεγόταν να δεις...Α ναι σοκοφρετίνο.E tsarachaf; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λινα.Μ Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:50 Η Λινα.Μ έγραψε: #383 03-09-11 09:50 τυραμισου και τα ταρτακια!!! και το παγωτο(γιοαουρτι και γιαουρτι με φρουτα, καραμελα, πεπονι!!) Και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα γλυκα δλδ, απλα εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση σε αυτα!! χδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:33 Ο Alejandro Papas: #384 03-09-11 11:33 σοκολατα να χει και ειμαστε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:59 Ο Σπυρακος (^^): #385 03-09-11 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:31 Η Angelique.: #386 03-09-11 14:31 Από γλυκά τρώω τα πάντα σχεδόν,εκτός από σιροπιαστά. Ότι έχει να κάνει με σοκολάτα μου αρέσει,αλλά τον τελευταίο καιρό απέκτησα μια νέα αδυναμία.... Cheesecake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:23 Ο iGiannis έγραψε: #387 03-09-11 16:23 Μ'αρέσουν όλα τα γλυκά, αλλά λίγο πιο πολύ προτιμώ Ποντικάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:43 Η WhiteDrum: #388 03-09-11 16:43 Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Ο Polkiu έγραψε: #389 03-09-11 17:01 Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λατρεύω το τυραμισού με κακάο από πάνω Αλλά δε λέω όχι και σε βουτηχτές πάστες ή σε ωραίες γεύσεις παγωτού όπως μια ωραία που έφαγα πρόσφατα.Πως λεγόταν να δεις...Α ναι σοκοφρετίνο.E tsarachaf; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λινα.Μ Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελικη... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 09:50 Η Λινα.Μ έγραψε: #383 03-09-11 09:50 τυραμισου και τα ταρτακια!!! και το παγωτο(γιοαουρτι και γιαουρτι με φρουτα, καραμελα, πεπονι!!) Και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα γλυκα δλδ, απλα εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση σε αυτα!! χδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:33 Ο Alejandro Papas: #384 03-09-11 11:33 σοκολατα να χει και ειμαστε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:59 Ο Σπυρακος (^^): #385 03-09-11 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:31 Η Angelique.: #386 03-09-11 14:31 Από γλυκά τρώω τα πάντα σχεδόν,εκτός από σιροπιαστά. Ότι έχει να κάνει με σοκολάτα μου αρέσει,αλλά τον τελευταίο καιρό απέκτησα μια νέα αδυναμία.... Cheesecake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:23 Ο iGiannis έγραψε: #387 03-09-11 16:23 Μ'αρέσουν όλα τα γλυκά, αλλά λίγο πιο πολύ προτιμώ Ποντικάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:43 Η WhiteDrum: #388 03-09-11 16:43 Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Ο Polkiu έγραψε: #389 03-09-11 17:01 Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τυραμισου και τα ταρτακια!!! και το παγωτο(γιοαουρτι και γιαουρτι με φρουτα, καραμελα, πεπονι!!) Και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα γλυκα δλδ, απλα εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση σε αυτα!! χδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:33 Ο Alejandro Papas: #384 03-09-11 11:33 σοκολατα να χει και ειμαστε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:59 Ο Σπυρακος (^^): #385 03-09-11 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:31 Η Angelique.: #386 03-09-11 14:31 Από γλυκά τρώω τα πάντα σχεδόν,εκτός από σιροπιαστά. Ότι έχει να κάνει με σοκολάτα μου αρέσει,αλλά τον τελευταίο καιρό απέκτησα μια νέα αδυναμία.... Cheesecake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:23 Ο iGiannis έγραψε: #387 03-09-11 16:23 Μ'αρέσουν όλα τα γλυκά, αλλά λίγο πιο πολύ προτιμώ Ποντικάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:43 Η WhiteDrum: #388 03-09-11 16:43 Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Ο Polkiu έγραψε: #389 03-09-11 17:01 Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σοκολατα να χει και ειμαστε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:59 Ο Σπυρακος (^^): #385 03-09-11 12:59 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:31 Η Angelique.: #386 03-09-11 14:31 Από γλυκά τρώω τα πάντα σχεδόν,εκτός από σιροπιαστά. Ότι έχει να κάνει με σοκολάτα μου αρέσει,αλλά τον τελευταίο καιρό απέκτησα μια νέα αδυναμία.... Cheesecake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:23 Ο iGiannis έγραψε: #387 03-09-11 16:23 Μ'αρέσουν όλα τα γλυκά, αλλά λίγο πιο πολύ προτιμώ Ποντικάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:43 Η WhiteDrum: #388 03-09-11 16:43 Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Ο Polkiu έγραψε: #389 03-09-11 17:01 Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:31 Η Angelique.: #386 03-09-11 14:31 Από γλυκά τρώω τα πάντα σχεδόν,εκτός από σιροπιαστά. Ότι έχει να κάνει με σοκολάτα μου αρέσει,αλλά τον τελευταίο καιρό απέκτησα μια νέα αδυναμία.... Cheesecake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:23 Ο iGiannis έγραψε: #387 03-09-11 16:23 Μ'αρέσουν όλα τα γλυκά, αλλά λίγο πιο πολύ προτιμώ Ποντικάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:43 Η WhiteDrum: #388 03-09-11 16:43 Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Ο Polkiu έγραψε: #389 03-09-11 17:01 Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από γλυκά τρώω τα πάντα σχεδόν,εκτός από σιροπιαστά. Ότι έχει να κάνει με σοκολάτα μου αρέσει,αλλά τον τελευταίο καιρό απέκτησα μια νέα αδυναμία.... Cheesecake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:23 Ο iGiannis έγραψε: #387 03-09-11 16:23 Μ'αρέσουν όλα τα γλυκά, αλλά λίγο πιο πολύ προτιμώ Ποντικάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:43 Η WhiteDrum: #388 03-09-11 16:43 Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Ο Polkiu έγραψε: #389 03-09-11 17:01 Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μ'αρέσουν όλα τα γλυκά, αλλά λίγο πιο πολύ προτιμώ Ποντικάκι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:43 Η WhiteDrum: #388 03-09-11 16:43 Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Ο Polkiu έγραψε: #389 03-09-11 17:01 Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Ο Polkiu έγραψε: #389 03-09-11 17:01 Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είμαι πολύ των γλυκών αλλά δεν θα πω όχι σε ένα κοκάκι ή ένα εκλέρ ή στο cheesecake που έμαθα να κάνω με τα χεράκια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:14 Η karotenia: #390 03-09-11 18:14 ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ολες οι σοκολατες γαλακτος εκτος απο τις λευκες! σοκολατα υγειας μονο αυτην με το πορτοκαλι!!! πραγματικα απιθανη και τελος η μεγαλη λατρεια!!!cheesecake με κοκκινες μαρμελαδες....φραουλα κερασι βατομουρο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο D_G έγραψε: #391 03-09-11 18:19 Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τυραμισού, αλλά όχι όποιο-όποιο. Μιας φίλης μου και μόνο, και όσοι δεν με πίστευαν και το δοκίμασαν, έφαγαν τουλάχιστον 2 κομμάτια (κι εμένα δύο μου βάζει όταν το φτιάχνει και μάλιστα μου τα βάζει extra-large) ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:24 Η wolfe4ever: #392 03-09-11 18:24 Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κέικ, μπισκότα. Σοκολάτα, κρέμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:31 Η Devina έγραψε: #393 03-09-11 18:31 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: Δεν με ενθουσιάζουν τα γλυκά ζαχαροπλαστείου, με κάνουν να θέλω κουβάδες νερό μετά και να με πονάει η κοιλιά. Το πιο νόστιμο και υπέροχο γλυκό που έχω φάει είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή και είναι κάτι σαν τάρτα ζελέ : 2 στρώσεις μπισκότα πτι-μπερ, μία στρώση κρέμα βανίλια από πάνω και τέλος μια στρώση ζελέ κεράσι! Μπορώ να φάω ένα ολόκληρο ταψί. Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν είναι υπέροχο; Το φτιάχνει η μητέρα μου! Τόσο εύκολο και εύγευστο! Γενικότερα από γλυκά, μπορώ να φάω οτιδήποτε έχει σοκολάτα γάλακτος και λευκή. Μιαμ! Δεν μου αρέσει η σαντιγύ, αν και όταν ήπια "καφέ" στα starbucks στη Θεσσαλονίκη είχε λίγη από πάνω και μου άρεσε έτσι όπως έδεσε με όλο το ύπολοιπο, οπότε ίσως να ξαναδοκιμάσω. Επίσης, το cheescake που φτιάχνει η νύφη μου είναι τόσο υπέροχο. Είναι από τα αγαπημένα μου. Αυτό και της μαμάς μου. ^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:26 Η AntziWin έγραψε: #394 04-09-11 12:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:34 Ο Άγγελος έγραψε: #395 04-09-11 12:34 ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:15 Ο Σπυρακος (^^): #396 04-09-11 13:15 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:11 Η tzenaki_m: #397 04-09-11 14:11 μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μμμμ...με λυγουρεψατε ωρε παιδια!!! και ψανχω στο ψυγειο και δεν εχει και σολοκατα! λοιπον εμενα μου αρεσουνε πολυ οι γλυκες κρεπες..και συγκεκριμενα με πραλινα σοκολατα,καρυδι και διπλα μια λαχταριστη μπαλα παρφε παγωτο..σοκολατα στη σοκολατα...μα οτιδηποτε δεν εχει σκολοτατα δεν λεγεται παγωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:26 Η tzenaki_m: #398 04-09-11 14:26 γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γλυκο* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:27 Η AntziWin έγραψε: #399 04-09-11 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ωωωωωωωωωωωωω,,λιωσαμεεεεεεεε.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Τι βλεπουν τα ματακιααααα μ Click για ανάπτυξη... χαχα ειπα να σας γλυκανω λιγο...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:29 Ο D_G έγραψε: #400 04-09-11 14:29 Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από AntziWin: Click για ανάπτυξη... Άντε μετά να κάνεις δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.