D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 27 Μαΐου 2011 στις 19:35 Ο D_G έγραψε: #361 27-05-11 19:35 Το τιραμισού δεν μου άρεσε γενικά, μέχρι που δοκίμασα το τιραμισού μιας καλής μου φίλης. Επειδή έχω ξετρελαθεί, κάθε φορά που τους επισκέπτομαι, μου φτιάχνει και το σπεσιαλιτέ της και πάντα μου βάζει 2 μεγάλα κομμάτια, και με ρωτάει μετά αν θέλω κι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαΐου 2011 στις 20:46 Η rosa azul: #362 27-05-11 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Όχι,δικιά μου είναι Μου αρέσει πολύ το brownie και τα cookies που κάνει η μητέρα μου.Γενικά οτιδήποτε έχει σοκολάτα,αν και προσπαθώ να μην τρώω τόσο. Επίσης μεγάλη λατρεία ο μπακλαβάς σε κάθε παραλλαγή. Κάτι καλοκαιρινό που κάνω εγώ πάντως,είναι το γιαούρτι με σάλτσα φράουλας.Δροσίζει απίστευτα! Click για ανάπτυξη... Και δικια μου ειναιΜου αρεσει και εμενα ...αλλα χωρις πολυ σιροπι... Επισης..περιμενω προσκληση απο τη μαμα σου ...για brownie και cookies !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 22:16 Ο Boom έγραψε: #363 29-05-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και δικια μου ειναιΜου αρεσει και εμενα ...αλλα χωρις πολυ σιροπι... Επισης..περιμενω προσκληση απο τη μαμα σου ...για brownie και cookies !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατακτήσεις η Pure. (sorry, το διάβασμα φταίει :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 22:33 Ο Pure_Seduction: #364 29-05-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κατακτήσεις η Pure. (sorry, το διάβασμα φταίει :Ρ) Click για ανάπτυξη... εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:38 Η catgirlbarbara: #365 01-06-11 16:38 υγρο σοκολατενιο κεϊκ black forest Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Argiris84 Νεοφερμένο μέλος Ο Argiris84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Ο Argiris84: #366 01-06-11 16:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Xaroulitaaaaa: #367 01-06-11 19:04 παγωτο οτι γευση να ναι....απλα respect! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:38 Η rakels έγραψε: #368 01-06-11 22:38 Black Forest. Κ Ο Λ Α Σ Η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:50 Ο Libertus έγραψε: #369 01-06-11 22:50 Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2011 Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τιραμισού δεν μου άρεσε γενικά, μέχρι που δοκίμασα το τιραμισού μιας καλής μου φίλης. Επειδή έχω ξετρελαθεί, κάθε φορά που τους επισκέπτομαι, μου φτιάχνει και το σπεσιαλιτέ της και πάντα μου βάζει 2 μεγάλα κομμάτια, και με ρωτάει μετά αν θέλω κι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαΐου 2011 στις 20:46 Η rosa azul: #362 27-05-11 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Όχι,δικιά μου είναι Μου αρέσει πολύ το brownie και τα cookies που κάνει η μητέρα μου.Γενικά οτιδήποτε έχει σοκολάτα,αν και προσπαθώ να μην τρώω τόσο. Επίσης μεγάλη λατρεία ο μπακλαβάς σε κάθε παραλλαγή. Κάτι καλοκαιρινό που κάνω εγώ πάντως,είναι το γιαούρτι με σάλτσα φράουλας.Δροσίζει απίστευτα! Click για ανάπτυξη... Και δικια μου ειναιΜου αρεσει και εμενα ...αλλα χωρις πολυ σιροπι... Επισης..περιμενω προσκληση απο τη μαμα σου ...για brownie και cookies !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 22:16 Ο Boom έγραψε: #363 29-05-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και δικια μου ειναιΜου αρεσει και εμενα ...αλλα χωρις πολυ σιροπι... Επισης..περιμενω προσκληση απο τη μαμα σου ...για brownie και cookies !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατακτήσεις η Pure. (sorry, το διάβασμα φταίει :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 22:33 Ο Pure_Seduction: #364 29-05-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κατακτήσεις η Pure. (sorry, το διάβασμα φταίει :Ρ) Click για ανάπτυξη... εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:38 Η catgirlbarbara: #365 01-06-11 16:38 υγρο σοκολατενιο κεϊκ black forest Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Argiris84 Νεοφερμένο μέλος Ο Argiris84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Ο Argiris84: #366 01-06-11 16:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Xaroulitaaaaa: #367 01-06-11 19:04 παγωτο οτι γευση να ναι....απλα respect! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:38 Η rakels έγραψε: #368 01-06-11 22:38 Black Forest. Κ Ο Λ Α Σ Η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:50 Ο Libertus έγραψε: #369 01-06-11 22:50 Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2011 Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Όχι,δικιά μου είναι Μου αρέσει πολύ το brownie και τα cookies που κάνει η μητέρα μου.Γενικά οτιδήποτε έχει σοκολάτα,αν και προσπαθώ να μην τρώω τόσο. Επίσης μεγάλη λατρεία ο μπακλαβάς σε κάθε παραλλαγή. Κάτι καλοκαιρινό που κάνω εγώ πάντως,είναι το γιαούρτι με σάλτσα φράουλας.Δροσίζει απίστευτα! Click για ανάπτυξη... Και δικια μου ειναιΜου αρεσει και εμενα ...αλλα χωρις πολυ σιροπι... Επισης..περιμενω προσκληση απο τη μαμα σου ...για brownie και cookies !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 22:16 Ο Boom έγραψε: #363 29-05-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και δικια μου ειναιΜου αρεσει και εμενα ...αλλα χωρις πολυ σιροπι... Επισης..περιμενω προσκληση απο τη μαμα σου ...για brownie και cookies !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατακτήσεις η Pure. (sorry, το διάβασμα φταίει :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 22:33 Ο Pure_Seduction: #364 29-05-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κατακτήσεις η Pure. (sorry, το διάβασμα φταίει :Ρ) Click για ανάπτυξη... εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:38 Η catgirlbarbara: #365 01-06-11 16:38 υγρο σοκολατενιο κεϊκ black forest Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Argiris84 Νεοφερμένο μέλος Ο Argiris84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Ο Argiris84: #366 01-06-11 16:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Xaroulitaaaaa: #367 01-06-11 19:04 παγωτο οτι γευση να ναι....απλα respect! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:38 Η rakels έγραψε: #368 01-06-11 22:38 Black Forest. Κ Ο Λ Α Σ Η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:50 Ο Libertus έγραψε: #369 01-06-11 22:50 Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2011 Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Και δικια μου ειναιΜου αρεσει και εμενα ...αλλα χωρις πολυ σιροπι... Επισης..περιμενω προσκληση απο τη μαμα σου ...για brownie και cookies !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κατακτήσεις η Pure. (sorry, το διάβασμα φταίει :Ρ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 29 Μαΐου 2011 στις 22:33 Ο Pure_Seduction: #364 29-05-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κατακτήσεις η Pure. (sorry, το διάβασμα φταίει :Ρ) Click για ανάπτυξη... εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:38 Η catgirlbarbara: #365 01-06-11 16:38 υγρο σοκολατενιο κεϊκ black forest Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Argiris84 Νεοφερμένο μέλος Ο Argiris84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Ο Argiris84: #366 01-06-11 16:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Xaroulitaaaaa: #367 01-06-11 19:04 παγωτο οτι γευση να ναι....απλα respect! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:38 Η rakels έγραψε: #368 01-06-11 22:38 Black Forest. Κ Ο Λ Α Σ Η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:50 Ο Libertus έγραψε: #369 01-06-11 22:50 Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2011 Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κατακτήσεις η Pure. (sorry, το διάβασμα φταίει :Ρ) Click για ανάπτυξη... εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:38 Η catgirlbarbara: #365 01-06-11 16:38 υγρο σοκολατενιο κεϊκ black forest Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Argiris84 Νεοφερμένο μέλος Ο Argiris84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Ο Argiris84: #366 01-06-11 16:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Xaroulitaaaaa: #367 01-06-11 19:04 παγωτο οτι γευση να ναι....απλα respect! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:38 Η rakels έγραψε: #368 01-06-11 22:38 Black Forest. Κ Ο Λ Α Σ Η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:50 Ο Libertus έγραψε: #369 01-06-11 22:50 Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2011 Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υγρο σοκολατενιο κεϊκ black forest Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Argiris84 Νεοφερμένο μέλος Ο Argiris84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:44 Ο Argiris84: #366 01-06-11 16:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Xaroulitaaaaa: #367 01-06-11 19:04 παγωτο οτι γευση να ναι....απλα respect! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:38 Η rakels έγραψε: #368 01-06-11 22:38 Black Forest. Κ Ο Λ Α Σ Η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:50 Ο Libertus έγραψε: #369 01-06-11 22:50 Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2011 Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaroulitaaaaa Νεοφερμένο μέλος Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Xaroulitaaaaa: #367 01-06-11 19:04 παγωτο οτι γευση να ναι....απλα respect! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:38 Η rakels έγραψε: #368 01-06-11 22:38 Black Forest. Κ Ο Λ Α Σ Η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:50 Ο Libertus έγραψε: #369 01-06-11 22:50 Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2011 Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παγωτο οτι γευση να ναι....απλα respect! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:38 Η rakels έγραψε: #368 01-06-11 22:38 Black Forest. Κ Ο Λ Α Σ Η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:50 Ο Libertus έγραψε: #369 01-06-11 22:50 Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2011 Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Black Forest. Κ Ο Λ Α Σ Η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 22:50 Ο Libertus έγραψε: #369 01-06-11 22:50 Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουνίου 2011 Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παγωτά , προφιτερόλ , κανταίφι και δε συμμαζεύεται. Γενικά όμως μ αρέσουν όλα τα γλυκά !! .Είμαι γλυκατζής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chr96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Chr96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 154 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:43 Η Chr96 έγραψε: #370 01-06-11 23:43 Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμ Βάφλες, cheese-cake Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:46 Η rosa azul: #371 01-06-11 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: εχω κατακτησεις στα γλυκα ευχομαι να μου γεμισουν την εξωπορτα με μπακλαβαδακια,ταρτες,κρεπες και σοκολατινες (ετσι δεν κανουν οι θαυμαστες?) εμπρος λοιπον Click για ανάπτυξη... δωσε δ/νση pure...ερχομαι να τσακισουμε μαζι τις σοκολατινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariagezz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Νηπιαγωγός και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:36 Η mariagezz: #372 10-06-11 14:36 cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
cheesecake, παγωτα, σαντιγυ, σιροπιαστα, κρεπες με μερεντα! το αγαπημενο μου ομως ειναι η τυραμισου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 14:45 Η Rainbow Blues: #373 10-06-11 14:45 Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Black Forest!!!! (Να σπάει το βύσσινο λίγο τη γλυκάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2011 στις 15:49 Η Bopajgo έγραψε: #374 10-06-11 15:49 Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ, το μισώ αυτό το τόπικ, με ωθεί στο να κάνω κολασμένες σκέψεις.... Δεν θα πω ποιο είναι το αγαπημένο μου γλυκό, γιατί φυσικά δεν ξέρω... (λίγο γενικά η αναποφασιστικότητα που με χαρακτηρίζει, λίγο οι τόσοι πειρασμοί τριγύρω, άντε μετά να καταλήξω σε ένα, ή δύο, ή τρία, ή...... πολλά ζητάτε!... ) Προς το παρόν μόλις βγω με βλέπω να παίρνω κανένα χωνάκι παγωτό (κλασσική επιλογή ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2011 στις 20:04 Η fanouria έγραψε: #375 12-06-11 20:04 αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αγαπημενο γλυκο ;; το παγωτο νομίζω, αλλα μου αρεσουν πολυ και οι κρεπες ,η παστα φλωρα,το ραβανι ,η καρυδοπιτα κ΄τα σουδακια γενικα,τρελένομαι για γλυκα (προσπαθω βέβαια να μην το παρακάνω ) ,αλλοστε σε ποιον δεν αρέσουν ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eLena danZa Νεοφερμένο μέλος Η eLena danZa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 10:23 Η eLena danZa: #376 13-06-11 10:23 Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ.....αγαπημένο γλυκό.... α ναι! macarons είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Independent Νεοφερμένο μέλος Ο Θωμάς Σπιτιέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2011 στις 03:07 Ο Independent: #377 20-06-11 03:07 οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οπ αυτο ειναι δυσκολο... ως παιδι ζαχαροπλαστη (ο λογος μου εχει μεγαλυετερη αξια ) διαλεγω ΝΕΓΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 13:54 Η Dalian έγραψε: #378 21-06-11 13:54 Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προφιτερόλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 14:01 Ο manolakis: #379 21-06-11 14:01 Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 69 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2011 στις 15:03 Η Dalian έγραψε: #380 21-06-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από manolakis: Προφιτερόλ και εγώ αυτό με την σαντιγύ από πάνω και με σοκολάτα γεμάτο από κάτω και στην μέση πολύ από το άλλο που είναι σαν ψωμάκι. Click για ανάπτυξη... Α ρε Μάνο μας κολάζεις μεσημεριάτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.