Αγαπημένος ήρωας κινουμένων σχεδίων

bugs-bunny-and-carrot.jpg

O πιο cool τυπάκος και ου μπλέξεις φυσικά!
(διαχρονική αξία)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο ενας και μοναδικός pINGU!!!! έχει απιστευτη πλάκα..:thumbsup:

https://www.youtube.com/watch?v=oTWv63RyLP8

Που το θυμήθηκες;; Απίστευτο.
Αυτό το έβλεπα όταν ήμουν μωρό. :D:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

SUPERMAN11.jpg
superman-4.jpg

Superman γιατί είναι δυνατός αλλά και ευάλωτος, σωστός, δίκαιος, έξυπνος, ρομαντικός, του αρέσει να σώζει τις "καταστάσεις" ακόμα κι αν το τίμημα είναι να χάσει το "τομάρι" του. :)

Duck Dodgers for ever!!!
Green_Loontern_-_Duck_Dodgers.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Duck Dodgers και απο μενα!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eric Cartman

"shut the fuck up you fucking jew" (αναφερόμενος στον εβραίο φίλο του)

Kyle: Shut up, fat boy!
Cartman: Don't call me fat, you fucking Jew!
Mr. Garrison: Eric, did you just say the "f" word?
Cartman: "Jew"?
Kyle: No, he's talking about "fuck". You can't say "fuck" in school, you fucking fat-ass!
Mr. Garrison: Kyle!
Cartman: Why the fuck not?
Mr. Garrison: Eric!
Stan: Dude, you just said "fuck" again!
Mr. Garrison: Stanley!
Kenny: (muffled) Fuck!
Mr. Garrison: Kenny!
Cartman: What's the big deal? It doesn't hurt anybody. Fuck fuckity fuck-fuck-fuck!
Mr. Garrison: How would you like to go see the school counselor?!
Cartman: How would you like to suck my balls?
(everyone gasps)
Mr. Garrison: (yells) WHAT DID YOU SAY?!
Cartman: I'm sorry, I'm sorry. Actually, what I said was…
(picks up a megaphone; voice amplified) HOW WOULD YOU LIKE TO SUCK MY BALLS, MR. GARRISON?
(Mr. Garrison stares)
Stan: Holy shit, dude.

Jack Skellington.

250pxShrek_donkey-1.jpg

o Bugs Bunny και ο Asterix...
asterix_4.jpg

marvin :P

Donald.4.ever.

Πω πω! Τι μου θυμήσατε τώρα! Τα λάτρευα και τα λατρευω!:redface:

Μπαξ Μπάνι! Πάντα ξέφευγε απ'τις δύσκολες καταστάσεις!
Τομ&Τζέρι! Αξέχαστο και αχώριστο δίδυμο!;)
Εμμ, η καλή μου Ντέιζι! Τι γλυκεία που είναι! Θυμάμαι μ'αρεσε γιατί ήτανε όμορφη:P

ΧΑΧΑ! ωραίο θέμα bunny! Μπράβο:clapup:

Γεώργιος Καρατζαφέρης

5y1xbw5-1.jpg

Son Goku....Τρέλα με κορδέλα όταν ήμουν μικρότερη αλλά και τωρα...

songoku1-1.jpg

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Sylvester-1.jpg

Φυσικά ο ... Γατούλης είναι ο αγαπημένος!!!:redface:

Ωστόσο αγαπημένος είναι και ο ...διάδοχος!!!:P
hello_sylvester_baby-1.jpg

εμενα ο γκαρφιλντ για τι εχει πολυ πλακα:clapup::clapup:και μου αρεσε παντα ο χαρακτηρας και ο τροπος σκαιψησ του

Son Goku....Τρέλα με κορδέλα όταν ήμουν μικρότερη αλλά και τωρα...

songoku1-1.jpg

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:
Είναι τέλειος αλλά μου αρέσει και ο bugs bunny όπως και ο dodgers και το κογιότ :)

απο παντα μου αρεσε παααρα πολυ ο Γκουφη:)
Απο κει και περα μου αρεσουν η Η Αλικη,ο Peter Pan,η πριγκιπησσα που επρεπε να πλεκει πουλοβερ απο τσουκνιδες ετσι ωστε τα αδερφια της να ξαναγινουν ανθρωποι απο κυκνοι(δεν θυμαμαι τον τιτλο:redface:),ο Τιμον,ο Πουμπα και Σκαρ απο το Lion King

Sailor moon , Goofy και Roronoa zoro!! :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back