Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Η Krou έγραψε: #121 01-01-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: δεν μου αρεσει η σοκολατα γενικως Click για ανάπτυξη... μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η Devina έγραψε: #122 01-01-09 21:55 Έχει χαλάσει η σημερινή νεολαία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Rania. έγραψε: #123 01-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Υπαρχει φωλια abnormal people καπου κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:43 Η nellufo έγραψε: #124 01-01-09 22:43 Εγω γουσταρω τρελα την Παυλιδης με κερασι!!Πω!Πορωση ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:43 Η taratata έγραψε: #125 01-01-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: :papas::papas::papas: Χρειάζεσαι επειγόντως εξορκισμό. Click για ανάπτυξη... ίσως... έχω δοκιμάσει πολλές... είναι και ψυχολογικό το θέμα... Παλιά έτρωγα,αλλά τωρα... Αλλά σας υπόσχομαι να το κοιτάξω αυτό τώρα που είμαι μικρή μην με βρεί αργότερα κανένα κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 03:08 Η Jenny έγραψε: #126 02-01-09 03:08 Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:40 Η piou* έγραψε: #127 02-01-09 15:40 Γενικα δεν ψοφαω για σοκολατες, με λιγωνουν απιστευτα και μου σπαει τα νευρα αυτο. Kinder Bueno και ξερο ψωμι, παρα κλασικη σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η Devina έγραψε: #128 02-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Click για ανάπτυξη... :iagree: τέλεια...καλά αυτή με το μπισκότο δεν παίζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Lacta144 έγραψε: #129 02-01-09 18:07 σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: δεν μου αρεσει η σοκολατα γενικως Click για ανάπτυξη... μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:55 Η Devina έγραψε: #122 01-01-09 21:55 Έχει χαλάσει η σημερινή νεολαία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Rania. έγραψε: #123 01-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Υπαρχει φωλια abnormal people καπου κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:43 Η nellufo έγραψε: #124 01-01-09 22:43 Εγω γουσταρω τρελα την Παυλιδης με κερασι!!Πω!Πορωση ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:43 Η taratata έγραψε: #125 01-01-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: :papas::papas::papas: Χρειάζεσαι επειγόντως εξορκισμό. Click για ανάπτυξη... ίσως... έχω δοκιμάσει πολλές... είναι και ψυχολογικό το θέμα... Παλιά έτρωγα,αλλά τωρα... Αλλά σας υπόσχομαι να το κοιτάξω αυτό τώρα που είμαι μικρή μην με βρεί αργότερα κανένα κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 03:08 Η Jenny έγραψε: #126 02-01-09 03:08 Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:40 Η piou* έγραψε: #127 02-01-09 15:40 Γενικα δεν ψοφαω για σοκολατες, με λιγωνουν απιστευτα και μου σπαει τα νευρα αυτο. Kinder Bueno και ξερο ψωμι, παρα κλασικη σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η Devina έγραψε: #128 02-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Click για ανάπτυξη... :iagree: τέλεια...καλά αυτή με το μπισκότο δεν παίζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Lacta144 έγραψε: #129 02-01-09 18:07 σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει χαλάσει η σημερινή νεολαία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Rania. έγραψε: #123 01-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Υπαρχει φωλια abnormal people καπου κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:43 Η nellufo έγραψε: #124 01-01-09 22:43 Εγω γουσταρω τρελα την Παυλιδης με κερασι!!Πω!Πορωση ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:43 Η taratata έγραψε: #125 01-01-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: :papas::papas::papas: Χρειάζεσαι επειγόντως εξορκισμό. Click για ανάπτυξη... ίσως... έχω δοκιμάσει πολλές... είναι και ψυχολογικό το θέμα... Παλιά έτρωγα,αλλά τωρα... Αλλά σας υπόσχομαι να το κοιτάξω αυτό τώρα που είμαι μικρή μην με βρεί αργότερα κανένα κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 03:08 Η Jenny έγραψε: #126 02-01-09 03:08 Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:40 Η piou* έγραψε: #127 02-01-09 15:40 Γενικα δεν ψοφαω για σοκολατες, με λιγωνουν απιστευτα και μου σπαει τα νευρα αυτο. Kinder Bueno και ξερο ψωμι, παρα κλασικη σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η Devina έγραψε: #128 02-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Click για ανάπτυξη... :iagree: τέλεια...καλά αυτή με το μπισκότο δεν παίζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Lacta144 έγραψε: #129 02-01-09 18:07 σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... χαχαχ Υπαρχει φωλια abnormal people καπου κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:43 Η nellufo έγραψε: #124 01-01-09 22:43 Εγω γουσταρω τρελα την Παυλιδης με κερασι!!Πω!Πορωση ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taratata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:43 Η taratata έγραψε: #125 01-01-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: :papas::papas::papas: Χρειάζεσαι επειγόντως εξορκισμό. Click για ανάπτυξη... ίσως... έχω δοκιμάσει πολλές... είναι και ψυχολογικό το θέμα... Παλιά έτρωγα,αλλά τωρα... Αλλά σας υπόσχομαι να το κοιτάξω αυτό τώρα που είμαι μικρή μην με βρεί αργότερα κανένα κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 03:08 Η Jenny έγραψε: #126 02-01-09 03:08 Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:40 Η piou* έγραψε: #127 02-01-09 15:40 Γενικα δεν ψοφαω για σοκολατες, με λιγωνουν απιστευτα και μου σπαει τα νευρα αυτο. Kinder Bueno και ξερο ψωμι, παρα κλασικη σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η Devina έγραψε: #128 02-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Click για ανάπτυξη... :iagree: τέλεια...καλά αυτή με το μπισκότο δεν παίζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Lacta144 έγραψε: #129 02-01-09 18:07 σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω γουσταρω τρελα την Παυλιδης με κερασι!!Πω!Πορωση ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taratata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ηρώ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2009 στις 22:43 Η taratata έγραψε: #125 01-01-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: :papas::papas::papas: Χρειάζεσαι επειγόντως εξορκισμό. Click για ανάπτυξη... ίσως... έχω δοκιμάσει πολλές... είναι και ψυχολογικό το θέμα... Παλιά έτρωγα,αλλά τωρα... Αλλά σας υπόσχομαι να το κοιτάξω αυτό τώρα που είμαι μικρή μην με βρεί αργότερα κανένα κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 03:08 Η Jenny έγραψε: #126 02-01-09 03:08 Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:40 Η piou* έγραψε: #127 02-01-09 15:40 Γενικα δεν ψοφαω για σοκολατες, με λιγωνουν απιστευτα και μου σπαει τα νευρα αυτο. Kinder Bueno και ξερο ψωμι, παρα κλασικη σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η Devina έγραψε: #128 02-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Click για ανάπτυξη... :iagree: τέλεια...καλά αυτή με το μπισκότο δεν παίζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Lacta144 έγραψε: #129 02-01-09 18:07 σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZedBlue: :papas::papas::papas: Χρειάζεσαι επειγόντως εξορκισμό. Click για ανάπτυξη... ίσως... έχω δοκιμάσει πολλές... είναι και ψυχολογικό το θέμα... Παλιά έτρωγα,αλλά τωρα... Αλλά σας υπόσχομαι να το κοιτάξω αυτό τώρα που είμαι μικρή μην με βρεί αργότερα κανένα κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 03:08 Η Jenny έγραψε: #126 02-01-09 03:08 Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:40 Η piou* έγραψε: #127 02-01-09 15:40 Γενικα δεν ψοφαω για σοκολατες, με λιγωνουν απιστευτα και μου σπαει τα νευρα αυτο. Kinder Bueno και ξερο ψωμι, παρα κλασικη σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η Devina έγραψε: #128 02-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Click για ανάπτυξη... :iagree: τέλεια...καλά αυτή με το μπισκότο δεν παίζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Lacta144 έγραψε: #129 02-01-09 18:07 σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πιλότος. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:40 Η piou* έγραψε: #127 02-01-09 15:40 Γενικα δεν ψοφαω για σοκολατες, με λιγωνουν απιστευτα και μου σπαει τα νευρα αυτο. Kinder Bueno και ξερο ψωμι, παρα κλασικη σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η Devina έγραψε: #128 02-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Click για ανάπτυξη... :iagree: τέλεια...καλά αυτή με το μπισκότο δεν παίζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Lacta144 έγραψε: #129 02-01-09 18:07 σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικα δεν ψοφαω για σοκολατες, με λιγωνουν απιστευτα και μου σπαει τα νευρα αυτο. Kinder Bueno και ξερο ψωμι, παρα κλασικη σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η Devina έγραψε: #128 02-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Click για ανάπτυξη... :iagree: τέλεια...καλά αυτή με το μπισκότο δεν παίζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Lacta144 έγραψε: #129 02-01-09 18:07 σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jenny: Lacta love it (κυρίως αυτή με τη βάφλα)!!! Μάλιστα η νέα γεύση με τα κομμάτια από πτι-μπερ μπισκότα είναι επίσης πειρασμός θα έλεγα! Click για ανάπτυξη... :iagree: τέλεια...καλά αυτή με το μπισκότο δεν παίζεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:07 Η Lacta144 έγραψε: #129 02-01-09 18:07 σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:34 Ο Scandal έγραψε: #130 02-01-09 19:34 Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λατρεύω ό,τι έχει σχέση με Kinder σοκολάτα -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:37 Ο Crookshanks: #131 02-01-09 19:37 Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν ξέρω πόσοι δεν τρώνε σοκολάτα, αλλά δε μασάω καν εγώ κουτόχορτο, μόνο σοκολάτα! Μου φαίνεται ότι όσοι λένε πως δε τους αρέσει το λένε απλώς για να εξαπατήσουν τον εαυτό τους, επειδή κάνουν δίαιτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panteras Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dsdsds αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:03 Ο Panteras έγραψε: #132 02-01-09 20:03 Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφηνουμε εξω τις ελβετικες κτλπ που ειναι οι top και ας μιλησουμε για αυτα που ειναι ευκολα προσβασιμα απο τα εδω περιπτερα κτλπ. Lock.(Πιο εθιστικη σοκολατα ever τι να λεμε τωρα) (Παλιες αγαπες η Λιλα Παουζε και οι γκοφρετες οι Κουκουρουκου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bon Jovi Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Ο Bon Jovi έγραψε: #133 02-01-09 20:42 Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κλασσική Lacta και γάλακτος με φουντούκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lactaki Νεοφερμένο μέλος Η Lactaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Lactaki έγραψε: #134 02-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lacta144: σοκολάτα να ναι κ ό,τι να ναι!!!κυρίως προυξμώ τις λευκές΄(μεγάλη αγάπη) Click για ανάπτυξη... συμφωνω απόλυτα με το πρώτο μέρος της φράσης!!! Τώρα τελευταία και εγώ έχω αδυναμία στις λευκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Ο nfk έγραψε: #135 02-01-09 21:39 Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άμα υποπέσουν στην αντίληψή μου σοκολάτες απλά τις καταβροχθίζω χωρίς να υπολογίζω τεριδόνες και μαλακίες.. Είναι μια στιγμή που δν θέλω να σκέφτομαι τίποτα άλλο παραμόνο τς δύο στρώσεις κακάο και το γάλα που έχει αυτός ο θησαυρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Ο Guest 292010: #136 02-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Krou: μα... δε γινεται αυτο πλυθαινουν πλυθαινουν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εχεις δοκιμασει; Click για ανάπτυξη... εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:43 Η nellufo έγραψε: #137 02-01-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει η τομπλερον λογω αυτων των μικρων κομματιων που εχει μεσα και ειναι σαν τσιχλα? :S Click για ανάπτυξη... Ουτε και εμενα μου αρεσει, κολλαει στα δοντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:59 Ο chris_90 έγραψε: #138 03-01-09 09:59 Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 11:58 Ο Crookshanks: #139 03-01-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε σοκολάτα υγείας (κακάο: 70%+) ή ημίπικρη/ημίγλυκη (κακάο: 45-60%). Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Τρελαινομαι για σοκολατες γαλακτος (ειδικα Lacta). Παλιοτερα ετρωγα 2 την ημερα, δεν εβαλα ουτε γραμμαριο πανω μου βεβαια. Και στις υγειας δεν λεω οχι, αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ. Και ναι, προσθεστε αλλον εναν στο club αυτων που τους αρεσουν οι Kinder σοκολατες! Να προσθεσω επισης οτι σιχαινομαι τους ξηρους καρπους (χωρια οτι ειμαι αλλεργικος σε ολους) οποτε δεν μου αρεσουν και οι σοκολατες μ' αυτους! Click για ανάπτυξη... Έχεις υψηλό μεταβολισμό. Μα γιατί δε σας αρέσουν οι ξηροί καρποί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:33 Η Krou έγραψε: #140 03-01-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: εχω δοκιμασει αλλα τοσο λιγο οσο παταει η γατα αλλα μου ρθε να κανω εμετο αλλα νταξει...εμενα δεν μου αρεσει γενικα οτι περιεχει ζαχαρη σοκολατες-γλυκα/αναψυκτικα-παγωτα Click για ανάπτυξη... Ρε συ δεν υπαρχυν μονο γλυκες σοκολατες! Γι'αυτο λεω οτι δε θα εχετε βρει τη σωστη στα γουστα σας. Δοκιμασε μαυρη που εχει πολυ κακαο που ειναι πικρο, αυτες που λεει ο Crookshanks. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.