Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 18:23 Ο Dark_kronos: #21 10-10-07 18:23 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γιατί δεν κάνετε και ένα pollάκι??? Click για ανάπτυξη... Πισταψε με, το poll δεν μπορει να χωρεσει ουτε το 1/4 απο αυτες που αξιζει να μπουνε.... (για να μην πουμε για αυτες που υπαρχουν, οποτε περναμε σε αριμους με υπερβολικα πολλα ψιφια....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 18:27 Η mania έγραψε: #22 10-10-07 18:27 Κρόνε θυμάσε πώς λέγετε αυτή του λίντλ; έχω φαγωθεί να θυμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Bill έγραψε: #23 10-10-07 18:34 Έχει πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο Dark_kronos: #24 10-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κρόνε θυμάσε πώς λέγετε αυτή του λίντλ; έχω φαγωθεί να θυμηθώ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ιδεα... ποτε δεν εμαθα πως την λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:50 Η Idril έγραψε: #25 10-10-07 21:50 Λοιπόν, συνήθως πίνω McFarland αλλά η καλύτερη ever που έχω δοκιμάσει ήταν μια παράξενη που λεγόταν "Forbidden Fruit" (είχε και τον Αδαμ με την Ευα ζωγραφιά στο μπουκάλι, χιχι!) Απλά φανταστική! (επίσης τυχαίνει να έχει διαιτερα υψηλή συκγέντρωση σε αλκόολ για μπύρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:38 Η Corpse Bride: #26 11-10-07 00:38 +1 για forbidden fruit, lucifer, leffe, mcfarland, και heineken. Και κατι μοναστηριακες που χα δοκιμασει αλλα δε θυμαμαι ονοματα :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris7: #27 11-10-07 10:38 Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο Lorien έγραψε: #28 11-10-07 17:39 Αν και δεν ειμαι φαν της μπυρας , εχω δοκιμασει : Heineken, Amstel, Stella Artois, Bud, McFarland, Erdinger, Franziskaner, Paulander, Mythos, Pilsner, Warsteiner, Grolsch, Moretti... Αυτες θυμαμαι. Γενικα μαρεσει να δολκιμαζω γευσεις, αλλα δε μου λειπει η μπυρα, δεν εχω εθιστει δλδ (ακομα). Παρτε και 2 λινκια που μπορει να βοηθησουν να βρειτε μπυρες που ξεχασατε : https://www.thebeerstore.ca/Beers/brandsearch_results.asp https://internationalbeershop.com.au/product_search.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Dark_kronos: #29 11-10-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γιατί δεν κάνετε και ένα pollάκι??? Click για ανάπτυξη... Πισταψε με, το poll δεν μπορει να χωρεσει ουτε το 1/4 απο αυτες που αξιζει να μπουνε.... (για να μην πουμε για αυτες που υπαρχουν, οποτε περναμε σε αριμους με υπερβολικα πολλα ψιφια....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 18:27 Η mania έγραψε: #22 10-10-07 18:27 Κρόνε θυμάσε πώς λέγετε αυτή του λίντλ; έχω φαγωθεί να θυμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Bill έγραψε: #23 10-10-07 18:34 Έχει πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο Dark_kronos: #24 10-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κρόνε θυμάσε πώς λέγετε αυτή του λίντλ; έχω φαγωθεί να θυμηθώ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ιδεα... ποτε δεν εμαθα πως την λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:50 Η Idril έγραψε: #25 10-10-07 21:50 Λοιπόν, συνήθως πίνω McFarland αλλά η καλύτερη ever που έχω δοκιμάσει ήταν μια παράξενη που λεγόταν "Forbidden Fruit" (είχε και τον Αδαμ με την Ευα ζωγραφιά στο μπουκάλι, χιχι!) Απλά φανταστική! (επίσης τυχαίνει να έχει διαιτερα υψηλή συκγέντρωση σε αλκόολ για μπύρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:38 Η Corpse Bride: #26 11-10-07 00:38 +1 για forbidden fruit, lucifer, leffe, mcfarland, και heineken. Και κατι μοναστηριακες που χα δοκιμασει αλλα δε θυμαμαι ονοματα :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris7: #27 11-10-07 10:38 Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο Lorien έγραψε: #28 11-10-07 17:39 Αν και δεν ειμαι φαν της μπυρας , εχω δοκιμασει : Heineken, Amstel, Stella Artois, Bud, McFarland, Erdinger, Franziskaner, Paulander, Mythos, Pilsner, Warsteiner, Grolsch, Moretti... Αυτες θυμαμαι. Γενικα μαρεσει να δολκιμαζω γευσεις, αλλα δε μου λειπει η μπυρα, δεν εχω εθιστει δλδ (ακομα). Παρτε και 2 λινκια που μπορει να βοηθησουν να βρειτε μπυρες που ξεχασατε : https://www.thebeerstore.ca/Beers/brandsearch_results.asp https://internationalbeershop.com.au/product_search.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Dark_kronos: #29 11-10-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρόνε θυμάσε πώς λέγετε αυτή του λίντλ; έχω φαγωθεί να θυμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 18:34 Ο Bill έγραψε: #23 10-10-07 18:34 Έχει πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο Dark_kronos: #24 10-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κρόνε θυμάσε πώς λέγετε αυτή του λίντλ; έχω φαγωθεί να θυμηθώ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ιδεα... ποτε δεν εμαθα πως την λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:50 Η Idril έγραψε: #25 10-10-07 21:50 Λοιπόν, συνήθως πίνω McFarland αλλά η καλύτερη ever που έχω δοκιμάσει ήταν μια παράξενη που λεγόταν "Forbidden Fruit" (είχε και τον Αδαμ με την Ευα ζωγραφιά στο μπουκάλι, χιχι!) Απλά φανταστική! (επίσης τυχαίνει να έχει διαιτερα υψηλή συκγέντρωση σε αλκόολ για μπύρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:38 Η Corpse Bride: #26 11-10-07 00:38 +1 για forbidden fruit, lucifer, leffe, mcfarland, και heineken. Και κατι μοναστηριακες που χα δοκιμασει αλλα δε θυμαμαι ονοματα :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris7: #27 11-10-07 10:38 Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο Lorien έγραψε: #28 11-10-07 17:39 Αν και δεν ειμαι φαν της μπυρας , εχω δοκιμασει : Heineken, Amstel, Stella Artois, Bud, McFarland, Erdinger, Franziskaner, Paulander, Mythos, Pilsner, Warsteiner, Grolsch, Moretti... Αυτες θυμαμαι. Γενικα μαρεσει να δολκιμαζω γευσεις, αλλα δε μου λειπει η μπυρα, δεν εχω εθιστει δλδ (ακομα). Παρτε και 2 λινκια που μπορει να βοηθησουν να βρειτε μπυρες που ξεχασατε : https://www.thebeerstore.ca/Beers/brandsearch_results.asp https://internationalbeershop.com.au/product_search.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Dark_kronos: #29 11-10-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει πολλές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Ο Dark_kronos: #24 10-10-07 19:13 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κρόνε θυμάσε πώς λέγετε αυτή του λίντλ; έχω φαγωθεί να θυμηθώ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ιδεα... ποτε δεν εμαθα πως την λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:50 Η Idril έγραψε: #25 10-10-07 21:50 Λοιπόν, συνήθως πίνω McFarland αλλά η καλύτερη ever που έχω δοκιμάσει ήταν μια παράξενη που λεγόταν "Forbidden Fruit" (είχε και τον Αδαμ με την Ευα ζωγραφιά στο μπουκάλι, χιχι!) Απλά φανταστική! (επίσης τυχαίνει να έχει διαιτερα υψηλή συκγέντρωση σε αλκόολ για μπύρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:38 Η Corpse Bride: #26 11-10-07 00:38 +1 για forbidden fruit, lucifer, leffe, mcfarland, και heineken. Και κατι μοναστηριακες που χα δοκιμασει αλλα δε θυμαμαι ονοματα :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris7: #27 11-10-07 10:38 Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο Lorien έγραψε: #28 11-10-07 17:39 Αν και δεν ειμαι φαν της μπυρας , εχω δοκιμασει : Heineken, Amstel, Stella Artois, Bud, McFarland, Erdinger, Franziskaner, Paulander, Mythos, Pilsner, Warsteiner, Grolsch, Moretti... Αυτες θυμαμαι. Γενικα μαρεσει να δολκιμαζω γευσεις, αλλα δε μου λειπει η μπυρα, δεν εχω εθιστει δλδ (ακομα). Παρτε και 2 λινκια που μπορει να βοηθησουν να βρειτε μπυρες που ξεχασατε : https://www.thebeerstore.ca/Beers/brandsearch_results.asp https://internationalbeershop.com.au/product_search.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Dark_kronos: #29 11-10-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Κρόνε θυμάσε πώς λέγετε αυτή του λίντλ; έχω φαγωθεί να θυμηθώ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ιδεα... ποτε δεν εμαθα πως την λενε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 21:50 Η Idril έγραψε: #25 10-10-07 21:50 Λοιπόν, συνήθως πίνω McFarland αλλά η καλύτερη ever που έχω δοκιμάσει ήταν μια παράξενη που λεγόταν "Forbidden Fruit" (είχε και τον Αδαμ με την Ευα ζωγραφιά στο μπουκάλι, χιχι!) Απλά φανταστική! (επίσης τυχαίνει να έχει διαιτερα υψηλή συκγέντρωση σε αλκόολ για μπύρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:38 Η Corpse Bride: #26 11-10-07 00:38 +1 για forbidden fruit, lucifer, leffe, mcfarland, και heineken. Και κατι μοναστηριακες που χα δοκιμασει αλλα δε θυμαμαι ονοματα :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris7: #27 11-10-07 10:38 Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο Lorien έγραψε: #28 11-10-07 17:39 Αν και δεν ειμαι φαν της μπυρας , εχω δοκιμασει : Heineken, Amstel, Stella Artois, Bud, McFarland, Erdinger, Franziskaner, Paulander, Mythos, Pilsner, Warsteiner, Grolsch, Moretti... Αυτες θυμαμαι. Γενικα μαρεσει να δολκιμαζω γευσεις, αλλα δε μου λειπει η μπυρα, δεν εχω εθιστει δλδ (ακομα). Παρτε και 2 λινκια που μπορει να βοηθησουν να βρειτε μπυρες που ξεχασατε : https://www.thebeerstore.ca/Beers/brandsearch_results.asp https://internationalbeershop.com.au/product_search.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Dark_kronos: #29 11-10-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, συνήθως πίνω McFarland αλλά η καλύτερη ever που έχω δοκιμάσει ήταν μια παράξενη που λεγόταν "Forbidden Fruit" (είχε και τον Αδαμ με την Ευα ζωγραφιά στο μπουκάλι, χιχι!) Απλά φανταστική! (επίσης τυχαίνει να έχει διαιτερα υψηλή συκγέντρωση σε αλκόολ για μπύρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 00:38 Η Corpse Bride: #26 11-10-07 00:38 +1 για forbidden fruit, lucifer, leffe, mcfarland, και heineken. Και κατι μοναστηριακες που χα δοκιμασει αλλα δε θυμαμαι ονοματα :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris7: #27 11-10-07 10:38 Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο Lorien έγραψε: #28 11-10-07 17:39 Αν και δεν ειμαι φαν της μπυρας , εχω δοκιμασει : Heineken, Amstel, Stella Artois, Bud, McFarland, Erdinger, Franziskaner, Paulander, Mythos, Pilsner, Warsteiner, Grolsch, Moretti... Αυτες θυμαμαι. Γενικα μαρεσει να δολκιμαζω γευσεις, αλλα δε μου λειπει η μπυρα, δεν εχω εθιστει δλδ (ακομα). Παρτε και 2 λινκια που μπορει να βοηθησουν να βρειτε μπυρες που ξεχασατε : https://www.thebeerstore.ca/Beers/brandsearch_results.asp https://internationalbeershop.com.au/product_search.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Dark_kronos: #29 11-10-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+1 για forbidden fruit, lucifer, leffe, mcfarland, και heineken. Και κατι μοναστηριακες που χα δοκιμασει αλλα δε θυμαμαι ονοματα :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thodoris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Τεχνικός. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 10:38 Ο thodoris7: #27 11-10-07 10:38 Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο Lorien έγραψε: #28 11-10-07 17:39 Αν και δεν ειμαι φαν της μπυρας , εχω δοκιμασει : Heineken, Amstel, Stella Artois, Bud, McFarland, Erdinger, Franziskaner, Paulander, Mythos, Pilsner, Warsteiner, Grolsch, Moretti... Αυτες θυμαμαι. Γενικα μαρεσει να δολκιμαζω γευσεις, αλλα δε μου λειπει η μπυρα, δεν εχω εθιστει δλδ (ακομα). Παρτε και 2 λινκια που μπορει να βοηθησουν να βρειτε μπυρες που ξεχασατε : https://www.thebeerstore.ca/Beers/brandsearch_results.asp https://internationalbeershop.com.au/product_search.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Dark_kronos: #29 11-10-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 17:39 Ο Lorien έγραψε: #28 11-10-07 17:39 Αν και δεν ειμαι φαν της μπυρας , εχω δοκιμασει : Heineken, Amstel, Stella Artois, Bud, McFarland, Erdinger, Franziskaner, Paulander, Mythos, Pilsner, Warsteiner, Grolsch, Moretti... Αυτες θυμαμαι. Γενικα μαρεσει να δολκιμαζω γευσεις, αλλα δε μου λειπει η μπυρα, δεν εχω εθιστει δλδ (ακομα). Παρτε και 2 λινκια που μπορει να βοηθησουν να βρειτε μπυρες που ξεχασατε : https://www.thebeerstore.ca/Beers/brandsearch_results.asp https://internationalbeershop.com.au/product_search.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Dark_kronos: #29 11-10-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και δεν ειμαι φαν της μπυρας , εχω δοκιμασει : Heineken, Amstel, Stella Artois, Bud, McFarland, Erdinger, Franziskaner, Paulander, Mythos, Pilsner, Warsteiner, Grolsch, Moretti... Αυτες θυμαμαι. Γενικα μαρεσει να δολκιμαζω γευσεις, αλλα δε μου λειπει η μπυρα, δεν εχω εθιστει δλδ (ακομα). Παρτε και 2 λινκια που μπορει να βοηθησουν να βρειτε μπυρες που ξεχασατε : https://www.thebeerstore.ca/Beers/brandsearch_results.asp https://internationalbeershop.com.au/product_search.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2007 στις 19:05 Ο Dark_kronos: #29 11-10-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thodoris7: Βασικά έχω έναν φίλο που κάνει συλλογή από μπουκάλια μπύρες και η ιστοσελίδα του είναι https://www.barpakis.gr/ . Όσοι έχουν μπύρες (μόνο τα μπουκάλια) από άλλες χώρες , μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή με εμένα. Για να επανέλθω στο θέμα,εγώ την μόνη που πίνω λόγω ασχετοσύνης είναι Heineken Click για ανάπτυξη... Ωραιος ο φιλος! 500 μπυρονια ε;... Αυτα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Ο The Stand: #30 13-10-07 12:19 Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Leffe (ξανθιά ή κόκκινη) MacFarland Lucifer μαύρη Paulaner Krombacher βαρελίσια Αυτές από μένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:40 Η suspiria έγραψε: #31 13-10-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχει ο Κρόνος Μy Fav: Amstel Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:46 Ο weak and powerless: #32 13-10-07 18:46 αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ, τι ωραίο θέμα! . εμένα κυρίως μου αρέσουν οι μπύρες που δεν περιορίζονται στα τρία ψηφία όσον αφορά τον όγκο τους σε ml και ιδίως αυτές που συνοδεύονται με λουκάνικα και σαλτσούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2007 στις 18:52 Η Nana έγραψε: #33 13-10-07 18:52 Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 03:21 Ο Dark_kronos: #34 14-10-07 03:21 Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nana: Δεν είμαι fan της μπύρας... Ο αδελφός μου όμως είναι τρελλός fan! Αν μπορούσε να δοκιμασει όλες τις μπύρες του κόσμου θα το είχε κάνει... Κάθε λίγο γεμίζει το σπίτι με μπουκάλια (γεμάτα βέβαια ), από μπύρες άγνωστες στο ευρύ κοινό... τα οποία αδειάζουν σε λίγες μέρες Κάνει και συλλογή μπουκαλιών... Ξέρει τη σύσταση της κάθε μίας, το έχει κάνει επιστήμη! Click για ανάπτυξη... Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana Δραστήριο μέλος Η Nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 604 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 11:28 Η Nana έγραψε: #35 14-10-07 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Θελω να μου τον γνωρισεις! (και να με κερασει...) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Ο Guest 990498: #36 14-10-07 14:28 AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AMSTEL, απλή λατρεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:18 Η Giovanna έγραψε: #37 14-10-07 17:18 μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Οκτωβρίου 2007 στις 17:38 Ο Guest 990498: #38 14-10-07 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: μαρεσουν οι μαυρες, ειδικα αυτες που εχουν μελι.. Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελες να ακουστεί... Πλακίτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2007 στις 14:33 Ο BadGuy έγραψε: #39 17-10-07 14:33 Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα έλεγα Hainiken αλλά και μια φορά μου δοκίμασα MacFarland ήταν υπέροχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
QsLv Πολύ δραστήριο μέλος Ο QsLv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 869 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 00:16 Ο QsLv έγραψε: #40 19-10-07 00:16 Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Finkbräu & Carlsberg 333333 Επίσης: Bud, Jever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.