American Economist
Επιφανές μέλος

https://m.youtube.com/watch?v=k4V3Mo61fJM
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

R.I.P.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τιμής ένεκεν...
R.I.P.
Εκπληκτικό τραγούδι. Το θυμάμαι από παιδί που το είχε το Compact disc club στις γαλλικές συλλογές του κλπ. και έπιανα το ρυθμό όταν το διαφήμιζε. Τώρα το άκουσα ολόκληρο (σ ευχαριστώ που το έβαλες!) και κατάλαβα επιτέλους τι σημαίνει αυτή η ανατριχιαστική λουλουδοαπαλή έκφραση "αυτό το τραγούδι μιλάει στην καρδιά μου".
Το ακούω στο repeat και έχω πάθει πλάκα.

Αυτά που άκουγα μικρή και μου άρεσαν συνέχισα να τα ακούω μεγαλώνοντας, έντεχνο, ροκ, ελληνική και ξένη ποπ, αλλά κάποια στιγμή στο δημοτικό είχα φάει μεγάλο κόλλημα με βανδή και πλούταρχο, ευτυχώς το ξεπέρασα! Ειδικά με το cd προφητείες (γιατρικό κτλ) τα άκουγα όλη μέρα!
Ένα τραγούδι πάντως που το είχαμε σε κασετα(!) και μου έκανε εντύπωση μικρή είναι το αν ησουν άγγελος της γης του καζούλη
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αυτά που άκουγα μικρή και μου άρεσαν συνέχισα να τα ακούω μεγαλώνοντας, έντεχνο, ροκ, ελληνική και ξένη ποπ, αλλά κάποια στιγμή στο δημοτικό είχα φάει μεγάλο κόλλημα με βανδή και πλούταρχο, ευτυχώς το ξεπέρασα! Ειδικά με το cd προφητείες (γιατρικό κτλ) τα άκουγα όλη μέρα!
Ένα τραγούδι πάντως που το είχαμε σε κασετα(!) και μου έκανε εντύπωση μικρή είναι το αν ησουν άγγελος της γης του καζούλη
Βανδή Γ Λυκείου κόλλημα, τι μου θύμισες:

Βανδή Γ Λυκείου κόλλημα, τι μου θύμισες:

Η εισαγωγή από αυτό ακόμα κάτι μου κάνει! 90s και 00s αγαπημένα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πρωτοπορία για τότε αυτό το τραγούδι, που υποτίθεται διαβασε απλα τους στίχους χωρίς μελωδια και το εφτιαξαν όλο με autotune αν θυμαμαι καλα..
Η εισαγωγή από αυτό ακόμα κάτι μου κάνει! 90s και 00s αγαπημένα
dev εσυ εδω
devaQueen αυτη που τα ανέβασε
Δε φαντάζομαι να ειστε το ιδιο πρόσωπο ε;

ωχdev εσυ εδω
devaQueen αυτη που τα ανέβασε
Δε φαντάζομαι να ειστε το ιδιο πρόσωπο ε;![]()

Τα άπαντα της βανδη εχει ανεβασει αυτη! αν υπηρχε youtube πριν 20 χρονια καπως ετσι θα ημουν κ εγω

Εβανζελί
Νεοφερμένο μέλος

Και ένα τραγούδι που μου κόλλησε από καιρό. Αγαπημένη η Βανδή!!!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Έχουμε και λέμε:
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Τι ωραίες εποχές, τι ωραία μουσική, ποια Φουρειρα, ποιος Σταν!!!
akikos
Επιφανές μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Συνεχίζεις να με εκπλήσσεις ευχάριστα με τις μουσικές σου επιλογές σε όποιο είδος κι αν ανήκουν!

Οι στίχοι:
"στον Άδη ανατέλλω
πόσο σε θέλω..."
είναι από τους αγαπημένους μου από τότε που πρωτάκουσα το τραγούδι μέχρι σήμερα!
Να σου αφιερώσω κι εγώ ένα:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Hased Babis
- rafaela11
- American Economist
- jellojina
- chester20080
- Reader
- Kate1914
- Joji
- giannhs2001
- charmander
- kamekiwii23
- Memetchi
- Εριφύλη
- Scandal
- Panos_02
- Sevasti
- L0st
- What
- Libertus
- Unboxholics
- Αναστασία197
- physicscrazy
- ιμοτζι
- Scott
- Athens2002
- Loozen
- Μαυρίκιος
- Luke.
- fretoe
- Μιτοχονδριο
- jj!
- hirasawayui
- malenaaa
- orchidea
- Tzav
- harry akritas
- Χαρουβιάν
- T C
- kapa1405
- edweimaste
- CiNeFiL
- kogba
- Angelo27
- Βλα
- Ryuzaki
- Darkirenit
- Εχέμυθη
- paul95
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- Viedo
- Soraya
- mad_man
- npc.69
- Tommy_civil
- ioannaion
- "άσχημο_όνειρο"
- Κλημεντίνη
- grtt
- Εβανζελί
- Μάρκος Βασίλης
- Johnny15
- fockos
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.