ladycat
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος
1. Η κασετίνα της WWF, που έχω
2. Τα στιλό μου! (Έχω τρέλα με τα στιλό)
3. Κάτι κουκλάκια που μου έχουν δωρίσει αγαπημένα μου άτομα
4. Ο αρκούδος που μου πήρε το αγόρι μου... Τον λατρεύω αυτόν τον αρκουδάκο!!!
Και...5. Το σκουλαρίκι του αγοριού μου που δύσκολα αποχωρίζομαι..

Isiliel
Επιφανές μέλος
...και λιβάνια... Μ!Αρχική Δημοσίευση από Neraida:κεριά
(αρωματικά εσωτερικού χώρου και αιθέρια εννοώ καλε!
)Όντως μου αρέσουν πολύ και τα δύο.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo221297
Νεοφερμένο μέλος

Sotiria
Νεοφερμένο μέλος
Μία ασημένια βέρα που δεν την αποχωρίζομαι ποτέ και
τέλος έναν μεγάλο λούτρινο σκυλάκο δώρο φίλων!!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
(όχι δεν διαβάζω μόνο αυτά τα βιβλία και η αλήθεια είναι πως αγαπώ όλα τα βιβλία μου, αλλά δε νομίζω να θέλετε να τα postαρω όλα ε..
)
Ένα κομμάτι ξύλου που βρήκα στη θάλασσα. Είναι ακριβώς όπως το βρήκα! Δε μοιάζει με Κριάρι? (και είμαι και Κριός!!!!!)
My Wyverex Pendant* Dragon
Κι ένα τελευταίο:
Ένα γράμμα...
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
το ppc μου
και το κινητό μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ έχω μια σχέση αγάπης-μίσους με το σπασμένο ζευγάρι γυαλιά μου.. Μόνο αυτό μου έρχεται, τα άλλα όπως PC και βιβλία μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα.

Isiliel
Επιφανές μέλος
Ωωωω Isiliel, respect για το ράφι.
Εγώ έχω μια σχέση αγάπης-μίσους με το σπασμένο ζευγάρι γυαλιά μου.. Μόνο αυτό μου έρχεται, τα άλλα όπως PC και βιβλία μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα.![]()
Ευχαριστώ!! ...μόνο που ήταν τα περισσότερα τοποθετημένα ανάποδα..τα έχω γυρίσει τώρα!
Να προσθέσω στα αγαπημένα αντικείμενα και:
Συνημμένα
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
το πσ...
οι φωτογραφιες μου...
τα δωρα του αντρα μου κ τα γραμματα του...
underwater
Περιβόητο μέλος
Οι φωτογραφικές μηχανές.
Το laptop.
Τα βιβλία και τα cd μου.
Οι συλλογές μου από εισιτήρια, καρτ-ποστάλ και προγράμματα.
Συγκεκριμένα ρούχα, κοσμήματα κι αντικείμενα (κυρίως όσα έχουν συναισθηματική αξία).
Guest 990498
Επισκέπτης
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool