American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.

Νέα Υόρκη 1925
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.057 μηνύματα.

Μόλις το είδα λέω αρκετά γνωστό κτίριο σαν το έχω δει... τελικά είχα δίκιο ξέρω που είναι

Διπλα από αυτό έχει πιο ωραία άλλα το αγαπημένο μου είναι στη μέση της πόλης νομίζω το είχαν και σαν μαγαζί για νυφικά, αλλά σαν την αρχιτεκτονική empire δεν έχει
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

Το νέο μου φυτάκι.. Μια μπανανια 

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.378 μηνύματα.

Επειδή είμαι τελείως άσχετη, θα φυτρώσει κανονικά μπανάνες ή το παίρνεις απλά για το φυτό;

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

Εσωτερικού χώρου είναι ( έχω παρά πολλά φυτά) . Θα φτάσει μου είπαν max 1.5 μετρό και εννοείται δε βγάζει φρούτο.Επειδή είμαι τελείως άσχετη, θα φυτρώσει κανονικά μπανάνες ή το παίρνεις απλά για το φυτό; 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Reader
- Μήτσος10
- charmander
- Hased Babis
- Libertus
- Kate1914
- giannhs2001
- A350
- rafaela11
- jellojina
- Joji
- Scandal
- elenakara8530
- Luludaki
- Wonderkid
- Indiana Jones
- Memetchi
- vanilla
- That guy!!
- User2350
- Nikos 7
- Isida
- Viedo
- χρονοτριβη
- sunsetpp
- CiNeFiL
- SlimShady
- Tequila
- Unboxholics
- Cupid
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- harry akritas
- uni77
- ShadowS
- N!kolAs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.