Έχεις βάψει τα χέρια σου με αίμα;

Ωπ ψέματα είπα:redface: ξέχασα και ένα ποντίκι, το σκότωσα με πούφ όταν περίμενα τον άντρα να έρθει πρώτη μέρα στο σπίτι... Αυτό έχει αίμα όμως:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μανια μπλιαααααχ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μανια μπλιαααααχ!!!!

Εσύ τι θα έκανες όταν πρώτη φορά θα ερχόταν το αγόρι σου(επίσημα) στο σπίτι και το ποντίκι έκοβε βόλτες;:mad::P:P

Και ποιος δεν έχει σκοτώσει ένα τόσο δα κουνουπάκι;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν ημουν πιτσιρικακι ο μπαμπας μου μου επαιρνε πουλακια , καναρινακια κ.α. επειδη τα αγαπουσα πολυ κι οταν τα επαιρνα στα μικρα μου χερακια για να τα χαιδεψω απ την πολλη αγαπη τα επνιγα.
νομιζω ειχα ξαποστειλει 3-4 ..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κουνούπια μόνο... Ο,τιδήποτε άλλο δω (ακομα και κατσαρίδες ή αράχνες) φωνάζω είτε τον μπαμπά είτε τον άντρα, ανάλογα με την περίπτωση....

Σιχαίνομαι....!!!!!!

όχι αλλά τα έχω βάψει με μανό για την συναυλία του κοργιαλά
smiley-ashamed008.gif

Τελευταία επεξεργασία:
χαχαχαχαχα...!^^:lol::lol::lol:

Εμ...
:redface: Πέρα από τα έντομα που δεν τ' αφήνω σε χλωρό κλαρί(:devil:), τελείως καταλάθος σκότωσα το πρώτο μου ψάρι (έσκασε από το φαγητό!:worry:) και μία χελωνίτσα (δεν φταίω εγώ που είχε απομείνει σαπουνάδα στο σπιτάκι της κι αυτή πήγε και την κατάπιε!!!!:mad:)!

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε
:whistle:

Οχι δεν μου έχει τύχει να πρωταγωνιστήσω στο 3ο νόμο!

Με ανθρώπινο αίμα όχι ακόμα.. :knife:Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή..Αν προκύψει,καλώς!!!! :teasing::laugh::slourp:

εγω παντως δεν βαθω τα χερια μου με αιμα αλλα με pumaro!

το μονο αιμα που επεσε στα χερια μου ειναι κουνουπιων και το δικο μου.
Ναι εχω μια μανια να αφτοκαταστρεφομαι χεχε:knife::P

Αρχική Δημοσίευση από LightOfEärendil;2420031:
το μονο αιμα που επεσε στα χερια μου ειναι κουνουπιων και το δικο μου.
Ναι εχω μια μανια να αφτοκαταστρεφομαι χεχε:knife::P
μια απ'τα ιδια κι εγω:redface:

Αμε!! Οταν μαχαιρωσα τον γειτονα εκεινη τη βροχερη,κρυα νυχτα...........:ropalo::knife::xtipao::kill:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back