worshipperjesus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και πώς συνάδει φίλτατε η κολασμένη Harley Davidson IRON (883cc) με την ενάρετη ζωή;
Δεν είναι αυτή μια ηδονή στην οποία έχεις υποπέσει;
Επέλεξα τη συγκεκριμένη μηχανή διότι έχει χαμηλή ιπποδύναμη για τα κυβικά της καθώς και αναρτήσεις που δεν επιτρέπουν στρίψιμο με μεγάλες ταχύτητες και κλίσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Δεν είναι κακό σλόγκαν... Να το προτείνουμε στη Harley
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Αυτο θα πει καταναλωτης με αποψη.Επέλεξα τη συγκεκριμένη μηχανή διότι έχει χαμηλή ιπποδύναμη για τα κυβικά της καθώς και αναρτήσεις που δεν επιτρέπουν στρίψιμο με μεγάλες ταχύτητες και κλίσεις.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ποια είναι η θέση του χριστιανισμού στο θέμα της οδικής ασφάλειας;
εκεί κόλλησες και εσύ
εδώ αναζητείται ακόμα η θέση του έλληνα οδηγού στην οδική ασφάλεια
borat
Επιφανές μέλος
Είμαι άνθρωπος του Θεού, παρθένος με ενάρετη ζωή. Θα μπορούσα άνετα να διαχειριστώ την ευθύνη της φύλαξης των κλειδιών.
Προφανώς.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Προφανώς.
λιωνω
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Προφανώς.
Μπα... μην το λες...
Ποτέ δεν ξέρεις τι ... άλλο μπορεί να γίνεται εκεί, στο Βατοπέδι!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Μπα... μην το λες...
Ποτέ δεν ξέρεις τι ... άλλο μπορεί να γίνεται εκεί, στο Βατοπέδι!
Ζωη... Λιγα τα λογια σου για τον Δασκαλο!!!
Μιχαλης Κα
Νεοφερμένος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
worshipperjesus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
Δεν φορούσα όμως κράνος, να μη χαλάσει το μαλλί, καταλαβαίνεις.
Εννοείται πως δεν οδηγούμε ΠΟΤΕ παιδικό καροτσάκι με ψηλά τακούνια! Πάντα με ίσια αθλητικά παπούτσια για να έχουμε κρατήματα στις στροφές. Απαραίτητο αξεσουάρ τα δερμάτινα γάντια για να πιάνουμε τις σιλικονάτες χειρολαβές ώστε να έχουμε πάντα τον έλεγχο του τροχοφόρου μας.
Εννοείται ότι προτιμάμε φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες και μαλακά αμορτισέρ για απολαυστική οδήγηση.
Ουπς.. είπα απολαυστική; Πιπέρι! Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να απολαμβάνουμε τη βόλτα με το παιδικό καροτσάκι.
Μάλιστα για να εξασφαλίσουμε ότι το μωρό δεν θα γελά κατά τη διάρκεια της διαδρομής, φροντίζουμε να το έχουμε αφήσει νηστικό και να το έχουμε δέσει στο κάθισμα με χοντρό καραβόσκοινο.
Τώρα που το σκέφτομαι, έχω τόσα πολλά να συμβουλέψω τις νεαρές μαμάδες, που πρέπει να ανοίξω κι εγώ ένα group στο facebook...
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
Είμαι άνθρωπος του Θεού, παρθένος με ενάρετη ζωή. Θα μπορούσα άνετα να διαχειριστώ την ευθύνη της φύλαξης των κλειδιών.
Με τι ωροσκόπο ?
Καλά άστο .
Τεσπα .
Για την περσόνα σου και άλλες αντίστοιχες το μόνο που μπορώ να πω είναι ...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
antonela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολυ ιδεα, αγαπητη εν Χριστω αδερφη, αλλα εχω να προτεινω κατι προς διορθωσιν της ιδεας σου... Επειδη και ο συζυγος μπορει να ενδωσει εις τας σαρκικας επιθυμιας, ορθοτερον θα ειτο το κλειδι να διατηρειτο εις ειδικον χωρον εις την ενοριαν της περιοχης και να το αποδιδει ο πατερας της ενοριας στον συζυγο αποκλειστικα τας γονιμας ημερας της γυναικος...
Μην είσαι ανόητος.Αν εμποτίσεις το σπόρο σου σε ολη την ενορία,οι απογονοί σου θα αποτελέσουν τους πιστούς του μέλλοντος.Δες το σαν αποστολή.Νταξ περιλαμβανει και λιγη υδονή μεσα.αλλα who cares,ο σκοπος αγίαζει τα μεσα.
Λυπάμαι βρε Βασίλειε, αλλά το μόνο που έχω οδηγήσει ποτέ στη ζωή μου, είναι ...παιδικό καροτσάκι.
Δεν φορούσα όμως κράνος, να μη χαλάσει το μαλλί, καταλαβαίνεις.
Εννοείται πως δεν οδηγούμε ΠΟΤΕ παιδικό καροτσάκι με ψηλά τακούνια! Πάντα με ίσια αθλητικά παπούτσια για να έχουμε κρατήματα στις στροφές. Απαραίτητο αξεσουάρ τα δερμάτινα γάντια για να πιάνουμε τις σιλικονάτες χειρολαβές ώστε να έχουμε πάντα τον έλεγχο του τροχοφόρου μας.
Εννοείται ότι προτιμάμε φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες και μαλακά αμορτισέρ για απολαυστική οδήγηση.
Ουπς.. είπα απολαυστική; Πιπέρι! Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να απολαμβάνουμε τη βόλτα με το παιδικό καροτσάκι.
Μάλιστα για να εξασφαλίσουμε ότι το μωρό δεν θα γελά κατά τη διάρκεια της διαδρομής, φροντίζουμε να το έχουμε αφήσει νηστικό και να το έχουμε δέσει στο κάθισμα με χοντρό καραβόσκοινο.
Τώρα που το σκέφτομαι, έχω τόσα πολλά να συμβουλέψω τις νεαρές μαμάδες, που πρέπει να ανοίξω κι εγώ ένα group στο facebook...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ γελιο παιδια!!!!
borat
Επιφανές μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Το πήρε ο θεός στο πλάι του;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.