Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Μάλιστα, τη βγάλαμε τη methexys. Τουλάχιστον έφυγε ένας κακός ρόλος, κάτι είναι κι αυτό. ΄Οσο για τα τελευταία της λόγια ήταν αναμενόμενα, απογοητευμένη που βγήκε ήθελε να ρίξει λάσπη σε άλλους.

Λογικό να λέει κακούς εμένα και την Eilleen μια και την ψηφίσαμε, το θέμα είναι πως την ψήφισαν κι άλλοι 12 αλλά... Μάλιστα εγώ της μίλησα πολύ λογικά νωρίτερα γιατί έχω βρεθεί στη θέση που εκείνη υποννοεί πως βρέθηκε και ξέρω πως είναι. Είπε όμως πως δεν είχε τρόπο να μας πείσει, ε τι να κάνουμε... Βαδίζουμε σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουμε, το αν είμαστε τόσο λάθος αυτό θα το δούμε στο τέλος του παιχνιδιού υποθέτω.

Δε ξέρω πως θα σας φανεί, αλλά το παραπάνω μου κάνει για μήνυμα δολοφόνου που προσπαθεί να καλυφθεί. Το πρώτο κομμάτι συνολικά έχει αρνητικό υπονόημα και μου βγάζει ένα αίσθημα απογοήτευσης. Κακή ηθοποιία θα έλεγα. Δεν διακρίνω ειλικρινή χαρά αλλά λόγια που λέγονται (γράφονται) απλά για να ειπωθούν. Σκοπεύουν να πείσουν, αλλά συνολικά δεν κάθονται καλά.

Το υπόλοιπο κομμάτι, τώρα, είναι περισσότερο κάτι σαν "εγώ ψήφισα την Methexys, άρα είμαι καλή." Η Methexys αναφέρει την Claire για ξεκάρφωμα. Η Claire θα μπορούσε μετά άνετα να ισχυριστεί "μα πώς, αφού ήμουν ανάμεσα σ' αυτούς που την ψήφισαν;". Πολύ ψεύτικο μου φαίνεται, κακή ηθοποιία όπως είπα.

Συνολικά, υποψιάζομαι Τσαφ, Claire, Σπυράκο. 3 και μία η Meth 4. Oι άλλοι 2; Κάποιoι ανάμεσα σε Guest 278211, ΣΚ, Pol, Nεφέλη.

Τι έχετε να πείτε;

Επιπλέον, Claire, είσαι 100% σίγουρη ότι "έφυγε ένας κακός ρόλος". Εγώ, παρ'όλα αυτά δεν είμαι. Υποθέτω. Είναι πολύ διαφορετικό το να πεις "Ας ελπίσουμε να έφυγε ένας κακός ρόλος" ή "Λογικά έφυγε ένας κακός ρόλος" Φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε το γιατί. Ας μη μπλέξουμε όρους όπως epistemic modality, αλλά, ναι, εσύ πώς και γνωρίζεις; ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Γύρισα και βλέπω καμιά 50αρια καινούργια μηνύματα, ωραία λέω, αλλα κούνια που με κούναγε με τα σεντόνια που ήταν μεσα στα 50. Οπότε πάμε να δούμε.

Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα σενάρια είναι προϊόντα παρανοϊκού μυαλού. Σιγά μη δείχνουν κάτι σημαντικό.
Ευτυχώς τουλάχιστον αυτοσαρκάζεσαι. Το ότι είμασταν ίδιες ώρες μέσα θα έπρεπε να είανι στοιχείο ότι μάλλον δεν είμαστε μαζί. Ποια μαφία παει και γράφει η μια πίσω απο την άλλη. Επίσης εγώ ΔΑ δεν είμαι; Πως ξέρω πότε είναι οι άλλοι μέσα... :confused:
Μπήκα για να δω τι παίχτηκε με τη δολοφονία -δεν έχω διαβάσει αναλυτικά.

Προς έμπειρους "πολίτες": Τι πιθανότητες υπάρχουν να ήταν η Himela κακιά και δηλαδή να δολοφονήθηκε κακός (πχ να έδρασε το βράδυ ο κυνηγός; ). Αν έχουμε στο μυαλό μας το τι μπορεί να ήταν η Himela (καλή/κακιά) ίσως βοηθήσει στο να κρίνουμε καλύτερα και τι έχει πει η ίδια μέχρι στιγμής και τι έχουν πει γι' αυτήν οι άλλοι. Τείνω να πιστεύω ότι τη σκότωσε η μαφία, παρ'όλα αυτά ας εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα.

Προφανώς και θα μπαίνω και θα σχολιάζω και θα προσπαθώ να βοηθήσω απλά όχι στο βαθμό που το έκανα χθες γιατί χθες το παράχεσα!
Δεύτερη σερί μέρα που να μην βγήκε η δολοφονία της μαφίας;
Ή τζιμάνι γιατρό έχουμε ή μάπα πόρνη έχουν. Αρκετά απίθανο θα έλεγα, πιστεύω θα είχαμε δύο θύματα σε κάτι τέτοιο.
Πως εξηγείς το παίξιμο της τυμβωρυχίας της Μέθεξυς λέω…
Σοβαρά τώρα; Τελευταία λόγια αντίπαλου μαφιόζου ενώ ήξερε πως θα φάει τυμβωρυχία και δεν έδωσε τον μαφιόζο του;
Είναι ή δεν είναι μια στο εκατομμύριο περίπτωση; Εφόσον είναι δεν μπορώ να μην το αναφέρω, δεν γίνεται να αναφέρουμε επιλεκτικά τις περιπτώσεις.
Ολόσωστα. Είπα βέβαια ότι μπορεί να είσαι ο ΔΑ αλλά ότι μπορεί να είσαι απλά μαφιόζος οπότε έτσι ξέρεις για τον Pol.
Μπορεί να είσαι μαφιόζος που το ξέρει. Απλώς έθεσα κι ένα παραπλήσιο σενάριο να είσαι ο ΔΑ. Αθώος ρόλος δεν είσαι πάντως.
Ε τι είμαι όμως, δεν μπορεί ένα σενάριο να στέκει με έναν παίκτη να έχει την δυνατότητα να είναι δυο διαφορετικοί ρόλοι.
Την methexys την κατηγόρησε και από την προηγούμενη μέρα. Λες να το έκανε για να φάει κάρφωμα; Αν έπιανε η προφυλάκισή του θα έμενε αυτός μέσα και μετά θα τον κάρφωναν σίγουρα με βεντέτα και θα 'τρωγε κι ένα βρίσιμο από το μέντιουμ που θα έφευγε χωρίς λόγο. Μην λέτε ό,τι να 'ναι.
Εδώ πιάνουμε εσένα αδιάβαστο. Το Βεντέτα δεν βγάζει το Μέντιουμ, βγάζει έναν τυχαίο τρίτο παίκτη, μέντιουμ βγάζει το Μακελειό. Και στο Μακελειό δεν υπάρχει ΑΜ.
Παρακαλείται ο ΔΑ αν σκέφτεται να σώσει τη methexys και δεν είναι σίγουρος με ποιον να ανταλλάξει τις ψήφους της, να το κάνει με τις δικές μου για να φεύγω μια ώρα αρχύτερα απ' αυτό το μοναχικό και παράλογο παιχνίδι. Διαβεβαιώνω ότι έχω αθώο ρόλο. Μάλιστα θα ήμουν ανόητος αν ήμουν μαφιόζος και έλεγα στον ΔΑ να σπαταλήσει μια τόσο σημαντική ικανότητα για μένα. Οκ μπορείς να βρεις και πιο σημαντικούς αθώους για να βγάλεις αλλά αν έχεις λίγη συμπόνοια για τον συνάνθρωπο, απλώς βγάλε με να ησυχάσω. Έχω χάσει τσάμπα τον ύπνο μου τόσες μέρες.

Υ.Γ. Και εννοείται, μη διανοηθεί κανείς αθώος να με φέρει πίσω με νεκροφάνεια.
Πέρα από το παιχνίδι, τώρα σου μιλάω σαν Ιορδάνης. Δεν σε ξέρω σαν χαρακτήρα αλλά φαίνεσαι να επενδύεις το 1001% του εαυτού σου σε αυτό και είναι το δεύτερο που μέσα σε λίγους γύρους βγαίνεις και λες παρόμοια πράγματα. Δεν αξίζει να χαλιέσαι, απλά παίξε.
14-5. Εν τω μεταξύ οι κακοί ρόλοι είναι μόνο 8. Οι υπόλοιποι 6 που ψήφισαν methexys είναι αθώοι, οι οποίοι υποτίθεται ότι θέλουν να βοηθήσουν να βγουν συμπεράσματα για το παιχνίδι. Και σιγά μην ψήφισαν όλοι οι κακοί τη methexys π.χ. Karadakov ψήφισε τον Pol. Άρα οι αθώοι που πήγαν στην methexys είναι ακόμη περισσότεροι από 6. Πάνω από 6 αθώοι έπεσαν όλοι μπετό σε ένα άτομο. Μέσα στη 14άδα έχουν βρει κρυψώνα μέχρι και της παναγιάς τα μάτια. Για τυπικούς λόγους αλλάζω την ψήφο μου στον POLGR. Έτσι κι αλλιώς τον Karadakov για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι έχει κακό ρόλο, δεν τον ψηφίζει κανείς.
Για να καταλάβω, εσύ και σήμερα ήθελες ισοψηφία;
β) Επιτρέπεται να πέσει τυμβωρυχία σε παίχτη με ποινή;

Γιατί ο Tsarachaf λέει ότι θα μπορούσε η Methexys να ρίξει τυμβωρυχία στον Emmanouil και όχι στον Fast. (μετά βέβαια δεν θα μπορούσε να τον παρουσιάσει ως ΔΑ).
Εεεεε, λίγα credits πια και εγώ το είπα αυτό και μάλιστα πρώτος. :P Η ΣΕ σου απάντησε στα υπόλοιπα.
Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να ήταν ΔΑ ο Emmanouil. Σκέψου λογικά. Κατηγορούσε διαρκώς Dume ο οποίος ήταν αντίπαλος μαφιόζος. Πώς ήταν τόσο σίγουρος ότι ήταν αντίπαλος μαφιόζος ο Dume; Έριξε χρησμό ή τον ρώτησε ως ντετέκτιβ στη ΣΕ. Του είπαν ότι είναι μαφιόζος και νόμιζε πως είναι κανονικός μαφιόζος. Δεν σκέφτηκε πως θα μπορούσε να ήταν αντίπαλος. Αν ήταν ΔΑ ο Emmanouil δεν θα κυνηγούσε τόσο πολύ κάποιον που θεωρούσε και έλεγε σε όλους μας ότι είναι μαφιόζος. Τον θεωρούσε μαφιόζο αλλά ήταν ο αντίπαλος που εμφανίζεται ως μαφιόζος στις κάρτες ή στον ρόλο του ντετέκτιβ. Μην εμπιστεύεσαι tsarachaf. Πάει να διαστρέψει εντελώς το παιχνίδι.
Πριν πω το οτιδήποτε ΔΕΝ θεωρώ ότι ο Εμμανουήλ ήταν ΔΑ.
Αν ήταν ντεντεκτιβ, ακόμα πριν από το πρώτο βράδυ κατηγορούσε Dume άρα το μόνο σενάριο που παίζει είναι να έπαιξε Χρησμό. Πόση εμπάθεια πια. Εγώ τείνω προς το ότι ήταν πολύ κακή μπλόφα που έφαγε το κεφάλι του.
Αν ήμασταν συγκάτοικοι δεν θα μπορούσε να είναι τόσο σίγουρος ότι ο Dumenuke ήταν μαφιόζος. Ρώτησε γι' αυτόν επειδή ο ρόλος του ήταν τέτοιος. Με αθώωνε επειδή με κατηγορούσε ο Dumenuke, όχι επειδή γνώριζε την αθωότητά μου.
Δεν λέω ότι είστε συγκάτοικοι, αλλα δεν μπορουν και οι συγκάτοικοι Χρησμο; Να μου έλεγες δεν θα τον άφηνα να τον παίξει τοσο νωρίς θα το δεχόμουν.
Περιμένω εξηγήσεις στο post game από τον DumeNuke και θέλω να μας πει γιατί έπαιξε ετσι όπως έπαιξε. Αντί να στηρίζει τους πολίτες, αποφάσισε να παίξει από την αρχή εντελώς μόνος του βγάζοντας έναν αθώο. Η είχα δώσει τόσο λάθος σημάδια ή οπως είπα παραπάνω, ήθελε να παίξει εντελώς μόνος του. Αν σας φανεί χρήσιμο ας ρωτήσει το μέντιουμ για εμενα ή ας παίξετε μια κάρτα. ΔΕΝ ανήκω στη μαφία. Διώξατε έναν πολίτη. Αυτό που θέλω είναι μια νεκροφανεια αλλά επειδή ξέρω ότι δεν θα την παίξετε σε εμενα, τουλάχιστον ρίξτε τυμβωρυχία να δείτε τι ήμουν, αν και μετά θα μετανιώσατε που ψηφίσατε ετσι. Για εμενα ο Πολ είναι λογικά κακος ρόλος. Τοπ ύποπτοι για εμενα αυτοί που δεν μιλάνε πολύ και εμφανίζονται μια στο τόσο όπως Ειλιν και Βάσω, ο Johnny λογικά είναι εκτός μαφίας και ο Εμμανουηλ για εμενα δεν ήταν ντετέκτιβ. Παίξτε τυμβωρυχία. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να βοηθήσω όσο ήθελα.
Τρίτη μέρα και πρώτα σωστά γραμμένα τελευταία λόγια, τονίζω σωστά γραμμένα, και δεν μπορούμε να τα αξιολογήσουμε. Ούτε εγώ θα τα αξιολογήσω και ας θεωρώ ότι ήταν αθώα, μέχρι να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό.
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ στρέφομαι λίγο στον JKaradakov. Δεν ξέρω, το σενάριό του με προβλημάτισε. Ο Dume ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει ή έστω ότι θα έρθει σε ισοψηφία με τον Johnny. Έκανε όλη αυτό δηλαδή σε περίπτωση που σωθεί; Και θα αποπροσανατόλιζε τους πάντες να βγάλουν έναν τυχαίο πολίτη έτσι ώστε αν πεθάνει να μην καρφωθεί; Κι όταν μετά τελικά δεν σώθηκε, γιατί δεν πέρασε έδωσε μετά εμένα ή τον Σπυράκο και έβαλε πάλι την methexys στην κορυφή της λίστας του; Ήλπιζε σε καμιά νεκροφάνεια; Αφού ήταν 95% σίγουρο ότι θα πέσει τυμβωρυχία με το που φύγει. Και επίσης, αθωώνεις την methexys; Τα ποστ της τα έχεις διαβάσει; Πανικός υπήρχε ναι, αλλά για άλλο λόγο. Ααα επίσης περιμένω και μία εξήγηση από σένα. Δεν ξέρω αν το έχεις δει το ποστ μου. Αν όχι, παρακαλώ να ανατρέξεις στο #615
Δεν ξέρω πραγματικά αν ήλπιζε σε μια νεκροφάνεια, αλλα αδυνατώ να πιστέψω ότι έπαιξε έτσι μια μαφιόζα. Ναι έπαθα και δεν έμαθα από την bilire στο προηγούμενο αλλά τι να κάνω.
Για το #615 σου λέω πιο πάνω δεν ξέρω τι να απαντήσω σε απλά ερωτηματικά. Κάντο πιο σαφές.

Επειδή από τις αντιπαραθέσεις/σεντονάρες που έχουν πέσει μεταξύ Ικαρίωνα και Tsarachaf το βλέπω να κινείτε προς αυτούς η αυριανή ψηφοφορία πρέπει να πάρω θέση.
Τον Ικαρίωνα όσο και να με κατηγορεί δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έπαιζε έτσι μαφία. Δεν μπορεί να βγάζει τόσα σενάρια και να τα τεκμηριώνει μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσει.
Ο Ακριβός από την άλλη έχω την εντύπωση ότι παίζει πιο συνεσταλμένα από άλλες φορές, τουλάχιστον στους προηγούμενους δύο γύρους. Αν είναι λόγω προγράμματος ή όχι δεν το ξέρω. Καταλαβαίνω την λογική πίσω από τις κατηγορίες σε Ικαρίωνα αλλά λόγω της προσωπικής μου άποψης δεν μπορώ να την ακολουθήσω.

Δεν θα ψηφίσω κάποιον από τους δύο για την ώρα. Θα ψηφίσω και πάλι PolGR1509 και πριν μου φρικάρεις, το κάνω για πριν την δολοφονία και εφόσον αλλάξει κάτι αύριο θα κινηθώ ανάλογα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 27/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S
  6. Eileen
  7. Emilouko
  8. Ikarionas --> tsarachaf
  9. JKaradakov --> PolGR1509
  10. Johnny15
  11. ~Melania~
  12. Nefeli Graf
  13. PolGR1509
  14. Soukouu
  15. Guest 278211
  16. tsarachaf --> Ikarionas
  17. Wild_Boy
  18. Ερις --> tsarachaf
  19. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  20. Τάσος97

Ψήφοι
2 Ikarionas
2 tsarachaf
1 PolGR1509

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7
methexys - Ψηφοφορία 26/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θέλω να πιστεύω ότι ήμουν πολύ σαφής, για το ποιος θεωρώ ότι μπορεί να του έκανε σήμα. Αναφέρθηκα στο ίδιο ποστ για τον ικαρίωνα και πως μιλούσε στον εμμανουήλ με συγκεκριμένα ποστ. Τώρα δεν ξέρω αν όντως δεν το κατάλαβες ή αν το κατάλαβες και δεν ήθελες να το σχολιάσεις.

Δεν θέλω να κάνω σαν τον ικαρίωνα, αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι μάλλον έκανες πως δεν κατάλαβες ποιον εννοούσα πάνω...

Ναι κατάλαβα τι έλεγες.

Aυτό το σχόλιο δε μου αρέσει και πολύ. Αρκετά ύποπτο θα έλεγα.

Η Himela έχει πει πολλές φορές ότι αλλάζει γνώμη γιατί ψάχνει και δε μπορεί να είναι σίγουρη. Δε μου φάνηκε κάπου ότι τα μπλέκει ή μπερδεύει. Αφού δεν έχεις διαβάσει και πολλά, έχεις προσέξει συγκεκριμένα τα posts της Συλβιας; Κάτι δε μου κάθεται καλά στα όσα λες. Μήπως είσαι δολοφονάκι και μιλάς μ' αυτόν τον τρόπο για το θύμα σου;

Απλα λέω τη γνώμη μου για μια παίκτρια. Το ότι ήταν θύμα της δολοφονίας δεν την αθωώνει εξ ορισμού, τουλάχιστον όχι στα μάτια μου.

Σχετικά με τη διένεξη tsarachaf και Ikariona νομίζω ότι θα έβγαινε ίσως κάποιο συμπέρασμα μόνο από το ρόλο του Εμμανουήλ. Και οι δύο χρησιμοποιούν δυνατή επιχειρηματολογία. Από τα σενάρια των δύο, περισσότερο κοντά στη δική μου λογική είναι αυτό του Ikariona, αν και στο σημείο όπου παρέθεσε τα ποστ που έπεσαν περίπου ταυτόχρονα δε θα με βρει σύμφωνη. Αυτό δεν αποτελεί ένδειξη ενοχής.

Τα τελευταία λόγια της methexys μάλλον δεν μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε, μιας και πιθανόν να ανήκει στη μαφία. Ούτε μπορούμε να ενοχοποιήσουμε ούτε να αθωώσουμε όσους αναφέρει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πολλα ποστ,μπερδεμα και ερχομαι απο μπυρες..Επιγραμματικα
>Ο Εμμανουηλ δε πρεπει να επιστρεψει μονο για την ξενερα που εφαγα και για τη δυσκολια που βγαινει τωρα στο να βγει καποια ακρη στο παιχνιδι.Αν ερθει θα τον ψηφιζω μεχρι το τελος και ας ειναι και ντετεκτιβ.I dont give a fuck. Να που οι ψηφοι μπορουν να λειτουργησουν και ως ασπιδα για να μην παω yabanaki.

>Το πανω που εγραψα στεκεται εμποδιο στο να δουμε τι παιζει με Ικαριωνα και Tsaratsaf.Επαιξε ο Μανολο τοσο ασχημα σαν ντετεκτιβ ή ειναι κατι αλλο? Αρα βασιζομαστε στο ποσο ''ομορφα'' επαιξε ο Μανολο...Awesome. Μεχρι τωρα θεωρω πως τελικα ο Μανολο επαιξε πολυ ''ομορφα'' και ειναι ντετεκτιβ.Πρεπει να δω καποια ποστ ξανα..
>Ο Σπυρακος τελειως αδικαιολογητη ψηφο στον Ικαριωνα δινοντας ως αιτιολογια πως βασικα δεν του αρεσει η περσονα του στο παιχνιδι και ο χαοτικος τροπος που παιζει.Χαιρω πολυ,σε ποιον αρεσει?(σορρυ Ικαριωνα :D )Σαν να ειχε ετοιμη την ψηφο και περιμενε αφορμη...
>Claire δεν εχεις κανει κανενα κανονικο ποστ ενω εχεις γραψει σε ενα ποστ περισσοτερο απο οσα εχω γραψει σε ολο το παιχνιδι click Η αντιληψη σου για τα βασικα τεκταινομενα του παιχνιδιου?Μεσα σε δυο παραγραφους μπορεις να τα καλυψεις ολα,Οι τελευταιες δυο προτασεις πανε και στους Wild Boy,Guest 278211,Nef graf,Johnny 15,Eilleen,Deuts,Comf smug.
Ψηφος not yet
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Πως εξηγείς το παίξιμο της τυμβωρυχίας της Μέθεξυς λέω…
Στην αρχή την πίστεψα ότι λέει την αλήθεια και ότι όντως ο φανερός του Dume είναι ο Φαστ και μάλιστα όταν είδα να παίζει τυμβω λέω «αα αυτή δεν έχει κάτι να κρύψει, λογικά περιμένουμε μαφιόζο». Εμ έλα όμως που μας ήρθε πολίτης. Μετά υποστήριξε το πιο τρελό σενάριο ότι δηλαδή ο Dume τρόλλαρε και αναμένει το τέλος του παιχνιδιού για εξηγήσεις και βασιζόμενη στις ψήφους που είχα από σένα και άλλον έναν (πρέπει να ήταν η Νεφέλη), στράφηκε σε εμένα διότι πολύ απλά δεν είχε άλλη επιλογή. Ήμουν ο αμέσως επόμενος παίκτης με τις περισσότερες ψήφους και είχα αναφερθεί στην λίστα υπόπτων του ΑΜ. (Σημειοτέον, πριν γίνουν όλα αυτά έλεγε ότι η συμπεριφορά μου της θυμίζει άπειρο παίκτη. Με αθώωνε δηλαδή). Εεε μετά όταν άρχισε εκείνα τα τραγικά ποστ που ήταν θέατρο σκέτο, σιγουρεύτηκα 100% για το σενάριο που υποστηρίζω. Πιο tryhard πεθαίνεις. Τι "μια χαρά τα έχουν μαγειρέψει εκεί στη μαφία" έλεγε, τι "θα πετάξετε έξω εναν αθώο πολίτη σήμερα" έλεγε και γενικά είχε αυτό το "αθώο" και λυπημένο υφάκι του τύπου "Μη με βγάλετε, προσπαθώ να βοηθήσω". Ακόμα και με το τελευταίο της ποστ, προσπάθησε πάλι να θολώσει τα νερά. Ζήτησε και να πέσει τυμβωρυχία πάνω της, για την οποία κίνηση τα πιθανά σενάρια είναι δύο:
Το ένα έχει ήδη αναφέρει ο Ικαρίωνας και θα το δανειστώ ότι ίσως η 3η τυμβω να είναι στα χέρια της μαφίας και να ζήτησε τυμβω ξέροντας ότι ΔΕΝ μπορεί να παιχτεί για να «αποδείξει» την αθωότητά της.
Το άλλο, που το δίνω εγώ, είναι να προκάλεσε να πέσει τυμβωρυχία πάνω της, γιατί ήταν που ήταν καμμένο χαρτί, ας αχρηστευτεί και η κάρτα ώστε να μη χρησιμοποιηθεί σε άλλη σημαντικότερη στιγμή.


Δεν θα ψηφίσω κάποιον από τους δύο για την ώρα. Θα ψηφίσω και πάλι PolGR1509 και πριν μου φρικάρεις, το κάνω για πριν την δολοφονία και εφόσον αλλάξει κάτι αύριο θα κινηθώ ανάλογα.
Δεν έχω να πω κάτι. Ο καθένας ψηφίζει αυτό που θέλει. Και γω σκεφτόμουν να ρίξω την ψήφο σε εσένα, γιατί μου φάνηκε ιδιαίτερα παράξενο που αθώωσες τη methexys.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν έχω να πω κάτι. Ο καθένας ψηφίζει αυτό που θέλει. Και γω σκεφτόμουν να ρίξω την ψήφο σε εσένα, γιατί μου φάνηκε ιδιαίτερα παράξενο που αθώωσες τη methexys.

Η πορνη καπως δε πρεπει να δωσει σημα στη μαφια της?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Η πορνη καπως δε πρεπει να δωσει σημα στη μαφια της?
Τον κατηγορείς για πόρνη αυτή τη στιγμή;:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ε τι είμαι όμως, δεν μπορεί ένα σενάριο να στέκει με έναν παίκτη να έχει την δυνατότητα να είναι δυο διαφορετικοί ρόλοι.

Δεν ξέρω τι είσαι. Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά. Αλλά ο τρόπος που παίζεις δεν μπορεί να είναι αθώου.
Περισσότερο μου βγάζεις για μαφιόζος επειδή κινείσαι σαν να γνωρίζεις πράγματα αλλά απ' την άλλη μου ταιριάζεις πολύ και στο προφίλ του ΔΑ. Δεν μπορώ να ξέρω όμως. Ακόμη δεν θα ασχοληθώ μαζί σου.

Εδώ πιάνουμε εσένα αδιάβαστο. Το Βεντέτα δεν βγάζει το Μέντιουμ, βγάζει έναν τυχαίο τρίτο παίκτη, μέντιουμ βγάζει το Μακελειό. Και στο Μακελειό δεν υπάρχει ΑΜ.

Ναι και κάπου πιο πάνω πρέπει να μιλούσα για μακελειό και ενοούσα τη βεντέτα. Τα μπερδεύω αυτά τα δύο ως ονόματα.

Πέρα από το παιχνίδι, τώρα σου μιλάω σαν Ιορδάνης. Δεν σε ξέρω σαν χαρακτήρα αλλά φαίνεσαι να επενδύεις το 1001% του εαυτού σου σε αυτό και είναι το δεύτερο που μέσα σε λίγους γύρους βγαίνεις και λες παρόμοια πράγματα. Δεν αξίζει να χαλιέσαι, απλά παίξε.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθείς να λύσεις το παιχνίδι και φέρνεις κάποια καλά επιχειρήματα στους άλλους, διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας τα κείμενα, ξενυχτώντας για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα και τελικά βλέπεις ότι κανείς δεν δίνει σημασία όχι απαραίτητα επειδή τα λες εσύ αλλά επειδή δεν πολυ ενδιαφέρονται για το παιχνίδι, ε πώς να μην χαλιέσαι μετά; Τσάμπα κόπος.

Για να καταλάβω, εσύ και σήμερα ήθελες ισοψηφία;

Θεωρούσα όπως είπα και τους δυο μαφιόζους, οπότε πιστεύω θα παίρναμε περισσότερες πληροφορίες αν ήταν κοντά οι ψήφοι τους παρά αν υπήρχε μια διαφορά 7 ψήφων του πρώτου απ' τον δεύτερο.

Τον Ικαρίωνα όσο και να με κατηγορεί δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έπαιζε έτσι μαφία. Δεν μπορεί να βγάζει τόσα σενάρια και να τα τεκμηριώνει μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσει.

Η πλάκα είναι ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καταλαβαίνει -ή δεν συμφέρει να αποδεχτεί- ότι δεν γίνεται να είμαι μαφιόζος. Το να αποπροσανατολίσεις τους άλλους είναι εύκολο. Διαστρέφεις κάποια λόγια, λες ασυναρτησίες, συνενοήσαι με τους δικούς σου για το τι να πουν όλοι κ.λπ. Το να κάθεσαι να φτιάχνεις σενάρια τεκμηριώνοντάς τα (το αν τα τεκμηριώνεις με πειστικά επιχειρήματα ή όχι είναι άλλο θέμα αλλά τουλάχιστον υπάρχει προσπάθεια τεκμηρίωσης) είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό. Ειδικά αν πρόκειται για σενάρια βασισμένα σε πράγματα που οι άλλοι ούτε καν είχαν προσέξει και εσύ απλώς τα φέρνεις στην επιφάνεια. Και να πω ότι τα ασπάζεται κανείς τα σενάριά μου, ώστε να είναι δυνατόν να πει κάποιος πως παίζω με συμπαίκτες, οκ. Αλλά ποιος τα ασπάζεται; Κανείς δεν τα ασπάζεται. Λίγο άρχισε η Έρις να με ακολουθεί κι αυτό ήταν. Απ' όποια πλευρά κι αν το δει κανείς δεν γίνεται να είμαι μαφιόζος.

Ο Ακριβός από την άλλη έχω την εντύπωση ότι παίζει πιο συνεσταλμένα από άλλες φορές, τουλάχιστον στους προηγούμενους δύο γύρους. Αν είναι λόγω προγράμματος ή όχι δεν το ξέρω. Καταλαβαίνω την λογική πίσω από τις κατηγορίες σε Ικαρίωνα αλλά λόγω της προσωπικής μου άποψης δεν μπορώ να την ακολουθήσω.

Ποια είναι η λογική πίσω απ' τις κατηγορίες; Λέει πράγματα που δεν γίνεται να ισχύουν όσο και να τα τραβήξει κανείς. Απ' όπου κι αν το πιάσει κάποιος ο Εmmanouil ΔΑ δεν βγαίνει. Έχει προσπαθήσει ο tsarachaf να κάνει ένα σωρό τέτοιες παράλογες συνδέσεις μόνο και μόνο για να βρει κάτι να με κατηγορήσει. Γι' αυτό είμαι πεπεισμένος ότι έχει κακό ρόλο.

Σχετικά με τη διένεξη tsarachaf και Ikariona νομίζω ότι θα έβγαινε ίσως κάποιο συμπέρασμα μόνο από το ρόλο του Εμμανουήλ. Και οι δύο χρησιμοποιούν δυνατή επιχειρηματολογία. Από τα σενάρια των δύο, περισσότερο κοντά στη δική μου λογική είναι αυτό του Ikariona, αν και στο σημείο όπου παρέθεσε τα ποστ που έπεσαν περίπου ταυτόχρονα δε θα με βρει σύμφωνη. Αυτό δεν αποτελεί ένδειξη ενοχής.

Ο Εμμανουήλ δεν γινόταν να έχει κακό ρόλο. Εξήγησα το γιατί. Αθώωνε άτομα, κατηγορούσε με σιγουριά άλλα άτομα. Είχε καλό ρόλο με πληροφορίες. Το ποστ με τη σύμπτωση των υπόπτων είναι ίσως κάπως τραβηγμένο αλλά επειδή το παρατήρησα και μου έκανε εντύπωση, είπα να το ανεβάσω κι αυτό. Έχω πολύ καλύτερα επιχειρήματα για τον καθένα που κατηγορώ. Ο tsarachaf αντιθέτως δεν έχει. Λέει πράγματα που δεν στέκουν. Αν δει κανείς τη συνομιλία μας θα δει πώς του δείχνω ότι δεν γίνεται να ισχύουν αυτά που λέει.


Πολλα ποστ,μπερδεμα και ερχομαι απο μπυρες..Επιγραμματικα
>Ο Εμμανουηλ δε πρεπει να επιστρεψει μονο για την ξενερα που εφαγα και για τη δυσκολια που βγαινει τωρα στο να βγει καποια ακρη στο παιχνιδι.Αν ερθει θα τον ψηφιζω μεχρι το τελος και ας ειναι και ντετεκτιβ.I dont give a fuck. Να που οι ψηφοι μπορουν να λειτουργησουν και ως ασπιδα για να μην παω yabanaki.

Λες για τον Σπυράκο ότι μου έδωσε αδικαιολόγητη ψήφο λόγω χαρακτήρα αλλά κι εσύ λες ότι θα έκανες το ίδιο αν επέστρεφε ο emmanouil. Κι εγώ δεν θέλω να επιστρέψει ακόμη για προφανείς λόγους. Αλλά επειδή ήταν ντετέκτιβ (είμαι πεπεισμένος γι' αυτό, είναι η μόνη υπόθεση που βάση σε τάξη το γιατί αθώωνε εμένα, το πώς ήταν τόσο σίγουρος για τον Dume κ.λπ), μπορεί να βοηθήσει μια επιστροφή του κάποιο βράδυ, ώστε να ρωτήσει για κάποιον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα και να μας διαφωτίσει. Απ' το να ψάχνουμε στα τυφλά καλύτερα έτσι. Δεν ξέρω πάντως τι είναι αυτό που σας μπερδεύει τόσο στον emmanouil. Αρκεί μια ματιά σ' αυτά που έλεγε για να καταλάβει κανείς τι ρόλο είχε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Τελευταίο σχόλιο για σήμερα και μετά σας χαιρετώ.
Στην αρχή την πίστεψα ότι λέει την αλήθεια και ότι όντως ο φανερός του Dume είναι ο Φαστ και μάλιστα όταν είδα να παίζει τυμβω λέω «αα αυτή δεν έχει κάτι να κρύψει, λογικά περιμένουμε μαφιόζο». Εμ έλα όμως που μας ήρθε πολίτης. Μετά υποστήριξε το πιο τρελό σενάριο ότι δηλαδή ο Dume τρόλλαρε και αναμένει το τέλος του παιχνιδιού για εξηγήσεις και βασιζόμενη στις ψήφους που είχα από σένα και άλλον έναν (πρέπει να ήταν η Νεφέλη), στράφηκε σε εμένα διότι πολύ απλά δεν είχε άλλη επιλογή. Ήμουν ο αμέσως επόμενος παίκτης με τις περισσότερες ψήφους και είχα αναφερθεί στην λίστα υπόπτων του ΑΜ. (Σημειοτέον, πριν γίνουν όλα αυτά έλεγε ότι η συμπεριφορά μου της θυμίζει άπειρο παίκτη. Με αθώωνε δηλαδή). Εεε μετά όταν άρχισε εκείνα τα τραγικά ποστ που ήταν θέατρο σκέτο, σιγουρεύτηκα 100% για το σενάριο που υποστηρίζω. Πιο tryhard πεθαίνεις. Τι "μια χαρά τα έχουν μαγειρέψει εκεί στη μαφία" έλεγε, τι "θα πετάξετε έξω εναν αθώο πολίτη σήμερα" έλεγε και γενικά είχε αυτό το "αθώο" και λυπημένο υφάκι του τύπου "Μη με βγάλετε, προσπαθώ να βοηθήσω". Ακόμα και με το τελευταίο της ποστ, προσπάθησε πάλι να θολώσει τα νερά. Ζήτησε και να πέσει τυμβωρυχία πάνω της, για την οποία κίνηση τα πιθανά σενάρια είναι δύο:
Το ένα έχει ήδη αναφέρει ο Ικαρίωνας και θα το δανειστώ ότι ίσως η 3η τυμβω να είναι στα χέρια της μαφίας και να ζήτησε τυμβω ξέροντας ότι ΔΕΝ μπορεί να παιχτεί για να «αποδείξει» την αθωότητά της.
Το άλλο, που το δίνω εγώ, είναι να προκάλεσε να πέσει τυμβωρυχία πάνω της, γιατί ήταν που ήταν καμμένο χαρτί, ας αχρηστευτεί και η κάρτα ώστε να μη χρησιμοποιηθεί σε άλλη σημαντικότερη στιγμή.

Εν ολίγις, το αποδίδεις σε κακό παίξιμο της μαφίας. Σωστά;

Θεωρούσα όπως είπα και τους δυο μαφιόζους, οπότε πιστεύω θα παίρναμε περισσότερες πληροφορίες αν ήταν κοντά οι ψήφοι τους παρά αν υπήρχε μια διαφορά 7 ψήφων του πρώτου απ' τον δεύτερο.
Ένα πράδειγμα πληροφορίας που θα μπορούσαμε να πάρουμε, γτ με δυο μαφιόζους στην σέντρα η μαφία θα μυραστεί και στις ψήφους και στην δημοσκόπηση.

Ποια είναι η λογική πίσω απ' τις κατηγορίες; Λέει πράγματα που δεν γίνεται να ισχύουν όσο και να τα τραβήξει κανείς. Απ' όπου κι αν το πιάσει κάποιος ο Εmmanouil ΔΑ δεν βγαίνει. Έχει προσπαθήσει ο tsarachaf να κάνει ένα σωρό τέτοιες παράλογες συνδέσεις μόνο και μόνο για να βρει κάτι να με κατηγορήσει. Γι' αυτό είμαι πεπεισμένος ότι έχει κακό ρόλο.
Όπως είπα δεν πιστεύω ότι είνια ο Μανώλης ΔΑ.
Αυτά που στέκουν για μενα σε αυτά που λέει ο Ακριβός είναι στο παράλογο ή τραβηγμένο τρόπο που συνέδεσες όλα τα γεγονότα μεταξύ εμένα, Έμυλι, Πολ και μεθεξύς αλλά και το ότι θεωρείς ότι ο ντιουμ βρήκε δυο μαφιοζους σε 2 μέρες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Λες για τον Σπυράκο ότι μου έδωσε αδικαιολόγητη ψήφο λόγω χαρακτήρα αλλά κι εσύ λες ότι θα έκανες το ίδιο αν επέστρεφε ο emmanouil. Κι εγώ δεν θέλω να επιστρέψει ακόμη για προφανείς λόγους. Αλλά επειδή ήταν ντετέκτιβ (είμαι πεπεισμένος γι' αυτό, είναι η μόνη υπόθεση που βάση σε τάξη το γιατί αθώωνε εμένα, το πώς ήταν τόσο σίγουρος για τον Dume κ.λπ), μπορεί να βοηθήσει μια επιστροφή του κάποιο βράδυ, ώστε να ρωτήσει για κάποιον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα και να μας διαφωτίσει. Απ' το να ψάχνουμε στα τυφλά καλύτερα έτσι. Δεν ξέρω πάντως τι είναι αυτό που σας μπερδεύει τόσο στον emmanouil. Αρκεί μια ματιά σ' αυτά που έλεγε για να καταλάβει κανείς τι ρόλο είχε.

Ειναι διαφορετικη η περιπτωση παραβιασης κανονισμου και αποδεδειγμενης αδυναμιας διαχειρισης (του οποιουδηποτε)ρολου και διαφορετικη η περιπτωση μια ελλειπους αιτιολόγησης που μπορει να προκυπτει και απο στρατηγικη .Τεσπα,δεν εχει ιδιατερη σημασια. Καληνυχτίζω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Εν ολίγις, το αποδίδεις σε κακό παίξιμο της μαφίας. Σωστά;
Εχμ..ναι. Η methexys θεωρώ ότι εκτέθηκε με αυτά της τα ποστ, αλλά δε νομίζω ότι μπορούσε να κάνει και τίποτα στη θέση που βρισκόταν. Τα έπαιξε όλα για όλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ένα πράδειγμα πληροφορίας που θα μπορούσαμε να πάρουμε, γτ με δυο μαφιόζους στην σέντρα η μαφία θα μυραστεί και στις ψήφους και στην δημοσκόπηση.

Το κυριότερο είναι ότι θα βλέπαμε αν όντως ήταν και οι δυο μαφιόζοι. Το ότι είναι και οι δυο είναι μια υπόθεση δική μου με βάση ένα σενάριο που έκανα. Αν τους πηγαίναμε ισοβαθμία και ένας εκ των δύο ήταν αθώος, θα βλέπαμε περισσότερα πράγματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Αφού επιτέλους ήρθα σπίτι και έχω χρόνο θα καθίσω και θα γράψω γιατί αύριο μέχρι το απόγευμα θα ταξιδεύω Μεσολόγγι. Ναι ikariona, είδες πόσο βολικό είναι;
Εγώ θα πάω ένα πράγμα προς τον ikariona. Αν είσαι αθώος κάνεις πολύ κακό παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Έχεις δέσει κόμπο ότι είμαι κακός ρόλος και κινείσαι βασιζόμενος σ' αυτό χωρίς στην ουσία να έχεις απτά στοιχεία. Το μόνο που έχεις για μένα είναι υποθέσεις και εφιάλτες για σήματα.

Αρχική Δημοσίευση από Soukouu;4356211.:
Ο τσαραχαφ εν κατακλείδι ειπε οτι κατηγορει τον Ικαριωνα μονο και αθωωνει εμιλουκο και λιγοτερο Πολ.Για τον Πολ συμφωνω αλλα για αλλο λογο, το Εμιλουκο δεν εχει δειξει στοιχεια πολιτη γιατι απο αυτα που εχω δει το μονο που εχει πει ειναι οτι : τωρα οτι θα παει στην Μεθ οπως ολοι που ειναι το ευκολο θυμα και οτι μπορει να ειναι και ο Pολ.Μετα το μονο που κανει ειναι να υπερασπιζεται τον εαυτο της οτι δεν ειναι μαφια. Κλαιν δηλαδη με λιγα λογια.Ψιλοταριαζει αυτο που λεει ο Ικαριωνας αλλα δεν συμφωνω 100% σε οτι εχει πει.

Το Εμιλούκο δεν έχει δείξει στοιχεία πολίτη αλλά δεν έχει δείξει και στοιχεία μαφίας αντίστοιχα.Επίσης, συγκεκριμένα για τον Πολ είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο φανερός του Dume, δεν ξέρω αν είναι μαφία αλλά κλίνω προς το ότι δεν είναι γιατί θεωρώ (και το ανέφερα σε ποστ μου αλλα μάλλον δεν διαβάζεις) ότι οι δολοφόνοι ήθελαν να πέσουν και στον πολ έτσι ώστε όταν φύγει η μεθ μετά να πάνε ψήφοι και προς αυτόν. Και εννοείται ότι θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου όταν βλέπω ότι λέγονται πράγματα που δεν ευσταθούν.


Λοιπόν,ας σας πάρουμε όλους έναν-έναν.

aggelogiannos
: Παίζει 1η φορά και φροντίζει να το τονίζει εξ αρχής. Η πρώτη του ψήφος ήταν στην Claire,την οποία μάλιστα δικαιολόγησε πολύ κακά. Είπε ότι δεν του αρέσει το random lynching, έχει κάποιους υπόπτους στο μυαλό του αλλά ψηφίζει την claire γιατί δεν είναι σίγουρος. Έπειτα κατηγορεί και ψηφίζει Johnny15 και λέει ότι οι επόμενοι στους οποίους θα κινηθεί είναι Nefeli και Dume.
Ακολουθεί πιστά τον ικαρίονα και ψηφίζει πολ γιατί λέει ότι είναι η δα και δεν ήρθε η ώρα της μεθεξις.
Δεν έχει δώσει κάτι άλλο στο παιχνίδι.Δεν καταλαβαίνω γιατί ακολουθεί πιστά τον ikariona. Επίσης ανέφερε πολύ συχνα την νεφέλη για την οποία έδειχνε αρκετά σίγουρος αλλά εν τέλει ψηφίζει τον πολ γιατί λέει ότι μπορεί να είναι ο ΔΑ. Ο,τι να’ ναι γενικά.

Claire Rentfield: Πρώτη ψήφος σε nefeli.
2η ψήφος dume nuke
3η ψηφος methexys
Δεν έχει δώσει κάτι ύποπτο μέχρι στιγμής,αν και δεν έχει κάνει πολλά post. Θα την έβαζα στους πιθανούς αθώους μου.

ComfortablySmug: 1η ψήφος Deutch_Lover με τη γνωστή ατάκα δε θέλω να ψηφίσω mvp.2η ψήφος : Νεφελη Γραφ.
3η ψηφος : methexys
O ComfortablySmug έγινε γνωστός εγκαινιάζοντας τη σελίδα με το σχόλιο για το άβαταρ μου.Ως μαφία δεν θεωρώ ότι θα έκανε κάτι τόσο αφελές για να μπει στο προσκήνιο ενώ σαν πόρνη δεν θα ψήφιζε την Μεθεξις ακόμη και αν την έδιναν όλοι. Οπότε προς το παρόν τον έχω προς το team των αθώων.
Deutsch... Lover : Αυτή είναι η 1η μου ύποπτη.Ας δούμε ψήφους.
1η ψήφος: aggelogiannos με το γνωστό δε θα κινδυνεύσει
2η ψήφος: Soukou. Επίσης ανώδυνη ψήφος.
3η ψήφος στο Σπυράκο, επίσης ανώδυνη με την πρόφαση ότι ο Dume τρελάθηκε να τον βγάλει. O Dume δεν τρελάθηκε ποτέ. Μια έδινε και αυτή ήταν η μεθεξις.
Για μένα η deutch κάνει κλασικό πλέη μαφιόζας που ψηφίζει ανώδυνα σε άκυρους παίχτες και μένει στην αφανεια. Είναι από τους μαφιόζους που δεν συνασπίστηκαν στην μέθεξις αλλά κρύβονται σε μονές ψήφους. Δεν θεωρώ ότι είναι πόρνη γιατί σαν πόρνη θα πήγαινε και αυτή στον Pol, μήπως και υπάρξει κάποια πιθανότητα να αποχωρήσει.
Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο pol είναι ένοχος (για να έχουν εξιλαστήριο θύμα σε επόμενη ψηφοφορία) αλλά συνεχίζει να ψηφίζει σπυράκο με το μόνο στοιχείο που έχει εναντίον του να είναι η δήλωση του dume *αμ της μεθεξις*
2: Αν πάμε σε ισοβαθμία; Θα σώσουν τον "αθώο" και θα διώξουν τον "μαφιόζο" σωστα; Θα προτιμήσουν όλοι την Μεθ, αφου πλέον την υποστηρίζουν ελάχιστοι και απέχουν απο το να τη ψηφίσουν παλι εχαλιστοι.
3: Συμφωνώ και ξέρω οτι θεωρείς τον Πολ ένοχο! Και εγω τον θεωρώ! Ομως Ικαριωνα ακομα και φανερός να μην ειναι ο Σπύρος και να ειναι ο Πολ, εμενα συνεχίζει να μου φαίνεται ύποπτος και θα το υποστηρίξω.

Dimitris S: 1η ψηφος μεθεξις
2η ψήφος aggelogianno για να πετύχει άτομο στην αφάνεια ,επειτα αλλαγη σε νεφελη γραφ
3η ψηφος ξανά μεθεξις
Κλίνω στο ότι ο Dimitris S είναι προς τους αθώους κυρίως για το ότι ψήφισε μέθεξις στον 1ο και στον 3ο γύρο. Δηλαδή δεν είναι από τα άτομα που την ψήφισαν χωρίς να την έχουν ξαναδωσει.Αν ήταν μαφία στον 1ο γύρο είχε την ευκαιρία να ψηφίσει ο,τι θέλει.
Eileen: 1η ψήφος DumeNuke 2η ψηφος Eileen --> Johnny15
3η ψηφος methexys.
Γενικά η Eileen με βρίσκει σύμφωνη και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που επιχειρηματολογεί και ψηφίζει. Παρολ’αυτά δε θέλω να την αθωώσω, γιατί φοβάμαι μήπως είναι από τους μαφιόζους οι οποίοι ακολουθούν ας πούμε την “κοινή λογική” στο παιχνίδι. Προς το παρόν όμως δεν θεωρώ ότι πρέπει να βρεθεί στο επίκεντρο.
Ikarionas : Πραγματικά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Έχει δώσει τεράστιο όγκο λόγου από την αρχή του παιχνιδιού.Νιώθω άσχημα αλλά ήταν το μόνο άτομο,του οποίου δεν διάβασα ολόκληρα τα post ξανά από την αρχή γράφοντας το παρόν post. Είχε έντονη αντιζηλία με dume, υποστηρίζει σθενάρα ότι ο πολ ήταν ο δολοφόνος χωρίς να αθωώνει βέβαια την μέθεξις και τώρα έχει στραφεί σε tsarachaf ,σε μένα και καραντάκοφ. Ίσως για καραντάκοφ να έχει δίκιο.Τον είχα αναφέρει και εγώ μάλιστα. Όσον αφορά τον ikariona αν είναι καλός ρόλος θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν βοηθάει στο παιχνίδι. Δημιουργεί σύγχυση και θέλει να φέρει ως mvp άτομα τα οποία δεν πρέπει να βγουν καθώς δεν έχουμε απτά στοιχεία για να τα κατηγορήσουμε ή να τα αθωώσουμε (βλ .εμένα) και στήνει ολόκληρες θεωρίες πάνω σε αυτά. Και ένοχος και αθώος να είναι παίζει με τον ίδιο τρόπο οπότε δεν μπορώ να τον αθωώσω ή να τον ενοχοποιήσω. Σίγουρα αυτή τη στιγμή βέβαια δεν με βοηθάει καθόλου να βρω τη μαφία.

JKaradakov: 1η ψηφος Τασος97
2η ψηφος Ερις και αργότερα Τζονι15
3η ψηφος polgr
Λοιπόν ο καραντάκοφ είπε για την μεθεξις αυτό :
Για πιο λόγο η μάγισσα να χαραμίσει την ιδιοτητά της για έναν μαφιόζο που είναι σερβιρισμένος στο πιάτο;
Λίγο λογική σκέψη.
έπειτα μπαίνει με post όπου κατηγορεί τον pol και είναι από τους πρώτους που υποστηρίζουν ότι ο dumenuke δεν έδωσε την μεθεξις αλλά τον pol. Ο Ιορδάνης γενικά από τα λίγα Post που έκανε στην αρχή ήταν από τους παίκτες που συμφωνούσα γιατί έβλεπα ότι προχωρούσε λογικά στο παιχνίδι και ξαφνικά τον βλέπω να υποστηρίζει ένα σενάριο για τον polgr που έβαινε αντίθετα στο λογικό συμπέρασμα ότι η μεθεξις ήταν φανερός. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι μαφία και να’ναι στα άτομα που δεν συνασπίστηκαν στη μεθεξις θέλοντας να δημιουργήσει υποψίες για τον πολ ώστε να φύγει σε επόεμενο γύρο από ψήφους.
Johnny15: 1η ψηφος Polgr . Είναι η ψήφος για την οποία τον είχα κατηγορήσει και τον ψήφισα.
2η ψηφος Johnny15 --> Ikarionas.
3η ψηφος Methexys.
Δεν μου άρεσε καθόλου η πρώτη του ψήφος αλλά δεν θέλω να μείνω σε αυτήν. Δεν θεωρώ ότι προέχει να βγει αυτή τη στιγμή. Στο θέμα της methexys θεωρώ ότι ήταν αρκετά λογικός. Δεν πιστεύω ότι ως πόρνη θα την ψήφιζε άρα τον αποκλείω από αυτο το ρόλο. Το μόνο που μπορεί να είναι, είναι μαφία ή δα.
~Melania~ : Λόγω υποχρεώσεων δεν έχει κάνει πολλά post πράγμα για το οποίο είχε ενημερώσει. 1η ψήφος ήταν σε μένα. 2η απουσία. 3η Methexys. Δεν είχε χρόνοα ακόμη να τα διαβάσει όλα. Είναι πολύ λίγα όσα έχει δώσει για να καταλήξω έστω και σε προσωρινό συμπέρασμα.
Nefeli Graf : 1η ψηφος Himela. 2η ψηφος deutch lover 3η ψηφος polgr
Η Νεφέλη ήταν από τα άτομα mvp του 1ου γύρου. Έπαιξε μάλιστα και κάρτα που δεν την ενοχοποιεί βέβαια γιατί κανείς στη θέση της δεν θα ήθελε να φύγει. Η ψήφος της στον polgr δεν μου άρεσε καθόλου καθώς δεν θεωρώ ότι έπρεπε να φύγει στη συγκεκριμένη φάση. Το μόνο που με προβληματίζει σχετικά με την νεφέλη είναι ότι ψήφισε την deutch_lover για την οποία έχω βάσιμες υποψίες. Οπότε θα καταλήξω στο ότι σίγουρα η μια εκ των δυο είναι στη μαφία.
PolGR1509: 1η ψηφος Johnny15. 2η ψηφος τζονι και μετα αλλαγη σε dume. 3η ψηφος methexys
Για μένα ο pol είναι λογικά αθώος. Όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές σε post μου πιστεύω πως δεν γίνεται να είναι ο φανερός του Dume,αλλά ούτε και μαφία. Η μαφία για μένα ήθελε να ρίξει πέρα από μεθεξις και αλλού τα φώτα έτσι ώστε σπάσει τους αθώους σε 2 στρατόπεδα και να δημιουργήσει συγχυση, έτσι ώστε να υπάρχουν και άλλοι βασικοί ύποπτοι σε επόμενες ψηφοφορίες. Δεν θα ρίσκαρε να δώσει 2ο μέλος της.
Soukouu 1η ψηφος fast. 2η ψήφος Himela 3η ψηφος methexys.
Ο Σουκου απο την αρχή δεν γράφει πολλά αλλά δεν αποφεύγει να παίρνει μέρος σε διαμάχες μένοντας αποστασιοποιημένος. Δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που είπε σήμερα καθώς αγνόησε πολλά λόγια μου και απ’ότι είδα και του tsara. Δεν θεωρώ ότι είναι για να φύγει στην παρούσα στιγμή αλλά θα τον προσέχω καθώς δεν μ’ αρέσει η στάση του.
Guest 278211 και φτάσαμε στην κύρια ύποπτο μου. :p Λοιπόν, εξ αρχής για κάποιο λόγο ( δεν ξέρω αν το θυμάται κανείς)μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η μεθεξις είναι μαφία. Σε αρχικό της post , όταν πολλοί είχαν πει για την Eileen που δεν γράφει,η μέθεξις έθιξε αθώα το γεγονός ότι κανείς δεν λέει και για την Guest 278211.Τότε είχα γράψει σε post μου οτι αν η μέθεξις είναι ένοχη,υπάρχει σενάριο να είναι μαζί της και η σπάη και να την ανέφερε εξ αρχής αθώα σε σημείο που το παιχνίδι ήταν χαλαρό έτσι ώστε σε μετέπειτα στάδιο να το φέρει ως επιχείρημα. Αφού η μεθεξις βγηκε στο επικεντρο ως φανερός του ΑΜ, το ανέφερα ξανά αυτό
Ψηφίζω methexys.
Εν τέλει καλά υπέθεσα για Εμμανουήλ. Άλλο υπονόησε... Αλλά πρέπει να προσέχουμε πολύ πώς εκφραζομαστε.
Χαίρομαι που αποδειχθηκε ότι ημεθεξις ειναι μαφιοζα γιατί για κάποιο λόγο είχε μπει στο στόχαστρο μου και δεν έβρισκα κάποια λογική βάση για να την κατηγορήσω πέρα από το ότι τα ποστ της μου φαινόντουσαν περιεργα.
Θα εξετάσω όταν έχω χρόνο και τα ποστ της σπαη ακ για να δω αν ισχύει η αρχική μου υπόθεση ότι είναι μαζί
Έπειτα άτομα που έχω ως υπόπτους ή με προβληματίζουν είναι : ντοιτς,τζονι15, σπαη ( μου έχει κολλήσει εξ αρχής πως είχε αλληλεπιδράσει με μεθ),καραντακοφ γιατί μου κακοφανηκε η ψήφος του.
Κλίνω προς την αθωότητα της Ερις και του Πολ. Δεν ξέρω ακόμη για ικαρίονα αλλά κλίνω προς στιγμήν να τον έχω στους αθωους. Αν ο τζονι είναι ένοχος τότε θα ενισχυθεί αυτή μου η άποψη.
Αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι η spy είναι και αυτή μαφιόζα είναι ότι ποτέ καμιά από τις 2 δεν σχολίασε αυτές μου τις παρατηρήσεις.Δεν ξέρω αν δεν διαβάζουν τα ποστ μου αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλα σε έκταση.Το ανέφερα 2-3 φορές και δεν το σχολίασε καμία. Προσωπικά αν έβλεπα να συνδέουν το όνομα μου με παίκτη -ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού που γίνονται υποθέσεις απ’όλους- θα απαντούσα. Να λοιπόν το αρχικό μου post για το σχόλιο της μεθ για την απουσια της σπαη στο οποιο δεν ειχε απαντησει ποτέ κανείς.
Δεν ξέρω γιατί, αλήθεια δεν ξέρω γιατί αλλά μου κακοφάνηκε αυτό το post. Λένε όλοι για την Eileen γιατί περιμένουν την συνδρομή της.Θα εμφανιστεί δεν πρέπει να κρίνουμε ακόμη. Πιστεύω δε θα μας απογοητεύσει με ένα μικρό post ή μηδενική συνδρομή.Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το πως πας να κάνεις μια μικρή αναφορά στην Guest 278211 χωρίς απαραίτητα να την κατηγορείς. Μου θυμίζει play μαφίας που προσπαθεί να δείξει ότι υπάρχει αλληλεπίδραση στη μέλη της. Δηλαδή τι εννοώ. Αν είσαι μαφιόζα και είσαι μαζί με την Guest 278211 τότε θα μπορούσες να αναφερθείς σε αυτήν χωρίς να την ψηφίσεις έτσι ώστε σε μετέπειτα στάδιο να πεις "την είχα αναφέρει ενώ δεν την έλεγε κανείς".
Ή μπορεί να 'σαι αθώα και να απλώς να έκανες μια αναφορά επειδή είδες ότι όλοι μιλούσαν μόνο για Eileen.
Και πάλι μου δημιούργησε μια κακή εντύπωση στην οποία προφανώς και δεν θα σταθώ αυτή τη στιγμή γιατί δεν είναι βάσιμη.
Απλώς είπα να το πω για να το θυμάμαι.


tsarachaf: Ο tsarachaf ψήφισε 1η μερα τον fast, 2η μέρα DumeNuke και σήμερα μεθεξις.
Με τον tsara έχω κάνει σε game μαζί μαφία,αλλά τον έχω δει να παίζει και ως αθώος.Δεν είδα καμία διαφορά. Παρολ’ αυτά θεωρώ ότι είναι από τα άτομα τα οποία αυτή τη στιγμή συνεισφέρουν στο παιχνίδι, έχουν λογικά επιχειρήματα και ειρμό και δεν καταλαβαίνω αλήθεια γιατί τον κατηγορεί τόσο έντονα ο ikarionas. Ο tsara δεν είναι για να φύγει σε αυτό το γύρο και πιστεύω ότι κάποιοι κακοί ρόλοι (αν δεν είναι και ο ίδιος ο ikarionas) θα βρουν το ότι παίρνει ψήφους ως αφορμή για να βγάλουν έναν καλό παίκτη που κατά πάσα πιθανότητα είναι και αθώος.
Wild_Boy 1η μερα Ψηφίζει dumenuke και μετα αλλάζει σε Jkaradakov. 2η μερα ψηφίζει νεφέλη και την 3η μέρα ψηφίζει methexys.
Λοιπόν την πρώτη μέρα ο Wild αλλαξε ψήφο σε Karadakov. Υπάρχουν 2 σενάρια
1ον ήξερε ως μαφία ότι ο dume είναι αθώος (δεν γνώριζε ΑΜ), είδε ότι έπαιρνε ψήφους και για να μην στοχοποιηθεί αφού αποχωρούσε άλλαξε ψήφο σε Jkaradakov που δεν είχε καμία.
2ον ήταν αθώος και είδε ότι άρχισε να δημιουργείται κύμα προς dumenuke και ψήφισε jkaradakov. Αν ο Jkaradakov είναι μαφία (που έτσι νομίζω) δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε ψήφο ο Wild σε αυτόν. Εύκολα κατηγορείς μαφιόζο σου αλλά δύσκολα τον ψηφίζεις και τον φέρνεις στο προσκήνιο αν δεν είναι ήδη.
Βέβαια,μιλάμε για 1ο γύρο και ο καραντάκος δεν είχε ψήφους.Οπότε μόνο με αυτό δεν μπορώ να καταλήξω κάπου για τον Wild. Καλό είναι ότι ψήφισε και μέθεξις αλλά υποθέτω ότι αρκετοί από μαφία το έκαναν.
Ερις. 1η ψηφος ικαριονας 2η ψηφος DumeNuke 3η ψήφος methexys.
Με προβληματίζει το ότι αυτή τη στιγμή η Ερις εμπιστεύεται τον ikariona και κινείται προς τσαρατsaφ.Για μένα υπάρχουν άτομα περισσότερο ύποπτα που πρέπει να αποχωρήσουν αυτή τη στιγμή. Εφόσον η Ερις ψήφισε μεθεξις,θα ήταν λογικό να κινηθεί αρχικά σε άτομα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κύμα προς πολ και όχι το αντίθετο. Θεωρώ ότι αν είναι μαφιόζα προσπαθεί να ωθήσει τον τσαρα προς mvp.
Επίσης όπως είχα πει και σε προηγούμενο post όταν αποκαλύφθηκε ότι ο DumeNuke είναι ΑΜ έσπευσε να καυχηθεί ότι έπεσε μέσα για την μέθεξις.
Σπυρακος (^^) 1η ψηφος fast 2η ψηφος nefeli graf 3η μεθεξις. Αυτή τη στιγμή απ’ ότι είδα ψήφισε ikariona.Γενικά σε όλο το παιχνίδι μου περνούσε αδιάφορος ο σπυρακος.Θεωρώ ότι αν ήταν μαφία αυτή τη στιγμή δεν θα τον συνέφερε καθόλου να ψηφίσει τον ikariona γιατι 1ον αν ειναι αθωος τους βοηθαει γιατι στοχευει σε άτομα όπως εγώ και ο τσαρα ή ο πολ και 2ον αν είναι μαφιόζος δε θα τον ψηφιζε ενω εχει πάρει μόνο μια ψήφο από τον τσαρα.
Τάσος97. 1η μερα απουσια 2η μερα dume 3η μεθεξις.
Μετά από την αποκάλυψη του ΑΜ ήταν από τους πρώτους που στόχευσαν την μεθεξις.Δεν θεωρώ ότι είναι από τις ύπουλες ψήφους που τις δόθηκαν.Προς το παρόν κλίνω προς την αθωότητα του.


Συνοπτικά.
Βασικοί μου ύποπτοι και άτομα στα οποία πρέπει να κινηθούμε : Guest 278211, jkaradakov, deutch_lover
Άτομα που πιστεύω ότι μπορεί να έχουν κακό ρόλο αλλά δεν μου έχουν δώσει επαρκή στοιχεία ακόμη: eileen, έρις, soukou


Πέρα απ’ αυτή την ανασκόπηση θέλω να πω κάτι γιατί συνεχώς γίνονται επιθέσεις στα άτομα για το χρόνο που διαθέτουν. Δεν δεσμεύτηκε κανείς να είναι 24/24 στο παιχνίδι ή να παραμελήσει βασικές του ασχολίες. Το να μπαίνει κάποιος και να κάνει 2-3 post την ημέρα δεν είναι κακό. Ακόμη και ενα να κάνει αν είναι On-point είναι κομπλέ. Επειδή αυτό το μήνυμα μου πήρε κανα 2-3 ώρες να το συντάξω καθώς διάβαζα και post καταλαβαίνω ότι και το ενα post που γράφει κάποιος θέλει κάποιο χρόνο.Οπότε ας μην την λέμε σε άτομα επειδή δεν είναι όλη μέρα πάνω από το pc.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Έχουν φύγει σίγουρα 2 και μπορεί 3 αθώοι
Κάτσε, κάτσε... Μας λες δηλαδή πως η methexys που εσύ την είχες στους σίγουρους ενόχους μπορεί να είναι αθώα; 3 ψηφοφορίες είχε μέχρι τώρα το παιχνίδι.:eek:

Τώρα ξαφνικά παύεις να τον έχεις τόσο ως ΔΑ και τα γυρίζεις στον πολίτη που το έπαιζε συγκεκριμένος ρόλος;
Ε όχι και ξαφνικά.. Το λέει σε αρκετά ποστ του.

Γιατί μωρέ τον έχεις αθώο; Από τι τον έχεις αθώο; Όλο διαστρεβλώνει πράγματα. Δες κι αυτά που έγραψα εγώ.
Τα έχω δει Ικαρίωνά μου και αυτά που έγραψες εσύ και αυτά που έγραψε εκείνος. Τι να κάνουμε, τα δικά του μου βγάζουν περισσότερη λογική.

Δε ξέρω πως θα σας φανεί, αλλά το παραπάνω μου κάνει για μήνυμα δολοφόνου που προσπαθεί να καλυφθεί. Το πρώτο κομμάτι συνολικά έχει αρνητικό υπονόημα και μου βγάζει ένα αίσθημα απογοήτευσης. Κακή ηθοποιία θα έλεγα. Δεν διακρίνω ειλικρινή χαρά αλλά λόγια που λέγονται (γράφονται) απλά για να ειπωθούν. Σκοπεύουν να πείσουν, αλλά συνολικά δεν κάθονται καλά.
Κάτσε τώρα για να καταλάβω, μου λες πως ενώ δεν θεωρούσα ένοχη την methexys την ψήφισα για ποιό λόγο;;; Επειδή είμαι κι εγώ με μαφία ε; Κοίτα να δεις κι εμένα δεν μου κάθονται καλά τα όσπρια αλλά δεν σημαίνει πως δεν είναι και καλά και ωφέλιμα για υγιείς οργανισμούς.:/:
΄Εχεις αρχίσει και με μπερδεύεις και σε θεωρούσα αθώα να πάρει η ευχή. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως έχεις επηρρεαστεί από τις ατελείωτες θεωρίες του Ικαρίωνα. ΄Εχω την εντύπωση πως το έχει κάνει κι άλλος στο προ-προηγούμενο παιχνίδι, μπορεί να ήσουν κι εσύ πάλι, αδυνατώ να θυμηθώ...:confused:

Το υπόλοιπο κομμάτι, τώρα, είναι περισσότερο κάτι σαν "εγώ ψήφισα την Methexys, άρα είμαι καλή." Η Methexys αναφέρει την Claire για ξεκάρφωμα. Η Claire θα μπορούσε μετά άνετα να ισχυριστεί "μα πώς, αφού ήμουν ανάμεσα σ' αυτούς που την ψήφισαν;". Πολύ ψεύτικο μου φαίνεται, κακή ηθοποιία όπως είπα.
Δεν ξέρω τι μπερδεμένα σκέφτεσαι εσύ, ή και οποιοσδήποτε άλλος εδώ που τα λέμε. Την methexys την ψήφισα γιατί μας την έδωσε στο πιάτο ο ΑΜ. Πριν δεν είχα την παραμικρή υποψία γι' αυτήν.

Συνολικά, υποψιάζομαι Τσαφ, Claire, Σπυράκο. 3 και μία η Meth 4. Oι άλλοι 2; Κάποιoι ανάμεσα σε Guest 278211, ΣΚ, Pol, Nεφέλη.

Τι έχετε να πείτε;

Επιπλέον, Claire, είσαι 100% σίγουρη ότι "έφυγε ένας κακός ρόλος". Εγώ, παρ'όλα αυτά δεν είμαι. Υποθέτω. Είναι πολύ διαφορετικό το να πεις "Ας ελπίσουμε να έφυγε ένας κακός ρόλος" ή "Λογικά έφυγε ένας κακός ρόλος" Φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε το γιατί. Ας μη μπλέξουμε όρους όπως epistemic modality, αλλά, ναι, εσύ πώς και γνωρίζεις; ;)
Δεν ξέρω τι εννοείς με το epistemic modality, δεν είναι τόσο καλά τα αγγλικά μου. Πάντως εγώ δεν είμαι 100% σίγουρη αλλά είμαι τουλάχιστον 95% σίγουρη γιατί ξέρουμε όλοι μας σίγουρα, πως ο Dum ήταν ο ΑΜ και πριν φύγει και ενώ ήξερε, το είχε ζητήσει κι ο ίδιος εξάλλου, πως θα πέσει τυμβωρυχία και δεν θα επιστρέψει στο παιχνίδι μας την έδωσε στο πιάτο.

Πολλα ποστ,μπερδεμα και ερχομαι απο μπυρες..Επιγραμματικα
>Ο Εμμανουηλ δε πρεπει να επιστρεψει μονο για την ξενερα που εφαγα και για τη δυσκολια που βγαινει τωρα στο να βγει καποια ακρη στο παιχνιδι.Αν ερθει θα τον ψηφιζω μεχρι το τελος και ας ειναι και ντετεκτιβ.I dont give a fuck.
Τι να πω κι εγώ που έρχομαι από ούζα...:P
Ναι συμφωνώ μαζί σου γιατί δεν μου αρέσει κι εμένα να παραβιάζονται οι κανόνες του παιχνιδιού και αυτό να βγαίνει σε βάρος των υπολοίπων παικτών.


>Ο Σπυρακος τελειως αδικαιολογητη ψηφο στον Ικαριωνα δινοντας ως αιτιολογια πως βασικα δεν του αρεσει η περσονα του στο παιχνιδι και ο χαοτικος τροπος που παιζει.Χαιρω πολυ,σε ποιον αρεσει?(σορρυ Ικαριωνα :D )Σαν να ειχε ετοιμη την ψηφο και περιμενε αφορμη...
Και σ' αυτό συμφωνώ μαζί σου, εξάλλου ο τρόπος που παίζει ο φίλος μου ο Ικαρίωνας είναι γνωστός σε όσους έχουν ξαναπαίξει μαζί του. Λίγο cool παιδιά και όλα θα πάνε καλά, να διασκεδάσουμε θέλουμε.;)

>Claire δεν εχεις κανει κανενα κανονικο ποστ ενω εχεις γραψει σε ενα ποστ περισσοτερο απο οσα εχω γραψει σε ολο το παιχνιδι click Η αντιληψη σου για τα βασικα τεκταινομενα του παιχνιδιου?Μεσα σε δυο παραγραφους μπορεις να τα καλυψεις ολα1
΄Ελα όμως που δεν έχω... Ρε συ Δημήτρη, έχω παίξει σε άλλα δυό παιχνίδια και βγήκα από τις πρώτες μέρες αν και είχα καλούς και σημαντικούς ρόλους πολιτών. Πως στην ευχή να μάθω να παίζω πιο καλά; :(
΄Οταν θα έχω κάτι, να είσαι σίγουρος πως θα το γνωστοποιήσω σε όλους σας.

Δεν λέω ότι είστε συγκάτοικοι, αλλα δεν μπορουν και οι συγκάτοικοι Χρησμο; Να μου έλεγες δεν θα τον άφηνα να τον παίξει τοσο νωρίς θα το δεχόμουν.
Εμ, αυτό ακριβώς.

Επειδή από τις αντιπαραθέσεις/σεντονάρες που έχουν πέσει μεταξύ Ικαρίωνα και Tsarachaf το βλέπω να κινείτε προς αυτούς η αυριανή ψηφοφορία πρέπει να πάρω θέση.
Τον Ικαρίωνα όσο και να με κατηγορεί δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έπαιζε έτσι μαφία. Δεν μπορεί να βγάζει τόσα σενάρια και να τα τεκμηριώνει μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσει.
Μη λες για τις σεντονάρες τους γιατί κάτι παθαίνω...:crazy:
Και ναι κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι για τον Ικαρίωνα, χώρια που βλέπω πως παίζει σαν αθώος. ΄Οπως τον έχω γνωρίσει μέχρι τώρα δηλαδή.


Ναι και κάπου πιο πάνω πρέπει να μιλούσα για μακελειό και ενοούσα τη βεντέτα. Τα μπερδεύω αυτά τα δύο ως ονόματα.
Ναι αλλά έτσι μπερδεύεις κι εμάς που διαβάζουμε τα ποστ σου, ούτε κι εμείς είμαστε οι επαίοντες στους κανόνες του παιχνιδιού...

Η πλάκα είναι ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καταλαβαίνει -ή δεν συμφέρει να αποδεχτεί- ότι δεν γίνεται να είμαι μαφιόζος.
Βρε κάποιοι το καταλαβαίνουν αλλά δεν βοηθάς λίγο με τα ποστ που γράφεις. Καλύτερα μόνο επιχειρήματα και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις και θα είμαστε μια χαρά.:)

Ο tsarachaf αντιθέτως δεν έχει. Λέει πράγματα που δεν στέκουν. Αν δει κανείς τη συνομιλία μας θα δει πώς του δείχνω ότι δεν γίνεται να ισχύουν αυτά που λέει.
Ε όχι βρε φιλαράκι και δεν έχει επιχειρήματα... Μια χαρά επιχειρήματα έχει και μάλιστα λογικώτατα. Μην τα λέμε όπως μας συμφέρουν τα πράγματα.

Λες για τον Σπυράκο ότι μου έδωσε αδικαιολόγητη ψήφο λόγω χαρακτήρα αλλά κι εσύ λες ότι θα έκανες το ίδιο αν επέστρεφε ο emmanouil. Κι εγώ δεν θέλω να επιστρέψει ακόμη για προφανείς λόγους. Αλλά επειδή ήταν ντετέκτιβ (είμαι πεπεισμένος γι' αυτό, είναι η μόνη υπόθεση που βάση σε τάξη το γιατί αθώωνε εμένα, το πώς ήταν τόσο σίγουρος για τον Dume κ.λπ), μπορεί να βοηθήσει μια επιστροφή του κάποιο βράδυ, ώστε να ρωτήσει για κάποιον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα και να μας διαφωτίσει. Απ' το να ψάχνουμε στα τυφλά καλύτερα έτσι. Δεν ξέρω πάντως τι είναι αυτό που σας μπερδεύει τόσο στον emmanouil. Αρκεί μια ματιά σ' αυτά που έλεγε για να καταλάβει κανείς τι ρόλο είχε.
Να σου πω, εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρη πως ήταν ντετέκτιβ. Εγώ σαν ντετέκτιβ στο πρώτο μου κιόλας παιχνίδι νομίζω πως ήμουν αρκετά καλύτερη, άσχετα αν κάποιοι, μαζί κι εσύ, με στοχοποιήσανε. Προσωπικά μέχρι και τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι, άσχετο για ποιούς λόγους βγήκε αυτή την στιγμή, πίστευα κάτι άλλο για εσάς τους δυό. Εγώ πιστεύω πως ο emmanouil ήταν αρκετά άπειρος στο online παιχνίδι και γι' αυτό προσπάθησε να υποννοήσει ρόλο χωρίς να τον έχει. Προφανώς αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται στο ζωντανό παιχνίδι, που εγώ δεν έχω παίξει ποτέ μου. ΄Αρα δεν πρέπει να γυρίσει γιατί δεν νομίζω να έχει διάθεση να προσαρμοστεί στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού.

Βρε παιδιά, εδώ θέλω να πω κάτι και στους νέους παίκτες. Δεν είναι κακό να μην μπορούμε να βγάλουμε σίγουρη άκρη μέχρι στιγμής γιατί πρώτον είναι νωρίς πιστεύω και δεύτερον είμαστε άπειροι. Ναι, ναι, μαζί σας κι εγώ γιατί μόνο άλλες 5 μέρες έχω παίξει σε προηγούμενα παιχνίδια. Δεν θα ντρεπόμαστε που δεν έχουμε βρει την άκρη του νήματος που άλλοι ισχυρίζονται πως έχουν βρει. Θα συνεχίσουμε και κάποια στιγμή θα φανεί κάποιο φως.

Ακόμα δεν θα ψηφίσω γιατί νοιώθω μπερδεμένη τα μάλα, χώρια που έχω πιεί και τα ουζάκια μου. Αύριο με το καλό και υπόσχομαι να γίνει πριν τη 1 και την δολοφονία, που εύχομαι να αποτύχει για ακόμα μια φορά.:)

Και για να κλείσουμε ευχάριστα να σας βάλω κι ένα τραγουδάκι, μέχρι στιγμής μου έχετε κάνει τη χάρη και είμαι μέσα 3η μέρα. Μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και διασκεδάζω αφάνταστα τις ώρες που καταφέρνω να παρακολουθώ το παιχνίδι.:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Γεια σας και απο εμένα. Όσοι είστε πολίτες ήρθε η ωρα να ξυπνήσετε. Πλέον θα μπω και εγω δυναμικα στο παιχνίδι, πέρασαν οι βαριές υποχρεώσεις και μπορώ να βοηθήσω .. συγκεντρωθειτε εχουμε πάρει πολύ λάθος κατεύθυνση παιδιά.. ηρθε η ωρα να πεσετε και λιγο πάνω μου η μαφια Αλλά ξέρω οτι κάποιοι θα με προσέξετε.

Η μεθ πώς ειστε τόσο σίγουροι πια οτι ηταν μαφια? Ούτε ένα άτομο Δεν βγήκε να την υποστηρίξει εξαρχης! Τόσο καμμένο χαρτί ήταν και την παρατησαν αμεσως? Δεν βλέπετε Πώς μιλαει η κοπέλα? Δεν βλέπετε τη συντριπτικη ψηφοφορία? Ολοι τόσο σίγουροι ειστε ότι βγαλαμε ενα μαφιοζο? Θα μιλησω για εμένα προσωπικά, που την ψήφισα Γιατί ηξερα ότι από αυτη την αποχώρηση κατι θα έβγαινε και δεν ειχα χρόνο να αναπτυξω σκέψεις τώρα όμως εχω. Ο λογος που στηρίχτηκα και την ψήφισα ηταν οχι το κύμα Αλλά ο ΑΜ. Μου φαίνεται οτι η μαφια μας έπιασε κορόιδο παιδιά. Κάποτε είχα ενα καλο σχέδιο σαν πληροφοριοδοτης που εντέλει Δεν ηταν τόσο καλό και παρεσυρα καταλάθος σε λάθος ατομο γιατί δεν ήθελα να καρφωθω από την πρώτη μερα και κατηγορησα στην τυχη κάποιον που φυσικά αφου ήταν πρώτη μέρα λάθος ειχα καταλάβει. Οταν ξέρεις κάποιον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να το πετάξεις από τα πρώτα ποστ τόσο εντονα. Ο ντουμ πιστεύω οτι επαιξε παρα πολύ λάθος όπως τότε εγώ. Αυτό σας το ειχα πει και πριν την ψηφοφορία. Η μεθ πιστεύω ότι είναι αθωα. Και προκαλώ να παιχτεί τώρα η πολύτιμη τυμβωρυχια σας αλλα δεν θα την παιξετε Γιατί δεν σας συμφέρει. Για μενα στο στόχαστρο είναι αυτοί που την κατηγορησαν ανοιχτα και είναι πολύ πολύ σίγουροι για την ενοχή της Δηλαδή: ΠΟΛ Τάσος 97 και ο ικαριονας για μενα είναι κακοι (ο τελευταιος ίσως και ΔΑ) και μετα ειλιν ερις και σπυρακος ισως . Θα μελετησω πιο αυστηρά κάποια ποστ και θα επανέλθω με πολλές λεπτομερειες να τα στηρίξω ολα αυτα που λέω. Αν ειναι να δολοφονηθω την νυχτα πραγματικά ευχομαι να προλαβω να σας πω ολα αυτα που εχω σκεφτεί αναλυτικα με παραθέσεις.

Ντουμ άραγε σε εκείνους τους υποπτους σου που μας ειπες -που κατα την δικη μου ταπεινή γνώμη έκαψες άθελά σου μια πολιτη γιατί δεν ήθελες να καρφωθεις και γιατι δεν περιμενες να βγεις τοσο νωρίς- μας είπες τον φανερό που ξέρεις ή χάσαμε μια τόσο πολύτιμη πληροφορία απο το κακό παίξιμο? Στο ποστ #258 είπες μεθ που υποστηρίζω αθωότητα με τα παραπάνω επιχειρήματα  χιμελα που δολοφονηθηκε και μου φαίνεται πολυ νωρίς να δολοφονησαν οι μαφιοζοι δικο τους και να είναι κάποιο σχέδιο ή να παιχτηκε δολοφονια μαγισσα κλπ αρα για μένα είναι αθώα προς το παρόν Σπυράκος και Johny. Άρα στρεφομαι σίγουρα και σε αυτους τους δυο με επιφυλαξη Γιατί έχω τον φοβο και ελπίζω να μην είναι Αλήθεια οτι απλα θολωνες τα νερα με ακυρους για να μην σε καταλάβουν. Ισως βεβαια και να πετυχες κάποιον ή να είναι όντως κάποιος απο αυτούς. Θα το βρούμε!

Εχω Μεγάλη απορία για την προφυλάκιση. Πιστεύω πάντως οτι για ΑΜ Έτσι όπως έπαιζες Δεν σε έκαναν για κανέναν λόγο, θα προφυλακιζες μια πολίτη.

Φυσικά ηρθε τωρα η ωρα να πεσετε πάνω μου αλλα πιστεύω οι πολίτες θα βρείτε μια λογικη σε αυτά που λεω. Προσέξτε λεπτομέρειες.

Ειδικά για Τασος97: Γιατί το μεντιουμ να μην ρωτήσει για μεθ? Ξέρεις μήπως οτι βγάλαμε πολίτη και πας να συμμαζέψεις τα ασυμμαζευτα ? Για μενα είσαι απο τους τοπ υπόπτους. Επαναπαυτηκατε και κρυφτηκατε ολοι πίσω απο μια μαζική ψηφοφορία..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Λοιπόν, είναι αργά, είμαι κουρασμένος και έχω κουραστεί ακόμη περισσότερο, που αναγκάζομαι να χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι συνέχεια, γιατί κάποιοι(ικαρίων) επιμένουν να ξεχνούν τα μισά απ' όσα λέω, οπότε δεν θα πάω σε υπερανάλυση, αλλά πιο επιγραμματικά και μετά θα προσπαθήσω να δώσω μία λίστα. Δυστυχώς, δεν έχω το κουράγιο να καθίσω να ψάξω αναλυτικά ποστ αυτή την φορά...


Έχω βαρεθεί να απαντάω στις ανακρίβειες που λες. Ίσως ετοιμάζεσαι να μου ρίξεις άμεση προφυλάκιση γιατί σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαιτέρως αυτό. Με το που θα αποκαλυφθεί ο ρόλος μου, έφυγες κι εσύ και το Emilouko. Δεν μπορώ να κάθομαι να επαναλαμβάνομαι σε ό,τι λες. Ας έχουν λίγο μυαλό οι αθώοι να έχουν καταλάβει ποιος είναι αθώος απ' τους δυο μας και ποιος όχι. Αν πιστεύουν ότι είσαι εσύ, ας βγάλουν εμένα. Όλα αυτά που λέω τα υποστηρίζω κυρίως εγώ. Δεν υπάρχει μεγάλη υποστήριξη από άλλους για να λες ότι είμαι στη μαφία. Γι' αυτό λέω ότι είμαι μόνος. Εκτός κι αν κατηγορήσεις τώρα την Έριδα επειδή σε ψήφισε κι αυτή ακολουθώντας εμένα. Απαντάω μόνο σε 2-3 πράγματα επιλεκτικά:

Λοιπόν, αν ετοιμαζόμουν να σου ρίχνω ΑΠ, θα είχα σταματήσει να ασχολούμε εδώ και ώρα, έχω ήδη ασχοληθεί πολύ μαζί σου, ώστε να δικαιολογείται η ΑΠ.
Έχεις φαγωθεί με μένα και την Έμιλυ και πραγματικά δεν έχεις γράψει κάτι ουσιαστικό ούτε εναντίον της, ούτε εναντίον μου. Ειδικά όσον αφορά εμένα το 90% των ποστ σου που αναφέρονται σε μένα είναι προσωπικές επιθέσεις. Οκ, ξέρω κι η επίθεση στο ήθος του αντιπάλου είναι μέσο πειθούς, αλλά που και που καλό είναι να κάνουμε πιο συνετή χρήση της. Δεν έχεις παίξει μόνο εσύ σε αγώνες επιχειρηματολογίας, ξέρεις.


Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είμαι μαφία, όπως ήξερες επίσης πολύ καλά ότι η methexys ήταν δολοφόνος. Μην προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις σε περίπτωση που φύγω με τυμβωρυχία και δουν όλοι ότι ήμουν αθώος και πέσουν οι κατηγορίες πάνω σου. Να έχεις το θάρρος να υποστηρίζεις αυτά που λες. Με λες μαφιόζο, οκ. Θα φανεί αυτό σε κάποια φάση. Αλλά μόλις φανεί τι είμαι, την έβαψες μετά.

Όχι, δεν ξέρω καθόλου καλά ότι δεν είσαι μαφία. Πιστεύω ότι είσαι. Όπως και θεωρώ ότι η μέθεξις ήταν δολοφόνος και το έχω πει πολλές φορές.
Αν έχω πέσει έξω για σένα, προφανώς και θα δεχτώ την οποιαδήποτε κατηγορία, αλλά για πες μου λίγο, αφού είμαι μαφία γιατί να προσπαθώ να σε πετάξω έξω, τόσο ενεργητικά, ψηφίζοντας σε και αφιερώνοντας τόσο χρόνο για σένα. Για να ρισκάρω να φάω τα μούτρα μου;


Άρα σύμφωνα με το υπογραμμισμένο παραδέχεσαι ότι παίζω μόνος και προσπαθώ να πάρω τους υπόλοιπους με το μέρος μου. Ναι αυτό ακριβώς κάνω. Προσπαθώ να πείσω τους υπόλοιπους αθώους ότι είμαι αθώος για να τους πάρω με το μέρος μου και να σας πετάξουμε στον Άδη. Αν ήμουν μαφιόζος θα έπρεπε να προσπαθούν κι άλλοι να πάρουν με το μέρους τους αυτά τα άτομα. Δεν βλέπω να αναφέρεσαι σε άλλους. Παραπάνω λες ότι πιστεύεις πως είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο με methexys και Deutsch Lover. Η Deutsch Lover ποιον προσπαθεί να πάρει με το μέρος της; Γράφει μια στο τόσο. Η methexys ξέρεις πολύ καλά ότι ήταν μαφιόζα και άλλωστε το ίδιο έλεγα κι εγώ. Σε αντίθεση όμως με σένα που ήσουν ΤΟΣΟ σίγουρος για τη methexys, εγώ κάθισα να το ψάξω λίγο περισσότερο ανατρέχοντας σε κείμενα του παρελθόντος για να δω τι συμβαίνει με τα όσα έλεγε ο Dumenuke. Δεν ήμουν τόσο πληροφορημένος για τη methexys όσο εσύ. Κι ακόμη δεν έχω πειστεί εντελώς ότι ήταν η φανερή του Dumenuke. Aλλά μαφιόζα ήταν.

Σοβαρά τώρα; Ξέρεις καμιά μαφία να έχει κερδίσει ποτέ χωρίς να έχει πάρει κάποιους πολίτες με το μέρος της; Κλασσικότατη τακτική μαφιόζου είναι το να προσπαθείς να προσυλητίσεις κόσμο να σε ακολουθήσει. Από πού κι ως πού προκύπτει από τα λεγόμενά μου ότι θεωρώ ότι είσαι μόνος σου;
Επίσης σε παρακαλώ, όταν μιλάς σε μένα, δεν θα μου μιλάς λες και είμαι κανένας ηλίθιος, οκ; Προφανώς και ένας, μαφιόζος θα προσπαθούσε να πάρει κόσμο με το μέρος του και δεν θα βγαίνανε όλοι παγανιά. Και ποιος καλύτερος από αυτόν που έτσι κι αλλιώς μιλάει ακατάπαυστα και τραμπουκίζει κόσμο;
Συγγνώμη ρε συ ικαρίωνα που έτυχε μια φορά να προλάβω να διαβάσω κάτι πριν από σένα. Το ποστ που λες ότι ήμουν τόσο σίγουρος για την μέθεξη(που δεν είπα ότι ήμουν απόλυτα σίγουρος) δημοσιεύθηκε στις 02:41, 26/7/2017, δεν είναι αρκετός χρόνος από τις 20:37, που μάθαμε τον ρόλο του Ντιουμ;

Εντελώς σίγουρος είμαι ότι έχετε κακό ρόλο εσύ, η Έμιλυ, ο Karadakov και η Methexys. Το είπα τόσες φορές. Είμαι πιο σίγουρος για σας παρά για τον Pol αλλά ναι τον έβαλα σε δεύτερη μοίρα, όχι επειδή τον αθώωσα (τον λέω πιθανό ένοχο) αλλά επειδή έβλεπα αρκετούς από εσάς να λέτε ότι ήταν αθώος και σαν μαφιόζοι ίσως ξέρατε κάτι παραπάνω, οπότε δεν ήθελα να ρισκάρω να τον βάλω στους σίγουρους. Ίσως έκανα λάθος γι' αυτόν.

Τον ίδιο Πολ για τον οποίο έπρηξες το σύμπαν, έτσι; Τώρα μπορεί και να είναι αθώος, οκ... Ξέρεις ποιοι είναι εντελώς σίγουροι για το ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος, έτσι; Και στο ξαναλέω, μεγαλή μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες.

H διαφορά μας όμως είναι ότι εσύ έχεις κάνει αρκετά λάθη που έχουν αποδειχτεί ενώ τα δικά μου τα στηρίζεις σε υποθέσεις. Ψήφισες τον Fast, ήταν αθώος. Ψήφισες τον Dumenuke, ήταν ουδέτερος ρόλος. Τώρα αναγκάστηκες να δώσεις συνμαφιόζα σου. Εγώ αντιθέτως άλλα άτομα ήθελα να βγουν σε κάθε περίπτωση. Ήθελα ισοψηφία με Nefeli, ήθελα να βγει ο Johnny πρώτος και όχι ο Dumenuke. Tα φύλλα αυτών δεν έχουν φανεί για να δούμε αν έπεσα έξω ή όχι. Οπότε δεν υπάρχουν αποδείξεις για μένα έτσι όπως λες. Για σένα υπάρχουν. Τόσο έμπειρος παίκτης και να μην επιδιώξεις ούτε μια ισοψηφία μέχρι στιγμής; Ε κάτι δεν πάει καλά.

Τι μανία σ' έχει πιάσει με τις ισοψηφίες φέτος; Αν είναι δυνατόν. Έχω πει 1000 φορές τα περί ισοψηφιών και με ποιο σκεπτικό έπραξα στις ψηφοφορίες.
Κατά τ' άλλα δεν κάτσω να την μετρήσουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη και πόσα λάθη έκανε ο καθένας, δεν είμαστε στο νηπιαγωγείο...

Ήσουν εντελώς σίγουρος για τη methexys πριν καν ψάξουμε τα κείμενα να δούμε πληροφορίες. Είσαι σίγουρος για μένα λες. Θα αποδειχτεί λάθος κι αυτό. Είσαι σίγουρος για την αθωότητα της Emilouko. Θα αποδειχτεί κι αυτό λάθος σε κάποια φάση.

Δες πιο πάνω κι έχε λίγο τον νου σου να μην επαναλαμβάνεσαι ακόμη κι όταν απαντάς επιλεκτικά.
Και μία ερώτηση, γιατί το μόνο που ισχύει είναι ότι είμαι αρκετά σίγουρος για την Έμιλυ, τι θα κάνεις όταν αποδειχτεί ότι έχω δίκιο;;

Άρα να που είσαι σίγουρος για μένα. Μην λες ότι δεν είσαι σίγουρος για τίποτα. Να δεχτείς και τις επιπτώσεις.

Προφανώς και θα δεχτώ τις επιπτώσεις αν αποδειχθείς αθώος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήμουν σίγουρος για σένα. Ειδικά σε ένα παιχνίδι όπως το Παλέρμο, αν δεν έχεις ρόλο που να ξέρεις κάποιον ή να έχεις παίξει κάρτα δεν μπορείς να είναι απόλυτα σίγουρος για τίποτα. Οπότε εγώ ούτε στοιχήματα βάζω, ούτε το χέρι μου στην φωτιά ότι είσαι μαφία. Σαφώς και το πιστεύω, αλλά ως εκεί.

Μα αν είναι ντετέκτιβ τότε είμαι κι εγώ αθώος tsarachaf. Αποφάσισε με ποιο σενάριο παίζεις. Όσο για το αν θα πρέπει ο Emmanouil να έρθει ξανά πίσω σε κάποια φάση, αυτό θα το κρίνει όποιος έχει τη νεκροφάνεια και όχι εσύ. Εκτός κι αν φοβήθηκες μην ρωτήσει για σένα ο ντετέκτιβ και αποκαλυφθείς εντελώς αλλά δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Θα φύγεις απ' το παιχνίδι νωρίτερα απ' όσο νομίζεις.

Το μέντιουμ μπορεί να ρωτήσει ρόλο; Νόμιζω μόνο αν είναι με τους μαφιόζους ή τους πολίτες. Οκ πάσο. Αν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο το μέντιουμ αυτό θα ήταν αρκετά χρήσιμο αλλά και σπατάλη της ιδιότητάς του. Το σενάριο με emmanouil ΔΑ είναι πιο σουρεάλ και από πίνακες του Νταλί. Ήταν ντετέκτιβ. Και το ξέρεις. Απλώς προσπαθείς να θολώσεις τα νερά.

Λοιπόν, τσέκαρε την διαφορά μας, εγώ παίζω για να λύσω το μυστήριο, όχι για να εμποδίσω τους άλλους να το κάνουν. Κι εγώ δεν φοβάμαι να αποδειχθώ λάθος αν αυτό θα βοηθήσει την πορεία του παιχνιδιού, μου το επιτρέπει ξέρεις ο εγωισμός μου.

Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί απείρως αυτή τη στιγμή. Λόγω του ότι είχα επικεντρωθεί στο να απαντάω στον Ικαρίωνα και τη Methexys, είχα δώσει λιγότερη σημασία στα υπόλοιπα ποστ και έτσι έκατσα και τα ξαναδιάβασα, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα ποστ μεταξύ τσαρ και Ικ (χωρίς να έχω αφήσει τα άλλα). Η αλήθεια είναι ότι τους συγκεκριμένους δύο τους είχα πιο πολύ για αθώους, όμως ίσως και να μην είναι έτσι. Δεν θέλω καν να βάλω στο μυαλό μου ότι ο Ικαρίωνας έχει κακό ρόλο. Δε γίνεται ρε φίλε, δε γίνεται. Τα ποστ του μου δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Και δείχνει μάλιστα πόλυ σίγουρος για τον τσαρ ότι είναι μαφιόζος. Από την άλλη και τον τσαρ τον είχα εμπιστευτεί κάπως και φαινόταν να έχει καλό ρόλο κι αυτός. Ουφ δεν ξέρω καθόλου.

Τους πολύ σίγουρους να τους φοβάσαι. Ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή δεν λένε αλήθεια συνήθως.



Πιάστηκα από κάποιες παρατηρήσεις που έκανα πάνω στις αντιδράσεις της πρώτης μέρας. Η κατηγορία μου της μορφής "ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα" για τον Ικ οδήγησε σε μια παρόμοια συμπεριφορά για εσένα και τη Methexys. Αναφέρομαι σ' αυτό το post. Tόσο εσύ όσο και η Methexys είχατε πιαστεί από αυτό που είπα και μάλιστα το σχολιάσατε με παρόμοιο τρόπο.

Όλα αυτά με οδήγησαν στο να πιστέψω ότι η κοινή αυτή συμπεριφορά δεν ήταν τυχαία. Ότι είναι αποτέλεσμα συνεννόησης. Πιο απλά θα μπορούσε να έχει ειπωθεί το εξής, σε μια κοινή σας συνομιλία:

"Ωραία, πέφτουμε πάνω σε Fast και Ικαρίωνα. Πιανόμαστε από αυτό που λέει αυτή για το λακωνίζειν για τον έναν και την τρελιάρικη ψήφο του Fast. Απλά να τα μοιράσουμε κάπως για να μη φανεί. :P Σπυράκο εσύ παίρνεις τον Fast, Methexys συμφώνείς με αυτό για τον Ικ και λες ότι Έρις και Γιάννης είναι πρωτάρες και έπεσαν να τους φάνε. Εγώ κάνω λίγο απ' όλα. Έτσι, και κάνουμε κάποιους να μας συμπαθήσουν ΚΑΙ ρίχνουμε σε κάποιους, οι οποίοι ήδη έχουν προσφέρει το έδαφος, τις υποψίες "

:P

Λοιπόν πολύ πολύ συγκεκριμένα, επειδή δεν θέλω να παραθέσω ποστ από παλιότερα παιχνίδια ή το θέμα των συμμετοχών μπορείς άνετα να τσεκάρεις το Παλέρμο #43 ή τις συμμετοχές αυτού του Παλέρμο για να δεις ότι πολύ απλά δεν ήταν η πρώτη φορά που την λέω στον ικαρίωνα για αυτό ακριβώς το πράγμα που του είπες εσύ και συμφώνησα.
Αν θέλεις να πιαστείς από κάτι τέτοιο για να με κατηγορήσεις, να με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά.



Να τος κι ο άλλος ο ύποπτος του αντίπαλου μαφιόζου. Δεν με πειράζει αν θα με ψηφίσεις. Στην ψηφοφορία που έρχεται, δεν θα φύγω εγώ :) Σκέψου όμως το τι είπες. Έχουν φύγει σίγουρα 2 και μπορεί 3 αθώοι και εσύ ψηφίζεις κάποιον για λόγους ''συμπεριφοράς'' και προτιμάς να βγει ακόμη και αν είναι αθώος. Φοβερό. Και για ποια συμπεριφορά με κατηγορείς; Άντε όλοι εύθικτοι μας βγήκατε ξαφνικά, επειδή σας συμφέρει. Δεν μπορείτε να βρείτε κάτι άλλο για να με κατηγορήσετε. Κι ο tsarachaf την ίδια συμπεριφορά είχε προς εμένα σε κάποια πράγματα που είπε. Γιατί δεν ψηφίζεις εκεί; Τεσπα, όπως είπα και παραπάνω, δεν με νοιάζει. Έτσι κι αλλιώς σε θεωρούσα ύποπτο. Σε είχα ανέκαθεν στους πιθανούς ενόχους. Έχεις κατηγορηθεί και ως de facto κακός ρόλος από τον αντίπαλο μαφιόζο.

Καλά κλασσικά, μόλις σε κατηγόρησε κάποιος(δεκτό, με ανύπαρκτη δικαιολογία), είναι μαφία. :P

Παρ' όλα αυτά φίλε ικαρίωνα, γι' αυτό που έχεις βάλει στο bold, προτείνω μία ανακωχή μέχρι τη 1. Γιατί θέλω να τσεκάρω ένα πιθανό σενάριο με βάση αυτό που είπες. Και μην ακούσω κανένα γελοίο σχόλιο του τύπου ότι σχεδιάζω να σε δολοφονήσω, θα σκοτωθούμε. Ξέρεις πολύ καλά ότι είτε είμαι εγώ μαφία, είτε εσύ, είτε κανείς από τους δύο μας σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει τη μαφία να δολοφονηθεί κάποιος από μας. Αλλά να ξέρεις, αν η υποψία μου βγει αληθινή, θα έχεις κάνει πολύ κακό play και θα σε κατακρίνω πάρα πολύ άσχημα, όταν τελειώσει το παιχνίδι.

Τώρα ξαφνικά παύεις να τον έχεις τόσο ως ΔΑ και τα γυρίζεις στον πολίτη που το έπαιζε συγκεκριμένος ρόλος; Άπειρος παίκτης ήταν. Είδες τι λάθη έκανε. Σιγά μην σκεφτόταν να προσποιηθεί ρόλο. Στο κάτω κάτω αν ήταν ΔΑ τόσο το καλύτερο για μας, δεν θα χρησιμοποιήσει τη δυνατότητά του και θα παίζουμε άνετα. Θα φανεί αν ήταν ΔΑ ή όχι. Τώρα το γιατί έπρεπε αν ήταν ντετέκτιβ να ρωτήσει για σένα, ούτε που το κατάλαβα. Είχε τόσα άτομα για να ρωτήσει. Μπορεί να ρώτησε και για μένα και γι' αυτό να με εμπιστευόταν τόσο και να πήγαινε μαζί μου. Μπορεί να ρώτησε για σένα να έμαθε ότι είσαι κακός και γι' αυτό να σε κατηγορούσε. Εγώ θεωρώ ότι ρώτησε για τον Τάσο. Τώρα το τι προσπαθείς να πεις, δεν το καταλαβαίνω. Αν είχε ρωτήσει για σένα, ένας λόγος παραπάνω για να σε βγάλουμε. Σε κατηγορούσε οπότε μπορεί να έμαθε ότι είσαι μαφιόζος.

Αγόρι μου καλό, το είπα 10000 φορές ότι δεν είπα ντε και καλά ότι είναι ΔΑ ο Εμμανουήλ. Κι όταν με ρώτησε ο Τάσος να σχολιάσω την θέση μου για τον εμμανουήλ, είπα ακριβώς αυτό, ότι είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο πιθανότητες και το είπα και πόσες φορές ακόμη. Μην διαβάζεις μόνο τα μισά απ' όσα λέω, αν είναι δυνατόν!
Επίσης, εμένα δεν μου κάνει για άπειρος παίκτης τόσο, όσο για τέρμα ψωνισμένος παίκτης.

Επειδή από τις αντιπαραθέσεις/σεντονάρες που έχουν πέσει μεταξύ Ικαρίωνα και Tsarachaf το βλέπω να κινείτε προς αυτούς η αυριανή ψηφοφορία πρέπει να πάρω θέση.
Τον Ικαρίωνα όσο και να με κατηγορεί δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έπαιζε έτσι μαφία. Δεν μπορεί να βγάζει τόσα σενάρια και να τα τεκμηριώνει μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσει.
Ο Ακριβός από την άλλη έχω την εντύπωση ότι παίζει πιο συνεσταλμένα από άλλες φορές, τουλάχιστον στους προηγούμενους δύο γύρους. Αν είναι λόγω προγράμματος ή όχι δεν το ξέρω. Καταλαβαίνω την λογική πίσω από τις κατηγορίες σε Ικαρίωνα αλλά λόγω της προσωπικής μου άποψης δεν μπορώ να την ακολουθήσω.

Δύο σχόλια.
1. Ο ικαρίωνας έχει δηλώσει ότι είτε ήταν μαφία, είτε πολίτης θα έπαιζε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
2. Ο Ακριβός, έχει βαρεθεί κάθε φορά να τον βγάζετε χωρίς να τον ακούτε και επειδή έχει και δουλειές προτιμά να κάτσει να κάνει μερικά μεγάλα και όσο το δυνατόν τεκμηριωμένα ποστ παρά να κάθεται να παλεύει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας συνέχεια.

Γεια σας και απο εμένα. Όσοι είστε πολίτες ήρθε η ωρα να ξυπνήσετε. Πλέον θα μπω και εγω δυναμικα στο παιχνίδι, πέρασαν οι βαριές υποχρεώσεις και μπορώ να βοηθήσω .. συγκεντρωθειτε εχουμε πάρει πολύ λάθος κατεύθυνση παιδιά.. ηρθε η ωρα να πεσετε και λιγο πάνω μου η μαφια Αλλά ξέρω οτι κάποιοι θα με προσέξετε.

Καλώς την! Είχα σχεδόν ξεχάσει πως όταν διαβάζει κάποιος ποστ σου στο Παλέρμο νιώθει σαν να τον μαλώνεις. Άντε ξεκίνα κι εσύ, να δούμε τι καπνό φουμάρεις :smoke: ...

Η μεθ πώς ειστε τόσο σίγουροι πια οτι ηταν μαφια? Ούτε ένα άτομο Δεν βγήκε να την υποστηρίξει εξαρχης! Τόσο καμμένο χαρτί ήταν και την παρατησαν αμεσως? Δεν βλέπετε Πώς μιλαει η κοπέλα? Δεν βλέπετε τη συντριπτικη ψηφοφορία? Ολοι τόσο σίγουροι ειστε ότι βγαλαμε ενα μαφιοζο? Θα μιλησω για εμένα προσωπικά, που την ψήφισα Γιατί ηξερα ότι από αυτη την αποχώρηση κατι θα έβγαινε και δεν ειχα χρόνο να αναπτυξω σκέψεις τώρα όμως εχω. Ο λογος που στηρίχτηκα και την ψήφισα ηταν οχι το κύμα Αλλά ο ΑΜ. Μου φαίνεται οτι η μαφια μας έπιασε κορόιδο παιδιά. Κάποτε είχα ενα καλο σχέδιο σαν πληροφοριοδοτης που εντέλει Δεν ηταν τόσο καλό και παρεσυρα καταλάθος σε λάθος ατομο γιατί δεν ήθελα να καρφωθω από την πρώτη μερα και κατηγορησα στην τυχη κάποιον που φυσικά αφου ήταν πρώτη μέρα λάθος ειχα καταλάβει. Οταν ξέρεις κάποιον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να το πετάξεις από τα πρώτα ποστ τόσο εντονα. Ο ντουμ πιστεύω οτι επαιξε παρα πολύ λάθος όπως τότε εγώ. Αυτό σας το ειχα πει και πριν την ψηφοφορία. Η μεθ πιστεύω ότι είναι αθωα. Και προκαλώ να παιχτεί τώρα η πολύτιμη τυμβωρυχια σας αλλα δεν θα την παιξετε Γιατί δεν σας συμφέρει. Για μενα στο στόχαστρο είναι αυτοί που την κατηγορησαν ανοιχτα και είναι πολύ πολύ σίγουροι για την ενοχή της Δηλαδή: ΠΟΛ Τάσος 97 και ο ικαριονας για μενα είναι κακοι (ο τελευταιος ίσως και ΔΑ) και μετα ειλιν ερις και σπυρακος ισως . Θα μελετησω πιο αυστηρά κάποια ποστ και θα επανέλθω με πολλές λεπτομερειες να τα στηρίξω ολα αυτα που λέω. Αν ειναι να δολοφονηθω την νυχτα πραγματικά ευχομαι να προλαβω να σας πω ολα αυτα που εχω σκεφτεί αναλυτικα με παραθέσεις.

Θα σου πω γιατί την θεωρώ εγώ μαφιόζα, γιατί κάποτε πρέπει να φτιάξω κι εκείνη την λίστα που υποσχέθηκα. Δες τι γίνεται. Ξέρεις ποιους έδωσε ο Ντιουμ, δεν τους επαναλαμβάνω. Όταν είδα ότι είμαι ΑΜ, λέω ντάξει, δεν παίζει να έδωσε τόσο άσχημα την μεθ, θα του έκατσε στραβά, δεν ήθελε να δώσει τόσο άσχημα τον μαφιόζο του, είναι και παρορμητικός, γι' αυτό έκανε χαμό. Ο Τάσος και ο Σπυράκος δεν μου κάθονται τόσο ένοχοι σε πρώτη φάση. Και μετά βλέπω τον Πολ, δεύτερος στην λίστα, ταιριάζει καλύτερα και δεν τον έβαλε και φάτσα φόρα για να μην καρφωθεί τελείως. Οπότε πιάνω να διαβάσω τα ποστ του Πολ και της μεθ να δω τι παίζει. Οπότε διαβάζοντας τα ποστ τους, τα ποστ του Πολ μου φαινόντουσαν πιο genuine, ότι είναι τελείως δικά του και λέει αυτό που σκέφτεται ακόμη κι αν είναι να πει βλακεία. Ενώ τα ποστ της μεθ μου φάνηκαν πιο επιτηδευμένα, σαν να προσπαθεί συνεχώς να προσέχει τι λέει, οπότε πιστεύω ότι η μεθ ήταν όντως μαφία και ο Ντιουμ πιθανότατα την ψώνισε επειδή του την πέσαμε πολλοί ειδικά μετά το τέλος του πρώτου γύρου και μας την έδωσε μήπως και πείσει κανέναν και βγει και φανεί μαφιόζα και την γλιτώσει. Μην ξεχνάς ότι το κάρφωμα - Βεντέτα είναι μεγάλο ρίσκο για την μαφία καθώς χάνει και έναν μαφιόζο οριστικά και ο τυχαίος παίκτης μπορεί να είναι και ο ΔΑ ή η πόρνη.
Αυτό που με προβληματίζει όπως έχω ξαναπει για την μεθ, είναι η κίνησή της για την τυμβωρυχία στον φαστ.


Πάμε και στην λίστα:
  • methexys - τα είπα πιο πάνω, δεν θα λέω πάλι τα ίδια
  • ikarionas - εδώ κι αν τα είπα πιο πάνω και σε προηγούμενο ποστ(με μία μικρή επιφύλαξη, που θα την λύσω γύρω στη 1 όπως είπα πιο πάνω)
  • Deutsch... Lover - Έχει μια πολύ άοσμη παρουσία στο παιχνίδι, φαίνεται ότι προσπαθεί να γράψει πιο συγκροτημένα απ' ότι παλιότερα, που γενικά μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά σε συνδυασμό με την τάση της να ψηφίζει συνέχεια όσο πιο μακριά μπορεί από εκεί που γίνεται ο χαμούλης, στα μάτια μου την κάνει ιδανική για μαφιόζα που πάει να το περάσει στο φλου, να μην μπλεχτεί και να μην κινδυνεύσει.
    [*}Guest 278211 - Με μεγαλύτερη επιφύλαξη απ' ότι τους πιο πάνω, γιατί ίσως να πέφτω στην παγίδα που κράζω άλλους όταν το κάνουν, αλλά δεν σταματάει να μου θυμίζει την σπάι όταν κάναμε μαζί μαφία. Προσπαθεί να συμμετέχει, όχι πολύ, αλλά προσπαθεί, αλλά σχολιάζει πολύ επιλεκτικά και ανώδυνα και προσπαθεί επίσης να περάσει στην ψιλοαφάνεια, αλλά να μπορεί να δώσει κάποιο support προς την μαφία αν χρειαστεί.
  • Τάσος97 - Δεν έχω κάποιο ουσιαστικό στοιχείο εναντίον του, αλλά ενδείξεις. Η μία είναι ότι ακόμη λέει ότι θα κάνει αυτό το ποστ που θα μας αναλύσει τις σκέψεις του, που με υποψιάζει ότι επειδή δεν είναι καλός στο να δημιουργεί σενάρια που δεν πιστεύει, προτιμά να αντιδρά παρά να αναλύει την σκέψη του. Η δεύτερη είναι η επιμονή του ικαρίωνα να τον αθωώσει μέσω του Εμμανουήλ, ειδικά ενώ θα έβγαζε περισσότερο νόημα να πει ότι ρώτησε για μένα που με θεωρεί και μαφιόζο.

Αναπληρωματικός:
  • Σπυράκος - Αυτό περιέχεται στο τρελό σενάριο που έχουμε πέσει όλοι έξω για την μεθ και δεν μας έδινε αυτήν ο Ντιουμ και ήταν άλλος ο ΦανΒ, που με βάση τα όσα έχω αναλύσει περί του Πολ, μας αφήνει μόνο με τον συγκεκριμένο σαν πιθανό ΦανΒ, γιατί δεν πστεύω ότι θα άφηνε τόσο μεγάλη αμφιβολία για τον Τάσο ο Ντιουμ, αν ήταν ο μαφιόζος που γνώριζε.

Τεράστιο ερωτηματικό, αλλά όχι για ιδιαίτερα καλό:
  • Eileen - Από την μία γνωρίζω ότι δεν έχει χρόνο και τρέχει αυτές τις μέρες, αλλά από την άλλη ξέρω και ότι είχε πολλή όρεξη για το παιχνίδι. Αλλά εδώ και τόσες μέρες, μπαίνει κάνει μερικά μικρά σχόλια ανάλογα με το τι συμβαίνει εκείνη την ώρα και φεύγει. Γράφει πάντα προσεκτικά, οπότε δεν έχω κάτι άμεσο να της προσάψω, αλλά από την πολίτη-Ζωή θα περίμενα περισσότερ συμμετοχή και ανάλυση, όπως το συνηθίζει άλλωστε. Θα της δώσω λίγο χρόνο, μήπως ήταν απλά τυχαίο και αλλάξε την συμπεριφορά της τις επόμενες μέρες.


Παιδιά μου, αυτό ήταν, πάω για ύπνο. Καληνύχτα/Καλημέρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Η μεθ πιστεύω ότι είναι αθωα. Και προκαλώ να παιχτεί τώρα η πολύτιμη τυμβωρυχια σας αλλα δεν θα την παιξετε Γιατί δεν σας συμφέρει. Για μενα στο στόχαστρο είναι αυτοί που την κατηγορησαν ανοιχτα και είναι πολύ πολύ σίγουροι για την ενοχή της Δηλαδή: ΠΟΛ Τάσος 97 και ο ικαριονας για μενα είναι κακοι (ο τελευταιος ίσως και ΔΑ) και μετα ειλιν ερις και σπυρακος ισως.
Όχι να τη ρίξουμε! Θα ξέρουμε μία ώρα αρχύτερα ποιοι είναι οι κακοί και ποιοι όχι.

Γιατί:

Σε περιπτωση που βγει πράγματι μαφία η Μεθ, όσοι προσπαθησαν να την αθωώσουν, ή γίνονται σίγουρα ένοχοι (ήμασταν στο ντεμί πριν ως προς την ενοχή τους), ή αρχίζουμε να τους σκεφτόμαστε που σημαίνει ότι μπαίνεις κι εσύ που μοιάζεις δασκαλεμένη αυτή την ώρα στα μάτια μου, μια και γενικότερα είσαι εξαφανισμένη
Σε περίπτωση που βγει πράγματι αθώα, κρίνουμε κατάλληλα τις κινήσεις του Dume και τα όσα ισχυρίστηκε για άλλους παίκτες.

Πιο τέλεια δεν έχει. Ριχ'τε την.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Καλημέρα και για να ξυπνάμε λίγο!!

Παρατηρήσατε ότι δεν έγινε στην ουσία καμία κίνηση να σωθεί η methexys (η αλήθεια είναι ότι αν υπήρχε μεγαλύτερη κινητικότητα ίσως να άλλαζα)?Ομολογώ ότι δεν είμαι 100% σίγουρος για την ενοχή της

Emilouko,η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως και πως να γράψεις.Ωστόσο νομίζω ότι με μπέρδεψες κάπως.Ένα τέτοιο ποστ είναι πιθανό είτε να το έγραψε το μέντιουμ που ρώτησε για τη meth,είτε ένας πολίτης που δεν είναι πεπεισμένος ότι η meth είναι μαφία,είτε ένας μαφιόζος για να θολώσει τα νερά,είτε μία πόρνη που φωνάζει ''ΜΑΖΕΨΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕ",είτε ένας πολίτης που μπλοφάρει περιμένοντας έτσι να βρει τη μαφία

Αυτό που γενικότερα ήθελα να πω είναι το εξής:Δε νομίζετε ότι αποπροσανατολιζόμαστε σχετικά εύκολα?Π.χ η νεφέλη που ενω ήταν ύποπτη την 1η νύχτα ξαφνικά σταματήσαμε να μιλάμε για αυτή και σταφήκαμε σε nuke και johny.O johny, κύριος ύποπτος της 2ης μέρας πήγε ξαφνικά στην αφάνεια και αρχίσαμε να μιλάμε για methexys και polgr.Σήμερα σταματήσαμε να μιλάμε για pol και φαίνεται πως πάει να δημιουργηθεί δίπολο ikariona-tsarachaf.

Θέλω να ψηφίσω πριν τη δολοφονία και ψηφίζω τον
PolGR1509 γιατί ακόμα δεν έχω πειστεί για την αθωότητά του.Ενδεχομένως να αλλάξω την ψήφο μου το απόγευμα.

Βyeeeeeeeee!!

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλημέρα! :yawn:

Ψηφοφορία για Πέμπτη 27/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> PolGR1509
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S
  6. Eileen
  7. Emilouko
  8. Ikarionas --> tsarachaf
  9. JKaradakov --> PolGR1509
  10. Johnny15
  11. ~Melania~
  12. Nefeli Graf
  13. PolGR1509
  14. Soukouu
  15. Guest 278211
  16. tsarachaf --> Ikarionas
  17. Wild_Boy
  18. Ερις --> tsarachaf
  19. Σπυρακος (^^) --> Ikarionas
  20. Τάσος97

Ψήφοι
2 Ikarionas
2 PolGR1509
2 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7
methexys - Ψηφοφορία 26/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top