οκ i see το κραταμε
ο Λιμπερτους για τον dimijim
dimijim: Αυτός είναι πιο πιθανός ΔΑ ή πόρνη. Πέρα από τους λόγους ενοχής του που εξέθεσα χθες, δεν νομίζω μαφιόζος να έγραφε τόσο ασυνάρτητα πράγματα. Κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια έξω με αυτά που διαβάζω. Χθες έγραψε ότι η Himela και ο Ikarionas αθωώνονται, επειδή ψήφισαν 2οι και 3οι τον Φινέα, αλλά εγώ που τον ψήφισα πρώτος και σας προέτρεψα να τον ψηφίσετε, είμαι ύποπτος. Πραγματικά οι δημοσιεύσεις του είναι ο βιασμός της λογικής. Μην δίνετε αξία στα λεγόμενά του. Απομονώστε τον. Η ψήφος μου πάει στον dimijim γι' αυτόν τον γύρο, έτσι για να πάρει μια γεύση από το τι έπεται στη συνέχεια.
post του Φινεα που ψηφιζει τον dimijim
τα σεναρια μου γι αυτο:
αν και ο Λιμπ και ο ντιμ ειναι φανεροι βγαζει νοημα ο ενας να λεει οτι τον θεωρει υποπτο παρολο που ψηφισε Φινεα για να μπερδεψει τον πληροφοριοδοτη ή τον ΑΜ που ξερει τον Λιμπ.
οπως και ο Λιμπ το αντιστροφο για τον ντιμι
εξου και η κοντρα γιατι να ειναι ο ενας κρυφος και να δινει τον αλλο μου φαινεται ηλιθιο
το οτι τον ψηφιζει και ο Φινεας μου κανει ακομα περισσοτερο οτι ειναι φανερος για να πεισει οποιον τον ξερει οτι δεν συσχετιζεται μαζι του
να ειναι κρυφος και να τον ψηφιζει ενω και ο Φινεας ειναι κρυφος δεν εχει κανενα νοημα
το αλλο σεναριο που κανει τον ντιμι αθωο ειναι να ξερει για τον Λιμπερτους και γι αυτο να ψηφιζει Λιμπ απο την πρωτη μερα
ο Φινεας προστατευει τον Λιμπ προσπαθοντας να ριξει τις υποψιες στον ντιμι για να σωσει το μαφιοζο του με την αφορμη της ισοψηφιας Τζονι- Φυσιο- Λιμπ
ισως γι αυτο οταν ο Φινεας βγηκε δεν πειθεται και με την ψηφο του Λιμπ. ενω εχει πειστει για την αθωοτητα του Ικαριωνα και της Χιμελα
με λιγα λογια ντιμι και Λιμπ πιστευω ή δεν ειναι στην ιδια ομαδα ή αν ειναι τοτε και οι δυο ειναι φανεροι