Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
οκ i see το κραταμε

ο Λιμπερτους για τον dimijim

dimijim: Αυτός είναι πιο πιθανός ΔΑ ή πόρνη. Πέρα από τους λόγους ενοχής του που εξέθεσα χθες, δεν νομίζω μαφιόζος να έγραφε τόσο ασυνάρτητα πράγματα. Κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια έξω με αυτά που διαβάζω. Χθες έγραψε ότι η Himela και ο Ikarionas αθωώνονται, επειδή ψήφισαν 2οι και 3οι τον Φινέα, αλλά εγώ που τον ψήφισα πρώτος και σας προέτρεψα να τον ψηφίσετε, είμαι ύποπτος. Πραγματικά οι δημοσιεύσεις του είναι ο βιασμός της λογικής. Μην δίνετε αξία στα λεγόμενά του. Απομονώστε τον. Η ψήφος μου πάει στον dimijim γι' αυτόν τον γύρο, έτσι για να πάρει μια γεύση από το τι έπεται στη συνέχεια.

post του Φινεα που ψηφιζει τον dimijim

τα σεναρια μου γι αυτο:
αν και ο Λιμπ και ο ντιμ ειναι φανεροι βγαζει νοημα ο ενας να λεει οτι τον θεωρει υποπτο παρολο που ψηφισε Φινεα για να μπερδεψει τον πληροφοριοδοτη ή τον ΑΜ που ξερει τον Λιμπ.
οπως και ο Λιμπ το αντιστροφο για τον ντιμι
εξου και η κοντρα γιατι να ειναι ο ενας κρυφος και να δινει τον αλλο μου φαινεται ηλιθιο

το οτι τον ψηφιζει και ο Φινεας μου κανει ακομα περισσοτερο οτι ειναι φανερος για να πεισει οποιον τον ξερει οτι δεν συσχετιζεται μαζι του
να ειναι κρυφος και να τον ψηφιζει ενω και ο Φινεας ειναι κρυφος δεν εχει κανενα νοημα

το αλλο σεναριο που κανει τον ντιμι αθωο ειναι να ξερει για τον Λιμπερτους και γι αυτο να ψηφιζει Λιμπ απο την πρωτη μερα
ο Φινεας προστατευει τον Λιμπ προσπαθοντας να ριξει τις υποψιες στον ντιμι για να σωσει το μαφιοζο του με την αφορμη της ισοψηφιας Τζονι- Φυσιο- Λιμπ
ισως γι αυτο οταν ο Φινεας βγηκε δεν πειθεται και με την ψηφο του Λιμπ. ενω εχει πειστει για την αθωοτητα του Ικαριωνα και της Χιμελα

με λιγα λογια ντιμι και Λιμπ πιστευω ή δεν ειναι στην ιδια ομαδα ή αν ειναι τοτε και οι δυο ειναι φανεροι

Πάρτο αλλιώς. Ακριβώς το σημείο που ανέφερες και που επίτηδες δεν το σχολίαζα τόσο καιρό είναι ο λόγος που έφαγε επτά ψήφους ο Φινέας. Γιατί είπε ότι ο Libertus μπορεί να είναι πολίτης και ψήφισε μαζί με τον Libertus τον dimijim. Οπότε εδώ είναι που την πάτησε η μαφία. Διότι νόμιζαν πως όποιος ψήφισε Φινέα έπειτα από την παρότρυνση του φανερού Λιμπέρτους να πάμε σ' αυτόν, αυτομάτως δεν ήταν πληροφοριοδότης και άρχισαν να σκοτώνουν άτομα που ψήφισαν Φινέα και δεν σκέφτηκαν ότι υπήρχε η πιθανότητα ο πληροφοριοδότης να είναι σ' αυτούς που ψήφισαν Φινέα ακριβώς επειδή ψήφισε το ίδιο με τον Libertus και είπε ότι ο Libertus μπορεί να είναι αθώος. Οπότε σκότωσαν μόνοι τους ένα σωρό πιθανούς πληροφοριοδότες και την πάτησαν. Δεν μπορούν να κάνουν κάρφωμα πλέον και αν το κάνουν, θα αποτύχει.

Ο σίγουρος original μαφιόζος είναι ο Libertus, φανερός Α, όπως φαίνεται και από τα όσα έχει κάνει. Ο dimijim μια χαρά βγαίνει κρυφός που πάει να αθωωθεί κατηγορώντας εξαρχής τον Λιμπέρτους και ο Λιμπέρτους ως φανερός λέει να μην ακούμε τις βλακείες του κρυφού μαφιόζου. Αν παιχτεί όνειρο σε έναν απ' τους δύο, η λογική κίνηση είναι να μάθει κάποιος ότι είναι μαφιόζος ο ένας απ' αυτούς και να αθωώσει τον άλλο. Αυτό το πλέι προσπάθησαν να κάνουν. Μάλιστα δείχνοντας ότι είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα, αν κάποιος έριχνε όνειρο σ' αυτούς και αν αποκαλυπτόταν στο παιχνίδι πως ο ένας ήταν όντως μαφιόζος, τότε αυτομάτως ο άλλος θα παρουσιαζόταν πιο λογικά ως ΑΜ. Έκαναν καλό play αλλά τους πρόδωσαν τρία πράγματα. Το ένα είναι ότι κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο σε υπερβολικό βαθμό. Αρχικά με τον Φινέα, μετά μεταξύ τους, έπειτα ο Λιμπέρτους να λέει τη Μαρτζορί απλό πολίτη θέλοντας να καταλάβει πληροφοριοδότη αλλά μπας και πείσει και μείνουν μέσα τρεις μαφιόζοι αντί για δύο. Έπρεπε να κατηγορούνται αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, το παράκαναν. Το δεύτερο είναι ακριβώς η σιγουριά τους για την ενοχή των άλλων. Αν είσαι απλός πολίτης ή κάνας ρόλος στυλ δικηγόρου ή αυτοκράτορα μπορεί να δυσκολευτείς να καταλάβεις τι παίζει και να το φας το παιχνίδι τους. Αν όμως είσαι ντετέκτιβ ή πληροφοριοδότης και βλέπεις ξαφνικά 4-5 άτομα να το παίζουν πληροφοριοδότες ή ντετέκτιβ που είναι σίγουρα για ενοχές άλλων εκεί είναι πιο εύκολο να τους τσακώσεις, διότι εφόσον έχεις εσύ έναν απ' αυτούς τους ρόλους και ειδικά αν καταλάβεις και το ποιος έχει τον άλλο, τότε μπορείς να ξέρεις με σχετική βεβαιότητα ότι κάτι ύποπτο παίζει με τους σίγουρους κατήγορους που δεν έχουν τις πληροφορίες που έχεις εσύ και που άντε ο ένας να έριξε κάνα όνειρο, οι υπόλοιποι όμως; Τον τρίτο λόγο που την πάτησαν δεν θα τον πω εδώ. Θα τον πω μετά που θα φύγει ο ένας απ' τους δύο και ειδικά αν φύγει οριστικά δεύτερος μαφιόζος.

Δεν θα βιαστώ να κατηγορήσω με σιγουριά τον dimijim σαν original μαφία. Ο Λιμπέρτους είναι ο σίγουρος. Αν ο Λιμπέρτους δεν πάρει νεκροφάνεια ή ακύρωση προφυλάκισης, τότε θα βρούμε και τον κρυφό μαφιόζο σε κάποια φάση. Και βέβαια ο ακίκος αν όντως ο dimijim είναι original μαφία και όχι ΑΜ, θα περαστεί στην ιστορία για το χειρότερο πλέι σε παλέρμο. Όχι μόνο τρόλαρε και δεν έλεγε τίποτα, όχι μόνο δεν προσπάθησε να μας διαφωτίσει στα τελευταία του λόγια αλλά ξόδεψε ως αθώος κάρτα του για να σώσει μαφιόζο. Σκέτη παράνοια. Το ίδιο και με Physiognomist που πηγαίνει και ρίχνει την ΑΠ σε άτομο που ακόμη κι αν το υποπτευόταν, μόλις είχε ψηφίσει αρχιμαφιόζο. Έπειτα ο Ηλίας καίει τσάμπα μια τόσο χρήσιμη κάρτα βγάζοντας έξω τον ακίκο και αναγκάζει τη Χιμέλα να κάψει και τη δεύτερη τυμβωρυχία των πολιτών. Ενώ αρκούσε απλώς να ρίξει τη τυμβωρυχία στον Φινέα είτε ήταν καλός είτε όχι, επειδή από εκεί θα φαινόταν το τι έγινε με την εφτάδα ψήφων. Με τέτοια play πολιτών άντε να καταλάβεις πως είναι αθώοι και άντε μετά να βρεις μαφιόζους.

Λοιπόν, επειδή έχετε χαθεί λίγο...

Ας πάρουμε το σενάριο εγώ κι ο Χάρης να είμαστε μαζί στη Μαφία. Αυτό έχει δύο προφανή λογικά λάθη:

1. Αν εγώ κι ο Χάρης είμαστε μαζί στη Μαφία τότε για ποιο λόγο να βγω να τον δώσω τόσο ψυχρά χθες; Σκεφτείτε. Ο Χάρης έχει αθωωθεί απ όλους γιατί ψήφισε τον Φινεύς, το σήμα προς τη ΔΑ έχει περάσει απαρατήρητο, δεν υπάρχει κανείς διατεθιμένος να τον ψηφίσει. Εγώ επίσης έχω αθωωθεί από αρκετούς και δε μαζεύω ψήφους. Ακόμη και να είμαστε μαζί με τον Ούλτρα και να θέλουμε να τον σώσουμε, οι πιθανότητες μετά τον Ούλτρα να στραφείτε σ εμένα και στο Χάρη δεν ήταν πολύ μεγάλες και κυρίως δεν ήταν τόσο μεγάλες για να πάρουμε το ρίσκο. Άρα λέτε ότι είμαστε δύο Μαφιόζοι που δε μας έχετε καταλάβει ακόμη και μας θεωρείτε αθώους (ειδικά μάλιστα το Χάρη) κι εγώ βγαίνω και δίνω τον ένα γιατί;

Στο γιατί να δώσεις τόσο ψυχρά τον Libertus χτες αν το δει κανείς από άποψη συμφέροντος με βάση το ότι δίνεις σε αυτή τη φάση μαφιόζο, ναι, δεν σε συμφέρει. Μπορεί όμως να υπάρχουν άλλοι δυο λόγοι:

α) Ως μαφιόζοι ξέρετε τις κάρτες σας και ξέρεις ότι ο Libertus δεν έχει καμία και θα πάρει μια. Εσύ όμως έχεις 2 εκ των οποίων η μια ειναι η τυμβωρυχία που σκόπευες να μου ρίξεις και ρωτούσες όλους παίζοντάς το πολίτης αν συμφωνούν μαζί σου ότι ο ρόλος του ικαρίονα θα μας αποκαλύψει πολλά. Όλως τυχαιως την ίδια μέρα με το ποστ σου η ΔΑ προσπάθησε να με πετάξει έξω και αν τα κατάφερνε θα μου έριχνες την τυμβωρυχία. Αν λοιπόν φοβάσαι μην πέσει ΑΠ σε σένα και χάσεις τις 2-3 κάρτες σου ή αν ρισκάρεις ο Ούλτρα να έχει μια καλή κάρτα και θα πάρει και δεύτερη, τότε σε συμφέρει να φύγει ο Λιμπέρτους. Ειδικά αν έχεις και νεκροφάνεια στα χέρια σου.

β) Έτσι όπως έχει πάει το παιχνίδι και τρεις μαφιόζοι να ήσασταν μέσα πάλι δύσκολα θα κερδίζατε. Χρειάζεστε κάρφωμα άρα κατηγορείς φανερά τον Libertus για να κόψεις αντιδράσεις για Πληροφοριοδότη. Θεωρώ πολύ πιθανό να έχετε καταλάβει τον ντετέκτιβ αλλά δεν είστε σίγουροι για τον πληροφοριοδότη γιατί θα μπορούσαν να είναι 3-4 άτομα.


2. Αν εγώ κι ο Χάρης είμαστε μαζί στη Μαφία τότε γιατί στην ψηφοφορία της Τετάρτης, να έρθει το απόγευμα ο Χάρης και να στραφεί εναντίον μου, ζητώντας μάλιστα πάλι κύμα; Κι άντε να το κάνει αυτό για να βρει τον ρουφιάνο/ΑΜ του. Γιατί να στρέψει και τη ΔΑ μας εναντίον μου;

Είχε ήδη δοθεί το σήμα στη ΔΑ να βγάλει εμένα και να σώσει Μελανία. Μόνος σου το παρέθεσες. Οπότε δεν κινδύνευες από ΔΑ. Και μπορεί να παίχτηκε και σήμα δικό σου προς Εμιλούκο πιο πριν. Πρέπει να διερευνηθεί κι αυτό. Ως φανερός ο Λιμπέρτους σε κατηγορούσε γιατί ήθελε να ψάξει πληροφοριοδότη.


Τώρα, ενδιαφέρουσα είναι επίσης κι η στάση του Ικαρίωνα για όλα αυτά. Μέχρι χθες με θεωρούσε τέρμα αθώο και μάλιστα είχε βρει και το ρόλο μου ισχυρίζεται. Τώρα ξαφνικά, από ένα μόνο post της Σύλβιας, ξαφνικά αρχίζει και πιστεύει ότι ανήκω στη Μαφία. Τέτοιες κωλοτούμπες είχαμε να δούμε από εποχές ...Τσίπρα. Αλλά μήπως η κωλοτούμπα αυτή τον συμφέρει κάπως; Εάν ο Ικαρίων είναι ο ΑΜ, μήπως έχει συμφέρον μαζί με τον Χάρη και τον Ούλτρα να φύγω κι εγώ; Θα ήταν 3 σερί ψηφοφορίες χωρίς να φύγει αυτός. Και μήπως τώρα πατάει πάνω στη Σύλβια, μόλις αυτή πήγε να με κατηγορήσει λίγο πιο σοβαρά, για να τη στρέψει εναντίον μου και να αποτρέψει μια δική μου συμμαχία με τη Σύλβια; Η Σύλβια ήταν αυτή που αρχικά είχε υποπτευθεί τον Ικαρίων ως ΑΜ. Κι εγώ χθες συνέχισα να το αναφέρω, δεν το απέκλεια. Αν γινόταν μια συμμαχία δική μου με τη Σύλβια, τότε μήπως αργά ή γρήγορα στρεφόμασταν στον Ικαρίων να τον βγάλουμε ως ΑΜ; Μήπως πρέπει να κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτή τη συμμαχία, όπως τώρα να συμφωνήσει με τη Σύλβια και να στραφούν εναντίον μου; Και μήπως εν τέλει ήταν αυτός ο λόγος που χθες αθώωσε τόσο έντονα τον Ακριβό; Όχι, δε λέω ότι ο Ακριβός είναι Μαφιόζος. Αλλά ότι ήθελε ο Ικαρίων να δείξει την αθωώτητά του τόσο πολύ στο δημόσιο προσπαθώντας να χτίσει μια συμμαχία μαζί του για τη συνέχεια. Γιατί; Γιατί ο Ακριβός δε θεωρεί τον Ικαρίων ΑΜ και φαίνεται πιο διατεθιμένος να στραφεί εναντίον μου.

Όπως έγραψα στο τελευταίο μου ποστ, λέω να μη βιαστούμε να σε θεωρήσουμε μαφιόζο αλλά να σε έχουμε κατά νου. Ο σίγουρος είναι ο Λιμπέρτους. Αλλά όταν βλέπω να γίνονται ενδιαφέρουσες συνδέσεις δεν κάθομαι να λέω αυτά που έλεγα, ξανασκέφτομαι κάποια πράγματα. Άλλωστε δεν σε αθώωσα ποτέ φουλ, πάντα σε έβαζα σε λιγότερο ύποπτους. Έλεγα πως σε θεωρούσα συγκεκριμένο ρόλο. Δεν είπα τι ρόλο σε θεωρούσα. Και τον Λιμπέρτους μέχρι το ποστ σου τον θεωρούσα συγκάτοικο. Δεν λέει κάτι. Έπεσα έξω. Ναι ασφαλώς και θέλω συμμαχία με tsarachaf αφού είμαστε κι οι δυο αθώοι. Να στο πω και αλλιώς γιατί μάλλον έχεις καταλάβει κάποια πράγματα και δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. Οι Cinefil, i lie us, Himela, tsarachaf είναι φουλ αθώοι από κάθε δυνατό κακό ρόλο. Θα έβαζα και τον Karadakov εκεί. Έστω λοιπόν ότι βγάζουμε λιμπέρτους και ούλτρα. Μετά ποιος έχει σειρά νομίζεις αν δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι κι αν δεν αντιληφθούμε ενεργοποίηση ΑΜ; Εσύ. Μόνο εσύ μένεις ως πιθανός μαφιόζος που θα μπορούσες να είσαι με Λιμπέρτους και να ψηφίζεις τον φανερό μαφιόζο απ' την πρώτη κιόλας μέρα για να βρεις χαφιέ. Όπως έκανες και ως φανερός σε ένα προηγούμενο παιχνίδι που ψήφιζες την Μπίλιρε απ' την πρώτη μέρα και ήσασταν μαζί μαφιόζοι. Δεν λέω ότι είσαι σίγουρα original μαφία. Αλλά είτε ως μαφία είτε ως ΑΜ μετά τον Libertus και τον Ultra βγαίνεις αναγκαστικά εσύ.

Και τέλος, σας φαίνεται ύποπτο ότι θεώρησα τον Ούλτρα Πόρνη και ζήτησα να φύγει πρώτα ο Χάρης. Το γιατί θεώρησα τον Ούλτρα Πόρνη το έγραψα στο ποστ μου χθες. Το γιατί θεώρησα τον Χάρη Μαφιόζο το έγραψα στο ποστ μου χθες. Το γιατί θεωρώ πως πρέπει πρώτα να φύγει κάποιος που για εμένα είναι σίγουρα Μαφιόζος παρά το να φύγει κάποιος που υπάρχει και μια πιθανότητα να είναι Πόρνη κι όχι Μαφιόζος, επίσης το εξήγησα. Και μάλιστα όταν έγραφα το δικό μου ποστ, δεν είχα προλάβει να δω ακόμη το μεγάλο αναλυτικό ποστ του Ικαρίων που εξηγεί το δικό του σκεπτικό στο γιατί ο Ούλτρα είναι Μαφιόζος. Και παρόλο που συμφωνώ κι εγώ ότι ο Ούλτρα μπορεί να είναι όντως και Μαφιόζος και θέλω να τον διώξω κι αυτόν, πάλι κατηγορούμε.
Ισχύει αυτό που είπα στο πρώτο, με τις κάρτες.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Λοιπόν παιδάκια, είμαι έξω από χθες το πρωί συνεχόμενα, γιατί τα έχω παίξει μετά από στρατό και δουλειά, το δικαιούμαι :happy:

Αυτό που ήθελα να πω κυρίως στην Συλβια που ρωτούσε κιόλας, είναι ότι εγώ δεν βιάζομαι αυτή τη στιγμή να βγάλω συμπέρασμα και δεν εμπιστεύομαι απόλυτα κανέναν εκ των Δημήτρη, Χάρη και Ικαριων. Θεωρώ απίθανο να ανήκει ο ικ στην ορίτζιναλ μαφία, αλλά για τους άλλους δύο δεν μπορώ να το αποκλείσω.

Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ απολύτως με καμία από τις θεωρίες που βλέπω από χθες, τις θεωρώ αρκετά τραβηγμένες. Περιμένω να δω την κάρτα μου και γενικά ό,τι πληροφορίες μπορέσουμε να πάρουμε γενικά,ειδικά αν εχουμε οι πολίτες την τυμβω.
Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε βγάλει 2 μαφιοζους έξω, μου φαίνεται δύσκολο να είναι τρεις μέσα, αλλά φοβάμαι μήπως έχουμε έναν πολύ κρυφό μαφιοζο.

Αυτά για την ώρα, πάω για βουτιά και τα λέμε το βράδυ. Καλά να περνάτε και καλή επιστροφή αν κάποιοι έχετε ταξίδι.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν παιδάκια, είμαι έξω από χθες το πρωί συνεχόμενα, γιατί τα έχω παίξει μετά από στρατό και δουλειά, το δικαιούμαι :happy:

Αυτό που ήθελα να πω κυρίως στην Συλβια που ρωτούσε κιόλας, είναι ότι εγώ δεν βιάζομαι αυτή τη στιγμή να βγάλω συμπέρασμα και δεν εμπιστεύομαι απόλυτα κανέναν εκ των Δημήτρη, Χάρη και Ικαριων. Θεωρώ απίθανο να ανήκει ο ικ στην ορίτζιναλ μαφία, αλλά για τους άλλους δύο δεν μπορώ να το αποκλείσω.

Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ απολύτως με καμία από τις θεωρίες που βλέπω από χθες, τις θεωρώ αρκετά τραβηγμένες. Περιμένω να δω την κάρτα μου και γενικά ό,τι πληροφορίες μπορέσουμε να πάρουμε γενικά,ειδικά αν εχουμε οι πολίτες την τυμβω.
Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε βγάλει 2 μαφιοζους έξω, μου φαίνεται δύσκολο να είναι τρεις μέσα, αλλά φοβάμαι μήπως έχουμε έναν πολύ κρυφό μαφιοζο.

Αυτά για την ώρα, πάω για βουτιά και τα λέμε το βράδυ. Καλά να περνάτε και καλή επιστροφή αν κάποιοι έχετε ταξίδι.


Εγώ λέω να μη βιαστούμε να κατηγορήσουμε τον dimijim. Μπορεί να ισχύει και να είναι μαζί με Libertus αλλά είναι και αυτός που απέδειξε το ότι ο Λιμπέρτους είναι μαφία ψάχνοντας το σήμα προς την Έμιλυ. Μπορεί να ήξερε το σήμα εξαρχής, μπορεί αυτός να το υπέδειξε στον Λιμπέρτους αλλά μπορεί και όχι. Ο σίγουρος είναι ο Λιμπέρτους και ο Ούλτρα είναι επίσης κακός ρόλος. Ας βγάλουμε αυτούς πρώτα και βλέπουμε μετά. Αν ο ντίμιτζιμ είναι κακός θα παίξει κάποια σχετική κάρτα π.χ. νεκροφάνεια ή ακύρωση προφυλάκισης σε Λιμπέρτους και Ούλτρα για να τους σώσει, οπότε μετά θα καεί κι αυτός. Προς το παρόν τα άτομα που κατηγορεί είναι σωστά και άρα αν προσπαθήσει να τα σώσει ενώ τα κατηγορεί, θα τον πάρει η μπάλα. Το παιχνίδι του είναι παιχνίδι αθώου σε πολλά σημεία παρότι ένα σενάριο του να είναι μαζί με Λιμπέρτους στέκει αρκετά. Μπορεί να ρωτήσει γι' αυτόν ο ντετέκτιβ αν θέλει για να δούμε τι γίνεται με ντίμιτζιμ ή μπορεί να πάρουμε και όνειρο. Το όνειρο νομίζω πρέπει να ξοδευτεί σε ερώτηση για ντίμιτζιμ ή ούλτρα για να ξεμπερδεύουμε με αυτό.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Οι κάρτες που έχουν μοιραστεί είναι οι εξής:

1x Νεκροφάνεια, 1x Τυμβωρυχία, 1x Άμεση Προφυλάκιση, 1x Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης, 1x Ηχώ από το Υπερπέραν, 1x Χρησμός της Πυθίας, 1x Αποτυχία Δολοφονίας, 1x Εξαίρεση Ψηφοφορίας, 1x Επιπλέον Ψήφος και 1x Ακύρωση Ψήφου.

Εάν κάποιος δεν έλαβε την κάρτα του παρακαλείται να στείλει προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ και να μην το γράψει στο δημόσιο.
Το θέμα θα ξεκλειδωθεί στις 21:00.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Ξέρω οτι θέλετε πίσω τον iliaso, αλλά εγώ θεωρώ οτι αυτός που θα μας βοηθήσει περισσότερο είναι ο Indiana Jones.

Γύρνα πίσω Indiana Jones.

 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αλλαγή ψήφου στη Himela
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Όχι εννοώ αλλαγή ψήφου. Από Libertus ψηφίζω εσένα. Θα παίξω με τη μαφία από δω και πέρα. Αν θέλετε βγάλτε με.
Θα σε βγάζαμε έτσι κι αλλιώς μετά τον ούλτρα, τον Λιμπ και τον dimijim. Ξέρουμε οτι είσαι ο ΑΜ.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Όχι εννοώ αλλαγή ψήφου. Από Libertus ψηφίζω εσένα. Θα παίξω με τη μαφία από δω και πέρα. Αν θέλετε βγάλτε με.


Ωπα, ωπα, ωπα. Τώρα το παρακάνεις, Δική της η κάρτα, δική της και η επιλογή. Επίσης κι ο Indiana 2 κάρτες έχει αν δεν κάνω λάθος.

Τώρα Συλβια, θέλεις να μας πεις γιατί προτίμησες Indiana?
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Ωπα, ωπα, ωπα. Τώρα το παρακάνεις, Δική της η κάρτα, δική της και η επιλογή. Επίσης κι ο Indiana 2 κάρτες έχει αν δεν κάνω λάθος.

Τώρα Συλβια, θέλεις να μας πεις γιατί προτίμησες Indiana?
Ναι. Θα σας πω.

Λέγατε οτι θέλετε νεκροφάνεια σε ιλιασο. Φοβήθηκα όμως οτι οι μαφιόζοι θα έπαιζαν τυμβωρυχία στον ιλιασο πριν προλάβω να παίξω εγώ τη νεκροφάνεια και θα ακυρωνόταν η νεκροφάνεια και μετά θα ήξεραν οτι την έχω. Οπότε αυτός είναι ο ένας λόγος. Ο δεύτερος λόγος είναι οτι αν ο ιλιασο ήταν μάγισσα, έχει κάψει και τις δύο ιδιότητές του και ουσιαστικά το να μάθει το θύμα τη νύχτα δεν είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο. Ο Ιντιάνα έχει παίξει αρκετά καλά, είναι έξυπνο παιδί, πέθανε νωρίς και δεν ξέρουμε ούτε το ρόλο του ούτε αν είχε κάποιο όνειρο πχ που είχε παίξει και μπορεί να μας βοηθήσει. Ο ίδιος ο Ικαρίονας είχε πει οτι ο Ιντιάνα είχε πολύ καλές ιδέες και διάβασα τα ποστ του και συμφωνώ κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί τέτοια επίθεση.

Ικαρίονα αν είσαι με τους πολίτες σε παρακαλώ μη θυμώνεις. Είχα λόγους που το έκανα αυτό. Το να τσακωθούμε τώρα θα βοηθήσει τους μαφιόζους. Δε θεωρείς οτι αν έπαιζαν τυμβωρυχία στον ιλιασο που ήξεραν οτι θα παίζαμε νεκροφάνεια, μετά θα ήξεραν οτι έχω τη νεκροφάνεια και θα γινόμουν στόχος; Σκέψου. Εγώ είμαι διατεθειμένη να συνεχίσουμε τη συνεργασία στο παιχνίδι. Έλα μην το χαλάς τώρα. Τό 'χουμε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Indiana Jones, επιστρέφεις!! Welcome back! ^^

Ψηφοφορία για Δευτέρα 05/08:

1.CiNeFiL
2. ComfortablySmug --> ultraviolence
3. dimijim --> Libertus
4. Himela --> ultraviolence
5. Indiana Jones
6. i_lie_us --> ultraviolence
7. Ikarionas --> Himela
8. Jkaradakov
9. Libertus --> ultraviolence
10. tsarachaf
11. ultraviolence --> i_lie_us

Ψήφοι:
4 ultraviolence
1 Libertus
1 Himela
1 i_lie_us

Η χώρα των φαντασμάτων
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 02/8
Marjoree26 - Ψηφοφορία 02/08

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ναι. Θα σας πω.

Λέγατε οτι θέλετε νεκροφάνεια σε ιλιασο. Φοβήθηκα όμως οτι οι μαφιόζοι θα έπαιζαν τυμβωρυχία στον ιλιασο πριν προλάβω να παίξω εγώ τη νεκροφάνεια και θα ακυρωνόταν η νεκροφάνεια και μετά θα ήξεραν οτι την έχω. Οπότε αυτός είναι ο ένας λόγος. Ο δεύτερος λόγος είναι οτι αν ο ιλιασο ήταν μάγισσα, έχει κάψει και τις δύο ιδιότητές του και ουσιαστικά το να μάθει το θύμα τη νύχτα δεν είναι και ιδιαίτερα χρήσιμο. Ο Ιντιάνα έχει παίξει αρκετά καλά, είναι έξυπνο παιδί, πέθανε νωρίς και δεν ξέρουμε ούτε το ρόλο του ούτε αν είχε κάποιο όνειρο πχ που είχε παίξει και μπορεί να μας βοηθήσει. Ο ίδιος ο Ικαρίονας είχε πει οτι ο Ιντιάνα είχε πολύ καλές ιδέες και διάβασα τα ποστ του και συμφωνώ κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί τέτοια επίθεση.

Ικαρίονα αν είσαι με τους πολίτες σε παρακαλώ μη θυμώνεις. Είχα λόγους που το έκανα αυτό. Το να τσακωθούμε τώρα θα βοηθήσει τους μαφιόζους. Δε θεωρείς οτι αν έπαιζαν τυμβωρυχία στον ιλιασο που ήξεραν οτι θα παίζαμε νεκροφάνεια, μετά θα ήξεραν οτι έχω τη νεκροφάνεια και θα γινόμουν στόχος; Σκέψου. Εγώ είμαι διατεθειμένη να συνεχίσουμε τη συνεργασία στο παιχνίδι. Έλα μην το χαλάς τώρα. Τό 'χουμε.


Καταλαβαίνω ότι με την λογική ότι ο Iliaso είναι μάγισσα χωρίς ιδιότητες φαίνεται σαν dead meat και εύκολο θύμα για την μαφία, αλλά από την άλλη αν παίζει ακόμη ο γιατρός και τον έκοβε λίγο θα τον είχε κάθε μέρα υπό την προστασία του, άρα είχαμε και αυξημένες πιθανότητες για αποτυχημένη δολοφονία και θα μπορούσε κάθε μέρα να βγαίνει να μας λέει κι έναν αθώο, γιατί δεν την κόβω την μαφία να μπορεί να θυσιάσει μαφιόζο για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ικαρίονα αν είσαι με τους πολίτες σε παρακαλώ μη θυμώνεις. Είχα λόγους που το έκανα αυτό. Το να τσακωθούμε τώρα θα βοηθήσει τους μαφιόζους. Δε θεωρείς οτι αν έπαιζαν τυμβωρυχία στον ιλιασο που ήξεραν οτι θα παίζαμε νεκροφάνεια, μετά θα ήξεραν οτι έχω τη νεκροφάνεια και θα γινόμουν στόχος; Σκέψου. Εγώ είμαι διατεθειμένη να συνεχίσουμε τη συνεργασία στο παιχνίδι. Έλα μην το χαλάς τώρα. Τό 'χουμε.

Ποια νεκροφάνεια μωρέ στον Iliaso. Στον iliaso θα τη ρίξουν; Για μένα την κρατάνε τόση ώρα. Τι να τον κάνουν τον ιλιάσο;

Καταλαβαίνω ότι με την λογική ότι ο Iliaso είναι μάγισσα χωρίς ιδιότητες φαίνεται σαν dead meat και εύκολο θύμα για την μαφία, αλλά από την άλλη αν παίζει ακόμη ο γιατρός και τον έκοβε λίγο θα τον είχε κάθε μέρα υπό την προστασία του, άρα είχαμε και αυξημένες πιθανότητες για αποτυχημένη δολοφονία και θα μπορούσε κάθε μέρα να βγαίνει να μας λέει κι έναν αθώο, γιατί δεν την κόβω την μαφία να μπορεί να θυσιάσει μαφιόζο για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.


Ἀνάστασιν Χριστοῦ θεασάμενοι, προσκυνήσωμεν ἅγιον, Κύριον, Ἰησοῦν τὸν μόνον ἀναμάρτητον.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Όχι εννοώ αλλαγή ψήφου. Από Libertus ψηφίζω εσένα. Θα παίξω με τη μαφία από δω και πέρα. Αν θέλετε βγάλτε με.
Ικαριωνα απλά γιατι αυτή η σταση?
1.Δε σε αρεσε η επαναφορά του indiana,? η λογικη της himela εχει λογικη και ομολογώ πψς αν ειχα εγω νεκριφανεια δε θα τη χρηαιμοππιουσα στον iliaso αλλα στο johnny.
2.Πηρες όνειρο και ειδες himela είναι μαφια? Ψιλοδυσκολο γιατι κυκλοφορουν πιο δυνατα ονοματα για να ρωτησει κανεις?
3.Εισαι ο ΑΜ, εκει πασο

Αν εισαι πολίτης θα ηθελα να μου πεις ή να υπονοησεις το τι έγινε

Σε άλλα νεα, ναι ο libertus είναι ο φανερος Α φαίνεται ξεκαθαρα πλέον απο τα γραπτά του κατ εμε θσχυει αυτο που υπεθεσε ο ικαριων για το πως κινηθηλε ο libertus με την ψηφο στο φινεα, και για αυτο επιτέθηκε πολλές φορές στο dimijim δεν ηταν ατομο πουψηφισε φινεα, δεν ειμαστε σιγουροι για το ρολο του και τπν πρεσαρε μπας και τον προδωσει (οποτε himela για εμενα ο dimijim δεν ειναι μαφια)

Πιστεύω οτι έχουμε βγάλει 2 μαφιοζους αλλά προσοχη γιατί μπορεί να γίνει καρφωμα οποτε αν εισαι πολιτης και εχεθς ΑΠ ριξτε την σε ultra/libertus για να μη γίνεται καρφωμα, αν εισαι πολιτης με ακύρωση πολλούς καφεδες και επαγρύπνηση

Αυτα απο εμένα
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Ποια νεκροφάνεια μωρέ στον Iliaso. Στον iliaso θα τη ρίξουν; Για μένα την κρατάνε τόση ώρα. Τι να τον κάνουν τον ιλιάσο;

Ἀνάστασιν Χριστοῦ θεασάμενοι, προσκυνήσωμεν ἅγιον, Κύριον, Ἰησοῦν τὸν μόνον ἀναμάρτητον.
Εννοείς τυμβωρυχία. Εσύ ακόμα είσαι ζωντανός.

Ρε παιδιά τί να την κάνουμε τη μάγισσα να μας λέει τα θύματα; Πρώτα απ' όλα θα ήταν πάνω της η πόρνη την οποία θέλετε να κρατήσετε για δύο βράδια. Ένα αυτό. Δεύτερον, τους αθώους τους ξέρουμε. Περιμένουμε τη μάγισσα να μας πει ποιους θα σκοτώνουν; Δε φαίνεται ποιοι είναι οι αθώοι; Και τρίτον, πού ξέρουμε αν ο γιατρός δεν είναι ο Ιντιάνα και θα μας βοηθήσει; Ή οτι δεν έχει τη νεκροφάνεια των πολιτών που ακόμα δεν έχει παιχτεί;

Δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο σημαντικό να γυρίσει ο Ιλιασο, συγγνώμη.
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Γεια σας. Χαίρομαι που επέστρεψα και ελπίζω να μην απογοητεύσω τους πολίτες.

Τις τελευταίες μέρες που διάβαζα το παιχνίδι, έπεσε το μάτι μου πάνω σε 3 πράγματα. Το πρώτο είναι η περίεργη συμπεριφορά του Ικαρίωνα που έγινε ακόμα πιο περίεργη τώρα.Το δεύτερο είναι η συνεχής αντιπαράθεση μεταξύ Libertus και dimijim. Και το τρίτο είναι η εμμονή του ultraviolence να ψηφίζει Ηλία. Θεωρώ πως πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά τα 3.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:
α) Ικαρίωνα, γιατί άλλαξες τη συμπεριφορά σου;
β) Dimijim γιατί έχεις βάλει στον μάτι τον Libertus ήδη από την αρχή;
γ) Ούλτρα, γιατί ψηφίζεις συνέχεια Ηλία;

Ένα τελευταίο που θέλω να σχολιάσω,αφού ανέτρεξα στα ποστ του Φινέα, είναι τα θετικά σχόλια που έκανε για τον tsarachaf. Το κρατάμε αυτό, όχι ότι δείχνει κάτι. Απλά μια τροφή για σκέψη.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Εγώ τυμβωρυχια δεν βλέπω να σκάει και δεν μου αρέσει. :worry:

Επίσης, η πορνη δεν μπορεί να κοιμάται κάθε μέρα με το ίδιο άτομο.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top