Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf:
Ό,τι να ναι, όπου να ναι, όποτε να ναι. Ποστ μόνο για να πούμε ότι κάνουμε ποστ, χωρίς πραγματικό σχολιασμό ή ουσία. Λες κάτι που το είχες ξαναπεί και πέφτεις και σε αντίφαση, καθώς λες να μην ασχολούνται με το θέμα με τα λουλούδια και τις καρδούλες, αλλά αιτιολογείς την ψήφο σου με βάση αυτό. What gives?
Όλα σου τα ποστ έχουν αυτή την μορφή, κοινώς απλώς υπάρχουν, θα ψηνόσουν ας πούμε να πεις κάτι που να προσφέρει περισσότερο στην συζήτηση;




Να σαι καλά!! Δηλαδή αν τυχόν δεν μας το έλεγες εσύ, δεν θα το φανταζόταν κανένας... :eek:
Θα σχολιάσω αυτές τις παραθέσεις που αφορούν εμένα. Γενικά με την ειρωνεία δε τα πάω καλά και δε σκοπεύω να τη δεχτώ από κανέναν για οποίο λόγο και να την κάνει. Το αν θα ψηθω να πω κάτι παραπάνω θα το αποφασίσω εγώ οταν συλλέξω τις ανάλογες πληροφορίες. Αν δε σε (σας) καλύπτει ο τρόπος παιχνιδιού μου είσαι (είστε) ελεύθεροι να με ψηφίσεις (ψηφισετε).

Στο ζητούμενο. Αν πρόσεξες καλύτερα αυτό που έγραψα ψήφισα τη Συλβια όχι για τις καρδούλες και τα λουλούδια όσο για την αμηχανία που έδειξε όταν ξεκίνησε να μιλάει με το Δημήτρη. Μια αμηχανία που εμένα δε μου είναι γνώριμη. Είναι πιθανό να κάνω λάθος; ναι. Μπορώ να είμαι σίγουρος; όχι.

Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Τι χαμός; Μόνο ο Johnny έδωσε τέταρτη στον akikos. Τίποτα άλλο δεν έγινε. Ο Libertus απλώς σπατάλησε μια κάρτα του.
Και αφού πιστεύεις πως υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα στις ενέργειες των παικτών, περιμένω να κάνεις την έρευνά σου κι εσύ και να μας διαφωτίσεις με το τι θα βρεις. Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από άλλους.

Περιέγραψα πιο πάνω τι εννοώ με τη λέξη χαμός. Προφανώς και ο καθένας κάνει την έρευνα του προσπαθώντας να ενώσει τα στοιχεία που έχει δε διαφωνούμε σε αυτό.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πολύ κοντά στην προηγούμενη ψήφο που πήρε ο Libertus, έρχεται κι αυτό. Γιατί ξαφνικά θέλουν δύο άτομα να τον βγάλουν έξω; Και γιατί ο άκικος να επιλέγει να ακυρώσει ψήφο προς dimijim και όχι προς τον εαυτό του; Ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση, απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο σενάριο για αυτό.

Θα μπορούσε να είναι πόρνη που μπερδεύτηκε απ' το παιχνίδι, απ' τα μακροσκελή ποστ και από τις συζητήσεις για καρδιές, λουλούδια κλπ, οπότε τα ψιλοπαράτησε γιατί δεν καταλάβαινε χριστό. Μπορεί να θεώρεισαι από κάτι τον dimijim μαφιόζο και έπαιξε την κάρτα του σ' αυτόν δείχνοντάς του ότι είναι μαζί και θυσιάζοντας τον εαυτό του.


Μη κοροειδευομαστε ο ακικος ειναι κατα 99,9% οχι μαφιόζος (εύχομαι απλά να είναι ξενερωμενος γιατι αλλιώς θα λυπηθώ πολυ για τον τρόπο που επαιξε) Γενικα οταν ακυρωνεις ψηφου αλλου οταν εισαι και εσυ στη σεντρα και τα τελευταία λογια σου είναι ακαταλαβηστηκα ισως να μην ηθελες να παιξεις. Δε θα μου φαινόταν περιεργο να είναι ενας απογοητευμενος ΑΜ. Συνεπως ναι μεν διωξαμε κατα πασα πιθανοτητα μη μαφιόζο αλλά δε με πολύ πείραξε που αποχώρησε

Σ' αυτό το σημείο να πούμε ότι εφόσον δήλωσε συμμετοχή για το παιχνίδι, δεν έχει το δικαίωμα να είναι ξενερωμένος. Όταν δηλώνει να παίξει σε ένα παιχνίδι πρέπει να παίξει. Δεν παίζουμε μόνο αν πάρουμε τους ρόλους που μας αρέσουν. Παίζουμε όπως κι αν είναι, διότι αν δεν παίξουμε κρεμάμε τους συμπαίκτες μας και δείχνουμε ασέβεια προς τη ΣΕ που το διοργάνωσε όλο αυτό. Ξέρω ότι θεωρείται καθημερινή αντίδραση το να ξενερώσει κάποιος (λες άλλωστε ότι εύχεσαι ΑΠΛΑ να είναι ξενερωμένος) αλλά κακώς θεωρείται έτσι.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ας περάσουμε λίγο και σε σένα. Ρε φίλε θα τρελαθώ. Μας λες ότι μας έλεγες να πάμε σε διαφορετική ισοψηφία. Μας είχες πει ότι θεωρούσες τον akiko αθώο και πας και του ρίχνεις τέταρτη χαλώντας την πιθανή ισοψηφία και ψηφίζοντας έναν που τον έλεγες αθώο. Πες μου έναν λόγο που δεν ψήφισες τον Indiana για τον οποίο είπες ότι δεν σου κίνεισαι τόσο την περιέργεια αλλά ήταν σιωπηλός ενώ ο akikos απλώς τρόλαρε. Πήγαινέ το μια ισοψηφία ή ψήφισε το άτομο που θες π.χ. Έμιλυ, για να την ανεβάσεις. Τι μου ρίχνεις τέταρτη ψήφο σε έναν που θεωρείς αθώο;

Και εσύ φίλε πώς βοήθησες να μην τη γλιτώσουν; Ψήφισες Confy; Ψήφισες Physiognomist; Ψήφισες ακίκο. Ακόμη και την Έμιλυ που είχε δύο ψήφους με τη δική σου και θα μπορούσε να φάει καμιά ξεκάρφωτη τρίτη από κάποιον, την έβγαλες απ' τον κίνδυνο. Πέρα απ' αυτά συμφωνώ και στα τρία άτομα της τριάδας που βάζεις.

Για την 1η παράγραφο: Εριξα 4η ψήφο στον άκικο στο 1ο λεπτό της παράτασης για να έχετε όλοι άπλετο χρόνο να αλλάξετε ψήφο και να πάμε σε διπλή ισοψηφία. Αν ήθελα να βγάλω στα μουλωχτά άκικο θα τον ψήφιζα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν χάλασα καμιά ισοψηφία. Τόσοι παίκτες ήταν μέσα και κανείς δεν έκανε τίποτα για να πάμε σε ισοψηφία. Η ψήφος μου πριν ήταν στην Εμιλυ και κανείς δεν την ψήφιζε.

Για την 2η παράγραφο: Ψήφισα και Κομφι και Εμιλι. Φυσιο δεν είχε νόημα γιατί δεν είχε ψήφους. Ωστόσο και εγώ τον θεωρώ ύποπτο και πιστεύω ότι θα ήταν καλό να πάμε προς αυτόν. Το πως θα βοηθούσε η Εμιλυ να πάρει 3 ψήφους και να έχουμε 4πλη ισοβαθμία δεν ξέρω. Αν ήθελες τόσο ισοψηφία θα μπορούσες και εσύ να αλλάξεις την ψήφο σου και να την πας στον Libertus πχ ή και σην Εμιλυ όταν την είχα εγώ πάνω της. Και τι έκανες; Τίποτα. Δεν βλέπεις ότι οι άλλοι είναι πολύ παθητικοί; Νομίζω ήμασταν οι μοναδικοί 2 παίκτες που ζητήσαμε να πάμε σε διαφορετική ισοψηφία και κανείς δεν μας ακολούθησε, όταν ζητήσαμε να αφήσουμε τον άκικο ο άκικος απέκτησε ξαφνικά άλλες 2 ψήφους και για την 3η ισοβαθμία εξήγησα ήδη ότι θεωρώ ότι ήταν λανθασμένη εξ αρχής. Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου στον Indiana όταν Εμιλυ και Physio έχουν δείξει τόσα παράξενα σημάδια. Ειδικά ο δεύτερος ήταν σε φάση ψηφίζω Indiana, μετά γράφεις ότι ψηφίζεις Indiana για να δεις αν θα αλλάξει ψήφο ο Physio, αυτός την αλλάζει(!) (ενω έκανες αυτό το ιδιαίτερο remark) και μετά που του γράφει ο Καραντακος ότι δεν έχει νόημα αυτό που έκανε λέει ναι δίκιο έχετε.

Αυτό που κάνεις εδώ δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Οκ, θεωρείς ότι ο άκικος είναι αθώος μεν, αλλά προτιμάς να μείνει μέσα ο Libertus. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ήταν και ο Indiana Jones στην ισοψηφία. Συνεπώς θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον, εφόσον πήγε έτσι, να την άφηνες να εξελιχθει, αντί να πας να κάνεις τον ήρωα, για να φανεί, αν θα πάει κάποιος να σώσει κάποιον τελευταία στιγμή. Και όχι το σκεπτικό που ανέλυσες μετά, δεν με καλύπτει, σόρρυ.
Τι δεν σε κάλυψε ακριβώς; Για την απόφαση μεταξύ akiko και libertus η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα, αλλά επαιξε ρόλο ότι βρήκα υπερβολικά παράξενη την κάρτα που έπαιξε ο άκικος. Μου έχει μείνει στο κεφάλι, πως το λένε.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,019 μηνύματα.
Επειδή βιάζομαι και δεν έχω χρόνο για παραθέσεις. Ικαριονα, μπορείς αν θες να με θεωρείς υποπτη, αλλά αυτά που ρωτάς τα έχω απαντήσει: στην ώρα της ψηφοφορίας θεωρούσα όσους είχαν τις περισσότερες ψήφους αθώους, οπότε δεν έβρισκα λόγο να δώσω άλλη ψήφο ώστε να ισοψηφισουν 3-4 αθώοι μαζί. Οι ισοψηφιες βοηθάνε αν έχει μπλεχτεί μέσα και κάποιος κακος που τη στιγμή εκείνη κατά τη γνώμη μου δε συνέβαινε. Οπότε, μεταξύ των αθώων κι επειδή να βρίσκαμε ξαφνικά μαφιόζο από επιφοίτηση αποκλειόταν, προτίμησα να φύγει ο ακικος που τρολαρε. Και κόβω το κεφάλι μου ότι ο ακικος ακύρωσε την ψήφο προς dimijim απλά γιατί δεν είχε ιδέα πώς παίζεται η κάρτα και για κανέναν βαθύτερο λόγο που ψάχνετε. Ο άνθρωπος είναι τρολ και φάνηκε από τα ακαταλαβιστικα που έλεγε ότι δεν ήξερε καν τους κανόνες. Αυτά για τώρα, καλημέρα σας.
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Είπα ότι για τους τέσσερις πρώτους είμαι 99% σίγουρος, για σένα λέω ίσως. Από μνήμης παρέθετα ονόματα, όπως είπα.





Θα παίξω προς το παρόν με σένα ως αθώα. Έχεις κάνει δυο πολύ καλά ποστ προσθέτοντας πράγματα που δεν είχαν προσέξει άλλοι και που είναι υπέρ των αθώων. Κάνεις και κάποια ασήμαντα μικρολάθη σε αυτά που λες, πράγμα που δείχνει ότι δεν είσαι μιλημένη. Όσο για τον Ultra έχει ανεβάσει δύο τραγούδια μέχρι στιγμής (με εξαίρεση το πρώτο instrumental) στα οποία το ένα λέει:

synthesize me
make me your love and hate machine
and i can serve you better

και στο άλλο:

I have a friend
I've never seen
He hides his head
inside a dream
Someone should call him
And see if he can come out
....
But only love
can break your heart

Το πρώτο λέει ότι μπορεί να υπηρετήσει κάποιον καλύτερα και το δεύτερο ότι έχει κάποιον φίλο που δεν έχει δει και κάποιος πρέπει να τον καλέσει για να δει αν θα εμφανιστεί. Και μάλιστα το σημαντικότερο κατ' εμέ είναι οι αναφορές στην αγάπη. Πολλή αγάπη έπεσε φίλε Ultra. Αγάπη και καρδιές. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίες τις αναφορές σε αγάπη και καρδιά. Σαν να ψάχνει σήμα ή σαν να δείχνει σε ΔΑ που να ψάξει. Τον έχω στους κακούς.



1) Όλα πήγαν πολύ smoothly στην ψηφοφορία επειδή βοήθησες κι εσύ. Πήγες και έριξες τέταρτη στον akikos βοηθώντας να βγει πιο εύκολα και απομακρύνοντάς τον από τις ισοψηφίες στις οποίες βρισκόταν. Τώρα λες ότι περιμένεις απ' τους σιωπηλούς να μιλήσουν αλλά όταν προσπαθούσα να σε παροτρύνω να έρθεις να ψηφίσουμε σιωπηλούς για να κόψουμε κινήσεις, επέμενες να βγάλεις akiko. Κάτι δεν μ' αρέσει στον τρόπο που παίζεις και σε έχω προς το κακό.

2) Κατηγορείς τους αφανείς και λες ότι ίσως να έβαζες μέσα και τον Physiognomist. Τι ίσως; Και τι είπε ο Physiognomist; Τίποτα δεν έχει πει. Είναι ο κατεξοχήν αφανής. Μ' αρέσει που λες ότι είπε κάτι αλλά όχι σημαντικό. Ψήφισε χωρίς δικαιολόγηση Indiana, με το που ψήφισα Indiana με ψήφισε και μετά ξαναάλλαξε σε Indiana. Πολλά είπε, θα πάθει τίποτα.




Τι χαμός; Μόνο ο Johnny έδωσε τέταρτη στον akikos. Τίποτα άλλο δεν έγινε. Ο Libertus απλώς σπατάλησε μια κάρτα του.
Και αφού πιστεύεις πως υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα στις ενέργειες των παικτών, περιμένω να κάνεις την έρευνά σου κι εσύ και να μας διαφωτίσεις με το τι θα βρεις. Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από άλλους.





Για διαφώτισέ με. Θέλω να πεις συγκεκριμένα ποιες θεωρίες του Ικαρίονα θεωρείς παρανοϊκές και ότι αποπροσανατολίζουν. Περιμένω παραθέσεις σε ποστ και επιχειρήματα που θα δείχνουν ότι αποπροσανατολίζουν.





Είσαι εξαφανισμένη όλη μέρα, δεν έχεις συμβάλλει σε τίποτα, απ' τα λίγα που λες φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καν όλα τα ποστ (λες ότι στο τελευταίο πεντάλεπτο η κατάσταση ήταν χαοτική ενώ δεν ήταν, λες ότι ήταν να φύγει ο Libertus ενώ δεν ήταν να φύγει κάποιος συγκεκριμένα και λες ότι έφυγε τελικά ο ακίκος παρά την ακύρωση ψήφου που έβαλε, την οποία την έβαλε στον dimijim και όχι στον εαυτό του). Όλα αυτά που λες είναι άστοχα. Και απ' όλα όσα έχουν γίνει ψηφίζεις Ικαρίονα γιατί η υπερανάλυση στον λόγο μου σε βάζει σε υποψίες. Δεν φτάνει που συγκεντρώνω πόσα πράγματα για να σας βγάλω απ' τον κόπο να ψάχνετε μετά, φαίνεται και ύποπτο. Θα ήθελα να σου ρίξω δεύτερη για να φεύγεις αλλά προέχουν άλλοι. Ίσως σε ψηφίσω αν μαζέψεις πολλές κι αν μαζί σου είναι να βγει κάποιος που θα προτιμώ να μην βγει.


Από υποψήφιους κακούς ρόλους έχω καταλήξει στους εξής: Physiognomist, Ultraviolence, Indiana, Emilouko, Marjorie και Tsarachaf. Είναι και οι πιο σιωπηλοί γενικότερα. Ναι ξέρω μπορεί να έχουν δουλειές και έλλειψη χρόνου αλλά και πάλι παραμένει το ότι είναι οι πιο σιωπηλοί. Κρύβεται σίγουρα παραπάνω από ένας κακοί ρόλοι στην εξάδα τους. Aπό αυτούς 100% υπάρχει ένας κακός ρόλος ανάμεσα σε Physiognomist και Indiana. Δεν γίνεται να είναι και οι δυο αθώοι σε κανένα δυνατό σύμπαν. Λόγους έχω δώσει σε προηγούμενα ποστ αλλά είναι και τα δύο πιο ήσυχα άτομα, που κανείς δεν τα αναφέρει ούτε τα κατηγορεί πολύ, που δεν ακούγονται, που δεν παίρνουν μέρος σε διαμάχες με καρδιές και λουλούδια προσπαθώντας να μην εμπλακούν σε κάτι που θα εγείρει υποψίες πάνω τους, που δεν σχολιάζουν τίποτα ουσιαστικό για το παιχνίδι και ένα σωρό άλλοι λόγοι, δηλαδή και ο ένας αθώος να είναι απ' αυτούς, αν τους βγάλουμε βγαίνει σίγουρα ένας κακός. Ultraviolence θεωρώ επίσης κακό, δεν με πείθει με τίποτα το ότι τα τραγουδάκια και οι αναφορές σε αγάπες, καρδιές, φίλους που δεν είδαμε ακόμη και πιστούς υπηρέτες ήταν διαβολική σύμπτωση. Πρέπει να βγει σε κάποια φάση. Emilouko ειπώθηκαν λόγοι. Έχουν διατυπωθεί υποψίες από κάμποσα άτομα εναντίον της και δεν είπε κάτι τόσο βοηθητικό πέρα απ' το ότι της φαίνεται τραβηγμένο το σενάριο του Comfortably. Marjorie, δεν συμμετέχει πολύ, δεν κατηγορείται πολύ, τα σχόλιά της δείχνουν ότι είτε δεν παρακολουθεί πολύ το παιχνίδι είτε επίτηδες λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Αλλά σ' αυτό το έρμο το παιχνίδι παίζει μόνο ένας ρόλος απλού πολίτη. Πόσοι πια να έχουν ξενερώσει ως απλοί πολίτες; Κάποιοι απ' αυτούς τους ''ξενερωμένους'' μπορεί να είναι άνετα μαφιόζοι, οι οποίοι γνωρίζοντας τη λύση του παιχνιδιού (αφού ξέρουν τους κακούς), δεν πολυπαρακολουθούν τόσο το τι λέγεται και απλώς δημιουργούν κύματα ή κατηγορούν άτομα χωρίς επιχειρήματα. Διότι για να βρεις επιχειρήματα πρέπει να διαβάσεις τι λέγεται.

Θα παίξω σήμερα με αθώους τη Cinefil, τον dimijim, τον Johnny, τον Libertus και ίσως τον iliaso. Δεν τους αθωώνω εντελώς αλλά έτσι όπως κινήθηκε το παιχνίδι μου κάνουν προς το παρόν για πολύ λιγότερο ένοχοι σε σχέση με άλλους. Αν προστεθούν κατόπιν πειστικά ενοχοποιητικά στοιχεία για κάποιον απ' αυτούς δεν θα έχω πρόβλημα να τον ψηφίσω. Άντε να υπάρχει ένας κακός ανάμεσά τους. Με το έως τώρα παιχνίδι πάντως θα μου φανεί πολύ περίεργο να υπάρχει μέσα σ' αυτούς παραπάνω από ένας κακός ρόλος.

Στους υπόπτους προσθέτω και Himela γιατί κάτι δεν μου αρέσει. Εύκολα αποφάσισε να φύγει ο akikos απομακρύνοντάς τον με τέταρτη ψήφο από τις υπόλοιπες ισοψηφίες, της έλεγα να κινηθούμε σε πιο αθόρυβους και επέμενε σε akiko και τώρα θέλει να κινηθεί σε πιο αθόρυβους. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά ενώ φαίνεται να παίζει σαν Himela που δεν αφήνει να της ξεφύγει τίποτα, μέχρι στιγμής της έχουν ξεφύγει πολλά. Π.χ. κατηγόρησε dimijim για καρδιά στην αρχή αλλά δεν ανέφερε τίποτε για τις 6 καρδιές του Comfortably που και λάθος θεωρία να είναι, θα περίμενα να το είχε αναφέρει.

Ερώτηση προς Libertus: θεωρείς ακόμη ότι ο φούρναρης του χωριού έριχνε δηλητηριώδεις ουσίες στο ψωμί;

Ερώτηση προς dimijim: Αλλάζεις ψήφο από Libertus σε Indiana. Δεν με ενδιαφέρει για τι το έκανες. Μετά όμως λες σε ένα σχόλιό σου παραπάνω ότι ήθελες να δημιουργήσεις ισοψηφία, ώστε κατόπιν να βοηθήσεις να φύγει ο Libertus. Δηλαδή αφαιρείς την ψήφο σου απ'τον Libertus για να βγάλεις κατόπιν Libertus; Κάπου σε χάνω.

Σχόλιο για περί συγκατοίκων: Επιτέλους σταματήστε αυτό το χαζό σενάριο. Δεν είναι συγκάτοικοι ο dimijim με τον akiko. Λέτε ένας έμπειρος παίκτης σαν τον dimijim να πει στον akikos ως συγκάτοικό του να σπαταλήσει τόσο γρήγορα μια απ' τις κάρτες τους, για να ακυρώσει ψήφο δική του (ενώ δεν κινδύνευε τόσο τότε και θα μπορούσε να ρίξει την ακύρωση στην παράταση αν έβλεπε πως κινδύευει) και φανερώνοντας τόσο γρήγορα τον ρόλο τους. Ο Dimijim που σκυλιάζει όταν βλέπει άτομα να φανερώνουν ρόλους; Ας σοβαρευτούμε. Ο akikos μπορεί να ήταν μόνο δυο φύλλα.

Περιμένω και απαντήσεις του Johnny στο προηγούμενο post μου που αναφέρθηκα σ' αυτόν.

Δε στο είπα για να σου τη σπάσω γιατί νομίζεις ότι έχω αυτό τον σκοπό...έχω εξηγήσει και ενημερωσει ότι δε θα είμαι και πολύ ενεργή για ένα διάστημα 3-4 ημερών πολλές φορές. Και μάλιστα το είχα αναφέρει πρίν καν ξεκινήσουμε ... μπορείς να ανατρέξεις κιόλας στο προηγούμενο θρεντ και να το δεις που το έχω αναφέρει.
Δε έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες για να διαβασω όλα τα ποστ αλλα και να γράψω αναλυτικά τη άποψη μου....
Έδωσα τη ψήφο μου σε εσένα γιατί βλέπω ότι υπεραναλυσες τα ριακτ τα ιμοτζι και μου κίνησε τη υποψία. Οι προθέσεις σου δε μπορώ να ξέρω αν είναι για βοήθεια η για μπλόφα.
Βέβαια ενδέχεται και εγώ να τη αλλάξω ....
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,796 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά

Θα παίξω προς το παρόν με σένα ως αθώα. Έχεις κάνει δυο πολύ καλά ποστ προσθέτοντας πράγματα που δεν είχαν προσέξει άλλοι και που είναι υπέρ των αθώων. Κάνεις και κάποια ασήμαντα μικρολάθη σε αυτά που λες, πράγμα που δείχνει ότι δεν είσαι μιλημένη. Όσο για τον Ultra έχει ανεβάσει δύο τραγούδια μέχρι στιγμής (με εξαίρεση το πρώτο instrumental) στα οποία το ένα λέει:

synthesize me
make me your love and hate machine
and i can serve you better

και στο άλλο:

I have a friend
I've never seen
He hides his head
inside a dream
Someone should call him
And see if he can come out
....
But only love
can break your heart

Το πρώτο λέει ότι μπορεί να υπηρετήσει κάποιον καλύτερα και το δεύτερο ότι έχει κάποιον φίλο που δεν έχει δει και κάποιος πρέπει να τον καλέσει για να δει αν θα εμφανιστεί. Και μάλιστα το σημαντικότερο κατ' εμέ είναι οι αναφορές στην αγάπη. Πολλή αγάπη έπεσε φίλε Ultra. Αγάπη και καρδιές. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίες τις αναφορές σε αγάπη και καρδιά. Σαν να ψάχνει σήμα ή σαν να δείχνει σε ΔΑ που να ψάξει. Τον έχω στους κακούς.
Καλά Ikarionas, έχεις φύγει χιλιόμετρα μπροστά..έχεις πάει σε άλλο πλανήτη. Εσύ δεν θεωρείς τίποτα τυχαία, δεν θα σε μάθουμε τώρα, αλλά καταντά εκνευριστικό όταν ο άλλος σου εξηγεί ότι δεν ισχύουν αυτά που λες και συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Αν ξαναγίνει αναφορά στα τραγούδια, θα τα πάρω και μάλιστα θα τα πάρω άσχημα. Τώρα για το αν τυχαίνει τα τραγούδια να έχουν ένα ρομαντικό αν θες περιεχόμενο, είμαι ένας romantic αν και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν όσον αφορά αυτό. Αλλά έτσι, να σου λυθεί η απορία. Πέρυσι που ήταν ιδιου περιεχομένου τα τραγούδια, γιατί δεν σε ενοχλούσε κι σε ενοχλεί τώρα;
Έχε με στους κακούς, no problem δεν θα'ναι η πρώτη φορά. Έχε και κανένα σοβαρό επιχείρημα όμως.
Όσο για το "πρέπει να βγει σε κάποια φάση", όχι ρε δεν πρέπει να βγω. Πας και δίνεις αφορμές στους μαφιόζους να ξεκινήσει κύμα εναντίον μου για βλακείες.
Δεν θα ασχοληθώ πάλι μ'αυτό, όπως κι για την πρώτη ψήφο.

Αρχική δημοσίευση από: Ikarionas
1) Όλα πήγαν πολύ smoothly στην ψηφοφορία επειδή βοήθησες κι εσύ. Πήγες και έριξες τέταρτη στον akikos βοηθώντας να βγει πιο εύκολα και απομακρύνοντάς τον από τις ισοψηφίες στις οποίες βρισκόταν. Τώρα λες ότι περιμένεις απ' τους σιωπηλούς να μιλήσουν αλλά όταν προσπαθούσα να σε παροτρύνω να έρθεις να ψηφίσουμε σιωπηλούς για να κόψουμε κινήσεις, επέμενες να βγάλεις akiko. Κάτι δεν μ' αρέσει στον τρόπο που παίζεις και σε έχω προς το κακό. Κάθεστε και μπλέκετε τα μπούτια σας σε μια θεωρία που δεν βγάζει καν νόημα κατά την γνώμη μου. Λες και άλλες χρονιές δεν βάζαμε emoticons, φέτος ενόχλησαν.Ikarionas μήπως σε συμφέρει τελικά να σταθούμε σ'αυτά; Τέτοιο μένος δεν το νιώθω.
Συγγνώμη, αυτό την καθιστά ύποπτη; Το ότι πήγε να βγάλει το τρολλ έξω; Δεν έδειξε διάθεση όχι για παιχνίδι, αλλά να διαβάσει τους κανόνες και τα ποστ. Τέτοιοι πολίτες δεν μας χρησιμεύουν κάπου.
Πες απλά ότι έχεις κολλήσει ακόμα στα λουλούδια και την υποπτεύεσαι. Ανάθεμα η ώρα που έγινε αναφορά σ'αυτά, πραγματικά.

Θα ψήφιζα τον ikarionas γιατί θεωρώ ότι τα σενάρια που κάνει αποπροσανατολίζουν, (άθελα ή μη). Δεν καταλαβαίνω πως μερικοί απ'αυτούς που λέει είναι σίγουρα μαφιόζοι, από την 1η κιόλας μέρα. *gling gling Palermo 43 gling gling 4 πολίτες εκτός εξαιτίας σου gling gling* .Aλλά για να πάρεις το ρίσκο να τον ψηφίσεις, πρέπει να'χεις το mentality για να αντέξεις το counterattack του.
Δεν πρόκειται να διώξω πολίτη παρά μόνο για να σώσω τον εαυτό μου, όπως πέρυσι στον πρώτο γύρο δηλαδή. Αν μερικοί έχετε τόσο βάσιμες υποψίες από τώρα, καλά κάνετε αλλά προτιμώ να δω κάτι τρανταχτό και να αποκωδικοποιήσω το παιχνίδι για να πάρω μέρος στις..mainstream ψήφους.

Οπότε θα ψηφίσω τον i_lie_us που δεν πιστεύω να ανέβει στις ψήφους καθώς δεν έχει καμία κατηγορία, εξού και η ψήφος. Αν για κάποιο λόγο ανέβει και είμαι εδώ μετά την δολοφονία, θα την αλλάξω.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,019 μηνύματα.
Στους υπόπτους προσθέτω και Himela γιατί κάτι δεν μου αρέσει. Εύκολα αποφάσισε να φύγει ο akikos απομακρύνοντάς τον με τέταρτη ψήφο από τις υπόλοιπες ισοψηφίες, της έλεγα να κινηθούμε σε πιο αθόρυβους και επέμενε σε akiko και τώρα θέλει να κινηθεί σε πιο αθόρυβους. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά ενώ φαίνεται να παίζει σαν Himela που δεν αφήνει να της ξεφύγει τίποτα, μέχρι στιγμής της έχουν ξεφύγει πολλά. Π.χ. κατηγόρησε dimijim για καρδιά στην αρχή αλλά δεν ανέφερε τίποτε για τις 6 καρδιές του Comfortably που και λάθος θεωρία να είναι, θα περίμενα να το είχε αναφέρει.
Εχμ τον Comfortably τον έχω ψηφίσει αν είδες. Τί να πω εκείνη την ώρα για τις καρδούλες, τα είχατε πει άλλοι και συμφωνώντας μαζί σας και θεωρώντας τις καρδούλες ύποπτες, μαζί με τους λόγους που έχω πει ήδη για τον comfortably, πάω και τον ψηφίζω.

Για την επιλογή του ακίκου τα έχω πει 3-4 φορές, δεν τα ξαναλέω.

Αν πρόσεξες καλύτερα αυτό που έγραψα ψήφισα τη Συλβια όχι για τις καρδούλες και τα λουλούδια όσο για την αμηχανία που έδειξε όταν ξεκίνησε να μιλάει με το Δημήτρη. Μια αμηχανία που εμένα δε μου είναι γνώριμη. Είναι πιθανό να κάνω λάθος; ναι. Μπορώ να είμαι σίγουρος; όχι.
Μα με συγχωρείς, αν κάνεις ένα ποστ καλωσορίσματος στο παιχνίδι και κάποιος σε πιάσει κι αρχίσει και σε στοχοποιεί, ό,τι ρόλο και αν έχεις, θα προσπαθήσεις να το αποφύγεις, αφού ξέρουμε οτι οι πρώτες ψήφοι αιτιολογούνται από τέτοια χαζά, τύπου α λουλουδάκι, α τραγουδάκι, α μού φάνηκες πολύ φιλικός με κάποιον, έγραψες πολλά ποστ, έβαλες κεφαλαία ενώ έπρεπε να βάλεις πεζά κλπ. Φυσικά δε θα ήθελα να τραβήξω την προσοχή πάνω μου, λογικό δεν είναι; Το λες και το ξαναλές, σκέψου λίγο. Εσύ θα ήθελες να πιάσεις κουβέντα και να στοχοποιηθείς στα πρώτα 20 ποστ του παιχνιδιού;
 
Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρα, Palermo ^^
click

Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL
2. Comfortably Smug
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela--> Comfortably Smug
6. i_lie_us --> Johnny15
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones
10. JKaradakov--> Marjoree26
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~
15. Physiognomist
16. tsarachaf
17. ultraviolence --> i_lie_us
18. Φινεύς

Ψήφοι:
1 Comfortably Smug
1 Ikarionas
1 i_lie_us
1 Johnny15
1 Marjoree26

Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Καλημερα σε όλους!

Εχω πει και προηγουμενες φορες οτι εχω διαβασει προηγουμενα παλερμο οποτε εχω μια σχετικα καλη αποψη για τις ικανοτητες του καθε παίκτη και τον τροπο που παιζει

Κατ απαιτηση του ικαριωνα περι του τι θεωρει παρανοϊκό το γεγονος οτι καθίσες και ανελθσες στιχους τραγουδιου απο ενα ατομο που σε καθε παλερμο που συμμετεχει μας στελνει τραγούδια και ενω δεν εχει ακομα αποδειχθει (μεχρι τωρα) οτι χρησιμοποιησε τα τραγουδια αυτα για να στειλει μηνύματα μου φαίνεται απιθανο

Δε νομιζω οτι πρέπει να επικεντρωθουμε τόσο πολύ στους αφανεις παικτες που δεν εζουν πολυμιλησει μεχρι τωρα. Προς το παρον πιστεύω οτι δεν εχουν πολυ ελεύθερο χρόνο και περιμενω να πουν κατι παραπανω. Προσωπικά πιστευω οτι αναμεσα στα σχετικα ανενεργα ατομα να κρυβεται 1 μαφιοζακι και για να γινω πιο ακριβης αναμεσα στα πρωτοεμφανιζομενα ανενεργα ατομα να κρθβεται ενας μαφιόζος.

Οι υπόλοιποι 3 μαφιοζοι κατ εμε κρύβονται αναμεσα σε ατομα που εχουν μια χλιαρή συμμετοχή και οταν μιλανε λενε γενικολογα ή απλα συνοψιζουν τι λένε οι άλλοι

Πραγματικα με προβληματιζει η συμμετοχή του libertus. Μου φαίνεται αδιανόητο πως το σημαντικότερο πραγμα που εχει πει ενας απο τους καλύτερους παλερμιωτες λιγο πριν τη 1η δολοφονία είναι για δηλητηριασμενα ψωμια. Προσωπικα δε νομιζω οτι ο libertus ειναι μαφιοζος, στη χειρότερη ΔΑ/πορνη.
Ψήφος στo libertus
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα κι από εμένα!

Θα το γράψω μια ακόμη φορά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Όσοι επιμείνετε να κάνετε τους "α εγω δεν κατάλαβα μάλλον είσαι ύποπτος" θα είστε τουλάχιστον ερωτηματικό για μένα.

1) Εγώ το ίδιος σας έλεγα να μην πάμε σε ισοβαθμία ακικου με dimijim λέγοντας οτι κανενας από τους 2 δε θα πρέπει να είναι προτεινόμενος για αυτό το γύρο.

2) Ο Ακικος, πρώτον δεν έχει διαβάσει τους κανόνες, και δεύτερον παίζει μια κάρτα η οποία τον βάζει στον τάκο. Ε σορρυ κιόλας, αλλά αν αυτό δεν είναι σημάδι ξενερωμένου παίκτη τότε δεν ξέρω τι είναι. Μηδενικη λογική σε ότι κάνει. Σε αυτό το σημείο ωστόσο περιμένω από τους υπόλοιπους πολίτες να αλλάξουν τις ισοβαθμίες

3) Δεν αλλάζει κάτι και ο dimijim ψηφίζει Indiana αντί να ψηφίσει κάποιον άλλον (πχ εγώ θα ψήφιζα έμιλυ).

Συνεπώς φτάνουμε στο 4) Πιστεύω ότι το λούσαμε ως πολίτες και δεν υπάρχει μαφιόζος μέσα σε αυτούς. Ε θεωρώ ότι τουλάχιστον είναι καλύτερο να φύγει ο άκικος που δεν συμβάλλει ούτε λίγο στο παιχνίδι, και οχι απλα δεν συμβάλλει αλλά έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη θέση ενώ θα μπορούσε να κρατήσει την κάρτα για να σωθεί.

Με αυτό το σκεπτικό θεωρώ ότι καλύτερα να φύγει ο άκικος και έτσι άλλαξα την ψήφο μου σε αυτόν. Τα τελευταία λογια του άκικου με επιβεβαιώνουν καθώς δεν μας λένε τίποτα, τουλάχιστον όχι σε μένα. ΑΚικο επισης ειναι Αζκαμπαν και όχι Αλκατράζ φορ φακς σεικ.

Όποιος δηλαδή σε υποψιάζεται είναι αυτόματα ύποπτος για σενα; Μήπως σε πιέσαμε λιγάκι και δεν σου άρεσε;

σχετικά με το 1) : λες για εκείνο το σχολιάκι ότι και μαφιόζος να είναι, βοηθάει στο παιχνίδι ας μείνει μέσα;
2) : ισοβαθμίες τελικά ανάμεσα σε ποιους παίκτες ήθελες; στους σιωπηλούς;

Και κάτι τελευταίο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες με παράξενες ενέργειες, πέρα από τον Libertus. Επικεντρωθείτε εκεί. Έχουν αναφερθεί και από μένα και από άλλους παίκτες. Επίσης αν ήμουν μαφιόζος, σκεφτείτε τα σενάρια με τα οποία θα έκανα αυτό που έκανα. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ πιθανό σενάριο που μαφιόζος θα έκανε αυτό που έκανα εγώ. Δηλαδή αν είμαι μαφιόζος, εκτέθηκα για να σώσω άλλο μαφιόζο, άρα στον 1ο γύρο έχετε βρει ήδη δυο μαφιόζους. Κλαπ κλαπ. Αυτονόητα δεν ξαναγράφω.

Όπως;

Γιατί ακριβώς θεωρούμαι ύποπτος; Το ακριβώς αντίθετο, ψήφισα βάσει ενστίκτου και όχι βάσει ρεύματος, αλλιώς θα ψήφιζα κάποιον από αυτούς που είχαν ήδη ψήφο αν με ενδιέφερε το ρεύμα. Ήταν πρώτος γύρος πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε; Εσύ που δε ψήφισες τυχαία όπως λες ήσουν 100% σίγουρη για την επιλογή σου; Πίστεύω ότι από αύριο θα είναι όλα πιο καθαρά !

Συμφωνώ να μην ακολουθείς το ρεύμα, ειδικά αν έχεις κάποια θεωρία (ή γνώση). Πώς γίνεται να είναι κάποιος 100% σίγουρος σε αυτό το παιχνίδι, πόσο μάλλον στον 1ο γύρο; Εγώ απλά είπα ότι το "είναι πρώτος γύρος-δεν ξέρω τίποτα- ψηφίζω στη τύχη- άρα είμαι αθώος- δεν με πείθει. Τουλάχιστον να έχεις μια βάση και ένα επιχείρημα. Ουκ ολίγες φορές αιτιολόγησα τη ψήφο μου, το πως θα κινηθώ σήμερα είναι άλλο ζήτημα...

Θα τα αραδιάσω εδώ γεγονότα και κάποιες σκέψεις μου, κυρίως για να τα δω συγκεντρωμένα και ο ίδιος.

Libertus #118 στο 4 akikos - 2 dimijim, αλλαγή από akiko -> dimijim και πάμε 3 akikos - 3 dimijim.
Υπεράσπιση ακικου, κατηγορία προς dimijim ή απλά επιδίωξη για ισοψηφία;

Melania #120 αναζήτηση οδηγιών ή απλά ερώτηση για να καταλάβει περισσότερο τον ακικο;

Johnny #122 δεν θεωρεί τον ακικο μαφία αλλά τον λέει και τρολλά. μεταξύ dimijim-akikos προκρίνει τον 1ο ως χρησιμότερο παίκτη

Comfy #123 παίρνει την ψήφο του από τη Μάρτζι και την πάει Libertus κάνοντας το 3 ακικος-ντιμιτζιμ-λιμπερτους.
Αν και γενικά για την ώρα παραμένει λιγομίλητος, διαμόρφωσε μία ισοψηφία που αν είναι στο συνασπισμό των πολιτών χωρίς καμία γνώση, εμένα με βρίσκει σύμφωνο.

Dimijim #125 δίνει η αναζητά κάποιο σημάδι με το 'παίξε λίγο ...μπάλα;' Θα μπορούσε. Θα μπορούσε και απλά να τη λέει στο Libertus επειδή δεν του αρέσει το παιχνίδι που κάνει.

και πάμε στο πιο σημαντικό ίσως κομμάτι,

akikos #130 Ξεκινάμε με την ψηφοφορία στο 3 όλα. Ακυρώνει την ψήφο του libertus σε dimijim και αλλάζει σε libertus. (σχεδόν εκδικητικό θα μπορούσες να το πεις). Ξέρει το ποιον τουλάχιστον ενός από τους δύο στα δικά μου μάτια και υπερασπίζεται/καταδικάζει κάποιον. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έπαιξε κάρτα γιολο-για να μην του μείνει στο χέρι, ειδικά από τη στιγμή που με εκείνη θα μπορούσε (έστω και πρόσκαιρα) να ανακουφιστεί ο ίδιος από ψήφους. Πηγαίνουμε στο 4 libertus - 3 akikos λοιπόν.

dimijim #135 Αφαιρεί ψήφο από libertus. Θα μπορούσε έτσι να τον υπερασπιστεί, θα μπορούσε και να προσπαθεί για ισοψηφία. Μεγαλύτερη περιέργεια προσωπικά έχω γιατί επελέχθη ο Indiana εξ' όσων είχαν 2 ψήφους για να λάβει την ψήφο του.
Μπορεί και τυχαία. Όπως και να 'χει, βλέπουμε και εδώ μια 'σύμπνοια' με τον akiko.

και η κανονική διάρκεια κλείνει με 3 όλα libertus-akikos-indiana

johnny #139 σχετικά νωρίς στην παράταση, αφαιρεί από emilouko και δίνει akiko. Ξέρει ότι η αλλαγή της ψήφου του δεν θα επηρεάσει αναγκαστικά το αποτέλεσμα, είμαστε νωρίς ακόμα. Ισοψηφία το βρίσκω δύσκολο να επιδιώκει, κυρίως να βρεθούν πιο κάτω libertus-indiana θα υποθέσω ότι θέλει. Πάμε στο 4 akikos - 3 libertus,indiana

libertus #140 όπως και να 'χει θέλει να σώσει τον κώλο και παίζει μία ακύρωση του στο :09 για να 'ναι σίγουρος ότι θα περάσει. Έτσι κλειδώνει το αποτέλεσμα σε 4-3-2.

akikos #148 υπονόηση σε νεκροφάνεια νιώθω, το θέμα είναι σε ποιο συνασπισμό από τους δύο την εκφράζει.
Επίσης "φυλακές αλκατράζ" και όχι φαντασματοχώρα; Ok, όπως το ερμηνεύσει κανείς.

(Ok, και που τα συγκέντρωσα δεν βοηθήθηκα ομολογώ).

Θα κρατήσω για την ώρα τη σύμπνοια dimijim-akikos. Θα τείνω πως ο akikos δεν ήταν μαφία, αλλιώς μιλάμε για θυσία μαφιόζου που για την ώρα μου φαίνεται τραβηγμένο, και θα τον θεωρήσω στη χειρότερη βοηθητικό ρόλο.
Κρατάω ακόμα στο νου μου, την αλλαγή του Καραντάκου από johnny σε akiko, θέλω να κοιτάξω τις επικοινωνίες τους περαιτέρω.

Θα ξαναδώ κάποια πράγματα κι όσα θα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα για να επανέλθω αργότερα.

Μάλλον τότε θα εννοείς ότι αναζητάω οδηγίες από όλους τους παίκτες του παλέρμο, γιατί αν δεν το έχεις προσέξει όλους τους ρωτάω κάτι. Αν δεν μπορείς τη διαφορά του προσπαθώ να βγάλω άκρη και να πιέσω ώστε να μιλάνε όλοι, με το ζητάω σήμα, είναι άλλο ζήτημα. Παρέλειψες τα πόσα ποστ που ρώταγα πίσω τον ακίκο πράγματα που τα γνόησε όλα εσκεμμένα. Επίσης, αν ζήταγα σήμα από τον ακικο, γιατί τον ψήφισα και ουσιαστικά συνέβαλα στο να βγει;

Wow πραγματικά χαμος στα τελευταία λεπτα της ψηφοφορίας. Κοινώς χαμός. Πιθανώς να υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα στις ενέργειες των παικτών.

Κρυμμένα μηνύματα όπως;
Αν θες πραγματικά να βοηθήσεις όπως ισχυρίζεσαι, μοιράσου τις σκέψεις σου μαζί μας.

Γειά σας παιδιά ειχα πει κιόλας στο προηγούμενο θέμα ότι δε θα μπαίνω πολύ συχνά στο διάστημα 29-01 .....
Πραγματικά η κατάσταση ήταν χαοτική στο τελευταίο 5 λέπτο από ότι βλέπω εκεί που ήταν ο libertus να φύγει έφυγε τελικά ο ακικος παρά τη ακύρωση ψήφου που έβαλε.
Τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκουν....
Θα υποβάλλω και εγώ τη ψήφο μου για τη ψηφοφορία της τρίτης στον ikarionas
Βλέπω μια μεγάλη υπεράναλυση στον λόγο του και με βάζει σε υποψίες ...

Η ακύρωση ψήφου δεν παίχτηκε για να σώσει τον ακίκο.. Δέχομαι την δικαιολογία ότι δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς αλλά η ασάφεια και το ότι έχεις μπερδέψει τόσο τα γεγονότα να ξέρεις, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Επίσης, ψηφίζεις τον Ικαρίωνα επειδή μιλάει πολύ...;

Σχετικά με τα πρώτα, τι συμπεράσματα έβγαλες τελικά εσύ από τη σημερινή ημέρα; Είναι ο ακίκος αθώος; Αν τελικά είναι, γιατί δεν άλλαξες την ψήφο σου στο τέλος της ψηφοφορίας;
Με ακούς, δε με ακούς; Το τι έκανα στην ψηφοφορία το εξήγησα εδώ. Όταν λες καλή κι αιτιολογημένη θέση, για ποιο πράγμα; Αν θες κάτι συγκεκριμένο πες μου.

Έχω αναπτύξει σε προηγούμενο ποστ τα σενάρια μου. Αθώος ή ένοχος ο ακίκο δεν συνέβαλε καθόλου στο παιχνίδι. Ενδιαφέρομαι περισσότερο να ανακαλύψω αν και μήπως τελικά χτες τη γλίτωσες εσύ ή ο Χάρης (ή και οι 2; ) ή αν ήμασταν πραγματικά τόσο άτυχοι που πέσαμε σε 3 πολίτες και η μαφία έτριβε τα χέρια της.

ΥΓ θα κατηγορηθω για εμμονικος αλλά δε μου άρεσε η στάση της Συλβιας στο #137. Προσπαθεί να υπενθυμίσει ότι εσύ dimijim ψήφισες τον Libertus για πλάκα (λες και οι υπόλοιπες ψηφοι σώθηκαν με σοβαρά κριτήρια ξέρω γω) και ειναι φανερή η ανησυχίας της για τυχουσα αποχώρηση του. Δεν είναι αυτο κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί; Αν και κατά πόσο υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των 2;

Εγώ συμφωνώ με την παρατήρηση, ειδικά όταν αλληλοψηφίστηκαν με την ίδια ακριβώς "δικαιολογία" (τα έχω παραθέσει παραπάνω).

@JKaradakov & Melania
Είναι αλήθεια και μου έχει τονιστεί και σε αλλά παιχνίδια ότι συνηθίζω να κάνω περιγραφικά/ανούσια/για κάποιους κουραστικά posts χωρίς να παίρνω αναγκαστικά μέρος σε κάποια θεωρία.
Και δεν το αμφισβήτησα και ποτέ η αλήθεια είναι. Προσωπικά, περισσότερο χρήσιμο φαίνεται και σε μένα να εκθέτω-παραθέτω γεγονότα που μπορεί κάποιος άλλος παίκτης να μην παρατήρησε, παρά να κατασκευάζω εύκολα λίστες υπόπτων ενώ δεν έχω γνώση.

Κάπως έτσι θα κυμανθεί και αυτό το ποστ μου. Θα επισημάνω κάποια πράγματα που είδα στα οποία δεν βρίσκω αναγκαστικά κάτι το εξόφθαλμα ύποπτο, αλλά θα μοιραστώ και τις σκέψεις μου στο τέλος.
Μπορεί να καταλήξω εμμονικός-παρανοικός αλλά κατά τη σύνταξη του προηγούμενου ποστ μου και συγκεκριμένα αυτών των κομματιών



άρχισα να ψάχνω το θέμα προς τα πίσω. Οι παρατηρήσεις μου, είναι οι εξής (σε bold τα κομμάτια που πήγε το μάτι μου -και το ctrl-F- δεν γίνεται να κάνω inception παράθεσης, άρα βάζω τα original links):

JKaradakov #67: Ahm... What? @Libertus
Μελανία #71: Ι'm sorry what @Libertus

Φινεύς #72:


JKaradakov #78: Μέσα σε 30min 2 ψήφοι στον Johnny... @ πουθενά ουσιαστικά

akikos #80:


JKaradakov #81: Again... What? @akikos

dimijim #92: Μελανία... τυπικά @Μελανία

JKaradakov #94:



Libertus #98:

@JKaradakov. Συνολικά παραθέτει Μελανία/Indiana/dimijim (4 άτομα).

Μελανία #114:

αναφερόμενη στον akiko, απαντώντας σε emilouko

akikos #119: Αξιοποιήστε καλύτερα τη ψήφο σας... @αυτούς που τον ψήφισαν
Μελανία #120: Προς τα που;;; @akikos

johnny #122:


Comfy #123: (Τίποτα συγκεκριμένο, απλά το 'μεγάλη καραβάνα' μου θύμισε μία άλλη αργκώ έκφραση που αρχίζει από μεγάλη και τελειώνει σε άνα)

dimijim #125:



Μελανία #157:


Και κάπου εδώ τελειώνω την παράθεση.

Ο λόγος της παράθεσης είναι ότι με το κομμάτι που έγραψα στο προηγούμενο μου post ένιωσα να παίζονται σινιάλα και άρχισα να βλέπω από την αρχή και πάλι το thread.
Η αλήθεια είναι στην πορεία χάθηκα λίγο και δεν γίνεται να εμπλέκονται 12-πόσα είναι παραπάνω- άτομα σε σινιάλα, κάποια προφανώς θα είναι και θόρυβος.

Συνοπτικά έχω 4 μηνύματα από JKaradakov και Μελανία, 2 από akiko και dimijim, 1 από johnny, comfy, Φινευς.

Ως πιο σημαντικά από τα παραπάνω θεωρώ τα Libertus #98, Μελανία #114, akikos #119, Μελανία #120, johnny #122, dimijim #125.

Η (τραβηγμένη, και σε επίπεδα ικαρίωνα ίσως) θεωρία μου γενικότερα είναι ότι έγινε προσπάθεια από μέλη μαφίας να επικοινωνήσουν στους βοηθητικούς ρόλους από ποια μέλη αποτελούνται και ότι υπάρχουν μέλη συνασπισμού μαφίας στα παρακάτω:
(Johnny, JKaradakov, dimijim, Μελανία, Libertus, akikos, Emilouko, tsarachaf, comfy, Φινευς) (με φθίνουσα σειρά μαφιόζων προς βοηθητικούς αλλά κλειδωμένες αυτές τις δύο θέσεις).

Ο λόγος που θεωρώ βοηθητικούς ρόλους τον Libertus και τον akikos, είναι πως σε αυτό το σενάριο φαίνεται να ψάχνονται και να περιμένουν επιβεβαιώσεις. Αν αναλογιστούμε ότι ο akikos έφυγε (είχε κάψει και μία κάρτα προ λήξης κανονικής διάρκειας) θα θεωρούσα ότι είναι ΔΑ καθώς μου φαίνεται σημαντικότερη η πόρνη για τη μαφία.
Πέραν τούτου, στο akikos #80 φαίνεται να ψάχνει δολοφόνους και αναφέρει το ρήμα αντιστρέφω (ιδιότητα ΔΑ).
Να ξέχασε ως πρωτάρης ότι η μαφία τον γνωρίζει ενώ εκείνος όχι; Θα μπορούσε.

Εγώ λοιπόν γι αύριο θα κινηθώ στην παραπάνω λίστα και θα ψηφίσω και από τώρα μιας που έχουμε νεκρό χρόνο.

Η ψήφος μου θα πάει για την ώρα σε Johnny15
γιατί πέραν του ότι συμμετέχει στο παραπάνω σενάριο, όπως είπα και μέσα στη μέρα μου έκανε εντύπωση που ο JKaradakov του αφαίρεσε ψήφο με το που απέκτησε 2η.
Θα μπορούσα να αλλάξω και σε Μελανία ή JKaradakov αναλόγως πως θα κινηθεί η ψηφοφορία.

Αν το σκεπτικό μου είναι παρατραβηγμένο, θα φανεί τις επόμενες ώρες-μέρες i guess. Αντίστοιχα αν έχει κάποια βάση, κάπως θα φανεί.
Για την ώρα δεν βρίσκω να πιαστώ από κάτι άλλο.

Καληνύχτα Παλέρμο!


Με το που πόσταρα είδα το νοτιφικέισο σου tsarachaf μου.
Αρχικά να επισημάνω ότι δεν μου αρέσει να μου εκφράζεσαι με τόση ένταση. (Αυτές οι εντάσεις μεταξύ άλλων με έχουν κάνει να μην έχω την ίδια θέρμη σε σχέση με παλαιότερα για το παιχνίδι).
Στη συνέχεια να πω ότι βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι που κάποιος-κάποτε, θα κάνει σεντόνι και ποστ που θα φανεί είτε ανούσιο σε κάποιον είτε περιγραφικό.
Εμένα, είτε το πιστεύεις είτε όχι, με βοηθάνε (τα ίδια μου τα ποστ, όσο τα συντάσσω, άλλο που μπορεί να έχουν συνταχθεί παρόμοια μέχρι να τα ποστάρω). Αν κάποιον δεν τον βοηθάνε, καλώς.
Θεωρία θα παρουσιάσω (αν θέλω, αν το θεωρώ ασφαλές και θεωρώ ότι θα βοηθήσει κάπου) όταν την έχω αναπτύξει.
Όταν αυτό δε συμβαίνει μπορεί να παίρνετε περιγραφές. Αν υπάρχει διαφωνία, καλώς, ας εκφραστεί. Αλλά αν ορθώς διέκρινα κάποια ένταση στον τόνο σου, με απογοητεύεις. (και δεν θα ήθελα να φύγω με πικρή εικόνα από το πιθανώς τελευταίο μας παλέρμο).

Εξέτασε το παραπάνω ποστ μου λοιπόν. Θα υποθέσω ότι δεν είναι όσο περιγραφικά είναι άλλα.
Τον υπόλοιπο δεν σε διάβασα, το πρωι αυτά.

Έχω μπερδευτεί με το συλλογισμό σου. Τελικά προς τα που έκανα σινιάλα και με ποιον προσπαθώ να επικοινωνήσω;

#114: απαντάω σχολιάζοντας λόγια του ίδιου του ακίκο. Τον κατηγορώ και μετά ζητάω το σινιάλο του ;;;

Θέλω να ψηφίσω πριν την δολοφονία.. η ψήφος μου προς το παρόν πάει σε Johnny15 γιατί από χθες διακρίνω μια ασυνέχεια στον λόγο του, και άμα ζω μετά την δολοφονία ενδέχεται να αλλάξω. Προς το παρόν διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τον ίδιο, γιατί πιο πολύ με μπερδεύει παρά με βοηθάει.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,019 μηνύματα.
YΓ θα κατηγορηθω για εμμονικος αλλά δε μου άρεσε η στάση της Συλβιας στο #137. Προσπαθεί να υπενθυμίσει ότι εσύ dimijim ψήφισες τον Libertus για πλάκα (λες και οι υπόλοιπες ψηφοι σώθηκαν με σοβαρά κριτήρια ξέρω γω) και ειναι φανερή η ανησυχίας της για τυχουσα αποχώρηση του. Δεν είναι αυτο κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί; Αν και κατά πόσο υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των 2;
Εγώ συμφωνώ με την παρατήρηση, ειδικά όταν αλληλοψηφίστηκαν με την ίδια ακριβώς "δικαιολογία" (τα έχω παραθέσει παραπάνω).


Μελανία, με ποια παρατήρηση συμφωνείς; Γιατί νομίζω οτι εσύ μιλάς για libertus και dimijim που αλληλοψηφίστηκαν, ενώ ο iliaso μιλάει για σύνδεση μεταξύ εμού και του libertus (αν κατάλαβα καλά). Το "Αν και κατά πόσο υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των 2;" πάει για μένα και τον Λίμπερτους. Γιατί εγώ δεν ψήφισα ποτέ ούτε λίμπερτους ούτε dimijim. Αν κάνω λάθος, ας μας το εξηγήσει ο iliaso.

Δε νομιζω οτι πρέπει να επικεντρωθουμε τόσο πολύ στους αφανεις παικτες που δεν εζουν πολυμιλησει μεχρι τωρα.

Προσωπικά πιστευω οτι αναμεσα στα σχετικα ανενεργα ατομα να κρυβεται 1 μαφιοζακι
Μάλιστα. Οπότε να μην ασχοληθούμε με σιωπηλούς, αλλά σε σιωπηλούς κρύβεται ένας μαφιόζος. Οπότε να μην προσπαθήσουμε να βρούμε τον μαφιόζο, αυτό μας λες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Η (τραβηγμένη, και σε επίπεδα ικαρίωνα ίσως) θεωρία μου γενικότερα είναι ότι έγινε προσπάθεια από μέλη μαφίας να επικοινωνήσουν στους βοηθητικούς ρόλους από ποια μέλη αποτελούνται και ότι υπάρχουν μέλη συνασπισμού μαφίας στα παρακάτω:
(Johnny, JKaradakov, dimijim, Μελανία, Libertus, akikos, Emilouko, tsarachaf, comfy, Φινευς) (με φθίνουσα σειρά μαφιόζων προς βοηθητικούς αλλά κλειδωμένες αυτές τις δύο θέσεις).

Ο λόγος που θεωρώ βοηθητικούς ρόλους τον Libertus και τον akikos, είναι πως σε αυτό το σενάριο φαίνεται να ψάχνονται και να περιμένουν επιβεβαιώσεις. Αν αναλογιστούμε ότι ο akikos έφυγε (είχε κάψει και μία κάρτα προ λήξης κανονικής διάρκειας) θα θεωρούσα ότι είναι ΔΑ καθώς μου φαίνεται σημαντικότερη η πόρνη για τη μαφία.
Πέραν τούτου, στο akikos #80 φαίνεται να ψάχνει δολοφόνους και αναφέρει το ρήμα αντιστρέφω (ιδιότητα ΔΑ).
Να ξέχασε ως πρωτάρης ότι η μαφία τον γνωρίζει ενώ εκείνος όχι; Θα μπορούσε.

Εγώ λοιπόν γι αύριο θα κινηθώ στην παραπάνω λίστα και θα ψηφίσω και από τώρα μιας που έχουμε νεκρό χρόνο.

Η ψήφος μου θα πάει για την ώρα σε Johnny15
γιατί πέραν του ότι συμμετέχει στο παραπάνω σενάριο, όπως είπα και μέσα στη μέρα μου έκανε εντύπωση που ο JKaradakov του αφαίρεσε ψήφο με το που απέκτησε 2η.
Θα μπορούσα να αλλάξω και σε Μελανία ή JKaradakov αναλόγως πως θα κινηθεί η ψηφοφορία.

Αν το σκεπτικό μου είναι παρατραβηγμένο, θα φανεί τις επόμενες ώρες-μέρες i guess. Αντίστοιχα αν έχει κάποια βάση, κάπως θα φανεί.
Για την ώρα δεν βρίσκω να πιαστώ από κάτι άλλο.

Καληνύχτα Παλέρμο!


Με το που πόσταρα είδα το νοτιφικέισο σου tsarachaf μου.
Αρχικά να επισημάνω ότι δεν μου αρέσει να μου εκφράζεσαι με τόση ένταση. (Αυτές οι εντάσεις μεταξύ άλλων με έχουν κάνει να μην έχω την ίδια θέρμη σε σχέση με παλαιότερα για το παιχνίδι).
Στη συνέχεια να πω ότι βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι που κάποιος-κάποτε, θα κάνει σεντόνι και ποστ που θα φανεί είτε ανούσιο σε κάποιον είτε περιγραφικό.
Εμένα, είτε το πιστεύεις είτε όχι, με βοηθάνε (τα ίδια μου τα ποστ, όσο τα συντάσσω, άλλο που μπορεί να έχουν συνταχθεί παρόμοια μέχρι να τα ποστάρω). Αν κάποιον δεν τον βοηθάνε, καλώς.
Θεωρία θα παρουσιάσω (αν θέλω, αν το θεωρώ ασφαλές και θεωρώ ότι θα βοηθήσει κάπου) όταν την έχω αναπτύξει.
Όταν αυτό δε συμβαίνει μπορεί να παίρνετε περιγραφές. Αν υπάρχει διαφωνία, καλώς, ας εκφραστεί. Αλλά αν ορθώς διέκρινα κάποια ένταση στον τόνο σου, με απογοητεύεις. (και δεν θα ήθελα να φύγω με πικρή εικόνα από το πιθανώς τελευταίο μας παλέρμο).

Εξέτασε το παραπάνω ποστ μου λοιπόν. Θα υποθέσω ότι δεν είναι όσο περιγραφικά είναι άλλα.
Τον υπόλοιπο δεν σε διάβασα, το πρωι αυτά.
Κάτσε λίγο ρε συ.

Λες ότι ο πρωτος στην λιστα για την μαφία σου είναι ο Johnny, δεύτερος εγώ και εβδομη η Εμιλουκο την οποία χθες ψήφισες κιόλας. Και την Εμιλουκο την ψήφισε και ο Johnny χθες. Θες να μου πεις δηλαδή ότι τρεις απο τους πιθανους μαφιοζους σου αλληλοψηφίζονται και μάλιστα εχθες μέσα σε 30 λεπτά δυο απο αυτούς ψήφισαν τον ίδιο και έστειλαν τον νουμερο έναν ύποπτό σου σε ισοψηφία; Εξηγησέ το μου λίγο αυτό.

Επειδή θεωρώ ότι μετά απο αυτό το ποστ κάτι περίεργο συμβαίνει με εσένα, αλλαγή ψήφου σε i_lie_us και βλέπουμε στην συνέχεια.

Επίσης προσθήκη στο προηγουμενο μου ποστ και αναεφερόμενος προς τον Ηλία, η Μελανία (4η στην σειρά για μαφία) μολις ψήφισε τον Johnny φλερνοντας τον στις 2 ψήφους και τον τσιγκλάει συνεχόμενα απο εχθές.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Μελανία, με ποια παρατήρηση συμφωνείς; Γιατί νομίζω οτι εσύ μιλάς για libertus και dimijim που αλληλοψηφίστηκαν, ενώ ο iliaso μιλάει για σύνδεση μεταξύ εμού και του libertus (αν κατάλαβα καλά). Το "Αν και κατά πόσο υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των 2;" πάει για μένα και τον Λίμπερτους. Γιατί εγώ δεν ψήφισα ποτέ ούτε λίμπερτους ούτε dimijim. Αν κάνω λάθος, ας μας το εξηγήσει ο iliaso.

Α κάτσε. Δεν ξέρω πως το εννοούσε ο Ιλιασο (κατά πάσα πιθανότητα και με βάση όπως το θέτεις εσύ εννοεί ότι εσύ ψήφισες ακίκο για να σώσεις λίμπερτους), εγώ όμως εννοούσα ότι μου έκανε εντύπωση που έκανες αυτό το σχόλιο ενώ είχαν αλληλοψηφιστεί με την ίδια ακριβώς "δικαιολογία". Δηλαδή δεν μπορείς να σχολιάζεις τη ψήφο του ντιμιτζιμ που όντως ήταν ράντομ στην αρχή (ότι ας πούμε την έκανε στην αρχή και ξαφνικά ο Χάρης βρέθηκε στη κορυφή) και να μην σχολιάζεις την ψήφο πίσω του Λίμπερτους πολύ κοντά στην ψηφοφορία με την ίδια ακριβώς δικαιολογία (για την φιλοξενία στο Παλέρμο). Εγώ αυτό εννοώ.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,019 μηνύματα.
Α κάτσε. Δεν ξέρω πως το εννοούσε ο Ιλιασο (κατά πάσα πιθανότητα και με βάση όπως το θέτεις εσύ εννοεί ότι εσύ ψήφισες ακίκο για να σώσεις λίμπερτους), εγώ όμως εννοούσα ότι μου έκανε εντύπωση που έκανες αυτό το σχόλιο ενώ είχαν αλληλοψηφιστεί με την ίδια ακριβώς "δικαιολογία". Δηλαδή δεν μπορείς να σχολιάζεις τη ψήφο του ντιμιτζιμ που όντως ήταν ράντομ στην αρχή (ότι ας πούμε την έκανε στην αρχή και ξαφνικά ο Χάρης βρέθηκε στη κορυφή) και να μην σχολιάζεις την ψήφο πίσω του Λίμπερτους πολύ κοντά στην ψηφοφορία με την ίδια ακριβώς δικαιολογία (για την φιλοξενία στο Παλέρμο). Εγώ αυτό εννοώ.
Οκ ας μας το εξηγήσει.
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Morning sunshines, πάμε για vol. 2 του χθεσινού ποστ.

Θα παίξω προς το παρόν με σένα ως αθώα. Έχεις κάνει δυο πολύ καλά ποστ προσθέτοντας πράγματα που δεν είχαν προσέξει άλλοι και που είναι υπέρ των αθώων. Κάνεις και κάποια ασήμαντα μικρολάθη σε αυτά που λες, πράγμα που δείχνει ότι δεν είσαι μιλημένη. Όσο για τον Ultra έχει ανεβάσει δύο τραγούδια μέχρι στιγμής (με εξαίρεση το πρώτο instrumental) στα οποία το ένα λέει:

synthesize me
make me your love and hate machine
and i can serve you better

και στο άλλο:

I have a friend
I've never seen
He hides his head
inside a dream
Someone should call him
And see if he can come out
....
But only love
can break your heart

Το πρώτο λέει ότι μπορεί να υπηρετήσει κάποιον καλύτερα και το δεύτερο ότι έχει κάποιον φίλο που δεν έχει δει και κάποιος πρέπει να τον καλέσει για να δει αν θα εμφανιστεί. Και μάλιστα το σημαντικότερο κατ' εμέ είναι οι αναφορές στην αγάπη. Πολλή αγάπη έπεσε φίλε Ultra. Αγάπη και καρδιές. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίες τις αναφορές σε αγάπη και καρδιά. Σαν να ψάχνει σήμα ή σαν να δείχνει σε ΔΑ που να ψάξει. Τον έχω στους κακούς.

Seriously, chill out. Το έχετε κάψει άπειρα με τα τραγούδια και τα λουλούδια και τις καρδιες, τόσο που αρχίζει πλέον απλώς να συνεχίζει την σύγχυση και αντί να βοηθάει, δυσκολεύει. Μερικές φορές μπορεί και να βοηθήσει περισσότερο να δεις ένα σήμα και να περιμένεις να δεις αν και ποιος θα τσιμπήσει, παρά να φωνάζεις τόσο έντονα και να μονοπωλούν την συζήτηση αυτά τα θέματα.

Από υποψήφιους κακούς ρόλους έχω καταλήξει στους εξής: Physiognomist, Ultraviolence, Indiana, Emilouko, Marjorie και Tsarachaf. Είναι και οι πιο σιωπηλοί γενικότερα. Ναι ξέρω μπορεί να έχουν δουλειές και έλλειψη χρόνου αλλά και πάλι παραμένει το ότι είναι οι πιο σιωπηλοί. Κρύβεται σίγουρα παραπάνω από ένας κακοί ρόλοι στην εξάδα τους. Aπό αυτούς 100% υπάρχει ένας κακός ρόλος ανάμεσα σε Physiognomist και Indiana. Δεν γίνεται να είναι και οι δυο αθώοι σε κανένα δυνατό σύμπαν. Λόγους έχω δώσει σε προηγούμενα ποστ αλλά είναι και τα δύο πιο ήσυχα άτομα, που κανείς δεν τα αναφέρει ούτε τα κατηγορεί πολύ, που δεν ακούγονται, που δεν παίρνουν μέρος σε διαμάχες με καρδιές και λουλούδια προσπαθώντας να μην εμπλακούν σε κάτι που θα εγείρει υποψίες πάνω τους, που δεν σχολιάζουν τίποτα ουσιαστικό για το παιχνίδι και ένα σωρό άλλοι λόγοι, δηλαδή και ο ένας αθώος να είναι απ' αυτούς, αν τους βγάλουμε βγαίνει σίγουρα ένας κακός. Ultraviolence θεωρώ επίσης κακό, δεν με πείθει με τίποτα το ότι τα τραγουδάκια και οι αναφορές σε αγάπες, καρδιές, φίλους που δεν είδαμε ακόμη και πιστούς υπηρέτες ήταν διαβολική σύμπτωση. Πρέπει να βγει σε κάποια φάση. Emilouko ειπώθηκαν λόγοι. Έχουν διατυπωθεί υποψίες από κάμποσα άτομα εναντίον της και δεν είπε κάτι τόσο βοηθητικό πέρα απ' το ότι της φαίνεται τραβηγμένο το σενάριο του Comfortably. Marjorie, δεν συμμετέχει πολύ, δεν κατηγορείται πολύ, τα σχόλιά της δείχνουν ότι είτε δεν παρακολουθεί πολύ το παιχνίδι είτε επίτηδες λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Αλλά σ' αυτό το έρμο το παιχνίδι παίζει μόνο ένας ρόλος απλού πολίτη. Πόσοι πια να έχουν ξενερώσει ως απλοί πολίτες; Κάποιοι απ' αυτούς τους ''ξενερωμένους'' μπορεί να είναι άνετα μαφιόζοι, οι οποίοι γνωρίζοντας τη λύση του παιχνιδιού (αφού ξέρουν τους κακούς), δεν πολυπαρακολουθούν τόσο το τι λέγεται και απλώς δημιουργούν κύματα ή κατηγορούν άτομα χωρίς επιχειρήματα. Διότι για να βρεις επιχειρήματα πρέπει να διαβάσεις τι λέγεται.

Θα παίξω σήμερα με αθώους τη Cinefil, τον dimijim, τον Johnny, τον Libertus και ίσως τον iliaso. Δεν τους αθωώνω εντελώς αλλά έτσι όπως κινήθηκε το παιχνίδι μου κάνουν προς το παρόν για πολύ λιγότερο ένοχοι σε σχέση με άλλους. Αν προστεθούν κατόπιν πειστικά ενοχοποιητικά στοιχεία για κάποιον απ' αυτούς δεν θα έχω πρόβλημα να τον ψηφίσω. Άντε να υπάρχει ένας κακός ανάμεσά τους. Με το έως τώρα παιχνίδι πάντως θα μου φανεί πολύ περίεργο να υπάρχει μέσα σ' αυτούς παραπάνω από ένας κακός ρόλος.

Στους υπόπτους προσθέτω και Himela γιατί κάτι δεν μου αρέσει. Εύκολα αποφάσισε να φύγει ο akikos απομακρύνοντάς τον με τέταρτη ψήφο από τις υπόλοιπες ισοψηφίες, της έλεγα να κινηθούμε σε πιο αθόρυβους και επέμενε σε akiko και τώρα θέλει να κινηθεί σε πιο αθόρυβους. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά ενώ φαίνεται να παίζει σαν Himela που δεν αφήνει να της ξεφύγει τίποτα, μέχρι στιγμής της έχουν ξεφύγει πολλά. Π.χ. κατηγόρησε dimijim για καρδιά στην αρχή αλλά δεν ανέφερε τίποτε για τις 6 καρδιές του Comfortably που και λάθος θεωρία να είναι, θα περίμενα να το είχε αναφέρει.

Ερώτηση προς Libertus: θεωρείς ακόμη ότι ο φούρναρης του χωριού έριχνε δηλητηριώδεις ουσίες στο ψωμί;

Ερώτηση προς dimijim: Αλλάζεις ψήφο από Libertus σε Indiana. Δεν με ενδιαφέρει για τι το έκανες. Μετά όμως λες σε ένα σχόλιό σου παραπάνω ότι ήθελες να δημιουργήσεις ισοψηφία, ώστε κατόπιν να βοηθήσεις να φύγει ο Libertus. Δηλαδή αφαιρείς την ψήφο σου απ'τον Libertus για να βγάλεις κατόπιν Libertus; Κάπου σε χάνω.

Δε με είχες υποπτευθεί ως τώρα και ανησύχησα ότι έπαθες κάτι. Πάλι καλά έγινε κι αυτό και ηρέμησα :P .

Τώρα κατάλαβα πάντως, γιατί δεν σου βγαίνουν τα νούμερα. Έχουμε 6 κακούς ρόλους κι εσύ βάζεις 12 υπόπτους στο τέλος του πρώτου γύρου. Το αστείο είναι ότι πας με 6 αθώους, τον εαυτό σου και τους 5 που ανέφερες; Τυχαίο; Πιθανόν, δεν είσαι βλάκας να είσαι μαφιόζος και να δώσεις όλη την μαφία σε μία πρόταση, αλλά δες τι ωραία σχηματίζονται αριθμητικά σχήματα.

Καταλαβαίνω την λογική του να στρέφεται κάποιος προς τους σιωπηλούς, ίσως και να βοηθήσει αν μαζέψουν πίεση να βγουν από το καβούκι τους, αλλά να πω την αλήθεια εγώ δεν θα βιαζόμουν να αθωώσω αυτούς που αθώωσες. Ειδικά τους dimijim και Libertus, εγώ θα ήθελα να τους κρατήσω στην πίεση, για να δούμε αν θα γίνουν πάλι προσπάθειες για κόλπα. Επίσης, είναι άτομα που όταν πιέζονται δίνουν περισσότερα στο παιχνίδι. Αν τους αφήσεις χαλαρούς, στην φέρνουν εκεί που δεν το περιμένεις.

Σχόλιο για περί συγκατοίκων: Επιτέλους σταματήστε αυτό το χαζό σενάριο. Δεν είναι συγκάτοικοι ο dimijim με τον akiko. Λέτε ένας έμπειρος παίκτης σαν τον dimijim να πει στον akikos ως συγκάτοικό του να σπαταλήσει τόσο γρήγορα μια απ' τις κάρτες τους, για να ακυρώσει ψήφο δική του (ενώ δεν κινδύνευε τόσο τότε και θα μπορούσε να ρίξει την ακύρωση στην παράταση αν έβλεπε πως κινδύευει) και φανερώνοντας τόσο γρήγορα τον ρόλο τους. Ο Dimijim που σκυλιάζει όταν βλέπει άτομα να φανερώνουν ρόλους; Ας σοβαρευτούμε. Ο akikos μπορεί να ήταν μόνο δυο φύλλα.

Προφανώς συμφωνώ μαζί σου, ότι δεν θεωρώ πιθανό να είναι συγκάτοικοι ο άκικος με τον Δημήτρη. Σαν συγκάτοικο δεν θα τον άφηνε σε καμία περίπτωση να παίξει έτσι ο Δημήτρης.
Αλλά εφόσον αναφέρεις ότι υπάρχουν μόνο 2 πιθανοί ρόλοι για τον άκικο, καλό θα ήταν να αναφέρεις και ποιοι, μιας και είναι ήδη φάντασμα και πολύ αμφιβάλλω ότι θα τον γυρίσει κανείς με νεκροφάνεια.

@JKaradakov & Melania
Είναι αλήθεια και μου έχει τονιστεί και σε αλλά παιχνίδια ότι συνηθίζω να κάνω περιγραφικά/ανούσια/για κάποιους κουραστικά posts χωρίς να παίρνω αναγκαστικά μέρος σε κάποια θεωρία.
Και δεν το αμφισβήτησα και ποτέ η αλήθεια είναι. Προσωπικά, περισσότερο χρήσιμο φαίνεται και σε μένα να εκθέτω-παραθέτω γεγονότα που μπορεί κάποιος άλλος παίκτης να μην παρατήρησε, παρά να κατασκευάζω εύκολα λίστες υπόπτων ενώ δεν έχω γνώση.

Κάπως έτσι θα κυμανθεί και αυτό το ποστ μου. Θα επισημάνω κάποια πράγματα που είδα στα οποία δεν βρίσκω αναγκαστικά κάτι το εξόφθαλμα ύποπτο, αλλά θα μοιραστώ και τις σκέψεις μου στο τέλος.
Μπορεί να καταλήξω εμμονικός-παρανοικός αλλά κατά τη σύνταξη του προηγούμενου ποστ μου και συγκεκριμένα αυτών των κομματιών



άρχισα να ψάχνω το θέμα προς τα πίσω. Οι παρατηρήσεις μου, είναι οι εξής (σε bold τα κομμάτια που πήγε το μάτι μου -και το ctrl-F- δεν γίνεται να κάνω inception παράθεσης, άρα βάζω τα original links):

JKaradakov #67: Ahm... What? @Libertus
Μελανία #71: Ι'm sorry what @Libertus

Φινεύς #72:


JKaradakov #78: Μέσα σε 30min 2 ψήφοι στον Johnny... @ πουθενά ουσιαστικά

akikos #80:


JKaradakov #81: Again... What? @akikos

dimijim #92: Μελανία... τυπικά @Μελανία

JKaradakov #94:



Libertus #98:

@JKaradakov. Συνολικά παραθέτει Μελανία/Indiana/dimijim (4 άτομα).

Μελανία #114:

αναφερόμενη στον akiko, απαντώντας σε emilouko

akikos #119: Αξιοποιήστε καλύτερα τη ψήφο σας... @αυτούς που τον ψήφισαν
Μελανία #120: Προς τα που;;; @akikos

johnny #122:


Comfy #123: (Τίποτα συγκεκριμένο, απλά το 'μεγάλη καραβάνα' μου θύμισε μία άλλη αργκώ έκφραση που αρχίζει από μεγάλη και τελειώνει σε άνα)

dimijim #125:



Μελανία #157:


Και κάπου εδώ τελειώνω την παράθεση.

Ο λόγος της παράθεσης είναι ότι με το κομμάτι που έγραψα στο προηγούμενο μου post ένιωσα να παίζονται σινιάλα και άρχισα να βλέπω από την αρχή και πάλι το thread.
Η αλήθεια είναι στην πορεία χάθηκα λίγο και δεν γίνεται να εμπλέκονται 12-πόσα είναι παραπάνω- άτομα σε σινιάλα, κάποια προφανώς θα είναι και θόρυβος.

Συνοπτικά έχω 4 μηνύματα από JKaradakov και Μελανία, 2 από akiko και dimijim, 1 από johnny, comfy, Φινευς.

Ως πιο σημαντικά από τα παραπάνω θεωρώ τα Libertus #98, Μελανία #114, akikos #119, Μελανία #120, johnny #122, dimijim #125.

Η (τραβηγμένη, και σε επίπεδα ικαρίωνα ίσως) θεωρία μου γενικότερα είναι ότι έγινε προσπάθεια από μέλη μαφίας να επικοινωνήσουν στους βοηθητικούς ρόλους από ποια μέλη αποτελούνται και ότι υπάρχουν μέλη συνασπισμού μαφίας στα παρακάτω:
(Johnny, JKaradakov, dimijim, Μελανία, Libertus, akikos, Emilouko, tsarachaf, comfy, Φινευς) (με φθίνουσα σειρά μαφιόζων προς βοηθητικούς αλλά κλειδωμένες αυτές τις δύο θέσεις).

Ο λόγος που θεωρώ βοηθητικούς ρόλους τον Libertus και τον akikos, είναι πως σε αυτό το σενάριο φαίνεται να ψάχνονται και να περιμένουν επιβεβαιώσεις. Αν αναλογιστούμε ότι ο akikos έφυγε (είχε κάψει και μία κάρτα προ λήξης κανονικής διάρκειας) θα θεωρούσα ότι είναι ΔΑ καθώς μου φαίνεται σημαντικότερη η πόρνη για τη μαφία.
Πέραν τούτου, στο akikos #80 φαίνεται να ψάχνει δολοφόνους και αναφέρει το ρήμα αντιστρέφω (ιδιότητα ΔΑ).
Να ξέχασε ως πρωτάρης ότι η μαφία τον γνωρίζει ενώ εκείνος όχι; Θα μπορούσε.


Καλή προσπάθεια, οφείλω να ομολογήσω. Θα ήθελα όμως μία καλύτερη ανάλυση των συμπερασμάτων σου, γιατί τα ποστ που δείχνεις δείχνουν το μισό παιχνίδι σαν πιθανούς ΔΑ και πόρνες, αλλά έχουμε μόνο 2.

Επίσης, γιατί θεωρείς ότι ο Libertus και ο άκικος είναι σίγουρα μέλη της μαφίας; Σε τι ρόλους τους φαντάζεσαι; Γιατί αποκλείεται να ήταν μαζί μαφιόζοι και ο άκικος να ακυρώνει ψήφο του dimijim και να ψηφίζει Libertus.


Γενική παρατήρηση, ο ΔΑ είναι πολύ χρήσιμος στην μαφία στην αρχή του παιχνιδιού, γιατί τον γνωρίζουν. Η πόρνη από την άλλη γίνεται πιο χρήσιμη σε late game, αφού την βρει η μαφία και δημιουργήσει δίαυλο επικοινωνίας.

Με το που πόσταρα είδα το νοτιφικέισο σου tsarachaf μου.
Αρχικά να επισημάνω ότι δεν μου αρέσει να μου εκφράζεσαι με τόση ένταση. (Αυτές οι εντάσεις μεταξύ άλλων με έχουν κάνει να μην έχω την ίδια θέρμη σε σχέση με παλαιότερα για το παιχνίδι).
Στη συνέχεια να πω ότι βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι που κάποιος-κάποτε, θα κάνει σεντόνι και ποστ που θα φανεί είτε ανούσιο σε κάποιον είτε περιγραφικό.
Εμένα, είτε το πιστεύεις είτε όχι, με βοηθάνε (τα ίδια μου τα ποστ, όσο τα συντάσσω, άλλο που μπορεί να έχουν συνταχθεί παρόμοια μέχρι να τα ποστάρω). Αν κάποιον δεν τον βοηθάνε, καλώς.
Θεωρία θα παρουσιάσω (αν θέλω, αν το θεωρώ ασφαλές και θεωρώ ότι θα βοηθήσει κάπου) όταν την έχω αναπτύξει.
Όταν αυτό δε συμβαίνει μπορεί να παίρνετε περιγραφές. Αν υπάρχει διαφωνία, καλώς, ας εκφραστεί. Αλλά αν ορθώς διέκρινα κάποια ένταση στον τόνο σου, με απογοητεύεις. (και δεν θα ήθελα να φύγω με πικρή εικόνα από το πιθανώς τελευταίο μας παλέρμο).

Εξέτασε το παραπάνω ποστ μου λοιπόν. Θα υποθέσω ότι δεν είναι όσο περιγραφικά είναι άλλα.
Τον υπόλοιπο δεν σε διάβασα, το πρωι αυτά.

Σωστά ανίχνευσες ένταση, δυστυχώς. Αλλά όχι τόσο ώστε να μαλώσω με κάποιον, δες το σαν δυναμική παράκληση, γιατί ειλικρινά, γίνεται δύσκολο να διαβάζεις ένα θέμα στο οποίο πολλά πράγματα επαναλαμβάνονται. Μπορεί να μην έχουμε τόσα ποστ όσο σε παλιότερα παιχνίδια, αλλά και πάλι γίνεται πολύ δύσκολο, πολύ εύκολα.

Θα σχολιάσω αυτές τις παραθέσεις που αφορούν εμένα. Γενικά με την ειρωνεία δε τα πάω καλά και δε σκοπεύω να τη δεχτώ από κανέναν για οποίο λόγο και να την κάνει. Το αν θα ψηθω να πω κάτι παραπάνω θα το αποφασίσω εγώ οταν συλλέξω τις ανάλογες πληροφορίες. Αν δε σε (σας) καλύπτει ο τρόπος παιχνιδιού μου είσαι (είστε) ελεύθεροι να με ψηφίσεις (ψηφισετε).

Στο ζητούμενο. Αν πρόσεξες καλύτερα αυτό που έγραψα ψήφισα τη Συλβια όχι για τις καρδούλες και τα λουλούδια όσο για την αμηχανία που έδειξε όταν ξεκίνησε να μιλάει με το Δημήτρη. Μια αμηχανία που εμένα δε μου είναι γνώριμη. Είναι πιθανό να κάνω λάθος; ναι. Μπορώ να είμαι σίγουρος; όχι.

Δυστυχώς για σένα, η ειρωνεία είναι ένα σχήμα το οποίο χρησιμοποιείται αρκετά στο Παλέρμο, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να την συνηθίσεις. Βέβαια μέχρι να αποφασίσεις να πεις κάτι ουσιαστικό, μπορεί να αποφασίσουν άλλοι για σένα και να σε ψηφίσουν, να ξέρεις.

Αμηχανία; Το διάβασα και πριν αυτό, αλλά παραμένει κοντά στο όλο ζήτημα των λουλουδιών, δεδομένου ότι ήταν συζήτηση πάνω στο θέμα και την μνήμη της Σύλβιας.

Θα μπορούσε να είναι πόρνη που μπερδεύτηκε απ' το παιχνίδι, απ' τα μακροσκελή ποστ και από τις συζητήσεις για καρδιές, λουλούδια κλπ, οπότε τα ψιλοπαράτησε γιατί δεν καταλάβαινε χριστό. Μπορεί να θεώρεισαι από κάτι τον dimijim μαφιόζο και έπαιξε την κάρτα του σ' αυτόν δείχνοντάς του ότι είναι μαζί και θυσιάζοντας τον εαυτό του.

Ναι, αλλά δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα να τα παρατήσει η πόρνη στον πρώτο γύρο, που κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται. Πιο πιθανό μου φαίνεται να ήθελε να περάσει άλλου είδους μήνυμα.

Τι δεν σε κάλυψε ακριβώς; Για την απόφαση μεταξύ akiko και libertus η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα, αλλά επαιξε ρόλο ότι βρήκα υπερβολικά παράξενη την κάρτα που έπαιξε ο άκικος. Μου έχει μείνει στο κεφάλι, πως το λένε.

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί έπρεπε να πάρεις όπωσδήποτε θέση άναμεσα σε άκικο και Libertus, ενώ είχαμε τριπλή ισοψηφία και θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον, ποιος και αν θα άλλαζε τελευταία στιγμή, αντί να αλλάξεις από τόσο νωρίς και να αφαιρέσεις την πίεση από Indiana και Libertus.
Οκ, περίεργη η κάρτα, δε λέω, αλλά πολύ βιασύνη.

Λοιπόν, γενικά εμένα δεν μου αρέσει που αθωώσαμε τόσο εύκολα dimijim και Libertus. Θεωρώ αρκετά πιθανό να υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο και ότι αν δεν τους αφήσουμε να επαναπαυθούν θα πάρουμε αρκετές πληροφορίες για το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχουμε μαφιόζο ανάμεσά τους προφανώς, αλλά θεωρώ περίεργο που ξαφνικα, βρέθηκαν αρκετά άτομα στο τέλος της χθεσινής ψηφοφορίας να θέλουν έξω τον Χάρη.

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο όμως με βάση το προηγούμενο που είπα, η δική μου ψήφος θα πάει στον Libertus, γιατί έχει ήδη μία ψήφο και γιατί και αυτός ψιλοτρολάρει ως τώρα, οπότε θέλω να τον δω να προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του, τώρα που και μία κάρτα λιγότερη.

Από τους υπόλοιπους, Johnny, Iliaso και i_lie_us, χωρίς να μου είναι απαραίτητα ύποπτοι θέλω να τους έχω στο νου μου, γιατί ο ένας φέρθηκε πάρα πολύ περίεργα στην χθεσινή ψηφοφορία και οι άλλοι δύο είναι αρκετά γενικόλογοι και περιμένω κάτι πιο εμπεριστατωμένο.

Επίσης η ορμή της Χιμέλα έχει πέσει πολύ, αν και δεν μου έκατσε τόσο περίεργη η ψήφος στον άκικο χθες, μιας και γενικά προτιμά τέτοιου είδους παίκτες να φεύγουν νωρίς.

Αυτά για την ώρα, θα τα πούμε αργότερα.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL
2. Comfortably Smug --> Libertus
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela--> Comfortably Smug
6. i_lie_us --> Johnny15
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones
10. JKaradakov --> i_lie_us
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~ --> Johnny15
15. Physiognomist
16. tsarachaf --> Libertus
17. ultraviolence --> i_lie_us
18. Φινεύς

Ψήφοι:
2 i_lie_us
2 Johnny15
2 Libertus
1 Comfortably Smug
1 Ikarionas




Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Μπορεί η φήμη ότι υπάρχουν δολοφόνοι ανάμεσά μας να είναι απλώς φήμη. Εγώ πάντως στους εν δυνάμει δολοφόνους που το σκέφτονται ακόμα, προσφέρω δουλειά στον φούρνο μου με καλό μισθό. Μην κάνετε κάτι που δεν μπορείτε να το αντιστρέψετε.
μου κανει λιγο για πορνη
απο την αποψη του "να είναι απλώς φήμη" ακα σας καλυπτω " ,προσφέρω δουλειά στον φούρνο μου με καλό μισθό. Μην κάνετε κάτι που δεν μπορείτε να το αντιστρέψετε." ακα εδω ειμαι μην με βγαλετε

μπορει και οχι αλλα το κραταω εν μερη σαν σεναριο
Για την 1η παράγραφο: Εριξα 4η ψήφο στον άκικο στο 1ο λεπτό της παράτασης για να έχετε όλοι άπλετο χρόνο να αλλάξετε ψήφο και να πάμε σε διπλή ισοψηφία. Αν ήθελα να βγάλω στα μουλωχτά άκικο θα τον ψήφιζα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν χάλασα καμιά ισοψηφία. Τόσοι παίκτες ήταν μέσα και κανείς δεν έκανε τίποτα για να πάμε σε ισοψηφία. Η ψήφος μου πριν ήταν στην Εμιλυ και κανείς δεν την ψήφιζε.

Για την 2η παράγραφο: Ψήφισα και Κομφι και Εμιλι. Φυσιο δεν είχε νόημα γιατί δεν είχε ψήφους. Ωστόσο και εγώ τον θεωρώ ύποπτο και πιστεύω ότι θα ήταν καλό να πάμε προς αυτόν. Το πως θα βοηθούσε η Εμιλυ να πάρει 3 ψήφους και να έχουμε 4πλη ισοβαθμία δεν ξέρω. Αν ήθελες τόσο ισοψηφία θα μπορούσες και εσύ να αλλάξεις την ψήφο σου και να την πας στον Libertus πχ ή και σην Εμιλυ όταν την είχα εγώ πάνω της. Και τι έκανες; Τίποτα. Δεν βλέπεις ότι οι άλλοι είναι πολύ παθητικοί; Νομίζω ήμασταν οι μοναδικοί 2 παίκτες που ζητήσαμε να πάμε σε διαφορετική ισοψηφία και κανείς δεν μας ακολούθησε, όταν ζητήσαμε να αφήσουμε τον άκικο ο άκικος απέκτησε ξαφνικά άλλες 2 ψήφους και για την 3η ισοβαθμία εξήγησα ήδη ότι θεωρώ ότι ήταν λανθασμένη εξ αρχής. Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου στον Indiana όταν Εμιλυ και Physio έχουν δείξει τόσα παράξενα σημάδια. Ειδικά ο δεύτερος ήταν σε φάση ψηφίζω Indiana, μετά γράφεις ότι ψηφίζεις Indiana για να δεις αν θα αλλάξει ψήφο ο Physio, αυτός την αλλάζει(!) (ενω έκανες αυτό το ιδιαίτερο remark) και μετά που του γράφει ο Καραντακος ότι δεν έχει νόημα αυτό που έκανε λέει ναι δίκιο έχετε.


Τι δεν σε κάλυψε ακριβώς; Για την απόφαση μεταξύ akiko και libertus η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα, αλλά επαιξε ρόλο ότι βρήκα υπερβολικά παράξενη την κάρτα που έπαιξε ο άκικος. Μου έχει μείνει στο κεφάλι, πως το λένε.
oh well, απλετο χρονο δεν το λες
πλας και να αλλαζαν τελευταια στιγμη oι ψηφοι και να πηγαιναμε σε ισοψηφια 2 ατομων τελικα, δεν πιστευω οτι ενας δολοφονος θα προσπαθησει να σωσει εναν αλλο στο παρα πεντε, θα εκτεθει
οποτε δεν πιστευω να ξεκαθαριζε το τοπιο
το πολυ πολυ αν οντως ενας απο τους 2 ηταν δολοφονος να θυσιαζοταν και οι αλλοι να κανανε τις παπιες
γενικα πολυ ριψοκινδυνο πλαν για αρχη του παιχνιδιου, με το που πηγε σε 4η ψηφο ο ακικος ηταν σαν να εξασφαλισθηκε οτι φευγει
υπαρχουν 4 μαφιοζοι να θυσιαστει ο ενας δεν ειναι και μεγαλο προβλημα , πιο μετα στο παιχνιδι αν ειχαν μεινει λιγοτεροι μπορει να κοβαμε καποια κινηση


για τους υπολοιπους που ανεφερες συμφωνω ειναι διακριτικοι στο παιχνιδι θα μπορουσε να ειναι προφιλ δολοφονου
ενας ή παραπανω κρυβονται λογικα στα ατομα που ειτε συμφωνουν με τη πλειοψηφια ειτε ψηφιζουν κατι τελειως ακυρο για να μην αναμειχθουν
Οπότε θα ψηφίσω τον i_lie_us που δεν πιστεύω να ανέβει στις ψήφους καθώς δεν έχει καμία κατηγορία, εξού και η ψήφος. Αν για κάποιο λόγο ανέβει και είμαι εδώ μετά την δολοφονία, θα την αλλάξω.
γιατι να ψηφισεις καποιον που δεν πιστευεις οτι ειναι δολοφονος και δεν θα παρει ψηφους?
και γιατι αυτον τον συγκεκριμενο παλι?
Δε στο είπα για να σου τη σπάσω γιατί νομίζεις ότι έχω αυτό τον σκοπό...έχω εξηγήσει και ενημερωσει ότι δε θα είμαι και πολύ ενεργή για ένα διάστημα 3-4 ημερών πολλές φορές. Και μάλιστα το είχα αναφέρει πρίν καν ξεκινήσουμε ... μπορείς να ανατρέξεις κιόλας στο προηγούμενο θρεντ και να το δεις που το έχω αναφέρει.
Δε έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες για να διαβασω όλα τα ποστ αλλα και να γράψω αναλυτικά τη άποψη μου....
Έδωσα τη ψήφο μου σε εσένα γιατί βλέπω ότι υπεραναλυσες τα ριακτ τα ιμοτζι και μου κίνησε τη υποψία. Οι προθέσεις σου δε μπορώ να ξέρω αν είναι για βοήθεια η για μπλόφα.
Βέβαια ενδέχεται και εγώ να τη αλλάξω ....
κοιτα εχεις πολυ μικρη συμμετοχη που συνηθως ειναι προφιλ newbie δολοφονος εξου και οι υποψιες
δεν εχεις σχολιασει πολλα πραγματα και ψηφιζεις καποιον επειδη απλα εχει κανει μεγαλα ποστ
doesn't make any sense
τα σεναρια εδω ειναι 2 : ή θες να κρατησεις ουδετερη σταση για να μην μπεις στο στοχαστρο ή οντως λογω ελλειψης χρονου δεν ασχοληθηκες πολυ
 

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
18. Φινεύς: εσύ μας μισομπαίνεις δυναμικά, και ακόμα περιμένω απάντηση σε προηγούμενο ποστ.
Με τη μετάβαση δεν εννοούσα ότι εσύ σταματησες να γράφεις αλλά ότι ενώ μέχρι ενα σημειο το όνομα σου έπαιζε παντου, μετά πουφ η Μελανια. Τι έχεις να πεις για αυτό;

Οπότε Johnny μάς λες οτι όσοι ήταν στη σέντρα σήμερα ήταν αθώοι. Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ. Όλα πήγαν πολύ smoothly στην ψηφοφορία. Πιστεύω λοιπόν οτι οι μαφιόζοι έχουν επαναπαυτεί αφού η δουλειά έγινε χωρίς να επέμβουν. Μέσα στους σιωπηλούς λοιπόν κρύβονται αν όχι όλοι, όμως τουλάχιστον 3 μαφιόζοι. Περιμένω από τους σιωπηλούς πολίτες να μιλήσουν γιατί αν δε μιλούν αφενός ενοχοποιούν τον εαυτό τους και αφ' ετέρου βοηθούν τους μαφιόζους γιατί μεγαλώνουν την πηγή των σιωπηλών κι άρα των ενόχων.

Θεωρώ οτι μέσα σε αυτούς οι Φινεύς και Comfortably είναι ύποπτοι, ίσως θα έβαζα μέσα και τον Physiognomist ο οποίος κι αυτός λέει αλλά τελικά δε λέει και τίποτα σημαντικό. Επειδή το πρωί θα λείπω κάποιες ώρες λοιπόν και για να μη βρεθώ δολοφονημένη, θα έδινα μια ψήφο από νωρίς στον Comfortably Smug. Δε μού άρεσε που μπήκε χωρίς να εξηγήσει τίποτα και προσπάθησε με την ψήφο του να επηρεάσει την ψηφοφορία ενώ θεωρητικά "έλειπε όλες αυτές τις ώρες" και δεν ήξερε τί γινόταν.
Μάλιστα. Εγώ λοιπόν δε θεωρώ Χιμελα ότι με βαση τα ποστ μου, ειμαι αθόρυβος παίκτης. Μπορεί να ειναι 3, έχουν όμως κατ' εμέ μεγαλύτερη ποιότητα από άλλων που έχουν γράψει 13. Και να σε ρωτήσω το άλλο μετά αφού με θεωρείς ύποπτο. Για ποιο λόγο δεν μπήκες στον κόπο να κάνεις ουτε μια παράθεση ενός σημείου που σε προβλημάτισε και να με ρωτήσεις σχετικά. Με αυτήν την λογική, για μένα είσαι Μαφία, δε ξερω γιατί αλλά έτσι βρε αδερφέ. Η μονη περίπτωση να με έδινες έτσι θα ήταν αν γνώριζες οτι είμαι μαφιόζος στα σίγουρα αλλά και οι 2 ξέρουμε ότι δεν είμαι, έτσι δεν ειναι; Ασε που είσαι και αρκετά έμπειρη ώστε να με δίνεις τόσα στεγνά χωρίς καν ενα μικρο επιχείρημα. Εγώ εδώ είμαι να συζητήσουμε και να ξεδιαλυνουμε το μυστηριο πάντως.
β) Πώς είναι δυνατόν ένα σωρό άτομα να λένε ότι θα είναι καλύτερο να πάμε σε ισοψηφία και κανείς να μην προσπαθεί να τη φέρει με τον akiko να προηγείται. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί είχα ψηφίσει Indiana αλλά ένα σωρό άτομα θα μπορούσατε να αλλάξετε την ψήφο σας για να πάει ισοψηφία και να δούμε κινήσεις. Δεν το έκανε κανείς σας. Ποια άτομα έλεγαν πως είναι καλό να πάμε σε ισοψηφία: Karadakov, Johnny, Φινεύς, Physiognomist και νομίζω και ο iliaso (παραθέτω τα ονόματα από μνήμης γιατί δεν είχα χρόνο να ψάξω αλλά για τους τέσσερις πρώτους είμαι 99% σίγουρος ότι το είπαν). Ωστόσο κανείς απ' αυτούς δεν άλλαξε την ψήφο του για να βοηθήσει σε ισοψηφία. Οκ ο Physiognomist είχε ψηφίσει Indiana και δεν μπορούσε αλλά οι υπόλοιποι μπορούσατε και δεν κάνατε τίποτα. Θέλατε να φύγει ο akikos επειδή τρόλαρε; Κατανοητό αλλά σαν αθώοι θα πέρναμε περισσότερα αν είχαμε ισοψηφία και βλέπαμε τι παιζόταν. Τώρα βγήκε ένα τρολ με 4 ψήφους και δεν μάθαμε στην ουσία τίποτα τόσο σημαντικό γι' αυτόν.
Εγώ όπως είχα πει σε αυτό το γύρο επιθυμούσα ισοψηφίες, στοχεύοντας όμως και σε κάποιες συγκεκριμένες. Θα καταλάβατε παρακάτω τι εννοώ. Για να απαντήσω λοιπόν στο σχόλιο σου Ικαριωνα, έχω να πω ότι ο Ινδιάνος όντως με προβλημάτισε και αμφιταλαντευομουν μέχρι τελευταία στιγμή αν θα τον φέρω σε ισοψηφία ή όχι. Ακολούθα τώρα το σκεπτικό μου. Για μένα το ότι ο Ιάκωβος ενω μπορούσε να σωθεί και να βγάλει τον εαυτό του από τη δύσκολη θέση ψηφίζοντας τον Ακικο και δίνοντας του προβαδισμα δεν το έκανε, μπορούσε να εκληφθεί με 2 τρόπους.

Σεναριο Α': Υποθετουμε ότι ο ινδιάνος γνωρίζει με κάποιο τρόπο την ενοχή του Libertus και επιμένει στο πρόσωπο του. Για τον ίδιο ο κίνδυνος να αποχωρήσει αυτός αντισταθμίζεται από την προοπτική να αποχωρήσει ένας που για αυτόν είναι μαφία, δηλαδή ο Χάρης. Σ' αυτήν την περίπτωση ο Ιντιάνα ειναι αθώος, ο Χάρης μαφιόζος, άρα και δεν υπάρχει λόγος να τον θεσω σε ισοψηφία. Θα μου πεις τόσο φανερά θα το κανε; Ναι. Μιλάμε για έναν παίκτη που παίζει για 1η φορά με την απειρία του να κάνει μπαμ.

Σενάριο Β': Ο Ιντιανα βλέπει οτι ο Ικαριωνας του την μπαίνει. Και του την μπαίνει άσχημα. Ξέρει ότι οι πιθανότητες να πείσει οτι είναι αθώος γρήγορα, είναι εναντίον του και φοβάται οτι ο Ικαριωνας θα τους στρέψει όλους κατα του. Συνεννοείται λοιπόν με τη μαφία του (Ναι σε αυτό το σενάριο ο ινδιάνος είναι μαφια) και αποφασίζει να υιοθετήσει το ρολο του άπειρου πολίτη που παίζει για 1η φορά. Τι κάνει λοιπόν; Ψηφίζει τον Λιμπε με μια δικαιολογία που μπάζει (πετυχαίνοντας το στόχο του αφου ο Λιμπερτους τον αθωώνει σχετικά εύκολα), αφήνοντας την ψήφο του εκει ακόμα και στο πιο κρίσιμο σημείο της ψηφοφορίας ώστε να βρεθεί κάποιος χριστιανός να φωνάξει: "Καλά ρε, δε βλέπετε ότι το παιδί είναι τέρμα άπειρο; Κοιτάξτε, ακόμα τον Λιμπερτους ψηφίζει ρε ενω μπορεί να σωθεί." Έτσι αθωώνεται και σουλατσάρει πλέον ανενόχλητος οπως η Σοφή στο περσινό 46 (παρ' όλο που αυτή εν τέλει ήταν όντως άπειρη αθωα). Παρανοϊκό; Ναι. Πιθανό; Απολύτως. Με παίκτες οπως Ικαριωνα, Δημήτρη, Ιορδάνη που παίζουν ανορθόδοξα να βρίσκονται ισως στη μαφία, μου φαίνεται πιθανό να ρισκάρουν τέτοιο play. Σ' αυτήν την περίπτωση ο ινδιάνος είναι μαφιόζος και ο λιμπερτους με βάση τη λογική αθώος.

Ωραία, σε εκείνο το σημείο που ήμασταν τα πράγματα είχαν μπερδευτεί τόσο πολυ μέσα στο κεφάλι μου που και τα 2 τα σενάρια για μένα έβγαζαν νοημα. Αν ο ινδιάνος είναι αθώος με το σενάριο που ανέφερα, congrats έχουμε πολλές πιθανότητες να διώξουμε αθώο που ισως έχει καλο ρόλο.
Αν πάλι δεν είναι, ποιος μου εγγυαται μετά οτι δε θα το χρησιμοποιήσει κανένας εναντίον μου λέγοντας ότι τσαμπουναω ιστοριες για αγρίους, αθωωονοντας τον ινδιάνο ακόμα και αν είναι ενοχος. Για μένα ήταν win-win να μην πάμε σε αυτήν την ισοψηφία σήμερα. Έφυγε ο τρολιας Ακικος. Κρίμα, αλλα δε με βοηθούσε και ιδιαιτερα. Τουλάχιστον τώρα μπορούμε να έχουμε καποια σεναρια στον νου μας και να τεστάρουμε την ισχύ τους.

Όσον αφορά αυτό που είπα στην αρχή για συγκεκριμένες ισοψηφιες. Καλός ο Ακικος, αλλά δε θεωρώ ότι μια ισοψηφία μεταξύ αυτού και οποιουδήποτε άλλου παίκτη θα μας έλεγε και πολλά. Απλώς αναλογιστείτε οτι παίκτες οπως η Himela και η Melania πιάστηκαν από το τρολ του για να του ριξουν ψήφο. Δε θα άλλαζαν στην παράταση και θα βρίσκανε ευκαιρία και μαφιόζοι και θα τρυπωνανε για τον ίδιο λόγο. Άρα συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω η ισοψηφία αυτή για μενα ήταν άσκοπη. Καλή ισοψηφία ξέρετε ποια θα θεωρούσα σε κείνο το σημείο όμως; Τον Τζόνι ο οποίος μέχρι τώρα δε με πείθει (θέλω βέβαια να μελετήσω τα ποστ του ξανα), τον Δημήτρη (ο οποίος βγήκε από το προσκήνιο αν και δυσκολεύομαι λιγάκι να τον θεωρησω μαζί με τον Ακικο συνμαφιοζους ή συγκάτοικους ακόμα), την Εμιλουκο (Μια έμπειρη παίκτρια η οποία ήταν μούγκα στη στρούγκα χθες) με έμφαση στους 2 πρώτους. Λιμπερτους δεν ήθελα ακόμη γιατι ισως ίσχυε το β σενάριο που τον θέλει Πολίτη.


Η δολοφονία δε ξέρω που θα με βρει όποτε προς το παρόν ψηφίζω τον dimijim. Επιφυλάσσομαι να αλλάξω τη ψήφο μου αργότερα, αν φυσικά μεινω ζωντανός.
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Θα κάνω ένα γρήγορο σχολιασμό γιατί προέκυψε ότι πρέπει να πάω από τα ΚΤΕΛ στις 12:00 κι όχι στις 14:15 όπως περίμενα κι ίσως να μην προλάβω να ξαναγυρίσω πριν τη δολοφονία. Αν κάποιος μ έχει ρωτήσει κάτι και το έχω ξεχάσει, πείτε μου να το απαντήσω.

Συνεχίζουμε το κάψιμο σε υπερβολικό βαθμό. Αυτό που με ενοχλεί εδώ περισσότερο, είναι ότι ο Δημήτρης ξέρει πολύ καλά ότι σε τέτοιες περιπτώσεις που κάθονται όλοι και αναλώνονται σε κάτι τόσο μικρό όσο το θέμα των emoji, οι μαφίες τρίβουν τα χέρια τους, γιατί σπανίως οδηγεί σε κάτι.
Οπότε δεν μου αρέσει καθόλου ότι μπήκε στην διαδικασία να κάνει και αυτός τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση του θέματος. Θα μπορούσε να το κάνει για να κρατήσει ζωντανό το ζήτημα ακόμη περισσότερο και ίσως να μπει και ο ικαρίωνας μέσα στα άτομα που "παίζουν" με τα emoji. Ειλικρινά αυτή η επιλογή σου Δημήτρη μου φαίνεται υπερβολικά πολύ ύποπτη.
Δηλαδή Ακριβέ βλέπεις τον Αστέρη, που ξέρεις πόσο το ξεψαχνίζει πάντα, να κάνει όλη αυτή τη δουλειά κι εσύ δε θα ασχοληθείς καθόλου; Το θεωρείς δηλαδή τόσο σίγουρο ότι ο Αστέρης είτε είναι αθώος και δεν παίζει κάποιο πλει με τις καρδούλες και τα λουλουδάκια είτε ότι είναι βοηθητικός ρόλος και πάει να μπερδέψει; Δηλαδή το σενάριο να είναι Μαφία και να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όλη την κατάσταση και μέσα απ την υπερανάλυση να δώσει ένα σήμα σε κάποιον που είναι εκεί έξω και περιμένει σήμα το θεωρείς απίθανο; Κι όχι, δε λέω τώρα ότι αυτά ισχύουν. Ούτε λέω τώρα ότι ο Αστέρης είναι Μαφία κι ότι ήθελε να στείλει κάποιο σήμα με εκείνο το post. Αυτό που λέω είναι πως εκείνη τη στιγμή είχα αρκετά καλό λόγο να ψάξω να δω μήπως σ αυτό το post ο Αστέρης παίζει κάποιο παιχνίδι. Και γι αυτό έκατσα και τα έψαξα όλα ένα προς ένα μετά κι όπως είδες από τότε και μετά δεν ασχολήθηκα άλλο με τα emoticons.

Εχμ, πολύ βολικό αυτό έτσι; Σχεδόν σαν κάτι που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από κάποια μαφία για να δικαιολογήσει χοντράδες. :hmm:
Και ποια ακριβώς είναι η χοντράδα; Εννοείς δηλαδή ότι εγώ κι ο ακίκος ήμασταν μαζί Μαφία και στήσαμε αυτό το σενάριο με την κάρτα χθες; Αν μας

Το χρονικό διάστημα είναι αυτό που σε προβλημάτισε; Έλειψα μια ωρα και εκεί που περίμενα να μπω να δω τι έγινε βλέπω να έχει φύγει ο akikos που τουλάχιστον πριν βγω ηταν στις 2 ψηφους, ανέβηκε στις 4, έπεσε στις 3 με την ακύρωση και τελικά στην παράταση έφυγε. Και όλα αυτά σε 20 λεπτά ενός πρώτου γύρου που κανεις δεν έχει πληροφορία για τίποτα εκτός φυσικά από τους κακούς της υπόθεσης οι οποίοι από όσα καταλαβαίνω ευνοήθηκαν με όλο αυτό γιατί θολωσαν τα νερά. Ευελπιστώ το πρωί όλοι να είμαστε σοφοτεροι πιο ξεκούραστοι μπας και αρχίσει να βγαίνει άκρη.
Άρα τα κρυμμένα μηνύματα που εννοούσες ήταν το απότομο κύμα προς τον ακίκο;

Ερώτηση προς dimijim: Αλλάζεις ψήφο από Libertus σε Indiana. Δεν με ενδιαφέρει για τι το έκανες. Μετά όμως λες σε ένα σχόλιό σου παραπάνω ότι ήθελες να δημιουργήσεις ισοψηφία, ώστε κατόπιν να βοηθήσεις να φύγει ο Libertus. Δηλαδή αφαιρείς την ψήφο σου απ'τον Libertus για να βγάλεις κατόπιν Libertus; Κάπου σε χάνω.
Όταν άλλαξα την ψήφο μου ήταν 4-3-2 Χάρης-ακίκος-Ινδιάνα αντίστοιχα. Με την αλλαγή μου, 2-3 λεπτά πριν κλειδώσει το θέμα, έκανα την ισοψηφία 3-3-3 και την άφησα έτσι στο 5λεπτο για να δούμε αν εκεί θα εμφανιστεί κάτι για να σώσει τον Ινδιάνα. Το ότι όμως προκάλεσα στην αρχή την ισοψηφία για να δω αντιδράσεις δε σημαίνει ότι ήθελα το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισοψηφία. Με τα δεδομένα που είχα εκείνη τη στιγμή προτιμούσα να φύγει ο Χάρης. Αν κάτι άλλαζε στο 5λεπτο δεν ξέρω πώς θα έπαιζα, αλλά αρχικά ήθελα να γυρίσω την ψήφο στο Χάρη τελευταία στιγμή.


Για τώρα θα αφήσω λίγο το Χάρη, περιμένοντας βέβαια αυτό το post που υποσχέθηκε με τα στοιχεία του. Όπως θα περιμένω και κάποιους ακόμη που ακόμη δεν έχουν σχολιάσει τίποτε από τα χθεσινά.
Ψήφος στη Μαργιωρή γιατί παρότι βρήκε το χρόνο να μπει να γράψει έμεινε μόνο σε μια ψήφο με πολύ αδύναμη δικαιολόγηση. Μπορεί αυτό να είναι στοιχείο άπειρης και καινούργιας παίχτριας, μπορεί επίσης όμως να είναι κι ο τρόπος που θέλει να το παρουσιάσει η Μαφία. Πιθανόν όμως θα αλλάξω αργότερα αν ζω.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
στην ώρα της ψηφοφορίας θεωρούσα όσους είχαν τις περισσότερες ψήφους αθώους, οπότε δεν έβρισκα λόγο να δώσω άλλη ψήφο ώστε να ισοψηφισουν 3-4 αθώοι μαζί. Οι ισοψηφιες βοηθάνε αν έχει μπλεχτεί μέσα και κάποιος κακος που τη στιγμή εκείνη κατά τη γνώμη μου δε συνέβαινε. Οπότε, μεταξύ των αθώων κι επειδή να βρίσκαμε ξαφνικά μαφιόζο από επιφοίτηση αποκλειόταν, προτίμησα να φύγει ο ακικος που τρολαρε.

Αυτή τη λογική δεν μπορώ να την καταλάβω. Αρχικά δεν μπορούσες να είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν υπήρχε μαφιόζος ανάμεσά τους. Κατά δεύτερον γιατί το να δώσεις άλλη ψήφο θα ισοδυναμούσε στο να ισοψηφίσουν 3-4 αθώοι; Αποκλείεται να ψήφιζες κακό; Και απ' τη στιγμή που θεωρούσες ότι όσοι είχαν τις περισσότερες ψήφους ήταν αθώοι, δεν είναι προτιμότερο να ανεβάζαμε και κάποιον άλλο, έστω κι αν ήταν αθώος (μπορεί να μην ήταν), για να δούμε περισσότερες αντιδράσεις; Εσύ πήγες και απομάκρυνες τον akiko από ισοψηφία.

Καλημέρα παιδιά


Καλά Ikarionas, έχεις φύγει χιλιόμετρα μπροστά..έχεις πάει σε άλλο πλανήτη. Εσύ δεν θεωρείς τίποτα τυχαία, δεν θα σε μάθουμε τώρα, αλλά καταντά εκνευριστικό όταν ο άλλος σου εξηγεί ότι δεν ισχύουν αυτά που λες και συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Αν ξαναγίνει αναφορά στα τραγούδια, θα τα πάρω και μάλιστα θα τα πάρω άσχημα. Τώρα για το αν τυχαίνει τα τραγούδια να έχουν ένα ρομαντικό αν θες περιεχόμενο, είμαι ένας romantic αν και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν όσον αφορά αυτό. Αλλά έτσι, να σου λυθεί η απορία. Πέρυσι που ήταν ιδιου περιεχομένου τα τραγούδια, γιατί δεν σε ενοχλούσε κι σε ενοχλεί τώρα;
Έχε με στους κακούς, no problem δεν θα'ναι η πρώτη φορά. Έχε και κανένα σοβαρό επιχείρημα όμως.
Όσο για το "πρέπει να βγει σε κάποια φάση", όχι ρε δεν πρέπει να βγω. Πας και δίνεις αφορμές στους μαφιόζους να ξεκινήσει κύμα εναντίον μου για βλακείες.
Δεν θα ασχοληθώ πάλι μ'αυτό, όπως κι για την πρώτη ψήφο.


Συγγνώμη, αυτό την καθιστά ύποπτη; Το ότι πήγε να βγάλει το τρολλ έξω; Δεν έδειξε διάθεση όχι για παιχνίδι, αλλά να διαβάσει τους κανόνες και τα ποστ. Τέτοιοι πολίτες δεν μας χρησιμεύουν κάπου.
Πες απλά ότι έχεις κολλήσει ακόμα στα λουλούδια και την υποπτεύεσαι. Ανάθεμα η ώρα που έγινε αναφορά σ'αυτά, πραγματικά.

Θα ψήφιζα τον ikarionas γιατί θεωρώ ότι τα σενάρια που κάνει αποπροσανατολίζουν, (άθελα ή μη). Δεν καταλαβαίνω πως μερικοί απ'αυτούς που λέει είναι σίγουρα μαφιόζοι, από την 1η κιόλας μέρα. *gling gling Palermo 43 gling gling 4 πολίτες εκτός εξαιτίας σου gling gling* .Aλλά για να πάρεις το ρίσκο να τον ψηφίσεις, πρέπει να'χεις το mentality για να αντέξεις το counterattack του.

''αλλά καταντά εκνευριστικό όταν ο άλλος σου εξηγεί ότι δεν ισχύουν αυτά που λες και συνεχίζεις το ίδιο βιολί'': δηλαδή αν όντως ίσχυαν αυτά που έλεγα, θα μου έλεγες πως ''ισχύουν ναι με τσάκωσες γαμώτο''; Ασφαλώς και θα πεις ότι δεν ισχύουν. Και είναι μέσα στο παιχνίδι να σχολιάζονται τα πάντα, οπότε ναι σχολιάζω και τα τραγούδια. Η θεωρία μου για σένα είναι η εξής: θεωρώ πολύ πιθανό να πήρες πάλι πόρνη. Βάζεις τραγούδια για αγάπες και καρδιές, το τελευταίο αναφέρεται σε αρώματα και envie (desires). Και το σημαντικότερο: μόνος σου πρώτος αναφέρθηκες στο παλέρμο 43 όπου ήσουν πόρνη. Το αναφέρεις ξανά σε αυτό το ποστ. Μπορεί να πήρες ξανά αυτόν τον ρόλο και ανεβάζεις όλο αγάπες ενώ αναφέρεις το παιχνίδι 43 και ότι είσαι romantic. Μπορεί να μην ισχύει αλλά μπορεί και να ισχύει αυτό που λέω με βάση το τι είπες και έκανες. Σε προηγούμενα παιχνίδια είχα άλλες θεωρίες για σένα και ασφαλώς πάλι είχα ψάξει τα τραγούδια. Ψάχνω τα πάντα. Απλώς δεν είχα βρει κάτι να μου τραβάει την προσοχή τότε. Αν με θεωρείς ύποπτο ψήφισέ με.
Τώρα για το γιατί λέω ότι κάποιοι είναι σίγουροι μαφιόζοι, μάλλον εσύ αλλοιώνεις λόγια. Δεν είπα ότι ο χ είναι σίγουρος μαφιόζος. Έδωσα μια εξάδα-εφτάδα ατόμων και σας είπα ότι με βάση το πώς κινήθηκε το παιχνίδι, υπάρχουν τουλάχιστον 2 μαφιόζοι ανάμεσά τους. Έδωσα και λόγο για τον καθένα ξεχωριστά. Και σ' αυτούς θα κινηθεί και η ψήφος μου σήμερα.

Για τη Χιμέλα όχι δεν σκέφτομαι λουλούδια. Την θεωρώ ύποπτη για συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν μου θυμίζουν την παλιά καλή Χιμέλα. Δεν την είπα άλλωστε μαφιόζο. Είπα ότι είναι ύποπτη.


Για να προλάβω τη δολοφονία, σ' αυτό το γύρο θα εστιάσω στους υπόπτους που έθεσα στο προηγούμενο μεγάλο ποστ. Η ψήφος μου στον PHYSIOGNOMIST
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top