Claire: έχω προσέξει οτι η Κλερ μάς δίνει συνέχεια αληθοφανείς (ή αληθινές, μην παρεξηγηθώ) δικαιολογίες για το γιατί δεν μπορεί να ασχοληθεί με το παιχνίδι παραπάνω. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια έκανε το ίδιο και ήταν πολίτης, μήπως οπότε θεωρεί οτι με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού θα δώσει vibes αθώας; Για μένα η Κλερ είναι πολύ πιθανή μαφιόζα γιατί ουσιαστικά λέει εδώ και τόσες μέρες σχόλια για όλους αλλά δεν είδα πουθενά ένα συμπέρασμα.
Johnny15: Μπας κι είσαι η πόρνη; Δεν περιμένω απάντηση, ρητορική είναι η ερώτηση. Μού άρεσε κι η λογική του Soukou οτι σε έβαλαν οι μαφιόζοι να κάνεις τον τρελό του χωριού για να μπερδεύεις τον κόσμο. Ήθελα να σε πιστέψω τότε που σε κατηγορούσε ο Ικαρίων οτι είσαι ο ΔΑ του Ντιουμ αλλά δυστυχώς στην πορεία του παιχνιδιού έβγαλες κι εσύ την ενοχή σου. Τώρα το πώς την έχεις γλιτώσει και είσαι ακόμα μέσα, μού κάνει εντύπωση. Σαν να σε ξεχνάμε πάντα στην πορεία...
Μελανία: Επειδή ξεκίνησες να συμμετέχεις πρόσφατα δεν μπορώ ακόμα να ξεχωρίσω αν είσαι πολύ καλή μαφιόζα που παίζει τον πολίτη ή πολύ καλός πολίτης που πάει να αποποιηθεί το ρόλο του μαφιόζου. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα με σένα.
[FONT="]Να τα εκατοστήσεις Σύλβια και ότι επιθυμείς!
1. Δύσκολο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί τι μπορώ να πω για το ότι είμαι πάντα η ίδια... Οι δικαιολογίες μου όχι μόνο είναι αληθινές, αλλά μου προκύπτουν συνέχεια νέα θέματα από το πουθενά, ενώ είχα αποφασίσει να ασχοληθώ με το παιχνίδι αυτό το διάστημα. Είναι όμως τέτοιας φύσης που δεν μπορώ να τις παραβλέψω.
2. Την ίδια άποψη έχουμε για τον Τζόνυ πάντως.
3. Κι εγώ αποφάσισα να κάνω το ίδιο με τη Μελανία. Δεν έχω ξαναπαίξει μαζί της και δεν την ξέρω αλλά το σωστό είναι να της δώσουμε πίστωση χρόνου και απ' ότι βλέπω συμμετέχει πολύ πιο ενεργά και άρα ίσως μπορέσει να βοηθήσει. Θα δείξει όπως και νάχει.
[/FONT]
Βάσω, είμαστε στα πλαίσια παιχνιδιού. Δε σε ρώτησα τίποτα επιθετικά
Μπορεί να φάνηκε επιθετικό αλλά οκευ, όπως είπα, παίζουμε παλέρμο. Εφόσον με έχεις ψηφίσει ήθελα να ξέρω που βασίζεις την ψήφους σου. Cheers
[FONT="]Το λέω και παραπάνω στη Σύλβια, το έχω ξαναπεί κιόλας πως με μπερδεύεις απίστευτα και αυτό με προβληματίζει. Αυτό είναι όλο, προσωπικά ούτε κι εγώ έχω μαζί σου, το αντίθετο μάλιστα.
[/FONT]
[FONT="][FONT="]Δεν θυμάμαι ειλικρινά αυτή τη στιγμή ποιός έγραψε πως δεν έχω προτείνει κάτι νέο, κάποιο σενάριο ή κάτι τέτοιο και αντίθετα γράφω μια λίστα με πιθανούς υπόπτους και αθώους (πράγμα που έχω κάνει δύο φορές μέχρι τώρα). Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, αυτά έχω αυτά λέω. ΄Ισως να μην είμαι ΤΟ αναλυτικό μυαλό αλλά κάποιες υποθέσεις έχω κάνει, ρόλους δεν αναφέρω ποτέ για ευννόητους λόγους. Εξάλλου το έχω πει πως βασίζομαι σε μεγάλο μέρος σ' αυτούς που θεωρώ σίγουρους αθώους, αν έχω πέσει τόσο έξω... Κι άλλοι πιο έμπειροι από μένα το πάθανε και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
[/FONT] [/FONT]
[FONT="]Κάποιοι από εμάς είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να παίζουν μόνοι τους ουσιαστικά και οι μόνοι που έχουν στοιχεία από την αρχή ή έστω λίγο αργότερα, είναι η μαφία και κάποιοι συγκεκριμένοι ρόλοι. Οι υπόλοιποι δυστυχώς βασιζόμαστε μόνο στον εαυτό μας, γι' αυτό δεν θα κατηγορήσω τον Ικαρίονα που παίζει όπως λέει πάντα μόνος του. ΄Ασε που νομίζω πως θα ήμουν απείρως καλύτερη στο live Παλέρμο. Εκεί αν και δεν υπάρχουν γραπτά να μένουν, υπάρχει ο τόνος της φωνής και η άμεση αλληπεπίδραση που βοηθάει.
[/FONT] [FONT="]Ελπίζω ειλικρινά από αύριο το απόγευμα να είμαι με περισσότερο χρόνο και να ασχοληθώ πιο σοβαρά.
Εδώ θα πω κάτι που είπε και ο Τζόνυ και για κάποιους, είναι αλήθεια. Είναι το τρίτο μου παιχνίδι και μετά που βγήκα από το πρώτο, κατάλαβα πως έπρεπε να κρατάω σημειώσεις και να έχω κάποια πράγματα γραμμένα για να μην τα ξεχνάω. Και στο δεύτερό μου αλλά και σ' αυτό, η ροή του παιχνιδιού έγινε τόσο γρήγορη που δεν μπόρεσα να το κάνω και πάλι. Οπότε βασίζομαι μόνο σ' αυτά που θυμάμαι γιατί όσες φορές προσπάθησα να ανατρέξω σε προηγούμενα ποστ και μέρες, με πιέσατε να γράψω και έπρεπε να σας ικανοποιήσω. Οπότε πάει αυτό και γι' αυτό το παιχνίδι...[/FONT]
[FONT="]Επίσης δεν αναφέρθηκα καθόλου στη σημερινή δολοφονία αλλά και σ’ αυτή της μάγισσας, μια και το κάνατε ήδη πολλοί και δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε.
Λογικά θα είμαι μέσα το βράδυ και θα δω τι άλλο έχει συμβεί.[/FONT]