Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ξεκίνησα από το "μην τον αποκλείεις τόσο γρήγορα από ΔΑ" και εσύ το πήγες στο άλλο άκρο "είναι ο ΔΑ". Μπορείς να μου υποδείξεις πού ακριβώς στις δημοσιεύσεις μου υποστήριζω ότι ο Ikarionas είναι ο ΔΑ?
Μα απο την αρχή προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι η συλλογιστική μου πορεία Ψύφισε Claire ---> Δεν είναι ΔΑ για τον Ικαρίωνα είναι λάθος, άρα δεν είναι λογικό να φτάσω στο συμπέρασμα ότι ο Ικαρίωνας για εσένα είναι πιθανότατα ΔΑ;

Το πρόβλημα μου εξακολουθεί να έγκειται στο ότι προσπαθείτε απεγνωσμένα να μας πείσετε ότι δεν συνασπίζεστε. Κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνεται αν είστε συγκάτοικοι. Αλλά εσείς θέλετε να αποδείξετε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν υπάρχει συσχετισμός μεταξύ σας και, μάλλον, σας το χαλάω λιγουλάκι.
Πως συνασπιζόμαστε βρε πουλάκι μου. Μια κουβέντα έχω πει για τον άνθρωπο και απο τότε μιλάω για αυτόν μόνο με εσένα. Που βλέπεις τον συνασπισμό.

Γενικά με προβληματίζει η ψήφος σου. Στην αρχή ξεκίνησα απλά πιέζοντας σε, για να επιβεβαιώσω αν είσαι πολίτης και στην πορεία στράφηκα στο συμπέρασμα ότι είσαι μαφία. Η ψήφος σου απέναντι μου όμως υποδεικνύει συμπεριφορά πολίτη... Οπότε είτε είσαι μαφιόζος και παίζεις μια καλοστημένη μπλόφα. Ή κάπου στην συλλογιστή μου πορεία απέναντι σου όντως παρασύρθηκα και βιάστηκα σε συμπεράσματα. Θα δείξει. Δεν έχεις πέσει στα all-clear ακόμα, αλλά βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση από προηγουμένως.
Τώρα που κατέληξες κάπου με εμένα ελπίζω να σαν καλός πολίτης που είσαι να πιέσεις και άλλους, γτ απο χθές με εμένα ασχολήσε.


Μιλάω για ψήφο και λέω ότι θα έχεις τη στήριξή μου. Φοιτητής είσαι, δεν σε έχουν πιάσει ΔΑΠίτες εσένα να σου ζητήσουν τη στήριξή σου στις εκλογές, να ξέρεις ότι "Θα σε στηρίξω" σημαίνει "Θα σε ψηφίσω?". Οκ, δέχομαι ότι είναι λάθος στη διατύπωση από μέρους μου, αλλά η πρόθεση μου ήταν ξεκάθαρη και ήθελα να σου τονίσω ότι προτίθεμαι να σε ψηφίσω σήμερα...

Και, προφανώς, δεδομένου ότι οι παραπάνω απαντήσεις σου δεν έχουν σε κανένα βαθμό απαντήσει στις ερωτήσεις μου, ψηφίζω Ikarionas για να αποχωρήσει σήμερα.
Και αφού βρε ανθρωπε θεωρείς τον Ικαρίωνα μαφία γτ απο χθες προσπαθούσες να με πείσεις ότι ο Ικαρίωνας μπορεί να είναι και ΔΑ αφού και εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις σε αυτό το τρελό σενάριο. Φταίω μετά εγώ να σε θεωρώ μαφία και ότι απλά σε έστειλαν για να θολώσεις τα νερά;

καταρχας και μαφια να ηταν δε θα τη σωζαν τοσο φανερα ας μην κοροιδευομαστε. και μαφια να ηταν δε θα την παιρναν τηλεφωνο να της πουν α ναι ξερεις τι βγαινεις.. θα υπηρχε αντιδραση για αυτο και θεωρω πως η κλεοπ εινια αθωα. θεωρεις ντραμα και κλαιρ ενοχες για τους λογους που ωηφισαν κλεοπ ή για καποιον αλλο λογο;
Νομίζω τα είχα γράψει στο ποστ. Ωστόσο:
1. Drama, γιατί είχε ψηφίσει πρώτη την kleop για έναν λόγο που δεν ίσχυε.
2. Claire, λόγω της τυχαίας ψήφου που έκανε το 3-2

Πρέπει να πω ότι δυστυχώς διάβασα κάτι που με έκανε να ανατρέψω πολύ κάποια από τα συμπεράσματα που είχα βγάλει, αλλά θέλω να το επεξεργαστώ και άλλο. Θα το γράψω όμως αργότερα. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρη:
  • Για εμένα η aegloswen ήταν μέντιουμ
Η πίστη της στην ενοχή του Ikarionas εντάθηκε μετά την αποχώρηση της kleop και αφού εκείνος είχε με σθένος υποστηρίξει ότι η kleop έχει κακό ρόλο. Είπε χαρακτηριστικά πως η kleop ήταν "ξεκάθαρα αθώα".
Μετά, έγινε η αναφορά του JKaradakov στον ρόλο της aegloswen και την επόμενη μέρα βρέθηκε δολοφονημένη. Για εμένα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Το μέντιουμ είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος, που μπορεί με τις ερωτήσεις του να χαλάσει το παιχνίδι των μαφιόζων. Για αυτό και την έβγαλαν από το παιχνίδι.
Όπως έφτασε εσύ σε αυτό το συμπέρασμα έτσι έφτασα και εγώ και μπορεί να έφτασε και ένας παίχτης της μαφίας με έμπειρο ματι/σκεψη. Απλά εγώ έκανα την βλακεία, αν θες να το πεις έτσι, να το γράψω, αλλά όχι και να θεωρήσουμε ότι την σουταραν επειδή εγώ είπα ότι είναι μέντιουμ. Έβγαζε μάτι εξάλλου.

Επίσης το ότι η Έλενα (σορρυ αλλα το νικ της είναι γλωσσοδέτης) σαν πιθανό μέντιουμ, ρώτησε και πήρε απάντηση για συνασπισμό της kleop με τους πολίτες δεν κάνει αυτόματα μαφία τον Ικαρίωνα, πρώτος γύρος και όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθος. Γτ τόση εμμονή με τον Ικαρίωνα τελικά;

Hey guys :) λοιπον δεν έχω διαβάσει τίποτα αλλα θέλω να ψηφισω τον σπυρακο για τους λόγους που είπα χθες.

Μπορείς να μας τους ξαναπείς;


Σχολιασμό της σημερινής ψηφοφορίας:
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το τι γίνεται με τον Σπυράκο και την Ντράμα, θα πρέπει να γυρίσω να δω τα μηνύματα των ψήφων τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Γραφω αποχαιρετιστηριο,βλεπω το post λεω τελεια χωρις να δω ωρα,βλεπω μετα ωρα,ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ!!!
-Μπραβο στον Giasou που εκει που χαρηκα επειδη εκανε κατι καλο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.
-Συγχατηρήρια σε όσους μπήκαν και ψήφισαν άλλους αντί να πάρουν θέσεις σε παίχτες που ψηφίζουν ο ένας τον άλλον(εγω και ντραμα) οπότε είτε χωρίς ύπαρξη είτε κακοί,λογικά το πρώτο!

-Συγχαρητήρια στην Drama(μαφιοζα σιγουρα),στην Deutsch που είτε δε καταλαβαίνει είτε ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ,λογικά το δεύτερο και επιμένει.

-Συχαρητήρια στον Libertus που μαζί με Deutsch μια χαρά δώσανε ψήφο αρχικα σε μενα και ο Libertus δεν εμφανίστηκε καν γιατί λογικά δεν τον συνεφερε,δε το βρισκω τυχαιο ,για τον Pie δε ξερω.
-Μπραβο σε κατι καλα παιδακια σαν την iris που δεν ασχολουνται καθολου με το παιχνιδι και ψηφισουν ο,τι ψηφιζουν οι αλλοι οι ειναι συνασπισμενοι με κακο ρολο και πανε με τους αλλους νομιζοντας που ειναι στρατηγικη


Τα εβαλα χτες με εναν αμφιλεγομενο παιχτη για λογους που ανεφερα και παιζοντας επιπολαια την καρτα τουλαχιστον καταφερα να απομακρυνω τις κατηγοριες απο αυτον αθελα μου και τελικα καταλαβα που επρεπε να βαδισω αλλα δεν προλαβα.Δε θα πω συγνωμη στον Ικαριωνα που τον ψηφισα και επαιξα καρτα,θα πω συγνωμη που θολωσα τα νερα για αλλη μια φορα,δεν εκανα στροφη,ποτε δεν ημουν σιγουρος.

Βγηκαν πραγματα απο αυτην την κινηση μου και πρεπει να δωσετε προσοχη σε αυτους που ξερουν που πανε τα 4 και με ψηφισαν σημερα.

Οταν καποιος αναμασαει μια καραμελα που αλλοι εχουν θεσει και στηριζει ετσι μια ψηφο κατι παιζει(Αλλο που εγω λεω μπουρδες και με αυτες κανω απροσεκτες κινησεις).

Περασα καλα λιγες μερες και ελπιζω να ξαναμιλησω,να ξαναψηφισω και ξερω πως δε θα επανελθω γιατι δικαιως κανεις δε με θελει αλλα ευχομαι σε ολους ανεξαιρετως καλο παιχνιδι και ας νικησει ο καλυτερος,οχι η μαφια,οχι οι πολιτες αλλα οποιος ειναι καλυτερος.Η μαφια να προσεχει γιατι σημερα αρχισαν καποιες αγαρμπες κινησεις,οι πολιτες να προσεχουν γιατι ακομα και αν ειναι περισσοτεροι στην αρχη,οταν φευγουν 2 τη μερα καλο δε το λες.


DRAMA-IRIS-MINTIN-DEUTSCH προσοχη !!!
Και επειδη δε ξερω αν θα ξαναρθω 2 πραγματα: 1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ(Συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα το λεω και για την ΣΕ γιατι τους δυσχαιρενετε το εργο και χαλατε και το παιχνιδι-ναι εχω πικρια που εφυγα ακομα- και 2.Τελικα θα το βαλω το τραγουδακι μου το αποχαιρετιστηριο για την ωρα αφιερωμενο σε ολους,την αγαπητη ΣΕ και ειδικα τον Δημητρακη.
Μεχρι την επομενη φορα: :*
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Τα κατάφεραν τελικά οι μαφιόζοι να διώξουν τον Σπυράκο και να προστατέψουν την Drama. Στον επόμενο γύρο όποιος και να πεθάνει το βράδυ πρέπει να βγάλετε την Claire και την Drama. Καμία άλλη ψήφος δεν δικαιολογείται αύριο.

Οι σιωπηλοί παίκτες πολύ βολικά κάθονται στη σιγή τους. Η πιο ύποπτη ψήφος για μένα ήταν της Iris. Δεν έχει εμφανιστεί όλη τη μέρα και εμφανίζεται στην παράταση για να δώσει τελειωτική ψήφο στον Σπυράκο λέγοντας μάλιστα ότι δεν διάβασε τίποτε απ' όσα είπαμε. Αν δεν διάβασες τίποτα απ' όσα είπαμε να ψηφίσεις κάποιον παίκτη που δεν κινδυνεύει, όχι να σκοτώσεις κάποιον. Ξεκίνα να συμμετέχεις λοιπόν περισσότερο στο παιχνίδι γιατί εκνευρίζεις όσους συμμετέχουν και ξαφνικά πετάγονται απ' το πουθενά άσχετα άτομα και καταστρέφουν όλο το παιχνίδι.


Για μένα είναι αθώοι όσοι ψήφισαν Drama σ' αυτό τον γύρο (Eileen, Giamou, Τάσος και ίσως Σπυράκος). Οι επιφυλάξεις μου για τον Σπυράκο δεν χάνονται. Δεν αποκλείεται να είχε κι αυτός κακό ρόλο και να είχαμε υποψήφιους για να φύγουν δύο μαφιόζους. Ωστόσο το όλο κύμα εναντίον του με έβαλε σε αρκετές υποψίες.
Στους επόμενους γύρους πρέπει να φύγουν οι εξής: Claire, Drama, Iris (και αθώα να είναι θέλω να φύγει, με εκνεύρισε με το τελευταίο post της και το θράσος του να πει ότι δίνει τελειωτική ψήφο σε έναν παίκτη ενώ δεν έχει διαβάσει τίποτα απ' όσα ειπώθηκαν). Αμέσως μετά πρέπει να φύγουν mintin, tsarachaf και ίσως spy_ak. Θα πρέπει να φύγει κι ο Dumeduke αν συνεχίσει να λέει ασυναρτησίες. Άντε να καθαρίσει λίγο το παιχνίδι.
Επίσης μην ξεχνάτε τον i lie us. Δεν μου άρεσε η ψήφος του στον Σπυράκο. Αν είχα δίκιο και είναι ο ΔΑ τότε θα μπορούσε να θέλει να προστατέψει την Drama.

Για μένα αθωώνεται εντελώς ο Giamou με την προσπάθεια να δώσει δεύτερη ψήφο στην Drama, ακόμη κι αν απέτυχε. Επειδή ξέρετε τώρα ότι έχει αυτή την ψήφο και επειδή εγώ αθωώθηκα από αρκετούς και πλέον δεν ωφελεί τη μαφία το να ζω, θα έλεγα να προστατέψετε τον Giamou από δω και στο εξής για να σας βοηθήσει με τις κάρτες του. Εγώ ό,τι ήταν να κάνω το έκανα. Αυτά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.

1.Συμφωνώ με τα σενάριά σου και μου αρέσει που δεν αφαιρείς από την τριάδα της ισοψηφίας τον Giamou ο οποίος ευκόλως παραλείπεται από άλλο κόσμο. Έστω και σαν ενδεχόμενο, πρέπει να αναφέρεται.

2.Συμφωνώ με την τυμβωρυχία αν και γενικά δεν είμαι υπέρ του να παίζονται κάρτες τόσο γρήγορα. Αν αύριο βγει, νομίζω η Τυμβωρυχία θα βοηθούσε. Επίσης, η γκαφίτσα με την Iris καλή! :P Γελάσαμε λιγουλάκι! Βλέπω όμως ότι επιμένεις για την αθωότητά της και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Είναι μία ενέργεια περίεργη, που επιδέχεται αμφισβήτησης και το ξέρεις. Παρ' όλα αυτά, ρισκάρεις για έναν παίκτη που δεν μετέχει ενεργά, ίσως για να μην βγει άδικα, ή για να μην ασχοληθούμε αφήνοντας πιο σημαντικούς υπόπτους. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ίσως να έχεις καλό ρόλο. Δε ξέρω αν βγάζω νόημα :P

1,Φυσικα δε πρεπει να με αφησετε στην απο εξω. Αν και θεωρω πως αυτα που εχουν γινει δεν ειμαι ιδιαιτερα υποπτος ( προς το παρον) δεν υπαρχει κατι που να με απενεχοποιει πληρως.
2. Συμφωνω πως δε πρεπει να παιζονται τοσο γρηγορα, αλλα μου φαινεται πως θα δωσει πολλα στοιχεια. Εσυ το λες γκαφα αυτο που εκανα. Εγω το λεω καλο παιξιμο.

Ήδη κατά το τέλος της προηγούμενης ψηφοφορίας εμφανίστηκαν υποστηρικτές μου από το πουθενά. Λίγο μετά πεθαίνει η aegloswen που με κατηγορούσε και το πιο λογικό είναι να πέσουν κατηγορίες πάνω μου. Αντ' αυτού άρχισαν να με αθωώνουν ένα σωρό άτομα, τα οποία όμως έσπευσαν ταυτοχρόνως να πέσουν στον Σπυράκο.

Βασικα αν οι δολοφονοι ηθελαν με αυτο το κιλλ να σε κατηγορησουν, δε θα εβγαιναν οι περισσοτεροι την επομενη μερα και θα σε αθωωναν. Αρα κατα τη γνωμη μου δεν ηταν αυτος ο στοχος. Βεβαια μπορει να ισχυει το σεναριο να ειδαν πως σε αθωωνουν αθωοι και να αναγκαστηκαν να πουν πως σε αθωωνουν και αυτοι (οι δολοφονοι). Επιπλεον, μπορει να σκοτωσαν την aegloswen επειδη της αποδιδουν καποιο σπουδαιο ρολο και ηθελαν να τη βγαλουν απο τη μεση. Φυσικα, αν ο Ikarionas ηταν δολοφονος μπορει να εβγαζε και tzoum και την aesgloswen για να μην τους εχει πανω απο το κεφαλι του, γιατι ηξερε πως σε ολο το παιχνιδι θα τον κατηγορουν.

Τα κατάφεραν τελικά οι μαφιόζοι να διώξουν τον Σπυράκο και να προστατέψουν την Drama. Στον επόμενο γύρο όποιος και να πεθάνει το βράδυ πρέπει να βγάλετε την Claire και την Drama. Καμία άλλη ψήφος δεν δικαιολογείται αύριο.

Οι σιωπηλοί παίκτες πολύ βολικά κάθονται στη σιγή τους. Η πιο ύποπτη ψήφος για μένα ήταν της Iris. Δεν έχει εμφανιστεί όλη τη μέρα και εμφανίζεται στην παράταση για να δώσει τελειωτική ψήφο στον Σπυράκο λέγοντας μάλιστα ότι δεν διάβασε τίποτε απ' όσα είπαμε. Αν δεν διάβασες τίποτα απ' όσα είπαμε να ψηφίσεις κάποιον παίκτη που δεν κινδυνεύει, όχι να σκοτώσεις κάποιον. Ξεκίνα να συμμετέχεις λοιπόν περισσότερο στο παιχνίδι γιατί εκνευρίζεις όσους συμμετέχουν και ξαφνικά πετάγονται απ' το πουθενά άσχετα άτομα και καταστρέφουν όλο το παιχνίδι.


Για μένα είναι αθώοι όσοι ψήφισαν Drama σ' αυτό τον γύρο (Eileen, Giamou, Τάσος και ίσως Σπυράκος). Οι επιφυλάξεις μου για τον Σπυράκο δεν χάνονται. Δεν αποκλείεται να είχε κι αυτός κακό ρόλο και να είχαμε υποψήφιους για να φύγουν δύο μαφιόζους. Ωστόσο το όλο κύμα εναντίον του με έβαλε σε αρκετές υποψίες.
Στους επόμενους γύρους πρέπει να φύγουν οι εξής: Claire, Drama, Iris (και αθώα να είναι θέλω να φύγει, με εκνεύρισε με το τελευταίο post της και το θράσος του να πει ότι δίνει τελειωτική ψήφο σε έναν παίκτη ενώ δεν έχει διαβάσει τίποτα απ' όσα ειπώθηκαν). Αμέσως μετά πρέπει να φύγουν mintin, tsarachaf και ίσως spy_ak. Θα πρέπει να φύγει κι ο Dumeduke αν συνεχίσει να λέει ασυναρτησίες. Άντε να καθαρίσει λίγο το παιχνίδι.

Για μένα αθωώνεται εντελώς ο Giamou με την προσπάθεια να δώσει δεύτερη ψήφο στην Drama, ακόμη κι αν απέτυχε. Επειδή ξέρετε τώρα ότι έχει αυτή την ψήφο και επειδή εγώ αθωώθηκα από αρκετούς και πλέον δεν ωφελεί τη μαφία το να ζω, θα έλεγα να προστατέψετε τον Giamou από δω και στο εξής για να σας βοηθήσει με τις κάρτες του. Εγώ ό,τι ήταν να κάνω το έκανα. Αυτά.

1.Κατι μου λεει πως θα φυγω το βραδυ.
2.Συνεχιζω να πιστευω ως δολοφονο την Drama,την Guest 278211 και τον tsarachaf( δε λεω πως ειναι ολοι, αλλα 2 στους 3), θεωρω μετα απο ολα αυτα πως ειναι ο σπυρακος αθωος και για αυτο πηγα να τον σωσω( βεβαια εκανα λαθος με τη καρτα, αλλιως θα την ειχα χρησιμοποιησει νωριτερα) και σε αυτους τους πιθανους υποπτους προσθετω τη Claire (ξαχασα να την αναφερω πριν) και εσενα ( Ikarionas). Το οτι με αθωωνεις δε μου λεει κατι, το οτι βγηκαν 2 ατομα το βραδυ που θα σε "ενοχλουσαν" συνηγορει σε αυτο, το οτι δινεις 2 δολοφονους ( αν οντως ειναι h Claire και η Drama) επισης δε μου λεει κατι, το οτι κατευθυνθηκαν ολοι στο σπυρακο μετα απο "κυριως" δικη σου πιεση πιστευω πως ισχυει, οποτε δεν εχω κανενα λογο να σε αθωωσω, ειδικα και επειδη πιστευω πως στοχος των δολοφονων με τις συγκεκριμενες δολοφονιες δεν ηταν για να σε κατηγορησουν( οπως και εγινε, να μην κατηγορηθεις).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
1.Κατι μου λεει πως θα φυγω το βραδυ.

2.Συνεχιζω να πιστευω ως δολοφονο την Drama,την Guest 278211 και τον tsarachaf( δε λεω πως ειναι ολοι, αλλα 2 στους 3), θεωρω μετα απο ολα αυτα πως ειναι ο σπυρακος αθωος και για αυτο πηγα να τον σωσω( βεβαια εκανα λαθος με τη καρτα, αλλιως θα την ειχα χρησιμοποιησει νωριτερα) και σε αυτους τους πιθανους υποπτους προσθετω τη Claire (ξαχασα να την αναφερω πριν) και εσενα ( Ikarionas). Το οτι με αθωωνεις δε μου λεει κατι, το οτι βγηκαν 2 ατομα το βραδυ που θα σε "ενοχλουσαν" συνηγορει σε αυτο, το οτι δινεις 2 δολοφονους ( αν οντως ειναι h Claire και η Drama) επισης δε μου λεει κατι, το οτι κατευθυνθηκαν ολοι στο σπυρακο μετα απο "κυριως" δικη σου πιεση πιστευω πως ισχυει, οποτε δεν εχω κανενα λογο να σε αθωωσω, ειδικα και επειδη πιστευω πως στοχος των δολοφονων με τις συγκεκριμενες δολοφονιες δεν ηταν για να σε κατηγορησουν( οπως και εγινε, να μην κατηγορηθεις).

1. Γι' αυτό λέω να σε προστατεύσουν.
2. Δεκτές οι κατηγορίες αλλά όπως είδες χτες παραλίγο να με βγάλουν σε ψηφοφορία. Συν το ότι είχαν πέσει πάνω μου αρκετά άτομα ήδη από τον πρώτο γύρο. Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά κατηγορούμε τα ίδια άτομα (με εξαίρεση εμένα). Δεκτές όμως οι κατηγορίες. Εγώ πάντως όλη τη μέρα σήμερα προσπαθούσα να σώσω τον Σπυράκο. Μάλιστα άτομα σαν τον mintin ή τον tsarachaf που τα θεωρούν έμπειρα, διατήρησαν την ψήφο τους ανεξαρτήτως του τι λεγόταν. Γι' αυτό πιστεύω ότι είναι και οι δύο μαφιόζοι. Η Drama και η Claire είναι σίγουρα. Και ίσως η Iris, την οποία δεν ξέρω γιατί δεν αναφέρεις. Βγήκε από το πουθενά και σκότωσε τον Σπυράκο στην παράταση λέγοντας ότι δεν είχε διαβάσει τίποτα. Όσο για το kill που έγινε εξήγησα το γιατί πιστεύω πως το έκαναν. Αφενός γλίτωναν από μέντιουμ, αφετέρου ήδη πριν το kill άρχισαν να με αθωώνουν διάφοροι, επειδή ακριβώς δεν ήθελαν να κατηγορηθώ από το kill. Σαφώς και δεν το έκαναν για να με κατηγορήσουν, το έκαναν για να κατηγορηθούν όσοι θα με κατηγορούσαν αλλά και για να αφήσουν και καμιά υπόνοια για μένα να πλανιέται στο μυαλό, όπως κάνεις κι εσύ τώρα. Στόχος τους αρχικός ήταν ο Σπυράκος και αυτό φάνηκε. Μετά από μένα ήταν ο αμέσως πιο ύποπτος λόγω της σύνδεσής του με την Claire. Eφόσον οι μαφιόζοι αθώωσαν εμένα, είναι λογικό να στραφούν όλοι στον Σπυράκο. Γι' αυτό το έκαναν και γι' αυτό ενώ τον είχα ψηφίσει, την ψιλιάστηκα και πήγα στην Drama.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,804 μηνύματα.
Στοχος αυτου που ειπα ηταν να ξεκολλησουμε απο την ιδεα πως ντε και καλα ο ΔΑ ειναι αναμεσα σε αυτους που ψηφισαν Ikariona. Βεβαια, μπορει να ψηφισε την Μαιρα και να αλλαξε και τις ψηφους της, γιατι τη θεωρουσε τη πιο αθωα απο αυτους που ειχαν ψηφους ή είχε καταλαβει κατι για αυτην. Εγω προσωπικα δε βλεπω να εχει γινει καποιος ευκολος στοχος και ειδικα απο αυτους που ψηφισαν Μαιρα. Οποτε μαλλον αυτο που λες(για τον ευκολο στοχο) δεν ισχυει.Φυσικα το να ειναι αναμεσα στις μονες ψηφους ειναι και αυτο λογικο και στη περιπτωση αυτη ,ισως, μιλαμε και για ενα παικτη που εκανα συνειδητα αυτο που εκανε. Αποψη μου ειναι πως, αν αναζητησουμε τον ΔΑ, δε πρεπει να πορευτουμε τοσο σε ποια ατομα ψηφισαν ποιον, αλλα στο ποια ατομα δε μπορουσαν να το εχουν κανει για διαφορους, βασιμους λογους,Θεωρω πως στο ποστ που εχω κανει για τους ΔΑ, οτι οσους ειπα οτι σιγουρα δεν ειναι ΔΑ, δεν ειναι 100% ΔΑ. Επισης, εχω και τα ατομα που ψηφισαν την Claire και ειναι λιγοτερο πιθανο να ειναι ΔΑ.
Kατάλαβα τι λες,ωραίος ο συλλογισμός.


Συμφωνω οτι δε βοηθαει καθολου, αλλα υπαρχουν και αλλα ατομα που συμμετεχουν λιγο.
Iσχύει αλλά εκείνη συμμετείχε λιγότερο απ'όλους.Έχει ίδιο αριθμο posts με την kleop,η οποία έφυγε από τη πρώτη ψηφοφορία :P

Ψηφίζω για σήμερα mintin97.
Σκεπτικό και αναλύσεις αρκετά αργότερα, για την ώρα τρέχω.
Θέλω πολύ να δω το σκεπτικό σου

και τωρα που ο τζουμ ειναι εκτος;
δεν ειναι χαζη η aegloswen να καρφωθει τοσο απλα.. θα μπορουσε να ειναι αντιπαλος μαφιοζος θα μπορουσε και να μην ειναι τιποτα...
Τώρα που ο Τζουμ είναι εκτός ξέρω ότι είναι πολίτης.Ήταν πρώτος γύρος,δεν έμεινα παραπάνω στο λεγόμενο "τρίπτυχο"
Αυτό δεν είπα και'γω για την aegloswen; ( εκτός του ότι μπορεί να'ναι απλός πολίτης)

Hey guys :) λοιπον δεν έχω διαβάσει τίποτα αλλα θέλω να ψηφισω τον σπυρακο για τους λόγους που είπα χθες.
Kαι έτσι τυχαία 19:59 μπαίνεις και ψηφίζεις Σπυράκο,χωρίς να'χεις διαβάσει τίποτα,ενώ ήταν 6-6 με την Drama.
Στη περίπτωση που ο Σπυράκος μέσα σ'αυτα που δε διάβασες (μιλαμε για 2-3 σελίδες) είπε πράγματα με τα οποία αθωώνεται στα μάτια σου τι θα'χεις να πεις;;

Οι σιωπηλοί παίκτες πολύ βολικά κάθονται στη σιγή τους. Η πιο ύποπτη ψήφος για μένα ήταν της Iris. Δεν έχει εμφανιστεί όλη τη μέρα και εμφανίζεται στην παράταση για να δώσει τελειωτική ψήφο στον Σπυράκο λέγοντας μάλιστα ότι δεν διάβασε τίποτε απ' όσα είπαμε. Αν δεν διάβασες τίποτα απ' όσα είπαμε να ψηφίσεις κάποιον παίκτη που δεν κινδυνεύει, όχι να σκοτώσεις κάποιον. Ξεκίνα να συμμετέχεις λοιπόν περισσότερο στο παιχνίδι γιατί εκνευρίζεις όσους συμμετέχουν και ξαφνικά πετάγονται απ' το πουθενά άσχετα άτομα και καταστρέφουν όλο το παιχνίδι.
Ακριβώς αυτό.Μπορεί να το'χω πει ίσα με 5 πέντε φορές.Από τη στιγμή που δηλώνουμε συμμετοχή θεωρώ ότι είμαστε δεσμευμένοι να γράφουμε,να παρακαλουθούμε τη ροή του παιχνιδιού αλλά και να διαβάζουμε τα μηνύματα όλων.Το "δε διάβασα τα μηνύματα αλλά θα ψηφίσω" στις 19:59 δε μ'αρέσει καθόλου.Για μένα,καλύτερα να μην ψήφιζες καν.Είχαν ισοψηφία και θα κρινόταν στο χέρι του Δημάρχουν (αν είχε ψηφίσει έναν απ'τους δύο).Θα βλέπαμε και το τι πιστεύει εκείνος,ένας αθώος δηλαδή.

Θα επανέλθω αργότερα με άλλο post γιατί είμαι από κινητό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
1. Γι' αυτό λέω να σε προστατεύσουν.
2. Δεκτές οι κατηγορίες αλλά όπως είδες χτες παραλίγο να με βγάλουν σε ψηφοφορία. Συν το ότι είχαν πέσει πάνω μου αρκετά άτομα ήδη από τον πρώτο γύρο. Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά κατηγορούμε τα ίδια άτομα (με εξαίρεση εμένα). Δεκτές όμως οι κατηγορίες. Εγώ πάντως όλη τη μέρα σήμερα προσπαθούσα να σώσω τον Σπυράκο. Μάλιστα άτομα σαν τον mintin ή τον tsarachaf που τα θεωρούν έμπειρα, διατήρησαν την ψήφο τους ανεξαρτήτως του τι λεγόταν. Γι' αυτό πιστεύω ότι είναι και οι δύο μαφιόζοι. Η Drama και η Claire είναι σίγουρα. Και ίσως η Iris, την οποία δεν ξέρω γιατί δεν αναφέρεις. Βγήκε από το πουθενά και σκότωσε τον Σπυράκο στην παράταση λέγοντας ότι δεν είχε διαβάσει τίποτα. Όσο για το kill που έγινε εξήγησα το γιατί πιστεύω πως το έκαναν. Αφενός γλίτωναν από μέντιουμ, αφετέρου ήδη πριν το kill άρχισαν να με αθωώνουν διάφοροι, επειδή ακριβώς δεν ήθελαν να κατηγορηθώ από το kill. Σαφώς και δεν το έκαναν για να με κατηγορήσουν, το έκαναν για να κατηγορηθούν όσοι θα με κατηγορούσαν αλλά και για να αφήσουν και καμιά υπόνοια για μένα να πλανιέται στο μυαλό, όπως κάνεις κι εσύ τώρα. Στόχος τους αρχικός ήταν ο Σπυράκος και αυτό φάνηκε. Μετά από μένα ήταν ο αμέσως πιο ύποπτος λόγω της σύνδεσής του με την Claire. Eφόσον οι μαφιόζοι αθώωσαν εμένα, είναι λογικό να στραφούν όλοι στον Σπυράκο. Γι' αυτό το έκαναν και γι' αυτό ενώ τον είχα ψηφίσει, την ψιλιάστηκα και πήγα στην Drama.

Ναι, δεκτο. Απλα θελω να παρουσιασω οτι δεν ειναι τοσο απιθανο να εισαι και ουτε εχω καποιον ιδιατερο λογο να σε αποκλεισω απο ενοχο. Νομιζω πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια στο ποσο κατηγορεισαι και ποσο αθωωνεσαι. Δεχομαι αυτο που λες οτι σε αθωωναν και πριν το kill, δεχομαι επισης οτι μπορει να κατακαβες την αθωοτητα του σπυρακου και να αλλαξεις γνωμη. Απλα το σεναριο που παρουσιασα, θα μπορουσε να ισχυει. Φυσικα, πιστευω οτι δε πρεπει να παμε στον επομενο γυρο σε σενα και οτι πρεπει να μαθουμε καποια στιγμη το φυλλο καποιου νεκρου για να παρουμε πληροφοριες.

Το κακο με αυτο το παιχνιδι ειναι οτι μπορει καποιος να μη δει τιποτα, να μπει τελευταιο λεπτο και να ψηφισει κατι πολυ κρισιμο, οπως και εγινε τωρα. Φυσικα η ψηφος της ηταν καθοριστικη και ως καλος ρολος δε βοηθαει το παιχνιδι. Ωστοσο, δε θα κατευθυνθω προς αυτην, και αλλα ατομα μπορει να μη συμμετεχουν τοσο και να ειναι ενοχα, αλλα περιμενω να συμμετεχει περισσοτερο και να αιτιολογησει και τις επιλογες της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Θέλω πολύ να δω το σκεπτικό σου (εννοεί της Claire που ψήφισε mintin)


Θα σου πω εγώ το σκεπτικό της. Είναι μαφιόζος, ξέρει ότι αύριο θα φύγει και ήθελε να θυμούνται την ψήφο της στον mintin, ο οποίος είναι κι αυτός μαφιόζος, για να τον αθωώσουμε μετά, αν η τυμβωρυχία αποκαλύψει ότι η Claire είναι δολοφόνος. Ο mintin πάντα ψήφιζε άτομα με μια ή καμία ψήφο ενώ σήμερα πήγε στον Σπυράκο που είχε πολλές. Κατόπιν δεσμεύεται και ψηφίζει Claire, η οποία είναι κι αυτή μαφιόζος. Είναι μαζί και οι δύο και δίνει ο ένας τον άλλο για να καλυφθούν. Καλύτερα να μην την έσωζε την Claire ο ΔΑ. Μεγαλύτερη ζημιά κάνει στους μαφιόζους με το να είναι μέσα στο παιχνίδι ακόμη. Πρέπει να βγει όμως αύριο. Αυτή, κατόπιν η Drama, ο tsarachaf, o mintin και βλέπουμε μετά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Και επειδή κρατάω το λόγο μου, η ψήφος μου πηγαίνει στην Claire Rentfield.
Δε νομίζω να αλλάξω αργότερα αλλά ίδωμεν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Εγώ θέλω να φύγει Claire και Drama. Θα ψηφίσω όποια απ' τις δύο είναι να πεθάνει. Αρχίζω ψηφίζοντας DRAMA PRINZESSIN, μην τυχόν πεθάνω το βράδυ αλλά και για να μην αναπαυτεί που σώθηκε για ακόμη μια μέρα. Και πολύ της ήταν το ότι δεν βγήκε σήμερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Ψηφίζω από τώρα Claire Rentfield...
Για τους προφανείς λόγους:P εξάλλου αυτή είχα σκοπό να ψηφίσω και σήμερα αλλά με την κάρτα της δεν μπόρεσα.
Αν αλλάξει κάτι μέσα στη μέρα θα αλλάξω την ψήφο.
Αύριο θα λείπω κάποιες ώρες για θέματα υγείας και μπορεί να μην προλάβω την ψηφοφορία ( εννοώ να μην προλάβω να διαβάσω όσα θα έχουν ειπωθεί μέχρι το μεσημερι και βάλε)
Οπότε... Ψηφίζω από τώρα και βλέπουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. Claire Rentfield
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  4. Drama Prinzessin
  5. DumeNuke
  6. Eileen
  7. Emilouko
  8. Giamou
  9. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  10. i_lie_us
  11. iris17
  12. JKaradakov
  13. Libertus
  14. mintin97 --> Claire Rentfield
  15. Nefeli Graf
  16. PieMaker
  17. Guest 278211
  18. tsarachaf
  19. ultraviolence
  20. vassilis498
  21. Τάσος97

Ψήφοι
2 Claire Rentfield
1 Drama Prinzessin

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Βρισκόμουν ανάμεσα σε Σπυράκο και Drama, όπωςε ανέφερα σε άλλο ποστ μου. Μετά όμως την αθώωση εκ μέρους της του Ικαρίωνα, την θεωρώ αθώα. Σύμφωνα λοιπόν με το σημερινό μου σεντόνι, η ψήφος μου πηγαίνει στο Σπυράκος (^^).
Κι εδώ νομίζω πως έκανα ένα μεγάλο λάθος αθωώνοντας την Drama. Το ότι υπερασπίζεσαι έναν αθώο δεν σε κάνει αυτόματα πολίτη, και εδώ περιλαμβάνομαι κι εγώ με την υποστήριξη στον Ικαρίωνα. Απλά αυτό που είπε για τον Ικαρίωνα με προιδέασε να μην την ψηφίσω τώρα. Όμως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Στο σεντόνι που έγραψα δίνω μεγαλύτερη πιθανότητα στο δεύτερο σενάριο. Αυτό δε σημαίνει ότι αθωώνω την Drama.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Επιστρέφουμε σε λίγο. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προ ολίγου έγιναν κάποια αντικανονικά post από την Drama Prinzessin. Για το λόγο αυτό δίνεται ποινή στην Κλεοπάτρα, η οποία μεταφέρεται στη χώρα των φαντασμάτων, χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Συνεχίζει να βρίσκεται στο παιχνίδι ως φάντασμα, δηλαδή μπορεί να επανέλθει προσωρινά με Ηχώ, μόνιμα με Νεκροφάνεια ή να αποχωρήσει οριστικά με Τυμβωρυχία.
Τα post της Κλεοπάτρας έχουν εξαφανιστεί. Παρακαλείσθε να μην τα αναζητήσετε. Όσοι προλάβατε και τα είδατε, παρακαλείσθε να τα ξεχάσετε και να μην τα αναφέρετε ξανά. Οποιαδήποτε αναφορά στο περιεχόμενο των post αυτών θα οδηγεί άμεσα σε ποινή τον παίχτη που θα την κάνει.
Και για τελευταία φορά, διαβάστε πολύ καλά τους κανόνες και προτού γράψετε ή κάνετε το οτιδήποτε σκεφτείτε αν αυτό είναι αντίθετο στους κανόνες. Σεβαστείτε τους συμπαίχτες σας και διατηρήστε το παιχνίδι δίκαιο για όλους.

Εκ της ΣΕ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Όσοι έχετε ψηφίσει την Κλεοπάτρα, μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας. Αν δεν το κάνετε, δε θα χρεωθείτε με απουσία.

Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. Claire Rentfield
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  4. DumeNuke
  5. Eileen
  6. Emilouko
  7. Giamou
  8. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  9. i_lie_us
  10. iris17
  11. JKaradakov
  12. Libertus
  13. mintin97 --> Claire Rentfield
  14. Nefeli Graf
  15. PieMaker
  16. Guest 278211
  17. tsarachaf
  18. ultraviolence
  19. vassilis498
  20. Τάσος97

Ψήφοι
2 Claire Rentfield

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 6/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά! :flowers:
Θα κάνω αυτή τη σύντομη δημοσίευση γιατί έχω αρχίσει να συγχύζομαι λιγάκι η αλήθεια είναι :redface:
Θα ακολουθήσει κανονικό σεντόνι με τα όλα του :P, απλά νομίζω ότι αυτό πρέπει να αναφερθεί και γρήγορα να μην αρχίσουν να δημιουργούνται σενάρια άλογα.



Λεπτομέρειες για την κάρτα:

Πριν από την χθεσινή δολοφονία, η Claire δεν είχε καμία ψήφο. Την πρώτη ψήφο της την πήρε από τον Libertus (post #249 - 15:55). Επομένως, δε θα μπορούσε να ξέρει ότι θα την χρειαστεί και αργότερα που πήρε ψήφους δεν μπορούσε να την χρησιμοποιήσει.

Τώρα, ως προς το σχόλιο που κάνανε κάποιοι, σχετικά με το "Γιατί παίζεις την κάρτα αφού χθες έλεγες να βγεις να τελειώνεις;"
Εγώ αυτό που έχω να σχολιάσω εδώ είναι πως δέχομαι αυτό που είπε η Claire και το σέβομαι κιόλας. Το ενδεχόμενο να έχει ξενερώσει με το παιχνίδι δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσει να παίξει το ρόλο της όσο καλύτερα γίνεται (όποιος και αν είναι αυτός).
Οπότε, αν θέλετε να στοιχειοθετήσετε την ενοχή της, καλύτερα να βρείτε πιο ουσιαστικά πράγματα από :
  • γιατί δεν έπαιξε την κάρτα χθες
  • γιατί την παίζει τώρα αφού έλεγε ότι ήθελε να βγει
Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό.
Εδώ αμάν κάνουμε να βλέπουμε δημοσιεύσεις από άτομα που έχουν δεσμευτεί ότι θα παίξουν, και θα την πούμε σε κάποιον που δείχνει να σέβεται, αν μη τι άλλο το παιχνίδι; :/:

Αυτά ως προς το διαδικαστικό της υπόθεσης. Προς θεού, αυτό δεν σημαίνει πως είμαι πεποισμένη για την αθωότητα της Claire. Θεωρώ όμως άδικο, να πιανόμαστε από ό,τι χαζή δικαιολογία μπορούμε.

Σε κανένα μισαωράκι και το σεντόνι! :)
edit: Σε καμιά ώρα λογικά :redface:
Ουσιαστικά ο μόνος άνθρωπος που πίστεψε αυτά που είπα. Βλέπω πως με έχεις δικαιολογήσει και σε προηγούμενα ποστ σου, χωρίς να με αθωώνεις όπως λες.
Θα σου έλεγα να προσέξεις πολύ γιατί μετά από εμένα θα στοχοποιήσουν εσένα όπως και άλλους που με υπερασπίσθηκαν...:/:
Εγώ πάντως σε ευχαριστώ που τουλάχιστον πίστεψες τα λεγόμενά μου, άσχετα με τον ρόλο που μπορεί να πιστεύεις πως έχω στο παιχνίδι.:)

Το θέμα είναι γιατί πήρες αυτη τη παράταση αφού χθες είπες ότι κουράστηκες και θες να φυγεις; :hmm: .Είχες σήμερα μια μέρα ( μετά τις δουλειές σου) να αποδείξεις την αθωότητα σου και αντ'αυτού πετάς τη κάρτα.Ναι μεν τώρα εξασφάλισες την αυριανή μέρα για να αποδείξεις την αθωότητα σου,αλλά δεν νομίζεις ότι μπορεί να έγινες στόχος;;

Μη έχοντας σοβαρές υποψίες ακόμη,θα ψηφίσω πάλι με το χθεσινό μου σκεπτικό.Ήμουν ανάμεσα στην iris17 και στην Drama Prinzessin.Ψηφίζω την iris17.
Θα απαντήσω πιο κάτω αναλυτικά και θα σου λύσω όλες σου τις απορίες.:)

Ξεκινάω λοιπόν και μπορείτε να θεωρήσετε αυτό το ποστ σαν το ποστ με τα τελευταία μου λόγια γιατί άλλο δεν πρόκειται να γράψω. Φαίνεται ξεκάθαρα πως αύριο ψηφίζομαι και φεύγω για την χώρα των φαντασμάτων, ευκαιρία να μάθω πως νοιώθει ένα φάντασμα.;)
΄Οταν είδα την προκύρηξη του παιχνιδιού, το έψαξα λίγο και είδα πως έμοιαζε με ένα παιχνίδι που παίζαμε παλιά με παρέα μεγάλη. Μου φάνηκε, διαβάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού, πως είχε πολλά κοινά σημεία και σκέφτηκα, wtf ευκαιρία να διασκεδάσω λίγο, μια και παλιά ήμουν δεινή gamer τόσο σε επιτραπέζια διαφόρων ειδών, όσο και σε παιχνίδια κονσόλας. ΄Οσοι παίζετε τέτοια παιχνίδια, θα ξέρετε και από που προέρχεται το ψευδώνυμο που έχω εδώ στο φόρουμ.:whistle:
Από τότε που πέθανε ο άντρας μου δεν έχω αγγίξει καμμιά κονσόλα και δεν παίζω πια παιχνίδια ούτε στον υπολογιστή μου, δεν έχουν για μένα κανένα νόημα μια και όλα αυτά τα μοιραζόμαστε και μου τον θυμίζουν...:(
Ξέφυγα όμως, πίστευα λοιπόν πως θα διασκεδάσω με το παιχνίδι. Η πίστη μου όμως αυτή αποδείχτηκε φρούδα...
΄Οχι μόνο δεν διασκέδασα καθόλου μέχρι τώρα αλλά αντίθετα αγχώθηκα απίστευτα. Πρωτάρα και άσχετη με το συγκεκριμένο παιχνίδι, προσπαθούσα να το παρακολουθήσω, πράγμα δύσκολο λόγω των απανωτών και με κάθε ευκαιρία ποστ του Ikariona, όσο και των απαντήσεων που λάβαινε από τους άλλους και φυσικά ανταπαντούσε κι εκείνος και η ιστορία πήγαινε (και πηγαίνει ακόμα εδώ που τα λέμε) λέγοντας...
Για παράδειγμα σήμερα είχα σκοπό να γράψω ένα ποστ παίζοντας κανονικά, έστω κι αν είναι η τελευταία μου μέρα. Προσπάθησα να διαβάσω 3 σελίδες μηνυμάτων και εκεί που νόμιζα πως τα είχα καταφέρει και είχα κάνει και τις παραθέσεις μου, τσουυυυυπ... προέκυπταν άλλα τόσα μηνύματα. Τελικά παραιτήθηκα και μια και θα φύγω αύριο είπα να γράψω αυτό.
΄Εχω ήδη παραμελήσει τα καθήκοντά μου στην ΟΔ του φόρουμ και μου την είπανε και εκεί εκτός από εδώ, άρα δεν έπρεπε να έχω δηλώσει συμμετοχή από την αρχή. Δεν ξέρω τι κάνετε οι περισσότεροι και τα καταφέρνετε, είστε όλοι αρκετά νέοι για να έχετε (εκτός από τις τυχόν δουλειές σας ή τις εξεταστικές σας) τα υπόλοιπα λυμένα. Εγώ όμως ζω μόνη μου, έχω 3 γατιά και πρέπει να φροντίζω το σπίτι μου, τα γατιά μου, τα αδέσποτά μου και τις φιλοζωικές μου δραστηριότητες, χώρια που για να φάω πρέπει και να μαγειρέψω αφού ψωνίσω ότι χρειάζομαι. ΄Εχω παραμελήσει επίσης και το αίσθημα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου και κάποιοι δεν πείθονται λέει με την δικαιολογία "δουλειές"...
΄Ομως, υπάρχει πάντα ένα όμως.;)
Ανέλαβα την υποχρέωση να παίξω και όσο και αν με κούρασε αυτό και με ξενέρωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι (ή ίσως να φταίει η στάση κάποιων παικτών, δεν ξέρω μια και δεν έχω παίξει σε άλλο στο παρελθόν), έπρεπε να το κάνω σωστά. Είχα την κάρτα από την αρχή, ο καθένας μας πήρε από δύο κάρτες. Μια από τις δύο που πήρα ήταν αυτή. Εχθές δεν προλάβαινα να την παίξω, οι ώρες που παίζεται είναι μέχρι την ώρα της δολοφονίας και μετά την ψηφοφορία. Σήμερα όμως δεν είχα καμμιά δικαιολογία να μην την παίξω την στιγμή που ήξερα πως θα με ψήφιζαν.
΄Οπως λέει λοιπόν ο Ικαρίωνα πως ξέρει πως είναι αθώος, έτσι το ξέρω κι εγώ για τον εαυτό μου και είναι υποχρέωσή μου να βοηθήσω την ομάδα μου μέχρι την τελευταία στιγμή που θα μείνω στο παιχνίδι.
΄Οσο γι' αυτή σου την ερώτηση ultra μου...
Είχες σήμερα μια μέρα ( μετά τις δουλειές σου) να αποδείξεις την αθωότητα σου και αντ'αυτού πετάς τη κάρτα.
Οι δικές μου δουλειές δυστυχώς δεν τελειώνουν... Εκτός από όσα έγραψα παραπάνω, μου έτυχαν αυτές τις μέρες και έξτρα τρεχάματα σε δικηγόρους, Ειρηνοδικεία και τα τοιαύτα και τρέχω και δεν φτάνω. Ο χρόνος μου ελάχιστος και δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω το παιχνίδι όπως οι υπόλοιποι.
Για να είμαι ειλικρινής, έχω ξεκινήσει πολλές φορές να διαβάζω το κατεβατό από ποστ που υπάρχει και μέχρι να φτάσω στα τελευταία έχω ξεχάσει τι έχει γραφτεί στα πρώτα...:confused:

Τέλος πάντων, οι λόγοι μου δεν σας αφορούν. Απλά σας παρέθεσα μερικούς για να μην λέτε πως αδιαφορώ και τα λοιπά.
Η σημερινή μου ψήφος έγινε με σκοπό να μην επιβαρύνω κάποιον που είχε ήδη ψηφιστεί αρκετές φορές μια και από αύριο δεν θα είμαι μαζί σας.
Γενικώτερα τώρα οι εντυπώσεις μου από το παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες που έχουν σωστή και δομημένη σκέψη, αιτιολογούν τις ψήφους τους αλλά και τις πιθανές υποψίες τους ή τυχόν σενάρια που έχουν πλάσει στο μυαλό τους. Γιατί σ' αυτή την φάση, πιστεύω πως μόνο αυτό μπορεί να υπάρχει στο μυαλό του καθενός και καμμιά βεβαιότητα. Ο Ικαρίωνας βέβαια χτυπιέται και είναι βέβαιος κάθε φορά για διάφορα. Και ενώ μέχρι το πρωί έσχιζε τα ιμάτιά του να φύγουμε εγώ και ο Σπυράκος από το παιχνίδι, σήμερα τελικά ψήφισε την Drama... Βλέπετε εσείς καμμιά συνέπεια στην σκέψη του, στις θεωρίες του και συγχρόνως στις πράξεις του; Γιατί εγώ δεν βλέπω...
Δέχομαι πως εχθές ίσως τον ψήφισα για να σώσω τον εαυτό μου και να έπεισα ακόμα κι εμένα πως το έκανα γιατί μου κίνησε κάποιες υποψίες. Κι έτσι να είναι, το θεωρώ απόλυτα φυσικό και το ίδιο πιστεύω πως θα έκανε ο καθένας σας.
Γενικά για τον Ικαρίωνα έχω να πω μερικά πράγματα. Για να το ξεκαθαρίζω από την αρχή, δεν πιστεύω πως είναι δολοφόνος, πιστεύω πως είναι πολίτης. Βέβαια πολίτης θεωρείται και η πόρνη και ο ΔΑ. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι απλός πολίτης αλλά ούτε και ΔΑ, τον θεωρώ μάλλον για την πόρνη. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος αλλά μέχρι στιγμής αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει.
Γενικά τον θεωρώ κακό παίκτη, γράφει απίστευτα πολλά πράγματα, η σκέψη του και οι θεωρίες του είναι χαοτικά και χωρίς δομή και τελικά αποπροσανατολίζει τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι απόλυτος, βλέπε "ο τάδε και ο τάδε θέλω να φύγουν από παιχνίδι" . Και ποιός είσαι εσύ ρε φίλε που θέλεις κάτι και το απαιτείς και από τους άλλους κιόλας; Μπορείς να εκθέσεις όμορφα και ωραία τις υποψίες σου, να πεις τι πιστεύεις και γιατί και να ψηφίσεις βάση αυτών. Δεν μπορείς να θέλεις και να απαιτείς τίποτα... Κι εγώ θέλω διάφορα, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Θα τα απαιτήσω από τους άλλους; :/:
Μάλλον πολλά είπα για το παιδί και δεν το ξέρω και προσωπικά, απλά μου έχει κάνει την χείριστη εντύπωση μέχρι στιγμής.:redface:
Τους υπόλοιπους που έχουν φύγει τους θεωρώ στην σκέψη μου πολίτες, εκτός από τον Σπυράκο για τον οποίο δεν είμαι σίγουρη. Είχε πολύ περίεργη παρουσία μέχρι στιγμής και με έχει καταμπερδέψει...:hmm:

Αυτά λοιπόν από μένα, εύχομαι να μην με επαναφέρει κανείς για να μπορέσω να είμαι συνεπής στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου.
Εσείς κοιτάξτε να παίξετε καλά και να διασκεδάσετε.:D
Buy!!! :hello:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Πραγματικά είναι κρίμα αυτό που συνέβη με την Drama. Δεν ήμουν μέσα δεν ξέρω τι έγινε και καθώς ήταν παραβίαση σύμφωνα με τη ΣΕ μάλλον καλύτερα. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν κακός ρόλος ειδικά μετά την παραβίαση. Δεν είχε ενεργή συμμετοχή αλλά μου φάνηκε πολύ ξαφνικό το κύμα πάνω της.
Anyway, στα υπόλοιπα.

Σχετικά με την αποχώρηση του Σπυράκου.

Πιθανώς να ήταν και αθώος. Τα τελευταία του λόγια δεν με βοήθησαν καθόλου βέβαια καθώς ήταν καθαρά ειρωνικά. Για μένα υπάρχει πιθανότητα απλώς να έπαιζε απερίσκεπτα. Αν όντως είναι αθώος πιστεύω στις ψήφους του κρύβονται κακοί ρόλοι. Έγινε τεράστιο "μπετό" εναντίον του , εύλογο ίσως από τις κινήσεις του που μόνο ύποπτες ήταν.

Σχετικά με την Claire
Για μένα κατά πάσα πιθανότητα είναι μαφιόζος και με λυπεί ιδιαίτερα το τελευταίο της post γιατί είναι σαν να παραιτείται. Και είναι πολύ κρίμα που δεν ευχαριστήθηκε το παιχνίδι όποιο ρόλο και να είχε.Ίσως κινηθώ απέναντι της στην ψηφοφορία γιατί ό ,τι και να λέει δεν μπορώ να παραβλέψω την κίνηση του ΔΑ.


Μου άρεσε πολύ το σκεπτικό της Eileen για την ταυτότητα της aegloswen. Αν ισχύει εξηγείται η όλη στάση της απέναντι στον ikariona και πρόκειται μάλλον για έμπειρο Kill.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mintin97

Νεοφερμένος

Ο mintin97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Νά'τη και η βόμβα που έλεγα, και όχι μία αλλά δύο.Δεν έχω λόγια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Hey guys :) λοιπον δεν έχω διαβάσει τίποτα αλλα θέλω να ψηφισω τον σπυρακο για τους λόγους που είπα χθες.

Αν είσαι πολίτης, απαράδεκτη στάση. Αν είσαι μαφιόζος, κακό παίξιμο θα 'λεγα.

Ενεργοποιω τη καρτα διπλης ψηφου σε μενα.
Λίγο προσοχή στους κανόνες. Έκανες μια κίνηση που και αποτέλεσμα δεν είχε τελικά και μπορεί να δημιουργήσει σενάρια για το για ποιο λόγο την έκανες ενώ καν δεν έγινε τελικά.

Αιτιολόγησα το γιατί στράφηκα στην Drama. Παρότι δεν μπορώ να αθωώσω τον Σπυράκο, και δεν αποκλείσω να είναι και μαζί με την Drama μαφίοζος, με παραξένεψε το ότι η Drama τον ψήφισε. Ας τα πάρουμε απ' την αρχή. Ήδη κατά το τέλος της προηγούμενης ψηφοφορίας εμφανίστηκαν υποστηρικτές μου από το πουθενά. Λίγο μετά πεθαίνει η aegloswen που με κατηγορούσε και το πιο λογικό είναι να πέσουν κατηγορίες πάνω μου. Αντ' αυτού άρχισαν να με αθωώνουν ένα σωρό άτομα, τα οποία όμως έσπευσαν ταυτοχρόνως να πέσουν στον Σπυράκο. Αν η Claire είναι ένοχη, που σε διαβεβαιώ ότι είναι, τότε ο αμέσως επόμενος στις ψήφους ήμουν εγώ. Αν όμως δεν μπορούσαν να με βγάλουν π.χ. γιατί θα αθωωνόμουν, τότε ο αμέσως επόμενος ήταν ο Σπυράκος που υποστήριξε την Claire, λόγω βλακείας του ή λόγω του ότι μπορει όντως να είναι μαζί. Επομένως δεν μου άρεσε όλο το ξαφνικό κύμα αθώωσής μου με το ξαφνικό κύμα κατά του Σπυράκου. Συν του ότι τον ψήφισε η Drama. Αυτό δεν μου άρεσε ακόμη περισσότερο, επειδή η Drama ψηφίζει συνέχεια όποιον έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει. Ψήφισε την kleop στον πρώτο γύρο, ψήφισε εμένα στον δεύτερο και ψηφίζει τώρα πάλι με το ρεύμα τον Σπυράκο. Αν η kleop ήταν αθώα, εγώ είμαι αθώος άρα δεν αποκλείεται και ο Σπυράκος να είναι αθώος.
Δεν μου άρεσε η ψήφος σου στον Σπυράκο, ούτε το ότι δεν κατάλαβες την επιχειρηματολογία μου επειδή δεν διάβασες πολλά. Αν δεν διαβάζεις πολλά, δεν ψηφίζεις αυτόν με τις περισσότερες ψήφους. Αν ισχύει το σενάριό μου και είσαι ο ΔΑ τότε μπορεί να ήθελες απλώς να προστατέψεις την Drama.
Ok, το γιατί να στραφείς στη drama το καταλαβαίνω λοιπόν.
Από κει και πέρα, με το θάνατο της aegloswen και επειδή εκείνη σε κατηγορούσε, τα συμπεράσματα που θα μπορούσε να βγάλει κανείς, είναι τα εξής:
1 - Όπως αναφέρεις και εσύ, να σκεφτούν εσένα οι πολίτες επειδή σε κατηγορούσε η aegloswen ότι την έφαγες και να σε μαυρίσουν.
2 - Όπως πιστεύω κι εγώ, να θέλουν οι πολίτες να σε θεωρήσουν αθώο γιατί πιστεύουν ότι η μαφία έκανε φόνο για να μας προσανατολίσει σε λάθος άτομο (δηλαδή εσένα, επειδή σε κατηγορούσε η aegloswen) οπότε εν τέλει να σε θεωρούν περισσότερο αθώο.
3 - Να χεστούν οι πολίτες και να μη δώσουν καν σημασία στη δολοφονία που έγινε.

Στο σενάριο 2, λογικό είναι αφού φεύγουν οι υποψίες από εσένα να πάνε κάπου αλλού και σε αυτό/αυτά το/τα αλλού να καταλήξουν ψήφοι.
Μεγάλη τάση μετά το παίξιμο της κάρτας της και την δολοφονία της aegloswen υπήρχε προς την Claire, η οποία πλέον είχε εξαιρεθεί από την ψηφοφορία. Οπότε όποιος είχε πρόθεση να ψηφίσει την Claire επειδή την θεωρούσε ένοχη, θα έπρεπε να στραφεί πλέον κάπου αλλού. Και αυτό το κάπου αλλού ήταν τελικά ο Σπυράκος. Το γιατί το καταλαβαίνεις και εσύ και σε αυτό το κομμάτι συμφωνούμε νομίζω. Λογικό είναι να είναι ο Σπυράκος η πιθανότερη επιλογή γι' αυτούς τους παίχτες μετά από την κίνηση της Claire, οπότε κάποιοι θα ψηφίσουν αυτόν.

Δεν σου λέω ότι αποκλείω να έγινε όλο το σκηνικό ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο. Μπορεί δηλαδή, όντως, ο Σπυράκος να ήταν αθώος (ή έτσι να ξέρουν οι Μαφιόζοι) και να έγινε όλο αυτό ακριβώς επειδή ήθελαν να τον παγιδέψουν και να φύγει.
Απλά, προσωπικά σε αυτό το σενάριο δεν δίνω ακόμα πολλές πιθανότητες οπότε ήμουν υπέρ του να ψηφίσω Σπυράκο. Αν τελικά ο Σπυράκος είναι παιδί τζιμάνι, μαλακία μου που την έριξα σε αθώο.
Δεν είμαι βέβαιος για την αθωότητα ή την ενοχή κανενός, οπότε πορεύομαι καθαρά με τις εντυπώσεις που μου δημιουργούν κάποια πράγματα, και ψηφίζω βάσει αυτών. Είναι πιθανό να έχω συντελέσει σε θανάτους πολιτών, αλλά νομοτελειακά σε αυτό το παιχνίδι θα συμβεί και αυτό.
Η αθώωση σου έγινε από κάποιους χθες το βράδυ καθώς η κίνηση του ΔΑ για την Claire έριξε παραπάνω υποψίες πάνω της.
Σήμερα δε, πάλι κέρδισες κάποιους "πόντους αθωότητας" καθώς η Claire έπαιξε την κάρτα της πολύ λίγο πριν τη δολοφονία. Γεγονότα που και τα δύο, μπορούν να κάνουν κάποιον να πιστέψει ότι είσαι αθώος.
Οπότε αν κέρδιζες υποστηρικτές από εκεί, εκείνοι μπορεί να κινούνταν προς στον Σπυράκο, όπως και έγινε και θες-δεν θες αυτό θα φαινόταν ξαφνικό επειδή ήταν πολύ κοντά χρονικά τα δύο γεγονότα αυτά και βρισκόμασταν σε ψηφοφορία.

Τώρα όσον αφορά το όλο γεγονός σε σύνδεση με τη Drama. Είσαι ο πρώτος που άλλαξε την ψήφο του για να την ρίξει εκεί. Δέχομαι την αιτιολόγηση για την ψήφο σου, όπως σου είπα την καταλαβαίνω. Όμως, βγαίνουν τα εξής σενάρια:
Έστω ότι οι μαφιόζοι αναγνωρίζουν τη Drama ως πολίτη:
1 - Είσαι στο στρατόπεδο των κακών, κάνεις απόπειρα για κύμα προς τη Drama που γνωρίζεις ως αθώα ή πιστεύεις ότι είναι αθώα και άλλοι κακοί το συνεχίζουν σε προσπάθεια να μη φύγει ο Σπυράκος ο οποίος είναι μαφιόζος.
2 - Δεν είσαι στο στρατόπεδο των κακών, αλλάζεις για τους δικούς σου λόγους (αυτούς που ανέφερες δηλαδή) την ψήφο σου και τη στέλνεις στη Drama δίνοντας πάτημα σε κακούς που γνωρίζουν ότι η Drama είναι αθώα να την ψηφίσουν και εκείνοι, και πάλι αν ο Σπυράκος ήταν μαφιόζος.
3 - Δεν είσαι στο στρατόπεδο των κακών, αλλάζεις την ψήφο σου επειδή θεωρείς τη drama ένοχη, κάποια άτομα αντίστοιχα την ψηφίζουν και οι μαφιόζοι γελάνε μαζί μας που ψαχνόμαστε ποιον αθώο θα βγάλουμε μεταξύ των Σπυράκο-Drama.

Έστω ότι η Drama είναι συνασπισμένη με τους μαφιόζους:
Ψηφίζεις τη drama να φύγει για τους λόγους που είπες και στη συνέχεια την ψηφίζουν και άλλα άτομα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Δεν μπορώ να ξέρω σε αυτήν την περίπτωση ποια ήταν τα κίνητρα του καθενός η αλήθεια είναι και αν θα ψήφιζε drama αν είχε πάρει ήδη κάποια ψήφο εκείνη ή όχι. Αν η Drama ήταν όντως μαφιόζος, πολύ καλά, μάζεψε η Drama αρκετές ψήφους από τους πολίτες και είτε το ήθελες είτε όχι πέσαν κάποιες υποψίες και προς αυτήν πλέον. Σε αυτήν την περίπτωση μας βοήθησες λοιπόν, και δεν έχω παρά να σου βγάλω το καπέλο και να νιώσω λίγο μαλάκας που δεν ψήφισα και εγώ Drama.

Εγώ μεταξύ αυτού του διπόλου, δεν επέλεξα την Drama. Ναι μεν είχε μικρή συμμετοχή και αυτό το πράγμα και με εκνευρίζει και ίσως είναι κάποια ένδειξη ότι είναι μέλος της μαφίας που προσπαθεί να παραμείνει στην αφάνεια, αλλά έρχομαι να σου δικαιολογήσω την ψήφο μου όπως δικαιολόγησα την ψήφο μου χθες προς την Claire στον tsarachaf.
Ψήφισα αυτόν που θεωρούσα/πίστευα για περισσότερο ένοχο εκ των δύο εκείνη τη στιγμή, και η πρόθεση μου να ψηφίσω Σπυράκο υπήρχε από τη στιγμή της δολοφονίας. Έτυχε επειδή έκανα άλλα πράγματα να αρχίσω την σύνταξη του post μου που είχε την ψήφο γύρω στις 18:30. Δεν θυμάμαι πόσες ψήφους είχε η Drama όταν ξεκίνησα να το γράφω, αλλά όταν έφτασα στο τέλος που έλεγα "ψηφίζω Σπυράκο" ήταν στο 5 Σπυράκος-4 Drama και θα έκανα εγώ το 6-4 με την ψήφο μου.
Δεν θα άλλαζα την αρχική μου ψήφο λοιπόν, ενώ έκρινα περισσότερο ένοχο εκ των δύο τον Σπυράκο. Διατήρησα την άποψή μου και τον ψήφισα προσπαθώντας όχι να μείνει η Drama μέσα, αλλά να φύγει ο Σπυράκος. Δεν θεωρούσα τη Drama τόσο ύποπτη ώστε να θέλω να προκαλέσω ισοψηφία και να βασιστούν όλα στον δήμαρχο (αν τελικά αυτή η ισοψηφία διατηρούταν έως τη λήξη της ψηφοφορίας, μετά και από αλλαγές) και αν ψήφιζα Drama μόνο και μόνο για να δω πιθανές αλλαγές σε επόμενο χρόνο, και συντελούσα εν τέλει στην παραμονή του Σπυράκου αν έβγαινε η Drama, δεν θα μου άρεσε.
Από εκεί και πέρα δεν ευθύνομαι που μαζί με εμένα ήταν και άλλοι που ήθελαν να ψηφίσουν τον Σπυράκο, και αυτοί οι άλλοι τον είχαν φέρει στη θέση του περισσότερο ψηφισμένου τη στιγμή που ψήφιζα.
Και τέλος επειδή λες "αν δεν έχεις διαβάσει δεν ψηφίζεις αυτόν με τους περισσότερους". Αν κάτι θα μου άλλαζε γνώμη θα ήταν κυρίως η στάση του Σπυράκου. Όσο είχα στο νου μου τον Σπυράκο για ένοχο, καλώς ή κακώς, δεν κατάφερα να πεισθώ για την μη ενοχή του ούτε από τις δικές του αναρτήσεις ούτε από άλλων, οπότε η ψήφος μου δεν μεταβλήθηκε.
Ομολογώ πως δεν είχα σκεφτεί το σενάριο που έγραψες εσύ, δηλαδή οι μαφιόζοι να μας κατεύθυναν προς τον Σπυράκο αλλά δεν θα άλλαζα την ψήφο μου στέλνοντας την οπουδήποτε αλλού (είτε στην Drama είτε όχι), επειδή το σκέφτηκες εσύ αυτό ενώ θεωρούσα τον Σπυράκο περισσότερο ένοχο απ' όλους τους άλλους (πέραν της Claire που δεν μπορούσα να ψηφίσω).
Και το ξαναλέω, μαλακία μου αν ήταν αθώος και συντέλεσα και εγώ σε αυτό.

Επίσης μην ξεχνάτε τον i lie us. Δεν μου άρεσε η ψήφος του στον Σπυράκο. Αν είχα δίκιο και είναι ο ΔΑ τότε θα μπορούσε να θέλει να προστατέψει την Drama.
Ότι τώρα όλη μου αυτή η στάση, αν είμαι ο ΔΑ και πιστεύω/ξέρω πως η Drama είναι μαφιόζος με επιβαρύνει, έχεις δίκιο.
Με τον τωρινό θάνατο της Drama έφυγε και αυτό το συμφέρον μου, αν και όσο σε έχω μάθει πλέον αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος φέρει τη Drama πίσω, θα με υποψιαστείς πάλι. Οπότε απλά ελπίζω να μη συμβεί αυτό.

Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. Claire Rentfield
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover --> Claire Rentfield
  4. DumeNuke
  5. Eileen
  6. Emilouko
  7. Giamou
  8. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  9. i_lie_us
  10. iris17
  11. JKaradakov
  12. Libertus
  13. mintin97 --> Claire Rentfield
  14. Nefeli Graf
  15. PieMaker
  16. Guest 278211
  17. tsarachaf
  18. ultraviolence
  19. vassilis498
  20. Τάσος97

Ψήφοι
2 Claire Rentfield

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 6/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)

Το γεγονός είναι δυστυχές. Γενικότερα δηλαδή είναι δυστυχές το να μην θυμόμαστε κανόνες (πάει και προς εσένα αυτό giamou, ως σημερινό παράδειγμα). Και εγώ δεν τους έχω μάθει απ' έξω και πριν σκεφτώ/κάνω οτιδήποτε τους τσεκάρω πάλι για να γίνει πατατιά.

Απουσίες:
Θα ήθελα την αιτιολόγηση τους, από τη στιγμή που αν δεν κάνω λάθος κιόλας θεωρούνται και οι δύο τους έμπειροι παίκτες.

Θα επανέλθω με μικρό (ελπίζω επιτέλους) post, πιο μετά. (Που σημαίνει ότι μέχρι τότε, αν έχει πει κάποιος κάτι για μένα και θέλει να το συζητήσουμε, θα το διαβάσω αλλά μπορεί να μην προλαβαίνω να ανοίξουμε κουβέντα).
Αύριο πάω για μπάνιο επίσης (αν θέλει κάποιος θα είμαι από Καβούρι και κάτω, δεν ξέρω ακριβώς που ας έρθει και ας φέρει και κάνα σνακ), οπότε θα διαβάσω τη δολοφονία από το κινητό και μάλλον θα μπορώ να γράψω πάλι μετά την αποχώρηση.
Λόγω του μπάνιου λοιπόν ίσως και να δώσω την ψήφο μου στο επόμενο post, την οποία όμως ενδέχεται να μην μπορώ να αλλάξω μετά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top