Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,091 μηνύματα.
Καλημέρα κι από μένα! :clapup:

Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7

  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover
  5. Drama Prinzessin
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov
  14. Libertus
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. Tzoum
  21. ultraviolence
  22. vassilis498
  23. Mάιρα
  24. Σπυρακος (^^)
  25. Τάσος97

Ψήφοι
1 Ikarionas
1
i_lie_us

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καταρχάς να πώ το εξής. Ικαρίωνα σε παρακαλώ.. Kάτσε να κάνεις μια σωστή σύνθεση παραγράφων ρε αγόρι μου!
Δηλαδη γράφεις που γράφεις αρλούμπες, αποπροσανατολίζεις όλο το παιχνίδι, ψηφίζεις την κλεοπ -που για μένα η κοπέλα ήταν ξεκάθαρα πολίτης,έτσι - δημιουργείς και ένα μικρό κυματάκι, τουλάχιστον προσπάθησε να γράφεις λίγο φυσιολογικά.

Δεν υπάρχει περίπτωση να δολοφονηθεί ο Ικαρίωνας , μην ακούω βλακείες.
Ακόμα και αν αποκλείσουμε το γεγονός ότι έχει κακό ρόλο, συμφέρει τους μαφιόζους το γεγονός ότι έχει βγεί στη προσκήνιο και μιλάει ασταμάτητα. [/SPOILER]

Ikarionas:

Eσύ από τον τρόπο που παίζεις δείχνεις συνεχώς πως είσαι σε μεγάλη άμυνα.
Εσύ είσαι το άτομο που αποπροσανατολίζει τους πάντες, που ρίχνεις και πότε πότε καμιά απειλή έτσι,γιατί γουστάρεις ρε παιδί μου. :whistle:

Το τρίπτυχο Tzoum - Giamou - Ikarionas είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό! :P

Χαλάρωσε λίγο. Το ότι έχεις σπαμάρει όλο το thread εκτοξεύοντας ανύπαρκτες θεωρίες για να διώχνεις σε κάθε γύρο πολίτες δεν σημαίνει ότι είσαι ουσιαστικά ενεργός πάντως. :P

λαβράκι,τι λές τώρα;; :hehe:

Σιγά και δολοφονηθείς το επόμενο μεσημέρι αγάπη μου! Εδώ θα είσαι κι εσύ και το ατελείωτο σπαμ σου. :hehe:
Η kleop είμαι σίγουρη πως ήταν πολίτης επίσης.

Πάνε να δείς αν ερχόμαστε λέω εγώ. :whistle:

All in all και επειδή θα λείπω αύριο, η ψήφος μου για αυτόν τον γύρο πηγαίνει στον Ιkariona, οι λόγοι είναι στους σχολιασμούς μου παραπάνω.
Και για να απαντήσω και στον tsarachaf για τον προβληματισμό του σχετικά με το αν έχει εκτεθεί υπερβολικά για μαφιόζος ο Ικαρίωνας,θα σου πώ το εξής: πως ακόμα και πολίτης να είναι,δεν βοηθάει πουθενά με τέτοιο σκεπτικό και τέτοιο τροπο παιξίματος,κατά την γνώμη μου.


Wow πρώτη ψήφος της ημέρας σε μένα. Τιμή μου.
Από πού να ξεκινήσει τώρα κανείς. Καταρχάς, δεν γνωρίζεις τον ρόλο μου, για να λες ότι λέω αρλούμπες, ότι μπερδεύω το παιχνίδι κλπ. Θα συνιστούσα να είσαι περισσότερο προσεκτική σε αυτά που λες και να μη βιάζεσαι να κρίνεις ή να μην είσαι τόσο σίγουρη για κάποια πράγματα. Ειδάλλως, θα οδηγήσεις εσύ το παιχνίδι σε λάθος κατεύθυνση.

''Ψηφίζεις την kleop που για μένα ήταν ξεκάθαρα πολίτης'', ''η kleop είμαι σίγουρη, ότι ήταν πολίτης''

....χμμ κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Και πώς ακριβώς είσαι τόσο σίγουρη ότι ήταν πολίτης; Υπάρχουν δύο λόγοι για να είναι κάποιος τόσο σίγουρος για την αθωότητα ενός νεκρού πλέον παίκτη, ο ένας είναι να πρόκειται για συγκατοίκους και ο άλλος να είναι μαφιόζος. Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι ισχύει το πρώτο στην περίπτωσή σου και αυτό προκύπτει από διάφορα που έχουν λεχθεί ήδη. Επομένως, είναι κάργα ύποπτο το ότι είσαι τόσο σίγουρη για την αθωότητα της kleop.

''Δεν υπάρχει περίπτωση να δολοφονηθεί ο Ικαρίωνας , μην ακούω βλακείες''.

Α εσύ είσαι πολύ μπροστά. Όχι μόνο ξέρεις ότι ήταν σίγουρα αθώα η kleop αλλά γνωρίζεις και ποιος δεν θα δολοφονηθεί το βράδυ. Κατέχεις αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες που όμως δεν βρίσκω κάποιον καλό ρόλο που θα μπορούσε να τις έχει.

''Ακόμα και αν αποκλείσουμε το γεγονός ότι έχει κακό ρόλο, συμφέρει τους μαφιόζους το γεγονός ότι έχει βγεί στη προσκήνιο και μιλάει ασταμάτητα''.

Αν όντως λέω αρλούμπες όπως λες, τότε όντως συμφέρει τους μαφιόζους να μην βγω. Αν δεν λέω όμως αρλούμπες, τότε τι γίνεται; Ή είσαι σίγουρη ότι λέω αρλούμπες; Είσαι σίγουρη γι' αυτό, είσαι σίγουρη ότι δεν θα πεθάνω το βράδυ, είσαι σίγουρη ότι η kleop ήταν αθώα, είσαι σίγουρη ότι οι θεωρίες μου είναι ανύπαρκτες.....Πολύ σιγουριά έχει πέσει και δεν μου αρέσει αυτή η σιγουριά απ' τον δεύτερο γύρο κιόλας. Όσο για το ''μιλάει ασταμάτητα'', ναι μιλάω και μέχρι να με σκοτώσετε θα μιλάω. Το παλέρμο είναι παιχνίδι που πρέπει να μιλάς και όχι παιχνίδι σιωπής και παθητικότητας. Αν πιστεύεις το αντίθετο, τότε δεν ξέρεις να παίζεις παλέρμο και θα είναι καλύτερο να σταματήσεις να παίζεις γιατί δεν βοηθάς.

''Το ότι έχεις σπαμάρει όλο το thread εκτοξεύοντας ανύπαρκτες θεωρίες για να διώχνεις σε κάθε γύρο πολίτες δεν σημαίνει ότι είσαι ουσιαστικά ενεργός πάντως''.

Α δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι όλα τα άτομα στα οποία στρέφω την προσοχή μου είναι μάλλον αθώοι πολίτες, καθώς λες πως σε κάθε γύρο διώχνω πολίτες. Είσαι σίγουρη δηλαδή και για την αθωότητα των υπολοίπων που κατηγορώ. Δίδαξέ με πώς να είμαι κι εγώ τόσο σίγουρος έχοντας καλό ρόλο. Και μάθε να χρησιμοποιείς σωστά τα νοήματα των λέξεων. Ακόμη και αρλούμπες να έλεγα, ενεργός είμαι σίγουρα στο παιχνίδι, καθώς συμμετέχω αρκετά σ' αυτό.

''που ρίχνεις και πότε πότε καμιά απειλή έτσι,γιατί γουστάρεις ρε παιδί μου''.

Σε ποια απειλή αναφέρεσαι; Στο ότι λέω σε κάποια άτομα ότι τα θεωρώ ύποπτα και ότι μ' αυτά που λένε θα με κάνουν να τα ψηφίσω; Γιατί είναι απειλή αυτό;

''από τον τρόπο που παίζεις δείχνεις συνεχώς πως είσαι σε μεγάλη άμυνα''.

Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς μεγάλη άμυνα. Εγώ τουλάχιστον πάντα χρησιμοποιώ επιχειρήματα στην άμυνά μου και στις απαντήσεις μου. Εσύ αντιθέτως αν ρίξεις μια ματιά ειδικά σ' αυτό το post σου, λες απλώς ευχολόγια. Σημειώνω μερικές απαντήσεις σου: ''είσαι το άτομο που αποπροσανατολίζει τους πάντες, που ρίχνεις και πότε πότε καμιά απειλή έτσι,γιατί γουστάρεις ρε παιδί μου'', ''Το τρίπτυχο Tzoum - Giamou - Ikarionas είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό'', ''λαβράκι,τι λές τώρα;; :hehe:'', ''Σιγά και δολοφονηθείς το επόμενο μεσημέρι αγάπη μου! Εδώ θα είσαι κι εσύ και το ατελείωτο σπαμ σου'', ''Πάνε να δείς αν ερχόμαστε λέω εγώ''. ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Ο λόγος σου είναι γεμάτος επιχειρήματα. Απλώς πετάς μια ειρωνική κοτσάνα κάτω από το κάθε post που σχολιάζεις και περνιέσαι για έξυπνη. Μου αρέσει ειδικά το κλείσιμο ''οι λόγοι (που ψηφίζεις εμένα) είναι στους σχολιασμούς μου παραπάνω''. Οι οποίοι σχολιασμοί σου είναι μεστοί επιχειρημάτων. Είσαι σίγουρη για ένα σωρό πράγματα, για τα οποία δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο σίγουρη, οι απαντήσεις σου είναι γεμάτες ειρωνεία και η μόνη κριτική που κάνεις σε μένα είναι ότι το αόριστο και γενικόλογο ''λες αρλούμπες, μπερδεύεις το παιχνίδι, κάνεις σπαμ, μιλάς ατέλειωτα'' κ.α. Δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα. Σπαμ δεν κάνω σε καμία περίπτωση γιατί οτιδήποτε γράφω αναφέρεται στο παιχνίδι και δεν είναι άσχετο, εκτός αν σε πείραξαν οι ερωτήσεις που έκανα για τις πολλαπλές παραθέσεις και τα χρωματιστά γράμματα.

''πως ακόμα και πολίτης να είναι,δεν βοηθάει πουθενά με τέτοιο σκεπτικό και τέτοιο τροπο παιξίματος,κατά την γνώμη μου''.

Ασφαλώς και δεν βοηθάω. Βοηθάνε πολύ καλύτερα το παιχνίδι όσοι κάθονται σιωπηλοί και άπραγοι.

Αναφέρεις κατόπιν και το σατανικό τρίπτυχο, γεγονός που για εμένα προσωπικά σε κάνει πιο ύποπτη στα μάτια μου, έτσι κι αλλιώς ήσουν στους υπόπτους με τους οποίους θα ήθελα να ασχοληθώ σήμερα. Δεν ξέρω αν οι όσες ακυρότητες και τα γενικόλογα που είπες προκύπτουν από το ότι έχεις κακό ρόλο ή από το ότι δεν ενδιαφέρεσαι γενικά για το παιχνίδι, επειδή το βλέπεις σαν έναν τρόπο να περνάει κανείς την ώρα του ψηφίζοντας όποιον αντιπαθεί ή τον εκνευρίζει. Θα κρατήσω την ψήφο μου προς το παρόν. Θέλω να δω κι άλλα πράγματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,804 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο πάρτε τραγούδι :redface:

Ψηφίζω λοιπόν
kleop εντελώς στην τύχη όπως αρκετοί άλλοι. Αν μέχρι την λήξη δω κάτι που θα μου αλλάξει γνώμη, θα αλλάξω και την ψήφο μου.


Επέτρεψε μου να έχω αμφιβολίες για τον αν ψήφισες εντελώς στη τύχη.Πριν τη ψηφίσεις ήμασταν έτσι
2 kleop
2 ikarionas
2 giamou
Κι όμως δεν βασίστηκα σ' αυτό. Κυριολεκτικά έκλεισα τα μάτια και έβαλα το δάχτυλο στην οθόνη.
Ακόμα δεν έχω σχηματίσει γνώμη για τίποτα. :)

Και το μαγικό δάχτυλο πέτυχε παίχτη όπου ήδη ανήκει στους mvp? :P

Φυσικά και την είχα κάνει αισθητή, πως θα έλεγα άλλωστε ποιον ψηφίζω. Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός. :whistle:

Άμα θες να στοχοποιηθείς,ναι,είναι. :P Δεν σε κατηγορώ σε καμία περίπτωση ακόμη,πρώτο σου παιχνίδι είναι άλλωστε.

Καλά ντε μη βαράς, μια κουβέντα είπα.
:mastigio

Είχαμε λοιπόν την πρώτη αποχώρηση, στατιστικά το να πετύχαμε μαφία είναι δύσκολο + το ότι κανεις δεν προσπάθησε να την σώσει (θα το έκανε η μαφία άραγε, κινδυνεύοντας να αποκαλυφθούν και άλλα μέλη της) μλν μας λέει ότι βγάλαμε ρόλο πολίτη, στην καλύτερη την πόρνη.

Τείνω να συμφωνήσω.
Από τα τελευταία της λόγια -σίγουρα καλύτερα από τα περσινά της :P - δε κατάλαβα πάρα πολλά.Σϊγουρα εξέφρασε τον εκνευρισμό της απέναντι στον ikariona και συμφώνησε στο ότι το τρίπτυχο giamou,tzoum,ikariona προβληματίζει.Μήπως είδε ότι αρκετούς μας προβλημάτισαν και θέλησε να παρακινήσει περισσότερο,στη περίπτωση που είναι με τη μαφία;
Δε μπορώ να'μαι σίγουρος για την ενοχή/αθωότητα της,αλλά μιας και είμαι μαθηματικό μυαλό,θα το δω στατιστικά και θα πορευτω με την αντίληψη ότι βγήκε μια αθώα μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.


Ιkariona με όλο το συμπάθειο αλλά ρε φίλε,δε βγάζω άκρη με το τελευταίο σου post. :P Έχεις βάλει κομμάτια από το ποστ της aegloswen μαζί με δικά σου. Θα το διαβάσω πάλι και αν έχω να σχολιάσω κάτι θα το κάνω με΄τα τη δολοφονία γιατί πάω να φάω.
α άκυρο βλέπω τα μορφοποίησες,ωραία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αυτή η ψήφος με έχει μπερδέψει πολύ. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν όντως είναι τυχαία ψήφος ή εάν η Claire γνωρίζει πως η kleop έχει καλό ή κακό ρόλο. Εκείνο που με οδηγεί σε αυτές τις σκέψεις είναι η χρονική στιγμή της ψήφου: βρισκόμαστε κοντά στο τέλος της ψηφοφορίας, και υπάρχει μια ισοβαθμία μεταξύ των ψήφων Giamou, Ikarionas και Σπυρακος (^^) και βέβαια kleop. Στην περίπτωση που η kleop έχει κακό ρόλο, όλα καλά, βγάλαμε μια μαφιόζα. Σε περίπτωση που η kleop έχει καλό ρόλο όμως, δεν μπορεί να βγει από το κεφάλι μου η ιδέα ότι κάποιος από τους υπόλοιπους 3, μαζί με την Claire, είναι στην ίδια ομάδα, και όχι για καλό.

Πολύ καλή σκέψη η παραπάνω. Την έκανα εμμέσως και στην απάντηση που είχα δώσει στον Σπυράκο. Αν η kleop ήταν ένοχη, τότε το γεγονός ότι μόλις πήρε τη δεύτερη ψήφο, ξαφνικά πήραμε δεύτερη ψήφο, ο Σπυράκος, ο Giamou κι εγώ, ίσως δείχνει προσπάθεια των μαφιόζων να την σώσουν, οπότε η τρίτη ψήφος της Claire σε συνδυασμό με την τέταρτη δική μου, δεν τους άφησε πολλά περιθώρια για να την σώσουν. Αν ωστόσο η kleop ήταν αθώα, τότε η τρίτη ψήφος της Claire, θα μπορούσε να σημαίνει μια προσπάθεια της μάφια να σώσει κάποιον άλλον από την τριάδα. Επειδή ξέρω την αθωότητά μου, θα έμενα στους Giamou και Σπυράκο. Αν ο Giamou είναι ο ένοχος της υπόθεσης τότε αυτό αυτομάτως κάνει αθώο τον Mintin που τον ψήφισε και ίσως τον Tzoum παρότι του έδωσε random ψήφο, όπως είπε. Αν ο Σπυράκος είναι ο ένοχος της υπόθεσης, τότε αυτό κάνει αυτομάτως αθώους τον Libertus και την Deutsch Lover. Δεδομένου ότι είδα πως ο Giamou κατηγορήθηκε και τράβηξε την προσοχή αρκετά, όπως έγινε και με μένα που είμαι αθώος, θα έλεγα ότι ο Σπυράκος έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ένοχος, αν βέβαια ισχύει το δεύτερο σενάριο και η kleop ήταν αθώα. Σε αυτή την περίπτωση ο Σπυράκος -ή ο Giamou- θα ήταν στο ίδιο στρατόπεδο με την Claire. Εγώ συνεχίζω να θέλω να επιμείνω προς το παρόν στην ενοχή της kleop αλλά είναι καλό να το έχουμε κι αυτό στο νου μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Ψηφίζεις τυχαία, αλλά εσύ έκανες το 2-1 σε αυτή τη διασπορά ψήφων. Δεν σε κατηγορώ όμως, απλά το λέω σαν παρατήρηση. Εξάλλου, απ' ό,τι βλέπω πολλοί θεωρείτε την kleop ύποπτη. Πολύ μπέρδεμα...
Νομίζω πως γενικεύεις τώρα. Εγώ δεν θεώρησα ότι μπορεί να είναι ύποπτη. Η ψήφος ήταν καθαρά τυχαία επιλογή και το τόνισα. Με την ίδια λογική πρέπει να γίνει αναφορά και στους υπόλοιπους που πρόσθεσαν 2η ψήφο σε παίκτη που είχε ήδη μία.

Να το κάνεις επιλογή με το ποντίκι σου να φανεί! Άντε, 19 χρώματα, ΣΕ είμαι, όχι η βιβεχρωμ! :mad:


Ζητώ συγγνώμη για την πολύωρη απουσία μου, αλλά επειδή θα φύγω την παρασκευή (εκτός απροόπτου), δεν μπορώ να κάθομαι για πολύ ώρα στον υπολογιστή. Πρέπει να κάνω κάποιες δουλειές, πριν φύγω, στο σπίτι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,091 μηνύματα.
O dimijim κοιμόταν αφού το βράδυ ποιος ξέρει τι ακολασίες έκανε. Η Himela βρήκε στο σπίτι πεταμένα κουτιά πίτσας, μπύρες, αποτσίγαρα και αναστέναξε. “Πάλι εγώ θα πρέπει να γίνω ο αγγελιαφόρος κακών μηνυμάτων στην πόλη” σκέφτηκε και κίνησε για την πλατεία. Ησυχία επικρατούσε στους δρόμους – ποιος να τολμήσει να βγει έξω μετά την επιδημία που χτύπησε το Παλέρμο; Από τα παράθυρα ακούγονταν άνθρωποι που έβηχαν. Πρόσωπα κόκκινα από το κλάμα και την αγωνία κοιτούσαν τη Himela και δεν την έβλεπαν. Πλησιάζοντας στην πλατεία τής μύρισε έντονα μια μυρωδιά – ήταν αίμα. Η ελπίδα της να μη βρει πτώμα εξανεμίστηκε σιγά σιγά. Κοίταξε γύρω ανήσυχη και ξαφνικά το είδε πίσω από ένα παγκάκι. Μια κραυγή της ξέφυγε από τα χείλη. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο dimijim. Έτρεξε και τον αγκάλιασε πανικόβλητη. “Θα σε άφηνα μόνη βρε;” της είπε. Εκείνη σοκαρισμένη δεν μπορούσε να κινηθεί. Ο dimijim πλησίασε με σφιγμένα χείλη το πτώμα. “Χολέρα” ψιθύρισε και τον μετακίνησε ώσπου να φανεί το πρόσωπό του.
Όσο κι αν ήταν προετοιμασμένος δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του.
Στο χώμα κειτόταν κάποιος και αίμα έτρεχε από το στόμα του.
Έπρεπε να τον κοιτάξει, έπρεπε να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του.
Δεν μπορούσε να το αποφύγει κι άλλο.
Κοίταξε το πτώμα και το αναγνώρισε αμέσως.
Ήταν ο Tzoum.
Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,091 μηνύματα.
Tzoum αποχωρείς για τη χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια.

Ψηφοφορία για Τρίτη 5/7

  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield
  3. Cupid
  4. Deutsch... Lover
  5. Drama Prinzessin
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Giamou --> i_lie_us
  10. Ikarionas
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov
  14. Libertus
  15. mintin97
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211
  19. tsarachaf
  20. ultraviolence
  21. vassilis498
  22. Mάιρα
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
1 Ikarionas
1
i_lie_us

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Παιδια ξυπνηστε αντε :worry::worry::worry: Θα επανελθω με σχολιασμο για τον θανατο του tzoum αφου απαντησω σε 2,3 πραγματα.
Πολύ καλή σκέψη η παραπάνω. Την έκανα εμμέσως και στην απάντηση που είχα δώσει στον Σπυράκο. Αν η kleop ήταν ένοχη, τότε το γεγονός ότι μόλις πήρε τη δεύτερη ψήφο, ξαφνικά πήραμε δεύτερη ψήφο, ο Σπυράκος, ο Giamou κι εγώ, ίσως δείχνει προσπάθεια των μαφιόζων να την σώσουν, οπότε η τρίτη ψήφος της Claire σε συνδυασμό με την τέταρτη δική μου, δεν τους άφησε πολλά περιθώρια για να την σώσουν. Αν ωστόσο η kleop ήταν αθώα, τότε η τρίτη ψήφος της Claire, θα μπορούσε να σημαίνει μια προσπάθεια της μάφια να σώσει κάποιον άλλον από την τριάδα. Επειδή ξέρω την αθωότητά μου, θα έμενα στους Giamou και Σπυράκο. Αν ο Giamou είναι ο ένοχος της υπόθεσης τότε αυτό αυτομάτως κάνει αθώο τον Mintin που τον ψήφισε και ίσως τον Tzoum παρότι του έδωσε random ψήφο, όπως είπε. Αν ο Σπυράκος είναι ο ένοχος της υπόθεσης, τότε αυτό κάνει αυτομάτως αθώους τον Libertus και την Deutsch Lover. Δεδομένου ότι είδα πως ο Giamou κατηγορήθηκε και τράβηξε την προσοχή αρκετά, όπως έγινε και με μένα που είμαι αθώος, θα έλεγα ότι ο Σπυράκος έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ένοχος, αν βέβαια ισχύει το δεύτερο σενάριο και η kleop ήταν αθώα. Σε αυτή την περίπτωση ο Σπυράκος -ή ο Giamou- θα ήταν στο ίδιο στρατόπεδο με την Claire. Εγώ συνεχίζω να θέλω να επιμείνω προς το παρόν στην ενοχή της kleop αλλά είναι καλό να το έχουμε κι αυτό στο νου μας.
Μεσω των σεναριων και των υποθετικων καταληξεων σου ξερω που θα ακουσω τωρα που ειμαι εγω κακος :P Αλλα δε μπορω να καταλαβω αληθεια που το πας ενω το αρχιζεις καλα.Παντων θεωρω πολυ εξυπνη κινηση να σκοτωσουν οι δολοφονοι καποιον απο το τριπτυχο μήπως τα βάλουμε με κανέναν απλο τους άλλους 2 ή μήπως αρχίσεις εσύ πάλι τα σεντόνια σου.Δεν είπα να μη γράφεις σεντόνια παιχνίδι επιχειρημάτων είναι απλά δε θα μου κάνει εντύπωση ενώ δε συμφωνώ πως η kleop είναι ένοχη με το θάνατο του Giamou να πεις ότι 100% είναι αθώα και εγώ ένοχος!

Wow πρώτη ψήφος της ημέρας σε μένα. Τιμή μου.
Από πού να ξεκινήσει τώρα κανείς. Καταρχάς, δεν γνωρίζεις τον ρόλο μου, για να λες ότι λέω αρλούμπες, ότι μπερδεύω το παιχνίδι κλπ. Θα συνιστούσα να είσαι περισσότερο προσεκτική σε αυτά που λες και να μη βιάζεσαι να κρίνεις ή να μην είσαι τόσο σίγουρη για κάποια πράγματα. Ειδάλλως, θα οδηγήσεις εσύ το παιχνίδι σε λάθος κατεύθυνση.



....χμμ κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Και πώς ακριβώς είσαι τόσο σίγουρη ότι ήταν πολίτης; Υπάρχουν δύο λόγοι για να είναι κάποιος τόσο σίγουρος για την αθωότητα ενός νεκρού πλέον παίκτη, ο ένας είναι να πρόκειται για συγκατοίκους και ο άλλος να είναι μαφιόζος. Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι ισχύει το πρώτο στην περίπτωσή σου και αυτό προκύπτει από διάφορα που έχουν λεχθεί ήδη. Επομένως, είναι κάργα ύποπτο το ότι είσαι τόσο σίγουρη για την αθωότητα της kleop.



Α εσύ είσαι πολύ μπροστά. Όχι μόνο ξέρεις ότι ήταν σίγουρα αθώα η kleop αλλά γνωρίζεις και ποιος δεν θα δολοφονηθεί το βράδυ. Κατέχεις αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες που όμως δεν βρίσκω κάποιον καλό ρόλο που θα μπορούσε να τις έχει.



Αν όντως λέω αρλούμπες όπως λες, τότε όντως συμφέρει τους μαφιόζους να μην βγω. Αν δεν λέω όμως αρλούμπες, τότε τι γίνεται; Ή είσαι σίγουρη ότι λέω αρλούμπες; Είσαι σίγουρη γι' αυτό, είσαι σίγουρη ότι δεν θα πεθάνω το βράδυ, είσαι σίγουρη ότι η kleop ήταν αθώα, είσαι σίγουρη ότι οι θεωρίες μου είναι ανύπαρκτες.....Πολύ σιγουριά έχει πέσει και δεν μου αρέσει αυτή η σιγουριά απ' τον δεύτερο γύρο κιόλας. Όσο για το ''μιλάει ασταμάτητα'', ναι μιλάω και μέχρι να με σκοτώσετε θα μιλάω. Το παλέρμο είναι παιχνίδι που πρέπει να μιλάς και όχι παιχνίδι σιωπής και παθητικότητας. Αν πιστεύεις το αντίθετο, τότε δεν ξέρεις να παίζεις παλέρμο και θα είναι καλύτερο να σταματήσεις να παίζεις γιατί δεν βοηθάς.



Α δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι όλα τα άτομα στα οποία στρέφω την προσοχή μου είναι μάλλον αθώοι πολίτες, καθώς λες πως σε κάθε γύρο διώχνω πολίτες. Είσαι σίγουρη δηλαδή και για την αθωότητα των υπολοίπων που κατηγορώ. Δίδαξέ με πώς να είμαι κι εγώ τόσο σίγουρος έχοντας καλό ρόλο. Και μάθε να χρησιμοποιείς σωστά τα νοήματα των λέξεων. Ακόμη και αρλούμπες να έλεγα, ενεργός είμαι σίγουρα στο παιχνίδι, καθώς συμμετέχω αρκετά σ' αυτό.



Σε ποια απειλή αναφέρεσαι; Στο ότι λέω σε κάποια άτομα ότι τα θεωρώ ύποπτα και ότι μ' αυτά που λένε θα με κάνουν να τα ψηφίσω; Γιατί είναι απειλή αυτό;



Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς μεγάλη άμυνα. Εγώ τουλάχιστον πάντα χρησιμοποιώ επιχειρήματα στην άμυνά μου και στις απαντήσεις μου. Εσύ αντιθέτως αν ρίξεις μια ματιά ειδικά σ' αυτό το post σου, λες απλώς ευχολόγια. Σημειώνω μερικές απαντήσεις σου: ''είσαι το άτομο που αποπροσανατολίζει τους πάντες, που ρίχνεις και πότε πότε καμιά απειλή έτσι,γιατί γουστάρεις ρε παιδί μου'', ''Το τρίπτυχο Tzoum - Giamou - Ikarionas είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό'', ''λαβράκι,τι λές τώρα;; :hehe:'', ''Σιγά και δολοφονηθείς το επόμενο μεσημέρι αγάπη μου! Εδώ θα είσαι κι εσύ και το ατελείωτο σπαμ σου'', ''Πάνε να δείς αν ερχόμαστε λέω εγώ''. ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Ο λόγος σου είναι γεμάτος επιχειρήματα. Απλώς πετάς μια ειρωνική κοτσάνα κάτω από το κάθε post που σχολιάζεις και περνιέσαι για έξυπνη. Μου αρέσει ειδικά το κλείσιμο ''οι λόγοι (που ψηφίζεις εμένα) είναι στους σχολιασμούς μου παραπάνω''. Οι οποίοι σχολιασμοί σου είναι μεστοί επιχειρημάτων. Είσαι σίγουρη για ένα σωρό πράγματα, για τα οποία δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο σίγουρη, οι απαντήσεις σου είναι γεμάτες ειρωνεία και η μόνη κριτική που κάνεις σε μένα είναι ότι το αόριστο και γενικόλογο ''λες αρλούμπες, μπερδεύεις το παιχνίδι, κάνεις σπαμ, μιλάς ατέλειωτα'' κ.α. Δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα. Σπαμ δεν κάνω σε καμία περίπτωση γιατί οτιδήποτε γράφω αναφέρεται στο παιχνίδι και δεν είναι άσχετο, εκτός αν σε πείραξαν οι ερωτήσεις που έκανα για τις πολλαπλές παραθέσεις και τα χρωματιστά γράμματα.



Ασφαλώς και δεν βοηθάω. Βοηθάνε πολύ καλύτερα το παιχνίδι όσοι κάθονται σιωπηλοί και άπραγοι.

Αναφέρεις κατόπιν και το σατανικό τρίπτυχο, γεγονός που για εμένα προσωπικά σε κάνει πιο ύποπτη στα μάτια μου, έτσι κι αλλιώς ήσουν στους υπόπτους με τους οποίους θα ήθελα να ασχοληθώ σήμερα. Δεν ξέρω αν οι όσες ακυρότητες και τα γενικόλογα που είπες προκύπτουν από το ότι έχεις κακό ρόλο ή από το ότι δεν ενδιαφέρεσαι γενικά για το παιχνίδι, επειδή το βλέπεις σαν έναν τρόπο να περνάει κανείς την ώρα του ψηφίζοντας όποιον αντιπαθεί ή τον εκνευρίζει. Θα κρατήσω την ψήφο μου προς το παρόν. Θέλω να δω κι άλλα πράγματα.
Με το να λες αρλουμπες και να εισαι αθωος συμφερει τους δολοφονους να εισαι μεσα! Αρλουμπες ειναι να υποπτευεσαι 7 ατομα και να κανεις σεναρια χωρις καταληξη και να λες καθε φορα που εισαι 100% σιγουρος! Δεν ειπαμε να εισαι απραγος αλλα λιγο πιο στοχευμενος!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Χμμ κοίτα να δεις... Πάει το αγαπημένο μας τρίπτυχο. Μας γλωσσόφαγαν.

Ποιοι θα μπορούσαν να το κάνουν; Πέντε σενάρια.

1) Άτομα που τους ενοχλούσε το γεγονός ότι έλεγε αρλούμπες, όπως η Eileen που έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο πόσο την εκνεύριζε.
2) Άτομα που θέλουν να μετακινήσουν τις υποψίες στα υπόλοιπα δύο πρόσωπα του τριπτύχου, εμένα και του Giamou. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο το kill. Οπότε σε αυτή την περίπτωση είχα δίκιο όταν έλεγα πως είναι αρκετά ύποπτοι όσοι έστρεψαν επανειλημμένα την προσοχή πάνω μας. Ανάμεσα σ' αυτούς είναι πάλι η Eileen, ο tsarachaf, η aegloswen, Τάσος 97 και Deutsch Lover. Συμπτωματικά οι 4 από τους 5 ανήκαν ανέκαθεν στην ομάδα των υπόπτων μου. Θα μπορούσε βέβαια να κάνει το συγκεκριμένο kill κάποιος που θα ήθελε να πέσουν παραπάνω υποψίες στα συγκεκριμένα άτομα αλλά δεν νομίζω να είναι όλα τους αθώα.
3) Άτομα που τον γνώριζαν και ήθελαν να φύγει για να πέσουν οι υποψίες πάνω σε μένα και τον Giamou. O Giamou δεν θα είχε συμφέρον γι' αυτό, αλλή η Emilouko που μας γνωρίζει και τους τρεις θα μπορούσε άνετα να θέλει να απαλλαγεί και από τους άλλους δύο, συν του ότι είπε πως θεώρησε εμένα τον πιο ύποπτο απ' την τριάδα και ήδη ο ένας (Tzoum) αποδείχτηκε αθώος. Δεν ξέρω όμως αν η Emilouko θα έκανε τέτοιο kill πρώτο βράδυ.
4) Κάποιος απ'τα άτομα που άρχισαν πρώτα να ρωτούν εμένα και τον Giamou, τι το ύποπτο είχαμε βρει στην ψήφο του Tzoum. Τα άτομα αυτά ήταν η Deutsch Lover, o Σπυράκος, η Eileen, η Drama Prinzessin και ο tsarachaf, ο οποίος μάλιστα είπε ότι θα μπορούσαμε οι δύο εκ του τριπτύχου να είμαστε μαζί μαφιόζοι και να θέλουμε να φάμε τον τρίτο, ο οποίος τρίτος συμπτωματικά πέθανε το βράδυ.
5) Kάποιος εντελώς άσχετος με το ζήτημα που απλώς ήθελε να δημιουργήσει μπερδέματα. Απ' τη μια στρέφει την προσοχή σε μένα και τον Giamou κι απ' την άλλη ρίχνει περισσότερες υποψίες στα άτομα που είχαν αναφερθεί στο τρίπτυχο.

Θεωρώ κακό το kill γιατί έτσι μας δείχνουν ότι ο ένας από το τρίπτυχο ήταν αθώος, ενώ θα μπορούσαν να μην το ξεκαθάριζαν και να μας άφηναν να φαγωνόμαστε. Γνωρίζοντας την αθωότητά μου, πείθομαι ακόμη περισσότερο ότι η στοχοποίηση του τριπτύχου είναι στοχοποίηση ως επί το πλείστον αθώων πολιτών. Εγώ προσωπικά περίμενα kill είτε της Drama, είτε του tsarachaf (αν βέβαια δεν υπάρχει μαφιόζος ανάμεσά τους). Σύμφωνα με τα παραπάνω σενάρια και από το γεγονός ότι συνεχίζω να πιστεύω πως η kleop είχε κακό ρόλο, μιας και αναφέρθηκε κι αυτή στο περίφημο τρίπτυχο, τα άτομα που είναι κατεξοχήν ύποπτα για μένα και ταιριάζουν σε αρκετά απ' τα παραπάνω σενάρια είναι πρωτίστως η Eileen, ο tsarachaf και η Deutsch Lover. Δευτερευόντως ο Σπυράκος που ήδη είχε ακουστεί αρκετά και η aegloswen που επίσης έχει κολλήσει σε μένα και το τρίπτυχο. Από τα άτομα αυτά, η Deutsch Lover είχε ψηφίσει τον Σπυράκο, ενώ η aegloswen είχε ψηφίσει τον tsarachaf. Αν το kill έγινε από κάποιον λιγομίλητο background player δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Οφείλω να κινηθώ με βάση τα δεδομένα που έχω. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι τα ονόματα που αναφέρονται είναι όλα αθώα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μεσω των σεναριων και των υποθετικων καταληξεων σου ξερω που θα ακουσω τωρα που ειμαι εγω κακος :P Αλλα δε μπορω να καταλαβω αληθεια που το πας ενω το αρχιζεις καλα.Παντων θεωρω πολυ εξυπνη κινηση να σκοτωσουν οι δολοφονοι καποιον απο το τριπτυχο μήπως τα βάλουμε με κανέναν απλο τους άλλους 2 ή μήπως αρχίσεις εσύ πάλι τα σεντόνια σου.Δεν είπα να μη γράφεις σεντόνια παιχνίδι επιχειρημάτων είναι απλά δε θα μου κάνει εντύπωση ενώ δε συμφωνώ πως η kleop είναι ένοχη με το θάνατο του Giamou να πεις ότι 100% είναι αθώα και εγώ ένοχος!

Με το να λες αρλουμπες και να εισαι αθωος συμφερει τους δολοφονους να εισαι μεσα! Αρλουμπες ειναι να υποπτευεσαι 7 ατομα και να κανεις σεναρια χωρις καταληξη και να λες καθε φορα που εισαι 100% σιγουρος! Δεν ειπαμε να εισαι απραγος αλλα λιγο πιο στοχευμενος!

Δεν είπα ότι είμαι 100% σίγουρος. Μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Υποπτεύομαι τους πάντες. Είναι λογικό. Δεν έχω πληροφορίες για κανέναν και βαδίζω στα τυφλά. Βαδίζω όμως πάντα με επιχειρήματα. Αυτό για το οποίο ακόμα είμαι κάπως σίγουρος είναι ότι η kleop ήταν ένοχη. Αν δω κάτι που να το ανατρέπει αυτό, ασφαλώς και θα αλλάξω άποψη. Εσένα ήδη σε είχα στους 5 αρχικούς υπόπτους μου. Το εναλλακτικό σενάριο να είσαι μαζί με την Claire δεν μπορώ να το αποκλείσω. Δεν θα ασχοληθώ όμως ακόμη μ' αυτό. Το kill στον Tzoum δεν είναι καθόλου έξυπνη κίνηση. Είναι πολύ κακό kill. Δείχνουν ότι ο ένας απ' το τρίπτυχο ήταν σίγουρα αθώος και επειδή αμέσως οι κατηγορίες πέφτουν σε μένα και στον Giamou, είναι δύσκολο να έκανε ένας από μας το συγκεκριμένο kill. Πολύ κακό kill το συγκεκριμένο. Θα μπορούσαν να αφήσουν το τρίπτυχο όπως ήταν και να μην ήξερε κανείς τι γινόταν και ποιος ήταν αθώος ή ένοχος εκεί μέσα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλερμο!
Λίγες ώρες έλειψα και εγινε δολοφονία; Ο Tzoum... Ο Τζουμ αποτελούσε άτομο που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του απο τα πρωτα κι ολας ποστς. Προσωπικά τον θεωρούσα ύποπτο μαζι με τον Giamou και τον Ikariona λόγω τοςο κοινών απόψεων. Τωρα ο Tzoum φεύγει απο την μέση και ο Ikarionas παραξενεύεται. Άρα πιθανώς το τρίπτυχο δεν είχε καμία βάση;
Παρεξηγήθηκε απο πολλους;
@Ikarionas: Η Eileen και εγω οι ύποπτες; Επειδή ψηφίσαμε Σπυρακο και Τσαρατσαφ; Ο ψήφος
μου στον Σπυρακο ηταν επειδή δεν πίστεψα στιγμή οτι με ψήφισε τυχαία και αφου δεν άλλαξε την ψήφο του ούτε μετα απο τα τόσα ποστ. Μήπως να αρχίσεις να στοχοποιείς περισσότερο εκείνον;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλερμο!
Λίγες ώρες έλειψα και εγινε δολοφονία; Ο Tzoum... Ο Τζουμ αποτελούσε άτομο που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του απο τα πρωτα κι ολας ποστς. Προσωπικά τον θεωρούσα ύποπτο μαζι με τον Giamou και τον Ikariona λόγω τοςο κοινών απόψεων. Τωρα ο Tzoum φεύγει απο την μέση και ο Ikarionas παραξενεύεται. Άρα πιθανώς το τρίπτυχο δεν είχε καμία βάση;
Παρεξηγήθηκε απο πολλους;
@Ikarionas: Η Eileen και εγω οι ύποπτες; Επειδή ψηφίσαμε Σπυρακο και Τσαρατσαφ; Ο ψήφος
μου στον Σπυρακο ηταν επειδή δεν πίστεψα στιγμή οτι με ψήφισε τυχαία και αφου δεν άλλαξε την ψήφο του ούτε μετα απο τα τόσα ποστ. Μήπως να αρχίσεις να στοχοποιείς περισσότερο εκείνον;

Η Eileen και εσύ είστε ύποπτες όχι για τις ψήφους σας αλλά γιατί ταιριάζετε ως δολοφόνοι του Tzoum σε παραπάνω από ένα απ' τα πιθανά σενάρια που απαρίθμησα. Το ότι ψήφισες Σπυράκο το ανέφερα ως ένδειξη του ότι μάλλον οι δυο σας βρίσκεστε σε αντίπαλα στρατόπεδα, δεδομένου ότι ο Σπυράκος πήρε δύο ψήφους και εσύ δεν άλλαξες τη δική σου. Το τόνισα αυτό γιατί θεωρώ και τους δυο σας υπόπτους αλλά δεν ξέρω ποιος απ' τους δυο είναι ο κακός ρόλος. Αν είναι κακός ο Σπυράκος τότε αυτό μας δείχνει πως μάλλον η kleop ήταν αθώα και ότι μάλλον μαζί του είναι η Claire που έδωσε τρίτη ψήφο στην kleop για να σώσει τον Σπυράκο. Αν είσαι εσύ ο κακός ρόλος τότε αυτό κάνει τον Σπυράκο αθώο. Και οι δύο όμως θα μπορούσατε να σκοτώσετε Tzoum.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους! ^^
Himela από ότι βλέπω είσαι μονοπώλιο σήμερα! Καλό κουράγιο! :redface:
Μουσική
....χμμ κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Και πώς ακριβώς είσαι τόσο σίγουρη ότι ήταν πολίτης; Υπάρχουν δύο λόγοι για να είναι κάποιος τόσο σίγουρος για την αθωότητα ενός νεκρού πλέον παίκτη, ο ένας είναι να πρόκειται για συγκατοίκους και ο άλλος να είναι μαφιόζος. Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι ισχύει το πρώτο στην περίπτωσή σου και αυτό προκύπτει από διάφορα που έχουν λεχθεί ήδη. Επομένως, είναι κάργα ύποπτο το ότι είσαι τόσο σίγουρη για την αθωότητα της kleop.
Για ακόμη μία φορά πιάνεσαι αδιάβαστος. Οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες. Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί δεν σας εμπιστεύομαι να το αναζητήσετε μόνοι σας η αλήθεια είναι.
H kleop είναι φάντασμα και μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι ανά πάσα στιγμή με τις κατάλληλες κάρτες.
Δεν είναι μία νεκρή παίκτρια, που δεν θα έχει συμμετοχή από εδώ και πέρα. Μπορεί να επιστρέψει, μπορεί όχι.
Για το ρόλο της aegloswen επειδή μιλάει με βεβαιότητα για την αθωότητα ενός φαντάσματος:
  • Μαφιόζος
  • Συγκάτοικοι
  • Μέντιουμ
  • Να έχει παιχτεί χρησμός της Πυθίας.
Βλέπεις ότι τα ενδεχόμενα είναι αρκετά. Δεν μπορείς να την βγάλεις μαφιόζο με το καλημέρα σας.
Α εσύ είσαι πολύ μπροστά. Όχι μόνο ξέρεις ότι ήταν σίγουρα αθώα η kleop αλλά γνωρίζεις και ποιος δεν θα δολοφονηθεί το βράδυ. Κατέχεις αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες που όμως δεν βρίσκω κάποιον καλό ρόλο που θα μπορούσε να τις έχει.
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος τέρας λογικής για να καταλήξει στο συμπέρασμα με την aegloswen, με της οποίας το σχόλιο για τη δολοφονία συμφωνούσα απόλυτα. Να γιατί:
  • Αν είσαι μαφιόζος, ο ένας τρόπος να φύγεις από "δολοφονία" είναι κάρφωμα που είναι πολύ δύσκολο τόσο γρήγορα μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχει γίνει καμία κίνηση ή αποκάλυψη που να δικαιολογεί κάρφωμα από τους μαφιόζους. Άρα, ασφαλής. Ο άλλος είναι να σε σκοτώσει η μάγισσα, αλλά από τη στιγμή που δεν νομίζω πως υπάρχει μία γενική συμφωνία για ενδεχόμενη ενοχή σου νομίζω ο κάθε λογικός παίκτης θα κρατούσε τη δολοφονία για κάτι πιο ουσιαστικό.
  • Αν είσαι πολίτης, έχεις τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου. Είτε έχεις δίκιο στις εικασίες σου είτε έχεις άδικο, συμφέρει τους μαφιόζους να μείνεις γιατί ασχολούνται αρκετοί παίκτες μαζί σου. Αν έχεις δίκιο είναι πολύ νωρίς για να ανησυχήσουν και αυτοκαταστροφικό αν κάνανε κάτι για αυτό. Αν έχεις άδικο, ακόμη καλύτερα για εκείνους.
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη οπτική την οποία ενδεχομένως δεν έχω σκεφτεί, αλλά μου φαινόταν μονόδρομος η παραμονή σου στο παιχνίδι - τουλάχιστον για σήμερα.

Όσο για το ''μιλάει ασταμάτητα'', ναι μιλάω και μέχρι να με σκοτώσετε θα μιλάω. Το παλέρμο είναι παιχνίδι που πρέπει να μιλάς και όχι παιχνίδι σιωπής και παθητικότητας. Αν πιστεύεις το αντίθετο, τότε δεν ξέρεις να παίζεις παλέρμο και θα είναι καλύτερο να σταματήσεις να παίζεις γιατί δεν βοηθάς.
Σε αυτό λίγο-πολύ θα συμφωνήσουμε, οι περισσότεροι. Είναι επομένως, απορίας άξιο γιατί δεν έχεις ασχοληθεί περισσότερο με άτομα με ελάχιστη εώς μηδενική συμμετοχή. Μέχρι χθες, έλεγες ότι η kleop σου φαινόταν περισσότερο ύποπτη. Σήμερα, που η kleop δεν είναι πια μαζί μας, έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό; Ή απλά θα συνεχίσεις να στοχοποιείς άτομα που διαφωνούν μαζί σου;

Οι άφαντοι:
Τους ξέρουμε όλοι, ζουν ανάμεσά μας. Με περισσή τέχνη, μπαίνουν, ψηφίζουν και φεύγουν. Ο λόγος, κυρίως, για τους:
  • iris17
  • Claire Rentifield
  • Nefeli Graf
  • Μάιρα
  • DumeNuke
  • vasilis498
  • Τάσος97
  • Cupid
  • Drama Prinzessin
Ναι, η πρώτη μέρα είναι ιδιαίτερη, αλλά στη χθεσινή είχαμε αρκετά πράγματα να σχολιάσουμε. Έχω διαβάσει προσεκτικά τις δημοσιεύσεις σας και ξέρω ότι όλοι έχουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα, αλλά ρε παιδιά... Ένα post δεν αξίζουμε και εμείς; :cry_x:
Τόσο χαμηλά είμαστε στη λίστα σας; :redface:

Οι αδιάβαστοι:
Αυτούς δεν τους ξέρουμε όλοι τόσο καλά, μάλλον γιατί μόνο εμένα με ενοχλούν από ό,τι φαίνεται. Ίσως λίγο και τον tsarachaf και τον PieMaker? Ο λόγος για τους:
  • mintin97(click για σύνοψη)
  • Ikarionas: Πιο πάνω στο συγκεκριμένο post, νομίζω φάνηκε ξεκάθαρα ότι ή αγνοεί τους κανόνες ή θέλει να παραπλανήσει.
  • Giamou: Από πού να ξεκινήσω... Έβγαλε 5 τους μαφιόζους, και δεν ιδρώνει ιδιαίτερα όταν του το επισημαίνω. Απλά μου απάντησε όπως απαντάει σε όλους: Μπορεί να μην τους διάβασα, μπορεί να το κάνω για να παραπλανήσω και εσύ πρέπει να το κρίνεις.
    Giamou, δε χρειάζεται να μας το πεις ότι μπορεί να το κάνεις για παραπλάνηση, μέχρι εκεί φτάνει και το δικό μας το μυαλό, η αλήθεια είναι :P


Το γνωρίζω ότι γίνομαι γραφική και ίσως να σας κουράζω με τους κανόνες να είναι κάθε δεύτερη λέξη μου. Πραγματικά όμως πιστεύω πως μία προσεκτική ανάγνωση και σκέψη γύρω από τους κανόνες προσφέρει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για όλες τις ομάδες. Υπήρξαν παίκτες στο παρελθόν που εκμεταλλεύτηκαν αυτή τους τη γνώση και έκαναν εντυπωσιακά παιχνίδια... Για αυτό το λέω συνέχεια - και γιατί δεν πιστεύω ότι στην περίπτωση του Ικαρίωνα και του Giamou έγινε σκόπιμα ως προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Οπότε διαβάστε, παραπάνω! :redface:


Σχετικά με τη δολοφονία: Το δικό μου συμπέρασμα είναι πως πρόκειται για προσεκτική μαφία. Είχε την ευκαιρία να σκοτώσει παίκτες που δεν συμμετείχαν πολύ αλλά θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα των πολιτών με το παιχνίδι τους, αλλά δεν την πήραν. (Να κάνουν δηλαδή μία δολοφονία "Μελανία" για τους παλιούς! :P )
Επίσης, ο Tzoum ήταν αυτός που συμμετείχε λιγότερο από τους τρεις παίκτες, άρα με τη δολοφονία του δε μπορεί να στοχοποιηθεί ουσιαστικά κανένας, ενώ θα μένει η προσοχή στους δυο: Giamou και Ikarionas.
Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω πως θα πρέπει να στρέψουμε λίγο την προσοχή μας σε άλλα άτομα, από το να είμαστε 5-6 άτομα που μιλάμε συνέχεια και τρωγόμαστε. Για τώρα, τουλάχιστον. Η αφάνεια, δυστυχώς, προστατεύει τον κόσμο. :/:
Εν τέλει, θα το πω και ας γίνω κακιά: Ο Tzoum, τουλάχιστον με την μέχρι τώρα παρουσία του, περισσότερο μπέρδευε, παρά βοηθούσε.

p.s: Αναφορικά με τη δολοφονία δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω πιο περίπλοκα σενάρια, γιατί πιστεύω ότι ο Tzoum ήταν πολίτης. Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα, ας μας πει. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Η Eileen και εσύ είστε ύποπτες όχι για τις ψήφους σας αλλά γιατί ταιριάζετε ως δολοφόνοι του Tzoum σε παραπάνω από ένα απ' τα πιθανά σενάρια που απαρίθμησα. Το ότι ψήφισες Σπυράκο το ανέφερα ως ένδειξη του ότι μάλλον οι δυο σας βρίσκεστε σε αντίπαλα στρατόπεδα, δεδομένου ότι ο Σπυράκος πήρε δύο ψήφους και εσύ δεν άλλαξες τη δική σου. Το τόνισα αυτό γιατί θεωρώ και τους δυο σας υπόπτους αλλά δεν ξέρω ποιος απ' τους δυο είναι ο κακός ρόλος. Αν είναι κακός ο Σπυράκος τότε αυτό μας δείχνει πως μάλλον η kleop ήταν αθώα και ότι μάλλον μαζί του είναι η Claire που έδωσε τρίτη ψήφο στην kleop για να σώσει τον Σπυράκο. Αν είσαι εσύ ο κακός ρόλος τότε αυτό κάνει τον Σπυράκο αθώο. Και οι δύο όμως θα μπορούσατε να σκοτώσετε Tzoum.

Ακριβως αυτο το σενάριο εχω φτιάξει και εγω στο μυαλό μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα :) Το επικών διαστάσεων μάλλον είναι λίγο για το σεντόνι που ακολουθεί....

Προβλημα τους.Κι εγω το χω κανει και οντως δε φταινε αυτοι που γραφουν τα σεντονια αν ο αλλος δεν εχει χρονο ή ορεξη να ασχοληθει όσο χρειάζεται.
.

Σ'αυτό δεν έχεις απόλυτο δίκιο. Ναι μεν είναι ευθύνη του καθενός να διαβάζει όλα τα ποστ, αλλά επίσης είναι ευθύνη όλων να κάνουν τα ποστ τους όσο το δυνατόν πιο κατανοητά. Εκτός εάν κάποιοι δεν θέλουν να γίνουν κατανοητοί εξεπίτηδες.

Θα μπορούσε να έχεις δίκιο αλλά οι όλες αντιδράσεις που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης μέρας, σχετικά με τα όσα έλεγα για τα άτομα που κατηγορούσα, εμένα μου δείχνουν πως δεν πρέπει να είχε καλό ρόλο. Μην σε παραξενεύει το ότι δεν προσπάθησαν να την σώσουν άλλα άτομα. Αρχικά, μπορεί όντως να προσπάθησαν να το κάνουν έμμεσα π.χ. μέσω της στροφής της συζήτησης σε άλλα άτομα. Αν επιχειρούσαν να την σώσουν άμεσα π.χ. ψηφίζοντας κάποιον άλλο, τότε είναι που θα ήταν πολύ ύποπτο. Όσο η kleop είχε δύο ψήφους, εγώ, ο Giamou και ο Σπυράκος την ισοφαρίσαμε ίσως όχι τυχαία. Κατόπιν όταν εγώ και η Clair της δώσαμε τις δύο τελευταίες ψήφους ήταν πολύ ριψοκίνδυνο μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, ξαφνικά να βρεθεί με 4 ψήφους ένα άλλο άτομο. Μην ξεχνάς ότι εγώ της έριξα την τέταρτη λίγο πριν κλείσει η ψηφοφορία. Δεν νομίζω να ριψοκινδύνευαν οι μαφιόζοι να δώσουν άλλες δύο ψήφους σε ένα random άτομο από μας. Θα φαινόταν ότι προσπαθούσαν να την σώσουν. Μην αποκλείεις να παίζουμε με έναν κακό ρόλο λιγότερο.

Ισοφαρίσατε στο 2-2-2 και μετά πήρε άλλους δύο ψήφους μία από σένα και μία από την "ψηφίζω-με-κλειστά-μάτια". Εσύ έχεις ήδη στοχοποιηθεί αρκετά, ώστε αν δεν είσαι μαφιόζος να μπορεί άνετα ένας μαφιόζος να πάει να σε ψηφίσει, ακόμη και θέλοντας να προστατέψει την κλεοπ, αν ήταν μαφιόζα. Και η ψήφος της Claire είναι τόσο ύποπτη και αδικαιολόγητη που καθένας θα μπορούσε άνετα να αλλαξει ψήφο, χωρίς να του πει κανείς κάτι και να πάτε πάλι σε ισοψηφία, ή και χειρότερα. Γιατί όσο ύποπτο θα ήταν αυτό, άλλο τόσο ήταν ότι μέσα σε ένα δεκάλεπτο πήρε δυο ψήφους η κλεοπ.


Ναι ακριβώς αυτό. Δεν είμαι εντελώς σίγουρος για την kleop αλλά εξήγησα παραπάνω το γιατί πιστεύω πως κατά 90% είχε κακό ρόλο. Μπορεί να κάνω λάθος. Μέχρι αποδείξεως όμως του εναντίου, θα πορευτώ με αυτό.

Τώρα να υποθέσω ότι ζητάς τυμβωρυχία στην κλεοπ;;

Ασφαλώς και παίζει σαν σενάριο. Ιδιαίτερα αν ανάμεσα στα άτομα που ακούστηκαν αρκετά υπάρχουν μαφιόζοι, είναι λογικό να θέλουν να ρίξουν τη βαρύτητα αλλού, ώστε να ξεχαστούν λίγο. Άτομα που ήδη βρίσκονταν στην αφάνεια, δεν θα χρειάζονταν κάτι τέτοιο.

Αυτό που λες δεν είναι απαραίτητο, μπορεί απλώς να μην έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο.

Άλλο πράγμα το να υποπτεύεται κανείς κάποια άτομα ξεχωριστά με βάση το τι είπε το καθένα και άλλο το να δημιουργεί συνδέσεις ανάμεσα σ' αυτά τα άτομα. Αυτό που προσπάθησα να δείξω εγώ είναι ότι δεν υπάρχουν τέτοιες συνδέσεις ανάμεσά μας, πέρα απ' τον real world, όπου είμαστε γνωστοί. Για το ότι υπάρχουν ύποπτα πράγματα ξεχωριστά για τον καθένα, αυτό ναι, είναι άλλο θέμα. Μπορεί όντως να είμαστε οι δυο από μας μαφιόζοι αλλά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο λες να το κάναμε τόσο φανερά τραβώντας την προσοχή όλων προς το μέρος μας, και ξέροντας πως ο ντέτεκτιβ θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να μας ξεσκεπάσει ρωτώντας για εμάς τα βράδια; Το ότι οι δύο από μας πάμε να φάμε τον τρίτο από που προκύπτει; Επειδή συμφωνήσαμε ότι μας φάνηκε ύποπτη η ψήφος του Tzoum; Μα δεν κατηγορήσαμε, ούτε ψηφίσαμε Tzoum. Απλώς είπαμε ένα σχόλιο. Εγώ προσωπικά έριξα όλη την προσοχή σε εντελώς διαφορετικά άτομα. Δεν ανέφερα πουθενά στους top υπόπτους μου τον Tzoum. To ίδιο έκανε κι ο Giamou αν θυμάμαι καλά.

Πολλές φορές είναι απαραίτητο να κοιτάμε τις συνδέσεις μεταξύ των παικτών μήπως βρούμε κάποια σύνδεση. Κι αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκοντας άτομα που συνδέονται θα είναι όλοι μαφιόζοι, αλλά να κρύβεται κάποιος μέσα σε αυτούς και τουλάχιστον εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και γι'αυτό ασχολούμαι τόσο έντονα μαζί σας. Γιατί με παραξένεψε όλο αυτό και θέλω να δω αν θα βγάλουμε κάτι από αυτό.
Όσο για τα άτομα που λες, δεν μπορώ να βασιστώ σε σένα, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να δεχτώ την μέχρι στιγμής συλλογιστική σου, γι'αυτό και θα περιμένω να δω περισσότερα...

Μα και τα σενάρια στηρίζονται σε συγκεκριμένες στρατηγικές και ενέχουν επιχειρηματολογία. Λες να μην ξέρω τι λέω δημόσια και τι όχι; Στόχος μου ως άτομο με καλό ρόλο (αυτό βέβαια αν θέλει το πιστεύει κανείς) είναι να βοηθήσω να κρυφτούν κάποιοι άλλοι χρήσιμοι καλοί ρόλοι και να σκεπάσω όσο μπορώ τον δικό μου. Στόχος μου είναι να μπερδέψω την μαφία, ώστε να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν κάθε βράδυ, ποιον πρέπει να καρφώσουν και ποιον όχι ή ποιον πρέπει να σκοτώσουν το βράδυ.

Αντιλαμβάνεσαι πόσο ύποπτο ακούγεται αυτό που λες έτσι;;; Και πόσοι μαφιόζοι έχουν πει ακριβώς το ίδιο;;

Απειλές; Δηλώσεις ναι, απειλές όχι. Δεν με ενδιαφέρει αν φοβηθεί ο άλλος ή όχι. Απλώς προοικονομώ το τι θα κάνω μελλοντικά, δηλώνω πως θεωρώ ύποπτο ένα άτομο, καλώντας το να με πείσει για το αντίθετο και θέλοντας να δω τις αντιδράσεις του. Τι το κακό έχει να λες στον άλλο, ότι με αυτά που λέει, θα σε κάνει να τον ψηφίσεις; Της είπα την αλήθεια.

Συγγνώμη, αλλά πάλι δεν βρίσκω τον λόγο της ανακοίνωσης.

Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει μαφιόζος στην τριάδα. Το μόνα που είπα είναι ότι δεν έχω πληροφορία για κανένα άλλο άτομο σ' αυτήν και ότι μου φάνηκε ύποπτο το γεγονός ότι μόλις πήγε η kleop στις δύο ψήφους, κατόπιν καί εγώ καί ο Giamou την ισοφαρίσαμε. Επειδή μιλήσαμε και οι δύο αρκετά, ήμασταν εύκολος στόχος για κάποιους που ήθελαν να ψηφίσουν random και για να καταλάβουν τι είπαμε, θα έπρεπε να διαβάσουν μακροσκελή post μας. Οπότε μας ισοφάρισαν με την μαφιόζο kleop με την ελπίδα να σωθεί εκείνη και να βγει ένας από μας από κάποια random ψήφο κάποιου που δεν πρόσεξε όλες τις αναρτήσεις. Κάτι που αν όντως ισχύει, συνηγορεί υπέρ της αθωότητάς μου και του Giamou και υποδεικνύει ότι μέσα στις 2 +2 ψήφους μας υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος.

Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρχει παραπάνω από ένας δηλαδή;; Να σας κατηγορούν οι μαφιόζοι και μετά να σας ψηφίζουν, αλλά ν'αφήνουν την δουλειά στην μέση;;
Από την δική μου εμπειρία όταν οι μαφιόζοι θέλουν να βγάλουν κάποιον έξω και επικρατεί αβεβαιότητα, τον βγάζουν και μάλιστα δεν τους παίρνει και κανείς χαμπάρι.

Καταρχάς να πώ το εξής. Ικαρίωνα σε παρακαλώ.. Kάτσε να κάνεις μια σωστή σύνθεση παραγράφων ρε αγόρι μου!
Δηλαδη γράφεις που γράφεις αρλούμπες, αποπροσανατολίζεις όλο το παιχνίδι, ψηφίζεις την κλεοπ -που για μένα η κοπέλα ήταν ξεκάθαρα πολίτης,έτσι - δημιουργείς και ένα μικρό κυματάκι, τουλάχιστον προσπάθησε να γράφεις λίγο φυσιολογικά.

Επιτέλους... Και νόμιζα ότι είμαι εγώ ο παράξενος. Ειλικρινά μου βγαίνουν τα μάτια κάθε φορά που πάω να διαβάσω τα ποστ του.

mintin97:
Συγκλονίστηκα μιντίν.
Επειδή δεν σε ξέρω, στην αρχή νόμιζα πως όντως έπαιζες πρώτη φορά, αλλά αμέσως μετά έρχεται σχολιασμός του tsarachaf ότι έχετε ξαναπαίξει μαζί. Μπορείς να διαβάσεις απλά τους κανόνες ή να ρωτήσεις τη ΣΕ αν έχεις ξεχάσει όντως και όχι να ρωτάς στο γενικό και μετά να ρίχνεις και μια απειλή για τα μάτια του κόσμου πάντως.

Έχει παίξει και ήταν και στην μαφία. Δεν ξέρω αν είναι και τώρα, αλλά δεν είναι κακό να κοιτάμε πώς ψηφίζει, γιατί την τελευταία φορά που θυμάμαι την είχε βγάλει λάδι για πλάκα και σχεδόν χωρίς πίεση από τους πολίτες και βοήθεια από την μαφία

All in all και επειδή θα λείπω αύριο, η ψήφος μου για αυτόν τον γύρο πηγαίνει στον Ιkariona, οι λόγοι είναι στους σχολιασμούς μου παραπάνω.
Και για να απαντήσω και στον tsarachaf για τον προβληματισμό του σχετικά με το αν έχει εκτεθεί υπερβολικά για μαφιόζος ο Ικαρίωνας,θα σου πώ το εξής: πως ακόμα και πολίτης να είναι,δεν βοηθάει πουθενά με τέτοιο σκεπτικό και τέτοιο τροπο παιξίματος,κατά την γνώμη μου.

Τείνω να συμφωνήσω η αλήθεια είναι. Σίγουρα δεν βοηθάει μέχρι στιγμής, μας έχει μπερδέψει όλους άπειρα, αλλά δεν ξέρω αν αυτός είναι ο μαφιόζος από το τρίπτυχο(νυν δίπτυχο).
Καταλαβαίνω την λογική σου, γιατί το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν, να ψηφίσω δηλαδή άτομο που θεωρώ πολίτη γιατί θεωρώ ότι περισσότερο δυσκολεύει παρά βοηθάει, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο σημείο να γίνει αυτό. Θα ήθελα να τον δω να συγκροτεί καλύτερα τις σκέψεις του, όπως έκανε πχ. στο ποστ του μετά την αποχώρηση. Έτσι ίσως να μπορεί και να βοηθήσει, αν δεν είναι με την μαφία φυσικά.

Αυτή η ψήφος με έχει μπερδέψει πολύ. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν όντως είναι τυχαία ψήφος ή εάν η Claire γνωρίζει πως η kleop έχει καλό ή κακό ρόλο. Εκείνο που με οδηγεί σε αυτές τις σκέψεις είναι η χρονική στιγμή της ψήφου: βρισκόμαστε κοντά στο τέλος της ψηφοφορίας, και υπάρχει μια ισοβαθμία μεταξύ των ψήφων Giamou, Ikarionas και Σπυρακος (^^) και βέβαια kleop. Στην περίπτωση που η kleop έχει κακό ρόλο, όλα καλά, βγάλαμε μια μαφιόζα. Σε περίπτωση που η kleop έχει καλό ρόλο όμως, δεν μπορεί να βγει από το κεφάλι μου η ιδέα ότι κάποιος από τους υπόλοιπους 3, μαζί με την Claire, είναι στην ίδια ομάδα, και όχι για καλό.

Νομίζω είναι η πιο ύποπτη ψήφος στον πρώτο γύρο, γιατί σε μία τετραπλή(νομίζω) ισοψηφία, που θα μπορούσε να βάλει πίεση στην μαφία αν κινδύνευε κάποιος δικός της, έρχεται και κάνει το 3-2 και ουσιαστικά τελειώνει την κλεοπ μαζί με τον ικαρίωνα που όμως τον δικαιολογώ περισσότερο, γιατί αυτός κινδύνευε κιόλας και την είχε κατηγορήσει ευθέως.

Πως το θεωρεις απιθανο να εγινε αυτο και μιλας με τοση σιγουρια, αφου οι δολοφονοι δε μπορουσαν να κανουν και πολλα για να τη σωσουν? Μπορει να ειναι εξισου δολοφονος ή κακος ρολος όπως και καλος.Αυτο που λες δε μας λεει τιποτα, γιατι πολυ απλα δε μπορουσε να γινει καποια κινηση για να τη σωσουν. Εγω λεω οτι θελω να παιξω στο τζοκερ τους δολοφονους γιατι ειναι ΠΡΩΤΟΣ γυρος. Εγω θελω να ψηφισω με τζοκερ, εσυ μπορει να θες να ψηφισεις με το ενστικτο. Ο καθενας ψηφιζει οπως θελει το πρωτο γυρο. Αν μου επιρριπτεις κατι σχετικα με αυτο, πρεπει να το επιρριψεις και σε ολους οσους ψηφισαν τυχαια, δλδ σχεδον ολους.

Τι εννοείς δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά;; Με 20 άτομα συνολικά να έχουν πάρει έστω μία ψήφο και μία το λιγότερο πολύ ύποπτη ψήφο ενώ υπάρχει ισοψηφία, δεν θα μπορούσαν να φάνε κάποιον για πλάκα;; Μας κοροϊδεύεις τώρα.
Οι υπόλοιποι όμως δεν πάνε να δικαιολογήσουν την ψήφο τους με μούφα στατιστική, εσύ το έκανες, γι'αυτό και την λέω και σ'εσένα και σε όσους πάνε να κάνουν κάτι παρόμοιο με σένα, ειδικά στον πρώτο γύρο. Το έκανα και με την κλεοπ αν το πρόσεξες.

Το οτι υπαρχει συμπνοια μεταξυ μας δε σημαινει κατι. Σημαινει απλα πως βρισκω σωστα αυτα που ειπε σε εκεινο το ποστ γιατι πολυ απλα αφορουν και μενα. Η πατε να δημιουργησετε θεματα απο κει που δεν υπαρχουν ή δε καταλαβαινετε τι διαβαζετε.Το τι ρολο εχουμε δεν εχει σχεση με το οτι συμπνεουμε.Μπορει να μαστε μαζι σε οποιοδηποτε στρατοπεδο ή σε αντιπαλα στρατοπεδα. Αυτο δε μας εμποδιζει στο να συμφωνησουμε, ειδικα αν δε γνωριζουμε και σε ποιο στρατοπεδο ανηκει ο καθενας.

Μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, μπορεί να σημαίνει και πολλά. Μπορεί να γνωρίζεστε, εδώ υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια, μπορεί και όχι. Μπορεί ένας από σας επίσης να είναι ένοχος και να κρύβεται πίσω από τον άλλον. Στο τελευταίο σενάριο πιο πιθανός μαφιόζος είσαι εσύ...
Όχι δεν σας εμποδίζει να συμφωνήσετε προφανώς, αλλά δεν εμποδίζει και κανέναν από μας να το θεωρήσει ύποπτο, όταν βλέπουμε κάτι παράξενο.

Επειδη μαλλον δε θα ξαναμπω σημερα, θα ψηφισω I LIE US για το λογο που προανεφερα. Αν καταφερω και μπω, και υπαρξει καποιο στοιχειο ή μου αλλαξει τη γνωμη καποιο σκεπτικο, ισως να αλλαξω ψηφο.

Αλλά εδώ βλέπω σπάει η συμπνοια...

Δεν μ ' αρεσουν τα post του Tzoum αλλα ουτε και της Μάιρα. Δεν βοηθανε καθολου το παιχνιδι κατα τη γνωμη μου. Ελπιζω ο πρωτος να αλλαξει τακτικη και να μας δωσει κανα post της προκοπης μολις επιστρεψει σημερα.

Ο τζουμ μπορούμε να υποθέσουμε ότι μάλλον ήταν αθώος, Για την Μάιρα δεν έχεις άδικο. Μπορεί να είναι και δασκαλεμένη, αλλά δύσκολα θα έγραφε κάτι σαν το η σιωπή είναι χρυσός, αν ήταν με την μαφία. Αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα.

Wow πρώτη ψήφος της ημέρας σε μένα. Τιμή μου.
Από πού να ξεκινήσει τώρα κανείς. Καταρχάς, δεν γνωρίζεις τον ρόλο μου, για να λες ότι λέω αρλούμπες, ότι μπερδεύω το παιχνίδι κλπ. Θα συνιστούσα να είσαι περισσότερο προσεκτική σε αυτά που λες και να μη βιάζεσαι να κρίνεις ή να μην είσαι τόσο σίγουρη για κάποια πράγματα. Ειδάλλως, θα οδηγήσεις εσύ το παιχνίδι σε λάθος κατεύθυνση.

Κάθενας μπορεί να κρίνει τον άλλον από τον τρόπο που παίζει και το πόσο νόημα βγάζουν οι συνειρμοί του. Δεν χρειάζεται να ξέρει ρόλο. Δεν υπερασπίζομαι την έλενα γιατί δεν έχω ιδέα για τον ρόλο της με τόσο λίγο που έχει μιλήσει απλώς λέω ότι κάτι αντίστοιχο μπορεί να έλεγα κι εγώ και το έχω κάνει σε παλιότερα παιχνίδια με παίκτες που φαίνεται να αποπροσανατολίζουν. Και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πέφτει κάποιος έξω.

....χμμ κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Και πώς ακριβώς είσαι τόσο σίγουρη ότι ήταν πολίτης; Υπάρχουν δύο λόγοι για να είναι κάποιος τόσο σίγουρος για την αθωότητα ενός νεκρού πλέον παίκτη, ο ένας είναι να πρόκειται για συγκατοίκους και ο άλλος να είναι μαφιόζος. Δυστυχώς, δεν νομίζω ότι ισχύει το πρώτο στην περίπτωσή σου και αυτό προκύπτει από διάφορα που έχουν λεχθεί ήδη. Επομένως, είναι κάργα ύποπτο το ότι είσαι τόσο σίγουρη για την αθωότητα της kleop.

Υπάρχει και το μέντιουμ, dude.... Πέρα από αυτά που ανέλυσα πιο πάνω.

Εξαρτάται τι θεωρεί κανείς μεγάλη άμυνα. Εγώ τουλάχιστον πάντα χρησιμοποιώ επιχειρήματα στην άμυνά μου και στις απαντήσεις μου. Εσύ αντιθέτως αν ρίξεις μια ματιά ειδικά σ' αυτό το post σου, λες απλώς ευχολόγια. Σημειώνω μερικές απαντήσεις σου: ''είσαι το άτομο που αποπροσανατολίζει τους πάντες, που ρίχνεις και πότε πότε καμιά απειλή έτσι,γιατί γουστάρεις ρε παιδί μου'', ''Το τρίπτυχο Tzoum - Giamou - Ikarionas είναι εδώ, ενωμένο και δυνατό'', ''λαβράκι,τι λές τώρα;; :hehe:'', ''Σιγά και δολοφονηθείς το επόμενο μεσημέρι αγάπη μου! Εδώ θα είσαι κι εσύ και το ατελείωτο σπαμ σου'', ''Πάνε να δείς αν ερχόμαστε λέω εγώ''. ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Ο λόγος σου είναι γεμάτος επιχειρήματα. Απλώς πετάς μια ειρωνική κοτσάνα κάτω από το κάθε post που σχολιάζεις και περνιέσαι για έξυπνη. Μου αρέσει ειδικά το κλείσιμο ''οι λόγοι (που ψηφίζεις εμένα) είναι στους σχολιασμούς μου παραπάνω''. Οι οποίοι σχολιασμοί σου είναι μεστοί επιχειρημάτων. Είσαι σίγουρη για ένα σωρό πράγματα, για τα οποία δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο σίγουρη, οι απαντήσεις σου είναι γεμάτες ειρωνεία και η μόνη κριτική που κάνεις σε μένα είναι ότι το αόριστο και γενικόλογο ''λες αρλούμπες, μπερδεύεις το παιχνίδι, κάνεις σπαμ, μιλάς ατέλειωτα'' κ.α. Δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα. Σπαμ δεν κάνω σε καμία περίπτωση γιατί οτιδήποτε γράφω αναφέρεται στο παιχνίδι και δεν είναι άσχετο, εκτός αν σε πείραξαν οι ερωτήσεις που έκανα για τις πολλαπλές παραθέσεις και τα χρωματιστά γράμματα.

Άμυνα είναι ότι μονίμως δικαιολογείς τον εαυτό σου κατά βάση και αναπτύσσεις πολύ λιγότερο τις θεωρίες σου...

Πάμε στην δολοφονία τώρα, θα πατήσω πάνω στα σενάρια του ικαρίωνα γιατί πιθανώς να έχουν κάποια βάση, απλώς θα προσθέσω τις δικές μου παρατηρήσεις.

1) Άτομα που τους ενοχλούσε το γεγονός ότι έλεγε αρλούμπες, όπως η Eileen που έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο πόσο την εκνεύριζε.

Όχι πολύ πιθανό. Βασικά όχι πολύ έξυπνο για μαφία να σκοτώσει κάποιον που την εκνευρίζει και την Eileen την έχω για πιο έξυπνη από αυτό. Βέβαια μπορεί να πατήσει ακριβώς πάνω σε αυτό, αλλά περιπλέκεται πάρα πολύ το σενάριο μετά.

2) Άτομα που θέλουν να μετακινήσουν τις υποψίες στα υπόλοιπα δύο πρόσωπα του τριπτύχου, εμένα και του Giamou. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο το kill. Οπότε σε αυτή την περίπτωση είχα δίκιο όταν έλεγα πως είναι αρκετά ύποπτοι όσοι έστρεψαν επανειλημμένα την προσοχή πάνω μας. Ανάμεσα σ' αυτούς είναι πάλι η Eileen, ο tsarachaf, η aegloswen, Τάσος 97 και Deutsch Lover. Συμπτωματικά οι 4 από τους 5 ανήκαν ανέκαθεν στην ομάδα των υπόπτων μου. Θα μπορούσε βέβαια να κάνει το συγκεκριμένο kill κάποιος που θα ήθελε να πέσουν παραπάνω υποψίες στα συγκεκριμένα άτομα αλλά δεν νομίζω να είναι όλα τους αθώα.

Αυτό είναι πιο πιθανό η αλήθεια είναι, αλλά έχει δύο εκδοχές. Πάλι αναφέρεσαι σε παίκτες που και λόγω εμπειρίας θεωρώ ότι δεν θα έκαναν κάτι τόσο αφελές.
Δεν νομίζω να προσπαθούσε κάποιος να στρέψει έτσι τις υποψίες πάνω σας, γιατί δεν χρειάζεται.
Το δεύτερο σκέλος είναι ίσως πιο πιθανό. Γιατί δεν νομίζω να το θεωρεί πολύς κόσμος πιθανό να πάμε και εγώ και η aegloswen και ο Τασος και η Eileen και η Deutsch να σου την πέσουμε όλοι μαζί ενώ είμαστε στην μαφία και να καρφωθούμε τόσο άσχημα. Και μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να υπάρχει πάνω από ένας μαφιόζος στα πέντε άτομα που αναφέρεις.

3) Άτομα που τον γνώριζαν και ήθελαν να φύγει για να πέσουν οι υποψίες πάνω σε μένα και τον Giamou. O Giamou δεν θα είχε συμφέρον γι' αυτό, αλλή η Emilouko που μας γνωρίζει και τους τρεις θα μπορούσε άνετα να θέλει να απαλλαγεί και από τους άλλους δύο, συν του ότι είπε πως θεώρησε εμένα τον πιο ύποπτο απ' την τριάδα και ήδη ο ένας (Tzoum) αποδείχτηκε αθώος. Δεν ξέρω όμως αν η Emilouko θα έκανε τέτοιο kill πρώτο βράδυ.

Επίσης πιθανό, δεν μπορώ να αποκλείσω την Έμιλυ. Το μόνο ελαφρυντικό που έχει για την ώρα είναι ότι λείπει κιόλας. Και το τελευταίο που είπες, γιατί μπορεί εύκολα να σας συνδέσει κάποιος.

4) Κάποιος απ'τα άτομα που άρχισαν πρώτα να ρωτούν εμένα και τον Giamou, τι το ύποπτο είχαμε βρει στην ψήφο του Tzoum. Τα άτομα αυτά ήταν η Deutch Lover, o Σπυράκος και η Eileen.

Σ'αυτό δεν έχω να προσθέσω κάτι, εκτός από τις ενστάσεις που είχα παραπάνω, ότι εμπλέκονται πάρα πολλά άτομα από την μαφία, για να είναι όλοι.

5) Kάποιος εντελώς άσχετος με το ζήτημα που απλώς ήθελε να δημιουργήσει μπερδέματα. Απ' τη μια στρέφει την προσοχή σε μένα και τον Giamou κι απ' την άλλη ρίχνει περισσότερες υποψίες στα άτομα που είχαν αναφερθεί στο τρίπτυχο.

Αυτό για μένα είναι το πιο πιθανό σενάριο μακράν. Πιθανότατα η μαφία συμμετέχει από ελάχιστα έως καθόλου, ίσως έχει έναν μπροστάρη με τον κίνδυνο να καεί(πχ. ικαρίωνα) και κάθεται και παίζει με τα νεύρα μας και προσπαθεί να ξεπαστρέψει εύκολα κάποιους από τους πιο ενεργούς παίκτες.

Ή το σενάριο που ξέχασε ο ικαρίωνας, την πιθανότητα να είναι μια προσπάθεια αυτού ή του γιαμου ή και των δυο ώστε να αποστρέψουν τα βλέμματα από πάνω τους με όλα αυτά τα σενάρια που αποπροσανατολίζουν συγκλονιστικά.

Θεωρώ κακό το kill γιατί έτσι μας δείχνουν ότι ο ένας από το τρίπτυχο ήταν αθώος, ενώ θα μπορούσαν να μην το ξεκαθάριζαν και να μας άφηναν να φαγωνόμαστε. Γνωρίζοντας την αθωότητά μου, πείθομαι ακόμη περισσότερο ότι η στοχοποίηση του τριπτύχου είναι στοχοποίηση ως επί το πλείστον αθώων πολιτών. Εγώ προσωπικά περίμενα kill είτε της Drama, είτε του tsarachaf (αν βέβαια δεν υπάρχει μαφιόζος ανάμεσά τους). Σύμφωνα με τα παραπάνω σενάρια και από το γεγονός ότι συνεχίζω να πιστεύω πως η kleop είχε κακό ρόλο, μιας και αναφέρθηκε κι αυτή στο περίφημο τρίπτυχο, τα άτομα που είναι κατεξοχήν ύποπτα για μένα και ταιριάζουν σε αρκετά απ' τα παραπάνω σενάρια είναι πρωτίστως η Eileen και η Deutsch Lover. Δευτερευόντως ο Σπυράκος που ήδη είχε ακουστεί αρκετά και η aegloswen που επίσης έχει κολλήσει σε μένα και το τρίπτυχο. Από τα άτομα αυτά, η Deutsch Lover είχε ψηφίσει τον Σπυράκο, ενώ η aegloswen είχε ψηφίσει τον tsarachaf. Αν το kill έγινε από κάποιον λιγομίλητο background player δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Οφείλω να κινηθώ με βάση τα δεδομένα που έχω. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι τα ονόματα που αναφέρονται είναι όλα αθώα.

Εγώ πάλι το θεωρώ εξαιρετικό κιλλ, για την μαφία. Μας έκανε να ψαχνόμαστε με το τι μπορεί να έγινε και δημιούργησε σενάρια που εμπλέκουν πάρα πολλούς παίκτες και μια τεράστια σύγχυση. Δυστυχώς θεωρώ ότι περιπλέκει υπερβολικά τα πράγματα για τους πολίτες.

Για να ολοκληρώσω, μέχρι στιγμής πιο ύποπτοι μου φαίνονται, η Claire, μετά την δολοφονία ο ικαρίωνας(ενώ πριν θα έλεγα ο γιαμου), ο γιαμου. Σίγουρα υπάρχουν 1-2 μαφιόζοι που δεν μιλάνε καθόλου και φυσικά κάποιοι σ'αυτούς που μιλάνε πολύ. Επίσης βάζω έναν αστερίσκο για τον μιντιν, που το αλλοπρόσαλο του στυλ του με βάζει σε υποψίες.

Διάλειμμα και επιστρέψω ξανά λίγο πιο μετά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους! ^^
Himela από ότι βλέπω είσαι μονοπώλιο σήμερα! Καλό κουράγιο! :redface:
Μουσική

Βλέπεις ότι τα ενδεχόμενα είναι αρκετά. Δεν μπορείς να την βγάλεις μαφιόζο με το καλημέρα σας.

Σε αυτό λίγο-πολύ θα συμφωνήσουμε, οι περισσότεροι. Είναι επομένως, απορίας άξιο γιατί δεν έχεις ασχοληθεί περισσότερο με άτομα με ελάχιστη έως μηδενική συμμετοχή. Μέχρι χθες, έλεγες ότι η kleop σου φαινόταν περισσότερο ύποπτη. Σήμερα, που η kleop δεν είναι πια μαζί μας, έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό; Ή απλά θα συνεχίσεις να στοχοποιείς άτομα που διαφωνούν μαζί σου;

p.s: Αναφορικά με τη δολοφονία δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω πιο περίπλοκα σενάρια, γιατί πιστεύω ότι ο Tzoum ήταν πολίτης. Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα, ας μας πει. :)

Θα σχολιάσω μόνο αυτά.
Πρώτον δεν στοχοποιώ μόνο άτομα που διαφωνούν μαζί μου. Στοχοποιώ άτομα που μου φαίνονται ύποπτα είτε διαφωνούν είτε συμφωνούν μαζί μου.
Δεύτερον, όχι δεν θέλω να ασχοληθώ ακόμη με τα σιωπηλά άτομα. Ο λόγος είναι ότι πιστεύω πως η στροφή της προσοχής στο ''τρίπτυχό'' μας που επιχειρήθηκε χτες, ήταν για να συγκαλύψει ένοχους παίκτες που είχαν ακουστεί αρκετά, έστω και κατά τύχη. Ένας σιωπηλός παίκτης που ήδη δεν έχει τραβήξει την προσοχή, δεν χρειάζεται να βρει τεχνάσματα να μείνει περισσότερο στην αφάνεια. Αντιθέτως, κάποιος που ακούστηκε πολύ και είναι ένοχος, έχει μεγαλύτερο συμφέρον να στρέψει τη συζήτηση αλλού για να ξεχαστεί ο ίδιος. Βαδίζοντας πάνω σε αυτή τη λογική θα κινηθώ σε άτομα που θεωρούσα ύποπτα και χτες. Έκανα ήδη κάποια πιθανά σενάρια για τον Tzoum στα οποία και εσύ η ίδια βγαίνεις αρκετά ύποπτη γιατί ταιριάζεις σε αρκετά απ' αυτά.
Τρίτον, δεν έβγαλα κατευθείαν μαφιόζο την aegloswen. Απλώς είπα ότι είναι ύποπτο το ότι είναι σίγουρη για πάρα πολλά πράγματα. Συγκεκριμένα είπα τα εξής: Είσαι σίγουρη για ένα σωρό πράγματα, για τα οποία δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο σίγουρη, οι απαντήσεις σου είναι γεμάτες ειρωνεία και η μόνη κριτική που κάνεις σε μένα είναι ότι το αόριστο και γενικόλογο ''λες αρλούμπες, μπερδεύεις το παιχνίδι, κάνεις σπαμ, μιλάς ατέλειωτα'' κ.α. Δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα. Δεν ξέρω αν οι όσες ακυρότητες και τα γενικόλογα που είπες προκύπτουν από το ότι έχεις κακό ρόλο ή από το ότι δεν ενδιαφέρεσαι γενικά για το παιχνίδι, επειδή το βλέπεις σαν έναν τρόπο να περνάει κανείς την ώρα του ψηφίζοντας όποιον αντιπαθεί ή τον εκνευρίζει.

Συνεπώς από που συμπεραίνεις ότι την έβγαλα κατευθείαν μαφιόζο; Δεν είχαν βάση αυτά που της είπα για τις ειρωνείες και την έλλειψη επιχειρημάτων; Γενικά, το έχω παρατηρήσει αρκετά αυτό, γενικεύεις πολύ και παρεξηγείς πολλά λεγόμενα, βάζοντας σε άλλους λόγια που δεν είπαν.

Τέταρτον, ασφαλώς και ο Tzoum ήταν πολίτης. Τι άλλο μπορεί να ήταν για να τον σκοτώσουν οι δολοφόνοι; Δεν νομίζω να ρίσκαραν να σκοτώσουν κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο διεφθαρμένος αστυνόμος ή η πόρνη. Ούτε θεωρώ τον Tzoum το άτομο που θα επιχειρούσε ως μαφιόζος να κάνει κάρφωμα τόσο γρήγορα. Αθώος ήταν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Συνεπώς από που συμπεραίνεις ότι την έβγαλα κατευθείαν μαφιόζο; Δεν είχαν βάση αυτά που της είπα για τις ειρωνείες και την έλλειψη επιχειρημάτων; Γενικά, το έχω παρατηρήσει αρκετά αυτό, γενικεύεις πολύ και παρεξηγείς πολλά λεγόμενα, βάζοντας σε άλλους λόγια που δεν είπαν.
Εγώ παρεξηγώ λεγόμενα και βάζω σε άλλους λόγια που δεν είπαν;;; Από τον άνθρωπο που μόλις την προηγούμενη μέρα πήγε να μου χρεώσει λόγια που δεν είπα; Είσαι χαριτωμένα μπερδεμένος! :P

Και τώρα που το σκέφτομαι δε το έκανες μόνο σε εμένα - πήγες να το κάνεις και στον tsarachaf, αν διάβασα καλά...

Χμμ μάλλον έχεις δίκιο εδώ. Ίσως το είχα εκλάβει διαφορετικά εγώ ή ίσως σε μπέρδεψα με κάποιον άλλο που έκανε αυτό π.χ. βλέπω πως ο tsarachaf βλέπει ως ύποπτη την kleop αλλά δεν ψηφίζει εκεί. Πάντως πρέπει να σου φάνηκε κάπως ύποπτο το ότι η kleop υπερασπίστηκε τον ultraviolence περισσότερο απ' ό,τι ο ίδιος τον εαυτό του. Μάλιστα ο ultraviolence στο τελευταίο του σχόλιο φαίνεται να συμφωνεί με το ότι θα μπορούσαν οι μαφιόζοι να υποστηρίξουν έμμεσα την kleop στρέφοντας την προσοχή σε μένα ή στον giamou, κάτι που δείχνει ότι η υπεράσπιση της kleop πάνω του, δεν θα μπορούσε να δείχνει καλούς ρόλους που γνωρίζουν ο ένας την αθωότητα του άλλου. Αλλά ίσως εγώ μεγέθυνα την παρατήρησή σου.

Θα επανέλθω και με άλλα - απλά αυτό ήταν τόσο αστείο που έπρεπε να σχολιαστεί! :P

edit: Το βλέπω, μόνη μου μιλάω. Θα μου πεις πάλι ότι γενικεύω και ότι σου βάζω λόγια. Άσχετα αν τα έχεις πει! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Επίσης να προσθέσω κάτι;;

Δεν κάνει σε κανέναν σας, από τους πιο παλιούς, εντύπωση η ηχηρή απουσία του Πάι;;; Μόνο σε μένα;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Δεν είπα ότι είμαι 100% σίγουρος. Μην μου βάζεις λόγια που δεν είπα. Υποπτεύομαι τους πάντες. Είναι λογικό. Δεν έχω πληροφορίες για κανέναν και βαδίζω στα τυφλά. Βαδίζω όμως πάντα με επιχειρήματα. Αυτό για το οποίο ακόμα είμαι κάπως σίγουρος είναι ότι η kleop ήταν ένοχη. Αν δω κάτι που να το ανατρέπει αυτό, ασφαλώς και θα αλλάξω άποψη. Εσένα ήδη σε είχα στους 5 αρχικούς υπόπτους μου. Το εναλλακτικό σενάριο να είσαι μαζί με την Claire δεν μπορώ να το αποκλείσω. Δεν θα ασχοληθώ όμως ακόμη μ' αυτό. Το kill στον Tzoum δεν είναι καθόλου έξυπνη κίνηση. Είναι πολύ κακό kill. Δείχνουν ότι ο ένας απ' το τρίπτυχο ήταν σίγουρα αθώος και επειδή αμέσως οι κατηγορίες πέφτουν σε μένα και στον Giamou, είναι δύσκολο να έκανε ένας από μας το συγκεκριμένο kill. Πολύ κακό kill το συγκεκριμένο. Θα μπορούσαν να αφήσουν το τρίπτυχο όπως ήταν και να μην ήξερε κανείς τι γινόταν και ποιος ήταν αθώος ή ένοχος εκεί μέσα.
Μπορει να ειναι δικο σας το Kill για να μην σας υποψιαστει κανεις διοτι δε θα σκεφτουν πολλοι οτι θα κανατε τετοια χαζομαρα.Επισης επιχειρηματα δεν εχεις συνηθως,εσυ μονος σου λες που ακολουθεις τη διαισθηση σου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Επίσης να προσθέσω κάτι;;

Δεν κάνει σε κανέναν σας, από τους πιο παλιούς, εντύπωση η ηχηρή απουσία του Πάι;;; Μόνο σε μένα;;

Μέχρι τώρα εγώ δε το θεώρησα προβληματικό - όσο ήταν εδώ μπήκε και έκανε μία ουσιαστική δημοσίευση. Περισσότερο μου είχε φανεί χθες περίεργο το ότι η Έλενα μπήκε, έκανε ποστ νωρίς και μετά εξαφανίστηκε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top