Ενταξει παιδια ηρεμηστε λιγο δεν θα γινοταν τοση μεγαλη πλεκτανη πια και με παιξιμο καρτας για να βγω εγω αθωος..Επισης δεν απαντω στις αιχμες μερικων γιατι δεχομαι που δεν ειμαι και απο τους καλυτερους παιχτες αλλα ενταξει thats enough,νομιζω πως δεν εχουν αποδειχτει και οι αλλοι σε αυτο το Παλερμο παιχτουρες,ειτε μαφιοζοι ειτε αθωοι..Για να κλεισει το ζητημα,μου την εδωσε επαιξα τη καρτα και ηθελα και να δω τι θα παιχτει στη σημερινη δολοφονια,αν και ουσιαστικα χαμενη πηγε η καρτα στο τελος!!Μπαινω,διαβαζω αλλα επειδη δεν ειμαι σπιτι ολη μερα και ειναι Καλοκαιρι,δε το λεω σαν δικαιολογια,δε γραφω μακροσκελη και συνεχα μηνυματα ουτε κανω spam και πιστευω χρησιμοτερος ειμαι απο παλια.Οσο αναφορα τη ψηφοφορια με τη χθεσινη εναλλαγη δεν ειναι τοσο ενοχος ο Χαρης στα ματια μου γιατι θεωρω πως η αλλαγη εγινε για καθαρη παραπλανηση και να ψηφιστει,οχι οτι επαιρνα το μερος του γενικα!Θα επιμεινω για την ωρα,και δε θελω να πεσουν τα ματια πανω μου αλλα θα πεσουν,να ψηφισω ξανα ΙΟΡΔΑΝΗ διοτι απο τη προχθεσινη ψηφοφορια εχω πει τις αποψεις μου κρατωντας τη σχεση του με την Μελανια,που εχω εκφρασει και την αποψη μου γι αυτο ζητημα! Συμφωνω επισης οτι ισως καποια στιγμη ο Sommer πρεπει να φυγει γιατι θεωρω πως η Ριρικα ισως εφυγε απο αυτον και για να στοχοποιηθει και ο Libertus!! Αυτα απο μενα..Ειδωμεν..