Alma Libre
Επιφανές μέλος
η απλα με πιστευουν οτι ειμαι αθωος
και πεφτουν στην παγιδα που εστησες με την ομαδα σου
Θωμά, κακά τα ψέματα τον εαυτό σου θα έπρεπε να τον δικαιολογήσεις ώστε να μην βγεις. Αλλά ούτε αυτό έκανες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Διαφωνώ. Το έχουμε ξαναδεί αυτό στο παρελθόν. Παίχτης που δεν πολυπαίζει του προσάπτουν κατηγορίες και δεν δικαιολογεί καν τον εαυτό του. Σε αυτή την παερίπτωση ο κατηγορούμενος είναι αθώος. Αυτή η εμμονή σου με το Θωμά χωρίς λόγο ή ότι είσαι με τη μαφία μου δείχνει ή ότι ξέρεις το ρόλο τουΣκεφτείτε οτι ο Θωμάς ούτε καν δικαιολόγησε τον εαυτό του, την ψήφο του, τίποτα. Δεν το κάνει γιατί έχει ανθρώπους που τον υποστηρίζουν, την ομάδα του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Ξυπνήστε και σκεφτείτε αυτά που σας είπα. Δεν ήταν τυχαία η ξαφνική εμφάνιση του Θωμά, του Άκη και της Σινεφίλ (που ξαφνικά 8 παρά 10 θυμήθηκε οτι άρχισε το παιχνίδι yeah right).
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βασικα think about it
εχουν μεινει 4 δολοφονοι
πες οτι οι 3 ειμαστε στην ιδια ομαδα
γιατι να μπουμε ολοι μαζι? και γιατι να ψηφισουν το ιδιο και οι 3 και να μην χωριστουν για να μπερδεψουν? ή απλα να προσπαθησει -αν ειναι ο Θωμας μαφιοζος- μονο ενας να τον σωσει και να επεμβει εκεινη τη στιγμη για να μην ρισκαρουν να χασουν περισσοτερους παικτες?
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
και η κλικα που εκανες με τους αλλους βγαζει ματι επισηςΆκη άσε τώρα. Αν ήμουν μαφία ή ήξερα το ρόλο του δε θα καρφωνόμουν τόσο. Απλά κάτι που βγάζει μάτι οφείλω να το πω και να το φωνάξω για να βοηθήσω την ομάδα μου.
θες να με βγαλεις εξω
φαινεται οτι ειστε μαφιοζοι
dimijim
Διάσημο μέλος
Σπύρο έχεις δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Αποτελέσματα δημοσκόπησης:
Σπυρακος (^^) Το ψήφισαν οι: Akis_Megara, CiNeFiL, Deutsch... Lover, thomas l., tsarachaf, Πατρεύς
Είμαι ΣΕ Το ψήφισαν οι: dimijim
- aegloswen --> thomas l.
- Akis_Megara --> Σπυρακος (^^)
- Alma Libre --> thomas l.
- blue_butterfly --> CiNeFiL
- CiNeFiL --> blue_butterfly (ακυρώθηκε)
- Deutsch... Lover --> espeonfan
- Drama Prinzessin --> blue_butterfly
- espeonfan
- Himela --> thomas l.
- JKaradakov --> Deutsch... Lover
- Johnnaousa --> Σπυρακος (^^)
- Nefeli Graf --> tsarachaf
- Guest 278211 --> blue_butterfly
- thomas l. --> Σπυρακος (^^)
- Totaled --> Σπυρακος (^^)
- tsarachaf --> Σπυρακος (^^) (ακυρώθηκε)
- Wild_Boy
- ~Melania~
- Πατρεύς --> Himela
- Σπυρακος (^^) --> thomas l.
- Τάσος97
4 thomas l.
4 Σπυρακος (^^)
2 blue_butterfly
1 CiNeFiL
1 Deutsch... Lover
1 espeonfan
1 Himela
1 tsarachaf
Η Χώρα των Φαντασμάτων
Οριστικές Αποχωρήσεις
Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7
_fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7
Απουσίες
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^)
dimijim
Διάσημο μέλος
- aegloswen
- Akis_Megara
- Alma Libre
- blue_butterfly
- CiNeFiL
- Deutsch... Lover
- Drama Prinzessin
- espeonfan
- Himela
- JKaradakov
- Johnnaousa
- Nefeli Graf
- Guest 278211
- thomas l.
- Totaled
- tsarachaf
- Wild_Boy
- ~Melania~
- Πατρεύς
- Τάσος97
Η Χώρα των Φαντασμάτων
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7
Οριστικές Αποχωρήσεις
Απουσίες
espeonfan #1
Wild_Boy #1
~Melania~ #1
Τάσος97 #1
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
άλλοι meaning???και η κλικα που εκανες με τους αλλους βγαζει ματι επισης
θες να με βγαλεις εξω
και η κλικα που εκανες με τους αλλους βγαζει ματι επισης
θες να με βγαλεις εξω
Η διαφορά μας καλέ μου είναι οτι εγώ μιλώ με επιχειρήματα και εσύ με γενικολογίες και χωρίς νόημα. Δεν είναι τυχαίο οτι δε μίλησες όλη μέρα και μιλάς μόλις σε κατηγορούν οτι δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Και πάλι όμως δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου παρά κατηγορείς τον κατήγορό σου χωρίς να απαντάς και πάλι σε αυτά που λέω.
Δεν επαναλαμβάνω τα επιχειρήματά μου. Θεωρώ με πολύ μεγάλη σιγουριά οτι από λάθος του Θωμά έφτασε ήδη την πρώτη μέρα να κινδυνεύει ένας δολοφόνος και η ομάδα του συσπειρώθηκε τελευταία στιγμή για να τον σώσει ώστε να μην προλάβει κάποιος να επέμβει. Αυτοί που έχετε ρόλο ή κάρτα, μπορείτε να ρωτήσετε τι είναι ο Θωμάς και να σιγουρευτείτε. Εγώ κρατώ αυτή τη μεγάλη σιγουριά που έχω και ψηφίζω για αύριο τον thomas l.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
να καλωσορίσω τη Χιμέλα επιτέλους Ναι έχεις δικιο για το Θωμά και θα παραμείνει ύποπτος όχι τόσο αυτός αλλά αυτοί που τον υπερασπίστηκαν έμμεσαΗ διαφορά μας καλέ μου είναι οτι εγώ μιλώ με επιχειρήματα και εσύ με γενικολογίες και χωρίς νόημα. Δεν είναι τυχαίο οτι δε μίλησες όλη μέρα και μιλάς μόλις σε κατηγορούν οτι δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Και πάλι όμως δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου παρά κατηγορείς τον κατήγορό σου χωρίς να απαντάς και πάλι σε αυτά που λέω.
Δεν επαναλαμβάνω τα επιχειρήματά μου. Θεωρώ με πολύ μεγάλη σιγουριά οτι από λάθος του Θωμά έφτασε ήδη την πρώτη μέρα να κινδυνεύει ένας δολοφόνος και η ομάδα του συσπειρώθηκε τελευταία στιγμή για να τον σώσει ώστε να μην προλάβει κάποιος να επέμβει. Αυτοί που έχετε ρόλο ή κάρτα, μπορείτε να ρωτήσετε τι είναι ο Θωμάς και να σιγουρευτείτε. Εγώ κρατώ αυτή τη μεγάλη σιγουριά που έχω και ψηφίζω για αύριο τον thomas l.
Guest 781029
Επισκέπτης
Και εγώ Himela λόγω της εμμονής της με τον Θωμά την οποία βρίσκω εντελώς παράλογη.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
παράλογη; δε στέκει καθόλου δηλαδή νομίζεις; ε;Και εγώ Himela λόγω της εμμονής της με τον Θωμά την οποία βρίσκω εντελώς παράλογη.
θα γυρισω μετά γιατί φεύγω
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Επίσης για την ώρα προκαλώ όποιον τολμάει να ρίξει τυμβωρυχία στον Σπυράκο, για να δούμε όλοι ότι έχει κακό ρόλο, γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος για την ένοχη του πια.
Υπόσχομαι να επιστρέψω με μεγάλο ποστ το αργότερα που θα γυρίσω, με σχόλια για τον πρώτο γύρο του παιχνιδιού.
Και εγώ Himela λόγω της εμμονής της με τον Θωμά την οποία βρίσκω εντελώς παράλογη.
Κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Δεν απαντάς σε τίποτα. Παίζεις άφοβα γιατί δεν είσαι μαφιόζος κατά τη γνώμη μου, είσαι ο ΔΑ και θες να προκαλέσεις κάποιον να δει το ρόλο σου, να δει οτι είσαι πολίτης και να με βγάλεις εμένα ένοχη. Α ρε Άκη, όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν αγόρι μου. Καλύτερα ήταν όταν ήμουν ΣΕ και δεν έπαιζα ε;
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Όχι πως πιστεύω τα όσα γράφει η Himela,αλλά ρε Άκη υπερασπίζεσαι αρκετά φανερά τον Θωμά λες και ξέρεις τον ρόλο του.Ή είστε συγκάτοικοι ή δολοφόνοι...Εκτός και αν έχεις και εσύ καλό ένστικτο και υποστηρίζεις τον Θωμά από τον πρώτο κιόλας γύρο που κανείς δεν είναι σίγουρος για κανέναν εφόσον δεν είναι στα άτομα της μαφίας που γνωρίζονται μεταξύ τους.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
και η κλικα που εκανες με τους αλλους βγαζει ματι επισης
θες να με βγαλεις εξω
Αν ήταν μαφιόζοι Θωμά παιδί μου, δεν θα μιλάγανε τόσο πολύ. Οι μαφιόζοι συνήθως είναι χαμηλών τόνων.
Παράλογη;
Έχουν βάση αυτά που λέει όμως, για μένα δεν είναι και τόσο παράλογη πάντως.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Πάρε παράδειγμα την Άλμα μας που είχε ψιλοεξαφανιστεί και είχαμε χάσει τα πολλά ποστ(βλ.#40).Ξέρει τι σου λέει .Το ξέρει από πρώτο χέρι .Αν ήταν μαφιόζοι Θωμά παιδί μου, δεν θα μιλάγανε τόσο πολύ. Οι μαφιόζοι συνήθως είναι χαμηλών τόνων.
dimijim
Διάσημο μέλος
- aegloswen
- Akis_Megara --> Himela
- Alma Libre
- blue_butterfly
- CiNeFiL
- Deutsch... Lover
- Drama Prinzessin
- espeonfan
- Himela --> thomas l.
- JKaradakov
- Johnnaousa
- Nefeli Graf
- Guest 278211
- thomas l.
- Totaled
- tsarachaf
- Wild_Boy
- ~Melania~
- Πατρεύς
- Τάσος97
1 Himela
1 thomas l.
Η Χώρα των Φαντασμάτων
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7
Οριστικές Αποχωρήσεις
Απουσίες
espeonfan #1
Wild_Boy #1
~Melania~ #1
Τάσος97 #1
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Τι συμβαίνει εδώ ρε παιδιά;; Είναι λάθος το κύμα ψηφίζω ό,τι να ΄ναι από τον πρώτο γύρο;; Και με παραξένεψαν οι δύο απανωτές ψήφοι προς την blue..
και η 2η. Και τα μηνύματα το ένα μετά το άλλο; Τυχαίο;;
Εντελώς τυχαίο. Μπήκα από κινητό και δεν διάβασα ούτε ένα ποστ, ψήφισα για να μην πάρω απουσία.
Πάω να ξαναδώ τις προηγούμενες σελίδες.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Πάρε παράδειγμα την Άλμα μας που είχε ψιλοεξαφανιστεί και είχαμε χάσει τα πολλά ποστ(βλ.#40).Ξέρει τι σου λέει .Το ξέρει από πρώτο χέρι .
Εγώ ήμουν καταπιεσμένη τότε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.