Ουφ,κατάφερα να τα διαβάσω όλα.Ψηφίζω mintin97.Εχει μακράν την ποιο περίεργη συμπεριφορά και ψήφισε το ίδιο περίεργα.
Ουυφφφ τα διάβασα ΟΛΑ και...
ΨΗΦΙΖΩ mintin97
Και γ@μώ τη σύμπνοια παλληκάρια... Σκοτώνεστε να διαβάζετε αλλά από ουσία, μιλιά!!
αν ήταν δολοφόνοι νομίζω δεν θα καρφωναν μαζί τη ντραμα πιστεύω ότι την είχαμε ξεχάσει λόγω του τρόπου που έπαιζε και όταν αναφέρθηκε τη θυμήθηκαν ολοι και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω πάντως σαν τεχνική αν είναι δολοφόνος ήταν καλή οπότε επειδή θα μπω πάλι το βράδι πρέπει να ψηφίσω από τώρα και δεν είμαι σίγουρη αλλά αναγκαστικα ντραμα λόγω και μόνο του τρόπου που παίζει
Τι ακριβώς σε ανάγκασε, Νεφέλη; Εντύπωση μου κάνει αυτό το «αναγκαστικά».
Για ενα φαγητο πηγα και για να βγαλω την Σατερινα μου για βολτα και κοιτα τι εχει γινει!!
Ξαφνικα το σκηνικο αλλαζει και αρχιζουν να εμφανιζονται ο soter και η nefeligraf και απο εκει που το ''φαβορι'' για αποχωρηση ηταν ο φιλος μου ολοι αρχιζουν να ψηφιζουν την πρινσεσα... Αυτο ειναι λιιιγο υποπτο... Η πρινσεσα εμφανιζεται ελαχιστα και λει μετρημενα λογια....
Σοβαρά τώρα, δε ζητήσαμε δημοσιογράφο. Ήμαρτον με αυτές τις δηλώσεις. Καταντά κουραστικό και θα με κάνεις να μη διαβάζω ποστ σου εν τέλει και να χάσω κάτι ουσιώδες από βλακεία.
Πήρα την πρώτη μου ψήφο..τι συγκίνηση
Ναι είναι πρώτη μου φορά στο παιχνίδι αλλά με τόσο σχόλια τι να πρωτοπώ το καημένο;
Το σχολίασα και το πρωί, άσε τα γλυκανάλατα. Θα φανεί πόσο καημένη είσαι.
Α, ξέχασα να σου απαντήσω στα προηγούμενα.
Εν πάση περιπτώσει, θεωρώ ότι με την αποχώρηση του mintin ή της Drama μπορεί να φανούν αρκετά για το ρόλο σου, γιατί φαίνεται ότι είστε σε διαφορετικά στρατόπεδα.
Τώρα τι έχεις να πεις, Χάρη; Δεν είδα κάποια σκέψη σου να ξετυλίγεται ως προς αυτό. Ενοχοποιείται έμμεσα η fairy;
Για τον απλό λόγο του ότι όλοι οι δολοφόνοι ανάμεσα στους πολίτες ψήφισαν την drama.
Βαθυστόχαστος για άλλη μια φορά. Είναι αστείο αυτό που λες. Ακόμη και οι πιο ηλίθιοι δολοφόνοι δε θα το έκαναν. Σαν να θες να μπερδέψεις κόσμο σκόπιμα εσύ.
Έχει ένα 1/3 των ψήφων σε μερικές μονάχα ώρες,με άκυρη δικαιολογία και δεν την υπερασπίζεται κανείς. Εμένα,αυτό μου φαίνεται αρκετό.
Και όλως περιέργως το ίδιο έγινε και με τον mint. Κοινώς κατά πάσα πιθανότητα, είχαμε διαμάχη ανάμεσα σε πολίτες και οι δολοφόνοι γελούσαν. Ή απλώς αποφάσισαν να αφήσουν τον mint στην τύχη του. Γιατί να θυσιαστεί κόσμος στον πρώτο γύρο όμως;
29 άτομα έχουν ψηφίσει την drama;
Το γνωρίζετε ότι είμαστε στον πρώτο γύρο;
Εχετε αρχίσει και χωρίζετε άτομα απο τον πρωτο γύρο; Αν είναι έτσι οκ,το έχετε τερματίσει το παιχνίδι
Μιλάς εσύ που βγήκες να δηλώσεις ότι όσοι ψήφισαν Drama είναι δολοφόνοι ανάμεσα σε πολίτες; Ρε σοβαρά, δεν έχει καμία λογική ό,τι έχεις πει μέχρι τώρα.
btw και ο Ιορδανης και η Μιςς εχουν κολλησει στον μιντιν και την ελενα οπως η χαρα και ο λιμπ
τυχαια τοση σιγουρια?
Θα εξηγηθώ. Στο παρελθόν διετέλεσα μαφιόζος μαζί με πρωτοεμφανιζόμενη την οποία ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ συμβούλευσα να μην συμμετέχει γιατί είναι άπειρη και θα τη βρουν εύκολα με αποτέλεσμα να εισέρχεται για ψήφο, να κάνει καμιά κορδελίτσα και ως εκεί. Ακριβώς ό,τι κάνει και η music. Και είχε πιάσει.
Απλά επιβεβαιώθηκα

Καλά έκανα και άλλαξα την ψήφο μου

Για όποιον με αμφισβήτησε ορίστε τι έγινε

Έρχομαι σε λιγάκι με τα σχόλια μου στα παιδιά από τις προηγούμενες σελίδες
Ωχ, για χαζούς μας περνάς. Αλλάζεις την ψήφο σου πιστεύοντας ότι η Drama είναι αθώα, μειώνεις με τη διαφορά, αλλά δεν διώχνεις την έτερη δύναμη που ήταν ο mint ενώ έχεις δηλώσει πως τον θεωρείς ένοχο σε προηγούμενο μήνυμα! Προφανώς περίμενες να βγει η Drama, απλώς ήθελες να καθαρίσεις λίγο τη φωλίτσα σου γιατί ήξερες ότι ήταν αθώα! Not bad! Είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο...
Είπα επίσης ότι με την αλλαγή της ψήφους μου θέλησα ναι να σώσω την Drama,ναι αυτό σκέφτηκα στις 8!! Γιατί ήταν σε ισοψηφία με τον Mintin97 ο οποίος αν και νέος παίκτης-όπως σχεδόν οι περισσότεροι μας σχεδόν άπειροι να το πω χωρίς πολύ εμπειρία σε αυτό το παιχνίδι- τέλος πάντων δεν θα βοηθούσε είτε με κακό είτε με καλό ρόλο όσο η Drama είτε αυτή ήταν πάλι στους κακούς είτε στους καλούς ,(γιατί με ένα παλέρμο δεν γίναμε όλοι μας έμπειροι έτσι;! )
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ MINT!!! Meoooow!!!
Λογικά θα ήταν κανένας μικρός ρόλος γιατί δε έγραφε πολλά.
Π.χ. συγκάτοικος (αν ήταν συγκάτοικος θα ήξερε σιγουρα έναν πολίτη
και θα μπορούσε να τον σώσει αλλά τεσπα)
Κρίμα ( κλαψ ) γιατί ήταν κολλητός μου και μεγαλώσαμε μαζι.
Θα φορέσω πένθος.
Άλλος μαυρούλης μας βρήκε...