Palermo #40 - Movies vs Series Characters

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! :D

Λοιπόν όλοι αυτό που έγινε με την Ντράμα ήταν ένα αρκετά παράξενο γεγονός και για εμένα υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
1. Ο πιτοπαρασκευαστής είναι Πληροφοριοδότης ή Αντίπαλος Μαφιόζος και γνώριζε τον ρόλο της Ντραμας και δημιούργησε ένα έξυπνο κύμα εναντίον της
2. Είναι μαφιόζος και μαζί με άλλους 2-3 μαφιόζους κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα κύμα της τελευταίας στιγμής για να σώσουν τον mintin97. (Ναι εγώ ακόμα εκεί είμαι προσκολλημένος).


Κατά δεύτερον εκτός από το Χοακίν και την Εχέμυθη η υπόλοιπες απουσίες αδικαιολόγητες.


Βρε, βρε εδώ έχουμε την περίπτωση είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Τέλος πάντων. No offence dude.


1. Τι θέλεις να πεις.
2. Θα πεις επιτέλους κάτι το συγκεκριμένο



Και εδώ έρχομαι εγώ και λέω. Ας παιχτεί τυμβωρυχία, για να μάθουμε τι ακριβώς έγινε.

Επειδή είναι καλό να δώσουμε τις ψήφους μας σε περίπτωση της δολοφονίας της θα δώσω και εγώ τώρα την δικιά μου.
Ψηφίζω Psycho(Βασίλης) λόγο:
1. Της έλλειψις επιχειρημάτων και
2. Του επιθετικού του ύφους

Όχι δεν αποκλείεται να αλλάξω την ψήφο μου.

Αλλες εναλλακτικες δεν υπαρχουν δηλαδη, κλειδωνεις σε αυτες τις δυο;; Και απο που και ως που τοση σιγουρια;; Πραγματικα με απογοητευεις...

Επισης, για ποιο λογο να παιχτει τυμβωρυχια απο τον πρωτο γυρο, που κατα ενα τεραστιο ποσοστο οι ψηφοι δινονται τυχαια;; Απο τη στιγμη μαλιστα που δεν εγινε καμια σοβαρη προσπαθεια για να σωθει η Κλεοπατρα, πιστευεις πως θα βγαζαμε καποια συμπερασματα με την τυμβωρυχια;;

Καλημέρα παιδιά! :)
Θέλω να κάνω μερικά σχόλια πριν τη δολοφονία.



Για ποιο λόγο;


Συμφωνώ μαζί σου για όσα λες αναφορικά με τη Νεφέλη.
Και εσύ όμως από μετριοπάθεια δεν πας πίσω. Διατύπωσε τις σκέψεις σου για το ποιοι είναι οι μαφιόζοι και γενικά για το τι πιστεύεις ότι γίνεται.



Καλώς και τη Νουαζέτ.
Με αυτό το ποστ εμένα μου δείχνεις ότι είσαι εκτός κλίματος παιχνιδιού, πράγμα που σε καθιστά αθώα για την ώρα, χωρίς όμως να αποκλείω το ενδεχόμενο να το κάνεις σκόπιμα.



Είπα πως εάν πάει να τη βγάλει καθαρή η Ντράμα, ψηφίζοντας οι άλλοι παίκτες τον μιντιν, θα την ψηφίσω. Γιατί είναι ύποπτο αυτό; :hmm:
Εμένα αθώοι μου φαίνονταν αμφότεροι πιο πολύ, καθώς θεωρούσα ότι εσύ είσαι μαφιόζα. Το γεγονός όμως ότι η Νεφέλη απέσυρε την ψήφο της από την Κλεοπάτρα τελευταία στιγμή και ψήφισε έναν άκυρο με προβλημάτισε αρκετά.

Και επειδή θέλω να προλάβω να δώσω την ψήφο μου πριν τη δολοφονία, ψηφίζω Nefeli Graf για την ώρα.



Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες για τη Νεφέλη, τα έγραψα και πιο πάνω.
Θα μπορούσε να έχει και καθαρά ρόλο μαφιόζου και να πήγε να σώσει την κατάσταση, αφού δεν το έκανε ο ΔΑ ή η πόρνη. Από την άλλη όμως, θα μπορούσε να είναι και μια αφελής κίνηση πολίτη.



Ρε συ Μελανία, η φράση "είμαι καθαρός" έχει ακουστεί και σε άλλα Παλέρμο. Πιάστηκες από μία φράση που θα μπορούσε να την έχει διατυπώσει ο ο οποιοσδήποτε. :P
Έπειτα, για τη φαίρυ που δηλώνει επίσης καθαρή (εντάξει, με άλλη διατύπωση το είπε αυτή :P ) δεν έχεις πει τίποτα και δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να έχεις συμμαχήσει μαζί της.


@ Psycho: Είναι επίσης ένας ύποπτος για μένα. Θα ήθελα να σε ακούσω περισσότερο.


Τέλος, θα κάνω κάτι με το οποίο πιστεύω θα ξεκαθαρίσουν πολλά και θα φανεί εάν τα παραπάνω είναι μπαρούφες ή όχι.
View attachment 53149
Τι ήταν η Drama Prinzessin;
Πιστεύω πως τώρα που θα μάθουμε το ρόλο της θα ξεκαθαρίσουν αρκετά για τον mintin (ίσως και για τη φαίρυ). Επιπλέον, εάν αποδειχθεί αθώα, θα αλλάξω και ψήφο.

Κι εσυ σαν χαλβας τον ακουσες, χαραμιζοντας μια πολυ σημαντικη καρτα απο τον πρωτο γυρο. Πραγματικα κριμα, εξαιρετικα λανθασμενη η κινηση σου...

Η κινηση σου παιζοντας καρτα μου αρεσε. Αναμενουμε και ελπιζοντας οτι θα βγαλουμε ακρη.

Ναι, φοβερα εμπνευσμενη κινηση:P...

Όπως φαίνεται είχα δίκιο για την drama. Όμως αμέσως οι alma libre,deutsch lover και ο akis πέσανε να με φάνε. :hmm:
Αρκετά ύποπτο μιας και δεν έπρεπε να τους νοιάζουν και πολύ αυτά που γράφω.

Όπως είχα ψηφίσει και χθες ψηφίζω και τώρα τον PieMaker για τους ίδιους λόγους.Ψήφισε χωρίς λόγο την drama δημιουργώντας έτσι ένα κύμα.Εξακολουθώ να πιστεύω πως οι δολοφόνοι βρήκαν πάτημα το κύμα της drama και την ψήφισαν.Οπότε θα το ξαναπώ και ακούστε με,(όχι όπως χθες που πέσατε να με φάτε μερικοί χωρίς λόγο αν και όπως αποδείχθηκε είχα δίκιο :whistle:) οι πλειοψηφία των δολοφόνων αν όχι όλοι έχουν ψηφίσει drama.

Αν και ενδέχεται να αλλάξει η ψήφος μου.

Πως μπορω να δημιουργησω κυμα οταν ειμαι ο πρωτος που την ψηφιζω γαμω το στανιο μου;; Το αν αλλοι εκμεταλλευτηκαν αυτη την πρωτη ψηφο, λυπαμαι πολυ αλλα δεν ειναι δικο μου προβλημα.

Τα δικά σας μηνύματα μόνο βρήκα, αλλά θέλω απο εσάς και του υπόλοιπους που την ψήφισαν μια καλή δικαιολόγηση και όχι ότι ήταν απόμακρη. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αν είναι έτσι να βγάζατε Ριρίκα, Τάσο και τους υπόλοιπους που δεν μίλησαν κάν.



Η στάση της ήταν απόλυτα φυσιολογική, αφού οι ψήφοι σας δεν είχαν νόημα.


Δεν είδα καμία δικαιολόγηση.
Λιμπ αν κατάλαβα καλά είχες πει ότι αν πάν να σώσουν την Ντράμα θα άλλαζες ψήφο; Επιβεβαίωσε σε παρακαλώ.


Οι ψηφοφόροι της Ντράμα.


Νομίζεις...


Που ακριβώς επιβεβαιώθηκες;

Λοιπόν μέσα σε αυτούς τους 10 σίγουρα υπάρχουν δολοφόνοι ή δολοφόνος. Πιο πιθανός μου φαίνεται ο Piemaker, ο οποίος δημιούργησε το κλίμα χωρίς βάσιμα στην πραγματικότητα στοιχεία.

Για τον λόγο αυτό η ψήφος μου αλλάζει σε Piemaker

Παμε παλι: Εξηγηστε μου σας παρακαλω πολυ πως μπορω να δημιουργησω κυμα, οταν ειμαι ο πρωτος που την ψηφιζω, δηλωνοντας μαλιστα πως δεν ειμαι σιγουρος, αλλα στηριχτηκα στις παρατηρησεις μερικων μερικων εδω μεσα.

Πλέον είμαι αρκετά σίγουρος για τον PieMaker.

Παίζω την κάρτα


Αν πεθάνει κάντε του τυμβωρυχία,αν δεν είναι στη μαφία θα αποχωρίσω από το παιχνίδι.

Εξηγησε μου το λογο για τον οποιο εισαι τοσο σιγουρος, χρησιμοποιωντας λογικα επιχειρηματα και υποσχομαι πως θα τον σεβαστω.

Μελανια τον Τασο τον δολοφονησαν γιατι ηταν το ευκολο θυμα. Δε θυμαμαι να μιλησε πολυ , ουτε να εγραψε πολλα ποστς ....Η κινηση αυτη δεν αποκαλυπτει κανενα δολοφονο, δεν ειναι υποπτη. Ετσι οι δολοφονοι εξακολουθουν να μενουν στην αφανεια

Bingo;)!!

Εμένα να με συγχωρέσετε βαριέμαι να κάνω παραθέσεις διότι είμαι ένα ζωντανό κοτόπουλο που κόβει βόλτες στο ψυγείο.
1.Η ιδέα με τον μπαλτά ποιανού ήταν;
Ας μη μιλήσω.
ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΤΕΞΤΕΡΟΥ.
2.Μάλιστα από βλακεία μου και όσων την ψηφίσαμε το Μέντιουμ βρίσκεται εκτός. Τρεις λαλούν,επτά χορεύουν.
3.Ιορδάνη,σχετικά με την ερώτηση που έθεσες για'μας που ψηφίσαμε την Ντράμα τα "συμφωνώ" με το Χάρη ήταν αυτά που με΄καναν να την ψηφίσω (εγώ προσωπικά) επίσης η ψήφος του Χάρη όταν ήδη την είχα θεωρήσει ύποπτη μου φάνηκε:
"Πάω εγώ να την ψηφίσω και να βγάλω εσένα αθώα".
4.Ντόιτς: Αρχίσαμε αρχές εβδομάδας τις ασυναρτησίες; Από πού και ως πού θα΄ξεραν τον Τάσο;
Πετάτε κάτι πετυχημένα ώρες ώρες..
5. Το Πιτάκι μου που είναι; Αν υπάρχει κάποιος πέρα από μερικά ακόμη άτομα που υποψιάζομαι για μαφιόζους ο επόμενος είσαι εσύ. Παραπλάνησες κόσμο και λυπάμαι που μέσα σε αυτούς ήμουν και΄γω.
6. Περιμένω την σκέψη του Χάρη.
Αυτά.

Με δουλευεις, ετσι;; Πως ακριβως τους παραπλανησα;; Ζητησα εγω απο κανεναν να ψηφισει τη Ντραμα;; Δηλωσα σιγουρος για την ενοχη της;; ΟΧΙ!!

Καλημέρα παιδια έγινε της μουρλής εδώ. Λοιπόν το θύμα της δολοφονίας ήταν ο Τάσος. Προφανώς για να δημιουργήσουν σύγχυση καθώς δεν είχε κατηγορήσει κάποιον ο συγκεκριμένος. Η Ντραμα ήταν μεντιουμ και δυστυχώς την βγάλαμε εκτός :hmm: Btw ποιος έπαιζε την τυμβωρυχία;

Λοιπόν εγώ θεωρώ για την ώρα ύποπτο τον Παι Μέικερ καθώς η συμπεριφορά του μου φαίνεται σαν να προσπαθεί να κρύψει κατι, ενώ στο προηγούμενο παλέρμο τον θυμάμαι να βοηθάει τους πολίτες ουσιαστικά. Επίσης ύποπτη θεωρώ και τη Ντόιτς. Η ψήφος μου θα πάει σε έναν από τους δυο. Επιπλέον ο Psycho έριξε διπλή ψήφο στον Πάι :hmm:

Παρεθεσε μου τα σημεια που θεωρεις υποπτη τη συμπεριφορα και τις κινησεις μου.

Λοιπόν, ακούστε εδώ:P Στους δολοφόνους υπάρχει ένα τουλάχιστον άτομο το οποίο δε βάζει τόνους. Από τους παίκτες που παίζουν, αυτοί που βάζουν τόνους στα μηνύματά τους είναι οι εξής (✔):

  1. aegloswen ✔
  2. Akis_Megara ✔
  3. Alma Libre ✔
  4. blue_butterfly ✔
  5. carpe_nochtem ✔
  6. CiNeFiL.
  7. Deutsch... Lover
  8. Drama Prinzessin ✔
  9. elenamusic99 ✔
  10. Gate4 ✔
  11. jj! ✔
  12. JKaradakov ✔
  13. Joaquin (αποκλεισμένος)
  14. johnietraf
  15. Johnnaousa ✔
  16. Libertus ✔
  17. mintin97 ✔
  18. MissKit ✔
  19. Nefeli Graf ✔
  20. Noisette ✔
  21. PieMaker
  22. Psycho(Βασίλης) ✔
  23. SparklingGrey ✔
  24. soter
  25. tsarachaf ✔
  26. _fairygirl_ ✔
  27. ~Melania~ ✔
  28. Εχέμυθη
  29. Πατρεύς ✔
  30. Τάσος97 ✔
Επομένως, ένας εκ των: CiNeFiL, Deutsch... Lover, johnietraf, PieMaker, soter, Εχέμυθη.

Δεν έχει κάνει κανένα μακροσκελές post.

Επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες για την αθωότητά του, καθώς ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι παρόμοιος. Όταν δεν έχουμε χρόνο ή όταν μας ξενερώνει ο ρόλος μας, φροντίζουμε να φεύγουμε χωρίς να αφήνουμε κενά στην ομάδα που υποστηρίζουμε. Δεδομένης, λοιπόν, της έλλειψης χρόνου του (εξού και η απουσία του εχτές), ο Τάσος αποφάσισε μαζί με τους συνδολοφόνους του να τον σκοτώσουν σήμερα, που δεν είχε αποκάλυψη, γιατί ούτως ή άλλως θα έμενε από απουσίες. Δεν είναι και λίγο να μένεις από απουσίες και να φαίνεται τελικά ο ρόλος σου. Είναι όλα μελετημένα καλά. Νομίζω πώς αυτή η δολοφονία ήταν προς θόλωση των νερών, αφού ο Τάσος δε συμμετείχε στο παλέρμο (και μιλάμε για τον Τάσο, οπότε κάποιος σοβαρός λόγος υπάρχει), άρα το πιθανότερο σενάριο κατ' εμέ είναι να τον σκότωσαν οι συνδολοφόνοι του, για να μη φανεί ο ρόλος του στις απουσίες. Δεν ριψοκινδυνεύεις με τέτοια όταν είσαι στην ομάδα των δολοφόνων.

Ως περισσότερο ύποπτο θεωρώ τον PieMaker, αφού δε χρησιμοποιεί τόνους, οπότε λογικά αυτός συνέταξε το μήνυμα, δεδομένης της εμπειρίας του στο Παλέρμο. Οι υπόλοιποι δε νομίζω να έχουν συντάξει ποτέ μήνυμα δολοφονίας, οπότε η ψήφος μου πηγαίνει στον Pie Maker.

Eυχαριστώ:)

Και καπως ετσι αρχιζει η παρανοια...

Ορίστε ένα σοβαρό ερώτημα. Κάτι τέτοιο δεν έλεγες και με τον Άκη στο προηγούμενο; :hmm:



Εσύ υποθέτεις;;; :P Δεν θα έλειπες σήμερα; Εντωμεταξύ η εμμονή του Βασίλη με σενα με βάζει σε σκέψεις.



Εσύ τώρα τι φωνάζεις ρόλους; Μπας και θες να βοηθήσεις κανέναν; :hmm:

Τζέι, το ποστ σου είναι εκπληκτικό.

Προφανως.

Μπορεί να γράφηκε επίτηδες έτσι, αλλά και πάλι δεν είναι τόσο λάθος το σκεπτικό σου. :P

Ναι και ενας εδω μεσα που αρχιζει και σκεφτετε λογικα.

Σε λούει κρύος ιδρώτας Pie Maker; Ποιος άλλος θα παρατηρούσε ότι λείπουν οι τόνοι από το μήνυμα;:whistle: Πίστεψέ με, όντας τελειομανής (εγώ), το χέρι πηγαίνει μόνο του στους τόνους, οπότε όταν συνηθίσεις τους τόνους, ουσιαστικά δεν μπορείς να τους "αφήσεις" για να στρέψεις τα βλέμματα αλλού.

Also, εχτές εσύ ήσουν αυτός που δημιούργησε το ρεύμα εναντίον της Drama. Ήσουν αρκετά χαλαρός, είτε ψήφιζαν τον mintin, είτε ψήφιζαν την drama. Τώρα που οι υποψίες πέφτουν πάνω σου, κόπτεσαι να τις αποφύγεις λέγοντας ότι είμαστε "πρόβατα".
Κρατησε το αυτο.
Τα υπολοιπα για το κυμα δεν τα σχολιαζω, βαρεθηκα.

Παιδιά χαλαρώστε. Οι τόνοι στο μήνυμα των δολοφόνων δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ!

Πάμε καλά;; Ίσως έγινε επίτηδες!!

Ο Piemaker ήταν ο πρώτος που ψήφισε την Drama και ναι και εμένα μου φάνηκε περίεργο στην αρχή και το σχολίασα.
Αλλά μετά πρόσεξα ότι όντως την υποπτευόταν από την προηγούμενη μέρα.

Πιο επικίνδυνοι για μένα είναι αυτοί που ψήφισαν Drama μετά τον φρικ.

Επίσης υπάρχει και το άλλο ο Piemaker είναι πολύ καλός παίκτης για να προδωθεί με τέτοιον τρόπο..δεν ξέρω.

Για την δολοφονία να πώ δυο πράγματα ότι ήταν "καλή κίνηση" με την λογική ότι ο Τάσος έκανε μόνο ένα πόστ,
δεν είπε κάτι ουσιαστικό και τον έφαγαν.
Η λογική κάποιου που είπε ότι ο Τάσος ήταν από τους δολοφόνους και τον έφαγα οι δικοί του μου φαίνεται πλήρως άκυρο τολμώ να πώ. -δεν θυμάμαι ποιος το ανέφερε αυτή τη στιγμή,συγγνώμη-

Θα προσπαθήσω να επανέλθω με μεγαλύτερο και αναλυτικό ποστ και με ψήφο το απόγευμα..
Δίνω σημαντικό μάθημα και δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα για το παιχνίδι αυτές τις μέρες..

Επιτελους, να και καποιος που σκεφτεται πολυπλευρα και λογικα.

Να σου υπενθυμίσω έμπειρος είσαι και΄συ.:whistle:
Αλλαγή πλεύσης παίζει;:whistle:

Άλμα=Λιμπέρω. Το Αλμάκι χάλια.
Εγώ αν και συμφωνώ πάραυτα με το ποστ του Τζέι,ύστερα από το χθεσινό θα κρατάω μικρό καλάθι.


Μαράκι,αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό πες το. Μην αναμασάς ποστ.:P
Εγώ έχω φροντιστήριο και θα φύγω.Πριν φύγω θα δώσω την ψήφο μου η οποία πάει με πάρα πολλή αγάπη στον
Pie_Maker.
H χθεσινή απάτη για την οποία νιώθω πάρα πολύ άσχημα που την πίστεψα μπορεί να με προϊδεάσει για τα χειρότερα και μόνο.Αποτελούσες και αποτελείς μυστήριο για΄μενα όμως νομίζω ότι είσαι μαφιόζος.
Βοήθησες να ψηφίσουμε μία καλή. Φτάνει πια.

Δεν προσπαθησα να εξαπατησω και να επηρρεασω κανεναν. Προσπαθεις απογνωσμενα να ριξεις λασπη στο ονομα μου, αλλα δε θα σου βγει σε καλο, να ξερεις.

Και τώρα προσπαθείς να δημιουργήσεις κι άλλο ρεύμα, το οποίο δε βασίζεται σε απτά στοιχεία. Όπως μπορούν να σου πουν τα παιδιά που μπαίνουν στο chat ή μιλάμε σε IM (msn, skype) θα μάθεις ότι και εκεί βάζω τόνους, που τα μηνύματα είναι γρήγορα. Περιμένω, μάλιστα, να δω το αυριανό μήνυμα της δολοφονίας... Μήπως και διορθωθεί το "προβληματάκι";)

Απλα ψηφιζω αυτον που μου φαινεται περισσοτερο ενοχος. Αρνουμαι πως ενα τοσο τελειομανης χαρακτηρας, οπως εσυ δηλωσες, βλεπει τα πραγματα τοσο επιφανειακα.
Χεστηκα τι κανεις στην καθημερινοτητα σου.

Δεδομένου ότι ήμουν κι εγώ μια από αυτούς που ψήφισαν την Κλεοπάτρα χτες, οφείλω να ομολογήσω ότι έκανα λάθος, ναι, αλλά δεν την ξαναπατάω έτσι. Διώξαμε ένα πολύ καλό ρόλο από το παιχνίδι. Αλλά είδατε όλοι πώς έσπευσε να ρίξει τυμβωρυχία ο Χάρης; Πρώτο γύρο; Και κάτι έλεγε ότι θα βγάλει συμπεράσματα. Πού τα έγραψε;;;; Παραμένει ένας από τους βασικούς ενόχους και βλέπω μόνο η Μελανία τον έχει ψηφίσει. Από την δολοφονία θα μπορούσαμε να μην είχαμε βγάλει τίποτα, αλλά η παρατήρηση του jj! ήταν πολύ σωστή. Κι επειδή κι εγώ τον ξέρω πολύ καλά, δεν αμφισβητώ την τελειομανία του και η παρατήρηση του ήταν σημαντική. Ο Pie μας λέει για τραβηγμένα σενάρια- είναι δυνατόν; Σε δύσκολη θέση ήρθε, λογικό είναι να ψάχνει δικαιολογίες. Γι'αυτό το λόγο θα ψηφίσω και εγώ PieMaker και αφήνω τον Libertus προς το παρον, καθώς δεν αποτελεί τόση απειλή όσο ο Πάι.

Τραβηγμενα σεναρια εγω;; Απλα σας παρουσιαζω και την αλλη οπτικη που αρνειστε πεισματικα να δειτε. Αλλα προφανως δε σας βολευει να τη δειτε.

ΣΕ, σήμερα έχουμε αποκάλυψη ιδιότητας στην ψηφοφορία;
Μister Perfect, ενω εξεις ξαναπαιξει παλερμο xtreme, ξεχασες οτι δεν εχουμε αποκαλυψη ιδιοτητας;;


Κι άλλη καλημέρα από μένα.

Πρώτη δολοφονία σήμερα. Τίποτα συναρπαστικό τελικά, περίμενα κάτι καλύτερο. Συνδυάζει πολλά αυτή η δολοφονία. Φεύγει ένας έμπειρος αλλά και αμέτοχος παίκτης, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποια άκρη μέσα από αυτό για τους μαφιόζους. Το σενάριο που διάβασα για να είναι ο Τάσος δολοφόνος, μου φαίνεται πολύ άκυρο.

Και πάμε τώρα στην πρώτη αποκάλυψη ρόλου. Δεν έχουμε πια μέντιουμ. Σοβαρά τώρα, φαινόταν πολύ ότι δεν είναι δολοφόνος η Ντράμα, αν ήταν δεν θα είχαν προσπαθήσει μόνο δύο άτομα να την γλιτώσουν. Αλλά πιστεύω ότι κακώς κοιτάμε μόνο τον πρώτο που την ψήφισε, όπως είπα και το πρωί, πιο πολύ ζουμί βρίσκεται στην μέση.

Α! Κι άλλη καρτούλα. Πού την βρήκες εσύ τόση σιγουριά;




Πάλι μισόλογα; Τώρα δεν αναπτύσσεις την σκέψη σου; Γιατί;



Αυτό το κάψιμό σου ώρες ώρες ρε τζέι με σκοτώνει. Έλεος ρε συ!!



Χμμ, κοίτα να δεις τι γίνεται τώρα... Είπα να παίξω το παιχνίδι σου και παρατήρησα καλύτερα το μήνυμα της δολοφονίας και κοίτα τι βρήκα, θα πάθεις πλάκα... :P



Άρα μάλλον κάποιος το έκανε επίτηδες, αλλά δεν πρόσεξε πολύ μήπως ξεφύγει το χέρι του και μείνει κανένας τόνος. Και γιατί να το κάνει αυτό αν δεν καίγεται να το χρησιμοποιήσει; Μήπως τελικά, ο μυστηριώδης συντάκτης του μηνύματος είναι ο ίδιος "ιδιοφυής" που παρατήρησε ότι δεν έχει τόνους;:hmm:

New entry στην suspect list. Μαζί με τον Psycho, ο jj



To ενδιαφέρον είναι ότι το άτομο που ζήτησε περισσότερο αυτή την τυμβωρυχία, η Μελανία δηλαδή, είναι και αυτή που κατηγορεί περισσότερο αυτόν που την έπαιξε. Περίεργα πράγματα.



Έλεος με τους τόνους!! Και τα χουμε πει χίλιες φορές, αν δεν θέλει να μιλήσει ο άλλος δεν θα μιλήσει, Μην κάνετε stalking στον κόσμο.


Σας χαιρετώ για την ώρα και θα επιστρέψω αργότερα με την ψήφο μου.
Σε ευχαριστω για την παρατηρηση με τον τονο. Ενα ατομο που γραφει χωρις τονους, δεν υπηρχε περιπτωση να τονισει καταλαθως καποιος λεξη εκτος κι αν προκειται για το (ή).
Τελευταία στιγμή. Σε αθώο. Οκ.

Άκυρο. Τους δολοφόνους τους συμφέρει να μείνουν οι λιγομίλητοι,για αυτό συνήθως και αυτοί που γράφουν σεντονάρες φεύγουν πρώτοι.



Άκυρο και τούτο.
Υπήρξα δολοφόνος,έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο με ορθογραφικό και είχα βγει και χτυπιόμουν "σιγά μην έκανα εγώ και ο Χ/Υ τέτοιο λάθος". Επίσης,οι περισσότεροι από μας ούτε καν θα παρατηρούσαν κάτι τέτοιο. Οπότε για μένα με αυτό γίνεσαι από τους βασικότερους ύποπτους.

Αυτή η σιγουριά για τον Πάι,από που; Πραγματικά με κάνει να απορώ. :confused:

Γενικά,δεν πιστεύω ότι ο Pie είναι μαφιόζος,ψήφισε πρώτος την Κλεοπάτρα χθες. Για μένα οι πιο ένοχοι είναι αυτοί που ψήφισαν Drama κάπου ενδιάμεσα και σήμερα πιάνονται στον Pie.
Τες πα,αυτά με την πρώτη ανάγνωση.
Πάω να τα ξαναδώ και επιστρέφω με παραπάνω σχόλια.

Ουτε εγω εχω καταλαβει ακομα.

καλημερα παιδια! πριν πω οτιδηποτε για το παιχνιδι θα ηθελα να θιξω πρωτα ενα αλλο θεμα αυτο των post. ειχα μεινει εχθες στην σελιδα 48 ο ανθρωπος και ξυπναω και βλεπω οτι εχετε φτασει τις 59, λεω απο μεσα μου σωτηρη ενταξει 10 σελιδες ειναι το χεις αγορι μου (το αγορι το τονιζω στην nefeli graf που επιμενει να μου αλλαζει φυλο :p).αμ ελα που οσο προχωρουσα στην αναγνωση αυξανονταν και οι σελιδες! 67 φτασανε και να πω οτι γραφετε και κατι; τα πιο πολλα ειναι διαλογος μεταξυ ατομων που ειναι σε κοντρα! σταματηστε αυτο το πραγμα ειναι ΠΟΛΥ κουραστηκο. και οχι τιποτα αλλο χαλασε εχθες ο υπολογιστης μ και τα διαβαζω και απο κινητο, κοντευω να τυφλωθω δλδ. γενικως σταματηστε να γραφετε τοσο πολυ και αρχιστε να διαβαζεται ξανα τα προηγουμενα.
τωρα στα δικα μας :) ο pie δεν ξεκινησε καποιο κυμα ηταν απλως ατυχος που την ψηφισε πρωτος. οποιος και να το εκανε τα ιδια θα γραφατε τωρα. γεγονος ειναι οτι εγω ο pie και η nefeli graf ειμασταν οι ατυχοι που την ψηφισαμε ταυτοχρονα σχεδον πρωτοι οποτε λογικο να μας υποπτευεστε. απο την αλλη θα ηθελα να σταθω στο γεγονος πως αν και την κυριακη ο pie δεν μιλησε για την drama οπως εκανα εγω η fairy και η misskit και μπορει και αλλοι του ηρθε ξαφνικα τη δευτερα που την ψηφισε κιολας. και μετα ακολουθησαν και αλλοι που ξαφνικα πειστηκαν για την ενοχη της. αρα μεταξυ των 3 πρωτων ισος να υπαρχει δολοφονος αλλα νομιζω πως σιγουρα υπαρχει ενας στους επομενους που την ψηφισαν. για την δολοφονια με καλυψατε.
και προς υπερασπιση μου γι αυτο με τους τονους αν δειτε τα ποστ που εκανα την κυριακη που ειχα pc μια χαρα τονους εχουν.

Ασχετως αν πιστευεις στην αθωοτητα μου η οχι σε ευχαριστω. Εχουν κοντεψει να με τρελανουν εδω μεσα.

Take a look στις ψήφους προς την Κλεοπάτρα:Από αυτούς:
Akis_Megara: Επιδοκίμασε τη θεωρία μου, αλλά ψήφισε Eχέμυθη.
Alma Libre: Μιλά γενικά. Δεν είδα πουθενά να κάνει λόγο για το θέμα με τους τόνους. Δεν έχει ψηφίσει ακόμη.
Cinefil: Μένει ουδέτερη απέναντι στο θέμα με τους τόνους, αν και στην αρχή το θεώρησε υπερβολικό.
Deutsch... Lover: Επιδοκίμασε τη θεωρία μου. Δεν έχει ψηφίσει.
Gate4: Επιδοκίμασε τη θεωρία μου και ψήφισε Pie Maker.
Libertus: Αποδοκίμασε τη θεωρία μου, λέγοντας ότι υπάρχει πιθανότητα να έγραψα εγώ το μήνυμα και (επομένως) να έκανα την παρατήρηση για να θολώσω τα νερά. Ψήφισε Nefeli Graf. Tέλος, το πρωί έριξε την κάρτα της τυμβωρυχίας και αποκάλυψε τον ωφέλιμο για τους πολίτες ρόλο της Κλεοπάτρας, σε μια προσπάθεια να φέρει τα βλέμματα στον Mintin, ο οποίος πιστεύω έκανε ό,τι έκανε λόγω απειρίας και αν ήταν στην ομάδα των δολοφόνων θα είχε αποτραπεί αυτή του η ενέργεια. Ήταν καλό σχέδιο, τα βλέμματα θα έπεφταν πάνω του αν δεν παρατηρούσα την απουσία των τόνων. Η τυμβωρυχία είναι από τις σημαντικότερες κάρτες του παιχνιδιού και χρησιμοποιείται πολύ προσεκτικά. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένας τόσο έμπειρος παίκτης την έριξε τόσο νωρίς στο παιχνίδι.
PieMaker: Είναι ο βασικός μου ύποπτος, στον οποίο βασίζεται η θεωρία μου.
Soter: Εμφανίζεται τώρα, μένοντας ουδέτερος.
Fairygirl: Επιδοκίμασε τη θεωρία μου και ψήφισε PieMaker.
~Melania~: Επίσης επιδοκίμασε τη θεωρία μου και ψήφισε Libertus.

Να προσθέσω εδώ και το tsarachaf, ο οποίος είναι επίσης της γνώμης ότι η θεωρία μου ήταν υπερβολική και ότι το μήνυμα συνετάχθη από εμένα, με σκοπό να θολώσω τα νερά (ίδια θεωρία με τον Libertus).

Επομένως, λαμβάνοντας υπ' όψιν τα εξής:

  1. Το γεγονός ότι είναι οφθαλμοφανές τοις πάσι ότι μέσα στις ψήφους προς την Κλεοπάτρα υπάρχουν περισσότεροι του ενός δολοφόνοι.
  2. Το γεγονός ότι έσπευσαν να βγάλουν άτοπη τη θεωρία μου, που είναι βασισμένη στην απουσία των τόνων
  3. Τα παραπάνω.
Θεωρώ ότι οι κύριοι ύποπτοι είναι αυτοί που τάχθηκαν εναντίον μου, για να δημιουργήσουν ένα ρεύμα όμοιο με το χθεσινό, αποτέλεσμα του οποίου ήταν η αποχώρηση της Κλεοπάτρας. Τρία ονόματα:

  1. PieMaker
  2. Libertus
  3. Tsarachaf (?)

Καταληγεις σε υποτπους και αθωους αναλογα με το αν επιδοκιμασαν ή αποδοκιμασαν τη θεωρια σου;; Εισαι αξιολυπητος.

1.) Συμφωνώ με την άποψη του άλλου.
2.) Δεν είπα αυτό. Είδα, απλώς, τις ψήφους προς την Κλεοπάτρα και έκρινα αναλόγως. Πρέπει να πιαστώ από κάπου για να έχω ολοκληρωμένη άποψη και πιστεύω πως έχω περισσότερα στοιχεία για την ενοχή των 3, τα οποία παρέθεσα προηγουμένως, παρά το ένα και μοναδικό στοιχείο που έχουν αυτοί, λέγοντας ότι εγώ ήμουν αυτός που εγραψε το μήνυμα της δολοφονίας.
Πριν λέγαμε οι περισσότεροι ότι μέσα στις ψήφους προς την Drama κρύβονται δολοφόνοι. Βασιζόμενος σε αυτή την άποψη, ξεκίνησα να διερευνώ το ζήτημα. Αν πρόσεξες τούς σχολίασα όλους, αλλά ξεχώρισα 3, από τους οποίους για τον έναν δεν είμαι και τόσο σίγουρος.


Όπως είπα και πριν, αναρωτιέμαι αν αύριο διορθωθεί το "προβληματάκι" με τους τόνους.
Εννοια σου και αυτο που θελατε να καταφερετε το πετυχατε. Δεν υπαρχει λογος να το επαναλαβετε αυριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,477 μηνύματα.
Επειδη δε θα προλαβω ριχνω αμεση προφυλακιση στον Τζει και επιστρεφω σε λιγο.

Εικονα δε μπορω να βαλω, ειμαι απο κινητο!!
Φάτε σκατά, την έβγαλε λάδι...
FUCK!

ΣΕ, ισχύει η άμεση προφυλάκιση ή όχι; (αφού δεν έβαλε κάρτα).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Δε θα γίνει αποχώρηση με ψηφοφορία σήμερα αφού παίχτηκε κάρτα Άμεση Προφυλάκιση στον jj!.
jj! έχεις δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Η κάρτα Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 5 ωρών, οπότε ως τις 23:59.
Οι υπόλοιποι συνεχίζετε να ψηφίζετε ως τις 20:00 για να κρατήσουμε απουσίες.


Ψηφοφορία για Τρίτη 18/6

  1. aegloswen
  2. Akis_Megara --> Εχέμυθη
  3. Alma Libre --> Deutsch... Lover
  4. blue_butterfly --> aegloswen
  5. carpe_nochtem
  6. CiNeFiL --> mintin97
  7. Deutsch... Lover --> jj!
  8. elenamusic99 --> PieMaker
  9. Gate4 --> PieMaker
  10. jj! --> PieMaker
  11. JKaradakov --> PieMaker
  12. Joaquin --> Akis_Megara
  13. johnietraf
  14. Johnnaousa --> PieMaker
  15. Libertus --> Nefeli Graf
  16. mintin97 --> PieMaker
  17. MissKit --> elenamusic99
  18. Nefeli Graf --> Deutsch... Lover
  19. Noisette --> tsarachaf
  20. PieMaker --> jj!
  21. Psycho(Βασίλης) --> PieMaker x2
  22. SparklingGrey
  23. soter --> Akis_Megara
  24. tsarachaf
  25. _fairygirl_ --> PieMaker
  26. ~Melania~ --> Libertus
  27. Εχέμυθη --> Nefeli Graf
  28. Πατρεύς --> Εχέμυθη
Ψήφοι
9 PieMaker
2 jj!
2 Nefeli Graf
2 Εχέμυθη
2 Deutsch... Lover
2 Akis_Megara
1 elenamusic99
1 Libertus
1 mintin97
1 tsarachaf
1 aegloswen

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Τάσος97 - Δολοφονία 18/6
jj! - Κάρτα Άμεση προφυλάκιση 18/6

Οριστικές Αποχωρήσεις
Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία

Απουσίες
blue_butterfly #1
Joaquin #1
Noisette #1
Εχέμυθη #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση από PieMaker
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Κι όμως, πολλές είναι οι φορές που άντεξα μέχρι το τέλος και τελικά η ομάδα μου κέρδισε. Δεν είμαι πια το μικρό 13χρονο παιδάκι που πρωτομπήκε στο παλέρμο. Εσύ ξέρεις καλύτερα απ' όλους, ότι όσες φορές βγήκα νωρίς ήμουν πολίτης και στις πλείστες των περιπτώσεων, εσύ ήσουν αυτός που ξεκινούσε το κύμα.
Για εμένα είναι προτιμότερο να κοιτάω το δέντρο, αφού αν κοιτάω το δάσος το πιθανότερο είναι να χαθώ. Άρα οι κινήσεις μου είναι τέτοιες, ώστε να πηγαίνω από το ένα δέντρο στο άλλο.

Δεν θυμάμαι πόσες φορές ακριβώς έχεις μείνει μέσα, αλλά θυμάμαι ότι τουλάχιστον όταν παίζαμε μαζί δεν έμενες και πολύ. Και ξεκόλλα λίγο, δεν προσωπικά μαζί σου για να προσπαθώ να σε πετάω έξω. Όταν βλέπω κάτι ύποπτο ή αποπροσανατολιστικό το λέω και το υποστηρίζω, γιατί ξέρω ότι δεν κάνει καλό.
Το θέμα είναι ότι πράττοντας έτσι δεν μπορείς ποτέ να δεις την γενική εικόνα και μπορεί να καταλήξεις να κάνεις ένα σωστό και 10 λάθη. Αυτό λέω.

Και τι προτείνεις; Αποσιώπηση γεγονότων; Ο τρόπος παιχνιδιού σου ποιος είναι τελικά; Να διατηρείς τυπικό προφίλ, κάνοντας 2 posts-σεντόνια την ημέρα; Ξέρεις πολύ καλά ότι το Παλέρμο στο internet βασίζεται στο διάλογο των παικτών του. Αν όλοι κρατάμε χαμηλό προφίλ, το παιχνίδι δε ρέει ομαλά.

Δεν προτείνω αποσιώπηση γεγονότων, προτείνω να μην γιγαντώνουμε τις υποθέσεις μας, ειδικά όταν είναι και πολύ πιθανό να κάνουμε λάθος.
Ο τρόπος παιχνιδιού μου είναι ο ίδιος πάντα. Σχολιάζω ό,τι τραβάει την προσοχή μου, αναλύω τις θεωρίες μου και αυτό. Προτιμώ να τις συγκεντρώνω σε σεντόνια, για να μην γίνεται ο κακός χαμός που βλέπουμε εδώ και δεν βγαίνει καμία άκρη. Καλύτερα να πεις λίγα και ουσιαστικά, παρά πολλά και ανούσια.
Επίσης το να κάνουμε όλοι μαζί διαλόγους είναι αδύνατον. Δεν μπορούσε να συμβεί όταν ήμασταν 15 και 20 άτομα, όχι τώρα που είμαστε 30.
Κι επίσης σόρρυ που έχω και εξεταστική παράλληλα και δεν μπορώ να είμαι πάνω από κάθε ποστ και να το σχολιάζω.

Το παράδειγμα για τα πρόβατα το χρησιμοποίησε και ο PieMaker, τον οποίον έσπευσες να βοηθήσεις. Δε σε υποχρέωσα να ταυτιστείς με τα λεγόμενά μου.
Πολλές φορές τυχαίνει να μπει τόνος μηχανικά. Λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις εργασίες που παραδίδετε συχνά εσείς οι φοιτητές. Δεν μπορείς να παραδώσεις μία εργασία δίχως τόνους;)

Πρώτον, δεν σπεύδω να βοηθήσω κανέναν. Δεν υπερασπίζομαι τον PieMaker, λέω σ'εσένα που κάνεις λάθος και γιατί σε θεωρώ ύποπτο. Δεν πρόκειται να ξανακάνω ποτέ το λάθος να πιστέψω ότι έχω καταλάβει τον ρόλο του πάι, γιατί απλώς δεν γίνεται.
Δεύτερον, ουσιαστικά όποιος δεν συμφώνησε μαζί σου σ'αυτή την θεωρία έγινε ύποπτος όμως. Άρα δεν αναγκάζεις κανέναν, αλλά όποιος δεν συμφωνεί μπαίνει στα υπ'όψιν σου.
Τρίτον, αν γράφεις 1 φορά στις εκατό με τόνους, όχι δεν μπαίνει μηχανικά ο τόνος. Μηχανικά γίνεται κάτι που κάνεις συχνά, από συνήθεια.

Επειδη δε θα προλαβω ριχνω αμεση προφυλακιση στον Τζει και επιστρεφω σε λιγο.

Εικονα δε μπορω να βαλω, ειμαι απο κινητο!!

Ωπ, πολύ μεγάλο χαρτί αυτό. Κίνηση απελπισίας για το έλεγα. Περιμένω να δω την εξήγηση, πέρα απ'ότι θέλεις να σώσεις το τομάρι σου.

πς. τι φάση με εμάς που δεν έχουμε ψηφίσει;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
πς. τι φάση με εμάς που δεν έχουμε ψηφίσει;

οπως ειπε ποιο πανω η Χιμελα ψηφιζετε κανονικα για να σημειωθουν οι απουσιες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Φάτε σκατά, την έβγαλε λάδι...
FUCK!

ΣΕ, ισχύει η άμεση προφυλάκιση ή όχι; (αφού δεν έβαλε κάρτα).

Ισχύει και έχεις δικαίωμα για τελευταία λόγια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,477 μηνύματα.
Πολύ καλά:) Θα είμαι απλός, λιτός και απέριττος.

Περίμενα ότι η ψηφοφορία θα λήξει και ότι ο φρικ θα τις σκαπουλάρει, πες το ένστικτο...
Να σχολιάσω την ώρα. Προς το τέλος της ψηφοφορίας. Βγαίνει αυτόματα λάδι και προτίμησε να βγάλει εμένα έναντι πολλών άλλων που τον έχουν ψηφίσει, μόνο και μόνο επειδή έκανα θέμα αυτό με τους τόνους. Μετά άρχισα να αναλύω τη σκέψη μου με γρήγορους ρυθμούς, βρίσκοντας ίσως και τους άλλους συνδολοφόνους.

Άρα οι σκέψεις μου ήταν σωστές. Μπορώ να αποχωρήσω με αξιοπρέπεια ξέροντάς το, ελπίζοντας στην ακύρωση της προφυλάκισής μου.
Καλό σας παιχνίδι:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

carpe_nochtem

Πολύ δραστήριο μέλος

Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα.
Λολ,οκέι.:confused:
Ψηφίζω το 13 johnietraf.(τυχαίο ήταν,μ'άρεσε το νούμερο)
Δεν θα αλλάξει κάτι,όλα προκαθορισμένα είναι ήδη,αλλά ίσα ίσα να μην πάρω απουσία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τώρα για να δούμε σε ποιο στρατόπεδο έχει πέσει η ακύρωση προφυλάκισης...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Και επειδη δε θελω να δημιουργουνται ερωτηματικα, σας εξηγω το λογο για τον οποιο επελεξα να παιξω την καρτα στον jj!:

Περασε μιση ωρα απο την ανακοινωση, για να θυμηθει να κανει την παρατηρηση με τους τονους. Μου δημιουργει την πεποιθηση οτι το εκανε επειδη ειδε πως δεν ειχε σχολιαστει απο κανεναν μεχρι εκεινη τη στιγμη. Επισης, το λαθος που υπαρχει στην προκηρυξη με τον τονο στη λεξη "αυτή" υποδηλωνει πως το γεγονος εχει γινει σκοπιμα, απο ατομο που χρησιμοποιει τους τονους μηχανικα (οπως διατυμπανιζει ο ιδιος ο Τζει). Περα απο αυτα, δεν ειναι δυαντον ενας ανθρωπος που δηλωνει τελειομανης να μην εχει διαβασει τους κανονες του παιχνιδιου και να ρωταει αν αυριο υπαρχει αποκαλυψη ιδιοτητας, τη στιγμη μαλιστα που εχει ξαναπαιξει αυτη την εκδοση του παιχνιδιου. Για μενα ειναι πασιφανες πλεον πως ειναι δολοφονος και δηλωνω απολυτα σιγουρος για αυτο.

Το δευτερο προσωπο στο οποιο σκεφτηκα να παιξω την καρτα ηταν η Φερυ, η οποια, κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι επισης με την ομαδα των δολοφονων. Μπηκε φουριοζα στον πρωτο γυρο, προσπαθωντας να δημιουργησει πανικο και μολις ειδε πως τη στριμωξα εδειξε να μαζευεται (με τη δικαιολογια του φοβου της αποχωρησης). Και ποτε αρχισε ξανα να κελαηδαει σαν πουλακι και κανει βαρυσημαντες δηλωσεις του τυπου: "Μας εξαπατησες";; Μετα την αποκαλυψη του ρολουτης Κλεοπατρας, την οποια ειχε ψηφισει ΚΑΙ η ιδια παρακαλω πολυ.

Σιγουρα αθωοι και ατομα στα οποια πιστευω οτι μπορω να στηριχτω αυτη τη στιγμη ειναι:

Η Cinefil
O Τσαρατσαφ
H aegloswen
Η Deutsh... Lover!
Η Carpe

Γενικοτερα τα post τους ειναι λογικα και φαινεται να βλεπουν και την αλλη πλευρα του νομισματος.

Δεν εχω καταληξει ακομα για τους:

Σαικο
Πατρεα
Eχεμυθη
Μελανια
Ακης
Καραντακοβ
Αλμα

Οι υπολοιποι δεν εχουν μιλησει αρκετα ακομα, οποτε δε μπορω να ειμαι σιγουρος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αλλες εναλλακτικες δεν υπαρχουν δηλαδη, κλειδωνεις σε αυτες τις δυο;; Και απο που και ως που τοση σιγουρια;; Πραγματικα με απογοητευεις...

Επισης, για ποιο λογο να παιχτει τυμβωρυχια απο τον πρωτο γυρο, που κατα ενα τεραστιο ποσοστο οι ψηφοι δινονται τυχαια;; Απο τη στιγμη μαλιστα που δεν εγινε καμια σοβαρη προσπαθεια για να σωθει η Κλεοπατρα, πιστευεις πως θα βγαζαμε καποια συμπερασματα με την τυμβωρυχια;;
Οκ, οκ υπάρχει και η εναλλακτική να είσαι απλός πολίτης και να έγινε όλα αυτά τυχαία. Αλλά πραγματικά πόσο πιθανό είναι αυτό; :whistle:
Αν δίνονταν τυχαία οι ψήφοι δεν θα μάζευε ένα άτομο 10 ψήφους. Πραγματικά πιστεύεις ότι 10 άτομα ψήφισαν τυχαία;

Κι εσυ σαν χαλβας τον ακουσες, χαραμιζοντας μια πολυ σημαντικη καρτα απο τον πρωτο γυρο. Πραγματικα κριμα, εξαιρετικα λανθασμενη η κινηση σου...
Για εσένα.

Πάντως δεν νομίζω να είδα πουθενά την άποψή σου για το ότι η Ντράμα ήταν τελικά Μέντιουμ. Αν υπάρχει, σορρυ.

Παμε παλι: Εξηγηστε μου σας παρακαλω πολυ πως μπορω να δημιουργησω κυμα, οταν ειμαι ο πρωτος που την ψηφιζω, δηλωνοντας μαλιστα πως δεν ειμαι σιγουρος, αλλα στηριχτηκα στις παρατηρησεις μερικων μερικων εδω μεσα.

Ποιος το δημιουργεί το κύμα; Ο τελευταίος που ψηφίζει; Εσείς οι τρεις το δημιουργήσατε και από εσάς επέλεξα εσένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Πολύ καλά:) Θα είμαι απλός, λιτός και απέριττος.

Περίμενα ότι η ψηφοφορία θα λήξει και ότι ο φρικ θα τις σκαπουλάρει, πες το ένστικτο...
Να σχολιάσω την ώρα. Προς το τέλος της ψηφοφορίας. Βγαίνει αυτόματα λάδι και προτίμησε να βγάλει εμένα έναντι πολλών άλλων που τον έχουν ψηφίσει, μόνο και μόνο επειδή έκανα θέμα αυτό με τους τόνους. Μετά άρχισα να αναλύω τη σκέψη μου με γρήγορους ρυθμούς, βρίσκοντας ίσως και τους άλλους συνδολοφόνους.

Άρα οι σκέψεις μου ήταν σωστές. Μπορώ να αποχωρήσω με αξιοπρέπεια ξέροντάς το, ελπίζοντας στην ακύρωση της προφυλάκισής μου.
Καλό σας παιχνίδι:D

Συγνωμη που ημουν στην παραλια και συγνωμη που καθησα και διαβασα 20 σελιδες λασπολογιας, μονο και μονο για μην παρω καποιον στο λαιμο μου.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ να την παιξω νωριτερα και ετσι και αλλιως το αποτελεσμα ιδιο θα ηταν αν την επαιζα στις 6 η στις 7. Μπορει ακομα να παιχτει η Ακυρωση προφυλακισης.

Τεραστια παρακληση: Θελω πολυ να μεινω στο παιχνιδι και θα κανω τα παντα γι αυτο. Οποιος με ξερει καλα ειναι και ο πρωτος που μπορει να υποθεσει οτι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε θα εκανα μια τοσο ατσουμπαλη κινηση αν ημουν δολοφονος. Επειδη ειμαι σιγουρος πως θα παιχτει η ακυρωση προφυλακισης και τελικα θα αποχωρησω, σας παρακαλω πολυ, αν σας εχω πεισει να αλλαξετε τις ψηφους σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Ενδιαφέρουσα κίνηση, όμως έγινε ξεκάθαρα για να σώσει τον εαυτό του και τίποτα άλλο. Με προβληματιζει γιατι την έριξε στον jj, έναν από τους βασικούς που τον κατηγορούν:hmm:
Επίσης, έχουμε και τον Ακριβό ο οποίος σε κάθε του ευκαιρία προσπαθεί να υποστηρίξει τον pie...δεν ξέρω, είναι πολύ περίεργο 2 έμπειροι παίκτες να είναι δολοφόνοι και να υποστηρίζονται τόσο φανέρα..ή μήπως όχι?
Το σίγουρο είναι οτι οι δολοφόνοι κατάφεραν να προκαλέσουν τεράστια σύγχυση με το άτονο μήνυμα δολοφονίας, ίσως να την πάτησε ο jj που άναψε και άλλο το φυτίλι ενώ θα μπορούσε απλά να μην το κάνει(αν είναι δολοφόνος όλα αυτά)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Πάι,δώσε μου 15 λεπτά να τελειώσω κάτι σελίδες μαθημάτων και επανέρχομαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Συγνωμη που ημουν στην παραλια και συγνωμη που καθησα και διαβασα 20 σελιδες λασπολογιας, μονο και μονο για μην παρω καποιον στο λαιμο μου.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ να την παιξω νωριτερα και ετσι και αλλιως το αποτελεσμα ιδιο θα ηταν αν την επαιζα στις 6 η στις 7. Μπορει ακομα να παιχτει η Ακυρωση προφυλακισης.

Τεραστια παρακληση: Θελω πολυ να μεινω στο παιχνιδι και θα κανω τα παντα γι αυτο. Οποιος με ξερει καλα ειναι και ο πρωτος που μπορει να υποθεσει οτι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε θα εκανα μια τοσο ατσουμπαλη κινηση αν ημουν δολοφονος. Επειδη ειμαι σιγουρος πως θα παιχτει η ακυρωση προφυλακισης και τελικα θα αποχωρησω, σας παρακαλω πολυ, αν σας εχω πεισει να αλλαξετε τις ψηφους σας.
ο πολίτης Φρικ θα κατηγορούσε τους πάντες για να βρει δολοφόνους
ο Φρικ που ξέρει πράγματα, ίσως άλλους 8 ρόλους δηλαδή, θα προσπαθούσε να σώσει με κάθε τρόπο τον εαυτό του γιατί είναι μεγάλο χαρτί για την ομάδα


εμμ νομίζω ότι παίζεις ξεκάθαρα με τον 2ο τρόπο αυτές τις 2 μέρες!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Δε θα γίνει αποχώρηση με ψηφοφορία σήμερα αφού παίχτηκε κάρτα Άμεση Προφυλάκιση στον jj!.
jj! έχεις δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Η κάρτα Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 5 ωρών, οπότε ως τις 23:59.
Οι υπόλοιποι συνεχίζετε να ψηφίζετε ως τις 20:00 για να κρατήσουμε απουσίες.


Ψηφοφορία για Τρίτη 18/6

  1. aegloswen
  2. Akis_Megara --> Εχέμυθη
  3. Alma Libre --> Deutsch... Lover
  4. blue_butterfly --> aegloswen
  5. carpe_nochtem --> johnietraf
  6. CiNeFiL --> mintin97
  7. Deutsch... Lover --> jj!
  8. elenamusic99 --> PieMaker
  9. Gate4 --> PieMaker
  10. jj! --> PieMaker
  11. JKaradakov --> PieMaker
  12. Joaquin --> Akis_Megara
  13. johnietraf
  14. Johnnaousa --> PieMaker
  15. Libertus --> Nefeli Graf
  16. mintin97 --> PieMaker
  17. MissKit --> elenamusic99
  18. Nefeli Graf --> Deutsch... Lover
  19. Noisette --> tsarachaf
  20. PieMaker --> jj!
  21. Psycho(Βασίλης) --> PieMaker x2
  22. SparklingGrey
  23. soter --> Akis_Megara
  24. tsarachaf
  25. _fairygirl_ --> PieMaker
  26. ~Melania~ --> Libertus
  27. Εχέμυθη --> Nefeli Graf
  28. Πατρεύς --> Εχέμυθη
Ψήφοι
9 PieMaker
2 jj!
2 Nefeli Graf
2 Εχέμυθη
2 Deutsch... Lover
2 Akis_Megara
1 elenamusic99
1 Libertus
1 mintin97
1 tsarachaf
1 aegloswen
1 johnietraf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Τάσος97 - Δολοφονία 18/6
jj! - Κάρτα Άμεση προφυλάκιση 18/6

Οριστικές Αποχωρήσεις
Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία

Απουσίες
blue_butterfly #1
Joaquin #1
Noisette #1
Εχέμυθη #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας Άμεση προφυλάκιση από PieMaker
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Οκ, οκ υπάρχει και η εναλλακτική να είσαι απλός πολίτης και να έγινε όλα αυτά τυχαία. Αλλά πραγματικά πόσο πιθανό είναι αυτό; :whistle:
Αν δίνονταν τυχαία οι ψήφοι δεν θα μάζευε ένα άτομο 10 ψήφους. Πραγματικά πιστεύεις ότι 10 άτομα ψήφισαν τυχαία;


Για εσένα.

Πάντως δεν νομίζω να είδα πουθενά την άποψή σου για το ότι η Ντράμα ήταν τελικά Μέντιουμ. Αν υπάρχει, σορρυ.



Ποιος το δημιουργεί το κύμα; Ο τελευταίος που ψηφίζει; Εσείς οι τρεις το δημιουργήσατε και από εσάς επέλεξα εσένα.

Πολυ πιθανο. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που ψηφιζουν τυχαια, σχεδον τυφλα, στον πρωτο γυρο, γιατι οι περισσοτεροι δεν εχουμε ακομα ενδειξεις για να στραφουμε σε συγκεκριμενα ατομα.

Τι να σχολιασω ακριβως για την αποκαλυψη της ταυτοτητας της;; Λυπαμαι που την ψηφισα, αλλα η σταση που κρατουσε μεχρι τοτε μου φαινοταν ενοχη. Οκ, ηταν με το στρατοπεδο των καλων, αλλα στατιστικα στην πρωτη ψηφοφορια ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες να αποχωρησει δολοφονος. Δε φταιω εγω γι' αυτο.

Κυμα δημιουργει αυτος που επηρρεαζει τους αλλους λεγοντας τους να ψηφισουν συγκεκριμενο ατομο. Οχι αυτος που ψηφιζει ενα ατομο, χωρις να δηλωσει πουθενα πως ειναι σιγουρος για την ενοχη του (ενω παραλληλα ηδη δυο παικτες εχουν αρκετες ψηφους στο ονομα τους) και απλα οι αλλοι τον ακολουθουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
ο πολίτης Φρικ θα κατηγορούσε τους πάντες για να βρει δολοφόνους
ο Φρικ που ξέρει πράγματα, ίσως άλλους 8 ρόλους δηλαδή, θα προσπαθούσε να σώσει με κάθε τρόπο τον εαυτό του γιατί είναι μεγάλο χαρτί για την ομάδα


εμμ νομίζω ότι παίζεις ξεκάθαρα με τον 2ο τρόπο αυτές τις 2 μέρες!

Δεν ξερω τι ρολο βαρας στο παιχνιδι, αλλα προφανως τα λογια αυτα δεν ειναι δικα σου.

Ο πολιτης Φρικ ηδη απο την πρωτη μερα την επεσε τη Φερυ. Στη συνεχεια ψηφισε την Κλεοπατρα, προκαλωντας την να αντιδρασει ταυτοχρονα, κατι που για αγνωστους λογους δεν εκανε. Σημερα κατηγορω ανοιχτα τον jj! και πλεον δηλωνω σιγουρος και για την ενοχη της Φερυ. Ποτε δε θα κατηγορουσα ενα ατομο που πιστευω πως ειναι αθωο, για να μην το παρω στο λαιμο μου. Δεν το εχω κανει ποτε στο παρελθον και το ξερεις αυτο.

Τελος, ετσι και αλλιως θα προσπαθουσα να σωσω με καθε τροπο τον εαυτο μου, γιατι ξερω πως ειμαι χρησιμος στην ομαδα μου, η οποια δυστυχως για σενα ειναι οι ΠΟΛΙΤΕΣ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Δεν ξερω τι ρολο βαρας στο παιχνιδι, αλλα προφανως τα λογια αυτα δεν ειναι δικα σου.
το πρώτο σου φάουλ ήταν εδώ, οπότε θα μείνω εδώ...
το έχουμε ξανασυζητήσει, παίζεις εντελώς διαφορετικά όταν ανήκεις στην μαφία και το ξέρουμε και οι 2:)
υπάρχει διαφορά στο κατηγορώ όλους και στο κατηγορώ 1-2 άτομα..και μόνος σου παραδέχτηκες ότι έχεις κάνει το 2ο;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Επίσης, ρε Κώστα πως την παλευετε σε αυτήν την κωλοπόλη?:mad:
βράζει ο τόπος!!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top