dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:21 Ο dimijim έγραψε: #201 27-04-13 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οκ απορία: Λεει στους κανόνες 16-19 παίκτες = 4 μαφιόζοι Δηλαδή θα υπάρχει αρχιμαφιόζος, φανερός α και β και τσιρακι; Click για ανάπτυξη... Ποιο τσιράκι ρε; Λέει στο τελευταίο post τίποτε για τσιράκι; Μην πετάτε τέτοιες βόμβες τώρα!!! Θα υπάρχουν, Αρχιμαφιόζος, Φανερός Α, Φανερός Β, Κρυφός. Ποιοι ρόλοι και ποιες κάρτες θα μοιραστούν, θα αναγράφεται καθαρά στο πρώτο ποστ του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 13:24 Ο Guest 781029: #202 27-04-13 13:24 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Θα είναι 4 μαφιόζοι. Ο αρχιμαφιόζος, δύο φανεροί και ένας κρυφός. Click για ανάπτυξη... Ο ΔΑ και η πόρνη δεν συμπεριλαμβάνονται στους 4 βασικούς σωστα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ποιο τσιράκι ρε; Λέει στο τελευταίο post τίποτε για τσιράκι; Μην πετάτε τέτοιες βόμβες τώρα!!! Θα υπάρχουν, Αρχιμαφιόζος, Φανερός Α, Φανερός Β, Κρυφός. Ποιοι ρόλοι και ποιες κάρτες θα μοιραστούν, θα αναγράφεται καθαρά στο πρώτο ποστ του παιχνιδιού! Click για ανάπτυξη... Κάτσε ρε κρυφός λέει εγώ μπερδεύτηκα επειδή λέει πως είναι το τσιράκι του capo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:26 Η blue_butterfly: #203 27-04-13 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ο ΔΑ και η πόρνη δεν συμπεριλαμβάνονται στους 4 βασικούς σωστα; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #204 27-04-13 13:39 Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 13:41 Ο Guest 781029: #205 27-04-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Click για ανάπτυξη... Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:44 Ο dimijim έγραψε: #206 27-04-13 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:50 Η Himela έγραψε: #207 27-04-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Click για ανάπτυξη... Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:25 Ο Guest 781029: #208 27-04-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο dimijim έγραψε: #209 27-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οκ απορία: Λεει στους κανόνες 16-19 παίκτες = 4 μαφιόζοι Δηλαδή θα υπάρχει αρχιμαφιόζος, φανερός α και β και τσιρακι; Click για ανάπτυξη... Ποιο τσιράκι ρε; Λέει στο τελευταίο post τίποτε για τσιράκι; Μην πετάτε τέτοιες βόμβες τώρα!!! Θα υπάρχουν, Αρχιμαφιόζος, Φανερός Α, Φανερός Β, Κρυφός. Ποιοι ρόλοι και ποιες κάρτες θα μοιραστούν, θα αναγράφεται καθαρά στο πρώτο ποστ του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 13:24 Ο Guest 781029: #202 27-04-13 13:24 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Θα είναι 4 μαφιόζοι. Ο αρχιμαφιόζος, δύο φανεροί και ένας κρυφός. Click για ανάπτυξη... Ο ΔΑ και η πόρνη δεν συμπεριλαμβάνονται στους 4 βασικούς σωστα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ποιο τσιράκι ρε; Λέει στο τελευταίο post τίποτε για τσιράκι; Μην πετάτε τέτοιες βόμβες τώρα!!! Θα υπάρχουν, Αρχιμαφιόζος, Φανερός Α, Φανερός Β, Κρυφός. Ποιοι ρόλοι και ποιες κάρτες θα μοιραστούν, θα αναγράφεται καθαρά στο πρώτο ποστ του παιχνιδιού! Click για ανάπτυξη... Κάτσε ρε κρυφός λέει εγώ μπερδεύτηκα επειδή λέει πως είναι το τσιράκι του capo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Απριλίου 2013 blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:26 Η blue_butterfly: #203 27-04-13 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ο ΔΑ και η πόρνη δεν συμπεριλαμβάνονται στους 4 βασικούς σωστα; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #204 27-04-13 13:39 Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 13:41 Ο Guest 781029: #205 27-04-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Click για ανάπτυξη... Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:44 Ο dimijim έγραψε: #206 27-04-13 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:50 Η Himela έγραψε: #207 27-04-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Click για ανάπτυξη... Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:25 Ο Guest 781029: #208 27-04-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο dimijim έγραψε: #209 27-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Θα είναι 4 μαφιόζοι. Ο αρχιμαφιόζος, δύο φανεροί και ένας κρυφός. Click για ανάπτυξη... Ο ΔΑ και η πόρνη δεν συμπεριλαμβάνονται στους 4 βασικούς σωστα; Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ποιο τσιράκι ρε; Λέει στο τελευταίο post τίποτε για τσιράκι; Μην πετάτε τέτοιες βόμβες τώρα!!! Θα υπάρχουν, Αρχιμαφιόζος, Φανερός Α, Φανερός Β, Κρυφός. Ποιοι ρόλοι και ποιες κάρτες θα μοιραστούν, θα αναγράφεται καθαρά στο πρώτο ποστ του παιχνιδιού! Click για ανάπτυξη... Κάτσε ρε κρυφός λέει εγώ μπερδεύτηκα επειδή λέει πως είναι το τσιράκι του capo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:26 Η blue_butterfly: #203 27-04-13 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ο ΔΑ και η πόρνη δεν συμπεριλαμβάνονται στους 4 βασικούς σωστα; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #204 27-04-13 13:39 Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 13:41 Ο Guest 781029: #205 27-04-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Click για ανάπτυξη... Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:44 Ο dimijim έγραψε: #206 27-04-13 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:50 Η Himela έγραψε: #207 27-04-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Click για ανάπτυξη... Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:25 Ο Guest 781029: #208 27-04-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο dimijim έγραψε: #209 27-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Ο ΔΑ και η πόρνη δεν συμπεριλαμβάνονται στους 4 βασικούς σωστα; Click για ανάπτυξη... Σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:39 Η Himela έγραψε: #204 27-04-13 13:39 Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 13:41 Ο Guest 781029: #205 27-04-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Click για ανάπτυξη... Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:44 Ο dimijim έγραψε: #206 27-04-13 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:50 Η Himela έγραψε: #207 27-04-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Click για ανάπτυξη... Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:25 Ο Guest 781029: #208 27-04-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο dimijim έγραψε: #209 27-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 13:41 Ο Guest 781029: #205 27-04-13 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Click για ανάπτυξη... Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:44 Ο dimijim έγραψε: #206 27-04-13 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:50 Η Himela έγραψε: #207 27-04-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Click για ανάπτυξη... Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:25 Ο Guest 781029: #208 27-04-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο dimijim έγραψε: #209 27-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Άκουσα τη λέξη τσιράκι στο palermo extreme? Click για ανάπτυξη... Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:44 Ο dimijim έγραψε: #206 27-04-13 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:50 Η Himela έγραψε: #207 27-04-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Click για ανάπτυξη... Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:25 Ο Guest 781029: #208 27-04-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο dimijim έγραψε: #209 27-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 13:50 Η Himela έγραψε: #207 27-04-13 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Click για ανάπτυξη... Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:25 Ο Guest 781029: #208 27-04-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο dimijim έγραψε: #209 27-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Καλά ντε μπερδεύτηκα μη βαράτε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Δεν την ξέρεις καλά τη Σύλβια... Click για ανάπτυξη... Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:25 Ο Guest 781029: #208 27-04-13 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο dimijim έγραψε: #209 27-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αχου τα. Είστε πολύ γλυκούλια και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 14:39 Ο dimijim έγραψε: #209 27-04-13 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Απριλίου 2013 στις 14:46 Ο Guest 781029: #210 27-04-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Απ τη Σύλβια μπορεί να γλυτώσεις, απ μένα όμως την έχετε βαμμένη και οι δύο! Εσύ γιατί προβλέπω να με ζαλίζεις με πιμι ερωτήσεις στη ΣΕ και η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Θα πάρεις Σύλβια μου ένα κακό ρόλο, που ξέρω πόσο σου αρέσουν αυτοί και θα ψάχνεσαι μετά... ps. Αρκετά σπαμάραμε... Click για ανάπτυξη... δεν θα ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:20 Η Himela έγραψε: #211 27-04-13 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αυτό σημαίνει ότι τη γλιτώνω; Click για ανάπτυξη... Μηδένα προ του τέλους μακάριζε! Αρχική Δημοσίευση από dimijim: η Σύλβια γιατί συγκρίνει εμένα με εσένα. Άκου εκεί μόνο ότι είμαστε γλυκούληδες. Εγώ είμαι περισσότερο! Click για ανάπτυξη... Απόδειξη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 15:49 Ο dimijim έγραψε: #212 27-04-13 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Απόδειξη! Click για ανάπτυξη... Πες μου αγάπη, τι ρόλο θέλεις να δεις αύριο και θα σου τον στείλω σε ένα ροζ φάκελλο, με καρδούλες και ποτισμένο με ένα πολύ ωραίο άρωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 16:19 Η blue_butterfly: #213 27-04-13 16:19 Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο θέμα μας. Εδώ μιλάμε για απορίες και όχι για καρδούλες και αρώματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:40 Η Deutsch... Lover: #214 28-04-13 09:40 Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Μιας και δεν μου εμεινε πολυς χρονος και μολις διαβασα για αλλη μια φορα τους κανονες του παιχνιδιου εχω μια τελευταια απορια: οταν ενας παιχτης φευγει μετα απο ψηφοφορια λετε οτι γραφει ενα ποστ με τα τελευταια του λογια. Τι ακριβως εννοειται; ( τι μπορει να συμπεριλαμβανουν αυτα τα λογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:48 Η blue_butterfly: #215 28-04-13 09:48 Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:50 Η Deutsch... Lover: #216 28-04-13 09:50 Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly: Τις απόψεις του, είναι ουσιαστικά τα τελευταία του λόγια, μπορεί απλά να αποχαιρετήσει, μπορεί να πει ποιους πιστεύει για δολοφόνους κτλ. Ό,τι θεωρεί εκείνος κατάλληλο. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ ηταν καλο να γνωριζω γιατι σε περιπτωση αποχωρησης δεν θα ηξερα τι να γραψω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 09:58 Η blue_butterfly: #217 28-04-13 09:58 Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όποιες τυχόν άλλες απορίες να τις κάνετε μέχρι το απογευματάκι γιατί μετά το θέμα θα κλειδώσει. Μετά το κλείδωμα τις απορίες σας θα τις στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.408 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:17 Η Himela έγραψε: #218 28-04-13 11:17 Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #219 28-04-13 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Επίσης να πω οτι δικαίωμα για τελευταία λόγια έχουν μόνο οι παίκτες που αποχωρούν με ψηφοφορία. Οι δολοφονημένοι της νύχτας ή αυτοί που φεύγουν με κάρτα δεν έχουν δικαίωμα για τελευταία λόγια κι ό,τι ειπωθεί μετά τη δολοφονία ή την άμεση προφυλάκισή τους, η ΣΕ θα τα σβήνει. Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... Ναι το ξερω οτι εχουν δικαιωμα μονο αυτοι που αποχωρουν μεσω ψηφοφοριας. Σε ευχαριστω για τα τελευταια σου λογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 11:36 Η Deutsch... Lover: #220 28-04-13 11:36 Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Μαΐου 2013
Επίσης στα τελευταία λόγια απαγορεύεται φυσικά να αποκαλύψετε το ρόλο σας ή πληροφορίες που έχετε μάθει μέσω αυτού (πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος). Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου δεν θα την σκοτωσω απο τωρα πριν αρχισει καν το παιχνιδι εκτος κι αν ειμαστε κατι κοινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.