Παλέρμο Extreme : Απορίες/Απαντήσεις και γνώμες!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ με τις απουσίες θα΄χω πρόβλημα.:redface:
Τη μία θα'μαι για ψώνια την άλλη θα πηγαίνω στην Αθήνα και την άλλη θα'μαι στο φροντιστήριο να γράφω πράκτις διότι είμαι τρελή.
:redface:
Οκέι,μη με φάτε.
Αν έχουμε παραπάνω από μία απουσία;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω λέει πόσες μπορείς να κάνεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(πχ. είμαι ο ντετέκτιβ κι έμαθα οτι ο Μήτσος είναι μαφιόζος).
Κι εγώ σ αγαπάω Σύλβια! Λέγε κι άλλα τέτοια, μ' ανάβεις! :P

Εγώ με τις απουσίες θα΄χω πρόβλημα.:redface:
Τη μία θα'μαι για ψώνια την άλλη θα πηγαίνω στην Αθήνα και την άλλη θα'μαι στο φροντιστήριο να γράφω πράκτις διότι είμαι τρελή.
:redface:
Οκέι,μη με φάτε.
Αν έχουμε παραπάνω από μία απουσία;:redface:
Στις 2 συνεχόμενες και στις 3 συνολικές, κόβεσαι! :D

Στις 2 συνεχόμενες και στις 3 συνολικές, κόβεσαι! :D

Οπότε θα βγει νωρίς οφ η φαίρυ :shifty: :hehe:

Κι εγώ σ αγαπάω Σύλβια! Λέγε κι άλλα τέτοια, μ' ανάβεις! :P

Μας την πέφτει κι η ΣΕ τώρα; Πού πάει αυτός ο κόσμος; :worry:

Αστειεύομαι, κι εγώ σ' αγαπάω!:kissing:

Το κάρφωμα γίνεται με ποστ ή με πμ;

Το κάρφωμα γίνεται με ποστ ή με πμ;
Το κάρφωμα γίνεται μόνο με προσωπικό μήνυμα που στέλνουν οι μαφιόζοι στη ΣΕ.

Αναμνήσεις... :look:

μυστικοπάθειες

Επειδη ειμαι ξανθια γερμανιδα και δεν καταλαβαινω τι σημαινει αυτο; : Φανερός Μαφιόζος Α
Τσιράκι του capo το οποίο γνωρίζει ο πληροφοριοδότης από την αρχή του παιχνιδιού.
Ποιος πληροφοριοδοτης;

Επειδη ειμαι ξανθια γερμανιδα και δεν καταλαβαινω τι σημαινει αυτο; : Φανερός Μαφιόζος Α
Τσιράκι του capo το οποίο γνωρίζει ο πληροφοριοδότης από την αρχή του παιχνιδιού.
Ποιος πληροφοριοδοτης;
αυτός που έχει τον ρόλο του πληροφοριοδότη:P

αυτός που έχει τον ρόλο του πληροφοριοδότη:P

Αχ ια:P:P δεν ειχα φτασει ακομα στους πολιτες :whistle::whistle: και δεν θυμομουν αυτον τον ρολο. Ντανκε

Αυτός που έχει το ρόλο του αλεξίσφαιρου γιλέκου δεν μπορεί να δολοφονηθεί ποτέ ε;

Αυτός που έχει το ρόλο του αλεξίσφαιρου γιλέκου δεν μπορεί να δολοφονηθεί ποτέ ε;

Μπορεί φυσικά... Αν φύγει με ψηφοφορία ή αν η πόρνη κοιμηθεί μαζί του και του αφαιρέσει την ιδιότητα...

Δημήτρη; Κάποια άλλη πιθανότητα;:redface:

Μπορεί φυσικά... Αν φύγει με ψηφοφορία ή αν η πόρνη κοιμηθεί μαζί του και του αφαιρέσει την ιδιότητα...

Δημήτρη; Κάποια άλλη πιθανότητα;:redface:

Οκ

Απορία Νο1:Αυτό που αναφέρθηκε από επάνω σχετικά με το Αλεξίσφαιρο Γιλέκο και επειδή σύμφωνα με τους κανόνες το άτομο με το οποίο θα κοιμηθεί η πόρνη χάνει τις ιδιότητές του για μία μέρα.
Ο Αλεξίσφαιρος μπορεί να σκοτωθεί λόγω πόρνης μόνο εάν το βράδυ που τον επιλέξει η πόρνη οι μαφιόζοι έχουν απόφασίσει να τον σκοτώσουν;
Απορία Νο2:Το άτομο με το οποίο κοιμάται η πόρνη ενημερώνεται με πμ ότι τον επέλεξε η πόρνη ή τέτοιες πληροφορίες δεν παρέχονται;
Απορία Νο3:Σχετικά με το γιατρό,αν πχ έχει επιλέξει τον παίκτη Α όμως μετά αλλάξει γνώμη,έχει το δικαίωμα να αλλάξει τον παίκτη που θα σώσει ή ακόμα και να μην σώσει κανέναν ή όχι;
Απορία Νο4:Ο αυτοκράτορας είναι υποχρεωμένος μετά την 1η ψηφοφορία να δίνει ασυλία;
Απορία Νο5: Το μέντιουμ και ο ντετέκτιβ που μπορούν να ρωτάνε τη ΣΕ για ταυτότητα παίκτη,μπορούν να κάνουν και ερώτηση του τύπου:
Είναι η _fairygirl_ δικηγόρος;
Ή όχι;
Αυτά.
Καλή σας Δύναμη.

Απορία Νο1:Αυτό που αναφέρθηκε από επάνω σχετικά με το Αλεξίσφαιρο Γιλέκο και επειδή σύμφωνα με τους κανόνες το άτομο με το οποίο θα κοιμηθεί η πόρνη χάνει τις ιδιότητές του για μία μέρα.
Ο Αλεξίσφαιρος μπορεί να σκοτωθεί λόγω πόρνης μόνο εάν το βράδυ που τον επιλέξει η πόρνη οι μαφιόζοι έχουν απόφασίσει να τον σκοτώσουν;
Απορία Νο2:Το άτομο με το οποίο κοιμάται η πόρνη ενημερώνεται με πμ ότι τον επέλεξε η πόρνη ή τέτοιες πληροφορίες δεν παρέχονται;
Απορία Νο3:Σχετικά με το γιατρό,αν πχ έχει επιλέξει τον παίκτη Α όμως μετά αλλάξει γνώμη,έχει το δικαίωμα να αλλάξει τον παίκτη που θα σώσει ή ακόμα και να μην σώσει κανέναν ή όχι;
Απορία Νο4:Ο αυτοκράτορας είναι υποχρεωμένος μετά την 1η ψηφοφορία να δίνει ασυλία;
Απορία Νο5: Το μέντιουμ και ο ντετέκτιβ που μπορούν να ρωτάνε τη ΣΕ για ταυτότητα παίκτη,μπορούν να κάνουν και ερώτηση του τύπου:
Είναι η _fairygirl_ δικηγόρος;
Ή όχι;
Αυτά.
Καλή σας Δύναμη.

1) όχι για να μην σκοτωθεί ο Γιλέκος πρέπει να κοιμηθεί με μαφιόζο η πόρνη

2) Όχι (το ξέρω εκ πείρας)

3) Δεν ξέρω

4) Νομίζω όχι

5) ναι εννοείται, πως αλλιώς θα το πουν; :P

1) όχι για να μην σκοτωθεί ο Γιλέκος πρέπει να κοιμηθεί με μαφιόζο η πόρνη
2 μηνύματα πιο πάνω σου είπαν αυτό που ρώτησε η κοπέλα, πως λες όχι?:P
το ίδιο ρωτησε!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back