Γνωρίζω τις δυνατότητες που προσφέρει το Παλέρμο extreme.Άλλωστε μπορεί να έχω κι εγώ μία απ' αυτές για να βοηθήσω τους πολίτες!Πρωτίστως όμως θα έπρεπε να ξερεις ότι το Παλέρμο είναι ένα παιχνίδι επιχειρημάτων.Τα ανυπόστατα επιχειρήματα δεν περνάνε !

Θα ήθελα πολύ όποιος είναι ντετέκτιβ ή έχει τη δυνατότητα να δει ρόλο να κοιτάξει και εσένα για να βγεις επιτέλους απ' τη μέση και να φανεί ποιος είναι αθώος και ποιος όχι , πραγματικά όμως !
Μακάρι να το κάνει κάποιος και να έρθει να μας πει τα αποτελέσματα. Ειλικρινά, το εύχομαι! Αλλά αφού το κάνει για μένα πρώτα και δει ότι λέω αλήθεια, ας το κάνει μετά και για σένα μπας και αρχίσουν να πέφτουν σιγά σιγά οι μάσκες! Ειλικρινά, θέλω να δω τι θα πεις στο τέλος που θα αποκαλυφθούν όλοι οι ρόλοι! Προς το παρόν είναι για όλους (ή μάλλον σχεδόν όλους) κρυφοί οι ρόλοι, οπότε σε παίρνει να τα λες όλα αυτά! Σου εύχομαι να βγεις και να κάνει κάποιος τυμβωρυχία, για να απολαύσουμε μετά τα τελευταία σου λόγια... Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή!
Και σου εξηγώ ότι αυτή την τακτική την ακολουθούν άλλοι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.Ήσουν ανάμεσα στο να ψηφίσεις εμένα ή τον Πατρέα και το λογικότερα θα ήταν με βάση αυτή την τακτική να ψήφιζες το δεύτερο.Άλλο βέβαια που τώρα για κάποιο λόγο έγιναν στάνταρ ένοχος.
Ε για βάλε λίγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει να σκεφτείς ποιος μπορεί να είναι αυτός ο ... στάνταρ λόγος! Ελάτε ρε παιδιά, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Επομένως καταρρίπτεται η υπόθεση ότι η λοβ και η Μαρία μπορεί να είναι συνεργοί (είχα εξηγήσει σε άλλο ποστ γιατί έκανα αυτή την υπόθεση) και για τη Μαρία δεν είμαι πλέον σίγουρος(παραδόξως με υποστηρίζει κιόλας

).
Το νόημα πάντως είναι ότι κι εσύ ακολούθησες το κύμα.Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα με βάση τα όσα είχαν γίνει να συμπεράνω και κάτι διαφορετικό.
Ε ναι, αν το κύμα δεν σε βόλευε γιατί μεσα σε αυτό υπήρχαν συνδολοφόνοι σου, τι άλλο θα έκανες; Θα έψαχνες να βρεις έναν πολίτη να στοχοποιήσεις... λογικό!
Το μόνο που με απασχολεί είναι οτι τελικά κανείς δεν την υποστηρίζει, έχετε δει εσείς κάποιον να την υποστηρίζει; Εγώ νομίζω οτι απλά μπουρδουκλώθηκε μόνη της. Αν ήταν δολοφόνος, κάποιος δε θα βρισκόταν να την υποστηρίξει ή να στρέψει αλλού τις υποψίες; Αυτή που τώρα στρέφει αλλού τις υποψίες είναι η Myrtle, χωρίς όμως να υποστηρίζει άμεσα κανέναν.
Και πραγματικά δεν υποστηρίζω κανέναν γιατί για κανένα δεν είμαι σίγουρη (πλην του εαυτού μου, φυσικά). Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι για το ότι ο μπλου είναι μαφιόζος, γι' αυτό και άρχισα να απομακρύνω τις υποψίες μου από αυτούς που έχει ψηφίσει. Αυτό σημαίνει ότι την μαρία σιγά σιγά έχω αρχίσει να την αθωώνω μέσα μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι κια σίγουρη για αυτήν!
Από τη μια λες οτι ακολουθείς το ένστικτο, από την άλλη οτι είσαι σίγουρη. Εγώ θέλω να μάθω, πώς ξαφνικά από το πουθενά μιλάς για τον bluestas; Τι αφορμή σου έδωσε; Οτι υποστήριξε το Σπυράκο; Αυτό έχει γίνει από προχτές. Γιατί τώρα του κάνεις τέτοια επίθεση; Το οτι μιλάει συντηρητικά και συμφωνεί με τους πολλούς δεν είναι απαραίτητα στοιχείο ενοχής. Θέλω να σε πιστέψω ρε παιδί μου, αλλά βοήθησέ με κι εσύ....
Έλα ρε συ Χιμέλα... Φιλοσοφία θέλει; Είχα ένστικτο! Στην αρχή! Μέχρι που με κάποιο τρόπο μου έγινε βεβαιότητα! Το εξτρίμ παίζουμε παιδιά! Σκεφτείτε!
Πολλοί δεν έχουν δώσει ψήφο.
Απάντα μου σε αυτό που σε ρώτησα: γιατί ψηφίζεις τον bluestas τη στιγμή που θεωρείς οτι η maria...., η Cinefil κι ο soter είναι εξίσου ύποπτοι;
Χρειάζεται να τα ξαναπώ; Ας επέμβει ο ντετέκτιβ ρε παιδιά... Ή έστω μία κάρτα... Ελάτε! Πάμε να τους διώξουμε τους μαφιόζους!
Εννοείται πως η ψήφος σου ισχύει ακόμα κι αν δολοφονηθείς.
Νέα πληροφορία αυτή για τη σινεφίλ. Δεν το ήξερε! Έχει παίξει ένα σωρό Παλέρμο και τώρα το έμαθε... Αχ... κάποια πράγματα βγάζουν μάτι κι εμείς σφυράμε ανέμελα!
Ο Τάσος (που τον θεωρούμε κακό) κατηγορούσε τη Cinefil. Δε σας φαίνεται ύποπτο εσάς αυτό;
Ναι, φαίνεται! Αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το αν ο Τάσος ήταν όντως ένοχος. Αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο (τυμβωρυχία) να μάθουμε τι ήταν πραγματικά, θα άλλαζαν κάποια πράγματα στο παιχνίδι!
Παιδιά μη χωριζόμαστε. Ο σκοπός μας είναι να βγάλουμε τους μαφιόζους. Εγώ αρχίζω και σκέφτομαι οτι όλη αυτή η λογομαχία μεταξύ σας είναι για να μας μπερδέψετε και να ξεχάσουμε τους βασικούς υπόπτους. Αν είστε κι οι δύο πολίτες, πάμε να βγάλουμε αυτούς που έχουμε πιο σίγουρους, ή έστω να τους ψάξουμε κι άλλο.
Τι είναι αυτά που λες ρε Χιμέλα σε ένα δολοφόνο; Τι μη χωριζόμαστε; Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά του! Να μας χωρίσει! Το νου σας ρε παιδιά! Ας κανει κάποιος κάτι από όλα αυτά που ωρύομαι τόση ώρα μπας και βρω κάποιον υποστηρικτή! Τον μπλουστας λέμε! Ή κι εμένα, απλά για να βεβαιωθείτε ότι λέω αλήθεια!
Για μισό λίγο γιατί θα με τρελάνετε !
Αν δεν ήθελα να έχω κόντρα και ήθελα να παίζω εκ του ασφαλούς , πολύ απλά δε θα απαντούσα στο ποστ της Myrtle , ή θα απαντούσα κάτι γενικό για να μη μου απαντήσει ξανά , έτσι ώστε να τη σκαπουλάρω.Δεν το κάνω ομως , γιατί δεν έχω καμία σκοπιμότητα.Και είσαι ο τρίτος που με θεωρεί ύποπτο σ'αυτό το γύρο χωρίς να πεις κάτι ουσιαστικό.Δηλαδή , ή Myrtle δε σου φαίνεται ύποπτη ;Ξυπνήστε.
Βλέπω ότι έχεις αρχίσει να αγχώνεσαι και να λες ό, τι λέω εγώ... Χαίρομαι! Ελπίζω να καταλάβουν κι οι πολίτες τι είσαι και να σε διώξουμε από δω πέρα! Αν γίνει αυτό τότε σου υπόσχομαι ότι με το που θα λάβω μια τυμβωρυχία θα είσαι το θύμα μου και θα δείξω σε όλους πόσο ψεύτης είσαι! Με αγάπη!