Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 709 μηνύματα.
Γραφω εδω γιατι εχω εναν αριθμο μηνυματων που δεν μου αρεσει :mastigio
 

Hased Babis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 969 μηνύματα.
@giannhs2001 Στο lifestyle στην υπογραφή σου που είναι τα βιβλία;
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.386 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.863 μηνύματα.

Είμαστε στο πλευρό του και όλων των φαντάρων που υψώνουν ανάστημα απέναντι στα δολοφονικά σχέδια του ΝΑΤΟ, του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ, των μεγάλων μονοπωλίων που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα του λαού μας.

Οι φαντάροι δίνουν όρκο υπεράσπισης των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων του λαού και της χώρας μας και όχι της συμμετοχής τους στη σφαγή άλλων λαών.

Ορκίστηκαν στη σημαία της πατρίδας μας και όχι στη σημαία του ΝΑΤΟ, ούτε του Ισραήλ, ούτε των ΗΠΑ που στάζουν από το αθώο αίμα των λαών. Δεν ορκίστηκαν να στέλνουν οπλισμό στην Ουκρανία, ούτε να κουβαλάνε καραβιές των Αμερικανών, φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα με την ευρωενωσιακή επιχείρηση "Aspides" και στο εμπάργκο όπλων του ΝΑΤΟ στο Λίβανο και της ΕΕ στη Λιβύη με τις αποστολές UNIFIL και IRINI, αντίστοιχα.

- Συλλογιστική θέση και ανακοίνωση της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας. Γνωστή και ως "Συμμοριτοπαρανοϊκοί, αριστεροί, ανθέλληνες."

@giannhs2001 θα ήθελα τοποθέτηση εδώ πέρα, ποια ειναι η γνωμη σου;
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.386 μηνύματα.
- Συλλογιστική θέση και ανακοίνωση της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας. Γνωστή και ως "Συμμοριτοπαρανοϊκοί, αριστεροί, ανθέλληνες."

@giannhs2001 θα ήθελα τοποθέτηση εδώ πέρα, ποια ειναι η γνωμη σου;
Η γνώμη μου είναι απλή, το ΝΑΤΟ χρειάζεται εμάς και όχι εμείς το ΝΑΤΟ. Όταν το κατανοήσουμε αυτό ως χώρα τότε θα αλλάξουν πολλά.

Τώρα για το κείμενο αυτό καθεαυτό, το ΚΚΕ πάντα διεκδικούσε τον πατριωτισμό (στηρίζοντας τον εντόνως στον αγώνα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ως βάση). Όπως έχω πει ξανά, ο πατριωτισμός είναι κενή λέξη. Είναι η απλή αγάπη για την πατρίδα. Όλοι μα όλοι (πέραν κάποιων καμένων αναρχοαυτόνομων και πολιτών της γης) δηλώνουν πατριώτες. Εθνικιστές ακροδεξιοί, κεντρώοι (ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ) μέχρι και σκληρή αριστερά τύπου ΚΚΕ. Για εμένα απλά ο πατριωτισμός χωρίς εθνικισμό (αντίληψη εθνικής ταυτότητας) είναι απλά μισός και στερείται ουσίας. Το ΚΚΕ είναι διεθνιστικό κόμμα που σημαίνει πως όπως και η νουδούλα έτσι και αυτό είναι αντινατιβιστές.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top