Palermo #49 - The Κωνσταντίνου και Ελένης show!

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (13/9)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 10)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,957 μηνύματα.
Για την ώρα από τους πολίτες ξεχωρίζω την Βάσω και τον Μεμετσι αν κι ο τελευταίος λόγω απουσίας στοιχείων αρχίζει και λέει κάτι παλαβά ότι ιιιιισως η Βάσω να ήταν μαφιοζα κι τους έκαψε η Reader ή ότι οι συγκάτοικοι ίσως δεν είναι συγκάτοικοι αλλά μαφιόζοι.
Αχαχαχαχαχα επειδή δεν μπορούσα να επιβεβαιώσω τις σκέψεις μου χωρίς τη Τζοτζι ισχύει ότι κράτησα κάποιες επιφυλάξεις που δεν χρειαζόταν ενώ η αρχική μου θεωρία ήταν σωστή για τους ρόλους. Δεν σκέφτηκα και ότι η Βάσω είχε βάλει Πυθία και με τόσα αψυχολόγητα πλει που είδα στο πρώτο παιγνίδι ήμουν έτοιμος για τα χειρότερα στις αποκαλύψεις ρόλων :lol:
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,323 μηνύματα.
Εκεί μου έρχεται η ιδέα, να σκαρωσουμε στα γρήγορα ένα Παλέρμο, για να προλάβει να παίξει κι ο @giannhs2001 πριν μπει στρατό, να έχει μια καλή ανάμνηση. Ένας από τους λόγους λοιπόν που μπήκα ΣΕ, είσαι εσύ Γιάννη. Κι ας είμαστε σε πολλά πράγματα τόσο διαφορετικοί, εγώ πάντα σε σεβομαι και σε συμπαθώ ειλικρινά γιατί βλέπω ότι είσαι καλός κι έντιμος άνθρωπος. Και στο κάτω κάτω δεν είναι απαραίτητο να πιστεύουμε στα ίδια πράγματα για να συμπαθούμε/εκτιμουμε ο ένας τον άλλον, έτσι δεν είναι;
Αυτή είναι η καλή ανάμνηση από αυτό το Παλέρμο που κρατάω και όχι το παιχνίδι. Φοβερά τα λόγια σου καρντάση μου. Ο σεβασμός και η συμπάθεια είναι αμοιβαία και εννοείται πως τα προσωπικά πιστεύω του καθενός δεν μπορούν να γίνονται εμπόδια στις κοινωνικές σχέσεις.

Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες για Παλέρμο. You are a brother <3
 

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 3,921 μηνύματα.
Ημερολόγια μιας ΣΕ


Ποιος θα μου το έλεγε, μετά από τόσα χρόνια και πάλι ΣΕ. Η τελευταία φορά που έκανα ΣΕ ήταν με τον Δημήτρη @dimijim. Εγώ θα σε περιμένω και θα σε περιμένω καρτερικά να επιστρέψεις για ένα Παλέρμο, αγαπημένε. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω και τον @Scandal που για τα τεχνικά θέματα ήταν πάντα εκεί να μου απαντά, έστω κι αν τον ζάλισα λιγουλάκι. :redface:

Όλα ξεκίνησαν από μια κουβέντα που είχα με την αγαπητή Reader, όπου την ρώτησα αν ενδιαφέρεται για τα Χριστούγεννα, να κάνουμε ΣΕ ή ακόμα και να παίξει εκείνη. Γίνεται μια συζήτηση για το Παλέρμο στην κουβεντούλα και βλέπω ότι σχολιάζει κι ο Γιάννης. Εκεί μου έρχεται η ιδέα, να σκαρωσουμε στα γρήγορα ένα Παλέρμο, για να προλάβει να παίξει κι ο @giannhs2001 πριν μπει στρατό, να έχει μια καλή ανάμνηση. Ένας από τους λόγους λοιπόν που μπήκα ΣΕ, είσαι εσύ Γιάννη. Κι ας είμαστε σε πολλά πράγματα τόσο διαφορετικοί, εγώ πάντα σε σεβομαι και σε συμπαθώ ειλικρινά γιατί βλέπω ότι είσαι καλός κι έντιμος άνθρωπος. Και στο κάτω κάτω δεν είναι απαραίτητο να πιστεύουμε στα ίδια πράγματα για να συμπαθούμε/εκτιμουμε ο ένας τον άλλον, έτσι δεν είναι;
Ουφ, enough με το μελό!

Τρέχω σαν τον τρελό να βρω συμμετοχές κι εν τέλει μαζεύω 10 άτομα.
Την Τετάρτη 11/09 κλείνουν οι συμμετοχές και κάνω την κλήρωση: χαρτάκια. Τα username σας στη μια μεριά και τους ρόλους στην άλλη. Δίνω στον γάλλο σύντροφό μου τα χαρτάκια με τα ονόματα σας κι εγώ κρατώ εκείνα με τους ρόλους. Κουτσα-στραβα αυτά με τους λατινικούς χαρακτήρες τα είπε σωστά. Αυτή την έρμη την @Υδροχόος και τον @Ουριήλ , του γύρισε η γλώσσα ανάποδα. :lol: Χριστίνα περιμένω πολλά από εσένα! Ομιλητική είσαι, έξυπνη και ήρεμη.

Την Πέμπτη 12/09 σκέφτομαι τι θέμα να δώσω σε τούτο το Παλέρμο και η απάντηση ήταν μπροστά μου: έβλεπα το επεισόδιο με το παιδί της Ροζμαρι στο YouTube. Κωνσταντίνου κι Ελένης λοιπόν!
Σκαρφίζομαι μερικές ατάκες, βρίσκω φωτογραφίες κι ετοιμάζω τα πμ με τους ρόλους σας. Το αγαπημένο μου νομίζω είναι της πόρνης. :redface:

Στις 19:00 ανοίγω το θρεντ με χαρά αλλά και συγκίνηση. Μου λείπουν όλοι οι παλιοί ρε γαμωτο. Όλοι αυτοί που παίζαμε τόσα χρόνια μαζί..Παράλληλα, σκάνε στα πμ μου ατελείωτα μηνύματα με απορίες για τους κανόνες, λίγη κούραση εκεί αλλά το παλεύω.

Στέλνω μηνύματα σε μερικά μέλη για να βεβαιωθώ ότι όλα βαίνουν καλώς μέχρι που….ο @Poirot πήρε πρέφα την μπηχτή που του άφησα στο πρώτο μου ποστ στο θρεντ και μου υπενθύμισε την ηλικία μου ως αντίποινα με χτύπημα κάτω από τη μέση. Μου είπε ότι πήγαινε δημοτικό όταν εγώ ψήφιζα στο δημοψήφισμα του 2015. Γαϊδούρι ξεκαπιστρωτο. :P <3

Στο θρεντ, ψοφια πράγματα για την ώρα. Η Υδροχόος μπήκε ΠΟΛΥ δυναμικά και βλέπει παντού ύποπτα πράγματα ενώ ο Γιάννης έχει για την ώρα 3 ψήφους. Που είναι οι υπόλοιποι πολίτες να πουν ότι κάτι βρωμάει εδώ; Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις κρύβεται ένας μαφιόζος από πίσω… Ο Ουριήλ φαίνεται να έχει πείσει κάπως την Υδροχόος και έχω την αίσθηση ότι σύντομα ο Memetchi θα πάρει την ψήφο του από τον Γιάννη! @Memetchi , έχεις έναν σπουδαίο ρόλο, κι ας φαίνεται ξενέρωτος. Οι ισοψηφίες σου είναι αρκετά πολίτιμες και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις. Συνομιλώ παράλληλα με την Βάσω, η οποία ψάχνεται ακόμη και κάνει τις δικές της θεωρίες για την ώρα. Έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, εθνική αδερφή μου. Καιρό έχουμε να δούμε έναν γιατρό που ειναι τζιμάνι, μήπως ήρθε η ώρα;
Παράλληλα συνομιλώ και με την Υδροχόο, για να δω τι σκέφτεται και πώς νιώθει γενικότερα με το παιχνίδι. Σε πιστεύω πολύ, να ξέρεις. Και τιμή μου να σε έχω στο παιχνίδι μου!

Στη γιάφκα μαθαίνω ότι στήνονται σχέδια. Ο Ουριήλ μάλλον έχει πουλήσει την ψυχή του στο διάολο γιατί μου έδωσε την Joji (αλλά κι τον Μεμε) ως την πιθανή πληροφοριοδοτη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΉΣΕΙ ΚΑΝ ΑΚΟΜΗ η κοπέλα. Η Πυθία είναι που σνιφαρει τα φύλλα δάφνης; Ειλικρινά απορώ..
Η πρώην αδυσώπητη ΔΑ και νυν Φανερος Μαφιόζος @Kate1914 δηλώνει ότι ανυπομονεί για τη δολοφονία! Εμ, έτσι είναι φίλες. Πρώτα σαμποτάρει τη μαφία και μετά..άνετη να πάρει το τσεκούρι στο αδυσώπητο χέρι της.

Οι εκπλήξεις τούτο το βράδυ δεν έχουν τελειωμό. Συνομιλώ με την @Reader και μου στέλνει σε φωτογραφία έναν πίνακα εγκλήματος που έχει φτιάξει. Ξέρετε, όπως στις ταινίες: Χαρτιά, πινέζες και κοκκινο νήμα. Πόσο θεά είσαι ρε συ;; Με έχεις συγκινήσει με την αφοσίωση σου! Είμαι σίγουρος πως αν ζήσεις λίγο παραπάνω, θα γίνεις ο Γκάνταλφ των πολιτών! Η @Himela κάπου εδώ πιστεύω έχει ενθουσιαστεί με την "ντετέκτιβ" Reader


Αυτά για σήμερα, είμαι πτώμα. Αύριο το πρωί θα πάρω συνεντεύξεις από την πόρνη, την έτερη συγκάτοικο (αν γραψει και κάτι) και τον αυτοκράτορα

Καλημέρα Παλέρμο. Σήμερα ξύπνησα με πολύ κακή διάθεση, φτιάξτε μου το κέφι σας παρακαλώ.

Για την ώρα δεν λέγεται κι κάτι το ιδιαίτερο στο θρεντ, πρωταγωνιστούν οι συνήθεις ύποπτοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί την μπαίνουν τόσο πολύ στον Γιάννη. Αν ήμουν εγώ πολίτης θα είχα σηκώσει τον κόσμο όλο για να τον βοηθήσω. Νιώθω πάντως ότι ο Γιάννης θα τις παίξει τις κάρτες που έχει κι πως δεν θα φύγει. Και είναι κάτι που το εύχομαι γιατί ένας από τους 2 λόγους που έστησα το παιχνίδι, είναι για να έχει εκείνος μια ωραία ανάμνηση πριν μπει στο στρατό.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Εκεί που ετοίμαζα να βγάλω λίστα, έρχεται η Κοσίμα μου και ρίχνει την κούπα με το τσάι πάνω στο τετράδιο στο οποίο έχω κάποιες πρόχειρες σημειώσεις για το παιχνίδι. Όλα τα ονόματα έγιναν κώλος, εκτός από ένα. Της @BaSO4 δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Σημάδι;;
edit 20:45, Παρασκευή 13/9 : Οκ, ας μην φάω, έχουμε γλαρόσουπα. Έφυγε ήδη από την 1η ψηφοφορία. Αντίο γιατρέσσα μας. :cry_x:

12:00

Μίλησα με τον Γιάννη και τον Poirot. Ο πρώτος θεωρεί ότι το κύμα εναντίον του ξεκίνησε από πολίτες, αλλά πάτησαν σε αυτό οι μαφιόζοι: ding dong! Άραγε θα την υποπτευθεί την Κατερίνα; Ο Poirot υποπτεύεται την Χριστίνα κι βάζει ένα ερωτηματικό στην Reader. Παράλληλα δεν ξέρει ακόμη πώς να στείλει σήμα στη μαφία για την ώρα, μιας κι αιωρείται στην ατμόσφαιρα ότι παίζει να είναι η πόρνη.


Μεγάλη πίκρα έχω. Το κόβω να αποχωρεί η Βάσω. Ενώ ήταν τόσο τυχερή που ο Ουριήλ ακύρωσε την ψήφο του Μεμε ( Δήμαρχος) και την έσωσε προσωρινά από την ισοψηφία, έχει πάρει γερό κεφάλι στην δημοσκόπηση. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν έχει πει κάτι περίεργο. Ίσως στεναχωριέμαι λίγο παραπάνω γιατί η Βάσω είναι φίλη, τι να πω;

Είμαι κομμάτια, νιώθω πολύ κουρασμένος. Τα μάτια μου κλείνουν και η Κοσίμα μου το αντιλαμβάνεται. Έρχεται και μου κάνει τα ίδια νάζια που κάνει όταν θέλει να τις δώσω λιχουδιές, η σκροφίτσα. Και με τι χάρη..μόλις πριν λίγες μέρες έκανα ένα μίνι χειρουργείο και είναι τόσο ορεξάτη. Παράλληλα μου στέλνει ο @Micro μήνυμα, να μου πει ότι αν χρειάζομαι βοήθεια, είναι εδώ για εμένα. Μα τι αγόρι είναι αυτό! ^^

Τελείωσε λοιπόν η πρώτη ψηφοφορία και στεναχωρήθηκα. Έφυγε η Βάσω. Ήθελα πολύ να την δω να παίζει κι να περνάει καλά. Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί πήρε τόσες ψήφους. Οκ, κάθε 1ος γύρος έχει τις ραντομιές του, αλλά αυτό ήταν θεόκουλο. Υπάρχεις 3-4 παίκτες που με το ζόρι μιλάνε: Εκλιψ, Κειτ, Ζοζι. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήγαν προς τα εκεί. 1η μέρα κουβα πήγατε πολιτάκια μου. Δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα οι μαφιόζοι.
Η Joji γαμώτο καρφώθηκε ανεπανόρθωτα :/ Δεν έπρεπε να είχε ψηφίσει την Κατερίνα. Αν την καρφώσουν και κάνουν μια δολοφονία..πάει αμέσως -2 πολίτες. Στην κρίσιμη στιγμή αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο. Ο πληροφοριοδότης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός..Το ίδιο λάθος με την Ραφαέλα έκανε.
Αναλυτικότερα, συνομίλησα με την Reader και την Σιλβάνα Πούτσο, που ακούει κι στο Poirot. Η Reader μου φαίνεται αρκετά μπερδεμένη για την ώρα, αλλά λογικό δεν είναι; Τίποτα δεν είπατε στον πρώτο γύρο, δεν υπήρχαν θεματα για συζήτηση. Μόλις μου είπε ότι υποπτεύεται την Βάσω για πληροφοριοδότη. Ελπίζω να της φύγει γρήγορα η ιδέα από το μυαλό. Ο Poirot, μου αναλύει τις σκέψεις του και μου δίνει μερικά πιθανά άτομα που ίσως αγγίξουν το..ιταλικό φίνο κορμί του, όπως λέει ο ίδιος. Κορίτσια, είναι πρώτο πράμα το παιδί. Τρεχάτε! Υποπτεύεται την Κατερίνα και την Εκλιψ για την ώρα ενώ σκοπεύει να περάσει μια νύχτα σεξ χωρίς αναστολές, με την Joji: Περιμένω να μου το επιβεβαιώσει, δεν είναι ακόμη οριστικό.

Πάμε στο κεφάλαιο @Υδροχόος. Αχ καλή μου, βλέπεις παντού δαίμονες γύρω σου, τα πάντα ύποπτα. Θα ήσουν η ιδανική πόρνη. Ωστόσο, είσαι πολίτης και μάλιστα πολύ αποπροσανατολισμένος για την ώρα. Περιμένω να δω τι και πως. Μεγάλη υπόκλιση ωστόσο από μένα, για τον χρόνο που ξοδεύεις για το παιχνίδι! Η συγκάτοικος σου άοσμη για την ώρα ( σόρρυ Εκλιψ) και είπε κάτι στο θρεντ που δεν μου έκατσε καλά. Την ρώτησε κάποιος τον λόγο για τον οποίο δεν γράφει πολύ και είπε “για να μην δώσω υποψίες”. Είναι ένα παιχνίδι επιχειρηματολογίας, δε γίνεται να το βγάζουμε στο μουγκό/συντηρητικό! Σαν παίκτης δηλαδή τέτοια δικαιολογία δεν θα την δεχόμουν, όλοι μας θέλουμε να προστατέψουμε τον κώλο μας αλλά αν δεν βγούμε λίγο πιο δυναμικά, πώς θα κανουμε παιχνίδι;
Με αγάπη τα λέω, Εκλιψ. Μαθαίνω ότι είσαι έξυπνο άτομο, οπότε περιμένω να ξεδιπλωθείς κι να δω τι μπορείς να κάνεις με την συνεργάτιδα σου!

Θέλω να στείλω σε λίγο μήνυμα στον Γιάννη και στον Μεμε, να μου πουν πώς βλέπουν το παιχνίδι.


Kαι τα παιδιά της νύχτας..ξεκίνησαν.
Πρώτη πρώτη η Σιλβάνα μου στέλνει μια φωτογραφία. Αρχικά το πέρασα για πρόσκληση σε τσαι. :lol: Μετά όμως..διάβασα την λαγνεία που κρύβεται πίσω από το φθηνής ποιότητας χαρτί, εμποτισμένο με πατσουλί! Τζότζι;; Πέφτω από τα σύννεφα! Εσύ; Που έχεις το αγόρι σου να πηγαίνεις με το…ΙΤΑΛΙΑΝΟ ΚΟΡΜΙ;
Ο ίδιος έχει στείλει ήδη 2 σήματα στη Μαφία, αλλά αμφιβάλλω αν τα είδαν. Συγκεκριμένα είπε “φώτισε”, “διαφωτίσω” aka Κόκκινο φωτάκι και…Φώτης. Μάλλον ατυχής επιλογή λέξεων, γιατί δεν είναι τόσο ξεκάθαρο. ΟΚ, εγώ που είμαι παλιά καραβάνα το έπιασα αλλά αν περιμένει από την Ουριήλ και ΚΥΡΙΩΣ από την Κατερίνα…σώθηκε. ( <3 )
Κάπου εδώ να πω ότι τα αγόρια της προηγούμενης μαφίας μου (@Micro & @Poirot) είναι εξαιρετικά παιδιά. Έχουν χιούμορ, καλή διάθεση και νιώθω ότι αλληλοσυμπαθιόμαστε. :friends:Χαρά μου και τιμή που κάναμε μαζί μαφία στο #48
Κι αυτή είναι η μαγεία του Παλέρμο θεωρώ, να έρχεσαι πιο κοντά με άτομα με τα οποία πριν δεν είχες ιδιαίτερη επαφή. Όχι απαραίτητα να γίνετε φίλοι, κώλος και βρακί κτλ, καταλαβαίνετε. Αν μη τι άλλο, είμαστε κι εμείς μια μικρή κοινωνία εδώ, σαν μια μεγάλη πολυκατοικία.

Η Μαφία με ενημερώνει για το θύμα. Συγκεκριμένα, η αδυσώπητη ΔΑ/νυν Μαφιόζα, λέει:

Αυτός που θα βρεις μέσα στα αίματα σήμερα θα είναι ο Γιάννης2001. Πέθανε σαν το σκυλί, σε ένα έρημο και βρώμικο σοκάκι του Παλέρμο, με μία και μόνο σφαίρα στο δόξα Πατρί.Αυτός που τον σκότωσε φαίνεται πως ξέρει καλά τη δουλειά του…

Στην ανακοίνωση αυτή, η Reader (Μάγισσα) μόνο που δεν κάνει εμετό από την τρομάρα της, δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Θεωρούσε τον Γιάννη αρχιμαφιόζο συγκεκριμένα κι αν κατάλαβα καλά..τον θεωρεί ακόμη . (?????) Μα είναι δυνατόν βρε γλυκιά μου; Αφού τη νεκροφάνεια την έχεις εσύ..δεν θα ρίσκαραν τόσο σκληρά να διώξουν τον έτερο μαφιόζο! Μου λέει επίσης ότι η Βάσω είναι είτε ο αυτοκράτορας είτε ο γιατρός. Σήμερα ωστόσο, που θα ανακοινώσω την Ασυλία του Γιάννη προς τον Memetchi, θα καταλάβει ότι η Βάσω είναι ο γιατρός τους. Ο Memetchi έπειτα από συνομιλια μας, νιώθω ότι έχει καταλάβει ότι η Ζόζι είναι ο πληροφοριοδότης και περιμένω πως και πως να τον δω να κάνει παπάδες. Ο Γιάννης ως απάντηση στην ερώτηση μου “ Ποιος πιστεύεις ότι θα δολοφονηθεί αύριο” μου είπε κάποιος από τους ήσυχους και σίγουρα όχι εκείνος, η Υδροχόος και η Reader. Αχ βρε Γιάννη, που να ξερες πως όταν σε διάβαζα είχα ακόμη στο στόμα μου την γεύση του καφέ της παρηγοριάς και των κολλύβων σου! 🙁 Πραγματικά στεναχωρήθηκα, ήθελα να το ευχαριστηθεις όσο περισσότερο γίνεται.

Δύσκολο πράγμα η ΣΕ παιδιά. Χθες εκατσα μέχρι τις 01:30 (τοπική ώρα) για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Χαλάλι σας όμως, αν είναι να περάσετε καλά. Εγώ αυτό θέλω τουλάχιστον, να νιώσετε ό,τι νιώθαμε κι εμείς τις παλιές καλές εποχές.

Είμαι περίεργος να δω τι ακριβώς θα γράψει η Reader μέχρι τη δολοφονία. Άραγε θα δώσει στον Γιάννη να καταλάβει ότι γνωρίζει τον θάνατο του; Δηλώνω λίγο πικραμένος από την Εκλιψ. Είναι η μόνη που ποτέ δεν απάντησε στο μήνυμα μου για το τι σκέφτεται (την επόμενη μέρα που ξαναρώτησα μου απάντησε, μην την αδικήσω!!) , ποιοι είναι οι ύποπτοι της κτλ. Από όλους τους υπόλοιπους έχω πάρει υλικό για το ημερολόγιο μου, από εκείνη τίποτα. Μάλλον έχει ξενερώσει με τον ρόλο της, γιατί έκανε σαν τρελή για παλέρμο και τώρα με το ζόρι γράφει. :/:

Μίλησα μόλις με τον Ουριήλ: πιστεύω του αρέσει πολύ ο ρόλος του αλλά..βρε αγόρι μου!! Αντί να γράψει την λέξη πόρνη (που δεν είναι να πεις ότι την λέμε και πουτάνα ξερωγω) γράφει “η ...”. Άλλη μια φορά να μου το κάνεις αυτό Ουριήλ και δεν θα προχωρήσω με την δολοφονία σας, παλιόπαιδο. 😛
Συνομίλησα και με τον αγαπητό μου Poirot. Να σημειωθεί ότι είναι από τους λίγους που μου στέλνουν συχνά τις σκέψεις του και τον ευχαριστώ πολύ. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό για κάποιον που κάνει ΣΕ να μαθαίνει τι επικρατεί στο κεφάλι σας, πόσο μάλλον στο κεφάλι του Poirot <3
Η Σιλβάνα λοιπόν, θεωρεί ότι η Μαφία είναι γυναικεία υπόθεση (νιώθω πως ακόμη υποψιάζεται πολύ την Εκλιψ) αλλά δίνει ένα τεράστιο ερωτηματικό στον Ουριήλ. Δίνει ακόμη ένα σήμα: γράφει την λέξη φως κι από κάτω ψηφίζει με κόκκινο. Καλά το πας, συνέχισε έτσι!
Η Reader μου φαίνεται σκούριασε κάπως. Ακόμη εμμένει στο ότι ο Γιάννης είναι μαφιόζος. Δες καθαρά βρε Ρίντερ, το είπε και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, γιατί δεν την ακους; Νεκροφάνεια δεν έχουν, άρα γιατί να τον σκοτώσει ο έτερος μαφιόζος; Δεν γίνεται να είναι μαφιόζος, ξύπνα!!!

Και..μόλις έριξα τη βόμβα. Ο Γιάννης είναι στη χώρα των φαντασμάτων. Η Υδροχοος μου έστειλε πμ και θέλει να ρίξει Ηχώ για πάρτη του ενώ η Σιλβάνα θεωρεί την Υδροχόο αυτοκράτορα και την Reader μαφιοζο!
Φαν φακτ: Ρωτησα την γιατρό Βάσω, ποιον θα έσωζε αν ήταν ακόμη στο παιχνίδι και μου είπε…τον Γιάννη! Το θύμα μας δηλαδή. Ουριήλ, έχεις συναγωνιστή!


Απογοήτευση. Όλα κι όλα 5 άτομα μιλάνε από τους 10. Εκ των οποίων οι 2 είναι φαντάσματα. Πραγματικά με ενοχλεί να μη μιλάς με φόβο μη στοχοποιηθείς. Είναι ή δεν είναι παιχνίδι επιχειρηματολογίας; Τι κερδίζεις με το να κρυφτείς; Και στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι θέμα χρόνου. Μέσα ειστε, ονλαιν. Σας βλέπω :Ρ
Πάμε για σίγουρη νίκη της μαφίας. Της αφήσατε όλο το περιθώριο να μείνει αμέτοχη κι να σφαχτείτε μεταξύ σας. Πολιτάκια μου, γιατί έτσι; Οκ, να μην κάνουμε πολλά ποστ κανένα πρόβλημα. Αλλά 3-4 σοβαρά ποστ ημερησίως δεν είναι δα και τόσο δύσκολο

Στο σημείο αυτό να πω ότι η αδυναμία μου ο Μικρο ήρθε και μου έδωσε στο πιάτο: Μαφία, πόρνη και πληροφοριοδότη. Και δεν παίζει καν το παιδί, να σημείωσω.

Πάμε λίγο στα της νύχτας:

  • Έφυγε η Reader με ψηφοφορία. Άδικο; Ναι. Μου φαίνεται περίεργο; Όχι. Η μαφία δεν λέει τίποτα, αναμασά μόνο όσα λέτε. Εγώ τους το είπα, ότι αυτό το παθητικό παιχνίδι δε με αντιπροσωπεύει. Είμαστε σε ένα παιχνίδι επιχειρηματολογίας που σκοπός της μαφίας είναι η μπλόφα. Εγώ τουλάχιστον έτσι το ξέρω το παιχνίδι. Αλλά τι να κάνουν κι αυτοί; Να πούμε και του στραβού το δίκαιο δεν έχουν αναγκαστεί να μπλοφάρουν για κάτι γιατί τους έχουν στο απυρόβλητο με εξαιρεση ισως την Κατερίνα που κάποιοι εντόπισαν την ψήφο της Joji πάνω της.
  • Η μαφία αποφασίζει να ρίξει τυμβωρυχία πάνω της για να σπείρει τον πανικό. Απ’όσο κατάλαβα την θεωρούσαν αυτοκράτορα. Και σκάει το γεγονός: είναι η μάγισσα. Σαμπάνιες πέφτουν στην γιάφκα ενώ στους πολίτες ψήνουμε τον καφέ της παρηγοριάς. Δεν σας κατηγορώ όμως πολιτάκια μου: έτσι όπως έπαιξε αυτή τη φορά η Reader λογικό είναι να την ψηφίσετε. Μα να είναι ο Γιάννης μαφιόζος βρε κούκλα μου; Με μόνο 2 μαφιόζους στο παιχνίδι; Και άντε, αν δεν είχες εσύ τη νεκροφάνεια, να το δεχτώ. Ήξερες όμως ότι εσύ την είχες, άρα ήξερες ότι δεν μπορούσε να επιστρέψει τουλάχιστον μέχρι τη νέα μοιρασιά καρτών.
  • Η Γιατρός μας..την έχει φοβηθεί το μάτι μου! Δεν ξέρω αν είναι ένστικτο ή καθαρή τύχη αλλά έρχεται και μου λέει ότι θεωρεί αθώους κάμποσους και πως ήταν ανάμεσα στο να σώσει τον Memetchi και την Εκλιψ (αν θυμάμαι καλά!). Τον Memetchi ώρες νωρίτερα μου τον έχει δώσει ως αθώο και μάλιστα θεωρεί πως είχε καλή σχέση με τον αυτοκράτορα για να του δώσει ασυλία. Είσαι πολύ κοντά Βάσω μου! Σήμερα που θα δεις ότι δεν υπάρχει ασυλία, πρέπει να καταλάβεις ότι ο Γιάννης ήταν ο αυτοκράτορας! Αργότερα στη νύχτα, μου σκάει τη βόμβα: “Σώζω τοv Memetchi” μου είπε. Να θυμίσω ότι την 1η νύχτα, όταν η Βάσω ήταν φάντασμα, την ρώτησα: “Αν ήσουν στο παιχνίδι, ποιον θα ήθελες να σώσεις;” και μου απάντησε “Τον Γιάννη”. Ένα υπέροχο 2/2 από τον γιατρό μας. Λίγο να ξεδιαλύνεις το τοπίο στο θρεντ Βάσω μου και μπορείς να βοηθήσεις τους πολίτες πιστεύω!
  • Συνομιλώ με την Poirot: Καλεί για τσαι την Eclipse με ένα υπέροχο μήνυμα για ακόμη μια φορά. Προτού γίνει αυτό όμως, μου δηλώνει πώς θέλει να κάνει ενα όργιο με όλους, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση. Πίστευε την Reader για μαφιόζα. Ε κι εγώ του πρότεινα να πει και στον @Micro να συμμετάσχει, να μη ζηλεύει μωρέ :( Ωστόσο Πουαρώ μου, κουβά για την ώρα. Κοιμήθηκες με πληροφοριοδότη και συγκάτοικο Β. ΚΙ ΕΔΩ κυρίες και κύριοι, θα έχουμε πρόβλημα. Ο Πουαρώ θεωρεί πως η Εκλιψ είναι μαφιόζος, έτσι μου είπε σήμερα. Και κοιμάται μαζί της αυτή τη στιγμή. Όταν δει ότι σήμερα θύμα δεν έχουμε…το μυαλό του θα πάει αμέσως στο ότι η Εκλιψ είναι μαφιόζος και χθες δολοφονούσε η ίδια. Ε ρε τι έχει να γίνει :lol:
  • Συνομιλώ με Memetchi: οι πιο to the point σκέψεις για την ώρα. Έχει καταλάβει την Joji αλλά κάτι τον κρατάει πίσω. Και λογικό δεν είναι; Την κάλεσε πολλές φορες να πει κάτι κι δεν του απάντησε ποτέ. Joji μου καταλαβαίνω ότι δεν είσαι καλά. Κάνε όμως ένα ποστ και μοιράσου 1-2 σκέψεις. Αυτό μόνο! Ό ρόλος σου είναι σημαντικός, βοήθησε τους συμπολίτες σου! **μανιφεστ**
  • Η μαφία ξερογλύφεται σαν γάτα που βλέπει ψαροκόκκαλο. Δεν έχει κάνει ούτε μια κίνηση. Ούτε που ιδρώνει το αυτάκι τους. Σιωπηλοί παρατηρητές. Εγώ θα ήθελα να τους δω λίγο να μπλοφάρουν πάντως, να βγάλουν θεωρίες. Βγείτε και κατηγορείστε κάποιον, παίξτε! Σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά η ικανοποίηση ότι εξαπάτησες κάποιον. Όσο κακό κι αν ακούγεται. :P Προφανώς αναφέρομαι στα πλαίσια του παιχνιδιού κι μόνο. Εμένα το να κάθομαι κι να περιμένω καρτερικά δε με αρέσει. Αλλά εγώ είμαι εγώ κι δεν παίζουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Καλά κάνουν και παίζουν όπως θέλουν. Όλοι σας δηλαδή, δικός σας είναι ο ρόλος και τον παίζεται (τον ρόλο ντε!) όπως θέλετε. Η μόνη μου ένσταση και πικρία έγκειται στην λακωνικότητα μερικών. Πώς θα πάρει μπροστά αν δεν μιλάτε ; Και καλά οι μαφιόζοι…οι πολίτες; Επιχειρήματα δε βλέπω. Η Εκλιψ με 0 επιχειρηματα μπήκε φουριόζα απλα να σώσει την συγκάτοικο. Ήθελα να ήξερα αυτό δεν το είδε κανείς; Εγώ θα σε θεωρούσα αυτόματα μαφιόζο!! Από το πουθενά, χωρίς να έχετε καμία αλληλεπίδραση στο γκειμ νωρίτερα, μπήκες και ρωτουσες την Ζοζι γιατί την ψήφισε κι έριξες μάλιστα και κάρτα για χάρη της. Αλλά δε μας είπες γιατί είναι αθώα η Υδροχόος; Ή τουλάχιστον εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Το λέω κι θα το ξαναλέω, το παιχνίδι αυτό θέλει επιχείρημα! :/:

Καλημέρα Παλέρμο, ξεράθηκα στον ύπνο χθες. Μεγάλη η χάρη σας που ξενυχτώ :pfff:
Απ’όσο βλέπω, τίποτα δεν έχετε πει ακόμη και η ώρα Ελλάδος είναι 11:19. Που είναι οι ψήφοι σας; Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας; Περιμένω να δω.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Επιτέλους. Ο Ουριήλ κάνει κίνηση. Ναι, φίλες και φίλοι, η Μαφία ξεκινά επιτέλους να παίζει! Μου λεει οτι θεωρει πορνη τον Πουαρώ για εντελώς λάθος λόγους όμως λοοοοολ. Αυτή η κωλοφαρδιά του παιδιού να βρισκει τους πάντες από τύχη είναι αστεία.

Η Βάσω είναι έτοιμη να ρίξει την κάρτα Χρησμός της Πυθίας για να μάθει για μια εκ των Υδροχόο, Eclipse, Joji και Kate1914. Μακάρι το ενστικτο σου να δουλέψει!!
Μόλις έριξε την κάρτα και με ρωτάει όντως για την Κειτ. 3/3 αυτή η κοπέλα πια, με’χει τρελάνει!!

Πάμε και σε κάτι πιο..”δυσάρεστο”. Βγαίνει η Εκλιψ και κάνει ένα ποστ στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ υπονοεί ότι είναι η συγκάτοικος της Υδροχόος. Στο σημείο αυτό να σας πω ότι μετακόμισα πρόσφατα κι δεν έχω ακόμη ίντερνετ, με δεδομένα κάνω ό,τι κάνω. Αργεί να φορτώσει η σελίδα για να διαγράψω το μήνυμα κι μένει για 2-3 λεπτά στον αέρα.Λαμβάνω μηνύματα από παίκτες που με ρωτούν γιατί έφυγε το μήνυμα της. Το παίζω Φώτης στο #48: δεν ξέρω, δεν απαντώ. Λυπάμαι μαφία μου, ελπίζω αυτή η μικρή καθυστέρηση να μη σας κοστίσει το σενάριο να βγάλετε την Εκλιψ ως μαφιόζα όπως θέλατε.
Απ'οσο κατάλαβα τουλάχιστον 2-3 άτομα πρόλαβαν να το δουν κι άρα τους μπήκαν οι ψύλλοι στα αυτιά ότι ίσως προκεινται για τις συγκατοίκους.

Εν συνεχεία, άλλο ένα πράγμα που με ενοχλεί: η σιωπή. Πέρασαν ώρες ολόκληρες κι δεν υπήρχε κουβέντα στον ορίζοντα. Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν, αποχωρεί η Κατερίνα από το παιχνίδι και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο. Ο Μικρο μου στέλνει μήνυμα και μου δίνει τα πάντα στο πιάτο: Όλη τη λίστα με ρόλους κι ονόματα, ότι η Βάσω έπαιξε όνειρο (!!). Από τους εξωτερικούς παρατηρητές είσαι ο μόνος που έχει βρει τα πάντα, μπράβο!

Η μαφία -την οποία ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία - μου λέει ότι θα σκοτώσουν τον Πουαρώ. Πόσο χαζό;;;; Δεν την προσεγγίσατε ποτέ, την αφήσατε μόνη κι τώρα απλά την σκοτώνεται γιατί δεν έχετε ποιον άλλον να σκοτώσετε. Ξεχνάτε όμως ότι ψηφίζει με’σας και η ψήφους του Πουαρώ ίσως ήταν με το μέρος σας. Ουριήλ θα μπορούσες μαζί με Πουαρώ να σπρώξεις την Υδροχόο ως μαφιόζο. Πιστεύω θα ακολουθούσε κι ο Μεμε.

Η γιατρός μας είναι ανάμεσα στο να σώσει την Υδροχόο και τον Πουαρώ! Επιλέγει την Υδροχόο. Αυτή τη στιγμή η Βάσω είναι στην πιο προνομιακή θέση από όλους τους πολίτες: Γνωρίζει ότι ο Μεμε είναι αθώος γιατί τον έσωσε τη νύχτα, έριξε το όνειρο στην Κατερίνα και την βρήκε και αύριο, αφού θα φύγει ο Πουαρώ οι επιλογές της μειώνονται. Θεωρεί τις Υδροχόος και Εκλιψ συγκατοίκους κι άρα οι επιλογές της για τον επόμενο μαφιόζο είναι 2: Joji και Oυριηλ. Έχετε τα νούμερα, μπορείτε πολιτακια μου! Από το πουθενά, αυξήσετε τις πιθανότητες σας και το οφείλετε σε δύο άτομα:

1)Στην Ριντερ που έφερε τη Βάσω
2)Στη Βάσω που έσωσε τον Μεμε κι έριξε το όνειρο στην Κατερίνα.

Η Πόρνη επιλέγει να κοιμηθεί με την Βάσω, την οποία και θεωρεί γιατρό. Δυστυχώς για εκείνον όμως, ενώ ήταν τόσο κοντά στον να τον επιλέξει, επέλεξε την Υδροχόο κι έτσι αύριο θα πάει για βρουβες.

Ξυπνάω κι δε βλέπω ούτε ένα νέο μήνυμα στο Παλέρμο. Τι απογοήτευση καλέ, γιατί δεν κάνετε θεωρίες; Που είναι ο Ουριήλ να κάνει σαματα με τις μπλοφες μπας και σωθεί; Που είναι οι συγκάτοικοι να βγουν πιο δυναμικά;

Οκ, μόλις ποσταρε η Υδροχόος. Αλλά τι είναι αυτά που λες βρε Χριστίνα μου; Ο Γιάννης μαφιόζος με τον Μεμε;; Πώς γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο όταν εσύ η ίδια νωρίτερα αφήνεις να εννοηθεί ότι η Βάσω είναι πληροφοριοδότης; Όταν γράφεις ένα σενάριο αμέσως το ακυρώνεις λέγοντας ότι μπορεί να μην ισχύει. Έτσι έχεις καταφέρει να μπερδέψεις πάρα πολύ τον Μεμετσι κι πολύ φοβάμαι ότι ίσως στραφεί προς τα σένα στην ψηφοφορία. Ελπίζω μονάχα η Βάσω να μπορέσει να σας συσπειρώσει: είναι η μόνη που έχει πολλές πληροφορίες στο χέρι της. Ξέρει ότι ο Μεμε είναι αθώος 100% κι για εσένα έχει καταλάβει ότι είσαι συγκάτοικος της Εκλιψ από την ακύρωση που έριξε η Εκλιψ πάνω σου.

Σας το’πα; Αν δεν σας το’πα. Οι παίκτες ανήκουν στο τάγμα της σιωπής. Δε μιλάνε, σε λαλανε και πλέον; Δεν ψηφίζουν! Η ώρα 18:00 και μόνο δύο άτομα ψηφίζουν. Πόσο meme αυτό το Παλέρμο πλέον; Από τις 08:00 μέχρι τις 01:00 είμαι μπροστά από μια οθόνη με μικρά διαλείμματα για τα απολύτως απαραίτητα και με πονάει να κάθομαι για το τίποτα. Τόσες ώρες κοιτάω το απόλυτο κενό στο παιχνιδι. Θα ήθελα να με καταλάβετε κι εμένα. Δε μου είναι ωραίο να κάθομαι να συντονίζω το απόλυτο κενό. Τι είναι αυτό το σημερινό που δεν ψηφίζετε; Γιατί δε μιλάτε;

Επέστρεψε η Joji με ένα ποστ και κατηγορεί την Βάσω επειδή την ψήφισε. Λέει ότι θα επιστρέψει με ένα άλλο ποστ. Ελπίζω να διάβασε καλά το θέμα και να παρατηρησε πώς η Βάσω ακύρωση την ψήφο της Κατερίνας και πώς την έδιωξε. Αν συνεχίσει να την κατηγορεί θα στεναχωρηθω γιατί απλά θα κατηγορήσει τον μόνο πολίτη που έχει κουβαλήσει τους πολίτες. Ελπίζω διαβάζοντας κι τα υπόλοιπα μηνύματα να παρατηρήσει ότι η Βάσω ουσιαστικά ξεκίνησε το κύμα εναντίον της Κατερίνας!
Ελπίζω να είσαι καλύτερα Joji μου <3

Προβλέπω να γίνεται σφαγή μεταξύ Ουριήλ, Joji, BaSO4.

Η Βάσω σήμερα έκανε την καλύτερη κίνηση. Έχει τις πληροφορίες και ήρθε και μάζεψε εσάς τους πολίτες και σας είπε: το και το. Είτε η Joji είτε ο Ουριήλ είναι ο άλλος μαφιόζος. Γιατί δεν την ακούτε όταν φαίνεται ότι έχει παίξει όνειρο για την Κατερίνα;; Ήρθε ξαφνικά πριν τη δολοφονία κι τα έπαιξε όλα για όλα, μέχρι και την ψήφο της ακύρωσε :lol:

Οι συγκάτοικοι είναι κάπως χαμένοι, κυρίως όμως η Υδροχόος. Όποιος “της την λέει”/την υποψιάζεται, αμέσως γίνεται ύποπτος στα μάτια της. Είναι παιχνίδι επιχειρηματολογίας. Πείσε με ότι είσαι αθώος! Δε γίνεται να είναι όλοι μαφιόζοι καλή μου!

Για την ώρα από τους πολίτες ξεχωρίζω την Βάσω και τον Μεμετσι αν κι ο τελευταίος λόγω απουσίας στοιχείων αρχίζει και λέει κάτι παλαβά ότι ιιιιισως η Βάσω να ήταν μαφιοζα κι τους έκαψε η Reader ή ότι οι συγκάτοικοι ίσως δεν είναι συγκάτοικοι αλλά μαφιόζοι.

Από τη μαφία δεν μπορώ να πω ότι ξεχωρίζω κανέναν γιατί έπαιξαν και οι δύο φουλ συντηρητικά και κρυβόνταν πίσω από αλλους κι αυτό είναι κάτι που τους το είπα και επί προσωπικού. Θα πω ότι ο Ουριηλ έπαιξε κάπως καλύτερα από την Κατερίνα γιατί σαν να προσπαθεί κάπως να εκτεθεί σήμερα προς τα έξω για να σωθεί.


Και κάπου εκεί, τελειώνει το ημερολόγιο μου καθώς δεν πρόλαβα να συνεχίσω τις σκέψεις μου: το παιχνίδι τελείωσε. Θα επιστρέψω αργότερα μέσα στη μέρα με βραβεία κι έναν τελικό επίλογο. :) Feel free να σχολιάσετε ό,τι θέλετε από το ημερολόγιο.
*αν δείτε κανένα ορθογραφικό, κάντε τα στραβά μάτια. Έγραφα ημερολόγιο στις 2 το πρωί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τελετή απονομής Βραβείων!

  1. @Ουριήλ -> Βραβείο " η ..... ", που δεν μας είπε ούτε μια φορά την λέξη πόρνη!
  2. @Kate1914 -> Βραβείο "Με τον Πουαρώ παώ πακέτο" για την αξέχαστη συνεργασία τους στα #48,#49
  3. @Poirot -> Βραβείο " ΙΤΑΛΙΑΝΟ ΚΟΡΜΙ είναι για σένα. ΠΑΜ;;" για τις αξέχαστες λάγνες νύχτες που προσέφερε
  4. @BaSO4 -> Βραβείο "Καλύτερου παίκτη του Παλέρμο #49" για το επικό κουβάλημα των πολιτών
  5. @Reader -> Βραβείο "Θυσιάστηκα για´σένα..θυσιάστηκα!" που λέει και η Πίτσα Παπαδοπούλου
  6. @Joji -> Βραβείο "Ο Πουαρώ είναι ΑΘΩΟΣ ΑΘΩΟΣ ΑΘΩΟΣ" κι ας πήγε πάλι κουβά!
  7. @Υδροχόος -> Βραβείο "Κι εσύ μαφιόζος, κι αυτός μαφιόζος κι ολοι σας μαφιόζοι!!" για τις θεωρίες της!
  8. @Eclipse -> Βραβείο "Καλής συγκατοίκου" που δε δίστασε να βγει μπροστά να σώσει την συγκάτοικο της!
  9. @Memetchi -> Βραβείο "Που έχω μπλέξει;" τιμης ενεκεν στις ώρες απελπισίας που τον εκνεύρισαν!
  10. @giannhs2001 -> Βραβείο " Τι κάρτες είναι πάλι αυτές ρε μαλάκα;" για την κακή του τύχη στις κάρτες.

Spécial βραβείο, κατά το έθιμο..

Στον @dimijim, στον @i_lie_us και στην @Himela <3

Δεν ξερω που εισαι πιο απολαυστικος , ως ΣΕ ή ως μαφιοζος :thanku:Εκανες τρομερή δουλεια , ευελπιστω σε καθε παλερμο να βλεπω το ονομα σου ανεξαρτήτως ιδιοτητας . Παντα προσφερεις κατι μοναδικο :clapping:

btw κανω απο τωρα μανιφεστ , στο επομενο παλερμο @Poirot και @Kate1914 να ειναι συγκατοικοι :loltooth:
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,946 μηνύματα.
Αχαχαχαχαχα επειδή δεν μπορούσα να επιβεβαιώσω τις σκέψεις μου χωρίς τη Τζοτζι ισχύει ότι κράτησα κάποιες επιφυλάξεις που δεν χρειαζόταν ενώ η αρχική μου θεωρία ήταν σωστή για τους ρόλους. Δεν σκέφτηκα και ότι η Βάσω είχε βάλει Πυθία και με τόσα αψυχολόγητα πλει που είδα στο πρώτο παιγνίδι ήμουν έτοιμος για τα χειρότερα στις αποκαλύψεις ρόλων :lol:
I'm sorry. Πάντως μεγάλο credit στους πολίτες και ειδικά στην Reader και στην Βάσω for their game. Ούτε που θυμάμαι πόσα μηνύματα πήρα του στυλ ''Σε χρειάζονται οι πολίτες'', ''Μπες Παλέρμο'', ''Θα μπεις Παλέρμο;''. Θα σιγουρευτώ την επόμενη φορά που θα δηλώσω συμμετοχή ότι θα είμαι όντως ενεργή και δεν το λέω να δικαιολογηθώ αλλά περνούσα όντως μια φάση παράλυσης και bed rotting που έτυχε πάνω στην ημερομηνία έναρξης. Είδα όμως πως τα πήγατε περίφημα και χωρίς εμένα. Δυνατή ομάδα. Σας λατρεύω όλους <3
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,644 μηνύματα.
I'm sorry. Πάντως μεγάλο credit στους πολίτες και ειδικά στην Reader και στην Βάσω for their game. Ούτε που θυμάμαι πόσα μηνύματα πήρα του στυλ ''Σε χρειάζονται οι πολίτες'', ''Μπες Παλέρμο'', ''Θα μπεις Παλέρμο;''. Θα σιγουρευτώ την επόμενη φορά που θα δηλώσω συμμετοχή ότι θα είμαι όντως ενεργή και δεν το λέω να δικαιολογηθώ αλλά περνούσα όντως μια φάση παράλυσης και bed rotting που έτυχε πάνω στην ημερομηνία έναρξης. Είδα όμως πως τα πήγατε περίφημα και χωρίς εμένα. Δυνατή ομάδα. Σας λατρεύω όλους <3
Joji μου εγώ το μόνο που θέλω από εσένα στα Παλέρμο είναι να μπαίνεις μια φορά κάποια στιγμή να λες ότι είμαι αθώος κι ας φεύγεις μετά. Μου κάνει.
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,280 μηνύματα.
Ούτε που θυμάμαι πόσα μηνύματα πήρα του στυλ ''Σε χρειάζονται οι πολίτες'', ''Μπες Παλέρμο'', ''Θα μπεις Παλέρμο;''
Εγώ κάθε φορά έπαιρνα την εξής απάντηση «Θα μπω» και τελικά δεν έμπαινε 😂
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,946 μηνύματα.
Joji μου εγώ το μόνο που θέλω από εσένα στα Παλέρμο είναι να μπαίνεις μια φορά κάποια στιγμή να λες ότι είμαι αθώος κι ας φεύγεις μετά. Μου κάνει.
Ρε φαντάσου ότι σκεφτόμουν να το γράψω να μην το γράψω. Εντάξει, εν τέλη το έγραψα και 3 φορές. Τόσο σίγουρη ήμουν.
 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,276 μηνύματα.
Η @Reader και η @BaSO4 τρομερές, ναι. Την πρώτη την ήξερα, κάπως. Ήξερα ότι είναι πολύ ευγενική. Μα γνώρισα και τη δεύτερη και ενθουσιάστηκα το ίδιο !!!

Τόση υπομονή και οι δυο τους (θα τα είχα διαλύσει όλα, αν δε με καταλάβαιναν - ήδη ο Μέμε πόσα άκουσε, γιατί έχανα την υπομονή μου...). Και τα δυο κορίτσια με γαϊδουρινή υπομονή, ξανά και ξανά να προσπαθούν, και με γλυκό λόγο...Τί να πω...Μπράβο και στις δυο...
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,667 μηνύματα.

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 626 μηνύματα.
Η @Reader και η @BaSO4 τρομερές, ναι. Την πρώτη την ήξερα, κάπως. Ήξερα ότι είναι πολύ ευγενική. Μα γνώρισα και τη δεύτερη και ενθουσιάστηκα το ίδιο !!!

Τόση υπομονή και οι δυο τους (θα τα είχα διαλύσει όλα, αν δε με καταλάβαιναν - ήδη ο Μέμε πόσα άκουσε, γιατί έχανα την υπομονή μου...). Και τα δυο κορίτσια με γαϊδουρινή υπομονή, ξανά και ξανά να προσπαθούν, και με γλυκό λόγο...Τί να πω...Μπράβο και στις δυο...
Μπράβο σε σένα, Υδροχόε <3
Μπορεί να υποψιαζόσουν πολλά άτομα, αλλά αυτό είχε ενδιαφέρον. Ήσουν από τους πιο ενεργούς παίκτες, ήταν φανερό ότι έδωσες όλο σου το είναι στο Παλέρμο και νοιαζόσουν πραγματικά για την ομάδα σου και εννοείται για τη συγκάτοικό σου.
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,644 μηνύματα.
Ορίστε, μια πιο λογοτεχνική ματιά κι από μένα :P

Μία σκυθρωπή φιγούρα εντοπίζεται καθισμένη σε κάτι σπασμένα σκαλοπάτια ενός κακοσυντηρημένου διώροφου κτιρίου σε ένα κακόφημο στενό του Παλέρμο. Κι όμως, το πρόσωπο αυτής της φιγούρας είναι πολύ ευδιάκριτο· φέγγει προς το μέρος της ένα κόκκινο ημίφως. Μπορείς να διακρίνεις την απογοήτευση - μα και την ταλαιπωρία - στο πρόσωπο αυτό από δεκάδες μέτρα μακριά. Δίστασα λίγο, καθώς την έβλεπα από μακριά - να πλησιάσω ή όχι; Αποφάσισα να την πλησιάσω.

Κάνω μερικά βήματα προς το μέρος της, αλλά αισθάνομαι μία περίεργη αύρα τριγύρω της. Κάθομαι στο σκαλοπάτι δίπλα της, γυρνάω προς το μέρος της και της λέω διστακτικά «Καλησπέρα». Είμαι σίγουρος ότι έκλαιγε. Όπως πάω να της αγγίξω την πλάτη παρηγορητικά, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Το χέρι μου διαπέρασε αυτό που φρονούσα πως ήταν το σώμα της.

«Είμαι η Σιλβάνα Πούτσο» μου λέει κοιτάζοντας προς το μέρος μου, «και είμαι νεκρή. Έχεις μπροστά σου ένα φάντασμα». Καθώς ξεστόμιζε αυτές τις λέξεις άρχισε να με κυριεύει πανικός, αλλά κάτι με έκανε να μείνω να την ακούσω.

«Γιατί αυτή κι όχι εγώ; Πες μου!!! Τι έχει παραπάνω από εμένα;», μου είπε.

«Σιλβάνα… με συγχωρείτε, δεν συγκράτησα το επώνυμο. Δεν σας καταλαβαίνω»!

«Ρε φίλε τώρα, έτσι όπως το βλέπεις το τοπίο, για τι το κόβεις εδώ πέρα; Για λέσχη επιστημόνων;»

«Ηρεμήστε, δεν ήθελα να σας ταράξω».

«Δεν είχες ακούσει για το φίνο ιταλικό κορμί μου ποτέ; Όλο το Παλέρμο είχε να το λέει. Καλά, ποτέ δεν σας είχα εξυπηρετήσει;»

«Συγχωρέστε με αλλά όχι. Εγώ είμαι ερωτευμένος με τη Francesca. Τη γνώρισα στο Λύκειο και έκτοτε είμαστε μαζί. Ίσως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Στην αρχή είχαμε δυσκολίες, αλλά τελικά…»

Η Σιλβάνα με διέκοψε κάπως νευρικά: «Τι θα γίνει ρε τύπε; Δεν με συγκινούν τα μελό. Φάντασμα είμαι, δεν ήρθα να ακούω το ρομάντζο σου. Και κόψε τον πληθυντικό».

«Ναι, έχεις δίκιο. Λοιπόν, σε τι αναφερόσουν στην αρχή;»

«Ήμουν η ξακουστή Πόρνη στις υπηρεσίες της Μαφίας. Και με πούλησαν για μια Μιρέλα που ήρθε πριν μερικούς μήνες στο Παλέρμο».

«Α ναι, ξέρ-»

«ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ;»

Την κοίταξα αμήχανα.

«Τέλος πάντων, δεν είσαι εσύ το θέμα μου τώρα. Αλλά από τη στιγμή που την κοίταξε ο Νίνο και του έκανε το φημισμένο πεντικιούρ της, με πέταξαν σαν την τρίχα από τα περιττώματα».

«Και τι έγινε;»

«Πώς διευθετεί η Μαφία τις υποθέσεις της;»

«Κάτι έχω υπ’ όψιν».

«Πάνω που είχα ξεπετάξει μία γιατρό και καθώς έβγαινα από τούτο εδώ το κτίριο για να επιστρέψω στο σπίτι, είδα μπροστά μου τον Νίνο με τη σαφρακιασμένη τη Μιρέλα στο πλευρό του. Εκείνη με κοίταζε με ένα αμείλικτο χαμόγελο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η σφαίρα είχε διαπεράσει το φιλήδονο κορμί μου, που είχε χαρίσει απολαύσεις σε όλο το Παλέρμο».

«Σε πούλησαν δηλαδή…»

«Ναι. Και δεν είναι πρώτη φορά».

Η φιγούρα μπροστά μου αλλάξε ξαφνικά μορφή. Η ξακουστή Σιλβάνα είχε δώσει τη θέση της σε έναν άνδρα γύρω στο 1,80 με βλέμμα σκοτεινό και φύση αναμφίλεκτα εγκληματική. Τον ήξερα. Όλοι τον ξέραμε. Έντρομος αναφωνώ: «Poirot…»

«Χαίρομαι που τουλάχιστον με θυμάσαι»

«Εσύ δεν είχες πάει στη Λατινική Αμερική μετά τη… μεγάλη επιτυχιά σου ως Αρχιμαφιόζος;»

«Ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, ανώνυμε φίλε μου».

«Και ήρθες ως… Πόρνη;»

«Ναι. Δεν είμαι τίποτα άλλο από ένας διπλά αποτυχημένος Εκπορνευμένος Αρχιμαφιόζος. Αλλά θα μου το πληρώσει πολύ άσχημα…»

«Ποιος;»

«Αυτή».

«Ποια αυτή βρε Poirot μου; Την κολοκυθιά θα παίζουμε;»

Με κοίταξε αγριεμένα: «Αντιμίλησες;»

«Ό-όχι».

«Η Kate. Το ήξερα από την αρχή ότι ήθελε να γίνει μαφιόζος στη θέση του μαφιόζου».

«Πού κολλάει η αδυσώπητη Διεφθαρμένη Αστυνομικός;»

«Δεν σου φάνηκε γνώριμη η φιγούρα του… Μάνθου Φουστάνου;»

«Μισό λεπτό… Ναι»!

«Γι’ αυτό με ξέκανε από την πρώτη στιγμή. Ήθελε να πάρει τη θέση μου· αφού με εκδίωξε στην Κολομβία πήρε τον έκπτωτο Ντετέκτιβ - «ποσοστάκια» όπως μου αρέσει να τον αποκαλώ, και κατέλαβαν τη γιάφκα».

«Και εσύ γιατί επέστρεψες;»

«Η κάρδια μου είναι εδώ. Έβαλα το προσωπείο της Πόρνης και ήρθα. Αυτή τη φορά η πόλη με άφησε να ζήσω. Όχι ότι δεν ήξεραν ποιος είμαι, αλλά δεν τολμούσαν να με διώξουν. Ποιος θα τους ικανοποιούσε όπως εγώ;»

«Αλλά η Μαφία είχε άλλα σχέδια».

«Για άλλη μια φορά, φίλε μου, ναι. Νιώθω προδομένος. Θα μου το πληρώσει».

«Τι νόημα έχει τώρα βρε Poirot; Καλά δεν είσαι και τώρα;»

«Την άλλη φορά τουλάχιστον κατάφερα και δραπέτευσα. Τώρα, πόσο θα αντέξω να ακούω τον giannhs2001 να τραγουδάει το «είμαι φίνο φανταράκι»; Άντε πες τη μια φορά πήγαμε για τσίπουρα, να το ανεχτώ. Αλλά δεν γίνεται αυτή η κατάσταση κάθε μέρα! Στα ψυχοφάρμακα έχω πέσει. Δεν μπορώ να το συγχωρέσω αυτό σε αυτούς που με έστειλαν εκεί».

«Δεν έχεις τελειώσει τη δράση σου στην πόλη του Παλέρμο; Έστω κι αν βρισκόταν τρόπος να ζωντανέψεις και πάλι, τι θα κάνεις; Γιατί δεν σκέφτεσαι να περάσεις στην άλλη όχθη;»

«Θέλω χρόνο να σκεφτώ και να πάρω αποφάσεις».

«Το βλέπω στα μάτια σου. Θα ξανάρθεις».

«Νομίζω είπαμε πολλά. Αντίο. Αντίο Παλέρμο. Εις το επανιδείν».

Ξαφνικά η φιγούρα που ξεκίνησε ως Σιλβάνα και κατέληξε ως Poirot εξαφανίστηκε από μπροστά μου. Σηκώθηκα από το σκαλοπατάκι και έφυγα με βήμα μάλλον ταχύ προς τον κεντρικό δρόμο. Δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο να είσαι εκεί τέτοια ώρα· πρέπει να ήταν γύρω στις δύο μετά τα μεσάνυχτα.

Πήγα στην κεντρική πλατεία, εκεί είχε ακόμα ζωή. Οι άνθρωποι πανηγύριζαν, είχαν ξεπαστρέψει τη Μαφία για άλλη μια φορά.

Σε μία γωνία, κάθονταν η Ελένη (Υδροχόος) με τον Κωνσταντίνο (Eclipse). Η πρώτη μοιραζόταν κάπως καχύποπτα τις σκέψεις της με τον δεύτερο: «Δεν είμαι σίγουρη ότι ξεμπερδέψαμε, κοίτα εκεί. Μου φαίνεται ότι αυτός κινείται κάπως ύποπτα». Ο Κωνσταντίνος της έλεγε να μιλήσουν πιο σιγά: «Ήρεμα! Θα κινήσουμε υποψίες»!

Μα να, κάπου εκεί βλέπω και τη Ματίνα (Memetchi). Μα τι κάνει; Α, ναι. Μοιράζει φυλλάδια με τη φάτσα της. Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές στο Παλέρμο, βλέπετε. Και μετά την επιτυχία που κατάφερε να πατάξει τη Μαφία, κανείς δεν αμφισβητεί ότι θα επανεκλεγεί. Ό,τι και να κάνει βέβαια, άντρα δεν έχει βρει ακόμα. Κάτι ακούγεται ότι μπορεί να φύγει για Αυστραλία κάποια στιγμή, αλλά οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται.

Κάπου εκεί είδα και τον υποψήφιο πλέον δημοτικό σύμβουλο, Δρ. Βουλίδη (BaSO4). Άχτι τον έχω. Είχα πέσει στα χέρια αυτού του χασάπη κάποια στιγμή, τρία χρόνια έκαναν να ξεφουσκώσουν τα χείλη μου. Αλλά τέλος πάντων, όλοι τον σεβόμαστε τώρα. Επανόρθωσε για τις αμαρτίες του, διώχνοντας τη Μαφία από την πόλη.

Λίγο πιο πέρα καθόταν και ο Χαφιές (Joji), αν και δυσκολεύτηκα να τον αναγνωρίσω. Ήταν απόμακρος αυτές τις μέρες, αλλά έβλεπα ένα χαμόγελο επιτέλους στο πρόσωπό του. Είχε βρει κουκούλεν και είχε πετάξει τη σακούλεν.

Πέρασα δίπλα από τη φιέστα. Δεν είχα όρεξη, ήμουν σοκαρισμένος από τη συνομιλία μου με τον Poirot λίγα λεπτά πριν. Αποφάσισα να πάω μία βόλτα από το νεκροταφείο, έχοντας μερικά λευκά τριαντάφυλλα ανά χείρας.

Σταμάτησα πρώτα στον τάφο της Ρούλας, της αυτοκράτειρας (giannhs2001). Είχε λάβει ορισμένα αντιδημοφιλή μέτρα και οι πολίτες νόμιζαν ότι ήταν Μαφιόζα. Ήταν κι αυτή της η εμμονή να βρει όλες τις Πόρνες του Παλέρμο που της στοίχισε… Άφησα το πρώτο μου τριαντάφυλλο.

Αμέσως μετά ήταν ο τάφος του Μάνθου Φουστάνου (Kate1914). Περνούσαν από το μυαλό μου ξανά και ξανά τα λόγια του Poirot. Δεν κάθισα πολύ. Άφησα το τριαντάφυλλο κι έφυγα. Δεν ήθελα να νομίζει ο Poirot ότι την συμπαθώ και με πάρει στο κατόπι σαν επιστρέψει.

Βρήκα μετά τον τάφο του Νίνο Πούτσο (Ουριήλ). Το χώμα ήταν ακόμα φρέσκο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ταμπέλα που βρήκα πάνω στο μνήμα: «Είμαι Αθώος, 100%!» εγραφε με μεγάλα γράμματα. Άφησα κι εκεί ένα τριαντάφυλλο.

Δίπλα ήταν ο τάφος της Σιλβάνα, μα δεν θυμάμαι το επώνυμο. Καθώς τον κοιτούσα, η κορνίζα με τη φωτογραφία της έπεσε χωρίς να έχει αέρα. Αγριεύτηκα, άφησα το τριαντάφυλλο κι έφυγα. Μάλλον ο Poirot με ακολουθούσε ακόμα.

Στο τέλος πήγα στον τάφο της Μαντάμ Ζαΐρα (Reader) και τον βρήκα βεβηλωμένο. Θεωρείται μεγάλη ατίμωση αυτό που της έκαναν. Η προσβολή μνήμης νεκρού είναι από τα σοβαρότερα ηθικά εγκλήματα. Χρωστάμε πολλά σε αυτή, που πίστεψε στην αθωότητα του οξυδερκούς Δόκτωρα Βουλίδη, που μπορεί να μην το έχει στην ιατρική αλλά το έχει στις έρευνες. Άφησα ένα τριαντάφυλλο πάνω στα χαλάσματα, καθώς τα μάτια μου είχαν βουρκώσει από το αποτρόπαιο θέαμα.

Έφυγα με αργό αλλά σταθερό βήμα από το νεκροταφείο και επέστρεψα σπίτι.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από εκείνη τη νύχτα, κι ακόμα δεν ξέρω αν όλα αυτά έγιναν στην πραγματικότητα ή ήταν ένα όνειρο.

Το τηλέφωνό μου χτύπησε, κλήση από Γαλλία. «Ultraviolence, εσύ;» - «Εγώ, ναι!» - «Κοντεύω να τρελαθώ, δεν είμαι σίγουρος αν κάτι που έζησα είναι αλήθεια ή ψέματα…» - «Είναι αυτό που θες εσύ να είναι», μου είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Τι εννοούσε; Τι έγινε τελικά στο Παλέρμο;

Ίσως δεν μάθουμε ποτέ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 626 μηνύματα.
Ορίστε, μια πιο λογοτεχνική ματιά κι από μένα :P

Μία σκυθρωπή φιγούρα εντοπίζεται καθισμένη σε κάτι σπασμένα σκαλοπάτια ενός κακοσυντηρημένου διώροφου κτιρίου σε ένα κακόφημο στενό του Παλέρμο. Κι όμως, το πρόσωπο αυτής της φιγούρας είναι πολύ ευδιάκριτο· φέγγει προς το μέρος της ένα κόκκινο ημίφως. Μπορείς να διακρίνεις την απογοήτευση - μα και την ταλαιπωρία - στο πρόσωπο αυτό από δεκάδες μέτρα μακριά. Δίστασα λίγο, καθώς την έβλεπα από μακριά - να πλησιάσω ή όχι; Αποφάσισα να την πλησιάσω.

Κάνω μερικά βήματα προς το μέρος της, αλλά αισθάνομαι μία περίεργη αύρα τριγύρω της. Κάθομαι στο σκαλοπάτι δίπλα της, γυρνάω προς το μέρος της και της λέω διστακτικά «Καλησπέρα». Είμαι σίγουρος ότι έκλαιγε. Όπως πάω να της αγγίξω την πλάτη παρηγορητικά, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Το χέρι μου διαπέρασε αυτό που φρονούσα πως ήταν το σώμα της.

«Είμαι η Σιλβάνα Πούτσο» μου λέει κοιτάζοντας προς το μέρος μου, «και είμαι νεκρή. Έχεις μπροστά σου ένα φάντασμα». Καθώς ξεστόμιζε αυτές τις λέξεις άρχισε να με κυριεύει πανικός, αλλά κάτι με έκανε να μείνω να την ακούσω.

«Γιατί αυτή κι όχι εγώ; Πες μου!!! Τι έχει παραπάνω από εμένα;», μου είπε.

«Σιλβάνα… με συγχωρείτε, δεν συγκράτησα το επώνυμο. Δεν σας καταλαβαίνω»!

«Ρε φίλε τώρα, έτσι όπως το βλέπεις το τοπίο, για τι το κόβεις εδώ πέρα; Για λέσχη επιστημόνων;»

«Ηρεμήστε, δεν ήθελα να σας ταράξω».

«Δεν είχες ακούσει για το φίνο ιταλικό κορμί μου ποτέ; Όλο το Παλέρμο είχε να το λέει. Καλά, ποτέ δεν σας είχα εξυπηρετήσει;»

«Συγχωρέστε με αλλά όχι. Εγώ είμαι ερωτευμένος με τη Francesca. Τη γνώρισα στο Λύκειο και έκτοτε είμαστε μαζί. Ίσως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Στην αρχή είχαμε δυσκολίες, αλλά τελικά…»

Η Σιλβάνα με διέκοψε κάπως νευρικά: «Τι θα γίνει ρε τύπε; Δεν με συγκινούν τα μελό. Φάντασμα είμαι, δεν ήρθα να ακούω το ρομάντζο σου. Και κόψε τον πληθυντικό».

«Ναι, έχεις δίκιο. Λοιπόν, σε τι αναφερόσουν στην αρχή;»

«Ήμουν η ξακουστή Πόρνη στις υπηρεσίες της Μαφίας. Και με πούλησαν για μια Μιρέλα που ήρθε πριν μερικούς μήνες στο Παλέρμο».

«Α ναι, ξέρ-»

«ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ;»

Την κοίταξα αμήχανα.

«Τέλος πάντων, δεν είσαι εσύ το θέμα μου τώρα. Αλλά από τη στιγμή που την κοίταξε ο Νίνο και του έκανε το φημισμένο πεντικιούρ της, με πέταξαν σαν την τρίχα από τα περιττώματα».

«Και τι έγινε;»

«Πώς διευθετεί η Μαφία τις υποθέσεις της;»

«Κάτι έχω υπ’ όψιν».

«Πάνω που είχα ξεπετάξει μία γιατρό και καθώς έβγαινα από τούτο εδώ το κτίριο για να επιστρέψω στο σπίτι, είδα μπροστά μου τον Νίνο με τη σαφρακιασμένη τη Μιρέλα στο πλευρό του. Εκείνη με κοίταζε με ένα αμείλικτο χαμόγελο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η σφαίρα είχε διαπεράσει το φιλήδονο κορμί μου, που είχε χαρίσει απολαύσεις σε όλο το Παλέρμο».

«Σε πούλησαν δηλαδή…»

«Ναι. Και δεν είναι πρώτη φορά».

Η φιγούρα μπροστά μου αλλάξε ξαφνικά μορφή. Η ξακουστή Σιλβάνα είχε δώσει τη θέση της σε έναν άνδρα γύρω στο 1,80 με βλέμμα σκοτεινό και φύση αναμφίλεκτα εγκληματική. Τον ήξερα. Όλοι τον ξέραμε. Έντρομος αναφωνώ: «Poirot…»

«Χαίρομαι που τουλάχιστον με θυμάσαι»

«Εσύ δεν είχες πάει στη Λατινική Αμερική μετά τη… μεγάλη επιτυχιά σου ως Αρχιμαφιόζος;»

«Ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, ανώνυμε φίλε μου».

«Και ήρθες ως… Πόρνη;»

«Ναι. Δεν είμαι τίποτα άλλο από ένας διπλά αποτυχημένος Εκπορνευμένος Αρχιμαφιόζος. Αλλά θα μου το πληρώσει πολύ άσχημα…»

«Ποιος;»

«Αυτή».

«Ποια αυτή βρε Poirot μου; Την κολοκυθιά θα παίζουμε;»

Με κοίταξε αγριεμένα: «Αντιμίλησες;»

«Ό-όχι».

«Η Kate. Το ήξερα από την αρχή ότι ήθελε να γίνει μαφιόζος στη θέση του μαφιόζου».

«Πού κολλάει η αδυσώπητη Διεφθαρμένη Αστυνομικός;»

«Δεν σου φάνηκε γνώριμη η φιγούρα του… Μάνθου Φουστάνου;»

«Μισό λεπτό… Ναι»!

«Γι’ αυτό με ξέκανε από την πρώτη στιγμή. Ήθελε να πάρει τη θέση μου· αφού με εκδίωξε στην Κολομβία πήρε τον έκπτωτο Ντετέκτιβ - «ποσοστάκια» όπως μου αρέσει να τον αποκαλώ, και κατέλαβαν τη γιάφκα».

«Και εσύ γιατί επέστρεψες;»

«Η κάρδια μου είναι εδώ. Έβαλα το προσωπείο της Πόρνης και ήρθα. Αυτή τη φορά η πόλη με άφησε να ζήσω. Όχι ότι δεν ήξεραν ποιος είμαι, αλλά δεν τολμούσαν να με διώξουν. Ποιος θα τους ικανοποιούσε όπως εγώ;»

«Αλλά η Μαφία είχε άλλα σχέδια».

«Για άλλη μια φορά, φίλε μου, ναι. Νιώθω προδομένος. Θα μου το πληρώσει».

«Τι νόημα έχει τώρα βρε Poirot; Καλά δεν είσαι και τώρα;»

«Την άλλη φορά τουλάχιστον κατάφερα και δραπέτευσα. Τώρα, πόσο θα αντέξω να ακούω τον giannhs2001 να τραγουδάει το «είμαι φίνο φανταράκι»; Άντε πες τη μια φορά πήγαμε για τσίπουρα, να το ανεχτώ. Αλλά δεν γίνεται αυτή η κατάσταση κάθε μέρα! Στα ψυχοφάρμακα έχω πέσει. Δεν μπορώ να το συγχωρέσω αυτό σε αυτούς που με έστειλαν εκεί».

«Δεν έχεις τελειώσει τη δράση σου στην πόλη του Παλέρμο; Έστω κι αν βρισκόταν τρόπος να ζωντανέψεις και πάλι, τι θα κάνεις; Γιατί δεν σκέφτεσαι να περάσεις στην άλλη όχθη;»

«Θέλω χρόνο να σκεφτώ και να πάρω αποφάσεις».

«Το βλέπω στα μάτια σου. Θα ξανάρθεις».

«Νομίζω είπαμε πολλά. Αντίο. Αντίο Παλέρμο. Εις το επανιδείν».

Ξαφνικά η φιγούρα που ξεκίνησε ως Σιλβάνα και κατέληξε ως Poirot εξαφανίστηκε από μπροστά μου. Σηκώθηκα από το σκαλοπατάκι και έφυγα με βήμα μάλλον ταχύ προς τον κεντρικό δρόμο. Δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο να είσαι εκεί τέτοια ώρα· πρέπει να ήταν γύρω στις δύο μετά τα μεσάνυχτα.

Πήγα στην κεντρική πλατεία, εκεί είχε ακόμα ζωή. Οι άνθρωποι πανηγύριζαν, είχαν ξεπαστρέψει τη Μαφία για άλλη μια φορά.

Σε μία γωνία, κάθονταν η Ελένη (Υδροχόος) με τον Κωνσταντίνο (Eclipse). Η πρώτη μοιραζόταν κάπως καχύποπτα τις σκέψεις της με τον δεύτερο: «Δεν είμαι σίγουρη ότι ξεμπερδέψαμε, κοίτα εκεί. Μου φαίνεται ότι αυτός κινείται κάπως ύποπτα». Ο Κωνσταντίνος της έλεγε να μιλήσουν πιο σιγά: «Ήρεμα! Θα κινήσουμε υποψίες»!

Μα να, κάπου εκεί βλέπω και τη Ματίνα (Memetchi). Μα τι κάνει; Α, ναι. Μοιράζει φυλλάδια με τη φάτσα της. Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές στο Παλέρμο, βλέπετε. Και μετά την επιτυχία που κατάφερε να πατάξει τη Μαφία, κανείς δεν αμφισβητεί ότι θα επανεκλεγεί. Ό,τι και να κάνει βέβαια, άντρα δεν έχει βρει ακόμα. Κάτι ακούγεται ότι μπορεί να φύγει για Αυστραλία κάποια στιγμή, αλλά οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται.

Κάπου εκεί είδα και τον υποψήφιο πλέον δημοτικό σύμβουλο, Δρ. Βουλίδη (BaSO4). Άχτι τον έχω. Είχα πέσει στα χέρια αυτού του χασάπη κάποια στιγμή, τρία χρόνια έκαναν να ξεφουσκώσουν τα χείλη μου. Αλλά τέλος πάντων, όλοι τον σεβόμαστε τώρα. Επανόρθωσε για τις αμαρτίες του, διώχνοντας τη Μαφία από την πόλη.

Λίγο πιο πέρα καθόταν και ο Χαφιές (Joji), αν και δυσκολεύτηκα να τον αναγνωρίσω. Ήταν απόμακρος αυτές τις μέρες, αλλά έβλεπα ένα χαμόγελο επιτέλους στο πρόσωπό του. Είχε βρει κουκούλεν και είχε πετάξει τη σακούλεν.

Πέρασα δίπλα από τη φιέστα. Δεν είχα όρεξη, ήμουν σοκαρισμένος από τη συνομιλία μου με τον Poirot λίγα λεπτά πριν. Αποφάσισα να πάω μία βόλτα από το νεκροταφείο, έχοντας μερικά λευκά τριαντάφυλλα ανά χείρας.

Σταμάτησα πρώτα στον τάφο της Ρούλας, της αυτοκράτειρας (giannhs2001). Είχε λάβει ορισμένα αντιδημοφιλή μέτρα και οι πολίτες νόμιζαν ότι ήταν Μαφιόζα. Ήταν κι αυτή της η εμμονή να βρει όλες τις Πόρνες του Παλέρμο που της στοίχισε… Άφησα το πρώτο μου τριαντάφυλλο.

Αμέσως μετά ήταν ο τάφος του Μάνθου Φουστάνου (Kate1914). Περνούσαν από το μυαλό μου ξανά και ξανά τα λόγια του Poirot. Δεν κάθισα πολύ. Άφησα το τριαντάφυλλο κι έφυγα. Δεν ήθελα να νομίζει ο Poirot ότι την συμπαθώ και με πάρει στο κατόπι σαν επιστρέψει.

Βρήκα μετά τον τάφο του Νίνο Πούτσο (Ουριήλ). Το χώμα ήταν ακόμα φρέσκο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ταμπέλα που βρήκα πάνω στο μνήμα: «Είμαι Αθώος, 100%!» εγραφε με μεγάλα γράμματα. Άφησα κι εκεί ένα τριαντάφυλλο.

Δίπλα ήταν ο τάφος της Σιλβάνα, μα δεν θυμάμαι το επώνυμο. Καθώς τον κοιτούσα, η κορνίζα με τη φωτογραφία της έπεσε χωρίς να έχει αέρα. Αγριεύτηκα, άφησα το τριαντάφυλλο κι έφυγα. Μάλλον ο Poirot με ακολουθούσε ακόμα.

Στο τέλος πήγα στον τάφο της Μαντάμ Ζαΐρα (Reader) και τον βρήκα βεβηλωμένο. Θεωρείται μεγάλη ατίμωση αυτό που της έκαναν. Η προσβολή μνήμης νεκρού είναι από τα σοβαρότερα ηθικά εγκλήματα. Χρωστάμε πολλά σε αυτή, που πίστεψε στην αθωότητα του οξυδερκούς Δόκτωρα Βουλίδη, που μπορεί να μην το έχει στην ιατρική αλλά το έχει στις έρευνες. Άφησα ένα τριαντάφυλλο πάνω στα χαλάσματα, καθώς τα μάτια μου είχαν βουρκώσει από το αποτρόπαιο θέαμα.

Έφυγα με αργό αλλά σταθερό βήμα από το νεκροταφείο και επέστρεψα σπίτι.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από εκείνη τη νύχτα, κι ακόμα δεν ξέρω αν όλα αυτά έγιναν στην πραγματικότητα ή ήταν ένα όνειρο.

Το τηλέφωνό μου χτύπησε, κλήση από Γαλλία. «Ultraviolence, εσύ;» - «Εγώ, ναι!» - «Κοντεύω να τρελαθώ, δεν είμαι σίγουρος αν κάτι που έζησα είναι αλήθεια ή ψέματα…» - «Είναι αυτό που θες εσύ να είναι», μου είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Τι εννοούσε; Τι έγινε τελικά στο Παλέρμο;

Ίσως δεν μάθουμε ποτέ.
Ανατρίχιασα. Πραγματικά υπέροχο.
:hi:
 

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,349 μηνύματα.
[Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στο αρχηγείο της μαφίας του #49, ένα απλό λευκό χαρτί βρίσκεται διπλωμένο μέσα σε ένα ξύλινο κουτάκι. Ο αστυνομικός Ρόσι, ο οποίος και διευθύνει την επιχείρηση, είναι αυτός που το ανακαλύπτει. Και ανοίγοντάς το, διαπιστώνει πως είναι τα τελευταία λόγια της μαφιόζας Kate1914 - τα αληθινά τελευταία λόγια της βασικά.]

Επικήδειος της Kate1914
(γνωστή και ως Μάνθος Φουστάνος, υπέρτατη δολοφόνισσα ή κατ’ άλλους αδυσώπητη ΔΑ)


Έφτασε η ώρα μου. Να πω ότι δεν το περίμενα, θα είναι ψέμα. Άλλωστε η φερόμενη ως πληροφοριοδότης με κατέδειξε από την πρώτη μέρα. Οπότε κάποια στιγμή θα το καταλάβαιναν οι πολίτες μάλλον. Και είναι κρίμα, γιατί έως τώρα τρώγονταν μεταξύ τους και πρακτικά μας έκαναν εύκολη τη ζωή. Δε χρειάστηκε καν να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας εγώ και ο Νίνο – και ίσως να μας γύρισε μπούμερανγκ αυτό, γιατί εφησυχαστήκαμε λίγο υποθέτω.

Αχ, μπερετούλα μου… (την χαϊδεύει με ένα θλιμμένο χαμόγελο). Δεν μπορέσαμε να περάσουμε όσες στιγμές μαζί θα ήθελα. Μα δεν πειράζει, πάμε για άλλα. Θα αρχίσουμε πάλι από το μηδέν. Ο Νίνο αποφάσισε πως το καλύτερο θα ήταν να με φυγαδέψει ώστε να γλιτώσω προς το παρόν από την εξορία στα Ιωάννινα. Το πού θα πάω το ξέρουμε μονάχα εγώ και εκείνος και δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί σε αυτό το χαρτί (είπαμε, είμαστε πρωτάρηδες αλλά δεν κάνουμε και τέτοια τραγικά λάθη). Αν όλα πάνε καλά στο Παλέρμο, θα επιστρέψω και εγώ. Αν πάλι όχι... Τότε ο Νίνο θα έρθει να αρχίσουμε από εδώ και θα ξεκινήσουμε με νέα βάση.

Είτε το καταφέρει είτε όχι πάντως, αγαπητοί «συμπολίτες» και «συμπολίτισσες» (αηδιάζω και μόνο στην προφορά αυτών των όρων) θα πρότεινα να κοιμάστε με διπλοκλειδωμένες πόρτες. Και αν θέλετε και την επαγγελματική μου γνώμη: μην κοιμάστε καθόλου καλύτερα.

Οπότε, καλύτερα να προσέχετε.

Γιατί μπορείτε να χαίρεστε όσο θέλετε με τις μικρές νίκες σας και να γιορτάζετε όλο χαρά, αλλά όταν εγκαθιδρύσουμε την κυριαρχία μας στην πόλη που κανονικά σε εμάς και μόνο ανήκει, θα σας κοπούν τα γέλια. Μπορεί να περάσουν και χρόνια έως να πάρω εκδίκηση, αλλά ένα είναι σίγουρο.

Θα πάρω.

Και τότε να δείτε πώς θα γελάω εγώ. Χαρείτε τώρα που προλαβαίνετε λοιπόν.

Σας δίνω τους ειλικρινείς χαιρετισμούς μου έως να ξανασυναντηθούμε. Αντίος πολίτες. Θα τα πούμε σύντομα.

Σας έχω κουράσει με τα συγγραφικά μου στο Παλέρμο το ξέρω :laugh: , αλλά το βάζω γιατί με είχε πιάσει συγγραφικός οίστρος στις 2 το βράδυ πριν βγω και κρίμα είναι να μην το δείτε.

Επίσης @Poirot, πραγματικά τρομερό το κείμενο. Εσύ και η @Reader έχετε γράψει με διαφορά τα πιο συγκλονιστικά κείμενα του παιχνιδιού, μιλάμε ανατριχιαστικά και τα δύο. Μπράβο.
 

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 626 μηνύματα.
[Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στο αρχηγείο της μαφίας του #49, ένα απλό λευκό χαρτί βρίσκεται διπλωμένο μέσα σε ένα ξύλινο κουτάκι. Ο αστυνομικός Ρόσι, ο οποίος και διευθύνει την επιχείρηση, είναι αυτός που το ανακαλύπτει. Και ανοίγοντάς το, διαπιστώνει πως είναι τα τελευταία λόγια της μαφιόζας Kate1914 - τα αληθινά τελευταία λόγια της βασικά.]

Επικήδειος της Kate1914
(γνωστή και ως Μάνθος Φουστάνος, υπέρτατη δολοφόνισσα ή κατ’ άλλους αδυσώπητη ΔΑ)


Έφτασε η ώρα μου. Να πω ότι δεν το περίμενα, θα είναι ψέμα. Άλλωστε η φερόμενη ως πληροφοριοδότης με κατέδειξε από την πρώτη μέρα. Οπότε κάποια στιγμή θα το καταλάβαιναν οι πολίτες μάλλον. Και είναι κρίμα, γιατί έως τώρα τρώγονταν μεταξύ τους και πρακτικά μας έκαναν εύκολη τη ζωή. Δε χρειάστηκε καν να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας εγώ και ο Νίνο – και ίσως να μας γύρισε μπούμερανγκ αυτό, γιατί εφησυχαστήκαμε λίγο υποθέτω.

Αχ, μπερετούλα μου… (την χαϊδεύει με ένα θλιμμένο χαμόγελο). Δεν μπορέσαμε να περάσουμε όσες στιγμές μαζί θα ήθελα. Μα δεν πειράζει, πάμε για άλλα. Θα αρχίσουμε πάλι από το μηδέν. Ο Νίνο αποφάσισε πως το καλύτερο θα ήταν να με φυγαδέψει ώστε να γλιτώσω προς το παρόν από την εξορία στα Ιωάννινα. Το πού θα πάω το ξέρουμε μονάχα εγώ και εκείνος και δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί σε αυτό το χαρτί (είπαμε, είμαστε πρωτάρηδες αλλά δεν κάνουμε και τέτοια τραγικά λάθη). Αν όλα πάνε καλά στο Παλέρμο, θα επιστρέψω και εγώ. Αν πάλι όχι... Τότε ο Νίνο θα έρθει να αρχίσουμε από εδώ και θα ξεκινήσουμε με νέα βάση.

Είτε το καταφέρει είτε όχι πάντως, αγαπητοί «συμπολίτες» και «συμπολίτισσες» (αηδιάζω και μόνο στην προφορά αυτών των όρων) θα πρότεινα να κοιμάστε με διπλοκλειδωμένες πόρτες. Και αν θέλετε και την επαγγελματική μου γνώμη: μην κοιμάστε καθόλου καλύτερα.

Οπότε, καλύτερα να προσέχετε.

Γιατί μπορείτε να χαίρεστε όσο θέλετε με τις μικρές νίκες σας και να γιορτάζετε όλο χαρά, αλλά όταν εγκαθιδρύσουμε την κυριαρχία μας στην πόλη που κανονικά σε εμάς και μόνο ανήκει, θα σας κοπούν τα γέλια. Μπορεί να περάσουν και χρόνια έως να πάρω εκδίκηση, αλλά ένα είναι σίγουρο.

Θα πάρω.

Και τότε να δείτε πώς θα γελάω εγώ. Χαρείτε τώρα που προλαβαίνετε λοιπόν.

Σας δίνω τους ειλικρινείς χαιρετισμούς μου έως να ξανασυναντηθούμε. Αντίος πολίτες. Θα τα πούμε σύντομα.

Σας έχω κουράσει με τα συγγραφικά μου στο Παλέρμο το ξέρω :laugh: , αλλά το βάζω γιατί με είχε πιάσει συγγραφικός οίστρος στις 2 το βράδυ πριν βγω και κρίμα είναι να μην το δείτε.

Επίσης @Poirot, πραγματικά τρομερό το κείμενο. Εσύ και η @Reader έχετε γράψει με διαφορά τα πιο συγκλονιστικά κείμενα του παιχνιδιού, μιλάμε ανατριχιαστικά και τα δύο. Μπράβο.
Τα απειλητικά τελευταία λόγια σου είναι ό,τι καλύτερο, ανυπομονώ για το επόμενο Παλέρμο :hug:
Και εννοείται δεν μας έχεις κουράσει με τα υπέροχα κείμενά σου, δίνουν μοναδική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι.
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,644 μηνύματα.
Σας έχω κουράσει με τα συγγραφικά μου στο Παλέρμο το ξέρω :laugh: , αλλά το βάζω γιατί με είχε πιάσει συγγραφικός οίστρος στις 2 το βράδυ πριν βγω και κρίμα είναι να μην το δείτε.
Επιδιδόμενος και ο ίδιος στα συγγραφικά, δεν θα μπορούσα ποτέ να σε κατηγορήσω για αυτό. Το απολαμβάνω, θα έλεγα! Γιατί αυτό κάνει το όλο παιχνίδι ολοκληρωμένη ιστορία. Έπρεπε αυτά τα τελευταία λόγια να τα είχες ανεβάσει από προχθές χαχαχα
Επίσης @Poirot, πραγματικά τρομερό το κείμενο. Εσύ και η @Reader έχετε γράψει με διαφορά τα πιο συγκλονιστικά κείμενα του παιχνιδιού, μιλάμε ανατριχιαστικά και τα δύο. Μπράβο.
Είναι που διαβάζουμε Agatha Christie :P
 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,276 μηνύματα.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μου λείπει να ψάχνω τους ενόχους...Τέτοια ώρα, πριν λίγες μέρες, είχα στα χέρια μεγεθυντικό φακό...

Και η συναναστροφή με όλους σας μου λείπει. Και με τον ultra μας...

Τί κάνει η συνήθεια, όμως, ε ; Έστω και για πολύ λίγες μέρες...


Υ.Γ. Μάλλον η μελαγχολία τού καιρού ευθύνεται, που μ' έπιασαν τα ρομαντικά μου...
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,667 μηνύματα.

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,644 μηνύματα.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μου λείπει να ψάχνω τους ενόχους...Τέτοια ώρα, πριν λίγες μέρες, είχα στα χέρια μεγεθυντικό φακό...

Και η συναναστροφή με όλους σας μου λείπει. Και με τον ultra μας...

Τί κάνει η συνήθεια, όμως, ε ; Έστω και για πολύ λίγες μέρες...


Υ.Γ. Μάλλον η μελαγχολία τού καιρού ευθύνεται, που μ' έπιασαν τα ρομαντικά μου...
Άντε, αφού σου έλειψε…

Ψηφίζω Υδροχόο επειδή με θεωρούσε Πορνη από την αρχή.
 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,276 μηνύματα.
Άντε βρε, γι'αυτό σκας;; Πάω να πάρω τα χαρτάκια να ξεκινήσω νέα κλήρωση.
:hehe:
Χαχαχααααα...

Θα τραβούσες πάλι τα ίδια ;; Αλήθεια ; Ξεχνάς τί πέρασες ;;

Έναν περίπατο δεν μπορούσες να κάνεις, χωρίς να έχεις την έννοια μας. Μόνος, άυπνος, εμείς τόσοι (και τα ζαβά, σαν και του λόγου μου, σου ανεβάζαμε και την πίεση...)...

Σε αγαπάμε, είπαμε. Δε θέλουμε αυτά να τραβάς...<3
Άντε, αφού σου έλειψε…

Ψηφίζω Υδροχόο επειδή με θεωρούσε Πορνη από την αρχή.
Χαχαχααααα...

Κι όμως, πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι θα διέπρεπα ως πόρνη. Ιντριγκαδόρικος ρόλος. Με προοπτικές εξέλιξης...:P
 
Τελευταία επεξεργασία:

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 626 μηνύματα.
Ξύπνησα και είδα ειδοποιήσεις στο thread του Παλέρμο, αγαλλίασε η ψυχή μου :dance2:
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top